My Favorite Girl, Chapter 38 - Perfect kiss..

Han kollade bak måt mig och log innan han vände sig tillbaka till tjejerna igen. Jag ska vara ärlig, jag saknar honom. Hans kyssar, hans berörningar. För att inte prata om hans charm och underbara ögon. Han gav tjejerna en sista kram och en av tjejerna fick tilloch med en puss på kinden. Hans leende glänste nästan hela vägen hit och jag blev som knäsvag. Jag visste vad felet var. Jag var kär.


Så, hur känner du hon där Jasmine då?” muttrade jag tyst och mötte Justins mjuka ögon. ”Hon var med i min musikvideo, till Baby” han kollade sen ner i sin mobil och skrev något. ”Vem skriver du med?” sa jag undrandes och han kollade upp på mig. ”Jasmine, hon bor på samma hotell som oss, grymt va?” jag suckade och nickade svagt. ”Mm, visst, asgrymt..” Jag var ironisk, och det hörde Justin. Men han kommenterade inte det. Han bara ryckte på axlarna och kollade sen ner i sin mobil igen. Det lilla glasscafét vi satt vid var riktigt mysigt. Jag tog upp skeden och började äta lite av den stora glassen Justin köpt till mig. Men det störde mig, att Justin inte brydde sig – trotts att han borde fattat att jag inte hade lust att umgås med Jasmine. Men sen fick jag påminna mig själv, jag var 100% maktlös när det gäller Justin och mig. Han var faktiskt inte 'min', han var inte min kille heller för den delen. Han var min kompis. Vem som helst kunde ta honom. Jasmine kunde kyssa honom fraför ansiktet på mig, jag kunde endå inte blir sur. Och jag visste att jag var tvungen att göra något, innan någon annan tar honom. Men vad? Det var frågan.

-

Hej Jasmine!” sa Justin glatt och kramade om henne. Hon backade sen undan och kollade tveksamt på mig innan hon tillslut kramade om mig med. Jag fejkade fram ett leende och hon log tillbaka. ”Gud vad kul att ni ville komma, jag har hyrt lite film vi kan kolla på, föressten åker jag vidare till Paris i övermorgon, så det var kul att kunna umgås med er den sista tiden här!” jag nickade skeptiskt och Justin log mot Jasmine. Vi gick sedan upp till hennes rum, som låg tre vånningar ifrån vårat, och gick in i rummet.

När vi efter många omständiheter bestämmt oss för att kolla på Bad Teacher så drog vi fram cola och snacks. Justin satte sig brevid Jasmine, och jag brevid Jasmine. Jag suckade och började kolla påfilmen. Men det som ireeterade mig var att Jasmine och Justin satt och pratade under filmen, så det var svårt att hålla sig vid filmen och inte lyssna på doms prat – desseutom fanns det ingen chans för mig att kunna ingå i doms lilla samtal, för dom snackade om sina små ”Minnen” tillsammans.

Haha, men det bästa var ju när du berättade för Selena att du och jag var ett par, och inte du och Selena! Haha” hörde jag Jasmine säga och där brast allt. Jag ställde mig snabbt upp och log oskylidigt mot Jasmine. Utan att ens vända en blick till Justin eller säga ett enda ord gick jag snabbt ut från rummet.


Varför kunde inte Justin berättat det? Jag drog snabbt upp nyckeln och gick in i hissen. När jag äntligen var framme vi vårt rum så tryckte jag i nyckeln. Jag slängde av mig väskan och skrona och gick direkt bort till badrummet. Jag sminkade av mig och borstade snabbt tänderna. Jag drog av mig kläderna och gick sen in i dushen. Det behövdes verkligen. Tankarna började sakta åka iväg och jag kom och tänka på Justin. Och det värsta var att han inte kom tillbaka till rummet när jag gick. Och att på VÅRAN resa, så föredrar han att var med Jasmine.

Efter en timmas dusning gick jag äntligen ut. Jag drog en handduk runt mig och drog sen på mig rena underkläder. Försiktigt gick jag ut ur dushen och kollade bort mot sängen. Där låg han, Justin. Han kollade på mig samtidigt som han bet sig löst i läppen.

Han granskade min kropp uppifrån och ner och mötte tillslut min blick. ”Justin, sluta glo!” mummlade jag surt och gick fram till min väska. ”Förlåt, men det är svårt” jag vände mig mot honom och flinade och drog sen upp ett linne och ett par hotpants. Jag ställde mig med ryggen imot Justin och drog av mig Bhn, jag tog sen på mig linnet och hotpantsen. Jag vände mig mot Justin och gick fram och släckte lampan. ”Justin, varför kom du? Ville du inte var med Jasmine?” muttrade jag och han suckade. ”Sluta Mel, vi är bara vänner, och samma sak med dig och mig!” jag kollade surt på honom och drog undan täcket och la mig på platsen brevid honom. ”Jo men visst, trodde det var du som fortfarande gillade mig men jag hade visst fel!” han suckade och la sig på sidan och mötte försiktigt min blick.

Han bet sig löst i läppen för att säga något, men det kom inget. ”Mel.. Du fattar inte, jag gillar inte dig-” ”Men varför tjaffsar vi om det då? Om du inte gillar mig, varför åkte vi ens på denna jävla resa.. Jag vet varför, du ville att jag skulle ge dig en andra chans, men nej Justin, så var det ju tydligen inte?!” han suckade ännu en gång och andades ut. ”Mel, lyssna klart.. Jag älskar dig!” sa han och jag kände mig plötsligt illa till mods. Jag kände mig så taskig. ”Du fattar verkligen inte, varje gång jag ser dig, så vill jag bara hålla om dig, kyssa dig, smeka dig och allt. Men jag kan inte, du vill inte. Mitt hjärta saknar något och det är du, jag saknar dig och mig Me-” plötsligt gjorde jag det. Det bara hände. Men alla känslor blev blandade men kärleken tog över. Jag kysste han.


Postat av: Olympia

As bra ju! <3 :D Merrrraaaa! ;)

2011-07-11 @ 09:33:56
URL: http://jamais.blogg.se/
Postat av: Johanna

mer mer :)

2011-07-11 @ 09:58:53
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: jennie

wow grymt !! <3 <3 !! :) mer jag vill se hur det går mellan justin och mel

2011-07-11 @ 10:51:24
Postat av: Anonym

aaasssoooo sååå jääävlllaa gryyyyyyyyyym

2011-07-11 @ 13:06:44
Postat av: sofia

hihi aww, undrar hur justin reagerar ;)

2011-07-11 @ 18:59:42
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeer

2011-07-11 @ 21:56:52
Postat av: Novellblogg

följ varandra via bloglovin? :)

2011-07-12 @ 09:22:34
URL: http://absolutalina.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Meeeeer!!!!

2011-07-12 @ 19:56:05
Postat av: Anonym

mer mer meeeeeeer :))

2011-07-13 @ 00:55:32
Postat av: Linnea

Ni är så grymma på att skriva! Eran blogg är min drog, går in här 24/7 för att se om ni har skrivit något nytt och var gång ni har det och jag har läst det ni skriver önskar jag att jag också kan skriva så bra som ni.

jag älskar också att ni är rätt stora, men ni skryter inte om det. Vissa bloggar som säkert har lika många läsare som ni blir lätt kaxiga men inte ni och det älskar jag också. Fortsätt skriva, och denna novellen är min helt klart favorit novell, som sagt: jag önskar att jag kunde skriva lika bra som er men det är väl bara övning i guess.

Ha en super bra sommar och glöm inte att ni har fans som kommer gå in här vaaaar dag tills ni lägger ner bloggen ( som jag hoppas aldrig kommer hända ) jag är i alla fall en av dom som kommer gå in här sålänge som ni skriver!

Kram,

2011-07-13 @ 22:03:42
URL: http://mybieberstory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: