A Bieber Dream, Chapter 25

Jag tar upp mobilen och smsar Joanna "Va?! du skämtar med mig ?;o. Eftersom att jag nästan hade det med han så vet jag faktiskt inte vad jag tänker med xd".  Jag skickade iväg sms:et och fick svar "Nej , jag skämtar inte , det märks.Så du har vaknat nu :), kan jag komma över ? stannade hemma från skolan för att vänta på att du skulle vakna till liv". "haha , ja jag har vaknat nu , klart du kan det , naww vad snäll du är " skrev jag. Jag klev sakta upp ur sängen och hoppar i min mjukisdress som låg på golvet. Börjar sakta gå ner för trappan.'

 


 


Justin smsar med jolina..

När jag kom ner så hade mamma lämnat en lapp, jaha igen tänkte jag.. ''jag är i affären gumman, kommer hem om en halvtimme, ring om det är något!'' jaja whatever, tänkte jag. jag gick in i köket och öppnade skafferiet, tog ett paket med chokladflingor, jag var verkligen hungrig! Jag tog mjölken ur kylskåpet och började hälla upp, tog sen en sked och satte mig vid köksbordet. Medans jag åt tänkte jag lite på gårdagen.. shit va full jag va, och Joannas sms? tur att hon hittade mig innan Chris började... våldta mig. Jag rös när jag tänkte på det.

 

JASMINES PERSPERKTIV

Jag gick ut ur duschen och tog på mig underkläderna, en t-shirt och ett par shorts.. shit va varmt det var idag! Jag kännde att jag började bli hungrig så jag gick ut i köket och öppnade kylskåpet, tog ett äpple och satte mig vid datorn och twittrade: Damn it's really warm in bahama's today, it's gonna be nice to swim in the pool later! Jag la ifrån mig datorn och såg att justins mobil låg på bordet brevid sängen, jag tänkte om jag bara skulle kolla fort, han kommer ändå inte märka.. jag reste mig upp och tog justins mobil och gick till köket, varför vet jag inte.. jag började leta efter låten Usher - OMG på mobilen, ville egentligen bara kolla om han hade den.. tydligen inte. Jag klickade på ''back'' och sen ''messages'' jag kollade inkorgen men där va ingeting speciellt, jag klickade ''back'' igen och sen skickade, där var ett sms till.. jolina? vem fan är det tänkte jag för mig själv..

''Vi ses på tisdag jojo xx Biebs''

Jag kände fort hur avundsjuk jag blev, justin hade inte berättat om någon Jolina.. bara att han skulle tillbaka till Atlanta på tisdag..

Jag fick en idé, fast tvekade lite.. skitsamma justin kommer ändå aldrig få veta att det var jag.. Jag började skriva ett nytt sms, stannade upp ibland och undrade om jag gjorde rätt.. sen fortsatte jag skriva, letade upp kontakten Jolina och skickade på send.. Jag raderade fort smset jag skrivit samma sekund kommer justin in, helt andfådd, han kollar på mig med stora ögon och börjar sedan skrika..

 

JUSTINS PERSPERKTIV

Jag märkte att jag började sakna Jolina mer och mer.. men varför? Klart att jag saknade henne men hon är ju bara min vän? Undra om hon glömt mig, hon har ju faktiskt inte svarat på smset jag skickade igår. Juste mobilen!!

Jag sprang upp till vårt rum och letade efter min mobil, plötsligt ser jag jasmine stå och pilla på den!

VAFAN GÖR DU MED MIN MOBIL?! skrek jag

hon kollade på mig helt chokad och la ifrån sig mobilen fort!

 

JOLINAS PERSPERKTIV

Plötsligt plingar det till i mobilen och jag ser att det är ett meddelande från justin.

''Smsa mig aldrig igen, vill inte ha något med dig och göra längre, ta bort mitt nummer!'', jag läste smset om och om igen, va han seriös? Jag kände hur det högg till i magen, varför gjorde det de? Jag kände hur en tår föll ner på min kind. Han va ju min vän, inget mer än det.. inte ens det, efter detta smset iallafall..


Jolina gråtandes..

Jag förstod inte varför jag var ledsen, egentligen kände jag knappt justin och han var ändå på bahamas med jasmine.. JASMINE! tänk om det var hon som skickade smset, fast nej det kan det inte vara.. hon har ju inte ens träffat mig och jag tror inte justin berättat om mig iheller.. så nej, det var nog justin ändå..

Jag var fortfarande ledsen men jag kunde ju inte göra något åt saken direkt.. jag la undan mig mobilen efter att ha läst smset från justin flera gånger om och om igen.’

 

JUSTINS PERSPERKTIV

Hon kollade på mig som att hon inte gjort något, helt oskyldigt. Varför höll hon ens på med min mobil?!

- Jasmine, vafan? varför står du och pillar på min mobil?

- Asså nej va, jag skulle bara kolla en.. grej.. typ..

- En grej, vadå för grej? du har din egna mobil skrek jag åt henne!

- Ja ja, förlåt då, sa hon och gick förbi mig och smålog.

Jag vände mig mot henne och frågade åter igen vadå för grej?

- Nej en låt som jag trodde du hade, sa hon

Jag kollade bara på henne och tog min mobil igen, inga nya sms eller missade samtal. Jasmine hade väll inte gjort något mer än att kolla om jag hade en låt?..

Helt plötsligt får jag ett sms.. från Jolina, jag kände hur ett glädjerus for igenom mig och jag läste smset och trodde knappt mina ögon!

''visst om du inte vill ha mig som vän längre behöver du inte det, skit i allt bara och visst jag tar bort ditt nummer, fan justin.. jag trodde vi hade något!''

Va? vad snackar hon om? vadå ta bort mitt nummer, skita i allt? shit.. detta verkade inte bra någonstans! Jag började smsa henne fort:

''Jolina jag vet verkligen inte vad du pratar om, jag vill verkligen vara din vän, då menar jag verkligen! Jag glömde min mobil uppe på rummet medans jag var nere och åt frukost, jasmine hade stått och pillat på den men det var verkligen inte jag som skrev smset, jag lovar! xx Bieber''

Hoppas hon tror på mig nu, det måste hon göra! jag gillade verkligen Jolina, samma sekund slog tanken mig att jasmine hade skickat smset till Jolina, varför?! Hon kände ju knappt henne, hon visste ju inte ens vem Jolina var? shit jag måste snacka med jasmine!

Jag gick in i köket och letade efter henne, där var hon inte.. vardagsrummet då? nepp, men var e hon, sa jag tyst för mig själv. Jag skulle precis ropa på henne när jag plötsligt ser att hon ligger i sängen med linne och korta hotpants och håller på med datorn, damn tänkte jag för mig själv och bet mig i läppen!

- Haha, hej Justin!

- Eh hej sa jag lite fundersamt och kollade på henne fortfarande.

Du jasmine?

- ja?, sa hon och log lite smått

- Helt seriöst, vad gjorde du med min mobil?

- Det har jag redan sagt sa hon och gick snabbt från en glad min till en allvarlig.

- Letade efter en låt? tror du jag är dum eller?, sa jag och kollade på henne med en löjlig blick..

- Vadå? Vad tror du jag har gjort då?, sa hon och vände sig mot datorn igen.

- Jo jag fick ett sms från min kompis Jolina.. samtidigt jag såg hur jasmine spände sig och svalde hårt.. Ja hon skrev något att jag ska ta bort hennes nr, har du något med detta och göra? sa jag och kollade på henne med en allvarlig blick.

- Seriöst justin? Tror du verkligen att jag skulle göra något sånt, vem är jonila egentligen? sa hon och små flinade

- Jolina heter hon, sa jag fort

- Jaaaaja..

- Och jag vet inte vad jag ska tro Jasmine? Du är den enda som har hållt på med min mobil, sa jag. Jag såg hur hon skulle säga något men ångrade sig i sista sekund.

- JAJAJA OKEJ DET VAR JAG! MEN JAG SKULLE FAKTISKT BARA LETA EFTER EN LÅT MEN SEN SÅG JAG ALLA SMSEN FRÅN HENNE OCH BLEV... avundsjuk, nästan skrek hon fast det sista sa hon ganska tyst.

Avundsjuk, vadå avundsjuk? varför blev hon avundsjuk, vi var bara vänner, Jasmine och jag också..

- Shit jasmine, detta trodde jag inte om dig, verkligen inte! sa jag och gick ut från rummet, jag orkade inte vara i samma rum som henne..

 


 

HEJ! Jag heter Elma och har skrivit chapter 25! Hoppas ni gillar den hihi, nu ska jag börja med 26 så får ni den lite senare! Skriv gärna vad ni tyckte! puss


Postat av: Anonym

jätte bra;D

2010-11-28 @ 16:24:29
Postat av: FRIDA

såå sjukt bra!!:)<3

2010-11-28 @ 22:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: