a Bieber dream, Chapter 76

- Dejtar du och Selena Gomez då? Log hon och jag log tillbaka.
- Nej, jag dejtar inte Selena! Hon är som min syter! Sa jag och skrattade lite.
- Okej, men hur är det men hon där Jolina? Har ni något på gång då? Sa Ellen och jag insåg att det var nu som jag skulle berätta. Jag tog ett djupt andetag och kollade in i kameran.

- Jag och Jolina dejtar inte! Vi har faktiskt ett förhållande, väldigt seriöst förhållande! Ska jag vara ärlig har vi vart ihop i snart 7 månader och jag ska faktiskt inte dölja det! Log jag lite osäkert men endå stollt. Jag kollade snabbt in i kameran och väntade på ett svar.
- Jaha, det var ju väldigt länge! Vi har ju sätt er kyssas ofentligt men vi har inte vart säkra. Men grattis får jag ju säga då! Sa Ellen och klappade mig lite löst på ryggen. Vi gjorde klart interjuven och jag gick sen ut mot Kenny och kollade lite osäkert på honom. Jag vände mig även mot Scooter.
- Är du sur för att jag berätta? Sa jag utan att tänka mig för. Han skakade på huvudet och klappade mig sen på ryggen.
- Det var bra gjort, ni har hållt det hemligt väldigt länge! I 7 hela månader.. Jag är stollt Justin! Log Scooter och vi drog sen tillbaka till hotellet. Eftersom vi alla skulle tillbaka till Atlanta imorgon så var vi tvugna att börja packa. Jag  packade det sista och tog sen upp min dator. Jag loggade in på twitter och skrev lite vad som hänt och gick sen in på Jolinas twitter. Jag såg vad hon hade skrivit och var ite längre orolig hur jolina skulle ta det när det gällde intejuven. " Riktigt lycklig, världens underbaraste kille sa precis till hela världen att vi var ett par! Riktigt gulligt fakitskt.. Jag älskar dig @justinbieber" Jag log ett riktigt stort leende och la sen ner datorn. Jag smsade snabbt Jolina och skrev " Aww, tur att du gillade det.. " skrev jag och antog att hon skulle fatta. Jag hann inte ens se vad hon svarat innan jag somnade med kläderna på i soffan.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag stängde snabbt av tvn och gick upp på "mitt" rum. Jag tog upp datorn för att twittra lite. Men istället plingar mobilen till. Jag tog upp den för att kolla vem det var men såg att det var Justin. Jag log lite för mig själv och öppnade smset. " Aww, tur att du gillade det.. " skrev han och jag fattade först inte vad han menade, vad gilla jag? Men jag fattade tillslut. Jag log och tänkte lite för mig själv, klart att jag gjorde? Jag strunta i att svara eftersom jag visste att han sov. Klockan var lixom 2 på natten. Och endå så var jag vaken.. Jag gick in på Justin's twitter och såg att han inte skrivit något. Jag twittra lite och följde även några fans som egentligen var Justin's fans. Jag hade även fått en maaaassa och då menar jag verkligen massa hot från arga beliebers. Jag började nu fatta varför Justin egentligen inte vill berätta om mig och han. Eller om oss.. Jag suckade och la ner datorn och såg att jag plötsligt fick ett sms. Det var inte från Justin denna gången, utan från Kevin. Jag öppnade smset och log faktiskt lite. " Hej gullet, ses imorgon?" Skrev han. Jag visste att han inte gillade mig för han hade visste att jag och Justin hade ett förhållande. På senaste hade vi blivit väldigt bra kompisar och han ville ofta göra något. Han var som en bror! Jag skickade snabbt " Självklart, är du vaken nu? ♥" skrev jag eftersom Justin endå kom sent och fick sen snabbt ett svar " Så bra, nää duvet.. Jag skriver i sömnen ;) Haha sov nu, annars missar du skolan imorgon." Skrev han och jag log. Jag orkade inte svara så jag la ner mobilen och somnade där efter.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

- Jag vet seriöst inte vad jag ska göra då.. För jag kan inte vara borta i 2 månader utan att Jolina ska få följa med! Sa jag argt på Scooter.
- Justin, du måste tänka lite på din kariär också! Det enda du tänker på nu är Jolina! Sluta upp med ditt trams, du klarar det.. Du har haft turnér förut plus att det är långt kvar, vi åker på sommarlovet! Efter att ni har vart i Paris..
- Nej, jag gör inte det! Jag vill ha med henne! Och varför kan hon inte vara med?
- Justin.. du måste ju förstå! Hur ska det gå med Jasmine och Jolina? Dom kommer bråka, det fattar du väll? Det kommer inte gå! Och Jasmine måste följa med eftersom Jessica inte har tid.. Vem ska annars sjunga Overboard med dig? Sa Scooter men jag suckade bara och gick mot hotellrummet medans Scooter och Kenny stannade kvar i lobbyn. Jag gick in och ropade på mamma som direkt kom med våra resväskor. Jag tog min och vi gick tillsammans ner till lobbyn. Vi chekade ut och drog sen mot utgången. Jag tryckte på dörren och skulle precis gå ut när jag insåg att jag fick dörren rakt i huvudet. Jag skrek till lite och fick fruktansvärt ont. Kenny klappade mig bara lite lätt på ryggen och putta sen ut mig. Jag akta lite på mig för att inte nudda dörren igen.
Jag tryckte handen mot huvudet och gick runt där och såg antagligen ut som ett fån. Mamma och dom andra ropade på mig och drog sen in mig i bilen. Jag suckade och satte sen på mig bältet och vi började åka mot flygplatsen. Äntligen skulle jag få se min Jolina!
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag drog på mig skorna och började sen gå mot skolan. Idag skulle jag inte vara sen. Jag stängde dörren efter mig och låste. Jag såg hur bussen körde in mot busstationen och jag fick väldigt bråttom. Jag sprang mot busshållplatsen och bussen skulle precis åka innan han såg mig. Han stannade och jag log stort och sa tack. Busschaffören kollade bara surt tillbaka och jag gick bak och satte mig. Idag skulle det vara en bra dag, en underbar dag med andra ord.. Jag hade längtat till denna dagen. Jag skulle äntligen få se Justin efter 6 dagar, nästan en hel vecka... Jag märkte att bussen hade stannat och jag var nu framme. Jag hoppade av bussen och kollade mig omkring. Plötsligt blev allt svart. Jag skrek till lite och jag såg igen. Jag vände mig om och såg att det var Kevin. Jag log lite och gav han en snabb kram.
- Kom nu, vi börjar.. Log han och vi gick sen in i skolan..

Detta var seriöst det sämsta kapitel jag skrivit.. Förlåt men är skittrött, vaknade typ 6 imorse.. , tidigt för mig! Jobbigt och läsa, jag vet... Men i fortsättningen så får ni inte sånna här sugiga kapitel.. Men jaja... Ska inte slösa er tid nu. Puss♥



Postat av: Liza.A

Haha skojar du med mig? jag SOV klockan 6 och vakna 15.15 haha.. men skulle inte kapitel 74 vara den sista?

2010-12-26 @ 23:27:47
URL: http://movieadvice.blogg.se/
Postat av: emelie

skit bra ju!! :D meer

2010-12-27 @ 00:31:01
Postat av: Anonym

dte var bra!!!:D

2010-12-27 @ 07:30:38
Postat av: Julia

asbra , mer :)

2010-12-27 @ 12:09:54
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

Bra !!! men snälla, låt inte Kevin börja gilla henne D: pallar inte drama!

MEEEER ♥

2010-12-27 @ 18:02:41
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: