a Bieber dream, Chapter 78

- Joanna!  Vad har hänt?
- Jolina.. Jag ska flytta.. Snyftade hon och kollade upp på mig.
- Jaha.. Det var väll.. Kul? Antar jag! Sa jag och log lite blekt.
- N.. Neeej... d d et är inte det.. Jolina.. Sa hon och kramade om mig.
- Men Joanna.. Varför är du så ledsen?
- För jag ska flytta härifrån.. Ifrån Atlanta! Jag ska flytta till England. När hon sa det så stannade mitt hjärta upp. Först mamma och nu Joanna.. Nejnej! Det får inte vara sant. Jag bara satt där och kollade tomt framför mig.
- Varför just jag... Sa jag tyst och kollade fortfarande framåt. Jag kände några tårar sakta glida ner för kinden.. Varför just jag..




Jag bara satt där hellt tyst tills mobilen plötsligt började ringa. Jag tog upp den och såg att det var Justin, men jag orkade inte prata med någon just nu så jag klicka upptaget. Jag vände mig sen mot Joanna som satt där och glodde på mig. Jag log lite blekt och hon log tillbaka.


- Jolina.. Jag kommer sakna dig... för mycket! Sa hon och kastade sig runt mig. Jag började skratta lite och vi började prata om allt möjligt. Om alla roliga saker vi gjort tillsammans, om alla roliga stunder och även om allt dåligt som hänt. Om ja.. Allt! Vi var oftast glada men så fort vi kom och tänka på flytten så blev vi gensat mycket ledsnare. Vi hade bestämmt att jag skulle sova hos Joanna eftersom hon snart skulle flytta. Redan i maj och det var nu Februari.


Vi hade hyrt film och hade en riktigt mysig tjej kväll. Men som kom jag plötsligt ihåg.. Justin! Fan, han kommer ju hem idag.. Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått 7 missade samtal från Justin och 10 sms! Vad fan har jag ställt till med nu. Jag slog in Justin's nummer direkt och han svarade efter andra tonen


- JOLINA!
- Ja.. Hej... Förlåt Justin.. Jag glömde at.. Sa jag men Justin avbröt mig.
- VART HAR DU VARIT? VET DU HUR OROLIG JAG VAR? JOLINA... DU LEVER!
- Öhm.. Ja.. Borde jag inte det eller? Sa jag och flinade även fast Justin inte såg det. Jag försökte skoja bort allt men det gick inte så bra.

- Jolina.. Helt seriöst! Du får säga till om du bara går sådär, klockan är fan halv 11.. Och vi har ansvar..
- Justin, ta det lungt! Jag lever.. Det har hänt en sak.. Joannna ska flytta till England och vi ville träffas innan hon åker.. Sa jag och väntade på ett svar. Han var tyst ett tag men tillsut svarade han.
- Okej.. Hejdå! Sa han och la på. Han lätt lite sur men måste väll endå förstå. Jag la ner mobilen och kollade sen mot filmen.

- Vem var det? Sa Joanna och kollade frågandes på mig.
- Justin.. Suckade jag och Joanna nickade. Resten av kvällen hade vi bara allmänt kul och gjorde allt möjligt.
Jag kunde inte förstå att Joanna skulle flytta, jag skulle inte träffa henne på flera månader, år? Jag visste inte ens själv. När klockan närmade sig 12 så ringde jag Justin och bad honom hämta mig. Jag och Joanna stog och kramades i kanske 10 minuter och försökte säga hejdå, jag fällde några tårar och det gjorde hon med. Hon gav mig ett halsband, väldigt vackert.


- Glöm mig aldrig och varje gång du ser halsbandet så kommer du tänka på mig!
- Tack gumman, nu har jag ingenting till dig men jag ska försöka ringa dig så ofta som möjligt!
- Det låter bra, ha så kul i paris nu, sa hon och gav mig en sista kram.
Jag gick mot bilen, Justin verkade sur men jag sket i honom just nu, min bästa vän skulle flytta och han hade ingenting och vara sur över. Vi sa ingenting under bilens resa hem utan istället satt vi bara tysta, när vi äntligen kom fram borstade jag tänderna och hoppade i säng. Justin kom fort därefter och la armen runt om mig, som vanligt. Inatt ville inte jag sova i mitt rum

- Jag älskar dig Justin, om du glömt det..
- Glömt? Aldrig, jag älskar dig.
Jag log för mig själv och somnade med Justin andades mot min hals..
Nästa morgon så vaknade jag av att Justin snarkade lite lätt i mitt öra. Jag log lite och satte mig sen försiktigt upp. Jag tog snabbt på mig kläder och kollade mot Justin. Jag insåg nu hur mycket jag hade saknat honom, hur mycket jag hade saknat min bara min Justin. Jag log lite och gick sen ut ur rummet.
Jag gick ner och kollade om pattie var vaken och det var hon. Hon satt och läste tidnimgen i köket. Jag började gå dit och så fort jag kom lite närmare så drog hon ner tidningen och kollade på mig.
- Hej. Log hon och jag log tillbaka.
- Hej.. Sa jag och satte mig på stolen framför henne.
- Hur är det?
- Bra.. Sa jag lite blekt och hon förstog direkt att någit var fel men kommenterade det inte. Men man såg på hennes min att hon fattade.

- Bråkar ni? Du och Justin? Sa hon och log lite blekt. Jag skakade på huvudet.
- Nej..
- Okej.. Sa hon och log mot mig. Du gillar Justin va?
- Ja.. jag älskar honom av hela mitt hjärta. Även fast vi bråkar så älskar jag honom lika mycket. Jag kan lita på honom även fast han har synder. Han är underbar på exakt alla sätt. Det går inte att se han ledsen, för då blir jag också ledsen. Han är min andra halva, hoppar han hoppar jag...

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade strax efter att Jolina vaknade men orkade inte gå upp. Men tillslut så gick jag ner till dom andra. Jag hörde hur dom pratade och tjuvlyssnade lite.
- Okej.. Du gillar Justin va? Hörde jag mamma säga. Jag log lite och väntade på Jolinas svar.
- Ja.. jag älskar honom av hela mitt hjärta. Även fast vi bråkar så älskar jag honom lika mycket. Jag kan lita på honom även fast han har synder. Han är underbar på exakt alla sätt. Det går inte att se han ledsen, för då blir jag också ledsen. Han är min andra halva, hoppar han hoppar jag... Sa hon och jag blev nästan tårögd.

Är jag värd en sådan vacker flickvän? Jag gick fram till henne och kramade om henne bakifrån.
- Jag älskar dig också..



Postat av: Anna

aaaawww :D

2010-12-28 @ 19:23:30
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

FUCKIN' AWESOME MEEEEEEER

2010-12-28 @ 19:55:26
Postat av: julija

awwweh, så sööött <3

2010-12-28 @ 19:59:21
URL: http://justiinsjulija.blogspot.com
Postat av: Anonym

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA!!!!!!!!

2010-12-28 @ 20:13:00
Postat av: Julia

AAAAAAAAAAAAAAAAAAW , kan inte sluta säga aaaw <333 :D Gullgaste delen ever! :D

2010-12-28 @ 20:57:10

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: