Chapter 37 - I lovED her.

Jag saknar summer, det är ingen tvekan om det. Och när hon bara försvinner, helt plötsligt börjar man fundera på vad som verkligen har hänt. Jag tänker på allt jag har gjort, var det jag som gjorde så hon lämnade mig eller var det något hon hade gjort?
När hon inte hade svarat på om hon hade träffat någon annan krossades mitt hjärta smått. Jag älskade Summer, ja. Ni såg rätt, älskade. Ni förstår, jag försökte och försökte få reda på vad som hade hänt. Jag ringde till och med hennes mamma för att få reda på om hon visste något. Men hon sa inget. Så jag ringde Chaz, han var en bra vän och allt. Så jag tänkte att jag skulle få av mig all frustation. Men allt blev bara värre.
"Chaz?" hans röst var tveksam. Eftersom jag ringde med dolt nummer kanske han trodde jag var någon konstig pedofil. Eller mördare. "Chaz! Det är jag, Justin!" svarade jag i ett försök av att vara glad. "Oh, Justin, hej!" sa han och lät nervös. Jag rynkade på ögonbrynen fast jag inte visste att han kunde se det. "Har det hänt något? Du låter.. annorlunda!" sa jag tveksamt. Jag hörde hur Chaz suckade. "Justin, jag har inte tid att prata just nu.." började han men jag avbröt. "Men jag måste få prata ut med någon! Summer gör mig galen! Hon har åkt hem och allt, och jag vet inte varför vilket plågar mig! Jag vill verkligen veta vad som hände!" sa jag desperat. "Det är just därför jag inte kan prata med dig Justin!" sa Chaz han drog ett djupt andetag. "Jag och Summer gjorde ett misstag, om du vill veta vad ring henne. För jag vill inte va boven här, fast jag redan är det och har fått dödsstraff. Glöm inte att jag älskar dig bro!" där klickade han mig.
Jag hade ringt Summer. Hon hade inte svarat, så jag ringde Chaz igen. Efter några plågsamma minuter sa han det jag ville veta. "Vi hade sex Justin. Vi var fulla! Och nu säger Summer att hon är gravid! Jag kan inte fatta det, jag vill inte vara pappa! Och det var för typ.. en månad sedan! Kunde hon inte typ.. jag vet inte men snälla justin. döda mig inte!"
Jag hade inte svarat på Chaz bädjande. Men det var för att jag inte visste vad jag skulle svara.
Jag har sett alla bilder på Justin, det går bara inte att undvika världens storsta popsensation. Speciellt inte när han är "i stora tårar" som alla skvallertidningar skriver. Det gör ont i mig att se alla bilder på Justin när han ser så ledsen ut. Men jag kan helt enkelt inte kolla in i hans ögon och säga som det är. Det går bara inte.

Jag vet att den är sjukt kort, ni behöver inte påpeka det! Men jag ville ge er en del idag!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Får prata med ida om det.
Och om det är någon uppe nu kan ni ju adda mig på twitter och årata lite med mig? @biebsordiie <-- yep thats me! Gillar ni namnet? hahha, märkte det nu faktiskt ;)
PUSS NELLY ♥

Postat av: M

Asbra :)

2011-12-27 @ 00:30:43
Postat av: Mathilda

meeeeeeeeeeeer :D

2011-12-27 @ 01:01:26
Postat av: elin

asbra :D

2011-12-27 @ 02:30:28
URL: http://elinohrn.devote.se
Postat av: Cherry ♥

Sjukt bra skrivet :D

2011-12-27 @ 02:38:51
Postat av: ellen

jätte bra!

2011-12-27 @ 09:28:31
URL: http://ztoryzaboutjustinbieber.blogg.se/
Postat av: Mizz Z

jätte bra :) ^^

2011-12-27 @ 12:01:07
URL: http://smartiez.webblogg.se/
Postat av: linda

Helt grymt!

när jag såg att du hade skrivit mer i ett inlägg högre upp så fick jag ont i magen, jag var så nervös över vad ni skulle skriva. Men gud vad bra det var!

Vilken inlevelse ni har i varje mening ni skriver.

man kan inte annat än älska det!

2011-12-27 @ 12:30:45
Postat av: Anonym

Toppen! Det skulle dock vara roligt med mer känslor från Justins sida, samt längre del, och det borde ni väl kunna fixa eftersom att ni inte uppdaterar så ofta!? ;)

2011-12-27 @ 12:40:03
Postat av: Lisa

2011-12-27 @ 20:10:46
Postat av: Lisa

Jättebra :)

Mer ;)

2011-12-27 @ 20:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: