a Bieber dream, Chapter 64

" Hej Jolina! Vi drar ut ikväll och kommer hem sent, blir du rädd så får du åka till Joanna.. Vi har snackat med hennes föreldrar.. Puss!" jag la ner mobilen och satte mig i soffan. Jag sappade mellan kanalerna men hittade inget att se på så jag loggade istället in på twitter. Jag gick in på Justin's twitter och såg att han hade skrivit något." I'm going to meet a friend tonight.. Love you guy's" när jag såg att han skrev vän röck det till lite. Jag ville vara mer en hans vän. Jag tvekade lite och la ner datan. Och tillslut somnade jag..

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Klockan var nu 10 över 7 och hon hade inte kommit än. Jag gick mot hennes hus och ringde på dörren. Men ingen svarade, jag bestämde mig sen att gå kolla om det var öppet och det var det. Jag öppnade dörren och ropade "hallå". Men ingen svarade. Jag gick sakta upp för trappan till hennes rum och öppnade dörren försiktigt. Och där låg hon, världens finaste tjej! Jag log mot henne som sov. Jag gick sakta igenom rummet till hennes säng och satte mig på sängkanten.
- Hej.. Viskade jag men fick inget svar. Jag la mig försiktigt ner brevid henne och log för mig själv. Det var så länge sen jag såg henne! Jag la armen om henne utan att väcka henne och låg och tänkte. Hur fan kunde jag kyssa Jasmine? Och gå så långt som att dra av henne tröjan. Jag kunde dratt mig undan.. Men jag gjorde inte det.. Och jag förstår varför Jolina är sur, jag hade också vart det! Jag suckade lite och kollade på Jolina. Hon var så fin när hon sov. Jag smekte henne lätt på kinden. Hon vaknade till och kollade oroligt på mig.
- Hej.. Sa hon och log. Jag log tillbaka och drog mig närmare henne. Hon sa inget utan kollade bara upp. Jag la min hand på hennes bröstkorg och våra läppar snuddade varandra. Men hon puttade bort mig lite lätt och kollade oroligt på mig.
- Justin.. Nej! Jag kan inte.. Inte nu iaf, jag behöver tid att tänka! Sa hon och det högg till. Jag älskar henne och kommer göra det vad som en händer! Hon satte sig upp och kollade sig omkring.
- Förlåt Justin! Har du väntat länge? Sa hon och jag skakade på huvudet.
- Nejdå..  Sa jag mot henne och log och hon log tillbaka. Jag satte mig upp och kollade Jolina i ögonen och kunde inte slita bort blicken. Hon var så otroligt fin. Jag drog med henne ner till köket och satte henne på diskbänken.
- Vart är dina föreldrar då? Log jag och tog tag i hennes händer. Hon drog undan dom lite lätt och jag suckade.
- Dom är ute.. Kommer hem inatt tror jag.. Sa Jolina och jag nickade.
- Vadå? Ska du vara själv? Hon nickade och log.
- Jag kan sova här om du vill? Jag kan ... sova på soffan..
- Vill du det då? Sa Jolina och jag spärrade upp ögonen.
- Självklart!
- Tack..

JOLINA'S PERSPEKTIV:

När han tog tag i min hand och drog ner mig i köket och lyfte upp mig på diskbänken blev jag hellt varm inombords. Jag log mot honom och han log lite smått tillbaka.
- Vad har du gjort medans jag vart borta då? Fick Justin fram till slut. Jag kollade lite tveksamt på Justin och bestämmde mig för att inte säga något om Kevin till Justin. Det skulle bara skapa konflikter även fast vi inte gjort något.
- Inget speciellt, vart med Joanna och lite andra kompisar.. Sa jag och bet mig i läppen.
- Okej.
Jag hoppade ner från diskbänken och la armarna om Justin. Jag kramade honom lite lätt men bara som en kompis kram.
- Jag har saknat dig. Fick jag fram tillslut och han sa det samma.
- Vad vill du göra då? Sa Justin och jag rykte på armarna. Vi bestämmde oss för att bara kolla på film och ha det kul. Jag märkte att Justin inte var så intresserad av filmen så istället så kollade han bara på mig. Jag satte mig lite närmare och lutade mig mot hans axel. Jag kände nästan hur han log. Jag la handen på hans kind och han böjde sig ner lite. Han la armarna om mig och kysste mig långsamt. Jag satte mig sen upp och la benet över hans utan att avbryta kyssen. Jag kunde inte hålla mig längre.



Han var så fin men jag var endå så sårad efter det som hänt. Det var inte första gången. Jag avslutade sen kyssen och kollade allvarligt på Justin.
- Lovar du och svär på att du aldrig kysser Jasmine eller någon annan tjej så länge som det är vi? Sa jag och han kollade först bara på mig men nickade sen.
- Jag lovar.. Sa han och kramade om mig. Vi somnade snabbt därefter hand i hand i soffan..

Dom är tillbaka! :D Var tvungen att se dom tillsammans igen, skriv om ni inte gillade det.. Puss♥


Postat av: ellen isaksson

gillar? jag ÄLSKADE det !<3

2010-12-17 @ 17:33:09
Postat av: <3

Jag gillade det!! ni skriver sjuuukt bra! snälla mer! x)

2010-12-17 @ 17:59:46
Postat av: Julia

vf kan typ inte jolina göra en payback o typ börj a gila chaz ist ? ;)

2010-12-17 @ 19:41:11
Postat av: Celine

LOVE IT! Mera!:D

2010-12-17 @ 20:51:28
URL: http://lovetobieber.blogg.se/
Postat av: Julia :)

Jättebra! :) Hoppas det inte kommer konflikter med Kevin... eller jo, jag vet att det kommer men aja..

meeer :D <3

2010-12-17 @ 21:46:59
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Skitbara!!!!!!!

2010-12-17 @ 21:50:51
Postat av: Anonym

Braaaaaaaaaa!!!!!:D

2010-12-17 @ 23:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: