The chosen is you, Chapter 36.

När han sa att hon kunde få komma dom 3 sista månaderna så blev jag hellt till mig. Jag sprang in i rummet och kysste Sara. Hon backade undan och kollade konstigt på mig.
- Dude, du kan ju följa med dom 3 sista månaderna på min turné! Flinade jag stort och jag såg hur hela hon lös upp.
- Seriöst? ÅH JUSTIN, JAG ÄLSKAR DIG! Sa hon och kysste nu mig. Vi satt och pratade lite och även hur vi skulle hålla kontakten dom första månaderna. Sen så gjorde vi i ordning oss för natten och sen tror jag vi somnade snabbt därefter.


Sara till vänster och Jenna till höger.

Saras Perspektiv:

Nästa morgon så väckte Justin mig vid 12. Jag åkte hem och Justin åkte för att göra sin soundchek. Vid 1 så kom Olivia och Jenna till mig och vi gjorde i ordning oss och lite sånt. Jag tog på mig en vit over-size tröja där det stog "Rogue" på och ett par ljusa jeans short. Till det så hade jag lite armband och ett halsband. Jag lockade sen håret och sminkade mig lite lätt. Sen vid 3 så hade vi inget att göra så vi drog till konsert huset. Det började komma mer och mer folk och det blev bara tråkigare och tråkigare. Klockan var halv 4 och dom började släppa in folk. Justin visste vart vi satt så hoppas att han ser oss.

- Vart är våra platser? Log Olivia och jag ryckte på axlarna.
- Där! Pekade Jenna och vi gick ditåt. Vi hade inte världens bästa platser, men inte dom sämsta heller.
- Asso tjejer, jag älskar er! Tack så jätte mycket! Sa jag och log stort.
- Tack för vad? Sa Olivia så där lite efterblivet som bara hon kan. Jag och Jenna skrattade lite.
- Att ni köpte biljetter till mig såklart! Ni är ju bäääst! Sa jag och log stort.

Lite senare så var det proppfullt med folk och man kunde knappt andas. Alla satt spända och väntade på Justin. Snart kommer han. Ljuset kom upp och alla började skrika , nu stog han där. Världens snyggaste kille. Han körde först igenom Love Me och sen One Time. I början av Never Let You Go så såg jag hur han kollade mot mig. Han log lite och vände sen bort ansiktet mot dom andra fansen. Han var så.. perfekt. Plötsligt tar en man mig på axeln och jag vänder mig och där står Kenny.

- Oj, hej! Log jag och han log.
- Skulle du vilja vara Justin Bieber's One Less Lonely Girl? Skrattade han och jag skakade på huvudet.
- Nej.. Asso ja..
- Kom nu! Sa han och tog tag i mig. Han ledde mig till ett rum och jag sa om och om igen att jag inte ville för jag hade scenskräck men han tyckte jag skulle göra det. Introt började och jag försökte gå men Kenny sa att Justin verkligen ville ha mig där, ingen annan. Jag bet tag i läppen oh tog sen ett djupt andetag. Om jag ska vara Justin Bieber's tjej. Då måste jag kunna stå på scen!

- 10 SEKUNDER! Skrek en kille och jag vände mig om. Det var en av Justin's dansare. Mobilen plingade till och jag såg att det var ifrån Jenna.

"Vart stack du? Trodde du skulle på toa eller något, men han ska göra OLLG nu! Kom tillbaka!"

Jag skrattade lite och sket i att svara. Hon fick vänta och se. Plötsligt tog någon tag i min hand och drog in mig på scen. Jag fick en stor klump och mitt hjärta gick snabbt som .. inte vet jag, jävligt snabbt iaf. Visa började skrika att jag var Justin's flickvän medans andra skrek att dom hatade mig. Men dom flesta skrek bara. Dom ledde mig till en pall och jag satte mig försiktigt ner. Jag såg hur Justin sjöng och gick sakta neråt. När han såg mig så log han stort.

- Christmas wasn’t merry, 14th of February not one of them spent with you. How many dinner dates set dinner plates and. He didn’t even touch his food. How many torn photographs saw you taping back. Sjöng han och jag blev hellt varm. Han stog nu framför mig och log. Tell me that couldn’t see an open door. But no more. If you let me inside of your world. There'll be one less lonely girl
- Jag älskar dig. Mimmade jag och han gjorde ett hjärta med handen.

Han förde upp handen till min kind och sjöng samtidigt. Jag förökte att inte kolla ut i publiken för då skulle jag antlagigen bara svimmat. Han la armarna runt mig och sjöng tyst i mit öra.

-Don't need these other pretty faces like I need you. And when you’re mine in this world. There’s gonna be one less lonely girl.. And its you. Sa han tyst medans han sjög det andra. Jag skrattade lite och han log. När låten var slut så släcktes lamporna och jag kände hans läppar mot mina i kanske 2 sekunder innan han backade undan. Han tog sen min hand och vi gick in bakom scen. Vare sig man tror det eller inte, så lever jag i en dröm...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KOMMENTERA NU! ¨SÅ FÅR NI NÄSTA, DÄR BLIR DET DRAMA! Vet att det vart lite tråkiga chapters nu, men det finns lixom inget att skriva. Men ni får gärna tipsa mig och den som ger det bästa tipset får en länkning! SÅ ALLA TIPSA MIG NU OCH NI FÅR LÄNK! Puss Ida.

FORTSÄTT BESÖKA ELMAS BLOGG HÄÄÄÄÄÄR!

Postat av: Anonym

Mer mer mer mer och ännu mer!!!! Den äger

2011-02-14 @ 17:07:11
Postat av: Anonym

Vill inte ha drama:(

eller jo, fast ne haha alltså jag vill bara inte att DOM ska börja bråka eller nåt sånt så dom gör slut

2011-02-14 @ 17:26:58
Postat av: Anonym

as bra som vanligt :D

2011-02-14 @ 17:30:09
Postat av: Elelta

OMB! Älskar novellerna MMMEEEERRRAAAA;D<3

2011-02-14 @ 18:02:47
URL: http://mylifeaseleltaa.blogg.se/
Postat av: josefine

Omg, meeeeeer!!!!!! Älskart fan!

2011-02-14 @ 18:10:17
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: Sofia Eriksson

Skit bra ! Yees dramaaa ! :D I loove drama ;D Hmm, kanske Jamsmine V typ gör nåt ?? Eller nån annan tjej eller nåt haha kan faktiskt inte komma på x) Men fortsätt skriiiiiv !

2011-02-14 @ 19:00:12
URL: http://sofiaeriksson.bloggplatsn.se
Postat av: Anonym

Meeer

2011-02-14 @ 19:03:11
Postat av: Anonym

Omger meeeeeeeeeeeer

2011-02-14 @ 19:04:05
Postat av: Bella

Omg snälla meeeer jag måste ha mer nuuuuu!!!

2011-02-14 @ 19:04:44
Postat av: Anonym

såå bra :D men vad heter elmas nya blogg? :D

2011-02-14 @ 20:32:48
Postat av: Anonym

asbraaa

2011-02-14 @ 21:35:59
Postat av: Dalia:)

DRAMA DRAMA DRAMA DRAMA !! SKITBRA! ;D

Passa på att läsa min novellblogg också !

2011-02-14 @ 21:37:45
URL: http://bieberness.blogg.se/
Postat av: Anonym

drama drama drama! :D

we want more chapters!

2011-02-14 @ 21:55:01
Postat av: Julia

JÄTTEBRA!! Kan det inte vara så att hon får massa hotsms och sen blir hon deprimerad och gör slut för att hon inte orkar med hoten.

P.s: Besök gärna min novellblogg :D

http://bieberattelse.blogg.se/thekeytomyheart


Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: