My Favorite Girl, Chapter 34 - It's amazing!

Plötsligt tvärstannade taxin och jag kollade ut. Vi var framme. Justin öppnade dörren för mig medans Kenny betalade och hämtade väskorna. Jag kollade snabbt upp och möttes av hotellet, ska vi bo här?
"Holy cow..." var det ända jag fick ur mig. Justin skrattade och tog snabbt min hand i sin. "Kom nu då!" sa han glatt och började springa med mig mot lobbyn. Jag skrattade och man kunde höra Kenny ropa efter oss. "Jag tar inte era väskor!" Justin skrattade åt honom och Kenny himlade med ögonen innan han tog tag i allas väskor. Jag gav honom en 'förlåt' blick och han vinkade avfärdande med handen. Justin hade fortfarande inte gett upp hoppet om att springa så jag hade inget val än att hänga på. "Kan jag hjälpa Mr. Bieber med något?" Hotellet var såklart mer än beredda på att självaste Justin Bieber skulle komma. "Min rums nyckel skulle ju inte sitta fel" Mannen bakom disken log och vred sedan på sig för att ta ner nyckeln. Justin firade av ett flörtigt leende mot mig och jag knuffade till honom diskret. Inom mig skulle jag vilja pressa mina läppar mot hans , men vi skulle gå långsamt fram , förlåter man som vän ska han kämpa. Jag byggde upp ett starkt självförtroende genom att tänka så.
"Ska vi upp?" Justin log mot mig och jag nickade. Jag vände mig snabbt mot Kenny och log lite. "Jag kan ta min väska nu, tack så mycket!" sa jag oskyldigt och han skrattade samtidigt som han gav mig. Jag tog även Justins väska och gav den till honom. Kenny hämtade sedan sin nyckel och vi åkte upp till våran vånning. Jag gick bort till vår dörr och stoppade in nyckeln. Jag öppnade försiktigt dörren och kollade mig omkring, det var så vacker.. "Gillar du det?" Justins röst hördes bakom mig och jag vände mig om. "Gillar? Jag älskar det! Tack!" skrek jag och gav honom en hård omfamning. Han log mot mig och jag backade sen undan och sprang snabbt in på rummet. Det var otroligt. Det var en stor vit säng och en liten säng brevid. Badrummet var stort med ett bubbelbad och jätte fint handfat. Hela rummet i helhet var underbart. "Mel?" hörde jag Justin ropa. "Kom lite" fortsatte han. Jag log stort för mig själv och gick ut till Justin som nu stog vid dörren. "Jag ska ner och träffa en tjej, hon är på semester här i rom, så ska träffa henne snabbt i dag! Hon ska vara med i musikvideon till Favorite Girl du vet?" jag nickade lite osäkert samtidigt som jag bet mig löst i läppen. Varför kan inte jag vara den tjejen? "Åhh, okej" han log snabbt innan han gav mig en snabb kram. "Jag kommer snart" Sa han innan han lämnade rummet.
1.Ellen 2. Johanna
JUSTIN'S PERSPEKTIV;
När jag kom ner i lobbyn så såg jag henne direkt. Hon var riktigt söt. Hon vände sig om mot mig och log stort, hon hade även en kompis med sig. "Är det du som är Ellen?" hon nickade samtidigt som ett litet leende spred sig på hennes läppar. "Ja, det är det!" hon bet sig löst i läppen samtidigt som ett nervöst skratt hördes. "Åh, detta är min kompis Johanna, hon älskar dig!"  Hon vände sig mot hennes kompis och jag flinade. Ellen började skratta, samma sak med Johanna och jag log lite svagt. Hon hade brunt, ganska långt hår och blåa ögon. Hon hade på sig en svart topp och jeans shorts. Och även blåa converse. Ellen därimot, hon hade blondt hår och blå ögon. Under en rosa sött klänning så hade hon en bikini som var blå, vit och röd. Till det hade hon rosa ballerina skor. Hennes hår satt i en fläta på ena sidan. Två riktigt söta tjejer. "Jag älskar dig med vet du va?" jag gav ifrän mig ett flin och Johanna kollade generat på mig. "Så, det är du som ska vara med i musikvideon! Vilket kap vi har fått!" hon skrattade lite generat och nickade. "Japp, och du, kan du dansa?" sa jag och vände blicken ifrån Ellen till Johanna. "Jag kan rida?" jag började skratta samtidigt som jag suckade lite svagt. "Det räcker inte denna gången, men du ska också få vara med i videon! Vi fixar något!" mummlade jag och hon sken upp i ett stort leende. "Menar du det?" jag nickade med ett leende och la sen armarna runt doms axlar. "Ska vi gå till ett Café och sätta oss?" dom nickade båda två och jag tog snabbt ner mina armar och drog upp min mobil. Jag knappade sen in ett sms till Kenny att han skulle komma ner till lobbyn.
"Så, vad är era intressen då?" Sa jag och la ner juice glaset. Ellen log finurligt och ryckte lite på axlarna. "Hm.. Vart ska man börja. Jag heter Ellen, jag har en hund som heter Astrid. Öhm.. Min favorit film är nog.. American Pie! Och ja.. Har typ inget och säga, vad vill du veta mer?" jag började skratta samtidigt som jag ryckte på axlarna. Jag fastnade sen vid hennes halsband som satt runt hennes hals, det var format till ett kors. "Kristen?" frågade jag och hon log lite snett. "Jo, men jag är inte troende. Du tänkte på mitt halsband eller?" jag nickade lite samtidigt som jag log. "Jag fick det av min kompis Daniella i julklapp!" fortsatte hon. "Åh, okej.. Och du då Johanna? Berätta lite om dig!" Ett brett leende formades på mina läppar och hon kollade glatt på mig. "Har inte så mycket och säga riktigt! Haha jag heter Johanna, en film jag gillar är nog.. Älska mig! Eller nej. Never say Never! Lätt" jag började skratta och hörde plötsligt hur min mobil plingade till. Jag drog snabbt upp den och såg att jag hade fått ett sms ifrån Mel. "Vart fan är du Justin? Du är inte någonstans på hotellet! Du har vart borta i mer än en timme!" stog det och jag bet mig löst i läppen. "Fan" mummlade jag och kollade upp på dom andra som kollade på mig med osäkra blickar. "Tjejer, jag måste gå nu! Men vi ses ju om två veckor i ATL! Kenny du måste köra tillbaka mig till hotellet" dom nickade lite ledset samtidigt som dom ställde sig upp och kramade om mig. Jag sa sen hejdå, tog mina bilnycklar och jag och Kenny gick fort ut till bilen innan någon han se oss utanför Cafét. Jag vinkade till Ellen och Johanna och dom log ett fint leende båda två. Kah skrattade lite för mig själv och vi åkte sen tillbaka till hottelet. Och jag förväntar mig en nervsammarbrot, av Mel...


SUPRISE! Jag lyckades klämma in ett littet inlägg endå! Har en massa tid idag, det tog mig max 20 minuter att packa! Haha, men ska försöka skriva lite mer. Och GRATTIS till Ellen och Johanna som fick vara med i novellen, och som ni också kommer se mera av lite senare! Och vet ni en rolig sak? Jag tror dom är vänner på riktigt, haha! Tjejer, ni får gärna skriva om ni är det! Och till er andra, vi kommer ha med mer av er läsare i novellen! Så alla ni som kommenterat det inlägget om att vara med, har fortfarande en chans! I promise! Pussar Ida♥
Ps; Denna delen blev lite konstig, men började på den inatt och orkade inte skriva om.. Hehe..

 


 

 


Postat av: jennie

as grym !!!!!!

2011-06-27 @ 18:30:24
Postat av: Anonym

Asbra

2011-06-27 @ 18:49:48
Postat av: Ellen

Åh gud vad roligt, tack så hemskt mycket . Och vi är kompisar i verkligheten ja :D

2011-06-27 @ 20:51:44
URL: http://Http://piinkie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahah fett nice :P

2011-06-27 @ 20:52:29
URL: http://jogge.blogg.se/
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-06-27 @ 23:13:45
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: elin

jättebra och jag är med och tävlar ! :D

2011-06-28 @ 13:53:55
URL: http://jdbieber.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

AWESOME KAPITEL DU SKRIVER!.



Du skriver så grymt bra tycker jag!!!



AWESOME!!! <3<3<3

2011-06-28 @ 23:27:13
Postat av: becca :)

skitbra novell! Och den verkar realistisk oxå, vilken gör den ännu bättre, älska!

2011-06-29 @ 22:51:18
URL: http://bbeebbii.blogg.se/
Postat av: Nike

Gu va ni är bra!!

Skulle också vilja vara med :) Hahah

2011-06-29 @ 23:13:14
URL: http://Nikesspace.devote.se
Postat av: Hillevi

Meeeer!

2011-06-30 @ 01:28:14
URL: http://chiillis.blogg.se/
Postat av: Cece :)

meeeeeer meeeeeeeeeeer meeeeer :)

2011-06-30 @ 23:13:27
URL: http://justourjustin.blogspot.com
Postat av: Isabella

meeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!! när blir det meer:) kan nog inte vänta längre!!!<3

2011-07-02 @ 11:49:27
URL: http://youstmegirl.blogg.se/
Postat av: Olympia

Skiit bra ju! Mermermermermermermermermermermermermer! :D <3

2011-07-02 @ 16:12:47
URL: http://jamais.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: