a Bieber dream, Chapter 35

- Du kan inte följa med! Sa jag och kollade oroligt.
- Ska du byta om eller vad? Sa Jasmine och kollade på mig med en retsam blick.
- Nej.. Men till Atlanta! Suckade jag lite lätt. Jag såg hur hennes blick gick från glad till ledsen.

- Varför? Mummlade hon. Jag berättade lite lätt för henne att jag skulle träffa Jolina. Hon såg plötsligt väldigt läskig ut, hon skulle slå till mig när som helst. Precis när jag skulle vända mig om så..

Känner jag hur Jasmine tar tag i mig.
- Din jävla player, ska du inte gå och kyssa Jolina också? Fast det har du ju redan gjort.. Justin, jag har aldrig haft känslor för dig. Sa Jasmine. Och precis när jag skulle öppna munnen så slår hon till mig på kinden.
- Vad fan gjorde du så för? Röt jag och så kände jag hur hon slog till mig igen. Den här gången släppte hon mig och gick mot sin buss.

- Du får hitta någon annan som kan sjunga Overboard med dig när Jessica inte kan! Skrek Jasmine. Fan.. Mitt liv suger just nu. Jag gick in bussen för att packa det sista. Plötsligt står Pattie där och hon har sett allt.
- Vad har hänt? Frågade Pattie oroligt. Jag mummlade lite tyst att jag inte ville snacka och hon nickade. Jag gick bak i bussen och in på mitt rum. Jag började packa alla saker och gick sen i på toan. Jag behöver verkligen ta en dush. Jag satte på dushen och tog sen av mig kläderna. När jag var klar så gick jag snabbt ut ur dushen och satte på mig kläderna. Jag fönade håret lite snabbt. Sen så gjorde jag min vanliga " Hairflip " och gick ut ut badrummet.

Jag gick in på mitt rum och satte igång datorn. Jag gick in på twitter och följde några fans och RT några. En tjej som heter Olivia skickade en länk till mig. Jag kollade sidan och det kom upp maaassa bilder på mig där det stog att jag var gay m.m.
Jag suckade lite åt sidan. Detta var så onödigt, jag fattar inte varför folk gör sånt här? Vad hade dom tyckt om jag gjorde så mot dom.. Men jag såg sen att det var massa Belieber's som kommenterat. Jag log lite för mig själv. Sen så kommer plötsligt Jasmine in.
- Justin! Du måste lyssna på mig..
- Gå! Röt jag.
- Justin.. Snälla?
- UT, UT, UT, UT! Skrek jag och hon gick tillslut. Det var skönt att bli av med henne. Jag stängde ner datorn och gick ut till mamma. Idag skulle jag bara slappa. Det var inga konserter tills på söndag. Jag ville så gärna åka till Atlanta idag..

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att mobilen vibrera. Det var Joanna. Jag sket i att svara men det slutade aldrig ringa så tillslut svarade jag.

- Jolina?
- Ja? Röt jag.
- Asså förlåt! Vi kysstes inte.. Jag lovar!
- Okej..
- Ja, snälla.. Var inte sur?
- Okej..
- Vadå okej? Du kan väll säga något annat en okej?
- Ja det kan jag, men jag vill inte! Mummlade jag och la på.

Jag orkade inte snacka med henne. Jag satte mig upp och började gå ner. Det var höstlov nu.. Ingen skola! Jag log lite åt tanken och öppnade kylskåpet.
- Ost, ost och ännu mera ost. Jag tog ut osten och en macka. Jag la på några ostbitar och satte mig i soffan. Jovana hade åkt hem till Sverige och mamma och pappa jobbade som vanligt. Jag svalde den sista biten av mackan och gick upp igen. Jag satte på datan och det första som kom upp var en sida där det stog att Justin Bieber är gay. Jag tyckte lite synd om honom. Så kom det plötsligt upp en bild.
- HAHAHAHAHAHAHAHA! Skrattade jag. Jag började rulla på golvet av skratt. Jag kunde knappt andas. Det var den bästa bilden jag sett. Men jag kände mig samtidigt lite taskig. Det var synd om honom, bilden hade kommit ut på internet. Men var det verkligen han? Dom kanske hade klippt in huvudet. Jag stängde ner bilden för att inte tappa andan.

Jag gick in på Facebook och jag hade 48 nya händelser. Jag orkade inte kolla så istället la jag ner datan och så tog jag på mig. Jag hade inget och göra idag så jag bestämde mig för att ringa Sofia. Vi hade inte gjort något sen jag träffade Justin. Jag tog upp mobilen och slog nummret.

- Hallå? Sa jag och hoppades på att hon skulle svara.
- Ja, hej?
- Hej Sofia! Log jag.
- Hej, vad va det?
- Vill du ses, det var längesen?
- Visst, ja det var det! Vi kan väl ses inne i stan om 20 minuter?
- Mm!
- Aja, hejdå.. Syns sen. Sa hon och la på. Jag log lite för mig själv och så fick jag plötsligt ett sms från Justin.
" Jag stannar tills på lördag kväll. Skönt och komma hem till Atlanata men även att träffa dig xoxo Biebs" Jag log lite för mig själv. Jag ville faktiskt träffa honom, bara snacka. Kanske var det bara en kram? Jag sminkade mig lite snabbt och tog sen på mig en blå tunika och ett par jeans. Jag kollade snabbt efter min mobil som jag precis haft i handen. Det tog ett tag innan jag hittade den, men jag hittade deb tillslut. Jag gick ner, tog lite pengar och gick sen ut. Jag gick ner mot stan. Det var inte så långt. När jag väl kommer fram så ser jag Sofia men hon är inte ensam. Fan..

Vem tror ni hon står med? Och koooommentera OM ni vill ha 36! :)





Postat av: Anonym

hahahh tror ni inte att vi vill ha 36 an? :D:d denhär bloggen är en DROG!

2010-11-30 @ 16:12:49
Postat av: iidabieber

höhö , du snodde bilden från mig din fis <3

2010-11-30 @ 16:13:34
URL: http://iidavictoria.blogg.se/
Postat av: julia

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER AWESOME !

2010-11-30 @ 16:16:37
Postat av: anonym

Mer!!! Den

2010-11-30 @ 16:23:27
Postat av: Anonym

Mer!!! Den ÄGER!!!!:D

2010-11-30 @ 16:24:29
Postat av: FRIDA

meeeeer!!!! den är ju bäst!!:)<3

2010-11-30 @ 16:41:20
Postat av: Karin

kanske joanna?? MEER!

2010-11-30 @ 16:42:15
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: anonym

WEEEI:D Meeer!:)

2010-11-30 @ 16:44:11
Postat av: isabell

skriv mera! :D

2010-11-30 @ 17:10:59
Postat av: amanda

mer :D

2010-11-30 @ 17:32:01
URL: http://yoamanda.blogg.se/
Postat av: anonym

Snälla meeerrr!!:)

2010-11-30 @ 18:01:47
Postat av: Anna

med... joanna? :o

2010-11-30 @ 18:23:48
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: alicia

mer! =)

2010-11-30 @ 18:28:58
Postat av: mer <3

meer.SNÄLLA

2010-11-30 @ 19:05:49
Postat av: anonym

Snälla mera!!!:) Har en liten plugg paus nu ...:)

2010-11-30 @ 19:06:09
Postat av: Nelly

2010-12-02 @ 15:14:49
URL: http://justinbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: