Hur tänker vissa människor.

Jag är så sjukt besviken på denna människa som tagit bort hela kategorin av 'Perfect You'! Hur fan tänker du? Men det som stör mig är, att detta har hänt på så många bloggar nu. Och jag har verkligen ett lösen som INGEN kan komma på. Jag byter ganska ofta, för att ingen skulle komma på det. Och mitt förra, innan jag hadde det jag har nu, var h4ndb011. Hur lätt är det att lista ut? Men jag är arg och frusterad nu. Varför inte ta bort alla i hela bloggen? Jag har två alternativ till varför det hände. 1. En läsare som inte gillade Perfect You. 2. En person som var en av mina haterz som tyckte att Perfect You var en kopia av WaytoBiebers.

Jag har inte kommit in på bloggen under hela dagen, så jag har skrivit två delar av PY i wordpad. Tänkte att blogg.se strulade. Men nej. Den var hackad, och nu är det ingen idé att lägga upp dom. Och det är ju dags för er att få lite upptadering nu. Så frågan är, ska jag försöka skriva en ny kopia av Perfect you, eller en helt ny. Får väll se hur jag gör. Och till dig som tagit bort den - respektlösa människa. Dra här ifrån!

Postat av: Stina

Alltså fy fan för alla som hakar en blogg så där det är jävligt respektlöst och snälla kan du då skriva en kopia på perfect you för jag älskade den novellen men hade inte kunnat kommentera nå eftersom jag började läsa den idag och fy fan för dig som kommer in och hakar en blogg

2011-08-02 @ 01:39:16
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: Apan

Allvarligt jag som gillade denna novell så mycket. Du bestämmer om du vill göra en ny, för det kan ju vara jobbigt om du inte sparat novellen någonstans och får göra om allt igen!?!?

2011-08-02 @ 01:40:14
Postat av: becca :)

Men typ, kan du inte fortsätta från där du var? för den var skitbra verkligen

2011-08-02 @ 09:31:09
URL: http://biebersbabe.blogg.se/
Postat av: Gabbi

den var grymt bra men uppdateringen var lite dåligt ;/ men jag har skrivit nu till typ 3 bloggar (idag sammanlagt blir det typ 7 bloggar) att spara alla novell bitar i word så är dem alltid sparade :)

2011-08-02 @ 13:57:03
Postat av: Johanna :>>>>>>>>>>>.

jävla äckliga unge som gjorde det.

Fyfan.

Den människan borde fan dra åt helvete.

Jag svär, hon/han borde fan brinna i helvetet.

gah vad arg jag blir -.-'



Din blogg är helt underbar ida! Jag älskade Perfect You!

Men, om du ska skriva en ny, så kommer jag älska den lika mycket :D.

pusss! <3.

2011-08-02 @ 14:57:22
URL: http://justiinbiieberstorys.blogg.se/
Postat av: sara

OMG! jävla idioter! men asså jag blandar alla noveller jag läser så är det här den här bloggen där en tjej som kmr på adition för att spela en film där jb är med på fast hon nt gillar hnm ? och att hon förlorar sin bror och tjejen spelas som miley cyrus :P är det den här novellen som gick bort? för jag läser såå många så jag vet nt om det är den :P kram! men vad ska du göra nu? :O nu när de e borta ska du skriva om elr hitta på en ny novell? tacksam för svar! kram

2011-08-02 @ 15:10:30
Postat av: Rosie

shit vad taskigt ;o

Så jäkla omoget!

2011-08-02 @ 16:41:11
URL: http://kidforever.devote.se
Postat av: Jasmine

Gud så hemskt... Sparade du inte allt i ngt dokument?:/



Jag tror inte det var någon hater eftersom vi redde upp missförståndet plus att mina läsare må vara hängivna men de är knappast superhackers. Det krävs faktiskt rätt mycket intellegens för att hacka en blogg. Jag fick ju haters av din blogg också men ingen har hackat min :) Det var förmodligen bara någon avundsjuk läsare. Avundsjuka kan driva människor långt. Hoppas det går bra med den nya novellen eller hur du väljer att göra:)



Kram Jasmine

2011-08-02 @ 17:34:42
URL: http://waytobieber.blogg.se/
Postat av: Jossan

Jag som älskade perfect you :(

2011-08-11 @ 20:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: