Prolog - Got 2 Love U


"Man kan inte alltid få bestämma själv här i livet, ibland måste man låta ödet välja. Eller ta saker och ting som dom kommer. Så bara lyssna på mig för en gångs skull Aly, lev livet och sluta försök bli bättre än vad du redan är. Skärp dig",  sextonåriga Alyssa Wenden granskade sin mor och lät hennes långa, nymanikerade, naglar tryckas mot hennes vita, silkeslena hud. Små rödrosa märken billdades och Alyssa fnös. Hennes mörka, bruna hår täckte nästan hennes stora bruna ögon tack vare alla hårlockar. "Vad är det för menning med livet om man själv inte får välja hur det ska levas? Så ursäkta mig, men jag ska leva mitt liv nu", muttrade Alyssa och reste sig snabbt upp. Hon stoppade in fötterna i dom höga stilletklackarna och gick med rak rygg ut ur det storta rummet. Alyssas mor Juliet suckade onöjt och lutade sig tillbaka i den vita soffan. "Om du endå kunde lyssna på mig", sa hon tyst för sig själv och ställde sig upp hon med, och lämnade rummet. Men endå kunde inte Juliet förstår varför Ally var så hopplös just nu. Var det för att dom flyttat till Los Angeles utan Allys vilja för ett år sedan? Eller för att Allys far hade gått och dumpat Juliet? Något var det ju. Ally var inte sig själv. Sen flytten från Kanada till LA, så hade Ally blivit helt annorlunda. Man kanske skulle kalla henne för diva? Brat? Ja, kalla henne vad du vill.
Det var dessutom ingen hemlighet att Ally bokstavligt talat hatade Justin Bieber. Endå så hade dom känt varandra sen dom var små, och Juliet och Justins mamma Pattie var fortfarande bra vänner. Hon och Justin hade gjort allt tillsammans, en gång hade Ally till och med kysst han, men han hade backat undan. Hon var kär i honom, men han var kär i den hon hatade mest, Caitlin Beadles. Något som hon gärna nu vill glömma. Eftersom Ally tyckte han var en bortskämd diva, som bara var föör mycket. Men det kan man ju nästan förstå. Ally hade alltid vart populärast i hela skolan och alltid funnits i toppen, tills en man vid namn Scooter Braun hittade Justin. Han förstörde Allys liv, i alla fall enligt henne själv. Men man kan ju undra varför Ally fortfarande inte slutat kämpa för toppen. Hon hade ju flyttat till LA, bor i en av LA's största villor, får vad hon vill, har alla pengar, är snygg och hon är till och med skolans populäraste tjej för tillfället. Vad är problemet Ally? Du lever ju ett liv som på dans och rosor? Något är det ju. Men undra vad.
- Nu återstår det bara att läsa.

Postat av: Cherry ♥

Spännande att få läsa den här novellen :) Den låter händelserik och ja, helt enkelt bra :) ♥ Och bara på Prologen liksom, du skriver så sjukt bra , haha :D ♥♥

2012-01-24 @ 20:42:16
Postat av: Wilma

Såååååååååååhäääääääääääääääääääär grymt!

2012-01-24 @ 20:49:35
Postat av: Mizz Z

Ska bli spännande :D

2012-01-24 @ 20:53:41
URL: http://smartiez.webblogg.se/
Postat av: Alictin

Verkar bli super! (:

2012-01-24 @ 21:17:33
URL: http://alictin.blogg.se/
Postat av: Johanna

JÄTTEBRA :D

2012-01-24 @ 21:47:56
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Emma

SKIT BRA ASSÅ BÄST JAG DÖR NÄR KOMMER NÄSTA!!???!!?

2012-01-24 @ 21:50:01
Postat av: Felizia

ASBRA! :D

2012-01-24 @ 23:11:40
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Länkbyte i menyn var det jag menade, håller med om att det blir jobbigt med länkbyten i inlägg, men då lägger jag till er :)

2012-01-25 @ 17:00:32
URL: http://adarkstory.blogg.se/
Postat av: L

asbra! :D♥

2012-01-25 @ 19:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: