My Favorite Girl, Chapter 24 - I miss yah!


Jag tog ett djupt andetag och till slut utalade jag orden, orden jag länge velat säga.”Justin, jag är kär..”
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MELAINES PERSPEKTIV:

Han log ett brett leende mot mig. "Jag med" sa han och kysste mig. Jag besvarade kyssen långsamt och han drog sin hand genom mitt hår. Jag började le mitt i kyssen och Justin avbröt den. "Vad ler du åt?" sa han och log busigt mot mig. "Jag är bara så glad att du känner detsamma" svarade jag och han pussade mig mjukt i pannan. Tyngden av Justin började märkas av nu. Jag puttade av honom från mig och han såg förvånad ut. Jag satte mig gränsle över honom och pussade honom snabbt på munnen. "Kom nu , vi gör oss i ordning" Jag drog honom med mig upp ur sängen. Jag var påväg fram mot min garderob när jag kände ett par armar slingra sig runt mig. Jag fnissade när Justin drog mig intill honom. Jag vred mig om i hans grepp och la upp armarna bakom hans nacke. 
"Vad mysig du var då" fnissade jag fram och han kysste mig på halsen. Jag skulle precis kyssa honom när hans mobil plingade till. Justin suckade högt och släppte taget om mig. Värmen från Justin försvann på mindre än en sekund. Han drog upp sin iphone och tryckte på svara. 
"Tja det är Justin" sa han och gick en bit ifrån mig. Jag öppnade min garderob och drog ut min svarta tjocktröja. Jag drog den snabbt över huvudet och bullen som jag haft i håret , föll ut ur tofsen. Jag suckade och drog ordentligt ner tröjan. Jag tråcklade av tofsen ur mitt hår och satte den på armen. Jag kammade snabbt igenom håret med handen innan jag fokuserade på att få till en bulle. 
"Hallå Mel?" Justins vackra röst fick mig att släppa koncentrationen. Jag mötte hans ögon med ett frågande uttryck.
"Ja , vad är det?" frågade jag glatt. Han log ett snett leende. 
"Vet du hur fin du är just nu?" blodet rusade upp i kinderna och jag kollade snabbt bort. Han la sen tummen på min kind och tvingade mig att möta hans blick. "Vem var det?" Sa jag bara för att byta samtalsämne. Han skrattade lite och drog ner sin hand. "Mamma, hon undrade om jag kommit hit och så.." Jag nickade lite samtidigt som ett leende spred sig på mina läppar. ”Vet hon?” Justin granskade mig ett tag innan han tillslut skakade på huvudet. ”Hon tror jag är hos Chaz, och ska stanna där tills imorgon” jag suckade och la min hand på hans axel. Hans armar slingrade sig försiktigt runt min midja och jag log lite snett. ”Så du måste hem imorgon?” han nickade lite och drog mig intill sig. ”Men du kan alltid följa med?” jag skrattade lite och drog ner mina händer och la dom runt hans bröstkorg och ofamna honom i en lång och mysig kram. Jag pussade honom snabbt på munnen och backade sen undan. ”Vi får se Justin, vi pratar mer om det senare” han nickade lite och tog sen min hand, och vi gick tillsammans in i mitt rum.

5 veckor senare (Melanie's perspektiv);

Pappa kan du ge mig juicen?” han suckade och höjde blicken mot mig innan han öppnade kylskåpet och gav mig juicen. Jag log till svar och hörde sen hur mobilen plingade till. ”Älskling” stog det på skärmen och jag log lite. Jag hällde upp juicen och öppnade smset. ”Hej sötnos, jag kommer till dig i dag! Det var ett tags sen nu” mina läppar formades till ett stort leende och jag började genast knappa in ett svar. ”Ja verkligen, gud vad kul” Saknar dig!” jag skickade sen iväg det och tog en tugga av min macka. Jag har träffat Justin sen han åkte för 5 veckor sen, redan en vecka efter kom han ner. Och det har börjat stå lite smått i tidningarna om att vi är tillsammans, men jag orkar inte bry mig. Föressten, jag har träffat Selena också. Sjukt glad tjej, synd bara att hon inte gillar mig. Jag är ledsen för det som hände, men jag kan inte bestämma över Justins känslor. Jag åt upp det sista av mackan, sa hejdå till pappa, hämtade mina saker, tog på mig yterkläderna och gick ut. Jag började gå den långa, men härliga vägen till skolan.


Jätte konstig del! Men asså, jag vet inte vadsom ska hända! Denna novellen känns bara jätte konstig.. Om ni ska få en del till, då måste alla komma med jävligt bra ideer! ;) Hihi Puss♥

 


Postat av: Anonym

Bra skrivet o tyvärr har inte jag heller några ideerer hahah :D

2011-06-12 @ 20:03:17
Postat av: sofia

det är bra skriver! men om ni avbryter den här novellen också så blir allt bara konstigt eftersom ni redan har avslutat såå många!

men jag har inte heller några ideer ;)

2011-06-12 @ 20:38:46
Postat av: amanda

HEJ, skulle du/ni kunna göra en design till våran nya blogg om Cody Simpson? Vi har inte börjat skriva på den än eftersom vi vill ha en design först.



kram

2011-06-12 @ 20:43:35
URL: http://amandapaavola.blogg.se/
Postat av: amanda

Okej :(



Hur får jag tag på henne då:D?<3

2011-06-12 @ 21:04:48
URL: http://amandapaavola.blogg.se/
Postat av: patricia

Hennes kompis som är hennes ex kan komma och försöka göra Justin avundsjuk och få tillbaka Mel ;P

2011-06-12 @ 21:09:32
Postat av: Ellen

Jättebra novell, fortsätt skriva. Man vill bara ha mer eller vad man ska säga haha ;)

2011-06-12 @ 21:37:08
URL: http://piinkie.blogg.se/
Postat av: matilda

var innte hennes mamma död eller vad det var?

2011-06-12 @ 21:51:25
URL: http://claesso.blogg.se/
Postat av: bieberssexybitch

NOVELLEN ÄR INTE KONSTIG!

NI FÅR ABSOLUT INTE BÖRJA OM NU IGEN OCH SÄGA ATT DEN OCKSÅ ÄR KONSTIG OCH SÅNT, FÖR DET HAR NI GJORT DOM SENASTE MILJONTALS NOVELLER SOM NI PÅBÖRJAT!

DAAAMP! :D



FÖRRESTEN, EN IDEE, DOM KAN HA LITE BIEBERSEX, HAHAHA :D me like!



puss

2011-06-12 @ 22:04:02
Postat av: @Cecelovejustin

2011-06-12 @ 22:21:13
URL: http://cecelo
Postat av: @Cecelovejustin

Älskar novellen! :) har en liten idee, kan ni/du inte blanda in selena igen :)

2011-06-12 @ 22:23:42
URL: http://twitter.com/cecelovejustin
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-12 @ 22:28:42
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: elena

super bra fortsätt kolla in min blogg

http://myjustinstorys.blogg.se/?tmp=13011637

2011-06-13 @ 01:52:37
URL: http://myjustinstorys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med Patricia! Att hennes ex vill få tillbaka henne! Och kanske kan ni ha med Justins kompisar och selena.. :)

2011-06-13 @ 01:59:37
Postat av: Isabella

super bra:) älskar den<3 mer, mer, mer:)

2011-06-13 @ 10:47:07
URL: http://youstmegirl.blogg.se/
Postat av: ciaRA!!!!somlängtar

faan såå j''ävla BRA!! MERMERMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMME1

2011-06-13 @ 16:54:01
Postat av: Anonym

lägg in drama, att han och selena börjar hålla på igen och att man får läsa om när dom gör slut och varför typ. Och hoppa inte så långt i tiden, låt dom göra saker tillsammans ist typ gå och shoppa, äta middag, resa?

2011-06-13 @ 17:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: