IS SHE THE ONE|CHAPTER 12|LEAVING EVERYTHING❤

Jag satte mig ner på den hårda marken och mötte Aprils blick. Hon kollade på mig med sorgsna ögon och suckade. "Snälla, berätta Syd, berätta för honom" Jag fnös. "Så han kan avsnäsa mig igen? Knappast", röt jag och kollade upp mot den svart himlen. Direkt efter att Justin hade försvunnit så gick jag tillbaka till hotellet men blev stoppad av April som snackat med Selena på utsidan. Men sen hade Justin kommit och dragit med Selena upp på hotellet utan att ens vända en blick mot mig.
Och nu sitter jag här - på en kall trottoarkant klockan tre på natten och vägrar gå in på hotellet där Justin befinner sig.
Jag lutade huvudet mot mina händer och ja kände hur April försiktigt satte sig bredvid mig.
"Snälla Syd. Han sover säkert. Det är kallt", sa hon. "Kan vi snälla gå upp och ta detta imorgon?"
Jag andades tungt och försökte hitta på en bortförklaring. Men jag hittade ingen.
"Jag är trött", suckade April och ställde sig åter igen. Hon tog tag i min hand och drog upp mig mot min vilja. "Snälla?", sa hon och mötte mina blåa ögon. Jag kollade på henne länge. Jag känner mig så taskig. Låter min abslout bästa vän lida med mig.
"Okej", sa jag snabbt och hon log snett. "Tack"
 
-
 
Justin sov. Precis som April sagt. Vi somnade lika fort som vi kom in och har sen dess sovit. Men vi vaknade för någon timma sen för att äta frukost innan dom tar bort den.
"Hallå Syd, kan du det?" Jag slets bort ifrån tankarna och kollade mot Selena. "Va?", mummlade jag.
"Skicka juicen" Selena log. Jag nickade mot henne och gav över juicen samtidigt som jag besvarade hennes leende.
"Tack", sa hon snabbt. "Vart är Justin förresten?" , undrade hon.
"På rummet, han behövde tänka", svarade April. Selena nickade. "Okej"
Jag suckade och ställde mig sen upp.
"Jag går upp, måste packa klart! Vi åker ju imorgon April" April nickade, Selena med. Jag vinkade snabbt hejdå med ett leende men såfort jag var borta. Var även leendet borta.
När jag kom in i rummet så var det tystare en någonsin. Jag satte mig ner på soffan och kollade runt med blicken. Det luktade innestängt och det var mörkt här inne.
"Selena?", hörde jag en förvirrad blick påstå. Jag kollade mot sovrummet och mötte två bruna ögon.
"Åh, hej", mummlade han såfort han såg mig. Jag fnös till samtidigt som jag skakade på huvudet.
"Åh, hej!" Imiterade jag Justin och han höjde på ögonbrynet.
Jag suckade samtidigt som jag ställde mig upp. "Jag borde packa" Mummlade jag.
"Packa?", sa plötsligt Justin. "Vadå packa?"
"Jag ska hem imorgon, Justin" Han granskade mig innan han tillslut slog till sig själv. Jag skulle precis vända mig om och gå till mitt rum innan jag kände hur Justin tog tag i min arm. "Vänta" mummlade han.
"Vad?", sa jag surt och mötte hans blick.
"Snälla stanna. Gå inte", sa han förvirrat.
"Äh, ge dig Justin. Du har Selena. Dessutom måste jag dra", fnös jag och han kom närmre mig.
"Kan vi inte vara vänner? Jag vet att jag gjorde fel som kysste dig. Du hatar mig säkert, jag vet att du inte gillar mig. Men jag kunde inte rå för det!", sa han lågt och kollade mot mig. "Snälla?"
Det röck till att han sa så. Men vad kunde jag göra. Jag ryckte bara på axlarna och lämnade sen rummet och gick bort till mitt rum. Jag insåg då att jag lämnade allt. Jag lämnade allt bakom mig. Och jag skulle ta morgondagen som den kom.
--------------------------------------------------------------
ÄNTLIGEN VA? Ganska tråkigt mellan del men aja. Lånade en data för er skull! Så kommentera nu, och som sagt, min dator är fortfarande sönder! :( Lyckas jag få 40 kommentarer?♥