My Favorite Girl, Chapter 33 - Are you scared?

Han kollade på mig med en kärleksfullblick och något gjorde mig glad, att jag gett honom det. Att jag gett han en andra chans, som vänner.
Jag satt med andan i halsen på Justins privata jet. Jag hade alltid tyckt det var läskigt att åka flygplan och det hjälpte inte så mycket att Justin somnat ungefär 10 minuter efter vi startat. Jag vred på huvudet och kunde inte låta bli att le. Justin låg på Kennys axel. Han hade dragit över luvan så man bara såg hans näsa. Kenny sov med öppen munn och snarkade högt. Jag suckade och skakade på huvudet för mig själv. Jag vände tillbaka huvudet mot f önstret. Jag var inte helt säker på om det var Rom vi flög över , men vackert var det. Rom hade redan förtrollat mig, och vi hade inte ens landat än.
"Hej söt" Jag slet mig loss från den vackra utsikten och mötte Justins blick. Han log ett trött leende mot mig och reste sig från sin plats. Han gick över till min sida av planet och satte sig ner mittimot mig. "Hej sömntuta" Jag gav han en retsam blick och han räckte ut tungan mot mig. "Har han låtit så hela tiden?" Justin gav en menande blick mot Kenny som fortsatte med sina snarkningar. "Jupp, hela resan" Jag suckade efter jag sagt det och Justin skrattade. Jag log lite åt honom innan jag ricktade min blick ut mot Rom igen. "Visst är det vackert?" Justin nästan viskade det. Jag nickade men behöll blicken på Roms alla ljus. Jag kände någon ta tag i min hand och innan jag hunnit tänka klart hade Justin dragit ner mig i hans knä. "Hey" mumlade han och bet sig i läppen. Jag suckade. Han skulle minsann inte få mig så lätt. Jag reste mig upp från hans knä och han gav mig en sårad blick. "Hej på dig med Justin, trevligt att träffas!" Jag skakade skämtsamt hans hand och satte mig ner i mitt säte igen.
"Oh BURN Justin!" Kenny skrattade från andra sidan planet och jag hängde på. Det hjälpte inte direkt att Justin gav oss en mördar blick. "You go girlfriend!" skrattade Kenny fram med till gjord tjejröst. Nu kunde inte heller Justin hålla sig utan började skratta han med. "Mr.Bieber , Mr.Hamilton och Miss Melaine , spänn fast bältena för vi är påväg ner för landing. Jag knäppte snabbt fast mig och kramptog i sätets armstöd. "Är du rädd?" Justin log sött mot mig och jag skakade snabbt på huvudet. Okej , det  var en fet lögn. Jag trodde jag skulle dö.
"Det är du visst, du är praktiskt taget vit i ansiktet!" han flyttade snabbt bredvid mig och spände sedan fast sig. "Jag kan hålla din hand om du vill?" Han kollade retsamt på mig men jag tog hans förslag. När det började skaka i planet tryckte jag in huvudet i Justins axel. Han skrattade och la armen runt mig. Jag skulle vilja snäsa av honom , men för tillfället behövde jag hans arm runt mig , som en skyddande bubbla.
"Varför kommer inte min väska upp för?" Röt jag "Tänk om dom glömt den?" jag kollade på Justin med panik i blicken. Han la armen om mig och log. "Den kommer" jag suckade och drog ner hans hand. "För det första är vi på en flygplats, vem som helst kan se oss! För det andra så är vi vänner!" han började skratta lite och jag kollade frågandes på honom. "Jo det är sant, men vem säger att vänner inte kan hålla om varandra?" viskade han i mitt öra och gick sen iväg. Jag bet mig löst i läppen och kollade bort mot Justin som nu hållde min väska. "Du hitta den!" Jag log stort och gick fram till honom. Jag skulle precis ta den ifrån Justin men han drog iväg den. "Ge mig den då!" han skakade på huvudet samtidigt som han flinade. "Då vill jag ha en puss på kinden" jag kollade argt på honom samtidigt suckade. "Nej Justin!" han ryckte på axlarna och började gå iväg. Jag suckade hårt och sprang efter, även Kenny. Jag gick nu brevid Justin och kollade om det var någon i närheten. Förutom gamla gubbar och små barn, nej. Men det var ju inte så konstigt. Ingen visste att vi skulle vara här, jag fick själv reda på det i Julas. Och nu var det redan Maj. Tiden går fort när man är lycklig. Men inget hade förendras för det, jag och Justin var fortfarande vänner. Även om jag visste att han ville vara mer. Fast sanningen var ju att det ville jag med, men hade inte vågat ta chansen än. Han ska kämpa.
Jag suckade för att avbryta alla mina tankar och kollade sen upp på Justin som kollade framåt med ett flin på läpparna. Jag ställde mig snabbt på tå och gav han en snabbt puss och log sen mot Justin som nu kollade mot mig. "Aw, vad sött! Fick jag en puss?" jag flinade lite mot honom och skakade sen på huvudet. "Väskan Justin" "Nej" svarade han snabbt. "Jag håller den" jag började skratta lite och gick fram till Kenny som hållde Justins väska. Han fattade direkt och gav den till mig. Justin som följt mig med blicken började skratta och plötsligt hållde han sin egen väska också. "Den var du inte beredd på va?" flinade Justin som tagit hans väska ur mitt grepp. Jag gav Justin en sur blick och vi kom nu ut på utsidan. Kenny gick iförväg fram till en taxi och vi gick efter. Kenny satte sig där fram och vi två därbak. Bilen började lungt köra men efter ett tag så vände sig chauffören bak och så något.. Ja, inte vet jag. Jag hörde iaf Justins namn. "Hah?" Justin kollade osäkert på chauförren och Kenny började skratta och sa snabbt något till han. "Jaha, du kan inte Italenska? Inte så konstigt, du som bor i ATL" Justin nickade lite och för en sekund fick jag hjärtstopp. Men kom på mig själv, det var ju Justin Bieber vi snackade om.
Plötsligt tvärstannade taxin och jag kollade ut. Vi var framme. Justin öppnade dörren för mig medans Kenny betalade och hämtade väskorna. Jag kollade snabbt upp och möttes av hotellet, ska vi bo här?

Bambambam..... KOMENTERA FÖR MERA AV VÅR AWESOME UPPTADERING!! :D

Postat av: elinor

riktigt bra skrivet som vanligt, fortsätt så och in med fler delar ;)

2011-06-24 @ 15:33:26
Postat av: Anonym

Riktigt bra meeeer !:))

2011-06-24 @ 15:38:35
Postat av: Anonym

grymmmmmmmt, mer! :D

2011-06-24 @ 16:20:04
Postat av: Anonym

Asbra

2011-06-24 @ 16:26:31
Postat av: Maria

Den var ju bra:)

2011-06-24 @ 16:36:36
Postat av: Anonym

Jag ÄLSKAR uppdateringen! Snälla fortsätt såhär. Galet bra! Ge er själva en fet kram från mig. Hehe. <3

2011-06-24 @ 16:38:04
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-24 @ 16:48:40
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: sabbe

Mer ! :D

grymt när du uppdaterar så mkt. forsätt me de ! :D

2011-06-24 @ 18:51:02
Postat av: Anonym

MEEEER :D



Det e bra att justin ska kämpa men han ska int ge upp ;D

2011-06-24 @ 22:55:05
Postat av: josefine

love it! :D

HELT AWESOME!!!

2011-06-25 @ 00:00:11
URL: http://dealwithit.devote.se
Postat av: Emma

Aweaome! Awesome! rikigt bra!!



Älskaar din novell och bloggen du är bäst på att skriva. Jag ville bara läsa mer och mer och mer men kan typ aldrig sluta!!!



Älskar BLOGGEN OCH NOVELLEN!! AWESOME

2011-06-25 @ 00:39:14
Postat av: bieber 4-ever ;) <333

älskar er novell! Bästa jag har läst på länge! :D MER!!!!!!!!!! ;D <333

2011-06-25 @ 01:34:08
Postat av: Stina

jätte bra meeeeeeeeeeeeer :)

2011-06-25 @ 02:18:41
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Postat av: jennie

as grymt superbra !!!!!!!! <3<3

2011-06-25 @ 11:10:30
Postat av: Anonym

AAAAAAAAS BRA!!!

MER MER MER!!!! :D <33333333333333.

2011-06-25 @ 15:49:33
Postat av: Biebernovell

Älskar den här novellen, den äger!

Kolla gärna in min? :) ♥

2011-06-25 @ 18:57:36
URL: http://justinmusic.blogg.se/
Postat av: unknown

wohoooo meeer du äger sissstaaa <333333

2011-06-25 @ 20:05:59
Postat av: Anonym

SÅBRA! längtar tills nästa del! :D

2011-06-26 @ 19:35:47
Postat av: Linn

Jättebra! Gillar att det har kommit in lite bilder i novellen :)

2011-06-26 @ 19:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: