I'll never let you go, Chapter 5.

- Ja, och den har 20 sprickor och är igen tejpad med! Jag ska fixa en till dig, vad sägs som en blackberry? Log Scooter och jag skrattade.
- Ja, det vore underbart! Sa jag och han besvarade mig med ett leende. Han lutade sig tillbaka i sättet och slöt sina ögon. "På väg till Georgia, Atlanta! Ska bli kul att möta upp Christian och Caitlint! Måste även få upp killarna från Kanada, Ryan och Chaz?" Skrev jag och skrattade lite åt min dåliga humor. Jag la sen ner mobilen och slöt mina ögon. Alldeles strax somnade jag med.


Jag vaknade vid 7 av att vi var framme. Med ett suck så sträckte jag lite på mig och ställde mig upp. Mamma och Scooter tog ner våra väskor och bärde ut dom, även min. När vi kommit ner på flyplatsen så mötte vi snabbt upp Kenny som tog alla väskor. Vi gick snabbt igenom flygplatsen och ut till våran bil. Jag satte mig därbak med mamma och suckade.

- Skönt att vara hemma? Log mamma.
- Hemma och hemma, Kanada är hemma.. Mummlade jag och mamma suckade

- Justin! Du har själv valt detta, du har tagit ett halft steg i din kariär, vill du fortsätta? Svara mig nu! Annars åker vi hem och lägger ner allt.. Sa hon och jag himlade med ögonen.
- Klart jag vill fortsätta! Sa jag tyst och mamma nickade.

- Bra.. Mummlade hon. Efter kanske 40 minuter så var vi äntligen 'hemma'. Vi bärde ut våra väskor och sa sen hejdå till Kenny och Scooter som åkte till hotellet. Jag drog med mig väskan in i huset och med ett suck slängde jag av mig skorna. Jag drog snabbt av mig jackan och hoppade sen ner i den sköna soffan. Jag la upp fötterna på bordet och kände plötsligt en hand på min axel.

- Justin, ta upp dina saker.. Snälla, vi hjälps åt här hemma och vi ska ha det fint! Sa mamma och jag nickade lite smått.

- Jag vet ,förlåt.. Sa jag och gick snabbt ut till hallen. Jag hängde upp mina saker och gick sen upp till mitt rum. Jag drog upp min mobil och slängde mig sen ner i sängen. "Är du hemma?" skrev jag till Christian och fick snabbt ett svar. "Japp, ska plugga lite! Diggar One Time, men vi syns imorgon va?" Skrev han och jag log. " Gör du, haha? Jadå, syns imorgon bro.." Skrev jag och la sen ner mobilen.

Med ett suck ställde jag mig snabbt upp och gick med långsamma steg till ballkongen. Jag öppnade dörren lite och gick snabbt ut. Jag satte mig på en stol och kollade ut över vattnet. Jag kollade bort mot våra grannar och såg att dom redan hade flyttat, men det bodde några andra där nu? Jag försökte se in i fönstret precis framför mitt och såg hur någon satt och pratade i telefon.

Hon hade på sig en rosa mjukisdräkt och satt och skrattade. Jag gjorde snabbt en hairflipp och böjde mig sen över kanten för att se bättre. Jag la upp händerna på räcket och skulle sätta mig på det. Men det gick inte helt enligt planerna, precis innan jag skulle ta tag i räcket så tappade jag greppet och ramlade rakt ner i marken. Som tur var så bodde jag kanske en halv meter över marken, men ont gjorde det.

Plötsligt hör jag hur någon skriker efter mig. Jag kollar upp och ser den tjejen som bode granne med mig.
- Hur gick det? Skrek hon och jag kände hur jag rodnade till.

- Bara bra! Såg du när jag ramlade? Halvskrek jag tillbaka. Hon log lite samtidigt som hon nickade.
- Ja, skulle precis göra i ordning mig för natten när jag får se dig stå hängd över ballkongen, Haha.. Skrattade hon och jag nickade. Jag ställde mig snabbt upp och klättrade upp på min ballkong igen. Jag vände mig snabbt om mot henne med ett flin.

- Nyinflyttad? Log jag och hon nickade.
- Japp, flyttade in igår.. Själv då? Sa hon och jag skrattade.
- Har bott här i någon månad, varför flyttade du hit då?

- Pappa hittade ett jobb här.. Sa hon välldigt tyst nästan så jag inte hörde.
- Oj, jobbigt eller?

- Kan man säga, har bott i Sverige i hela mitt liv..
- Sverige? Wow, ni suger väll på Engelska där? Du är ju grym.. Flinade jag och hon tittade bort. Hon la händerna på sitt räcke och lutade huvudet mot dom och jag såg hur hon skrattade. Hon kollade sen upp på mig utan att säga någonting.

- Såå.. Du bor där? Sa jag och pekade på hennes hus. Det lät urtöntigt, men det var det enda som jag kunde komma på för att bryta den tysta pinsamheten. Hon skrattade och nickade sedan, fortfarande utan att säga något. - Varför så tyst? Log jag.

- För jag vill inte skämma ut mig, jag är inte speciellt duktigt på Engelska.
- Haha, jodå!

- Haha tack, vad heter du då? Sa hon och log lite smått.
- Justin, själv?
- Alicia..
Oj, kommentera! Och så alla vet, innan så träffade ju Alicia Chirsitan! Men det är lixom förbi spolat, dom snackade inte så mycket! Haha :)

I'll never let you go, Chapter 4.

- Det är väldigt stort här, så man brukar väll inte känna igen alla? Men ja, jag är nyinflyttad.. Flinade jag.
- Jaha, vad kul, vad heter du då? Frågade han.
- Alicia, och du? Sa jag och alla nickade.
- Christian, Christian Beadles!
- Det är väldigt stort här, så man brukar väll inte känna igen alla? Men ja, jag är nyinflyttad.. Flinade jag.
- Jaha, vad kul, vad heter du då? Frågade han.
- Alicia, och du? Sa jag och alla nickade.
- Christian, Christian Beadles!

Lyssna samtidigt på lågt ljud.
Samtidigt på andra sidan i USA;
- Du kommer sälja platinium Justin! Redan 120.000 visningar på musikvideon till One Time och den kom upp söndags! Bra jobbat grabben! Sa Scooter och av mig en klapp på ryggen. Jag log lite och nickade.
- Seriöst? Jävligt coolt.. Mummlade jag och mamma hostade till.

- Justin, svär inte! Du vet vad jag sagt om det.. Sa mamma och jag nickade.
- Förlåt, när går flyget? Sa jag och vände mig mot Scooter.
- Om 2 timmar, har du packat alla dina saker? Sa han och jag nickade.
- Japp, allt..

- Bra! Då går vi mot flygplatsen, smsa Kenny att vi är framme i Atlanta klockan 7 ikväll! Sa han och jag nickade. Jag tog upp min mobil och knappade snabbt in ett sms. " Hey buddy, vi landar i ATL klockan 7 ikväll! Möter du oss eller? Haha.." Skrev jag och la sen ner den. Jag gick ut från hotellet med mamma och vi väntade in Scooter som skulle låsa dörren.

När han var klar så kom han fram till oss och vi åkte tillsammans ner till lobbyn. Tänk om han hade rätt, tänk om jag kommer sälja platinium?  Allt detta är så sjukt bara, jag har mer visningar på musikvideon till One Time än vad det bor i min hemstad, Stratford. Och vore det inte för Scooter, då hade jag inte varit här. Jag hade fortfarande fått leva i den lilla lägenheten jag och mamma hade.

Vi steg ut ur hissen och lämnade sen nycklarna i reseptionen. Vi vinkade sen in en taxi och började åka mot flygplatsen. När vi kom fram så var det faktiskt några tjejer som kom fram till mig.
- omg, är inte du Justin Bieber? Sa ena tjejen och jag nickade lite glatt.

- Haha jo, det är jag! Flinade jag och dom log stort.
- Du kommer bli stor! Sa en av tjejerna. Hon hade långt blont hår och klar blåa ögon.
- Haha tror du? Sa jag och hon nickade ivrigt.

- Ohja! Om jag gör, kan vi få ta en bild med dig? Log hon och jag nickade.
- Självklart! Sa jag. Jag tog en bild med alla tjejer som var där, men sen var vi tvugna att gå till gaten. Jag sa hejdå till tjejerna och vi gick sen iväg. Jag log för mig själv hela tiden, det där kan bli min vardag. Det är verkligen ett stort steg att ge upp mitt normala liv, men jag är redo.

Att vara kändis har även många fördelar, jag får göra det jag gillar, snygga tjejer och ja, mycket mer. Jag och min mamma slipper bo kvar i Stratford. Självklart har jag inget emot själv stället, men det var inte bra för oss att bo i den lägenheten vi bodde i. Jag suckade och la upp väskorna och gick sen snabbt igenom säkerhets kontrollen och hoppades på att ett pip inte skulle uppstå, men det gjorde det. Jag stannade upp och kvinnan som stod brevid rynkade pannan och kollade på mig.

- Ställ dig på sidan så tar jag dig snart! Sa hon lät mig stå där som ett fån som tjuvat någonting. Jag ställde mig där med ett suck och väntade på att mamma och Scooter skulle gå igenom. När dom båda kommit igenom utan att pipet uppståt så kom kvinnan fram till mig igen. Hon tog sin maskin och drog den upp och ner på min kropp. Tillslut så stannade hon längst ut på min arm, min klocka.

Hon nickade och sa att jag kunde gå. Jag besvarade henne med ett leende och tog sen ner min stora väska och samma sak med mamma och scooter. Vi gick igenom alla tunnlar för att tillslut komma fram till flyget. Jag granskade alla platser och försökte hitta våra platser, 79, 80, 81. Jag suckade glatt över att ha hittat våra platser. Vi satte oss ner, jag längst in vid fönstret, mamma brevid och Scooter yterst.

Jag gav min väska till Scooter som sen la upp den i bagage utrymmet ovanför oss. Han satte sig sen ner under tystnad. Flyget började åka efter 15 minuter. Jag drog upp min mobil ur den lilla fickan och loggade snabbt in på twitter.

- Du måste skaffa ny mobil! Skrattade Scooter och jag kollade menandes på honom.
- Det är väll inget fel på den? Jag har internet på den iaf? Flinade jag.
- Ja, och den har 20 sprickor och är igen tejpad med! Jag ska fixa en till dig, vad sägs som en blackberry? Log Scooter och jag skrattade.

- Ja, det vore underbart! Sa jag och han besvarade mig med ett leende. Han lutade sig tillbaka i sättet och slöt sina ögon. "På väg till Georgia, Atlanta! Ska bli kul att möta upp Christian och Caitlint! Måste även få upp killarna från Kanada, Ryan och Chaz?" Skrev jag och skrattade lite åt min dåliga humor. Jag la sen ner mobilen och slöt mina ögon. Alldeles strax somnade jag med.
Jag vet att det är tråkigt nu i början! Men det blir bättre sen, jag LOVAR! Ge den en chans bara! Puss Ida♥[ BTW; La in vad som hände i förra delen, många ville ha det så!]

I'll never let you go, Chapter 3.

Jag vaknade morgonen därpå av att solen sken in. Jag suckade lite och hjäspade. Jag sträckte lite på mig och log kvar kanske 5 minuter innan jag gick upp. Jag suckade och gick fram till min garderob. Jag tog av mig mina kläder och bytte till jeans shorts, ett svart linne och en svart kofta. Jag tog en tygpåse och la ner lite saker innan jag gick in på toaletten. Jag satte upp mitt långa blondbruna hår i en tofs och tvättade sen av mitt ansikte. Jag tog upp min tandborste och borstade sen mina tänder. Jag gick sen tillbaka till rummet med ett suck. Pappa hade redan åkt till sitt nya jobb, och mamma var och handlade. Jag tog ut det sista kläderna och hängde in dom i min walk-in-closet och log för mig själv. Snyggt.

Jag tog sen ut mina svarta klack skor som jag äntligen lärt mig att gå i. Jag skrattade lite för mig själv och tog sen tygpåsen och gick ner. Jag kollade i kylen men vi hade självklart ingenting, vi kom ju hit igår. Jag suckade och hämtade istället mina pengar på rummet. Jag tog sen min mobil och gick ner igen. Jag öppnade dörren snabbt för att se om jag behövde jacka, men det behövde jag inte. Det var väldigt varmt. Jag orkade inte sminka mig idag, istället tog jag mina solbrillor och gick. Jag låste dörren med nyckeln jag fått igår och skrev sen ett sms till mamma.

"Jag går ut lite, du når mig på mobilen! Puss" Skrev jag och la sen ner den igen. Jag hoppade på bussen och åkte in till stan. Jag hade vart här många gånger, vi hade kollat på lägenhet och hus jätte många gånger. Så jag kunde området. Jag gick av mitt i stan och kollade mig omkring.

- Jaha.. Sa jag tyst för mig själv och började gå mot ett litet café. När jag kom fram så la jag ner min väska på en stol och ställde mig sen i kön. Jag beställde en ost-macka och en varm chocklad. Jag satte mig ner brevid väskan och log för mig själv. Här var det i alla fall sol! I Sverige regnade det hela tiden.. Men det enda som oroade mig lite, det var min dåliga Engelska. Jag kommer skämma ut mig totallt.

Jag hörde hur några skrattade bakom mig. Jag vände mig snabbt om och en bit bort stog det några killar. Jag log lite för mig själv, kanske skulle jag hälsa? Jag ställde mig snabbt upp men satte mig lika snabbt. Man går inet fram och hälsar bara sådär, vad är det med mig? Jag suckade och åt det sista av mackan och ställde mig sen upp. Jag tog min väska och började gå. Jag visste inte vart jag skulle gå.

- Hallå du! Hörde jag hur någon ropade. Jag vände mig snabbt om och där stod killarna igen. Dom gick emot mig och jag stannade upp.
- Vad? Sa jag och dom skrattade lite.
- Är du ny här? Har inte sett dig förut.. Log en kort kille med brunt hår.
- Det är väldigt stort här, så man brukar väll inte känna igen alla? Men ja, jag är nyinflyttad.. Flinade jag.
- Jaha, vad kul, vad heter du då? Frågade han.
- Alicia, och du? Sa jag och alla nickade.

- Christian, Christian Beadles!

Oooh, kommentera nu! Måste gå. Puss Ida♥
[Blev lite konstigt i slutet, men aja]

I'll never let you go, Chapter 2.

- Är det här vi bor? Sa jag med öppen mun när vi gick ut ur taxin. Vi hade landat för 50 minuter sedan och var äntligen framme.
- Yes, ta dina väskor och bär in dom! Du bestämmer rum! Log pappa och jag log tillbaka. Jag sprang in i huset utan mina väskor och letade upp ett snyggt rum.
Jag kollade i flera tills jag stannade vid ett. Det var stort och öppet och väldigt högt i tak. Det fanns även en walk-in-closet här inne! Detta rummet var lätt menat för mig. Jag hörde hur någon harklade sig och jag vände mig snabbt om.

- Dina väskor? Sa pappa som stog i dörröppningen med mina väskor. Jag flinade lite och han skrattade. Han la ner dom och gick sen fram till mig.
- Gillar du rummet? Sa han och jag nickade ivrigt.

- Om jag gör! Jag älskar det! Sa jag och log stort. Pappa nickade stolt och gick sen ut ur rummet.
- TACK PAPPA! Skrek jag efter honom och jag hörde hur han skrattade utanför. Jag log för mig själv och kollade mig runt. Det var bara en säng och ett skrivbord här, min tv och lite andra saker skulle komma imorgon. Jag gick ut till väskorna och tog fram sänglakan och började bädda sängen.

Jag puffade upp kuddarna och la sen in väskorna i rummet. Jag satte mig på sängkanten och tog upp min mobil för att ringa Isabelle. "Hej!" Svarade hon och jag skratade lite."Hej" svarade jag. "Åh, hej Alicia! Har du kommit fram?" " Japp, sitter i mitt nya rum nu! Skitsnyggt, walk-in-closet och allt!" Skrattade jag, "Åh, har alltid viljat ha det! Är avendjuk på dig nu.. Men jag kan inte riktigt snacka, sitter i skolan, haha" Sa hon och suckade.

" Just det, det är ju väldigt stor tidsskillnad, här är klockan 10 på kvällen, föressten så är det måndag!" Sa jag. " Jag vet, det är måndag här med, fast morgon! Men jag måste gå, alla hälsar!Puss" Sa hon och la på. Jag skrattade lite och la ner min mobil. Jag ställde mig upp och började packa upp lite ur väskan. Men jag orkade inte så mycket eftersom jag var välldigt trött. Jag gick ut till mamma och pappa som bärde in väskor.
- Jag går och lägger mig nu! Sa jag och dom nickade.

- Okej, godnatt älsking! Sa mamma.
- Ja, godnatt! Sov gott! Fortsatte pappa och jag log.

- Detsamma, puss.. Sa jag och gick upp på mitt rum igen. Jag tog upp min tandborste och gick sen in på toaletten precis utanför mitt rum. Jag tog även med mig tandkräm och min sminkborttagning. Jag satte på lite tandkräm på tandborsten och borstade snabbt mina tänder. Jag tvättade sen av mig ansiktet. Jag lät mina saker stå kvar och gick sen in på mitt rum.

Jag tog på mig sovkläder och tog sen upp min dator. Jag la mig under täcket med datorn över. När datorn startat igång så loggade jag först in på MSN och öppnade sen upp FaceBook. Jag såg att det var nya förfrågningar på Facebook. Jag addade dom och la sen ner datorn. Jag drog täcket över mig och puffade till kudden. Imorgon så är jag ledig, men på onsdag.. Då är det första skoldagen! Undra hur det kommer gå..
Haha, snart kommer Justin in i bilden också! Men K-O-M-M-E-N-T-E-R-A!!!!


I'll never let you go, Chapter 1.

Alicia Jovic är 13 år och bor nu i varberg som ligger i Sverige. Hennes pappa får sedan ett jobb enda borta i Atlanta, USA och tackar ja! Så Alicia är tvungen att lämna allt i Sverige, men ser det samtidigt som ett äventyr.

Medans Justin Bieber som fyllt 14 år har lagt upp videos på YouTube och blivit upptäckt av Scooter [Scott] Braun. Men det dom inte vet, är att Justin kommer bli världs känd.

Men kommer dessa två människor mötas? Läs novellen!

 

 


 

Jag åt det sista av mackan och gick sen med tunga steg till hallen. Jag sa hejdå till mitt kära hem som har tillhört mig i 6 år, men som nu kommer tillhöra någon annan. Jag suckade och satte snabbt på mig skorna och jackan. Innan jag gick ut så ropade jag snabbt ”Jag sätter mig i bilen så länge!” och stängde sen dörren utan att ha fått ett svar. Jag öppnade dörren och satte mig sen ner där bak.

Jag tog upp mobilen och slog in Isabelles nummer, min bästa vän sen 3:an. Efter kanske 3 toner så hör jag hur Isabelle svarar. ” Hallå?” Sa hon och jag log lite för mig själv. ” Hej..” Sa jag och hon suckade. ” Dags att åka eller?” Sa hon och jag nickade men kom på att hon inte såg mig. ” Japp, mamma kör mig till dig snabbt! Så vi kan säga hejdå en sista gång, kommer verkligen sakna dig Isabelle!” Sa jag.

”Kommer sakna dig med, men hallå! Vi får ju hälsa på varandra, en massa! Det är väll samma lovdagar i Atlanta som i Sverige?” Sa Isabella och jag mm:ade. ”Jaja, vi hörs mer när jag kommer till dig! Mamma och pappa kommer nu, är hos dig om 5! Puss” Sa jag och la på. Jag gick ur bilen och hjälpte mamma och pappa med väskorna.

- Har ni gått igenom mitt rum?

- Ja, det finns inget kvar! Ska vi åka till Isabelle först? Sa mamma och jag nickade. Vi satte oss sen i bilen och pappa började långsamt men säkert köra mot Isabelle. När vi kom fram till henne såg gick jag snabbt ut medans mamma och pappa satt kvar i bilen. Jag gick fram och ringde på dörren och efter kanske 5 sekunder så öppnades dörren.

- Hej, du söker Isabelle va? Sa Isabelles mamma Sanna, jag nickade och hon släppte in mig. Jag gick igenom doms vardagsrum och öppnade försiktigt dörren till hennes rum. Hon satt och kollade runt på datorn men när hon hörde mig så vände hon sig snabbt om.

- Alicia! Utbrast hon och kom fram till mig. Hon gav mig en lång kram och jag kände hur klumpen i magen började växa. Hon backade sen undan och kollade på mig.

- Jag kommer sakna dig så otroligt mycket! Sa hon och jag skrattade lite.

- Jag vet, jag kommer sakna dig med! Jag hann bara säga hejdå, men jag ringer dig när vi kommer fram? Går det bra? Log jag och hon nickade.

- Ring mig när som helst, jag kommer alltid att svara! Skrattade hon och jag log.

- Bra, men hejdå ännu en gång! Vi ses snart! Sa jag och hon gav mig ännu en kram. Hon följde med mig ner till hallen och jag kände hur ögonen fuktades.

- Jag kommer verkligen sakna dig, hälsa alla i skolan! Sa jag och hon nickade. Vi kramade varandra en sista gång och sen så stängde hon dörren. Jag suckade och gick fram till bilen. Mamma och pappa sa ingenting, för dom fattade att jag inte orkade prata just nu. Och det var det jag gillade med mina föreldrar, dom var så förstående. Vi började åka mot flygplatsen och stämmningen var välldigt lungn.

Jag är fortfarande välldigt arg över att pappa skulle få det jävla jobbet i ATL, men jag kunde inte göra något åt saken. När vi kom fram till flygplatsen så parkerade vi bilen vid lastflygplanen, eftersom dom skulle köra över vår bil också. Vi tog våra väskor och gick sen in på flygplatsen.

- Hur känns det nu? Sa mamma och kollade oroligt på mig.

- Vadå?

- Allt, flytten, dina kompisar, ditt hem, skola.. Och ja, allt som händer just nu? Sa mamma och vi ställde oss i kön för att checka in våra väskor medans pappa gick och hämtade ut biljetterna.

- Jaha, sådär.. Önskar att pappa inte fick jobbet. Mummlade jag och mamma nickade.

- Jag vet, det är jobbigt gumman! Men ändringar i livet är bra! Sa hon och jag log lite.

- Jag vet.. Sa jag och vi gick framåt i kön. Efter kanske 40 minuter så hade vi äntligen kommit på planet. Vi la upp våra väskor över våra säten och satte oss sen ner. Jag satte närmast fönstret, mamma i mitten och pappa längt ut. Jag pluggade in mina hörlurar och slöt sen ögonen. Det kanske skulle bli kul, man får bara hoppas.

 

tråkitg och lite konstig kanske, men jag har så mycket planer för novellen! Så kommentera nu, så KANSKE ni får nästa idag! Puss♥


The chosen is you, chapter 64 - THE END

När jag kom ner till lobbyn så såg jag Justin stå där. Jag log lite för mig själv och gick ditåt. Jag hoppade upp bakom honom och han skrek till.

- Sara! Haha, vad du skräms! Log han och jag log tillbaka.
- Jag vet! Flinade jag och han skrattade. Kenny var också där och log lite mot oss.
- Ska vi gå? Sa Justin och jag nickade. Han tog försiktigt min hand, antagligen ifall jag inte gillade det men det gjorde jag. Jag kramade om hans hand och vi gick tysta längst vägen.

- Vart ska vi? Sa jag och han log utan att kollade på mig. Han nynnade på en sång och låtsades inte höra mig, men jag brydde mig inte. Han svängde sen in och vi kom ner på en mysig strand och jag såg ett litet bort uppdukat med mat.

- Aww Justin, är det du som gjort det? Log jag och han nickade stolt.
- Japp, helt själv!

- Justin, ljug inte.. Sa Kenny bakom oss och skrattade.
- Njae, okej. Jag bestämde vad vi skulle äta! Flinade Justin och jag skrattade bara. Vi satte oss sen ner och log mot varandra. Det var pasta blogonese och massa parmesan. Jag såg hur det stog lite paparazzis lite längre bort och kände mig illa till mods.

- Justin, det finns paparazzis här! Sa jag och Justin suckade.
- Jag vet, men jag bryr mig inte! Jag har endå inte kysst Melody öppet, ell..
- MELODY? Sa jag förvånat och avbröt honom. Han nickade lite och jag suckade igen.
- Förlåt..

- Säg inte förlåt, förlåt att jag skrek!
- M, men somsagt, världen vet inte om vi gjort slut eller inte! Sa Justin och blev rosig. Jag skrattade lite och log mot honom. Kenny gick sen en bit därifrån så det bara var vi två.
- Så, hur har du haft det på senaste? Log han och jag log tillbaka.

- Bra, saknat dig.. lite.. Själv då? Sa jag och kollade ner under bordet. Jag kollade sen upp på Justin som kollade mig djupt in i ögonen. Hans hazelbruna ögon gnistrade till.

- Sara, gillar du mig fortfaranade? Är du fortfarande sur för det som hände på festen? Är det fortfarande omöjligt mellan oss? Sa Justin oroligt. Jag kollade på honom länge och kände hur Justin la sin hand över min på bordet och smekte den lätt.

- Nej, det tror jag inte.. Jag, det är.. Sa jag med fick nog. Jag lutade mig över bordet och tog tag om hans nacke. Jag tryckte mina läppar hårt mot hans och han log mot mina läppar. Kyssen gick över till hångel och jag satte mig nästan på bordet. Jag backade sen undan och granskade Justins fina ansikte innan jag stannade vid hans ögon.
- Är det vi igen? Log jag och han kollade på mig länge.

- Nej.. Sa Justin och suckade. Allt stannade upp och jag visste inte vad jag skulle säga, jag förstår honom på sätt och vis.. Men nu har jag verkligen skämt ut mig,

- Jag skojar bara Sara, klart det är vi! Sa han och jag kände hans läppar mot mina igen. Vi log båda två och jag kunde inte slita min blick ifrån honom. Vi åt upp det sista och satte oss sen i sanden och kollade ut längst vattnet.
- Vänta lite! Sa Justin och gick runt bakom en buske.
Han kom tillbaka med en gittar samtidigt som han sjöng.

- When I met you girl my heart went knock knock, Now them butterflies in my stomach won't stop stop. And even though it's a struggle love is all we got. And we gon' keep keep climbing to the mountain top.. Sjöng Justin tyst och satte sig brevid mig. Han fortsatte sjunga samtidigt som han kollade mig djupt in i ögonen.

- You look so deep, you know that it humbles me. You're by my side, them troubles them not trouble me. Many have called but the chosen is you. Whatever you want shawty I'll give it to you.. Sjöng han och avslutade sen låten. Han kollade på mig länge och bet sig löst i läppen.

Han la undan gittaren och la sig försiktigt över mig och kysste mig mjukt. Jag besvarade hans kyssar innan han kollade på mig.
- Duvet, det jag sjöng.. Jag lovar, vad som än händer?
- Vadå? Log jag och han log tillbaka.
- The Chosen Is You!


Awwie, vad tyckte ni? gillade ni novellen? Men nu är den slut! Kommer lägga upp den nya novell redan IDAG [kanske], men jag ska lägga upp ett eget inlägg om det snart!

MEN JAG VILL HA MASSA KOMMENTARER OM DENNA NOVELLEN OM NI SKA FÅ NÄSTA NOVELL! OCH DÅ MENAR JAG MASSA KOMMENTARER, MINST 20 STYCKEN! OKEJ? BRA! DÅ SÄGER VI SÅ! :)


The chosen is you, Chapter 63.

- Hej Justin! Log hon stort och jag log tillbaka. Sara vände sig snabbt om och kollade först på Selena och sen på mig.

- Hej, är du Selena? Sa Sara och log lite.
- Haha, ja det är det! Sa hon och skakade hand med Sara. Hon vände sig sen mot mig och log.
- Jag måste gå nu, men det var kul att träffas! Ni är verkligen söta tillsammans, Sara, Justin har pratat sååå mycket om dig! Log hon och jag suckade.

Jag fejklog och hon log tillbaka. Såfort hon gått så gav jag Justin en snabb blick.

- Jaha, varför vet inte hon?  Det har gått 6 månader sen vi gjorde slut? Lever hon i en garderob eller? Sa Sara surt och drack lite av sin cola.

- Nej, säg inte så. Men jag har inte snackat med henne på länge, och om vi snackar så är inte det första jag snackar om dig! Sa jag och kollade bort. Det kom fram en liten tjej som frågade om en autograf. Jag log och skrev den och tog även en bild. Jag satte mig sen ner på stolen och suckade.
Saras perspektiv:

- Jaja, men du borde säga att vi inte är ett par längre, du hade väll en ny? Sa jag och Justin kollade upp på mig. Jag såg en glimt i hans ögon och blev helt svag. Det kändes som om min kropp slutade bära mig. Jag mötte hans blick och blev helt varm. Jag kom och tänka på alla våra stunder tillsammans.
Jag saknade honom, det gjorde jag.

Så att det gjorde ont. Olivia verkade märka det eftersom hon bröt tysntaden.
- Så, har du konsert idag eller? Log hon mot Justin och han skakade på huvudet.

- Nope, det har jag faktiskt inte.. Sa han och log lite. Jag lutade mig tillbaka i stolen och drack av min  cola. Olivia, Jenna och Justin satt och pratade medans jag tänkte. Justin kollade mot mig då och då. Men tillslut kom det för mycket paparazzis så vi gick tillbaka till bilen.

Jag hade inte sagt ett ord sen jag sa att han borde erkänna att vi inte var tillsammans. Inte ett enda ord. Jag satte mig tyst i bilen och vi började köra mot hotellet. Justin vände sig mot mig och suckade.

- Vill du ses ikväll? Bara du och jag? Sa han och jag vände mig snabbt mot honom. Jag hörde hur Jenna 'aww'ade och jag log lite

- Visst, vilken tid? Sa jag tyst och kollade på han och sen ner på mina händer.
- Jag hämtar upp dig i lobbyn klockan 7, okej? Sa han och lutade sig bakåt i sättet.
- Okej, det blir bra.. Sa jag. När vi kommit upp till vårt rum så märker jag att något inte stämmer.
- Jenna, Olivia! Skrek jag och dom kom snabbt ut till mig.

- Är det inte något annorlunda här? Sa jag och dom skrattade.
- Städerskan var här, du! Su ska möta Justin om en timme, vad ska ni göra då? Sa Olivia och flinade.
- Ja eller hur! Rosor och bubbelbad eller? Fortsatte Jenna och jag skrattade.

- Haha, sluta nu. Men vad ska jag ha på mig? Sa jag och kollade mot Jenna och Olivia.
- Ha det du har, det är fint! Och det vore konstigt om du klädde upp dig för att gå ut, duvet ju inte om det är en dejt eller inte! Skrattade Olivia och jag log.

- Okej.. mummlade jag och satte mig sen vid datorn.
" LA baby, see you soon!" skrev jag och loggade sen ut. Jag kollade runt lite fansidor och såg att bilderna på oss från cafét redan hade kommit ut.

- JENNA, VAD ÄR KLOCKAN? Skrek jag och hon svarade snabbt.
- HALV 7! Svarade hon och jag nickade trots att hon inte såg mig. Jag satte upp mitt hår i en tofs och sminkade om mig lite snabbt. JAg tog sen min mobil och resten av sakerna och gick sen ut till dom andra.
- jag går nu, puss! Sa jag och både sa hejdå. Jag tog sen ett djupt andetag och gick ner till lobbyn. Justin skulle komma närsom helst.
Okej, ELMA! NU SVARAR DU PÅ MINA SMS! Tack, och detta var näst sista delen! Så kommentera MYCKET nu ;) Puss

The chosen is you, Chapter 62.

- Sara! Halv skrek jag och hon vände sig snabbt mot mig. Hon kollade sorgset på mig och gick snabbt in i sitt rum igen. Jag vinkade hejdå till mina fans och sprang bort till rummet brevid. Jag antog att Melody fortfarande sov, det är bäst så.

Eftersom Sara öppnat dörren precis brevid min så måste hons rum vara brevid min. Jag knackade försiktigt på dörren och hoppades att någon skulle öppna. Efter kanske 1 minut så gav jag upp, hon skulle inte öppna.
Jag suckade lågt och började gå mot mitt rum när jag plötsligt hörde någon ropa mitt namn. Jag vände mig om och såg att det var Sara. Ett stort leende spreds sig över mitt ansikte och jag sprang snabbt fram till henne och gav henne en hård kram.

Jag ville inte släppa taget. Jag andades in henne underbara doft och hon skrattade till lite. Jag backade sen undan och granskade henne noga. Hon såg så mycket äldre ut. Hon såg ut att vara minst 17 år. Synd bara att det adlrig kommer bli vi, aldrig..
Sara's Perspektiv:

Jag kände hur klumpen i magen började växa när jag såg honom. Han var så otroligt snygg. Han såg mycket äldre och sexigare ut. Han hade klippt sitt hår, han hade inte längre sin bieber frisyr. Jag suckade lite och kollade ner i golvet.

- Så, vad gör du här då? Sa Justin och kliade sig på axeln.
- Födelsedags present, mamma och pappa.. Sa jag och kollade upp på Justin. Hans min blev plötsligt orolig och han la sin hand på min axel.

- Förlåt, jag glömde att du fyllde år! Sa han och suckade.
- Det gör inget, men vad gör du här? Sa jag och mötte hans gyllenbruna stora ögon. Hans tjocka ögonfransar blinkade till.

- Konsert och så! Ska stanna här i 1 månad.. Mummlade han och tog ner sin hand. Jag nickade lite och han log.

- Kul och se dig här, det trodde jag inte! Sa han och jag skrattade lite.
- Inte jag heller, visst...
- JUSTIN! Skrek någon och jag antog att det var ett fan. Jag vände mig om och där stod hon, Melody.
Justins perspektiv:

Jag hörde direkt att det var Melody som ropade. Jag vände mig om och möttes av en glad min. Jag kollade tillbaka mot Sara och mimmade ett 'förlåt'. Jag är dum i huvudet, jag är kär i Sara. Jag är världens störtsa idiot. Jag kände Melodys armar runt mig.

Jag vände mig om och hon gav mig en lång kyss. Jag hörde hur Sara suckade, men kvar stod hon? Jag tog bort Melodys armar och vände mig mot Sara igen.

- Jag ringer dig ikväll, okej? Mummlade jag och hon nickade. Hennes blick var sorgsen och fastnade på Melody som stod där med världens största flin. Sara suckade och gick sen in i hennes rum. Jag stod helt förfrusen och bara glodde på hennes dörr.

- Hallå? Vad gör hon här? Sa Melody surt.
- Hon är på semester!

- På samma hotell? Pfft, tror du jag går på den? Du sa ju att ni var ett avslutat kapitel? Right? Flinade Melody och jag suckade.

- Ett sammanträffande, vi har inte snackat på månader..
- Tror dig inte!

- Jag lovar, du kan fråga henne eller vad som helst! Jag har inget med detta att göra.
- Tror dig fortfarande inte.. Sa Melody och hjäspade.

- Nej, och jag tror inte på vårt förhållande! Sa jag surt och gick in på mitt rum och stängde dörren med en hård smäll.

- Jag suckade sen och såg att alla hade gått härifrån. Jag antog att Melody skulle knacka på men konstigt nog så gjorde hon inte det.

Jag slängde mig ner i sängen och tog upp min mobil. "Vill du träffas?" skre jag till Sara och fick snabbt ett svar. " Vet inte, första dagen i LA med tjejerna.. Kan inte dissa dom" Svarade hon och jag log för mig själv. " Okej, får jag bjuda dig och tjejerna på en fika i stan?"

" Haha, varför då?" jag log. "Vill träffa er, det var ett tag sen.." "Okej, tjejerna blev galna nu.. Dom vill, får väll stå ut;)" Skrev hon och jag skrattade."Bra, möter upp er om 20 minuter!" skrev jag och la ner mobilen.
Jag tog på mig en kofta över t-shirten och drog sen på mig mina skor.

Jag borstade snabbt mina tänder och suckade lite. Jag gick över till Kennys rum och berätta att jag skulle gå ut så han var tvungen att följa med. Jag försökte hitta Melody men hon hade gått ut med dom andra. Sen gick jag och hämtade Sara och dom andra och vi började gå mot stan.

- Så, vart ska vi gå då? Sa Sara när vi gick på stan. Jag skrev autografer då och då men det var inte så farligt mycket folk.

- Vet inte, vart vill ni gå då? Log jag och dom ryckte på axlarna alla 3. Jag granskade Sara noga och suckade lite. Varför skulle allt förstöras. Vi satte oss sen på ett litet café som låg i riktining mot solen. Vi satte  oss ner och beställed en varsin cola. Olivia satt och kollade oroligt runt omkring sig, antagligen för alla paparazzis. Plötsligt så såg jag någon jag kände igen, åhnej..
Förlåt för den usla upptaderingen! Puss

The chosen is you, Chapter 61.



Justin's Perspektiv:

När vi var framme vid hotellet sent på söndag eftermiddag så var jag välldigt trött. Vi skulle vara här i LA i 1 månad. Jag ska ha konserter och signeringar så det rycker om det här.

Kenny tog mina väskor och vi gick in på hotellet, jag orkade inte bry mig om namnet på det, bara jag fick sova lite. Vi gick in i hissen och behövde inte ens checka in för det var redan klart.

Jag gick in på mitt egna rum och Melody delade ett med Jasmine och Jessica inatt, kanske det störta mistagget på länge, men jag orkade inte tänka klart.. Jag slängde av mig väskorna och hoppade ner i sängen. Jag orkade inte ens bry mig om hur det såg ut eller om att klä av mig kläderna, jag somnade efter kanske 5 minuter. Jag var verkligen trött.
Sara's Perspektiv:

Jag vaknade nästa morgon av massa skrik. Jag hjäspade lite och gick ut till vardagsrummet och mötte upp Olivia.
- Vad gör du öppe klockan 7 på morgonen? Hjäspade hon och jag ryckte på axlarna.
- Jag hörde massa skrik, du då?

- Samma anledning, Mummlade hon och Jenna kom in i rummet.
- Hör ni? Alla skriker! Hjäspade hon stort och vi nickade. Jag gick ut på balkongen och öppnade dörren. Jag kunde inte tro mina ögon, det var hundratals tjejer här utanför.
Dom stod och skrek något jag inte hörde, men jag behövde inte höra för att inte fatta, Justin var här, här på hotellet..
Justin's Perspektiv:

När jag nästa morgon vaknade av en massa skrik så insåg jag att fansen hittat mig. Jag suckade och såg att jag under natten tagit av mig kläderna och låg nu bara i kalsonger.
Jag drog snabbt på mig ett par vita jeans och en svart t-shirt. Jag tog på mig mina solbrillor och gick ut på balkongen. Jag suckade och ingen hade sätt mig än. Dom stod och kollade på hotellet mitt i mot. Jag skrattade och gick in igen innan någon såg mig. Jag sprang in på Kennys rum som också hade vaknat av alla skrik.

- Vad är klockan? Mummlade Kenny när jag kommit in på rummet.
- Halv 7, kan jag snälla, snälla, snälla få gå ut på balkongen, mina fan..
- Nej! Avbröt Kenny mig innan jag hunnit talat klart.
- Kenny, snälla, dom..

- Nej är ett nej! Sluta tjata! Ta det med Scooter i sådana fall! Sa han surt och jag suckade. Jag gick till andra sidan av rummet och in till Scooter som också konstigt nog var vaken. Jag frågade han om och om igen om jag fick gå ut men han sa också nej.

Min mamma blev inblandad i allt och tyckte att jag fick gå ut. Så tillslut så gick Scooter med på det. Scooter hämtade upp lite vakter som var kvar eftersom dom flesta höll fansen borta där nere. Jag gick ut på balkongen med Kenny bakom mig men ingen hade sätt mig än. Jag log stort för mig själv och tog sen ett djupt andetag.

- ÄR DET KANSKE MIG NI LETAR EFTER? Skrek jag och några tjejer vända sig om.
- OMB, DÄR ÄR HAN! Skrek dom och nu vände alla sig om. Jag vinkade mot dom och kunde inte ens höra om jag andades eller inte för att skriken var så höga. Det var kanske 100-200 tjejer här ute som ville träffa mig, dom grät för mig, dom gjorde helt enkelt allt för mig..

Klockan var  nu 10 över 7 och så märker jag plötsligt hur balkong dörren brevid öppnade. Jag vände mig snabbt om och såg att det var en tjej i min ålder. Jag suckade och antog att hon skulle var ett fan. Hon vände sig mot mig och hela min värld stannade upp, Sara..
Ojojoj, och nu har jag en fråga! Vill ni ha långa men få chapters, eller korta men många? Alla svarar!

The chosen is you, Chapter 60.


Sara's Perspektiv
:
När vi satt på flyget så var det välldigt tyst. Jag suckade och vände mig mot fönsret. Tänk, det har gått mer en ett halvår sen det hände. Dagen då mitt liv blev förstört. Jag har inte kommit över det helt, men jag sitter absolut inte och gråter av det.

Men det Justin gjorde var fel, visst, jag kan ha överreagerat. Men det spelar ingen roll, nu är det försent i vilket fall som helst. Gjort är gjort. Jag slöt ögonen och försökte somna om med det gick inte. Nu när Justin var i mina tankar så gick det inte att få bort dom.

Det fina vi hade som bara försvann på grund av.. mig. Jag gick snabbt in på den lilla toaletten här på flygplanet och tvättade av mitt ansikte. Jag satte mig sen på min plats och försökte somna, inte skulle jag sitta uppe i 10 timmar. Jag slöt mina ögon och jag blev tröttare och tröttar, tillslut somnade jag.

- Vart är våra väskor? Halvskrek Olivia hysteriskt när dom aldrig kom upp på banden.
- Ja? Dom borde väll kommit nu?! Där är en anledning att flyg suger! Mummlade Jenna.

Precis då så såg jag en väska jag kände igen, den var stor och lila med små mönster på sidan. Jag kände igen den så väll, men ifrån vart? Plötsligt märker jag hur Jenna hoppar till. Våra väskor.. Haha, när vi tagit våra väskor började gå så kunde jag inte släppa det med den lila väskan. Jag vet att jag sätt den förut.
- Hur kommer vi till hotellet? Sa Olivia och jag ryckte på axlarna.

- Taxi eller så, kom! Svarade Jenna och vi gick mot utgången. Vi tog den första taxin och sa sen vilket hotell vi bodde på. " Hotel grand delux, LA" skrev han in i sin 'gps' och jag log. Detta kommer bli helgrymt.
När vi senare stannat utanför hotellet och betalat taxin så börjar Jenna och Olivia hoppa upp och ner.
- Vad är det? Sa jag snabbt och kollade på dom.

- Kolla hotellet! Flinade Jenna och jag väne mig om. Jag möttes av världens antagligen finaste hotell. Det var stort och vitt med stora glasdörrar. Vi skrattade alla tre och gick sen in. När vi kom in så kom det direkt fram 2 personer och tog våra väskor för att bära upp dom till rummet. Vi gick sen till lobbyn och fram resepticionen.
- Vi har ett rum, här! Sa jag och gav fram lite papper och våra rum och så.

- Jaha, det var ni som skulle ha extra uppsyn! Ni måste vara hemma på hotellet senast 1 varje natt, annars kommer vi åka ut och leta efter er, ni får inte dricka.. Sa Tjejen i resceptionen.

- Vi fattar galoppen, visa oss bara rummet! Skrattade Jenna och hon suckade. Hon tog ner en nyckel och vi började sen gå upp mot vårt rum. När vi kom in så trodde jag att jag skulle svimma. Det var så fint! Vi tackade och hon gick sen iväg. Det var 3 sovrumm, 2 badrum, 1 hall, och ett soffrum. Det vara stora dubbelsängar och vi hade även en jacusi!

- Wow.. sa Jenna och Olivia i mun på varandra. Jag skrattade lite och dom log.
Efter kanske 2 timmar så började vi göra iordning oss för natten, vi hade trots allt åkt flyg hela dagen. Jag borstade snabbt mina tänder och la mig sen i sängen. Jag hade ett rum, Olivia ett och Jenna ett.

Jag sa godnatt till dom andra och la mig sen i sängen. Plötsligt hör jag hur mobilen plingade till, Justin. Nu smsar han mig, efter 7 månader?! Jag suckade och öppnade meddelandet. " Hur har du det?" stod det och jag log lite. "sådär, saknar att allt inte var som för, saknar dig.." skrev jag och skickade iväg det. Nu insåg jag att det var ett välddigt stort mistag, han skulle säkert missuppfatta det.

Jag fick snabbt ett svar " Gjort är gjort, sáknar dig med.. Men det ´finns en annan i mitt liv just nu, förlåt.." "Vadå förlåt? Vi är ett avslutat kapitel, bara vänner.. Om ens det, men måste sova nu! Godnatt" skrev jag och kände hur det högg till. Jag la undan mobilen och lyckades somna ganska snabbt, men självklart med Justin i mina tankar.

The chosen is you, Chapter 59.


Justin och Melody!

Saras Perspektiv:

- Jag ska bara packa ihop dom sista sakerna! Vart är Olivia? Skrek jag och Jenna kom inspringades in i mitt rum.
- Hon är påväg hit, vi har bråttom! Flyget till Los Angeles går om 3 timmar, vi måsta vara på flygplatsen om 40 minuter! Skynda Sara.. Utbrast jag och hon nickade.

För 4 månader sen så fyllde jag 15 år, då fick jag i födelsedags present en resa med 2 av mina kompisar. Jag har aldrig kunnat bestämma mig men äntligen så har vi bestämmt vart och när vi ska åka. Los Angeles i 3 underbara veckor..

Jag tog mina saker och jag och Jenna mötte sen upp Olivia. Egentligen fick inte Olivia följa med för hennes föreldrar tyckte hon var för ung. Men eftersom Jenna snart fyller 17 år så gick dom med på det endå.

När vi kom fram till flygplatsen så checkade vi in våra väskor och satte oss sen vid ett litet café. Vi satt och pratade om allt möjligt.

- Så, kommer vi ha det bäst i LA eller kommer vi ha det bäst? Flinade Olivia.
- Bäst! Utbrast Jenna och vi alla skrattade.

- Japp, men hur fick du dina föreldrar att ändra sig? Sa jag och kollade på Olivia.
- Jag snackade med dom, duvet. Har man skills så har man! Sa hon och gav mig en blink. Vi tog sen våra saker och gick på flyget till LA, detta skulle bli den bästa resan NÅGONSIN!

Justin's Perspektiv:

När jag och resten av crewet var framme vid bussarna så såg jag hur Jasmine granskade mig noga. Jag suckade lite och tog ett grepp om Melodys midja.

När Sara lämnade mig, då fanns ingen där. Bara Melody, i alla fall i början. Hon har blivit så konstig, skyller alltid på att hon glömt sina pengar och massa sån bullshit. Jag kände mig sjukt taskig mot Jasmine som tagit tillbaka Melody i teamet, men jag var tvungen. Jag gav Melody en kram och hon log sen mot mig.

- Ska vi åka snart eller? Sa hon lite smått utråkad.

- Ja det ska vi.. Sa jag och vi gick på bussarna. Dansarna hade en egen buss, mamma, scooter, Kenny m.m hade sin. Och jag, Melody, Jasmine, Jessica och Vanessa, min stylist, hade en helt egen. Jag la in mina saker och bussen började åka när alla var på.

- Los Angeles, här kommer vi!

Ojojoj! Ska Justin också till LA? Och kommentera!

The chosen is you, Chapter 58 - Stratford.

- Caitlin, kom vi går! Utbrast jag och gick snabbt mot dörren.
- Varför?
- Jag säger snart! Sa jag och log lite. Hon gick snabbt mot mig och vi gick ut ur dörren
- Vad var det där? Sa hon snabbt och jag ryckte lite på axlarna.
- Ville inte träffa några där inne bara, Mummlade jag.

- Vadå, känner du folk här i Kanada? Sa Caitlin och jag nickade.
- Jupp, vadårå? Log jag och hon kollade bara konstigt på mig.
- Nej, jag känner ingen här! Men jag orkar inte med allt tjöt.. Ljög jag. Hon nickade och vi pratade inte så mycket mer om det. Jag kände mig dum som ljugit, men inte ens Justin visste.
Justin's Perspektiv:

När tjejerna hade gått så började Chaz och Ryan direkt hoppa på mig med frågor.
- Gillar du Caitlin? Sa Chaz.
- Ja, eller har du fortfarande känslor för henne? Fortsatte Ryan.
- För duvet, Sara, hon är..

- Det räcker! Det är Sara jag älskar och ingen annan! Mummlade jag och drog upp min luva på huvudet. Dom kollade efterblivet på mig och nickade. Jag suckade lite och ställde mig sen upp.

- Vi går upp till ditt rum så länge Ryan! Sa jag och båda nickade. När vi kom upp så la jag mig på rygg i hans säng och Ryan satte sig vid min fötter. Chaz satte sig vid Ryans dator och började pilla runt lite.
- Så, har någon av er hittat en tjej än? Log jag och Ryan blörjade flina.
- Chaz har, dom..
- Tyst Ryan! Vi är inte tillsammans..
- Nästan! Flinade Ryan och tog upp sin mobill. Jag skrattde lite och kollade sen på Ryan.
- Och du då? Sa jag och han skakade på huvudet. Jag suckade lite och satte mig snabbt upp.
- Ska vi gå ut? Sa Chaz och vi Ryan nickade.
- Tjejerna då? Mummlade jag och dom log.

- Dom har varandra, vi skriver en lapp.. Flinade Ryan och jag log.
Lite senare på kvällen så hade vi fått en massa sms och samtal ifrån tjejerna. Men ingen av oss orkade bry sig. Det kom en tjej med långt brunt hår uppsatt i en hög tofs fram till mig.
- Vill du dansa? Log hon och jag log tillbaka.

- Självklart! Sa jag och spriten tog över mitt tänkade. Jag log mot henne och vi gick in till dansgolvet. Hon skrattade och jag snurrade runt henne i en snurr. Låten "i just had sex" kom upp och vi log mot varandra. Jag märker inte vad jag gör för plötsligt så står jag i en varm kyss. Och i andra sekunden står Sara där med tårar i ögonen.

- Din jävla idiot! Skrek Sara och sprang där ifrån. Vad fan hände? Jag puttade bort tjejen som kysst mig och sprang efter Sara. Det var svårt med tillslut kom jag ifatt henne.
- Släpp mig Justin!! Skrek hon och försökte komma lost.
- Sara, förlåt, hon..
- Justin.. Jag vill inte höra mer av dina bortförklaringar! Det är slut nu, imorgon och föralltid! Jag orkar inte detta mer.. Sa hon och allt för mig stannade upp. Var detta verkligen slutet?

10 December 2011/Justins Perspektiv[7 månader senare]:

- Justin! Kommer du? Skrek Melody ifrån badrummet.
- Jadå, ska bara..
- Du och ditt 'ska bara', vi har bråttom sweetie! Log hon och kom ut till mig. Hon satte sig i mitt knä och gav mig en lång kyss.
- Ska vi gå? Log hón och jag nickade.
- Kom, vi går.. Sa jag och vi gick hand i hand ut ur dörren.
Ojdå, vad har hänt nu? Är Justin ihop med Melody helt plötsligt? Ojojoj.. Kommentera så får ni 59 OCH 60 idag ;) Ingen bild..

The chosen is you, Chapter 57 - Stratford


Ringen hon fick.

Han öppnade en liten ask med en diamatring i och nu fick jag panik.
- NEJ JUSTIN! Nej, förlåt. Men jag är bara 14 år! Utbrast jag och han började gapflabba.
- Jaså, så du är för ung för att ta imot denna ringen? Log han och jag kollade oroligt på honom.
- Va? Mummlade jag och han log.
- Jag driver bara, men ringen är till dig! Log han och ställde sig upp, Han la armarna runt min midja och satte på ringen på mitt finger.

- Justin.. Du behövde inte..
- Shh, förlåt att jag skämtade med dig.. Mummlade han mot mitt hår och jag log stort för mig själv. Vi snackade tills vi bestämmde oss för att gå in till dom andra. Jag glodde på ringen hela tiden ,den var sååå vacker.
- OH MIN GUD! HAR DU FRIAT JUSTIN! Utbrast Chaz och vi båda började skratta.
- Japp, vi gifter oss ikväll! Skrattade Justin och jag log lite. Alla började skratta åt Chaz medans han stod där och surade.

Lite senare på kvällen så satt vi och kollade på film i sofforna. Lauren och Chris hade gått hem, antar att dom var tsm. Jag satt i mitten i den långa soffan med Chaz på ena sidan och Justin på andra. Ryan satt i fotöljen och Caitlin satt på golvet på en stor kudde. Jag hade snackat lite med henne och hon var inte som jag trodde.

- Ska du också sova över eller? Sa Chaz med munnen full med popcorn. Jag log lite men behövde inte svara eftersom Justin gjorde det åt mig.
- Ja, annars går jag med henne hem..  Sa han lite små surt och vi andra började skratta.
- Ta det lungt, jag ska inte gå. Sa jag och la huvudet mot hans axel.

Caitlin och Chaz skulle båda sova hos Ryan. Vi hade bädat i hans rum och lagt ut madrasser. Eftersom jag och Caitlin blivit någorlunda vänner så skulle vi sova tillsammans, jag hade inget imot det... Men jag hade hällre sovit med Justin! Ryan skulle ta sin säng och vi andra madrasser. Justin och Chaz hade varsin, och jag och Caitlin delade på en liten större madrass.

-  Jag är törstig, har du cola eller något hemma Ryan? Utbrast Caitlin. Han skakade på huvudet och hon suckade.
- Jag är också sugen på något gott, ska vi dra till afärren eller? Log jag mot Caitlin och hon log tillbaka.
- Visst.. Sa hon och dom andra nickade bara. Vi gjorde klart oss och började sen gå. Vi bestämmde oss för att gå till en kiosk lite längrebort.

- Såå.. Du och Justin är till sammans eller? Sa Caitlin och kollade på mig.
- Mm, det är vi. Har du känslor för honom eller? Sa jag och hon suckade djupt. Hon var tyst ett tag och kollade sen på mig.

- Sara, duvet. För ett tag sen, eller ja, några år sedan.. Då var jag och Justin tillsammans, vi var det i 7 månader innan vi gjorde slut. Ingen av oss ville, men vi var tvugna. Han skulle flytta och skapa en kariär, han kunde inte ha en tjej. Och jag grät varje kväll, ville inte, ville inte glömma han. Men tilslut glömde jag han. Han hälsade på och allt jag kände var kompis kärlek. Jag ville inte ha något mer än så med han. Men varje gång han kommer med en tjej, då sårar det mig. Det får mig att tänkte på varför vi gjorde slut. Att han inte hade tid för en tjej, så saken är den.. Nej jag har inga känslor för honom, jag är bara avendsjuk. Och inte på det sättet, avendsjuk att han inte vallde mig DÅ.. Sa hon och log lite snett.

- Förlåt, jag visste inte..

- Det är ingen fara.. Skrattade hon och jag log lite. Vi gick in i affären och kollade runt lite tills jag såg en person. Åh nej..

Nu är det inte många Chapter kvar, inte alls många. Kanske 10 till, kanske 20 eller kanske bara 3? Ni får se ;) Har iaf ett super bra slut! :D


The chosen is you, Chapter 56- Stratford.

När vi kom fram till dörren så tog jag ett djupt andetag och Justin ringde på dörren. Jag var verkligen sjukt nervös men jag visste inte varför? Efter några sekunder öppnades dörren och ut steg Chaz.

- Men hej Justin, och du är Sara va? Log han stort och jag nickade lite svagt. Justin och Chaz gav varandra en lång kram och vi gick sen in. Chaz stannade plötsligt upp och tog tag i min arm.

- Du är väll Sara?! Sara från danmark!! Utbrast Chaz och jag nickade lite.
- Det antar jag! Flinade jag och han log stort mot mig. Han gav mig en snabb kram och vi gick sen in till dom andra. Jag hälsade på alla och jag kände mig verkligen liten bland alla dessa människor, jag kände ju bara Justin. Kanske Chaz lite, men annars kände jag mig väldigt ensam.

- Vem är hon? Hörde jag någon säga. Jag vände mig om och där stod en ganska lång tjej med långt brunt hår. Hon hade ljusblåa ögon och ett vackert leende. Jag log lite och hon kollade bara surt på mig.

- Sara, Justins tjej! Flinade Chaz och Justin kollade generat bort. Va?! Skämms han för mig eller vad?
- Mm.. Mummlade jag och satte mig ner brevid Chaz och Ryan. Brevid Ryan satt Justin. I fotöljen brevid så satt en tjej som hette Lauren och under henne satt en kille som hette Chris.

- Haha, okej. Jag frågade inte om hon hade en kille, utan om vem hon var! Suckade hon och satte sig brevid Justin. Hon log mot honom flera gånger och han log tillbaka. Tillslut fick jag nog, jag ställde mig upp och satte mig ner i Justins knä. Han är min, ingen annans.
- Vad heter du då? Sa jag och log.

- Caitlin, och du? Flinade hon och jag började undra om tjejen var korkad.
- Sara fortfarande, jag byter inte namn.. Mummlade jag och jag kände på mig att detta skulle starta ett bråk. Justin sa ingenting útan bara satt där och glodde som ett fån. Jag suckade och självklart skulle Chaz avbrytna den tysta pinsamheten.

- Vi gör något kul! Flinade han och Ryan nickade.
- Ja eller hur! Sa han snabbt.
- Jag är på! Log Lauren och detsamma med Chris.

- Vadå för något? Mummlade Justin mot min rygg.
- Sanningsboxen! Flinade Ryan och alla utan jag och Caitlin nickade.
- Vad är det? Sa jag och kollade på Ryan.

- Alla skriver 2 saker man ska göra och 2 frågor! Blåa lappar tar killarna upp, och rosa tar tjejerna upp. Så skriv 4 blå, för det gör tjejerna! Medans vi killar skriver lapparna till tjejerna! Sen så lägger man dessa frågor i en låda eller något sånt. Sen så tar man en lapp och så gör man det som står! Och är det en fråga, då frågar man ärligt på den! Flinade Ryan och jag nickade.

Caitlin gjorde det samma. Vi tog fram papper pch pennor och jag började fundera på vad jag skulle skriva. Jag började med frågorna, kill frågorna. "Har du några känslor för Caitlin" skrev jag och hoppades att Justin skulle få upp den. Sen så skrev jag också " Vem är snyggast här inne?".

Sen, 2 saker att göra. "Kyssa Lauren" och " Gör ett sugmärke på Caitlin" skrev jag och skrattade lite lätt. Jag vek sen ihop lapparna och la dom i en låda som Chaz fixat ihop. När alla var klara satte vi oss i en ring och Caitlin tog upp först. " Gillar du någon här?" Stod det och hon log lite.

- Japp! Sa hon och log lite mot Justin. Åh nej, hon har väll inte känslor för honom? Det blev sen Justins tur. Han tog upp en lapp. Han läste den och kollade sen osäkert på mig. Han mimmade ett förlåt och jag fattade nu vilken lapp det var, åh nej. Varför tänkte jag inte på det? Han böjde sig försiktigt fram till Caitlin och hon log stort. Han kysste henne lite på halsen och jag klarade inte av att kollade mer så jag kollade bort. Man hörde hur han sög till och jag rycktes tillbaka. Hon hade ett rött märke där och hon log nöjt. Justin satte sig på sin plats igen och kollade mot mig, det var inte hela världen. Det var ju endå inga känslor i det.

Det var nu min tur. Jag tog upp en lapp och läste den nogrant. " Tror du Justin har en stor kuk?" Stod det och jag fick hjärtklappning. Jag tror ingenting eftersom jag VET svaret. Jag suckade och läste upp frågan och jag såg hur Justin flinade mot mig. Jag suckade och nickade bara. Alla kollade mot mig som om jag inte redan svarat.
- Jajajaja.. Okej! Utbrast jag och alla började skratta. Justin gav mig en blink och jag log lite. Vi körde sen ett tag till men det hände inte så mycket så det blev välldigt tråkigt.

Jag och Justin gick ut på Ryans balkong och ställde oss och pratade lite. Plötsligt går Justin ner på knät och kollade på mig. Han tog ett djupt andetag och jag fick panik, vad tänker han göra nu.

- Sara Julie Smith, vill du.. Vill du.. Sa han och jag började gråta. Han kan inte fria NU?! Jag är bara 14 år! Jag har inte ens fyllt 15.
- Justin..
- Vill du..
HAHAHAHA FYFAN VAD DENNA SÖG! Seriöööst! Och bli inte för besvikna med det i slutet, det är inte som ni tror ;) HAHAHA, men vem vet? :D

The chosen is you, Chapter 55- Stratford.



Jag och Justin bestämmde oss sen för att gå ut ett tag. Vi tog på oss våra yterkläder och jag sprang snabbt upp och hämtade min mobil som luggit på ladning och sen gick vi. Kenny som låg och sov fick sova kvar, det kändes onödigt att väcka honom. Vi kan ta bilen, och sen så tror jag inte att det händer något i en så liten stad. Alla känner alla här.

När vi åkt ett tag så stannade Justin bilen.
- VAd gör du?
- Jag stannar bilen, kommer snart.. Mummlade han och gick ut ur bilen. Han gick ini någon affär. Men jag orkade inte bry mig, han var så otrevlig.

Jag hörde plötsligt hur bagage luckan öppnades och Justin la in någonting. Han sprang sen runt och in i bilen.
- Vad la du in? Mummlade jag och kollade på Justin.
- En sak, Svarade han och nu blev jag sur.

- Asså Justin! Ska du gå runt och vara sur på mig resten av alla dagarna eller? Om du tänker det så går jag va här! Utbrast jag och öppnade bilddören. Precis innan jag gick ut så tog Justin tag i mig.

- Förlåt, gå inte Sara! Men du får veta vad det är sen.. Sa han ledset och drog tillbaka mig i bilen. Jag lutade mig tillbaka i sätet och stängde dörren. Vi började sen sakta men säkert åka ut från stan.

-Vart ska vi? Sa jag efter 20 minuters bil resa..
- Du får se! Sa han och blinkade.

Efter ännu 10 minuter så stannade Justin bilen. Han gick ut och runt till mig.
- Varsegod! Sa han och hjälpte mig ut. Jag log lite och han skrattade. Jag kollade mig omkring och vi var på en stor äng. Det var jätte varmt och fullt med blommor.

Justin gick bak till bilen och tog ut två korgar. En korg med rosa blommor och en med mat. Piknik.
- Här! Sa Justin och gav mig korgen med blommor i. Jag log stort och tog imot dom.
- Aaaw, tack! Gud vad fina! Log jag stort och han log tillbaka.

Jag tog sen hans hand och vi gick en bit ifrån bilen. Justin la ut en filt och vi satte oss på varsin sida av den. Han tog upp två glas och hallon dricka och äpple dricka. Jag tog hallon, Justin äpple. Han tog även upp två kanelbullar. Jag log mot honom och han besvarade mitt leende.

- Förlåt Justin, jag var full.. Sa jag och han såg argt på mig.
- Sara, jag är inte sur på dig för att du kysste 'han', vem det nu är, utan för att du var rikigt full! Jag gillar inte när du dricker, du är bara 14 år.. Du förstör din kropp.
- Jaja, jag fyller 15 snart! Så det så.. Mummlade jag och kollade på honom.
- Gör du?
- Ja? Om exakt 3 veckor och 4 dagar! Flinade jag och han log.
- Just det, 27 juli! Log han och jag log tillbaka.

Jag och Justin satt och pratade ett tag tills vi kände att vi skulle åka tillbaka till Justins mormor och morfar. När vi kom hem till dom så hade dom redan gjort middag, kött och potatis. Medans vi åt så satt vi och pratade om allt möjligt. Jag fick även se lite bilder på Justin var liten, han var verkligen söt. Även fast Justin inte gillade det, så gjorde jag det. Vi packade sen ihop våra saker för vi skulle tydligen sova hos Ryan, Justins kompis. Det var några andra tjejer i min ålder med sa Justin.

Vi sa hejdå till Justins morföreldrar och satte oss sen i bilen påväg hem till Ryan. Det var välldigt tyst, inte pinsam tystnad, utan skön tystnad. När vi åkt i kanske 15 minuter kom vi fram till ett stort vitt hus. Det var en pool och stora träd i trädgården. Det var fullt med blommor och det var riktigt sött. Jag gick nervöst ut ur bilen och Justin tog min hand.
- Kom nu, vi går in! Log han och jag log lite osäkert tillbaka.
Förlåt, den söööög.. Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 54- Stratford.



På natten så vaknade jag av att det pissregnade ute. Man hörde åskan och jag hoppade till. Jag hade vart rädd för åskan sen jag var 4. Klockan var halv 3 på natten. Jag svalde djupt och försökte somna om när åskan lät igen. Nu fick jag nog. Jag tog min kudde och gick raka vägen till Justin.

Justin låg med armarna underkudden och hans huvud var nedtryckt i den. Täcket var lite över rumpan på honom. Jag putade in honom lite och försökte lägga mig men soffan var v älldigt liten. Han vaknade till och vände sig snabbt om mot mig. När han såg mig suckade han djupt och la sig sen ner igen.

- Sara, vad gör du? Mummlade han mot kudden och jag suckade.
- Jag vågar inte sova själv.. Viskade jag och han kollade upp på mig. Han suckade och ställde sig sen upp.
- Kom.. Sa han och tog min hand. Han drog med mig till sängen och la sig på ena sidan.
- Justin, kuddarna.. Viskade jag och han nickade. Han hämtade dom snabbt men sket i sitt täcke.

- Varför vågar du inte sova själv? Hjäspade Justin.
- Åskan, det ska ju vara sol imorgon?
- Jaha, jo jag vet. Det är bara en skur över natten, det är ofta det i Kanada. Lägg dig ner nu! Mummlade Justin och la sig på sidan med ryggen imot mig. Jag suckade och la mitt täckte över mig och kollade mot Justin.

- Fryser du? Sa jag eftersom han inte hade någon tröja på sig och det var välldigt kallt.
- Nej.. Mummlade han och jag suckade. Jag la lite täcke över honom och pussade honom lite på kinden. Jag försökte puss han på munnen men han flyttade bara på sitt huvud.

Jag la mig med ryggen imot honom och hoppades allt skulle bli bättre imorgon. Plötsligt känner jag Justins läppar mot min kind. Jag log för mig själv och han la sen armen runt min midja. Jag kanske inte ens behöver vänta tills imorgon...

Nästa dag, påväg till Justin's mormor och morfar:

Jag hade tagit på mig en rosa - blommig söt klänning och lite armband. Jag hade på mig stora ringar i öronen och halsbandet jag fått av Justin där det stod " Je t'aime". Jag kollade ut genom fönstret och det var Justin som körde. Kenny satt brevid och jag där bak. Jag kollade snabbt mot Justin som kollade på mig i backspegeln.

- Jag måste på toa, hur långt är det kvar? Mummlade jag mot honom och han ryckte på axlarna.
- Jag vet inte, dom bor ju ganska nära stan så kanske 10 minuter? Sa han och jag nickade.

Och han hade rätt, 10 minuter senare så var vi framme. Justin var verkligen överlycklig över att träffa sina morföreldrar medans jag bara stod där och glodde. Tillslut så presenterade Justin mig och jag log. Dom gav mig en varsin kram och Justin visade mig sen hans rum.

- Ja här är mitt rum då! Log han och jag nickade.
- Och där ska du sova, vart ska jag sova? Mummlade jag och han log ett snett leende.
- Antingen gästrummet eller så sover du med mi..
- Jag tar gästrummet! Utbrast jag och vände mig om. Han suckade och visade mig sen in dit. Jag tackade och la sen ner mina saker. Det var välldigt mysigt.

En säng och ett vitt skrivbord. Lite hyllor och rosa gardiner. Jag satte min mobil på laddning och gick sen ner till dom andra.

- Vill du ha? Log Justins mormor och höll fram en muffins. Jag log och nickade.
- Tack så mycket.
- Såå, det är du som är Justins tjej? Log Justins morfar.
- Öhm.. Ja det antar ja! Sa jag osäkert och kollade på Justin som bara log.
- Åhh, vi tänkte äta middag med er ikväll innan ni går över till killarna Justin! Skulle gärna vilja lära känna din tjej! Sa justins mormor till Justin.

- Jadå, mummlade Justin som nu satt och smsade.

Ska jag vara ärlig så ser jag fram imot att få träffa killarna, det kommer bli kul det här! Speciellt att träffa Chaz igen..


The chosen is you, Chapter 53- Stratford.



Justin's Perspektiv:

- Va? Sa jag försiktigt och hon nickade samtidigt som tårarna rann ner.
- Justin, förlåt! Jag var full.. Mummlade hon och kollade ner på hennes händer. Jag suckade och ställde mig upp.
- Sara, du klandrar mig för saker när du själv gör precis samma sak! Asså gud.. Mummlade jag argt och visste inte vad jag skulle säga.

-Justin snälla, lämna mig inte nu. Snälla, jag älskar dig.. Sa hon och ställde sig upp.
- Lämna dig? Gud nej, vi snackar mer imorgon. Jag lägger mig på soffan.. Sa jag och drog åt mig täcket och en kudde. Jag bäddade i ordning i soffan och Sara bara satt och glodde på mig. Jag tog av mig t-shirten och jag såg hur Saras blick fastande vid min mage.

Varför gör hon det så svårt. Jag suckade och vände mig om. Jag drog av mig mina jeans och tog på mig ett par gråa mjukisbyxor och satte mig ner i soffan. Jag hoppas Sara har en bra förklaring..

Sara's Perspektiv:

När Justin såg att jag glodde på hans mage så suckade han och vände på sig snabbt. Jag gav han en sur blick och la mig ner argt. Han bytte snabbt om och släckte sen lampan. Det var helt svart i rummet och jag hade fortfarande på mig mina vanliga kläder. Jag är inte ens trött. Klockan är halv 11. Jag ställde mig upp och gick med tunga steg in till bad rummet.

Jag borstade tändera och tvättade sen av mig sminket. Jag kände för att reta Justin lite. Så jag gick ut till min väka och drog ut blåa underkläder i spets som jag köpte innan resan. Jag gick in på badrummet och satte på mig dom. Jag satte upp håret i en tofs och log mot spegeln. Jag tog min mobil och gick ut ur rummet som nu inte var lika mörkt på grund av Justin som satt och smsade.

- Godnatt.. Sa jag och log mot honom. Han fortsatte kolla ner i mobilen utan att ens kolla på mig.
- Godnatt sa jag! Mummlade jag surt. Han nickade och sa fortfarande inget.
- Men skit i mig då, du kan ju iaf säga GODNATT! Halvskrek jag och han hoppade till. Han  kollade upp på mig och skulle precis öppna munnen när han stannade till. Han lös med mobilen på mig och bet sig löst i läppen.

- Sluta Justin. Jag får ont i ögonen! Mummlade jag och han suckade. Han slickade sig lite runt läpparna och srog sen tillbaka mobilen.
- Godnatt.. Sa han tyst och började sen smsa igen. Vad var det med honom?

 Jag gick med bestämma steg till sängen och la mig under täcket. Jag slöt ögonen och försökte somna men det var för ljust. Var Justin tvungen att messa 24/7[24 timmar om dynget, alltså hela tiden]?


Förlåt för den konstiga bilden! Men är inte hemma blabla.. Jaja, har inte fått en ENDA kommentar idag typ? Jag vill ha 20 Kommentarer för nästa! Pnukt slut.. Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 52- Stratford.




När vi kom fram till resturangen så var båda välldigt trött eftersom vi blivit stoppade av massa fans. Alla var helt galna och ville ha Justins autograf, även min. Vi satte oss vid ett bord och började kolla igenom menyn. Justin tog en pasta carbonada och tvingaded mig att ta samma. Jag var osäker, men jag hade ju trots allt smakat på pasta förut och gillat det. Men jag tog pasta bolgonese istället.

Jag tog bubbelvatten medans Justin tog Sprite. Jag log mot honom och han log tillbaka. Vi sa att inte så mycket, vi väntade bara på maten.

Jag drog på mig min vita kofta som jag hade haft med mig fall i fall. Justin skrattade lite och jag log utan att säga något.

 Plötsligt hörde jag hur musiken sattes igång. Jag såg hur några andra par började dansa, det var så romatiskt.

Justin ställde sig upp och gick till min sida.

- Får jag lov? Log han och jag log tillbaka.
- Självklart..



Han log och gick närmre mig.

- What if I never knew ,What if I never found you, I'd never have this feeling in my heart.. Sjöng jag lågt i Justins öra.

- How did this come to be , I don't know how you found me, But from the moment I saw you, Deep inside my heart I knew.. Fortsatte Justin och jag rös av hans röst.

-Baby you're my destiny, You and I were meant to be, With all my heart and soul, I give my love to have and hold, And as far as I can see, You were always meant to be my destiny, I wanted someone like you, Someone that I could hold on to, And give my love until the end of time, But forever was just a word, Something I'd only heard about, But now you're always there for me, When you say forever I believe. .Sjöng vi båda och log mot varandra.

Han la armen runt min midja och jag la mina arm runt hans nacke. Han lutade sin panna mot min och jag smälte av att se hans underbara ögon. Jag kysste hans läppar mjukt och jag kände hur han log. Jag besvarade han leende och han smekte mig lite lätt på kinden.


- Jag älskar dig.. Mummlade jag och lutade mitt huvud mot hans bröstkorg.
- Jag älskar dig med, mummlade han mot mitt hår. Han smekte mig försikgigt på ryggen. Jag log för mig själv. Tänk att jag en gång var ett fan, och nu står jag här med killen i mitt liv. Jag älskar han mer än vad ord kan beskriva. Han är perfekt på alla möjliga olika sätt.

Justin's Perspektiv:

Att dansa med Sara är det mysigaste som finns. Hennes kärlek gör mig varm. Hon gör mig hel. Jag älskar Sara mer än ord kan beskriva. Hon är den enda i mitt liv. Jag lutade huvudet mot hennes huvud och andades in hennes underbara lukt. Jag log mot henne och hon log tillbaka. Jag märkte sen hur folk kollade mot oss. Jag släppte taget om Saras midja och snurrade runt henne och drog henne hårt intill mig.

- Sara Smith, vad är det bästa med livet?
- Du är det bästa med livet. Justin du fattar itne hur mycket du bety.. Sa hon och jag såg hur några tårar sakta rullade ner för hennes kind.
 - Shh.. Avbröt jag henne och torkade bort hennes tårar.
- Gråt inte, jag hatar när du gråter.. Mummlade jag och hon trängde fram ett litet leende.

- Okej, jag ska inte gråta! För din skull Justin.. Skrattade hon och jag skrattade till.
- Bra älskade, underbara, perfekta, fina, snygga vackra, och bara min Sara. Log jag och hon tillbaka. Vi märkte sen hur maten hade kommit och vi gick snabbt tillbaka.

- Visst är pasta gott? Sa jag när vi ätit ett tag.
- Jadå.. Det är jätte gott! Flinade Sara.

Vi åt upp maten och självklart så blev Sara sur när jag betalade allt, hon tycker att jag skämmer bort henne. Jag suckade bara åt henne och skrattade lite. Kenny som väntat utanför och hållt ute alla paparazzis möte oss när vi kom ut. Vi gick sen tillbaka till hotellet. Kenny gick till sitt rum och vi till vårt. Sara hoppade ner i sängen och jag satte mig brevid. Hon kollade osäkert på mig och mitt leende försvann.

- Vad har hänt? Mummlade jag och la mig brevid henne. Jag målade små mönster på hennes mage med mitt finger.
- Justin.. Jag.. Sa hon och jag såg hur tårarna rullade ner för hennes kind. Jag fick verkligen panik, vad har hänt?
- Sara! Vad har hänt, jag finns här för dig..
- Justin.. Jag kysste han. Sa hon och allt stannade upp. Kysste vem?



Ojoj, hur reagerar Justin på detta? Kommentera så får ni veta! :D Och vad tyckte ni om kapitlet? ;) Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 51- Stratford.


Justin's Perspektiv:

När jag såg Sara blev jag helt knäsvag. Hon var så vacker. Jag la armarna runt henne bakifrån och hon vände sig snabbt om.

- Justin.. Sa hon och jag såg direkt hur hennes ögon blev blanka.
- Nej, gråt inte.. Mummlade jag och kramade om henne. Jag tog sen tag om hennes kinder och kysste hennes läppar mjukt. Hon besvarade min kyss och jag märkte nu hur vi var omringade av paparazzis och fans. Fan! Jag tog Saras hand och sprang tillbak till Kenny. Det blev allt livligare och livligare.

Flera poliser och vakter kom medans Sara hade panik. Jag kramade om hennes hand hårt och vi gick snabbt och satte oss i en taxi. Kenny där fram och vi där bak. Det var folk runt hela bilen och taxicahffören vägrade köra för det var för mycket folk. Så tillslut gav Kenny upp och gav han pengar för det.

Direkt när han tagit imot pengarna så gasade han och människorna började gå ifrån bilen. Han körde i full fart därifrån och allt blev välldigt tyst.

Plötsligt så öppnade Sara munnen men stängde den igen. Hon kollade på mig och log. Hon tog av sig bältet och satte sig brevid mig. Och jag viskade tyst i hennes öra "Jag har saknat dig så otroligt mycket, vi kommer ha det så kul här" Sa jag och kysste henne sen mjukt.

Hon log mot mina läppar men besvarade kyssen. Jag visste att folk sett oss på flygplatsen och kanske nu i bilen, men jag hade redan erkänt. Plötsligt så känenr jag att klumpen kom tillbacka i magen, Just det, jag måste berätta för henne. Jag backade undan snabbt och kollade henne djupt i ögonen.

- Jag älskar dig..
- Jag älskar dig också.. Svarade hon med ett leende.
- Lovar du? Vad som en händer? Sa jag och svalde djupt. Hon skrattade lite och nickade.
- Ja det är klart! Vad som händer.. Log hon och när hon såg att jag inte log tillbaka försvann hennes leende.
- Va? Justin vad har du gjort nu? Sa hon med panik i rösten.

- Inget, det är det som är saken.. Suckade jag och lutade mig tillbaka i sätet.
- Va? Sa Sara och jag tänkte precis säga en sak när vi blev avbrytna av Kenny.
- Vi är framme vid hotellet nu, ifall du inte visste så ska vi sova på hotell den första natten för Chaz ochRyan kommer inte förens imorgon Sara! Log Kenny och Sara nickade.

Vi gick sen ut ur bilen och tog våra saker. Dom låg lite överallt eftersom vi slängt in oss i bilen. Jag kollade mot Saras håll hela tiden, hon var så vacker. Jag och Sara hade ett eget rum och Kenny hade sitt. Vi gick upp till vårt rum och kollade oss omkring, det var riktigt fint. Jag la händerna runt Saras midja och vände på henne. Hon log blygt och kollade mig djupt in i ögonen, hon var så vacker.

- Justin jag älskar dig.
- Jag älskar dig mer! Log jag och hon skakade på huvudet.
- Nope, kom! Sa hon och drog ner mig i sängen. Hon la sig lätt på mig och kysste mig mjukt. Det var så underbart att vara i hennes närhet, jag svimmade nästan.

Mina händer la sig försiktigt på hennes rumpa och hon skrattade lite. Jag log mot henne och hon la sig sen på sidan av mig. Jag hörde hur hon andades och jag log stort för mig själv.

- Jag tar en dush.. Mummlade hon och gick in på toaletten. Precis innan hon stängde dörren så la jag foten imellan.
- Jag går ner till lobbyn, så om du kommer ut så kanske jag inte är här! Sa jag snabbt och hon nickade.
Sara's Perspektiv:
'
Jag följde han med blicken medans han gick och log för mig själv. Jag stängde sen dörren och tog av mig kläderna. Jag gick försiktigt in i dushen och satte på vattnet. Det rann sakta ner från kroppen och jag smörjde snabbt in mig med shower gel. Jag shampoonera och balsamera sen håret och log mot spegeln. När jag dushat klart så var spegeln helt immig.

Jag skrattade lite och gjorde små hjärtan. Mitt i allt skrev jag "Justin Bieber in my ♥" och log. Jag torkade mig sen och tog på mig ett rosa linne och ett par jeans-shorts. Det var lite kallare här i Kanada, men inte så farligt. Sen tog jag min mobil, plånbok och nyckeln till rummet och gick sen ut. Jag låste dörren och gick sen ner till lobbyn. Jag möttes av ett leende, Justins leende. Jag log tillbaka och gick och satte mig i hans knä.

- Varför gick du ner hit? Sa jag frågandes.
- Tänkte att vi kunde äta middag eller något? Vad sägs om det? Log Justin och jag log tillbaka.
- Självklart. Vi gick sen hand i hand in mot stan men Kenny en bit bakom oss. Det kändes bra att Justin erkänt om vårt förhållande, nu slipper vi hålla det hemligt.

Det gick inte att kommentera sist, men jag vill att alla kommenterar nu! DÅ FÅR NI NÄSTA, JAG LOVAR!! :D

RSS 2.0