My Favorite Girl, Chapter 16 - I don't like him?

"Oh shit vilket fint rum!" Utbrast jag när jag och Caroline kommit in till vårt hotellrum. Hon nickade ivrigt med ett svagt leende på läpparna. "Ja verkligen, men tänk på att Justin betalat också!" hon skrattade lite och jag suckade."Jag vet, vi kunde faktiskt betalat själva, men då kommer han där och kräver att han ska betala, som om han tror att han är någon" jag började skratta lite.

"Haha, men han är ju någon, men du, vad tycker du om Selena då?"hon kollade undrades på mig och jag ryckte på axlarna. "Erkänn du gillar Justin?" hon log svagt och jag skakade generat på huvudet. "Det gör du visst, det syns på dig, tror Justin gillar dig med" jag suckade. "Nej, Caroline! Ge dig, han har flickvän.. Och det stör mig!" mummlade jag. Men plötsligt kom jag på vad jag sagt. "Jag menade-" " HA! Jag visste det!" Utbrast hon och flinade stolt. Jag skulle precis fortsätta när någon plötsligt harklade sig bakom mig, och det var inte Caroline för hon stod framför mig. Jag vände mig om och såg Justin stå precis bakom mig. Han kollade på mig med ett höjt ögonbryn. "Stör du dig på det va?" sa han och jag visste inte vad jag skulle säga. Hela mitt mod sjönk ner till botten och jag kände mig plötsligt som en hjälplös hamster. Jag gillar han ju inte så..?

Jag suckade bara surt och vände mig och gick sen in på toaletten och låste om mig. Fan dig Mel, fan dig..

JUSTIN'S PERSPEKTIV;

Jag kollade mot Caroline som bara ryckte på axlarna och gick iväg. N är jag hörde att hon störde sig på mig och Selena så visste jag inte hur jag skulle reagera. Men först av allt, varför gör hon det? För att hon inte gillar henne? För att hon gillar mig? För att hon har fått dåligt intryck på henne?

Frågorna bara rullade runt i huvudet och jag visste inte vad jag skulle tro. Tillslut samlade jag lite mod och gick bort till badrummet. Jag tänkte precis knacka på när den for upp i full fart och dörren slog till mig rakt i huvudet. "JUSTIN, SHIT, FÖRLÅT" Utbrast Melanie och kollade oroligt på mig. Hon gick ett steg närmre mig men jag backade undan. Hon kollade oförstående på mig och jag suckade. "Jag vill inte dö idag!" sa jag och skrattade till lite. Hon besvarade mig genom att le, ett fint, sött och äkta leende."Förlåt endå" sa hon och hennes mungipor gick snabbt ner igen. "Det är lungt, jag lovar! Det är lungt.." mummlade jag och log lite smått. Hon log beklagande och nickade lite långsamt. "Okej. Men förlåt endå!" sa hon snabbt och jag började skratta.

Jag såg sen hur Caroline kom emot oss med ett leende. "Ska vi dra eller?" sa hon och stog nu i bikini brevid mig. Hon hade en handduk runt halsen och jag kunde inte ungå att kolla på hennes kropp. Jag bet mig löst i läppen och kollade bort ifrån henne och sen på Melanie som hade ett flin på sina läppar. "Killar måste glo va? Dom tänder ju på allt.." muttrade hon och puttade ut mig mot dörren. Jag skulle precis säga något innan hon stängde och låste hotell dörren. "Varför gjorde du så för?" sa jag surt och hon började skratta. "Jag ska byta om! Och det är något du också behöver göra!" Ropade hon tillbaka och jag suckade. Jag ryckte lite på axlarna och började sen gå tillbaka till mitt rum. Men det är en sak jag inte kunde sluta tänka på, varför stör hon sig på mig och Selena..?

MELANIE'S PERSPEKTIV;

Jag suckade och slog tilll mig i mitt huvuet. Jag gick sen förbi Caroline som kollade roat på mig och sen bort till min väska.Jag drog upp min svarta bikini och gick sen in på badrummet och bytte om, jag tog ner en handduk och gick sen ut till Caroline. "Snygg bikini" sa hon med ett leende. "Tack, ska vi gå ner eller?" hon nickade lite samtidigt som hon log. Jag suckade sen lite och vi gick ut ur rummet. Tänk om Justin ska berätta för Selena? Tänk om han har berättat för Selena? Detta kommer bli pinsamt..

Tråkigt, dåligt, failat, kort, ingen bild, sent inlägg, konstigt och ja, listan fortsätter. Så förlåt mig för detta inlägg! Men aja, här fick ni iaf ett chapter♥

Postat av: Madeleine

grymt bra! :)

2011-05-27 @ 21:19:26
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Postat av: sofia

det var inte alls fail eller nått annat! jag gillar det :D älskar novellen och det kommer jag alltid att göra ;)

2011-05-27 @ 22:18:05
Postat av: Linnéa

very very very good :D

Älskar den :D

2011-05-27 @ 22:27:57
Postat av: daria

jag är ny här och undrar om man ska läsa novellerna i någon ordning? typ börja med en eller nåt, eller kan jag börja på vilken jag vill? gör dom ihop eller så? :)

2011-05-27 @ 23:14:58
URL: http://dariap.devote.se
Postat av: Josefina

Men kom igen bättre kan ni??? I belive/belieb in you!!!!

Haha!!!

2011-05-27 @ 23:24:14
Postat av: Anonym

Asbra

2011-05-27 @ 23:55:09
Postat av: s.a.r

jag tycker denna va grym ! precis som alla andra du/ni skriver! :)

2011-05-28 @ 00:34:04
Postat av: Julia

Såhhäääääääääääääär bra!:D

2011-05-28 @ 10:29:49
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: Anonym

bättre än inget men hoppas du lägger upp ett bättre inlägg idag för att kompensera :D

2011-05-28 @ 13:28:19
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-05-28 @ 14:36:51
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Anonym

shitbra!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

2011-05-28 @ 18:29:22
Postat av: Amanda

Jag har aldrig riktigt gillat Justin Bieber men en dag gick jag in på eran novell och jag märkte så klart att den handlade om Justin jag läste första Chaptern sen blev jag förälskad.Jag börja lyssna på hans musik sen blev jag ett av många underbara fans.Om jag får säga det så verkar alla hans fans Amazing.Förutom när ni går imot Selena var glada för hans skull och föresten borde han få dejta vem som helst det är hans val och jag tycker han valt rätt dom är så GULLIGA älskar eran novell<3

2011-05-28 @ 20:51:23
Postat av: Anonym

superbra! skriv mer! :D

2011-05-28 @ 21:32:11
Postat av: linnea

skulle betyda as mke om du/ni läste min första del i min nya novell!



puss

2011-05-29 @ 19:41:42
URL: http://mybieberstory.blogg.se/
Postat av: elin

Jag älskart!! Men kan du typ, tipsa om min blogg? Snälla!! <33

2011-05-29 @ 20:14:13
URL: http://lovestoriessnoveller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: