Chapter 5 - You're grounded


Jag pillade nervöst på min mobil och kollade ut genom fönstret. Justin satt precis bredvid mig i den stora bilen och jag kunde känna hans kroppsvärme. Han nuddade mig liiite, och jag blev helt galen. Jag skulle inte klara denna veckan. Jag måste isolera mig ifrån honom. Jag tog ett djupt andetag och lutade mig tillbaka i sättet. "Alyssa", hörde jag hans lugnande röst säga och jag bet tag i min läpp. Jag vände mig försiktigt emot honom och nickade. "Ja?", sa jag tyst. Han log. "Hej", flinade han och jag rös till. Plötsligt kändes det som han uppfattade hur jag kände. Som om han kunde läsa mina tankar. "Hej", sa jag snabbt och vände bort blicken igen. Fan Ally, fan.

Såfort jag kom in genom dörren skyndade jag mig att ta av mig skorna och jackan och sprang bort till trappan. Jag skulle precis gå in i mitt rum när jag hörde mamma ropa på mig. "Ally, kom ner här", hon lät glad och jag suckade hårt. Helvete. Jag svalde och vände mig om för att gå ner igen. I hallen stog Brenda och hjälpte till med Jackorna. Hon tog Patties jacka och vände sig sen emot Justin för att ta hans. Men istället log han bara och hängde upp sin jacka själv. Fan vad dumt. Brenda får betalt för att göra sånt. Jag ryckte på axlarna för mig själv och sammsa sak med Kenny. Han hängde också upp den själv. Jag gick ner till Mamma och vände mig emot henne. "Ja, vad är det?", mummlade jag. Hon log. "Visa Justins gästrum, han får det bredvid ditt! Så visar jag Kennys och Patties.", sa hon och vände sig snabbt emot Pattie och Kenny. "Kom här", hörde jag henne säga innan alla dom tre försvann till det största gästrummet. Jag vände sen min blick emot Justin som kollade på mig. "Öhm.. Kom då", mummlade jag och vände mig snabbt om och började gå till mitt rum. Justin gick efter mig och kollade sig omkring. "Wow, det är ju asfint och stort här", mummlade han.

Han som är känd, måste ha det 100 gånger snyggare. "Mm, gå in i ditt gästrum nu! Jag behöver tid.. Ifred", sa jag och flinade. Jag öppnade dörren som ledde in till gästrummet. Han log och drog med sin resväska dit och stängde dörren med en hård smäll. "Idiot", mummlade jag. Justin hade det vackraste gästrummet, enligt mig. Men synd, så låg det precis bredvid mitt. Och det fanns även en dörr som gjorde att han när som helst kunde gå in i mitt rum. Man kunde låsa både min dörr, och gästrummets dörr. Men inte dörren emellan. Så det var bara frittfram mellan våra rum, något jag faktiskt hatade. I vanliga fall brukade Lucy sova där, just därför har vi en dörr emellan som brukade stå uppen.

-

"Ja verkligen. Vad sägs om det, Ally? Justin?", undrade min mamma glatt och jag mötte snabbt hennes blick. "Va?", mummlade jag. "Vad sägs som en shoppingdag imorgon?", fortsatte mamma. "Med han?", röt jag och pekade på Justin. Mamma kollade snabbt på mig. "Så säger man inte!", sa hon snabbt. "Det är lugnt miss Wenden, det är inte hennes fel att hon inte vet vad som är rätt och fel!", sa han och flinade emot mig. "Som om du är rätt, du är så fel man kan vara din fula, tjocka idiot", röt jag och jag hörde hur mamma snabbt släppte sina bestick så dom landade emot tallriken med ett högt kling. "Du har husarest imorgon, och på onsdag! Punkt slut", sa hon argt och jag sköt snabbt undan min tallrik. "Så går det när man gör sånt, din fula, spinkiga slampa!", skrattade Justin och både Kenny och Pattie vände sig snabbt emot Justin.

"Så säger man inte Justin. Du har också husarest tills på onsdag!", röt Pattie och Justin fnös. "Hon började ju, hon är ju fan efterbliven?!", skrek Justin. "Ska du säga jävla tjockis", sa jag surt. Justin kollade snabbt på mig. "Vad fan säger du till mig? Vem har fått i dig att jag är tjock?!", sa han och jag skrattade och log. "Jag, det ser man ju", flinade jag. "Nu räcker det. Ni har husarest, båda två. Eller vad tycker du Pattie?", utbrast min mamma och vände sig emot Pattie. "Det låter utmärkt Juliet, utan brål", sa hon och mamma nickade. Jag kollade argt på Pattie och Mamma. "Ni är ju fan störda", röt jag och sköt snabbt ut stolen. Jag sprang upp på mitt rum och stängde dörren i ett hårt smäll och låste den snabbt. Great, två fucking dar i den här jävla hålan med Justin Bäver. Perfekt Ally, Perfekt. Du kommer ju verkligen lyckas med att isolera dig ifrån honom.

Postat av: Julia

Iiiiih, jag älskar den här novellen! :D :D

2012-01-29 @ 20:46:11
Postat av: Cherry

Så sjukt bra skrivet :D <3

2012-01-29 @ 21:00:31
Postat av: Felizia

ASBRA :D

2012-01-29 @ 21:23:51
Postat av: Anonym

Bra :)

2012-01-29 @ 21:24:38
Postat av: elin

asbra :D

2012-01-29 @ 21:40:00
URL: http://elinohrn.devote.se
Postat av: Emma

JÄTTE BRA!!! :D

2012-01-29 @ 22:16:54
Postat av: C.

Haha helt sjukt bra!

2012-01-29 @ 22:24:56
Postat av: Mathilda

asbra meeeeeeeer :D

2012-01-29 @ 22:48:39
Postat av: L

goood! ♥

2012-01-29 @ 22:54:55
Postat av: Julia

Skiit bra!!! När kommer bästa?:D

2012-01-30 @ 10:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: