a Bieber Dream, Chapter 30

Vi gick ut på utsidan och såg att en limousin hade kommit. Jag fick också precis ett sms att mamma hade kommit. Men jag orkade inte bry mig. Vi gick i limousinen och började åka mot konserten. Det var helt galet, Folk överallt. Man kunde knappt andas. Jag och Joanna som var väldigt smidiga gick igenom alla människor och kom snabbt in. När vi kommit in på insidan av konserthuset var det helt fullt. Efter ett tag när alla börjat få platser gick jag och Joanna och satte oss. Vi satt i typ mitten.. Och snart började stunden alla hade väntat på.. Även jag!


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

- When i say "Justin", you say "Bieber".
- JUSTIN
- BIEBER!
- JUSTIN
- BIEBER!!
- When i say "One" you say "Time"
- ONE
- TIME!
- ONE
- TIME!!
Det var precis som i drömmen. Jag såg vackra tjejer överallt. Jag tog tag i en tjejs hand samtidigt som jag sjöng och gjorde en lur mot mitt öra till henne.

You look so deep
You know that it humbles me,
Your by my side and troubles them don't trouble me
Many have called but the chosen Is you
Whatever you want shawty I'll give it to you
You look so deep
You know that it humbles me,
Your by my side and troubles them don't trouble me
Many have called but the chosen Is you
Whatever you want shawty I'll give it to you

Sjöng jag samtidigt som jag släppte hennes hand. Jag log mot henne och hon började skrika ännu mer. Fansen var helt galna idag. Jag har inte varit med om värre. En tjej lite längre bak i publiken började skrika att min flickvän var här. För det första har jag ingen flickvän. Jag började kolla mig omkring och så såg jag Jasmine. Tror folk att vi är ihop nu? Jag gick in igen för att fortsätta sjunga. Nu skulle Jag och Jasmine sjunga Overboard.
Jag tog min hand på Jasmine kind och hon gjorde det samma.
- Jag älskar er! Skrek jag samtidigt som jag och Jasmine gick hand i hand ut från sen. Sen så sjöng jag baby,  U smile , Never let you go och up. När jag sjöng up så åkte jag runt i en "luftballong"
Sen så var det också dags för Down to earth. Jag älskade den låten, men den gav mig så starka känslor. Jag blir ledsen av den men samtidigt glad. Det var en konstig känsla som inte går att beskriva. Jag gick ut på scen och satte mig vid pianot och skulle börja sjunga.
Jag kände en liten tår och det syntes på storbilden.
- JUUUUUUUUUUUUUSTIN, DON'T CRY! Skrek publiken. Jag insåg att jag hade världens bästa fans, fast.. Det har jag ju vetat länge. Men nu var det dags för OLLG. Publiken har väntat, jag har väntat.. Alla har väntat. Det kommer alltid upp en helt fantastisk tjej upp. Min crew har verkligen bra smak. Jag gick in bakom scenen och..

Vad händer? Vem ska få komma upp? :) 31 Har Elma gjort, så ni får vänta på att hon lägger upp den helt enkelt ;) Och glöm inte att kommentera! :D

Postat av: Elle

OMG, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER AWESOME !!!!

2010-11-29 @ 16:16:41
Postat av: Emma

meer foort nuuu då !!!

2010-11-29 @ 16:16:49
URL: http://fotoemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: