A Bieber Dream, Chapter 24

- Kom! Sa han till mig. Jag trodde att jag skulle svimma. Jag drogs med Chris upp på ett sovrum. Han bad mig lägga sig på sängen och jag gjorde det, jag tänkte inte på något. Jag var för full. Tillslut blev allt svart, jag hade svimmat av.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vaknade av att solen lös in i rummet. Jag satte mig snabbt upp men så märkte jag att jag blev helt yr så jag la mig ner igen. Jag kollade mig omkring och såg att jag var hemma. Klockan var redan halv 11. Oh shit, skolan! Tänkte jag högt. Men hur kom jag hit? Jag satte mig upp men långsamt den här gången. Jag hade världens huvudvärk. Jag kollade ner på golvet och såg en lapp.Jag öpnnade den och läste :

Jag tar upp mobilen och smsar Joanna "Va?! du skämtar med mig ?;o. Eftersom att jag nästan hade det med han så vet jag faktiskt inte vad jag tänker med xd".  Jag skickade iväg sms:et och fick svar "Nej , jag skämtar inte , det märks.Så du har vaknat nu :), kan jag komma över ? stannade hemma från skolan för att vänta på att du skulle vakna till liv". "haha , ja jag har vaknat nu , klart du kan det , naww vad snäll du är " skrev jag. Jag klev sakta upp ur sängen och hoppar i min mjukisdress som låg på golvet. Börjar sakta gå ner för trappan.


Det var inte Ida som skrev detta kapitel utan hon frågade om Jag (angelica) vela skriva det , och jag sa visst , så de va därför det blev kort , sorry. men vad tyckte ni om det?.
<Här är min blogg om mig> och "här är min novell blogg" läs dom och kommentera dom gärna :' )


Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: