a Bieber dream, Chapter 58

När jag hade kollat runt lite så gick jag ner i köket för att ta något att äta. Men kylskåpet var helt tomt, Så jag bestämmde mig för att gå till affären. När jag kommer ut så ser jag några fans som står och skriker att jag ska lämna Justin ifred. Men jag brydde mig inte utan fortsatte gå. Precis när jag skulle gå runt hörnet till affären så känner jag hur någon tar tag i mig. Jag vänder mig om för att se vem det är. När jag såg vem det var så kände jag hur hjärtat stannade.


Vad fan ville hon nu, hon var verkligen den sista jag ville träffa nu.. Jasmine.
- Släpp mig! röt jag
- Haha, är lilla Jolina rädd? sa hon och flinade
- Ha, för dig? Njae.. tror inte det faktiskt.
Hon kollade på mig med en irriterad blick och himlade med ögonen.
- Du ska ge fan i Justin, han är min! Förstår du det?! Skrek hon mig rakt upp i ansiktet och jag kunde inget annat än bara skratta åt henne och nu kokade hon av avund!
- För det första är du bara väldigt pinsam Jasmine.. och nej Justin är inte din för då skulle vi inte vara tillsammans, förstår DU det? När jag sa att jag och Justin var tillsammans såg det ut som att hon skulle slå till mig eller något men rädd var jag inte.
- Du kommer ångra detta din lilla bitch! sa hon och gick iväg, jag bara skakade på huvudet och vände mig om tills jag såg några paparazzis bakom mig, SHIT hoppas inte dom sett vad som hände.. men varför skulle dom vara här annars?

Jag fortsatte gå mot affären som jag tänkte göra från första början, nu var det varken några arga fans eller någon avundsjuk Jasmine i närheten.. Jag log lite när jag tänkte på hur avundsjuk hon var, det var ganska kul och se hur arg hon blir varje gång jag och Justin är tillsammans och egentligen ville jag slå till henne för att hon kysst Justin men jag hejdade mig ändå.

När jag handlat klart och börjat gå hemåt började jag verkligen märka hur mycket jag saknade honom.. Jag hade ju sabbat hela hans överaskning för den jävlabilden men det var ändå en bild som var liksom.. värd att vara arg över. Och nu förstod jag hur mycket jag älskade Justin och hur mycket han älskade mig, han hade nästan gått ner på knä för mig för att få en chans, plötsligt fick jag enorma skuldkänslor.

JUSTINS PERSPERKTIV

Det var helt sjukt vad jag saknade Jolina men jag var helt oroligt glad över att hon gett mig en till chans, inte ens jag förstog varför jag och jasmine kysstes eller varför Jasmine kysste MIG!? Jag orkade inte tänka på det så istället och jag fram mobilen och smsade Jolina:

''Hej babe, vad gör du? Harsjukt tråkigt och kan
inte sluta tänka på dig, saknar dig!''

Hon brukade vara lite seg på och svara så jag gick och bytte om så länge.. Jag hade ju åkt flygplan i ungefär 7 timmar så Jeans och tjocktröja är kanske inte det skönaste just nu, jag tog ett par mjukisbrallor och en t-shirt, plötsligt får jag ett sms, från Jolina:

''Hej på dig snygging, ingenting var precis i affären.. dina fans är
liksom lite.. på mig haha men jag överlever väll, eller det
måste jag! Saknar dig och älskar dig!''

Mina fans? På henne? haha.. dom vet ju inte ens att vi är tillsammans men snart så..
Jag började smsa tillbaka:
''''Haha, ta det lugnt så dom inte börjar vela ha autografer
och ta bilder, fast det skulle  inte förvåna mig om dom
ville med en så snygg tjej som dig ju haha! ;)''

Jag la mig i sängen och tänkte lite på när vi träffades första gången.. väldig rolig historia egentligen! Det hela började väl med att jag råkade gå in i henne så hon fick hela sin glass i ansiktet haha.. men jag fastnade egentligen för henne bara några sekunder efter hennes reaktion när hon såg att det var jag, Justin Drew Bieber som hade gått in i henne, efter att ha kollat in i hennes ögon den sekunden var jag fast. Sen minns jag även vår första kyss.. i mammas säng haha, den dagen är självklart en av mina favorit dagar men varje gång jag får kyssa henne, kolla in i hennes ögon eller bara få röra henne blir jag fast som för första gången.. jag blir världens lyckligaste kille och sen den stunden förstod jag att jag jag blivit kär i världens vackraste tjej.
JOLINAS PERSPERKTIV

Efter jag skickat iväg mitt sms gick jag och ner och bredde en ostmacka, jag var sjukt hungrig! Medans jag tog pålägget osv så satte jag på tv:n, jag bläddrade igenom alla olika kanaler och fastnade såklart på MTV där det var repis av Ama's som justin vann 4 priser på! Efter att ha kollat i ungefär en kvart kom jag på MOBILEN!
Jag sprang upp på rummet och såklart hade jag fått ett sms av Justin:
''''Haha, ta det lugnt så dom inte börjar vela ha autografer
och ta bilder, fast det skulle  inte förvåna mig om dom
ville med en så snygg tjej som dig ju haha! ;)''

Justin visste exakt vad han skulle säga eller skriva för att få mig och falla.. Justin gjorde min dag genom bara att skicka ett sms. Jag blev plötsligt väldigt glad och satte på Somebody To Love med Jusin ft. Usher och började dansa runt samtidigt som jag smsade tillbaka:
''Aw älskling, det är dina fans inte mina..
sen är du ju faktiskt snyggare än mig så jag är
ganska säker på att dom stannar kvar hos dig! ;)''

Det var ganska varmt idag så jag gick och satte på mig min bikini och gjorde en kall chokolad smoothie och sen satte mig på altanen, detta var verkligen livet!
Plötsligt får jag ett mms och det är INTE från Justin, jag öppnar det och ser en bild, FANFANFAN!


TJENA! Sitter just nu i skolan och har ingenting och göra, så varför inte uppdatera här lite haha?
Fortsätt ställa frågor i frågestunden, annars kommer inte 59 upp! ;)





Postat av: Julia ♥

Jättebra !! ♥ OMG vad var det för bild hon fick??! :O meeeer !!<3

2010-12-14 @ 16:00:49
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: