Chapter 30 - Happines

Jag log och nickade. "Ja, du då?", undrade jag för att svara på Justins fråga. Han besvarade mitt leende. "Jo, jag gör väll det. Men alla längtar hem, men det bara är så. Hur lycklig man är, hur nära, man längtar fortfarande", mummlade han och kollade ner på våra sammanflätade händer. Han kollade sen upp på mig igen. "Ska vi lägga oss?", frågade Justin och jag nickade.
"Okej", vi reste oss upp från soffan och jag svajjade till för precis då svängde bussen. Jag började skratta. Jag vände mig emot Justin som bara log. "Du är så söt när du skrattar", mummlade Justin och jag kunde inte undgå att fnissa till. "Du är söt", sa jag och drog med honom in i sovrummmet. Han släppte min hand och satte sig på huk framför sin resväska. "Kan jag få låna en tröja av dig?", undrade jag och han nickade. Han kastade över en stor t-shirt och jag mummlade fram ett tack.

Han drog själv upp ett par mjukisbyxor och lade upp dom på sängen. Han drog av sig tröjan och byxorna, och drog på sig mjukisarna. Utan att ens ge mig en blick gick han in i badrummet. Jag log. Han är så förbaskat snygg, det kan jag inte neka. Jag drog av mig mina jeans och min tröja. Jag kastade det åt sidan och drog sen på mig t-shirten. Den satt ganska bra på mig. Men Justin var ganska smal, så det är lugnt. Skulle lätt kunna ha på mig hans kläder på dagarna också. Man hade lika väll trott att det är mina kläder. Jag drog på mig ett par hotpants och gick bort mot den andra toaletten utanför rummet. Jag borstade snabbt mina tänder och satte upp mitt hår i en hög tofs. Jag hade gått utan smink idag, något jag är otroligt glad för.

När jag kom in i rummet så satt Justin på sängen med sin mobil framför sig. Han smsade med någon. Det såg man när han skrev. Jag satte mig på andra sidan om sängen och försökte få kontakt med honom. Men han var för inne i sin mobil. "Vem smsar du med?", sa jag tillslut. Han kollade fortfarande ner i mobilen, men svarade snabbt. "Selena", mummlade han. Jag nickade, trotts det att han inte såg mig. "Ditt ex?", chansade jag på, och nu nickade han. Tillslut lade han undan mobilen och mötte min blick. "Hej", sa han varmt och jag höjde på ögonbrynet. "Hej", svarade jag bara. Jag vände blicken mot klockan, halv 5 på natten. Jag var riktigt trött. Jag och Justin hade suttit uppe och kollade på massa filmer medans dom andra lagt sig. Så det var bara vi vakna.

"Summer", Justin avbröt mig i mitt tänkande och jag vände snabbt min blick emot honom. Jag mötte hans ögon och han kollade otroligt på mig. Han varma ögon fick mig att bli säker, och jag älskade dem. Dem var så underbara. Han bröt tillslut ögonkontakten med mig och kollade sen ner på sin mobil som pippit till. Istället vände han bara på den och kollade upp på mig. Han tog tag i min nacke och tryckte sina läppar emot mina. Just i det ögonblicket, ville jag bara dö av lycka.

Hej hallå! Har inte upptdaderat på skitlänge typ, hihi förlåt. Men det är jul och så nu, men jag satsar på att fixa en grym upptadering till nästa år. Och idag fyller min mamma år, men det går uppåt iaf. Älskar er, Puss Ida♥

Postat av: ellen

jätte bra! :D

2011-12-18 @ 17:42:46
URL: http://jeleenastoorys.blogg.se/
Postat av: Liiz:)

Vad glad man blir är ni uppdaterar:) Men en liten fråga, om Summer nu älskar Justin tillbaka, varför säger hon det bara inte till honom?

2011-12-18 @ 17:54:06
Postat av: C

grymt bra!

2011-12-18 @ 18:51:27
Postat av: Anonym

Det är lungt Ida. :) Superbra iaf!

2011-12-18 @ 19:01:52
Postat av: Anonym

jag fattar typ ingenting i början :P men bra ändå!

2011-12-18 @ 19:03:53
Postat av: Anonym

skiiiit brra :) Gratta din mamma :)

2011-12-18 @ 19:31:17
Postat av: Mizz Z

AMAJJBIEBER!!! ASBRA :D

2011-12-18 @ 19:34:42
URL: http://smartiez.webblogg.se/
Postat av: Linn

skitbra, men vad hände i början ? :)

2011-12-18 @ 20:36:59
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Felizia

OMG asbra! :D

2011-12-18 @ 21:05:09
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: M

Skit bra! :)

2011-12-18 @ 23:08:18
Postat av: Mathilda

jätte bra :D meeer

2011-12-18 @ 23:33:10
Postat av: Johanna :>>>>>>>>>>>.

Jätte bra! :D.

2011-12-19 @ 17:42:46
URL: http://justiinbiieberstorys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: