The chosen is you, Chapter 33.

- Vad är det? Sa Justin oroligt.
- Inget, du är bara så söt.. Log jag och han log tillbaka.
- Föressten, det här med min turné. Hur ska vi hålla kontakten? Den varar i nästan 6 månader, det är ett halvår. Suckade Justin.
- Jag vet inte.. Vi tar det imorgon, jag är för trött just nu.. Sa jag och hjäspade. Justin nickade och jag log för mig själv. Vi somnade sen och jag kan garantera, jag har världens bästa kille.
1.Saras Outfit. 2. Blommorna Sara fick.
Justin's Perspektiv:

Nästa morgon vaknade jag av att Sara låg och halv snarka. Jag skrattade lite och satte mig försiktigt upp. Idag så skulle jag ha lite interljuver och imorgon så är konserten, dagen efter det så åker vi vidare. Sara måste följa med, jga kommer inte klara mig annars.

Eftersom Sara bodde i Göteborg + att dom har ullevi, som tar mer männsikor, så valde jag Göteborg och inte Stockholm. Men det brukade bli så, spelar ingen roll om det är den störta staden, utan där det får plats med mest fans. Jag gick in på badrummet och hoppade snabbt in i dushen. Jag fönade sen håret och lite sånt. När jag kom ut så sov Sara fortfarande så jag skrev en liten lapp.

" Hej Älskling. Glad att det är vi igen, men jag var tvungen att gå. Ska han en interljuv idag! Men jag är tillbaka runt 2 tiden, och glöm inte att jag älskar dig. Lova det? / Din Justin♥"

Skrev jag och la den sen på min plats i sängen. Jag ringde upp Kenny som skulle hämta mig om 10 minuter. Jag tog på mig skorna och behövde ingen jacka, det var inte så kallt ute. Sen så gick jag ner och började åka mot interljuven.

Sara's Perspektiv:

Jag vaknade av att solen fyllde hela rummet av ljus. Jag sträckte mig efter Justin men hittade honom inte. Jag kisade med ögonen och han var itne där. Istället låg det en liten lapp på hans plats. Jag öppnade den och läste den snabbt.

" Hej Älskling. Glad att det är vi igen, men jag var tvungen att gå. Ska han en interljuv idag! Men jag är tillbaka runt 2 tiden, och glöm inte att jag älskar dig. Lova det? / Din Justin♥"

Stog det och jag log stort för mig själv. Han och hans underbara lappar. Jag satte mig upp och sneglade mot klockan, halv 1. Alltså skulle han komma om en och en halv timme. Jag sträckte på mig och gick sen och tvättade av ansiktet. Jag tog på mig mina egna kläder och orkade inte sminka mig. Tog bara lite maskara som jag hade i väskan. Jag gick sen ner för att äta frukost i lobbyn men dom hade stängt frukosten så jag gick ut istället. Jag gick längst avenyn och mot nordstan. Dom hade ett litet café. Jag beställde en macka och juice och gick sen och satte mig. Samtidigt som jag åt så smsade jag snabbt Jenna.

"Hey no-lifer, haha. Nej men förlåt för att jag drog på avlsutningen, hade många anledningar till varför. Men vi kunde kanske träffas snart så kan jag berätta? Puss Sara"

Skrev jag och la sen ner mobilen. Jag åt upp min macka och kollade lite i stan. Jag köpte en söt top och en hög kjol. Eftersom jag nu gick runt i en vit 'finklänning'. Jag åkte sen tillbaka till hotellet och bytte om till det jag köpt och klockan var nu 10 i 2.

Efter ett tag kom Justin tillbaka med en bunt blommor.
- Awwi, du är så söt Justin! Log jag och tog imot blommorna. Dom var rosa och söta, jag la dom i en vas och ställde dom i fönstret.
- Du är söt, Log han. Jag skrattade lite och han log.
- Jag älskar ditt skratt, det är så söt! Skrattade Justin och jag rodna lite. Jag hörde hur det plingade till i mobilen så jag tog upp den och kollade. Det var ifrån Jenna.

"Hej Sara- sten. Nejdå, det gör inget! Jag förstår dig om det var något, sen så var det ju välldigt mycket folk där och så. Men du, bli inte sur nu? Vi har köpt biljetter till hans konsert, du, jag och Olivia ska gå på den. Så ja.. Vi möts imorgon och du SKA gå! Pusspuss Jenna"

Skrev hon och jag började skratta. Justin kollade konstigt på mig och jag visade smset.
- Men du behöver inte visa, jag förstår inte endå! Flinade Justin och jag skrattade till.
- Haha jusdet, men det står bara att jag ska komma på din konsert imorgon! Hon och Olivia har köpt biljetter till mig, haha. Sa jag och han log stort.
- Så bra då! Men vill du följa med ut lite? Tänkte att vi kunde gå till Liseberg eller vad det heter? Log han och jag nickade.
- Javisst! Jag har endå Guldpass där..

- Guldpass? Sa Justin frågandes.
- Ja, ett pass så att man kan gå in så många gånger man vill. Men jag ska bara hem och lämna mina saker och så, sen kommer jag. Okej? Log jag och han nickade.
- Okej..

Oj nu ska dom till Liseberg också! Kommentera nu! Får ju passa på när man har dator att skriva lite eftersom jag lånar jobbdatorn om ni undrar något om den dåliga stavningen. Och vad ska hända på Liseberg? Det får ni veta om ni kommenterar! :D Puss Ida♥



Postat av: Anonym

asbra*!

2011-02-13 @ 13:30:54
Postat av: Anonym

Bäääst !!

Meeer !! :D

2011-02-13 @ 14:13:29
Postat av: frida

meeer!! skitbra!:)<3

2011-02-13 @ 14:50:19
Postat av: Dalia:)

skitbra! mermermermermermermer idag !!

2011-02-13 @ 14:55:02
Postat av: ELMA -

HAHAHA pucko jag har inte blockat dig, jag har tagit bort den, smsa eller ring mig om du vill berätta något! :)

2011-02-13 @ 15:24:02
URL: http://jdbnovells.blogg.se/
Postat av: Anonym

jättebra skrivet!:D

mer?:)))))))))))

2011-02-13 @ 16:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: