a Bieber dream, Chapter 34

- Är du hungrig? Ropade mamma nedifrån.
- Klockan är 12 på natten! Stönade jag. Hon svarade inte. Jag loggade in på twitter och kollade om Justin hade skrivit något nytt. Men det hade han inte. Jag stängde av datorn och la ner den på golvet. Jag ställde mig sakta upp och började gå mot toaletten för att sminka av mig. Den här gången gick det mycket bättre. Jag hittade till handduken direkt. Sen så borstade jag snabbt tänderna och gick till mitt rum. Jag sket i att säga godnatt till mamma eller pappa utan jag gick bara och la mig. Precis innan jag skulle somna så fick jag ett sms från Justin.. Jag läste snabbt igenom det. Fan! ...

Killen är ju dum på riktigt. Jag läste sms snabbt igen " Jaja, vi få snacka på tisdag.. Du har ju trots allt lovat att träffa mig då! ;) Xoxo Biebs" Jag ville inte träffa honom. Fan.. Jag sket i att svara och la ner mobilen på golvet och somnade.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Fanfanfan.. Jag visste inte ens att hon kände Joanna ju? Det får inte vara sant.
- Juuustin! Hör jag någon ropa. Jag vänder mig om och där kommer Jasmine springandes.
- Hej.. Suckade jag lite tyst. Jasmine kommer fram och hoppar upp i min famn och ger mig en kram. Jag släpper henne långsamt och kollar frågandes på henne.

- Jag kan följa med till Atlanta på tisdag! Log Jasmine jätte stort. Fan, hur ska detta gå? Fast dom har ju aldrig träffats, Jolina och Jasmine? Det kanske kommer att gå.. ? Fast jag är verkligen sur på Jasmine.. Smset hon skickade till Jolina.

- Nej! Jag vill inte ha med dig.. Mummlade jag.
- Ja? Fan vad kul vi.. Va? Sa Jasmine med en allvarlig blick.
- Mm.. Suckade jag.
- Justin, vad är det med dig? Jag trodde vi hade något? Sa Jasmine och kollade sorgset på mig.

Vad snackar hon om? Vi har fan aldrig haft något? Jag kollade mig omkring och började gå mot tourbussen. Jag tänkte börja packa tills imorgon. Jag kollade snabbt bak och där stog Jasmine, så ser jag en liten tår från hennes öga. Fan, jag klarar inte va en tjej som gråter. Jag bestämde mig för att gå tillbaka och snacka med henne.

- Jasmine.. Gråt inte! Sa jag med sorgsna ögon. Hon log ett litet svagt leende mot mig. Jag skulle precis ge henne en liten kram men so började hon kyssa mig. Jag besvarde kyssen. Sen så släppte jag efter ett tag.



Jag kollade på henne och hon log. Jag suckade lite lätt och började gå mot bussen igen. Jasmine hoppade långsamt efter mig.

- Du kan inte följa med! Sa jag och kollade oroligt.
- Ska du byta om eller vad? Sa Jasmine och kollade på mig med en retsam blick.
- Nej.. Men till Atlanta! Suckade jag lite lätt. Jag såg hur hennes blick gick från glad till ledsen.

- Varför? Mummlade hon. Jag berättade lite lätt för henne att jag skulle träffa Jolina. Hon såg plötsligt väldigt läskig ut, hon skulle slå till mig när som helst. Precis när jag skulle vända mig om så..

Vad händer? :) Och kommenteraaaa.. Och jag gjorde 34 för att jag var sjuk idag.. Igentligen skulle Elma göra det men.. Hon kan bara göra nästa ;)

Postat av: elle

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !!!!

AWESOME KAN INTE SLUTAATT LÄSA !!!

2010-11-30 @ 14:39:25
Postat av: caroline

åååhhhh den e så jäääävla bra !!!! LÄNGTAR SOM FAAAAN TILL NÄSTA KOMMER !! :D :D :D :D :D

2010-11-30 @ 15:00:42
URL: http://linnochcarolines.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

OH MY GOSH !! Dumma Jasmine! Dumma Justin.. men har väldigt svårt att va arg på honom, hah . .

JÄTTEBRA !!! MEEER ! ♥ oh my gosh, såg Jolina kyssen ?! D:

2010-11-30 @ 15:34:36
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: