A bieber dream, chapter 55

- Jag kommer inte klara det här. Jag älskar dig för.. För mycket.. Mummlade jag mot hans bröstkorg. Sen första gången jag såg dig så smälte jag. Jag kommer ihåg när Olivia visade mig musikvideon till One time. Jag smällte då, ditt underbara leende.. Din fantastiska röst.. Hela dig. Sa jag och log lite för mig själv. Jag kollade sen upp på Justin som kollade frågandes på mig.
- Olivia? Visade hon mig för dig.. Jag nickade och han gav mig bara en konstig blick. Han tog tag om mig och började kyssa mig lätt på halsen.
- Jag älskar dig Justin.. Det gör jag.
- Jag älskar dig också..
- Jolina.. sa han sedan
- Ja?
- Jag kommer inte klara mig, jag kommer inte kunna koncentrera mig på konserterna, finns det någon chans alls att du vill följa med mig?
Mitt hjärta hoppade ungefär 30 extraslag när han sa det och jag ville bara skrika!
- SKOJAR DU?! DET ÄR KLART ATT JAG VILL! Skrek jag och hoppade på honom
- Haha, Nej jag är fullt seriös älskling sa han och kysste mig.. Jag fick fortfarande fjärilar i magen som första gången. Klockan hade nu blivit 8 och jag hade ingen lust och gå hem så jag frågade Justin om jag fick sova här och självklart fick jag det.
Vi hade ingenting och göra så vi bestämde oss för att bara mysa och kolla på film, men först åkte vi till affären och köpte lite godis, chips och läsk. Det var ganska kallt ute så jag lånade en hood av Justin och vi satte oss i bilen.
Jag satte på radion och Baby spelades, såklart..
- Jolina, sänk snälla? sa han och jag bara skrattade och höjde ännu mer! Justin suckade men började skratta sen, när vi var framme stod det såklart flera papparzzis, hur kan dom ha hunnit hit så fort? tänkte jag.
Det var även några fans som också va här, Justin skrev autografer, vi gick in och köpte det vi skulle ha och åkte hem igen.
När vi skulle välja film så blev det The Karate Kid som Justin självklart hade hemma, jag tog godisskålen och satte mig i soffan, inte långt efter kom Justin och satte sig brevid.
- Jaha ska du ha allt för dig själv? sa han och kollade på godis skålen med sin puppymin
- Precis, sa jag och tog en väldigt sur godisbit och gjorde tydligen en väldigt rolig min eftersom Justin höll på att skratta ihjäl sig!
- Hahahahahahahahhahaa, du anar inte vilken min du gjorde precis! hahahahahah, sa han och skrattade
Jag la undan godis skålen och hoppade på justin!
- om du inte visste.... så gillar jag inte när folk skrattar åt mig OCH mina miner! sa jag och kittlade honom samtidigt som jag pussade honom på nacken.
- Oh nej Jolina hahahaha, inte nacken! Okej jag ska inte skratta mer hahhhahaha! sa han samtidigt som han skrattade och småstönade.
- Lovar du?
- Ja, jag lovar haha!
- Bra, sa jag och kysste honom, han besvarade kyssen och nu kom tungan in i det hela, han var så fantastisk att det inte var sant.. vi hade glömt bort filmen medans vi myste och nu hade klockan blivit ganska mycket.
Vi gick upp och borstade tänderna och sen la oss, jag somnade med Justins värme mot min rygg, det enda jag hade i tankarna var honom,honom och honom!
Morgonen därpå vaknade jag vid 11, jag satte mig upp och kollade var Justin var eftersom han inte log brevid mig.. i rummet var han inte men jag hittade en lapp:

Detta var nog det sämsta kapitlet jag skrivit, men hjärnan är tom och jag är helt slut från igår då jag var hos några polare och kom hem ganska sent, sorry!
KOMMENTERA OM NI VILL HA 56!



Postat av: Maja

Den var ändå jätte bra men superkort så kan du skriva några till idag? din novell äger! <3<3

2010-12-12 @ 14:24:39
Postat av: Elle

MEEEEEEEEEEEEEER , AWESOME !!!

2010-12-12 @ 14:24:48
Postat av: bella

meer! :)

2010-12-12 @ 14:34:13
Postat av: Anonym

meeeeeer!! :D

2010-12-12 @ 14:59:25
Postat av: sandra

meer :D:D

2010-12-12 @ 15:00:55
Postat av: Anonym

Meeeeeeer

2010-12-12 @ 15:14:50
Postat av: frida

jaa meeer!!:D

2010-12-12 @ 15:31:22
Postat av: Anonym

As braaaa!!!!:)

2010-12-12 @ 16:22:45
Postat av: Anonym

Meeeer<3

2010-12-12 @ 19:44:46
Postat av: Anonym

snälla merrraaa!!!! om andra inte kommenterar så vill dom säkert ha mer ändå!!!!:))

2010-12-12 @ 19:52:15
Postat av: Julia ♥

JÄTTEBRA! YES HON FÖLJER MED ! :D ♥ SHIT en limo? meeer :D

P.S. kan du göra så att hon är lite mer drama queen? och att dom blir lite mer intima eller hur man ska säga? :) jag är inte pervers o.o men det är sött!

2010-12-12 @ 20:03:47
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: