Chapter 21 - Reveal the secret

Väl nere vid poolen kände jag mig riktigt iakttagen. Många blickade från avstånd, vilket inte kändes bra alls. Det hade jag nog tyckt för några månader sedan. Idag efter konserten, skulle vi direkt åka tillbaka till USA, Los Angeles. Där hade Justin en intervju hos Ellen. Jag visste att Justin tvekade lite, men jag hade trots allt lovat honom att följa med. Även om jag absolut inte kände för att göra det nu, så kanske jag skulle känna bättre angående den saken senare.
Någon knackade på min axel, Justin. "Kommer du upp?" jag kollade på honom, fnös till och skakade på huvudet. "Snälla." sa han bedjande och jag reste mig upp från solstolen som jag låg så bekvämt på. Justin tog min hand och jag kramade motvilligt om hans hand, kände en blixt i ryggen då vi gick in i lobbyn för att sedan åka upp till rummet. Jag suckade, "Var du tvungen?" frågade jag i hissen och han nickade, släppte min hand.
-
Justin gick upp på scen. Jag var lite stolt över honom. Jag stod framför scenen, även fast Justin säkert inte ville det efter vad tidningarna skrivit om det jag sagt till några av hans fans sist jag var med på hans konsert.
Jag tittade upp på Justin med ett leende, allt kändes helt plötsligt så annorlunda. Jag glömde för några minuter hur det faktiskt låg till då jag såg på honom där han satt och sjöng placerad i det jätte lika hjärtat och spelade så fint på sin gitarr. Tiden gick fort också, för snart var konserten slut. Jag gick backstage och mötte Justin som var alldeles svettig. Han slog ut sina armar och drog in mig i hans famn då Kenny gick förbi. Jag log på ett ursäktande vis då jag ryggade tillbaka och Justin gav ifrån sig en suck. Han gick in i sin loge.
Jag klarade nästan inte av att titta på henne, vilket var riktigt synd. Jag var besviken på mig själv. Det fanns dock inte så mycket jag kunde göra nu, kände jag. Jag var nu inne i min loge men gick snabbt ut, gick med Kenny och Summer till bilen. Tänkte duscha på hotellet eftersom att vår packning ändå var där. Vi åkte till hotellet, då vi var framme klev jag ur, tog Summers hand då hon klev ut. Det pirrade till i mig då hon kramade om min hand. Pinsamt nog släppte vi inte varandras händer i hissen utav vi flätade samman våra fingrar. Det var inte förns inne på rummet som hon släppte min hand och gick direkt till sin packning. Det gjorde hon rätt i då jag gick in i badrummet och klev in i duschen. Jag duschade av mig och klev sen ur, torkade mig och satte på mig nya kläder som skulle vara bekväma att flyga i.
På flygplatsen var det inte mycket folk, klockan var nästan 1 på natten och jag var riktigt trött och märkte att Summer var tröttare än jag själv var.
Vi fick kliva på. Det gjorde vi.
Sätena var riktigt sköna och vi flög riktigt lyxigt. Det var så jag gillade det. Jag satte mig och Summer gjorde likadant bredvid mig. Kenny slog sig ned precis bakom. Hon gav ifrån sig en gäspning och hon lade sig med huvudet vilandes i mitt knä, vilket kändes bra. Jag smekte hennes kind och drog några fingrar genom hennes hår. Hon rös till och ett leende lekte i mina mungipor. Tillslut slöt jag också ögonen och lät tröttheten ta över.
Jag satt backstage med Kenny, Justin hade precis gått ut till Ellen som kramade om honom. Han gav henne en lätt puss på kinden och hon log brett. "Justin Bieber!" utbrast hon och alla klappade händerna, tjöt och visslade. Justin log brett och jag såg hur glad han var att få vara där.
Jag tittade på Kenny och undrade om han visste hur det låg till.. Antagligen inte. Men det verkade som om Scooter gjorde det. Det förvånade mig egentligen inte alls.
Ellen välkomnade mig med öppen famn och ett brett leende på läpparna. Vi båda slog oss ned och hon frågade mig lite om det nya albumet som var planerat att släppas om några månader. Tillslut var hon på mig, hon nämde Summer.
Jag blev alldeles till mig. Inför alla, visste jag inte vad jag skulle börja även om jag var otroligt ivrig. Jag borde egentligen inte säga något alls, men vad skulle jag göra?

Av mig, Harlee. Kanske jätte dåligt. Har rätt mycket att göra, så har inte hunnit läsa igenom, jag ber om ursäkt för aktuella fel. Puss på er så länge.

Postat av: Lisa

Jätte bra ju :)

mer snälla :)

2011-11-07 @ 22:48:18
Postat av: Marielle

Vill ha mer! <3

2011-11-07 @ 22:59:53
URL: http://firststeptwoforever.blogg.se/
Postat av: Anonym

skiiiiiiiiiiiittt brrrraaaaaaaaaaaa

2011-11-07 @ 23:19:52
Postat av: Mathilda

sjukt bra ;D meeeeer

2011-11-07 @ 23:47:35
Postat av: Johanna

GRYMT

2011-11-08 @ 07:02:00
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Matilda

Deppa inte! Det var juh riktigt bra!

2011-11-08 @ 07:26:04
URL: http://captanunc.devote.se
Postat av: mikaela

skit bra kapitel och gryma bildet :)

2011-11-08 @ 14:38:27
Postat av: Felizia

Jättebra! :D

2011-11-08 @ 14:48:25
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Cherry

Sjuukt bra ju :D ♥♥

Love it! ♥

2011-11-08 @ 14:49:55
Postat av: Linn

jättebra ! vill ha mer ! :D

2011-11-08 @ 17:33:05
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dom två senaste kapitlerna har varit AWESOME!! :) ♥

2011-11-08 @ 17:44:18
Postat av: Anonym

Jätte bra :)

2011-11-08 @ 20:44:19
Postat av: Felicia

GE MIG MER NU. ni skriver ju så gudomligt bra så det finns inte. Jag bara älskar den här novellen, den är bland den bästa jag någonsin läst. Den är så annorlunda, men det är det som gör den speciell.

Fortsätter ni såhär, kommer ni alltid ha mig som läsare. Även om 50 år. <3

2011-11-08 @ 21:15:45
Postat av: Johanna :>>>>>>>>>>>.

Helt awesome! :D.

2011-11-08 @ 21:19:58
URL: http://justiinbiieberstorys.blogg.se/
Postat av: M o a h ~ ♥

MER NU FÖRFN

2011-11-09 @ 08:13:21
URL: http://moahslife.blogg.se/
Postat av: johanna

grymt kapitel :) gillar verkligen novellen har läst hela på några dagar :D

2011-11-09 @ 16:55:30
URL: http://bieberword.blogg.se/
Postat av: Annie :)

Jag äääälskar den rörliga bilden, skulle kunna sitta och titta på den hur länge som hällst...

2011-11-13 @ 22:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: