Chapter 2 - Song Writing

Jag satt och funderade på vad man kunde skriva, det var svårt. Otroligt svårt. Vi hade kommit till Kalifornien för bara några timmar sedan och jag var hur trött som helst. Jag hade hjälp Ali med alla hennes låtar, hon hade knappt skrivit något på dem. Endå så säger alla det, även Ali fortsätter att säga att det är hennes arbete. Men jag får bra betalt, så jag orkar inte klaga. Jag kände hur någon satte sig brevid mig och jag kollade snabbt ditt. Jag mötte två bruna ögon. "Hej Jay", sa hon glatt och jag log snett. "Hej..", sa jag tyst och hon kollade ner på pappret jag hade framför mig. Hon läste dom få menningarna jag skrivit ner och kollade sedan på mig. "Skitbra, kan verkligen inte fatta att jag får skriva och sjunga en låt med Justin Bieber", sa hon glatt och jag gav henne en skeptisk blick. "Skriva? Kom igen, det minsta du gör är att skriva", muttrade jag och hon himlade bara på ögonen åt mig. "Den måste vara jätte bra, min del måste vara perfekt. Justin är utanför så han är strax här, ge mig pappret och låt mig skriva lite", sa hon glatt och tog pappret ifrån mig. Jag suckade surt och kollade emot henne. "Du är seriöst va..", muttrade jag och kollade frammåt där jag fick syn på Alis manager. Han var faktiskt shysst, Jason hette han. "Hej tjejer", sa han glatt och kom fram till oss. Ali kollade snabbt upp ifrån pappret till honom.
 
"Hej Jas", sa hon och log stort. Han kramade om henne och kollade sedan på mig. "Hej Jay, här idag igen?", sa  han och jag nickade. "Jag är alltid med", sa jag och log snett. Ali vände sin blick emot Jason, till pappret och sedan upp till honom igen. "Här är pappret, vi har inte kommit längre", sa hon och ryckte på axlarna. Vi. Vadå vi? Vad hade hon gjort? Inget. Han läste det och lade sedan ner pappret igen. "Otroligt bra, fortsätt så. Ja-", han avbröts av att det kom in någon i dörren och Ali hoppade upp ur stolen för att se om det var Justin som kommit än. Och det var det, kan jag lova. Hon började hoppa ivrigt där vi stog och kollade sen på mig. "Det är Justin", sa hon tyst och jag nickade. "Jag vet", svarade jag tyst och hon svalde innan hon sträckte sig på ryggen. "Oj, ser man här. Du tog dig hit", sa Jason och blinkade emot Justin som bara skrattade. "Japp, jag tog mig hit", svarade han och kollade sedan upp på mannen som stog brevid honom. Jag var mycket väl säker på att det var hans livvakt, nästan helt. Ali gick fram och ställde sig brevid Jason som la sin arm runt hennes axlar. "Här har du henne", skrattade Jason och Ali log svagt samtidigt som hon mötte Justins blick. Justin besvarade hennes leende och hon gick fram till honom samtidigt som han öppnae sin famn för att sedan krama om henne. Dom kramades ett tag innan dom backade undan ifrån varandra. Han la sin arm runt hennes midja och dom gick in i studion istället för att stå vid dörren.
 
 
"Du är vackrare på nära håll", sa han och hon fnittrade till. Jag drog min blick längst honom samtidigt som jag bet mig i läppen. Han såg bra ut. Han hade på sig en röd keps och svarta solbrillor. Svarta jeans och vita skor, en vit t-shirt och en svart skinjacka. Han vet hur man klär sig. Han släppte taget om Ali när han kom in och kollade sig omkring och hans blick stannade tillslut på mig. Men han kollade snabbt åt et annat håll. Jag tryckte tungan emot min innerkind och kliade mig i nacken. Inte höras, inte synas, inte ses och inte finnas. Det gäller förmodligen nu med. "Okej, innan ni börjar falla för varandras charm ska jag gå igenom lite saker", sa Mason som hade alla scheman. Han var lite som en manager han med, det är svårt att förklara.
 
"Ali har börjat skriva på eran låt", bitch. "Och ni får skriva klart den senare. Vi tänkte börja med att ta en omslags bild, vi har fotografer på plats och allt, så ni ska bara fixas", både Ali och Justin nickade och gick sedan åt olika håll. 
 
Jag suckade tyst för mig själv samtidigt som jag lutade mig bakåt.
 
 

Postat av: Becka

Bra :)

2012-08-06 @ 20:40:44
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Postat av: Fannysnoveller

Bra :D

2012-08-06 @ 21:24:12
URL: http://www.fannysnoveller.blogg.se
Postat av: Anonym

Bra!

2012-08-07 @ 00:30:56
Postat av: Anonym

Bra!

2012-08-07 @ 00:30:57
Postat av: Alexandra

Super bra ! :D

2012-08-07 @ 12:53:10
Postat av: Patricia

jag småhatar Alli och jason .. normalt..? xD Men asbra, mera! :')

2012-08-07 @ 17:34:34
Postat av: Anonym

Sugen på en ny GRATIS design? Kolla in http://bieberfevernews.webblogg.se/portfolio/?tmp=806563

2012-08-10 @ 17:08:20
Postat av: Calla.

Kärlek till kapitlet, hat till Ali. Grr vadå hon skrivit på låten? ;@@

2012-08-15 @ 11:15:47
URL: http://callafahlen.blogg.se
Postat av: Anonym

meer :D

2012-08-18 @ 04:14:07
Postat av: Anonym

Toppen, uppdatera snälla?

2012-08-26 @ 02:36:59
Postat av: Anonym

snälla blogga!!!

2012-08-26 @ 14:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: