Ny bloggare

Bild på mig och.. Justin, nästan :')

Hej hej, mitt namn är Harlee. Jag är 13 vårar gammal.. Jag har haft kontakt med Ida ett tag, såg nu att hon behövde lite hjälp och tänkte, varför inte?
Jag älskar verkligen att skriva, blogga.. Har en personlig blogg och en egen novell blogg. Min personliga blogg uppdaterar jag dagligen. Novell bloggen däremot har jag inte ens börjat skriva på :L
Är nu aktiv på 3 olika bloggar, min egen, denna och JDB, sveriges största. Jag kan stava hyfsat bra, så ni behöver inte oroa er för det.. Okej, skickade en liten del utav något som skulle föreställa en bit ur en novell till Ida. Hon ville att jag skulle publicera lite utav det jag skrev i detta inlägget, so here it come..

'Med ivriga ögon sökte jag med blicken efter honom, vart var han? Jag bet mig i läppen då en våg utav nervositet sköljde över mig.
Tillslut kände jag hur ett par varma händer försiktigt, sedan några sekunder tillbaka, vila mot mina ögon. I mungiporna lekte ett leende, det var han. Med mjuk röst viskade han mitt namn och kysste hastigt min nacke. Jag rös till utav hans ord och beröring samtidigt som jag vände mig om och han drog in mig i hans inbjudande och varma famn. "Justin.." viskade jag och skrattade till. Han sken upp och strök med en hand över min rygg. Han nickade sakta, "Jag har saknat dig, babe." hans ord ekade i huvudet, han hade inte talat till mig så sedan flera veckor tillbaka. Det var verkligen jobbigt att ibland ha ett distansförhållande, men vad hade jag väntat mig?
Självklart hade vi hörts av på telefon, men inget mer än så. Jag märkte hur han ivrigt sökte min blick och jag mötte hans, han pressade romantiskt sina läppar mot mina, jag flinade lite och andades mot hans läppar. "Justin.." viskade jag ännu en gång men denna gång med lite mer entusiasm, innan jag besvarade kyssen ganska hastigt. "Kan vi inte bara.. åka hem?" jag log svagt och backade undan en del, fattade hans hand och han flätade samman våra fingrar. "Jo, självklart." Vi båda gick ut till bilen, hand i hand.'

There u got! :')
Bara lite jag nyss kom på, händer inget speciellt i den korta.. delen. Nu får ni iallafall se hur jag skriver. Hoppas ni gillar det. ;)

Pussar xxPostat av: Felizia

Gillar det definitivt! :D

2011-09-17 @ 00:41:42
URL: http://onlyfellie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: