Chapter 3 - Little Jay

Jag kollade ut genom glas rutan där Ali och Justins tog bilder just nu. Det var något med honom. Han var så.. Fin. Jag satte på mig hörlurarna samtidigt som jag bad Mason sätta på den intrumentala versionen. Den var inte så lång, men det var en början ialla fall. Jag tog av mig hörlurarna och nickade med ett svagt leende. Jag lämnade snabbt inspelningsstudion. "Det lät.. Bra", sa jag och log snett. Han nickade och jag gjorde en tumme upp.
 
Jag gick bort till ett bord som stog lite längre bort och satte mig försiktigt på det samtidigt som jag vinglade med bena, fram och tillbaka. En tjej som stog brevid mig gav mig en sur blick och bad mig sluta. Jag stannade snabbt med bena och suckade. Jag lade huvudet på sned samtidigt som jag kollade åt Justin och Alis hål. Justin hade ena handen i sitt hår, andra handen låg runt Alis midja. "Visa lite kärlek nu, kom igen", hörde jag koreografen säga och Justin himlade med ögonen, men jag kunde se något i hans ögon som visade på osäkerhet. Mina ögon smalnade och jag kollade intensivt på honom, precis då vände han sin blick emot mig och mina bruna ögon mötta hans varma och bruna ögon. Jag visste inte om jag skulle kolla bort, eller ärligt. Jag hade ingen anning om vad jag skulle göra över huvudtaget.
 
Han vände inte bort sin blick och jag började känna mig obekväm. Men han log inte, han visade inga känslor alls. Tillslut kollade han bort efter att Ali börjat pilla i hans hår. Han log svagt emot henne och dom återgick till att fotografera. Men jag kunde verkligen inte släppa honom ur blicken. Tillslut bestämmde jag mig för att lämna rummet och gå ut, jag behövde frisk luft. Jag drog på mig min skinjacka och lämnade snabbt studion.
 
 
Utanför var området var det otroligt mycket fans, flera hundra, om inte flera tusen. Justins namn var det man hörde mest, men även Alis namn kunde höras. "Jay, det är Jay", skrek någon och jag log lite åt hennes håll. En säkerhets vakt hjälpte mig förbi alla, men det var många som frågade mig om Justin eller Ali skulle komma ut snart. Jag bara log snett och försökte komma förbi. Det var inte min grej, detta.
 
Jag bara skyndade mig därifrån, dom var endå inte där för min skull. Jag är bara Alis bästa vän Jay. Lilla Jay.

Chapter 2 - Song Writing

Jag satt och funderade på vad man kunde skriva, det var svårt. Otroligt svårt. Vi hade kommit till Kalifornien för bara några timmar sedan och jag var hur trött som helst. Jag hade hjälp Ali med alla hennes låtar, hon hade knappt skrivit något på dem. Endå så säger alla det, även Ali fortsätter att säga att det är hennes arbete. Men jag får bra betalt, så jag orkar inte klaga. Jag kände hur någon satte sig brevid mig och jag kollade snabbt ditt. Jag mötte två bruna ögon. "Hej Jay", sa hon glatt och jag log snett. "Hej..", sa jag tyst och hon kollade ner på pappret jag hade framför mig. Hon läste dom få menningarna jag skrivit ner och kollade sedan på mig. "Skitbra, kan verkligen inte fatta att jag får skriva och sjunga en låt med Justin Bieber", sa hon glatt och jag gav henne en skeptisk blick. "Skriva? Kom igen, det minsta du gör är att skriva", muttrade jag och hon himlade bara på ögonen åt mig. "Den måste vara jätte bra, min del måste vara perfekt. Justin är utanför så han är strax här, ge mig pappret och låt mig skriva lite", sa hon glatt och tog pappret ifrån mig. Jag suckade surt och kollade emot henne. "Du är seriöst va..", muttrade jag och kollade frammåt där jag fick syn på Alis manager. Han var faktiskt shysst, Jason hette han. "Hej tjejer", sa han glatt och kom fram till oss. Ali kollade snabbt upp ifrån pappret till honom.
 
"Hej Jas", sa hon och log stort. Han kramade om henne och kollade sedan på mig. "Hej Jay, här idag igen?", sa  han och jag nickade. "Jag är alltid med", sa jag och log snett. Ali vände sin blick emot Jason, till pappret och sedan upp till honom igen. "Här är pappret, vi har inte kommit längre", sa hon och ryckte på axlarna. Vi. Vadå vi? Vad hade hon gjort? Inget. Han läste det och lade sedan ner pappret igen. "Otroligt bra, fortsätt så. Ja-", han avbröts av att det kom in någon i dörren och Ali hoppade upp ur stolen för att se om det var Justin som kommit än. Och det var det, kan jag lova. Hon började hoppa ivrigt där vi stog och kollade sen på mig. "Det är Justin", sa hon tyst och jag nickade. "Jag vet", svarade jag tyst och hon svalde innan hon sträckte sig på ryggen. "Oj, ser man här. Du tog dig hit", sa Jason och blinkade emot Justin som bara skrattade. "Japp, jag tog mig hit", svarade han och kollade sedan upp på mannen som stog brevid honom. Jag var mycket väl säker på att det var hans livvakt, nästan helt. Ali gick fram och ställde sig brevid Jason som la sin arm runt hennes axlar. "Här har du henne", skrattade Jason och Ali log svagt samtidigt som hon mötte Justins blick. Justin besvarade hennes leende och hon gick fram till honom samtidigt som han öppnae sin famn för att sedan krama om henne. Dom kramades ett tag innan dom backade undan ifrån varandra. Han la sin arm runt hennes midja och dom gick in i studion istället för att stå vid dörren.
 
 
"Du är vackrare på nära håll", sa han och hon fnittrade till. Jag drog min blick längst honom samtidigt som jag bet mig i läppen. Han såg bra ut. Han hade på sig en röd keps och svarta solbrillor. Svarta jeans och vita skor, en vit t-shirt och en svart skinjacka. Han vet hur man klär sig. Han släppte taget om Ali när han kom in och kollade sig omkring och hans blick stannade tillslut på mig. Men han kollade snabbt åt et annat håll. Jag tryckte tungan emot min innerkind och kliade mig i nacken. Inte höras, inte synas, inte ses och inte finnas. Det gäller förmodligen nu med. "Okej, innan ni börjar falla för varandras charm ska jag gå igenom lite saker", sa Mason som hade alla scheman. Han var lite som en manager han med, det är svårt att förklara.
 
"Ali har börjat skriva på eran låt", bitch. "Och ni får skriva klart den senare. Vi tänkte börja med att ta en omslags bild, vi har fotografer på plats och allt, så ni ska bara fixas", både Ali och Justin nickade och gick sedan åt olika håll. 
 
Jag suckade tyst för mig själv samtidigt som jag lutade mig bakåt.