The chosen is you, Chapter 56- Stratford.

När vi kom fram till dörren så tog jag ett djupt andetag och Justin ringde på dörren. Jag var verkligen sjukt nervös men jag visste inte varför? Efter några sekunder öppnades dörren och ut steg Chaz.

- Men hej Justin, och du är Sara va? Log han stort och jag nickade lite svagt. Justin och Chaz gav varandra en lång kram och vi gick sen in. Chaz stannade plötsligt upp och tog tag i min arm.

- Du är väll Sara?! Sara från danmark!! Utbrast Chaz och jag nickade lite.
- Det antar jag! Flinade jag och han log stort mot mig. Han gav mig en snabb kram och vi gick sen in till dom andra. Jag hälsade på alla och jag kände mig verkligen liten bland alla dessa människor, jag kände ju bara Justin. Kanske Chaz lite, men annars kände jag mig väldigt ensam.

- Vem är hon? Hörde jag någon säga. Jag vände mig om och där stod en ganska lång tjej med långt brunt hår. Hon hade ljusblåa ögon och ett vackert leende. Jag log lite och hon kollade bara surt på mig.

- Sara, Justins tjej! Flinade Chaz och Justin kollade generat bort. Va?! Skämms han för mig eller vad?
- Mm.. Mummlade jag och satte mig ner brevid Chaz och Ryan. Brevid Ryan satt Justin. I fotöljen brevid så satt en tjej som hette Lauren och under henne satt en kille som hette Chris.

- Haha, okej. Jag frågade inte om hon hade en kille, utan om vem hon var! Suckade hon och satte sig brevid Justin. Hon log mot honom flera gånger och han log tillbaka. Tillslut fick jag nog, jag ställde mig upp och satte mig ner i Justins knä. Han är min, ingen annans.
- Vad heter du då? Sa jag och log.

- Caitlin, och du? Flinade hon och jag började undra om tjejen var korkad.
- Sara fortfarande, jag byter inte namn.. Mummlade jag och jag kände på mig att detta skulle starta ett bråk. Justin sa ingenting útan bara satt där och glodde som ett fån. Jag suckade och självklart skulle Chaz avbrytna den tysta pinsamheten.

- Vi gör något kul! Flinade han och Ryan nickade.
- Ja eller hur! Sa han snabbt.
- Jag är på! Log Lauren och detsamma med Chris.

- Vadå för något? Mummlade Justin mot min rygg.
- Sanningsboxen! Flinade Ryan och alla utan jag och Caitlin nickade.
- Vad är det? Sa jag och kollade på Ryan.

- Alla skriver 2 saker man ska göra och 2 frågor! Blåa lappar tar killarna upp, och rosa tar tjejerna upp. Så skriv 4 blå, för det gör tjejerna! Medans vi killar skriver lapparna till tjejerna! Sen så lägger man dessa frågor i en låda eller något sånt. Sen så tar man en lapp och så gör man det som står! Och är det en fråga, då frågar man ärligt på den! Flinade Ryan och jag nickade.

Caitlin gjorde det samma. Vi tog fram papper pch pennor och jag började fundera på vad jag skulle skriva. Jag började med frågorna, kill frågorna. "Har du några känslor för Caitlin" skrev jag och hoppades att Justin skulle få upp den. Sen så skrev jag också " Vem är snyggast här inne?".

Sen, 2 saker att göra. "Kyssa Lauren" och " Gör ett sugmärke på Caitlin" skrev jag och skrattade lite lätt. Jag vek sen ihop lapparna och la dom i en låda som Chaz fixat ihop. När alla var klara satte vi oss i en ring och Caitlin tog upp först. " Gillar du någon här?" Stod det och hon log lite.

- Japp! Sa hon och log lite mot Justin. Åh nej, hon har väll inte känslor för honom? Det blev sen Justins tur. Han tog upp en lapp. Han läste den och kollade sen osäkert på mig. Han mimmade ett förlåt och jag fattade nu vilken lapp det var, åh nej. Varför tänkte jag inte på det? Han böjde sig försiktigt fram till Caitlin och hon log stort. Han kysste henne lite på halsen och jag klarade inte av att kollade mer så jag kollade bort. Man hörde hur han sög till och jag rycktes tillbaka. Hon hade ett rött märke där och hon log nöjt. Justin satte sig på sin plats igen och kollade mot mig, det var inte hela världen. Det var ju endå inga känslor i det.

Det var nu min tur. Jag tog upp en lapp och läste den nogrant. " Tror du Justin har en stor kuk?" Stod det och jag fick hjärtklappning. Jag tror ingenting eftersom jag VET svaret. Jag suckade och läste upp frågan och jag såg hur Justin flinade mot mig. Jag suckade och nickade bara. Alla kollade mot mig som om jag inte redan svarat.
- Jajajaja.. Okej! Utbrast jag och alla började skratta. Justin gav mig en blink och jag log lite. Vi körde sen ett tag till men det hände inte så mycket så det blev välldigt tråkigt.

Jag och Justin gick ut på Ryans balkong och ställde oss och pratade lite. Plötsligt går Justin ner på knät och kollade på mig. Han tog ett djupt andetag och jag fick panik, vad tänker han göra nu.

- Sara Julie Smith, vill du.. Vill du.. Sa han och jag började gråta. Han kan inte fria NU?! Jag är bara 14 år! Jag har inte ens fyllt 15.
- Justin..
- Vill du..
HAHAHAHA FYFAN VAD DENNA SÖG! Seriöööst! Och bli inte för besvikna med det i slutet, det är inte som ni tror ;) HAHAHA, men vem vet? :D

Postat av: ronja

oj oj oj :o

2011-03-09 @ 20:32:09
Postat av: Sofia Eriksson

Skit bra ! Haha :P Dumma Caitlin ! OMB VAD SKA HAN GÖRA :o Btw Justin har nu 8 miljoner followers på twitter ;)

2011-03-09 @ 21:00:19
URL: http://sofiaeriksson.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

OMG! JÄTTEBRA JU! MER<1

2011-03-09 @ 22:20:23
Postat av: Anonym

SKITBRA:DDDDDDDDD

MER:ddddd

2011-03-10 @ 15:37:28
Postat av: Elelta

Hahah kaxiga Caitlin hahah närå:D!!

2011-03-10 @ 15:56:32
URL: http://mylifeaseleltaa.blogg.se/
Postat av: fia

jag hatar caitlin!!

vad kommer justin göra? snälla skriv ett kapitel till SNABBT! :D

2011-03-10 @ 16:15:38
Postat av: Anonym

asbraaa

2011-03-10 @ 17:06:50
Postat av: Anonym

Absolut bästa kapittlet hittils!! :D Mer!!

2011-03-10 @ 18:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: