My Favorite Girl, Chapter 25- What?

Jag åt upp det sista av mackan, sa hejdå till pappa, hämtade mina saker, tog på mig yterkläderna och gick ut. Jag började gå den långa, men härliga vägen till skolan.
_______________________________________________________________________________________________
MELAINES PERSEPKTIV:
Carro mötte upp mig vid mitt skåp och vi gick tillsammans till matten.
"MEL!" skrek Chaz glatt och sprang mot mig med öppna armar. Han slängde sig bokstavligen över mig och Ryan skrattade. "Men döda mig Chaz , gör det!" sa jag högt och han log. Han släppte sitt hårda tag om mig och jag låtsats hostade. "Tja Mel" sa Ryan och gav mig en kram. Våran lärare Mrs Freeman kom klapprandes i korridoren. Hon puttade lätt upp sina röd mönstrade glasögon med långfingret och det bröts ut ett fniss bland skaran av elever. Jag himlade med ögonen och undrade egentligen när folk skulle växa upp , och tittade sedan på Chaz som garvade högts av alla. Jag och Carro satte oss bredvid varandra och Chaz och Ryan framför oss. Lektionen startade och alla började koncenterat att räkna i dom utslitna blåa matteböckerna. Jag kunde däremot inte koncentrera mig. Bara att få veta att Justin kommer hem om några dagar gjorde mig alldeles tallös. Jag saknar honom så. Jag iakttog Caroline , Chaz och Ryan och fick ett sting av dåligt samvete. Justin och jag bestämde oss för att inte berätta för någon av dom att vi var tillsammans. Eller Carro hade ju en del misstankar sen det där som hände hemma hos mig , men jag hade sagt det aldrig blev något mellan Justin och mig sen. Det var egentligen riktigt jobbigt att inte kunna berätta för sin bästa kompis. Att ha någon att prata med om det. Utan att tänka på det gav jag ifrån mig en hög suck och Mrs Freeman höjde huvudet från proven som låg på katedern. "Ville du nåt Melaine?" hennes röst var mörk och raspig , som en mans. "Bara ett jobbigt tal..." mumlade jag fram och jag kände allas blickar på mig.
Justin var i mitt huvud hela dagen och ärligt talat fick jag inte mycket gjort på lektionerna.
När vi äntligen slutade tog jag snabt min väska ur skåpet och gick mot bussen. Jag ville bara vara ensam just nu och få tänka lite. Jag var osäker på Justins och min relation. Var vi verkligen tillsammans? Visst vi hade kyssts , men han åkte ju två dagar efter och på fem veckor utan varandra kan mycket hända. Jag hade ju sett lite bilder från hans tour när han gick hand i hand med någon som hette Jasmine Villegas. I det ögonblicket då jag såg bilderna kändes det som om något gick sönder i mig. Ungefär som när han var tillsammans med Selena. Jag hade inte vågat ringa honom och fråga om Jasmine , för jag visste inte hur han tänkte om oss.
Bussens gnisslande ljud väckte mig ur mina tankar och jag klev snabbt på. Dörrarna stängdes snabbt bakom mig och innan jag hunnit sätta mig åkte vi iväg. Jag lutade mitt huvud mot fönstret. Plötsligt vibrerade min telefon till och jag krånglade snabbt upp den. "BästavänCarro" lyste det starkt på min iphones skärm.
"Vart är du Mel?! Vi står vid ditt skåp"
Jag orkade inte svara utan stängde bara ner det.
"Hålla någon hemma?" ropade jag när jag kommit innaför dörren. Jag fick inget svar utan sparkade bara av mig mina lila converse i hallen. Min mobil vibrerade för säkert 60 gången. Jag drog irriterat upp den och förväntade mig ett sms från Chaz , Ryan eller Carro. När skärmen glatt blinkade fram "Sebbe" blev jag förvånad.

Ojdå! Vem är Sebbe? Och det är Fanny som skrivit delen, hela själv,men bara jag som publicerar den! Men ni kan endå besöka min blogg; www.idalager.blogg.se!♥

Postat av: jennie

skit bra mer mer är justin och MELAINE i hop ????

mer

2011-06-14 @ 15:14:21
Postat av: Gabbi

bra skrivet, kommer det en till idag? :D

2011-06-14 @ 15:49:46
Postat av: Anonym

asbra

2011-06-14 @ 16:36:57
Postat av: Anonym

meeeeeer!!!

2011-06-14 @ 16:54:50
Postat av: Johanna

mer :D

2011-06-14 @ 17:04:20
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sjukt bra! Mer!!

2011-06-14 @ 18:27:32
Postat av: Julia

Jättebra skrivet Fanny! Love it! :D

2011-06-14 @ 19:16:14
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Hillevi

Hej!

Jag skickade in en bild till en video ni skulle göra, när är den klar? :)

2011-06-14 @ 21:21:45
Postat av: @Cecelovejustin

Sjukt bra! Vill bara ha mer! <3

2011-06-14 @ 21:52:11
URL: http://justourjustin.blogspot.com
Postat av: Stina

jätte bra :)

2011-06-14 @ 23:02:13
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: Anonym

kolla in stuckinthebieberstory.blogg.se



hon är sjuuukt bra !!!!

2011-06-15 @ 23:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: