Chapter 2 - He's coming


Jag hjäspade länge och drog sen åt mig det stenhårda smöret. Jag försökte så gott jag kunde med att smöra på smöret och skivade sen några ostbitar. Jag hällde upp ett glas juice och kollade upp på min mamma som inspekterade mig. "Ät", mummlade hon och jag suckade. Jag tog en tugga av mackan och gjorde en äcklad min. Jag hatade smör. Det var så fett, även ost. Efter fyra små tuggor fick jag nog. Jag drack upp juicen och hoppade ner från stolen. "Är upp hjärtat, för min skull", sa hon oroligt och jag fnös "Never", röt jag och skyndade mig upp till mitt rum. Hon kan ju inte tvinga mig att äta? Får man göra så?

Jag skakade på huvud för mig själv och drog av mig den gråa t-shirten. Jag kollade mig omkring i det stora rummet och stannade blicken vid min mobil. "Ring mig", skrev jag till Lucy och suckade. Jag drog av mig BHn och trosorna och bytte till ett svart sett med rosa detaljer. Jag drog på mig blåa diesel jeans och ett vitt linne. Till det hade jag en Juicy kofta i en lila färg. Jag tog på mig mina bruna ballerina. Dom var förvisso ifrån Michael Kors, men jag gillade dom inte. Ska köpa nya fast i svart denna gången.

Jag släppte ut mitt hår och suckade. "Brenda, kom", ropade jag och bara någon sekund senare var hon i rummet. Utan att säga något pekade jag på mitt hår och hon nickade förstående. Brenda var våran hushållerska, hon brukade även hjälpa mig med mitt smink och hår. Synd bara att hon inte kunde engelska och bara pratade franska. Jag har lärt mig franska i skolan, men kan det inte flytande. Jag satte mig i den svarta stolen framför min spegel och hon log. Hon drog fram locktången och började locka det. Mitt bruna, nästintill svarta hår, var nytvättat och fräsht. När hon var klar tackade jag och hon lämnade rummet med ett hejdå. Jag hörde hur hon mummlade något med diva, men orkade inte bry mig. Jag tog åt mig ett halsband och tog min väska och mobilen, och lämnade sen rummet.

Jag skyndade mig ner och utan att ens säga hejdå lämnade jag lägenheten. Jag andades in den friska luften och tog upp mobilen. Ett nytt sms, "Idiot", lös upp på skärmen och jag suckade. Inte han. Vad vill han nu? "Jag och mamma kommer och hälsar på imorgon, mamma tvingar med mig. Hoppas du sover borta, orkar inte med ditt tjafs. Du ska bara veta, jag hatar också att våra mammor är vänner. För jag klarar inte av dig. Puss och många varma kramar JB", hela jag stannade upp och jag fnös till. "Fan heller. Hatar hela dig. Kan lova dig, kommer inte vara hemma din patetiska egotrippade kändisjävel", skickade jag iväg och la ner mobilen i fickan igen. Jag suckade. Varför ska han komma nu? Dessutom hade vi inte setts på nästan två år. Jag skyndade mig bort till min vita Range Rover. Jag hatade dom svarta. Och nej, det var inte för att Justin hade en, tror jag..

Jag satte mig där fram och körde ut ifrån garaget och kollade sen mot klockan. 08:43. Great! Börjar skolan om en kvart. Jag hörde hur mobilen pep till och jag drog snabbt upp den. "Hata är ett starkt ord. Du kanske inte visste det? Justdetja, du är lite smått efterbliven. Bra! Då slipper jag en riktigt idiot.", svarade han och hela jag började nästan koka. Jag slängde snabbt mobilen åt sidan utan att svara. Jag började sen köra i riktning mot skolan. Fan vilken idiot han är. J-a-g h-a-t-a-r h-a-n.

Postat av: Nicole

Awesome start på den nya novellen :) längtar till nästa del :)

2012-01-27 @ 11:28:49
Postat av: Felizia

Awesome! ;D Längtar till nästa! :)

2012-01-27 @ 14:15:25
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Cherry

Grymt bra skrivet :) <3

2012-01-27 @ 15:43:31
Postat av: L

asbra! ♥

2012-01-27 @ 16:18:15
Postat av: Anonym

Bra förutom ett stavfel. *Jag hatar HONOM, heter det ;)

2012-01-27 @ 19:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: