IS SHE THE ONE|CHAPTER 3|I FOUND HER ❤

”Sydney, kom då?” Jag vände mig ireeterat emot Jones. Världens mest själviska, idiotiska och respektlösa manager. ”Vad?” Röt jag. ”Jag sa, kom då! Hör du dåligt?” Han kollade ointresserat på mig och jag fortsatte stirra på honom med en hård blick, utan att röra ett enda ben i kroppen. ”Amen, kan du vara snäll och komma Sydney?” Sa Jones med en urtöntig röst. Han pratade med mig som om jag vore en bebis. Jag drog upp väskan ännu en gång och gick uttråkat efter Jones. Han stannade vid logen och jag pressade fram ett leende. Han tryckte ner mig i stolen och började fixa till mitt hår. ”Jaså, vart är Julia? Jag gillar henne bättre, du suger som stylist!” Jones drog tag i mitt hår och jag pep till. ”Aj!” Utbrast jag och han gav ifrån sig ett oskyldigt flin. ”Åh, förlåt Sydney” Ännu en gång använde han sig av den där töntiga rösten. Jag suckade hårt och lutade mig tillbaka i stolen. Allt för att göra det jobbigare för Jones.

-

”Le lite” Jag pressade fram ett storslaget leende. In med magen, bak med axlarna. Chris, som är en fotograf, knäppte några kort och flashade sen ett leende. ”Klart!” Utbrast han och jag log. ”Bra!” Jag stapplade snabbt där ifrån, utan att kolla bilderna. Jag hade ingen ork för det. Jag gick förbi Jones och sen in i min loge. Jag stängde sedan dörren med ett suck. Jag drog av mig den tighta klänningen och satte sen på mig den vita toppen och mina jeansshorts. Jag släppte ut håret och drog fram krustången. Jag satte i sladden och började sen försiktigt krusa det. Det blev som om man haft flätor under natten. Snyggt. Ett littet leende spred sig på läpparna.


”Ska du inte ta och springa lite idag också?” Jag kollade på Jones igenom spegeln och gav ifrån mig ett flin. ”Nope, ska träffa April! Kan inte” Han höjde på ögonbrynet och besvarade mitt flin. ”Din kille?” Jag flämtade till och snodde runt på stolen. ”Min kille?! HON är min bästa vän! HON är inte ens KILLE! Dessutom, gå ut ur min loge!” Röt jag och gav Jones en ilsken blick. Han glodde hårt på mig och smällde sen igen dörren. Jag hörde hans hårda steg utanför som lät mindre och mindre och kunde tillslut andas ut. Jävla idiot.

Nu var det nog. Jag tog med mig min väska och gick ut till Jones som nu pratade med Chris. ”Jag lägger av!” Han mötte snabbt min blick. ”Va?”, Sa han. ”Ja? Jag lägger av med modellandet, bara så duvet” Han kollade oförstående på mig samtidigt som han skakade på huvudet. ”Nej, nej. Åh nej!” Han fortsatte skaka på huvdet med sammanbitna tänder och suckade sen olyckligt. ”Du kan inte göra såhär Syd, kom igen!” Jag gav ifrån mig ett flin samtidigt som jag suckade. ”Tyvärr Jones, men jag gjorde det precis!”

Att älska, och inte älska. Det är två olika saker, men ändå så lika. Och just nu, så vet jag inte om jag älskar eller inte. Jag la ner mobilen och suckade. Jag låg instängd i mitt hotellrum, som jag gjort alla dessa dagar. Just nu så kändes taket.. Som min nöd räddare. Jag kunde glo in i taket, utan att tänka på Bella. Men kanske var det bäst såhär. Kanske utnyttjade hon mig.. Trots allt. ”Ey, Justin! Pillra dig hit!” Jag kollade ut genom hotellfönstret och fick se två tjejer i min ålder. Jag öppnade föstret och stack ut huvudet med ett påträngt leende. ”Hej Tjejer” När dom hörde min röst så vände sig dom snabbt mot mig och brast ut i ett gällande skrik. Jag stängde snabbt fönstret och suckade. Jag kunde inte dissa dom. Jag drog på mig en tröja och gick sen ut ur hotellrummet för att sen åka ner till lobyn. Varför kom Kenny med dessa tjejer? Jobbiga fans må jag säga. Dom log nervöst när dom såg mig och jag vände mig mot Kenny, och även Ryan som nu också stog där. Ena tjejen var faktisk riktigt söt. Men lite överdriven. ”Vi tänkte, att eftersom du ligger på ditt rum hela tiden, så kunde vi fixa en tjej till din musikvideo, detta är Nathalie!” Nathalie, som inte var tjejen jag la ett öga på, utan hon andra, brast upp i ett stort leende. Awkvard. ”Öh, tack för hjälpen grabbar – och tjejer. Men jag har redan hittat en tjej, jätte ledsen!”


Plötsligt blev doms glada miner, sura miner. Jag ryckte ursäktande på axlarna och vinkade ett snabbt hejdå innan jag lämnade dom. Jag gick snabbt in i hissen och åkte upp till Alfredos våning. Jag knackade på dörren och efter drygt 5 knackningar kom han äntligen och öppnade. ”Öh, hej” Jag vände bort min blick ifrån mina skor och upp till Alfredo och brast ut i ett skratt. ”Vad har du gjort?” Jag puttade bort Alfredo från dörröppningen och i hans säng låg en blond tjej och sov. ”Ta på dig något!” Skrattade jag fram och Alfredos kinder blev sakta rosfärgade. ”Du..Du skulle sett din mi-” Plötsligt fick jag något hårt i huvudet och Alfredo stängde dörren med ett flin. ”Aouch” Sa jag för mig själv. Jag letade sen runt på golvet för att hitta vad som slog till mig. Men istället för att hitta det jag trodde jag skulle hitta. Så hittade jag något helt annat. Tjejen, tjejen som ska vara tjejen i musikvideon. Jag tog upp tidningen och skulle precis börja bläddra igenom den när svaga harklingar hördes. ”Det är här du var, så, vem är tjejen!” Jag mötte Ryans skeptiska blick och började skratta. Jag gav han en blink och kastade över tidningen till honom. ”Där, och du, tänkte du gå till Alfredo, så skippa det, han.. Ähum, med en.. Ähum, tjej” Jag gav ifrån mig ett flin och tog sen upp min mobil som åkt i marken. Jag gick bort till hissdörren och den skulle precis stängas innan jag stannade dörren. ”Förresten, vad heter hon?” Han kollade ner på framsida där en bild på henne satt. ”Sydney, Sydney Weller! Men Justin, det står att hon lagt ner sin.. Karriär”


Kommentera nuva! Hehe, den var ganska dålig, och orkade inte kolla igenom den. Så kan förekomma stavfel osv! Börjar med nästa direkt, men är på landet, så har internett då och då. He he. Kyssar!♥


Postat av: ella

jättejättejätte braaa :D längtar redan till nästa kapitel! du är så otroligt duktig på att skriva!

2011-08-05 @ 20:44:46
Postat av: Josefin

grymt bra! mer! :D

2011-08-05 @ 20:50:15
Postat av: Fanny

Sjukt bra!

Man vill bara ha mer! :D

2011-08-05 @ 21:03:02
URL: http://fannysnoveller.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du skriver så himmla bra! längtar t nästa kapitel!<3

2011-08-05 @ 21:21:41
Postat av: Julia G

Lika grym varje gång! :D

2011-08-05 @ 21:31:00
Postat av: sarah

tkr den var jätte bra men vem e bella? det stod "kan nt sluta tänka på bella" :) tacksam för svar :)

2011-08-05 @ 21:50:29
Postat av: Madde

Grymt

2011-08-05 @ 22:13:58
Postat av: sofia

shit helt grymt ju :)

2011-08-05 @ 23:26:16
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-08-05 @ 23:38:03
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Johanna :>>>>>>>>>>>.

fyfan vad bra! :D.

MER :D <3.

2011-08-05 @ 23:50:45
URL: http://justiinbiieberstorys.blogg.se/
Postat av: emma

skiiit brrraaaa!!

2011-08-06 @ 03:31:01
Postat av: josefine

awesome! :D du är grym!

2011-08-06 @ 14:02:33
URL: http://dealwithit.devote.se
Postat av: Anonym

Hej jag har nu statat upp en blogg om Justin Bieber, där kommer du få dom senaste nyheter och skvallret. Vi lovar att skirva minst 5 inlägg och ibland kan de dyka upp över 10 inlägg per dag! Vi hoppas på att du vill följa bloggen :) ha en bra kväll kramizar <3



Just det du hittar bloggen på: NeverSayNever.tk

2011-08-06 @ 15:00:45
Postat av: novell

jättebra novell. älskar den! <3

gör du länkbyten? :D

2011-08-07 @ 21:32:13
URL: http://bieberkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: