a Bieber dream, Chapter 84

- Vad fick dig att inse? Att det var jag och... Jolina? Sa han lite tyst och kollade ner i bordet igen.
- Justin.. Du fick mig att inse! Jag känner mig som en idiot, detta blev så fel. Det var bara det att jag.. Sa jag men fortsatte inte. Jag kunde inte. Jag kände hur klumpen i halsen kom tillbaka och Justin kollade oroligt på mig.
- Vadå? Sa han tillslut.
- Justin.. Jag hade känslor för dig.. eller nej! Jag har.. känslor för dig.. Stammade jag fram och kollade ner i min mobil. Jag ville inte se Justin's reaktion. För jag visste att han inte skulle gilla det han hörde. Jag kollade sen upp mot Justin som kollade chokat på mig.
- Jag.. jag.. Jag visste inte, jag trodde du bara ville förstöra! Stammade han nu fram.
- Ja, det ville jag.. Jag ville förstöra, jag ville att Jolina skulle lämmna dig så att du kom till mig! Och nu när jag säger det så fattar jag hur dumt det var. Jag kunde bara inte inse det.. Sa jag och kollade Justin i ögonen. Jag smällte nästan, han var så vacker. Men nu.. Nu var han inte min, utan.. Jolinas..




JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag la ner mobilen och kom precis på att jag bara dissat Justin. Jag hade inte ens brytt mig om vart han skulle. Fast helt ärligt så borde jag inte bry mig heller. Han är 16 år och kan ta hand om sig själv. Det pep till och jag såg att jag hade fått ett sms från mamma. " Vad gör du? Har det bra här i Sverige, tänkte att ni kunde hälsa på efter Paris?" skrev hon och jag log för mig själv. Jag orkade inte svara just nu för jag hade smsat alldeles för mycket. Jag fick ringa henne i Paris istället..

Jag la ner mobilen och gick ner till köket. Jag tog en macka och undrade lite vart Justin var. När jag ätit upp så bestämde jag mig för att gå ut lite. Jag hoppade på bussen och åkte in mot stan.

Jag visste inte var jag skulle så jag började bara vandra nerför gatan, jag kikade in i alla fönster som jag gick förbi, allt från klädesaffärer till bagerier till skoaffärer till olika cafeér. Jag gick förbi Waynes och såg en kille med långt hår, eller ganska likt Justins sitta med en tjej som liknade Jasmine väldigt mycket, jag och tjejens blickar möttes men jag gick förbi plötsligt så kom jag på, det var Jasmine! Jag backade och åter igen möttes våra blickar, hon verkade ganska ledsen men hon spelade säkert.
Hon kollade på mig länge och killen som såg ut som Justin vände sig om och såg mig, han reste sig upp och kom ut, jag fick inte ur mig någonting, hade vi inte precis pratat om hur mycket Jasmine förstört för oss och nu? Nu är han med henne? Wow..
- Jolina, hon har bett om förlåtelse.. sa han när han kom ut
- Wow, nu?
- Men bättre nu än aldrig!
- Ah så vi ska tro på det?
- Ja det tycker jag.
När han sa det så kom Jasmine ut och ställde sig brevid Justin.
- Jag menar det Jolina, förlåt. Sa hon
- Du är lite sent ute, det vet du väll?
- Ja men jag ville bara säga förlåt, och ni åker ju till Paris imorgon så.. förlåt.
- Om du verkligen menar det, då menar jag VERKLIGEN, då är du förlåten.
Hon lös upp i ett leende och kramade mig sedan, jag bara stod där helt förstelnad men sen halvkramade jag tillbaka henne.
Jag var ganska glad över att hon sagt förlåt och vi förlåtit henne, nu låter hon iallafall oss vara ifred, SKÖNT! Jag undrade hela vägen hem varför, varför sa hon förlåt? Men jag orkade inte bry mig så jag frågade inte ens Justin eftersom han säkert visste, det kvittar liksom.
När vi kom hem så la vi oss båda i soffan och tänka kolla på film, det fick bli ''She's the man'', jag hade redan sett den flera gånger men det gjorde ingenting!
- Tack älskling, sa Justin
- För vadå?
- För att du är du och att du förlät Jasmine idag! sa han och tog min hand.
- Jag förstod att du ville det, och jag gör vad som hellst för dig, så självklart.
Han sa ingenting utan bara kysste mig.. jag mitt huvud på hans axel, han la sin arm runt om mig och vi började kolla på filmen.

Postat av: Julia ♥

Bra att det är OK mellan dom nu ! :D meeeer ♥

2010-12-31 @ 15:39:40
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

skriv meeer, novellen är super :d

2010-12-31 @ 15:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: