-

Dear läsare.. Nej skojar. Ni märkte att uppdateringen bara tog stopp från ingenstans och det beror på att det blev helt fel i novellen och efter det hade ingen av oss någon lust att skriva så.. Vi börjar om med en ny novell! Jag och Ida ska diskutera detta noga så det inte blir fel igen men vi vill ha eran hjälp!

Vad ska tjejen heta? Hur ska hon och Justin träffas? Hater eller Lover? Vart ska hon bo? GE OSS IDÉER SÅ KOMMER DEN NYA NOVELLEN UPP FORTARE!
SNYGGINGGGGGGG!
UPT: Förlåt, jag vet att vi byter noveller skit ofta! Men denna ska bli grym, upp till 100 delar! Men då får ni peppa oss med underbara kommentarer också? Lova det! Puss♥

Postat av: Demhat

Jag tycker att hon ska vara en hater och bo i Sverige.

Namn vet jag inte är ju så dålig på det.

2011-04-17 @ 00:15:45
URL: http://foreverjustinvanessa.blogg.se/
Postat av: Anonym

mm hon kanske kan hetta ämhu jag vet inte men jag tycker inte att hon ska hata honom men ändå så ska hon inte älska honom

2011-04-17 @ 00:24:03
Postat av: s

hon ska inte hata honom,men hon ska inte va en beliber(?) heller ,tycker jag :)

tycker hon ska bo i LA + det ska inte gå så snabbt mellan dom som det oftast brukar bli i andra noveller man läst ^^

försök att få det så verklighets baserat som möjligt om ni förstår :P



ni e grymma på att skriva ! :)

2011-04-17 @ 00:29:58
Postat av: Emma

Träffas genom Caitlin, en hater och bor i atlanta ? :)

2011-04-17 @ 00:45:27
Postat av: Emma.

Skulle vara kul om hon inte gillade honom alls i början? ;)

2011-04-17 @ 00:54:29
Postat av: Emma

Hon får INTE vara ett fan iaf! :D

2011-04-17 @ 01:38:15
Postat av: Julia

Har just läst hela novellen som ni har skrivit nio delar på, den var jättebra! Verkligen, men om ni vill göra en ny novell så gör det - det är ert val. Och ni skriver verkligen jättebra! :)

2011-04-17 @ 01:58:03
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Sanna Rådqvist Bieber

Sanna kan ju vara hennes namn :D snälla



och typ att dom springer in i varandra eller nått :D<3

2011-04-17 @ 03:38:50
URL: http://bieberandsanna.devote.se/
Postat av: Elelta♥

Okej..Men jag tyckte att den var bra!:)

2011-04-17 @ 08:24:30
URL: http://mylifeaseleltaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker hon ska heta Annie. Jag vet inte vrf, men jag har altid tyckt det har varit ett fint namn. Jag har ingen idé om hur de ska träffas, men kanske något roligt. Det skulle vara skitkul i fall det var en hater. :P För då ändrar hon sig helt när hon träffar Justin i person.

2011-04-17 @ 08:33:34
Postat av: :P

jag tycker att han ska vara känd , och hon ska inte gilla honnom, hon tycker att han bara vill ha massa uppmärksamhet.

sedan tycker jag att hon ska lägga upp youtube klipp och då ser jasmine villegas henne och då vill jasmine ha henne som backup singer (dom som sjunger bakom henne) sen ska hon med på turnen som justin ska vara med på men jasmine och hon ska bara ha några konserter i bland och sedan börjar han gilla henne :D



2011-04-17 @ 08:55:07
Postat av: ♥

ja tycker hon ska heta Courtnie och kallas Court

:P

2011-04-17 @ 08:56:26
Postat av: ewi

Hon kan heta : Emily stone

Hon kan kanske hata jb.

och sedn kommer jag inte på nåt :)

2011-04-17 @ 08:59:27
Postat av: ...

Asså, ni byter novell typ HELA tiden -.- Det börjar bli lite uttjatat. Inget illa menat, men tänk bara på det. Man vill ju lixom kunna läsa en hel novell utan att den bara ska sluta mitt i allt...

2011-04-17 @ 09:48:58
Postat av: Anonym

VAAAAAAAAAAAA NEJ :O

2011-04-17 @ 10:00:49
Postat av: Anonym

Hej!

Jag tycker tjejen kan heta Nicole och hon är på JB¨s

film Never Say Never.

Och efter filmen kommer han fram på biosalongen!

De ser varann i ögonen o.s.v

2011-04-17 @ 10:08:21
URL: http://Sweetbieberfever.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Jag tycker tjejen kan heta t.ex. Destiny eller courtney och kallas court typ:) Och jag tycker INTE att hon ska bo i Sverige, det hatar jag typ..Lixom det är alltid i typ ALLA noveller som tjejen bor i Sverige och så ska hon flytta till ATL typ, ne då tycker jag hon redan ska bo i ATL. Men typ kanske att hon bor med sin mamma och att dom har flyttat runt ganska mycket, men sen att hon börjar på samma skola som Chaz och Ryan och så blir dom jättebra kompisar, men att hon inte vet att dom är Justins kompisar typ. Hehe jag vet inte, men nåt sånt typ tycker jag!:)

2011-04-17 @ 10:33:45
Postat av: Anonym

Tycker hon ska heta..

Isabella Brown och hon ska hata Justin bieber. Hon ska ha en bror som alltid finns där för henne och en dag när hon sitter och typ sjunger och spelar gittarr eller någonting så spelar hennes bror in det och lägger upp det på youtube och då ser Jasmine Villegas det så hon vill ha med Isabella på hennes turné och Isabella säger ju inte nej till det så hon säger ja men det hon inte vet är att Justin Bieber är med där och då iggar Isabella han så mycket som möjligt och Justin ska dejta Selena Gomez men när Isabella har vart med ett tag på turné'n så gillar han henne inte Selena Gomez, men Isabella gillar absolut inte han :D

2011-04-17 @ 10:35:08
Postat av: Sofia Eriksson

Jag tycker hon ska heta Sophie och bor i ATL eller LA och träffas genom Caitlin, Caitlin och Sophie är båda cheerleaders och går i samma klass. Men hon är ingen belieber, men hon hatar honom inte. Hon tycker han är sådär. Hon ska ha en kille som heter Henrik och är skolans populäraste kille och hon är typ den populäraste tjejen. Alla ska vara 16 eller 17. Och när Justin och hon träffas så är hon lte dryg men han typ blir kär i henne på en gång. Och försöker få henne och henrik att göra slut. Och sen aa lyckas han men inte så snabbt. Haha ja det var lite vad jag tycker :)

2011-04-17 @ 10:38:37
URL: http://sofiaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Sofia Eriksson

Eller så kan hon heta Courtney men kallas för Court som den där tjejen där uppe sa :)

2011-04-17 @ 10:39:46
URL: http://sofiaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: jennie

hon ska heta Jennifer Messo kallas jenny är halv svensk mamma är i från grekland och pappan är svensk hon har långt brunt hår typ till midjan och ögon färg burn grönt och är lika gammal som justin hon är på semester i Atlanta i 1 månad och hon möter justin och faller för justin och justin faller för henne !!!! hon är 170 cm lång typ som justin och är smal men inte för smal men hon har litte hull men inte mycket bara gätte lite !!!!hon pratar svenska och bor i sverige och pratar engelska och franska och spanska och grekiska men hon pratar inte så ofta grekiska bara när hon vill något hemligt till sin mamma hon rider och hennes kompisar är Linn och Julia och Filippa. Hon är ett fan av justin men inte en som gråter hon är helt normal när hon träffar hon är inte en beliber som vet alt om justin hon gillar honom för han är söt och hans musik. hon gillar beach volley boll och basket och bowlinghon kör beach voley boll och basket ofta och hon är bra på de . hon ska träffa justin och chaz och ryan och cristian . när hon Linn och Julia och Filippa kör basket och justin frågar om de skulle vilja köra en martch mot varandra tejerna mot killarna och tejerna vinner och killar na blir lite sura att de torska mot ett par tejer sen börjar de prata mer och de lät känna varnadra och sen byter de nummer men justin gillar jennifer och de sms mycket sen blr de kär i vanrandra och sen går de på dejter och de fallaer för varnandra och sen blir de i hop . men jennifer får veta att hon ska flytta till Atlanta hon blir glad att hon ska få vara med justin men hon kommer saknar linn julia och filippa men de kpmmer ju på besök !! och de håller kontakten . men resten får ni hitta på !!!!

jag vet att jag har gjort väldigt detaljerat men jag vill att ni ska få så mycket information som möljigt om henne hoppas att ni gillar min tex om Jennifer

XOXOXOXO jennie !!!!!!! hoppas ni tar min tejej !!!!!

2011-04-17 @ 11:17:37
Postat av: Madde

Summer ska hon heta. Hon flyttar runt mycket pga hennes mammas jobb, nu ska dem flytta till Canada i Tornoto, där hon träffar Ryan och Chaz. Hon ska tycka Justin är okej. Hon ska träffa Justin genom dem. Sen ah typ de.

2011-04-17 @ 12:20:36
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: jejje, ♥

Namn: Jennifer megan Smith



Ålder: 16, ett år yngre än Justin



Utseende: Långt brunt hår med naturliga lockar, Nötbruna ögon och en fin kropp.



Klädsel: Sneakers, Gillar att åka skateboard. Sweet kläder. alltså, hon är mer kille än tjej.



Annat: Hon har mest killkompisar för att hon litar mer på dom och kan släppa loss mer. Hon gillar inte Justin. absolut inte! Hon tycker att han är en divakändis. Och hon bor i Atlanta. fast inte ens i närheten av Justin.



Hon brukar inte ha överdrivet mycket smink, utan bara lite puder och mascara. Hon äälskaaar sitt hår, och brukar fixa med det.



Familj: Mamma, Susan. Pappa, Will. Lillebror, Chris. Hund, Roxanne.



Bästisarna: Max, Alex, Cimon och Mathilda.



Max: En skatekille, hatar skolan och är toppen på att åka skateboard. Han har skateklädsel och är hemligt kär i Jennifer.



Alex: Han är en muskelkille, brukar träna på gym. och är tokig i tjejer. han är inte intresserad av jennifer. och han är tillsammans med Mathilda.



Mathilda: Ett riktigt JB fan, hon är helt tokig i han och vet allt om han. Hon är tillsammans med Alex och är riktigt tjejig, med mycket smink osv. fast en riktig äkta vän också.



Cimon: En helt vanlig kille, ingen tjej. bra klädstil. typ vanlig.



Kommer hända: Jennifer får reda på att hennes kompisar har fixat en resa till henne och hennes kompisar till andra sidan av atlanta där dom ska på en skateboard-tävling. Dom stannar där i en vecka. och en dag när Jennifer går till bowlinghallen ser hon Justin där. Och han börjar gilla henne och försöker allt med henne (han bor också på hotellet hon bor på) men jenifer gillar inte han. Mathilda börjar klänga på justin. och Alex gör slut med henne, sen när justin har gett upp hoppet om mathilda. så bjuder hon han på dejt. sen blir dom typ tsm. och mathilda kysser justin mitt framför näsan på jennifer. jennifer blir ledsen och typ åker hem igen.. justin vet inte vart hon bor och osv.



Mer får ni komma på.



HOPPAS DETTA ÄR BRA. HOPPAS NI TAR MIN TJEJ! ÄLSKAR ERAN NOVELL. <3

2011-04-17 @ 12:38:25
Postat av: Alexandra

Håller med S. Hon kanske kan heter Summer som Madde sa, de är ett jättefint namn. eller kanske; Riley, Aubrey,

Audrey,Ebony,Adele,Alexis,Evelyn,Noelle,hope eller Faith. Dom namnen är för det mesta amerikanska namn, hur dom ska träffas får ni bestämma.

2011-04-17 @ 12:57:25
Postat av: Sara

Jag tycker typ att det ska bli en ovanlig novell, typ har ni sett Jersey Shore p åMTV? Aa typ som den och då kommer hon meed i den och det gör Justin också och typ andra också? Det är mycket roligare om det är en annorlunda novell än andras :)

Jag tycker hon sak heta Courtney och kallas för Court eller Summer och kalas för Summ? :)

LYCKA TILL!

2011-04-17 @ 13:24:11
Postat av: cajsa

ni gör allt om noveller ni säger att dom ska bli gryma men sen så skiter ni i dom ....

2011-04-17 @ 13:27:47
Postat av: RiRi

hon kanske kan heta typ...Esme eller så kanske 14-16 år gamal och har brunt hår och kolabruna ögon, gillar inte Justin men hennes bästa vänner är helt galna i honom...dem kan ju liksom träffas på ett flygplan Esme kan ju krocka med honom nånstans eller så.Det var allt jag kunde komma på!<333

2011-04-17 @ 13:36:32
URL: http://alicejbesme.blogg.se/
Postat av: sofia

ska ni börja om på en ny igen? :( jag som gillade den här så mkt, men jaja den andra blir säkert skit bra den med! :D



hon kanske kan bo i typ nått helt weird land som typ Moldavien eller nått xD och så älskar hon justin och åker till spanien och ser honom eller nått, nej men gud vad konstigt det här blev. vad heter folk i moldavien liksom?! xD

ni bestämmer själva vad hon ska heta och vad som kommer hända, ni är grymma på att skriva! :D

2011-04-17 @ 13:39:24
Postat av: Anonym

Hatere ELLER INTE VET VEM HAN ÄR, inte gilla Justin, INTE svensk, Inte bortskämd men rik, Sport: Skridskor eller fotboll eller basket, Ganska pojkflicka men tjejig, Ska ha kurvor inte för smal, BruntSvart hår, Burna ögon, Ha två bästa kompisar, Någon blandning av latin och brun TYP:) I Alla berätelser brukar det alltid vara en svensk eller vit, inget illa menat, kan ni inte ha en brun tjej som typ är som tyra banks eller Rihanna fattar ni? Skulle bara var kul :) Namn kan ni typ ta Tiffany, eller nåt ni hittar på Puss på er :;D

2011-04-17 @ 14:12:23
Postat av: Emma

Jag tycker hon ska heta Clara och hon bor i NY och går i cheerleading och Justin ser henne när han är på en basket match och hon cheerar hon är ca: 168cm och lagom smal, brunt hår och blå gröna ögon. Hon är ingen lover och heller ingen hater utan tycker han är snygg och att han sjunger helt okej :)



Det vore jätte roligt om ngt av mina förslag kom med! <3

2011-04-17 @ 14:18:17
Postat av: J

Tycker att hon kan bo i ATL eller i canada oh dom kan träffas genom Caitlin, Ryan Chaz eller Jasmine Villegas oh hon är ingen hater men inte heller en belieber, hon ska va 1 år yngre än Justin alltså 16, hon är rätt kort långt mörkbrunt hår, blå/gråa ögon. Oh namn, typ Annie :D

2011-04-17 @ 17:16:53
Postat av: emmy

victoria så kan han kalla henne för vic de är mitt favo namn ja har altid velat heta de <3

2011-04-17 @ 19:14:36
Postat av: Lovisa

vad som helst, men snälla skriv inte en helt prefekt liten kärklekshistoria bla bla bla,

typ att dom blir tillsammans i andra kapitlet har sex i fjärde och typ gift sig innan kapitel 10, och har barn i det 12, sånt är bara sjukt tråkigt!

Typ mer att hon inte ens vet vem han är, inte tycker om han speciellt mycket.

Och att dom kanske inte träffas hemma, utan typ vid deras stugor, en fest, i skolan eller något annat annorlunda;)

2011-04-17 @ 19:36:32
Postat av: jennie

hej glömde lite saker

syskon yngre amanda är 14 år gammal och liknar pappa mäst !!!

klädsel tajta jeans och flanell tjorta och vitt linne och jeans shorts converse altså lite mer lantis flicka avslapnad stil . klädsel altså normalt typ ! älskar att rida och sporta! .har inte så mycket smink puder eyeliner och lite maskara . inte bort skämd eller rik bara helt normal har en hund som heter kim . ras papilont ser ut om justins hund men mer mörk brun .

hela namn ett Jennifer kallas jenny . Jennifer Elena Messo efter namnet är hennes mammas jennifer ville ha det och inte Johanson hon gillade sin mammas efternamn.

jag vet att jag skriver slarvigt men jag hoppas att ni tar mitt förslag älskar eran novell !!<3

den hör i hop med tejen jag skrev innan om kände mig inte klar med den så jag skrev lite till hoppas att ni gillade den !! <3 <3 :P

2011-04-17 @ 22:53:37
Postat av: maja

Tycker att hon ska hetta Maja och vara ett sjukt stort fan! O att hon kmr bli helt galen o skrika skit mkt när hon träffar justin för första gången xd

kunde vara roligt för det känns som i alla andra noveller är hon en hater elr inte riktigt bryr sig elr ett litet fan. Men akdrig ngt riktigt riktigt stort fan!

2011-04-17 @ 23:00:44
URL: http://majawetterlundh.blogg.se/
Postat av: Nikita

Jag tycker hon ska tycka jätte illa om honom;)

Och han ska vara lika känd som han e nu idag:))

2011-04-17 @ 23:53:11
Postat av: Ebba :D

Jag tycker att hon inte borde ha en aning om vem jhan är! Hon skulle vara lie av en pojkflicka och gilla basket och fotboll! dom kan träfffas genom caitlin, chaz elr ryan! typ skatea (stavning)och såå

2011-04-18 @ 08:57:24
URL: http://myylifeisminee.blogg.se/
Postat av: lisa

jag tycker att hon ska bo i sverige och typ lägga ut videos på youtube och lär känna caitlin genom det. och typ åka till Atlanta under sommaren och sen träffa Justin genom det, och typ vara en hater ;) blir roligare då typ :P

2011-04-18 @ 13:03:09
Postat av: -

Gillade verkligen novellen, haha :'(



Nej, men som någon sa, så kan hon heta Summer. Gillar när man tar engelska namn haha :D

Så kan hon typ jobba på Justins My World Tour, är typ backstage osv, så träffas de osv. ^^

2011-04-18 @ 14:21:05
Postat av: Josefina

Hmm.. här kommer lite förslag på namn

April, Summer, Zoe



Älskar de namnen :D

2011-04-18 @ 15:50:50
Postat av: hanna

hater och sanna tycker jag hon ska heta :)

2011-04-18 @ 16:18:36
URL: http://mrbieber.blogg.se/
Postat av: bieeberfan#1

jag tycker att tjejen ska heter Emilia , heheh :D

Och hon ska inte vara ett fan men inte heller en som hatar honom ! :)

2011-04-18 @ 17:28:04
Postat av: Bieberlove!

Hejhej! Hahaha jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det kommer iaf inte bli sååååå långt... Men jag tycker iaf att hon ska vara en hater som bor i Sverige! Jag tycker hon ska heta Elida... Min bästis heter Elida så det skulle vara toppen om hon fick sitt namn i denna novell... Hon ÄLSKAR Justin och hon fyller snart år så det skulle bli min STORA present jag loar hon kommer dö om ni tar namnet! Bahahaha men det va det ;)

2011-04-18 @ 19:41:09
Postat av: a

Asså nu slutar jag läsa den här jävla bloggen, alltså förlåt men jag blir bara så arg..ni startar nya noveller HELA TIDEN! 24/7 liksom.

Och det är as jobbigt.



Ni säger alltid:



Den här blev inge bra (elr nåt liknande) så nu ska vi börja på en ny , och den här kommer bli AS GRYM! Det kan jag lova er läsare!!!



MM, verkligen..fett grym den blev..(not)



allvarligt,ni håller verkligen inte vad ni lovar.



ledsen om jag låter dryg eller så nu.. men jag blir riktigt förbannad..



HEJDÅ!

2011-04-18 @ 20:50:33
Postat av: Anonym

hon borde heta isolde :)

2011-04-18 @ 21:08:00
Postat av: Anonym

HATER,ELLER SÅ BORDE HON VARA KÄND FRÅN SVERIGE ELLER FRÅN AUSTRALIEN MEN I ALLA FALL JB FÖRSÖKER IMPA PÅ HENNE Å SÅ

2011-04-18 @ 22:20:41
Postat av: Anonym

Hon ska heta Vanessa,träffas genom Caitlin,Hon ska bo i atlanta & hon ska inte hata Justin Bieber eller älska honom,det skulle vara ganska kul om hon inte visste direkt vem Justin Bieber var.

2011-04-18 @ 22:59:06
Postat av: paulina

Hon måste bo i usa , och iiiinte i sverige.

Hon kan heta Stefanny , jessica eller spella roll.



men kan inte tjejen spela fotboll , sån som älskar fotboll liksom. och så får hon vara med och träna med barcelona , hennes största drööm !!



+ älskar era noveller!

2011-04-19 @ 00:44:28
Postat av: Anonym

Alltså hon kan ju typ heta Sanna tycker jag,(Det är ett fint namn) och dem kan ju typ springa in i varandra på flygplatsen eller något?'

Snälla ha det så!!

Jag har redan sagt det men jag tycker hon ska heta Sanna.

Novellen skulle bli jättebra om ni har det jag sa, jag skulle läsa dag och natt om ni hade så! Snälla<3!

2011-04-19 @ 18:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: