Chapter 26 - I don't

Jag visste inte varför, men jag kunde inte somna. Jag tänkte för mycket, alldeles för mycket. Självklart på Justin. Det jag inte kom och tänka på förens nu, var att han faktiskt sa att han älskade mig. Det var fel. Jag tänkte på det en liten stund förut. Men det var riktigt fel. Jag vet, efter allt han gjort emot mig, så ljög han. Han älskade inte mig någonstans. Just den saken, fick mig att lita snäppet mindre på han. Och han har bara sig själv att klandra.


Jag la mig på sidan med ryggen emot honom. Jag kunde höra hans svaga snarkningar. Försiktigt kollade jag på honom över axeln. Han såg så fridfull ut. Men inte på ett bra sätt. Så han alltid såg ut, såg ut när han sagt saker till mig. Små tårar började plötsligt rinna ner för mina kinder och jag satte mig upp i sängen. Jag drog åt mig min kudde och sket i täcket. Försiktigt tassade jag ut från vårt rum och gick in till Ryan och Chaz rum, dessutom sov dom, bara för att det fanns en soffa där inne. Jag la mig tyst ner och efter bara några minuter så lyckades jag somna.


-


Jag smörade min macka samtidigt som jag svalde. Hela morgonen hade jag undvikit Justin, jag visste inte varför. Men jag klarade inte av att se han. Men jag glömmde att han också skulle komma bort till hotellet för att äta frukost han med. Han hade kollat oroligt på mig men jag hade bara vänt bort blicken. Men självklart skulle han få nog tillslut. ”Nu räcker det Summer, vad håller du på med?”, sa han högt, självklart skulle alla höra. Alla vid bordet tystnade till och vände sina blickar emot oss. Jag visste inte vad jag skulle säga, så jag vände bort blicken igen. ”Men lägg av då”, sa Justin surt. ”Kolla på mig”, mummlade han. Resten av teamet fattade att dom kanske inte borde glo eller lägga sig i, så dom vände snabbt bort sina blickar igen. Men jag visste att dom hade öronen öppna. ”Men för i helvet, svara mig nu Summer”, skrek nu Justin och Scooter reste snabbt på sig. Han gick iväg och jag svalde. Jag gjorde detsamma och lämnade snabbt hotellet.

Jag gick in i bussen och vidare till mitt och Justins rum.  Jag la mig på sängen och tryckte ansiktet mot kudden och lät tårarna rinna. Varför var jag en sån jävla tönt. Varför grät jag som en bäbis? Jag snyftade till samtidigt som jag hörde någon komma in i rummet. Självklart Justin. Han satte sig försiktigt ner i sängen, det kände jag eftersom jag skönk neråt. Men jag vågade inte kolla upp, jag ville inte se Justin. Plötsligt hörde jag honom snyfta till. Men jag vågade inte reagera. ”Snälla Summer, berätta vad jag gjort. Jag måste få veta. Du förstår inte hur jobbigt det är att du har undvikit mig hela dagen. Snälla berätta. Jag.. Jag älsk..”, han hann inte forsätta innan jag avbröt han. ”Håll käften Justin, säg fan inte att du älskar mig. Det gör du inte någonstans”, röt jag och mötte hans blick. Jag satte mig upp och kunde se han sorgsna ögon. Han grät inte, men jag kunde se hur han kämpade emot tårarna.


Han hade sin blick i min länge innan jag tillslut vände bort den och kollade ner på mina naglar. Justin tog sin hand runt min hacka och vände upp sitt ansikte emot mig. ”Summer, jag  tänker inte säga något jag inte menar på riktigt, men vill du inte att jag säger det, så gör jag det inte”, sa han tyst och släppte taget om min hacka. ”Jaså, så allt du sagt om mig, att jag är tjock, ful, skabbig, en hora, en slampa och allt annat, är alltså sanningen? Haha du är så jävla patetisk Justin”, röt jag och gick snabbt upp från sängen. Jag skulle gå därifrån men Justin tog tag i min arm. ”Summer, snälla. Är detta vad allt handlar om? Jag har redan sagt förlåt, och om jag kunde, skulle jag gjort det ogjort. Snälla..”, sa han och drog mig intill sig. ”Och Summer, jag lovar. Jag älskar dig, varesig du tror mig eller inte”, mummlade han och jag var så nära honom att jag kunde känna hans hjärta slå. Det gick fort och jag försökte ta mig loss men lyckades inte. Plötsligt kysste han mig och jag stelnade till. Kyssen var varm och jag gjorde allt för att inte besvara den, men tillslut lyckades jag inte. Jag lät våra tungor leka med varandra samtidigt som tårar rullade ner för mina kinder, jag vet inte varför, men dom bara kom. Tillslut backade jag undan och mötte hans blick. ”Jag älskar dig, det gör jag verkligen. Men jag är osäker på dig. Gillar du mig lika mycket?”, sa han oroligt och jag svalde. Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag försökte le men kunde inte. ”Justin.. Nej.. Nej”


Ganska dålig, men skrev så fort jag kunde, för var tvungen att gå. Men ni skulle iaf få något♥


Chapter 25 - Romance isn't dead

Ryan och Chaz kom fram till Justin när han stod med armarna om min midja. Ryan flinade och likaså gjorde Chaz, "Vi tänkte äta, hänger ni med?" jag nickade samtidigt som Justin log snett. Jag kunde se att han tvekade men gick med på det ändå. Han kramade om mig. "Jag älskar dig, babe." viskade Justin i mitt öra och jag svalde, i mungiporna lekte ett leende. Han drog åt sig sina armar och började gå eftersom att Ryan och Chaz redan gjort det. " Kommer du?" frågade Chaz mig och jag nickade, gick upp bredvid honom.
Ryan gick bredvid Justin. Jag bredvid Chaz som också gick bredvid Justin. Justin sträckte ut sin hand bakom Chaz rygg efter min. Jag flätade samman våra fingrar och blev alldeles varm när han smekte min handrygg med sin tumme.
-
Jag vaknade upp med Justin vid min sida. Genast mötte jag hans blick. " Godmorgon. " mumlade jag. Han log brett och pressade sina läppar mot mina.
Jag besvarade hans kyss och slöt ögonen med ett leende på läpparna. Jag tittade snart upp på honom då jag hörde hur han reste sig upp och gick in i badrummet. Jag reste mig och drog på mig ett par shorts och en tröja. Jag satte upp håret och Justin kom ut, förklarade att han var hungrig, frågade om jag ville ner till stranden och äta. Självklart ville jag det, så det gjorde vi.
Jag satte mig ned efter Summer. Vi beställde, vi åt. Sen gick vi ner på stranden. Det var riktigt mysigt vid vattnet. Jag drog in henne i min famn och kysste henne ömsint. Hon besvarade min kyss lika mjukt. Det stod flera tjejer på sidan av stranden som tittade på oss, dem vågade sig inte fram. Antagligen var det för att jag stod med armarna om Summer.

Jag kände blixtar i ryggen men orkade inte bry mig om det. Det ända jag ville ägna tid åt var min flickvän. Jag kunde inte få nog av hennes läppar, hennes kyssar.
Den här dagen var jag helt ledig, så tänkte spendera dyrbar tid tillsammans med Summer.. Hon tog min hand och vi började gå längst vattnet. "Justin, jag älskar dig, men är du inte lite väl hård mot dina fans?" sa Summer och jag skakade på huvudet. Hon sa nog så för att hon inte ville framstå som ett hatobjekt. Hon var trots allt min flickvän och jag älskade henne. Det hade jag alltid gjort, även om jag inte visat det. "Slappna av.." hon nickade lite och jag lade armen om hennes axlar, tittade ned på henne. Det kändes så rätt.

Skrivet av mig, Harlee. Dåligt om jag får säga det själv. Men har varit riktigt upptagen, bland annat sjuk. Ni får nöja er så kommer det mer senare. Pussar

Chapter 24 - I fall for you

Jag kunde inte sluta tänka, tänka på honom. Jag var så extremt fokuserad på honom att jag nästan försvann. "Helvete", utbrast Justin och jag kollade snabbt ner i min mattebok. "Svär inte unga man, vad är det?", sa Carol och kollade på Justin. Jag var tvunget att skratta till lite tyst när jag såg han sura blick. "Det går inte att lösa detta, helt seriöst. Om man vänder på ekvationen så blir det en annan sak. Snälla, hjälp mig!", utbrast han förvirrat. Hon suckade och tryckte upp glasögonen. "Justin, hade du pluggat mer hade du klarat provet galant. Och säg inte att du inte haft tid, har sett massa gånger då du stojat runt. Ska jag ta in det nu?", sa hon och Justin fnös. Han kastade provet åt henne och hon suckade mjukt.

Justin vände sen sin blick emot mig, han var riktigt ireeterad. "Vad glor du på?", sa han tyst och jag kunde inte hålla mig för skratt. Hans morgonhumör är inget att leka med. Speciellt inte på mattelektionerna. "Dig", flinade jag och han besvarade mitt flin. Men det gick snabbt över till ett mjukt leende. Han reste sig ifrån soffan och kom fram till mig. Han tog händerna om min midja bakifrån och lutade sitt huvud på min axel. "Vad läser du?", undrade han och jag tänkte precis svara med Carol avbröt mig. "Inget gullande på lektionerna. Justin, gå ut ur rummet nu. Ni får vänta tills Summer är klar med sin matteuppgift", sa hon strängt och kollade menandes på Justin och mig. Ännu en gång suckade Justin och drog snabbt bort sina händer som var runt mig. Han pussade mig snabbt på kinden och utan att säga något lämnade han rummet. Jag har verkligen fallit för killen.

-

"Sötnos, vänta", skrek Justin efter mig och jag log för mig själv men fortsatte gå. Han suckade högt och jag kunde inte undgå att skratta. Hur många gånger kunde man sucka på en dag? Många om man hette Justin Bieber. Jag kunde höra hans steg bakom mig och tillslut nådde han fram till mig. "Varför väntade du inte?", undrade han när han stod bredvid mig. Jag kollade emot honom med ett höjt ögonbryn. "Vadå?", sa förvirrat när jag inte svarat. "Hm, låt mig tänka. Du dushade i 1 timma, jag orkade inte vänta. Så jag tänkte dra till arenan så länge", sa jag och ryckte på axlarana. Han nickade. Vi gick tysta emot arenan och jag var alldeles varm i hela kroppen. Tillslut vände jag mig emot honom med ett svagt leende. "Öh, du. Skulle det skada om typ.. Chelsea skulle få komma hit några dagar?", undrade jag och han mötte min blick. "Nej, det skulle det inte. Men jag vill ju vara med dig själv", sa han och gjorde en sur min. Jag skrattade samtidigt som jag puttade till honom. "Och Chaz och Ryan, dom får vara här då eller?", log jag och han besvarade mitt leende. "Dom spelar ju bara tvspel hela tiden endå", sa han och jag skakade på huvudet. "Nej, men tanke på det, så är dom där borta", sa jag snabbt och pekade åt höger. Han kollade snabbt åt sidan med ett leende.Jag puttade snabbt till han på skämt, men istället snubblade han på en flaska och föll rakt emot marken med ett högt dån. Han skrek till och jag kunde inte hålla mig för skratt, åh vad lättlurad han är. Han visste om att Chaz och Ryan fortfarande sov, endå trodde han på det. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Jag räckte fram min hand för att hjälpa honom upp. Men istället drog han ner mig på honom och la sen sina armar runt min midja. Han snurrade runt så att han låg över mig och flyttade sen upp sina händer till mina kinder. Han log och kom sen närmre. Men istället tryckte jag upp min hand i hans fejs och han fnös. "Vad gör du?", undrade han och flyttade på min hand. "Inte här, någon kan se oss", sa jag tyst och skulle resa på mig. Men han drog mig bara närmre sig. "Haha, okej. Vad spelar det för roll?", sa han och jag log emot honom. "Just det", mummlade jag och han skrattade. Jag hade till och med glömt, alla trodde redan jag var Justins tjej. Han lutade sig emot mig ännu en gång och kysste mig. Hans kyssar var varma och mjuka. Hans läppar var perfekt formade. Hans andedräckt luktade vanilj och han kysste mig länge. Han flyttade sina händer till min rumpa och jag kunde inte undgå att le emot hans läppar. Han var så fin.

Det kändes som om jag gjorde fel. Som om det var fel av mig att kyssa henne. Men jag gillade henne så otroligt mycket. Men efter allt jag gjort var jag inte värd henne. Inte någon stans. Jag drog mig snabbt bak och ställde mig upp. Jag drog upp Summer och la min arm runt hennes midja för att dra henne intill mig. Vi gick tysta den sista vägen till arenan och tog sen varandras händer. Men jag visste att allt jag gjort var fel. Och jag skulle gottgöra henne. Det skulle jag.

Något stavfel kanske, älskar er. Kram Ida!!

Chapter 23 - That guy, he like's you to.

Jag log åt hur fruktansvärt vacker den stjärnbelysta himmeln var. Jag kände hur Justin långsamt smekte mitt hår och jag vände mig snabbt om. Hans händer gled ner om nacken på mig och jag svalde. "Jag älskar dig", mummlade jag emot hans hand samtidigt som jag kysste den mjukt. Han log, men plötsligt puttade han till mig. Snabbt föll jag ner ifrån berget och jag kunde inte röra på mig, jag var helt stilla, men kunde fortfarande se Justin. "Äh, kom upp nu! Sova kan du göra senare" sa han och jag slöt långsamt ögonen.

Jag slog snabbt upp ögonen efter att Justin ännu en gång bett mig gå upp. "Äntligen!", utbrast han och jag morrade till. Jag slängde min kudde på honom och han skrattade. "Vad?", röt jag och han log. "Det var inget speciellt, kände för att prata lite med dig", sa han glatt. "För Chaz och Ryan sover dem med, men du kändes bättre att prata med", sa han lite tystare nu. Jag vände snabbt blicken emot klockan. "Halv 6?! Kom igen", röt jag och tryckte ner mitt huvud i kudden. Jag kände hur han la sig ner bredvid mig. Hans arm var plötsligt runt min midja. Jag lyfte på huvudet och kollade surt på han. "Ta bort den", mummlade jag och han kollade oroligt på mig. Han tog försiktigt bort den och han suckade när han mötte min hårda blick.

"Vad är det?", undrade han oroligt. "Vad det är? Hm, låt mig gissa. Killen jag praktiskt taget gillar, går runt och leker med mina känslor hela tiden. Trotts det, så gillar jag han fortfarande. Det säger ju sig ganska mycket", mummlade jag och drog bort täcket ifrån mig. Jag ställde mig upp och gick snabbt in i badrummet. Jag kunde höra Justin suckade och snabbt därefter kom han in i badrummet. Han kollade på mig igenom spegeln och jag satte upp håret i en tofs. "Vill du veta en sak?", sa han tyst och jag vände mig emot honom. "Prata på", jag var riktigt spydig emot honom, men ojoj, det var bara början. "Duvet, killen du gillar. Han leker inte med dina känslor. Den killen gillar dig också, väldigt mycket. Men han vet bara inte hur han ska göra. För han vågar inte ta steget", sa han och jag som var berädd på att få världens största utbrott stelnade snabbt till. Han drog upp sin blick ifrån golvet och mötte snabbt min. "Och jag kan lova dig att det är sant", sa han lugnt och log lite snett. Han kysste mig snabbt på kinden och lämnade sen rummet. Jag kollade efter honom och sen försvann han in i sovrummet. Jag stängde badrummsdörren, full av tankar hoppade jag in dushen.

-

Dagen gick riktigt snabbt. Jag hade inte sett någon av killarna sen imorse. När vi åt frukost. Justin hade inte sagt ett ord, och så dum jag var hade jag heller inte gjort det. Som vanligt satt Chaz och Ryan och pratade i mun på varandra. Dom killarna hade börjat störa mig jävligt mycket. Helvete vad jobbiga dom är. Men som tur var skulle dom bara stanna i max en vecka till. något jag är glad över. Jag skulle också fråga om Chelsea skulle få komma hit i någon vecka, men jag hade aldrig rätt tillfälle att fråga Justin. Jag drog handen över den stora boken och suckade. Läxa tills imorgon, en 2 meter tjock NO bok. Hemskt. Jag slängde undan den i sängen och reste på mig. Hela dagen hade jag tänkt på det Justin sagt imorse. Jag kunde inte få ut det ur mitt huvud. Jag gillade han, han gillade mig. Vad var problemet? Varför är han så fruktansvärt feg och visar det på ett så dåligt sätt. Jag drog på mig en rosa mjukisdräkt ifrån Juicy och tog sen på mig mina uggs.

Jag satte upp håret i en tofs och lämnade tourbussen. När jag såg Pattie sprang jag fort fram till henne. "Hej, vet du vart Justin är?", sa jag snabbt och hon vände sig emot mig. "Hej Summer, ja, han är i arenan med Chaz och Ryan. Han övar inför imorgon", log hon och jag nickade. "Tack", sa jag snabbt och skyndade mig sen bort till arenan. Jag visade upp mitt backstagepass för att komma in och jag hörde direkt Justins ljuva stämma. Jag skyndade mig bort till scenrummet och såg Justin stå där. Han hade en grå munkjacka och svarta byxor. Hans hår var rufsigt och jag blev helt varm. Jag gick närmre scenen, så tyst jag kunde. Tillslut var jag framme. Justin mötte min blick och slutade sjunga. Han suckade i micken och vände bort sitt ansikte emot mig och jag fnös. "Vart är Ryan och Chaz?", sa jag högt för att han skulle höra mig.

"I min loge, dom spelar tv spel", sa han och satte sig försiktigt på scenkanten. Jag gick fram till honom och han mötte tillslut min blick. Jag försökte trycka upp mig på scenen men lyckades inte. Tillslut fick jag nog av Justins skrattande. "Hjälp mig upp istället", mummlade jag och han log. Han tog tag i min arm och hjälpte mig. När jag kom upp satte jag mig försiktigt bredvid han. Han kollade emot mig med ett svagt leende.
Han vände sen fram ansiktet. "Jag har tänkt, på det du sa imorse", mummlade jag och han nickade. "Mhm", var hans enda svar och jag suckade. "Justin, för det första har du Madison, för det andra har du visat det så dåligt. Du har sagt så hemska sak..", Mer hann jag inte. Plötsligt kysste han mig. Mjukt. Jag stelnade till och svalde. Han särade försiktigt på sina läppar och gjorde detsamma med mina med sin tunga. Jag tänkte precis backa bak men han tryckte mig hårdare intill sig. Han lyfte försiktigt över mig till sitt knä utan att avbryta kyssen. Han drog sina händer över min rygg och hela jag rös till. Han tryckte mig så nära sig så att jag kunde höra hans hjärta slå. Som om han var rädd att jag skulle försvinna. Tillslut backade han bak och mötte min blick.

"Summer, jag gillar dig, otroligt mycket"

Äntligen va? Skriven av mig(Ida) och vad tycker ni. Vad ska hände nu? TELL ME! Ge mig ideer. Ska det bli något mellan dom nu eller hur ska vi göra? Kram♥

Chapter 22 - I know you

Jag öppnade försiktigt ögonen och mötte Justins blick. "Vad är det?", mummlade jag hest och han log snett. "Vi är framme nu", sa han och jag reste mig försiktigt upp. Igår hade vi vart hos Ellen och sen hade hela crewet hoppat på nästa flyg vidare till Australiten som hade tagit 11 timmar. "Aha", sa jag snabbt samtidigt som jag hjäspade. Jag sträckte på mig och räckte sen över min väska till Justin som med ett suck tog emot den. Jag flinade. Jag ställde mig sen upp och såg att det bara var jag och Justin kvar på flyget.

Han började gå och jag gick vingligt bakom honom. Jag var hysteriskt trött. Hade bara sovit i någon timme inatt kanske. Tillsammans gick vi ut ur planet och in på flygplatsen. När vi kom ner till vänterummet så var där hela crewet. Dom log tacksamt när vi kom. "Äntligen!", utbrast Alfredo och flinade. Jag skrattade lite. Jag bad om min väska och Justin gav fram den till mig. Några vakter kom efter bara några minuter för att ta med oss ut ur kaoset. Såfort vi kom ut på flygplatsen så gick fansen nästan till attack. Justin höll min hand samtidigt som han skrev några autografer med den andra. Jag fattade inte hur fansen orkade, klockan var 2 på natten.

Vi kom sen ut på utsidan och vi gick in i en buss som väntade. Dessa två veckor skulle vi spendera i tourbussar, inte hotell. När vi kom fram till bussarna släppte jag snabbt ner väskan och utan att säga ett ord skyndade jag mig till mitt och Justins rum och slängde mig i sängen. Sen tror jag att jag somnade.

"Ska vi väcka henne?", rösten var avlägsen men endå nära. Jag kände igen den, men det var inte Justins röst. "Hon kommer döda mig, så nej", nu var det Justin som snackade. Jag gnuggade mig försiktigt i ögonen och öppnade dom sen. Jag satte mig vingligt upp och såg hur dörren slogs upp. "Oj, är du vaken?", sa Justin tyst. Jag nickade. "Ja, vem ville väcka mig?", han kollade på mig länge och stängde sen dörren. Snabbt gick han fram till sin resväska för att ta fram något. "Chaz och Ryan är här", sa han efter ett tag. Han mötte min blick. "Det var Chaz som sa att vi skulle väcka dig", sa han och ställde sig upp. "Så dom är här? Åh nej!", röt jag och lät mig själv falla emot sängen igen. Han skrattade. "Så farligt är det inte", sa han snabbt och lämnade sen rummet. Jag fnös.
Jag reste mig upp och gick fram till min resväska. Jag drog upp blåa underkläder i spets och tog med mig dom in till badrummet. Jag drog fram en handduk och hoppade sen in i dushen. Inte förens jag dushat klart så insåg jag att jag glömmt ta med mig kläder in. Jag torkade mig snabbt med handduken och trog sen på mig underkläderna. Försiktigt gick jag ut ur rummet och fram till min resväska. Plötsligt slog dörren upps och jag kollade snabbt upp.
"Oj hej Summer", sa Chaz och jag märkte hur han blick gick neråt. Jag la handen för min bröst, och som jag antagit så kollade han snabbt upp mot mitt ansikte. "Vad vill du?", sa jag och han harklade sig. "Tänkte bara kolla att du var vaken, på Justins order, men ja det var du", sa han förvirrat och lämnade snabbt rummet. Jag skrattade för mig själv och drog sen på mig en rosa klänning med vita blommdetaljer. Till det tog jag vita balerina skor. Jag fönade mitt hår och satte sen upp det i ett tofs. Jag log lite för mig själv och gick sen ut ur rummet.

Jag drog upp min mobil ur fickan för att smsa Justin när jag insåg att han inte var i bussen. "Vart är du?", skickade jag snabbt iväg och gick ut på utsidan av bussen. Jag insåg att alla var borta och kollade mig förvånat omkring. Min mobil pep till och jag skulle precis öppna ett sms ifrån Justin när jag plötsligt kännde iskallt vatten över mig. Det kom som i en chock och min mobil flög i väg flera meter bort samtidigt som jag skrek till. Jag vände mig och där stog en flinandes Justin. Åh hur vågar han! Jag skulle precis putta iväg han när jag kände en vatten stråle rakt ryggen. Plötsligt fick jag en i ansiktet också. Det slutade med att jag fick vattenstrålar på hela mig. "Lägg av nu", skrek jag och jag hörde massa skratt. Ärligt kunde jag inte heller hålla mig för skratt. Dom slutade sjuta vatten på mig och jag rätade på ryggen. "Haha så går det, det händer såna som du", skrattade Justin och jag flinade när jag såg Kenny bakom honom med pistolen riktad mot Justins rygg. "Visst såna som dig också", sa jag snabbt och Kenny började spruta vatten på han. Även Chaz och Ryan gjorde det. Precis som med mig, så slutade det med att alla siktade på honom. Efter nästan en timmes vattenkrig så slutade vi. Men jag kunde fortfarande inte sluta skratta på ett bra tag. Jag, Chaz, Ryan och Justin gick på en väg och pratade med Kenny framför oss.

"Varför gjorde du och Madison slut igen då?", slängde plötsligt Chaz ur sig och Justin stannade upp. "Va?", mummlade jag och Justin suckade. "Hon gjorde slut med mig igen Chaz, och jag vet inte", sa han och jag fnös. "Tack att jag fick veta, jag är ju din tjej", röt jag och Chaz och Ryan vände snabbt sina blickar emot mig. "Va? Är ni tillsammans på riktigt?", sa Chaz dummt och Ryan slog till han på huvudet. "Nej, fortfarande på låtsas. Dom gillar inte varandra på riktigt ditt cornhead", sa Ryan och jag svalde. Det gjorde ont när dom sa så. "Förlåt Summer, men jag känner dig. Du kan säga saker som du ville säga, utan du råkar ibland", sa han och stannade upp. Jag nickade samtidigt som vi svängde in emot Mcdonalds. Ä ven fast jag ville slå till han riktigt hårt för det han precis sa.

SÄMST, TRÅKIGAST, DÅLIGAST, FELSTAVAT OCH ALLT MAN KAN HITTA PÅ. Är sjukt trött och sjuk men tvingade mig själv att skriva ett. Så ja, ni får tycka vad ni vill och kommentera om ni har lust.. Godnatt! Hehe kram Ida.

Chapter 21 - Reveal the secret

Väl nere vid poolen kände jag mig riktigt iakttagen. Många blickade från avstånd, vilket inte kändes bra alls. Det hade jag nog tyckt för några månader sedan. Idag efter konserten, skulle vi direkt åka tillbaka till USA, Los Angeles. Där hade Justin en intervju hos Ellen. Jag visste att Justin tvekade lite, men jag hade trots allt lovat honom att följa med. Även om jag absolut inte kände för att göra det nu, så kanske jag skulle känna bättre angående den saken senare.
Någon knackade på min axel, Justin. "Kommer du upp?" jag kollade på honom, fnös till och skakade på huvudet. "Snälla." sa han bedjande och jag reste mig upp från solstolen som jag låg så bekvämt på. Justin tog min hand och jag kramade motvilligt om hans hand, kände en blixt i ryggen då vi gick in i lobbyn för att sedan åka upp till rummet. Jag suckade, "Var du tvungen?" frågade jag i hissen och han nickade, släppte min hand.
-
Justin gick upp på scen. Jag var lite stolt över honom. Jag stod framför scenen, även fast Justin säkert inte ville det efter vad tidningarna skrivit om det jag sagt till några av hans fans sist jag var med på hans konsert.
Jag tittade upp på Justin med ett leende, allt kändes helt plötsligt så annorlunda. Jag glömde för några minuter hur det faktiskt låg till då jag såg på honom där han satt och sjöng placerad i det jätte lika hjärtat och spelade så fint på sin gitarr. Tiden gick fort också, för snart var konserten slut. Jag gick backstage och mötte Justin som var alldeles svettig. Han slog ut sina armar och drog in mig i hans famn då Kenny gick förbi. Jag log på ett ursäktande vis då jag ryggade tillbaka och Justin gav ifrån sig en suck. Han gick in i sin loge.
Jag klarade nästan inte av att titta på henne, vilket var riktigt synd. Jag var besviken på mig själv. Det fanns dock inte så mycket jag kunde göra nu, kände jag. Jag var nu inne i min loge men gick snabbt ut, gick med Kenny och Summer till bilen. Tänkte duscha på hotellet eftersom att vår packning ändå var där. Vi åkte till hotellet, då vi var framme klev jag ur, tog Summers hand då hon klev ut. Det pirrade till i mig då hon kramade om min hand. Pinsamt nog släppte vi inte varandras händer i hissen utav vi flätade samman våra fingrar. Det var inte förns inne på rummet som hon släppte min hand och gick direkt till sin packning. Det gjorde hon rätt i då jag gick in i badrummet och klev in i duschen. Jag duschade av mig och klev sen ur, torkade mig och satte på mig nya kläder som skulle vara bekväma att flyga i.
På flygplatsen var det inte mycket folk, klockan var nästan 1 på natten och jag var riktigt trött och märkte att Summer var tröttare än jag själv var.
Vi fick kliva på. Det gjorde vi.
Sätena var riktigt sköna och vi flög riktigt lyxigt. Det var så jag gillade det. Jag satte mig och Summer gjorde likadant bredvid mig. Kenny slog sig ned precis bakom. Hon gav ifrån sig en gäspning och hon lade sig med huvudet vilandes i mitt knä, vilket kändes bra. Jag smekte hennes kind och drog några fingrar genom hennes hår. Hon rös till och ett leende lekte i mina mungipor. Tillslut slöt jag också ögonen och lät tröttheten ta över.
Jag satt backstage med Kenny, Justin hade precis gått ut till Ellen som kramade om honom. Han gav henne en lätt puss på kinden och hon log brett. "Justin Bieber!" utbrast hon och alla klappade händerna, tjöt och visslade. Justin log brett och jag såg hur glad han var att få vara där.
Jag tittade på Kenny och undrade om han visste hur det låg till.. Antagligen inte. Men det verkade som om Scooter gjorde det. Det förvånade mig egentligen inte alls.
Ellen välkomnade mig med öppen famn och ett brett leende på läpparna. Vi båda slog oss ned och hon frågade mig lite om det nya albumet som var planerat att släppas om några månader. Tillslut var hon på mig, hon nämde Summer.
Jag blev alldeles till mig. Inför alla, visste jag inte vad jag skulle börja även om jag var otroligt ivrig. Jag borde egentligen inte säga något alls, men vad skulle jag göra?

Av mig, Harlee. Kanske jätte dåligt. Har rätt mycket att göra, så har inte hunnit läsa igenom, jag ber om ursäkt för aktuella fel. Puss på er så länge.

Novelltips

Jag läser ingen novell utom en, och den hittade jag tack vare hennes rediga kommentarer. Ni förstår inte. När jag läser den blir jag helt varm och den värmer upp hela mig. Ni förstår inte vilken otroligt stor talang denna tjejen har. Och hon kommenterar dessutom denna novellen redigt och bra! En STOR tumme upp till Marielle.

Hennes blogg hittar ni HÄR!
Hon har precis skrivit klart sin andra novell, och ska nu börja på sin trejde. Om ni har tid, borde ni verkligen läsa igenom novelldelarna på den andra novellen, den är nog den bästa novell jag läst. Här han ni prologen till den:

Clarissa Jones
Hon är 17 år, och bor tillsammans med sin mamma och sin 2 åriga son Liam. När hon var 13 år förlorade hon sin pappa i kriget, och som att inte det var nog, när hon var 14 våldtog hennes pojkvän henne. Efter det vart hon aldrig sig lik, så hennes mamma Erica bestämde att dom skulle flytta från LA, USA till Stratford Kanada.

Hon har två bästa vänner, Alessa och Celia. Det var dom två som tog henne under sina vingar när hon kom ny till Stratford High. Hon trivs tillsammans med dom, som fisken i vattnet.
Hennes största hemlighet är hennes son, ingen vet om honom, förutom hennes mamma och en snäll granne som brukar vara barnvakt. Det är hon extremt tacksam över.
Läs mer om hur hennes liv förändras under en fest och hur hemligheten kommer ikapp henne för varje dag.
Hon har två bästa vänner, Alessa och Celia. Det var dom två som tog henne under sina vingar när hon kom ny till Stratford High. Hon trivs tillsammans med dom, som fisken i vattnet.

Hennes största hemlighet är hennes son, ingen vet om honom, förutom hennes mamma och en snäll granne som brukar vara barnvakt. Det är hon extremt tacksam över.

Läs mer om hur hennes liv förändras under en fest och hur hemligheten kommer ikapp henne för varje dag.

Och tack Marielle, tack för alla din underbara kommentarer. Och även ett stort tack till ALLA andra. Jag älskar er, och hade jag haft tid så hade jag svarat på vartenda kommentar. Trust me, men ibland gör jag det. Och vänner, alla som har en novellblogg, kommentera den här, så får vi se vad vi gör med den. And stay tuned.
Men nu får alla fokusera på Marielles blogg, den är oslagbar!CHAPTER 20 ÄR UNDER!!!

Chapter 20 - I can't controll this

Jag hörde Summer sucka ifrån badrummet och jag svalde. Hon ställde ner något och kom sen ut till sovrummet. "Tandkrämen är slut. Kan inte du gå och köpa lite ny?", sa hon utan känsla. Hon var så kall, som om hennes hjärta hade försvunnit. Som om hon inte kunde tänka, bara prata. Hon kollade kallt på mig och ännu en gång så svalde jag. "Jo, visst", sa jag och hon log. "Tack Justin, något kan du göra rätt", sa hon lungt och gick sen tillbaka till badrummet och smällde igen dörren.

Jag visste inte varför jag gjorde det, men jag kände mig tvungen till att göra vad hon bad mig till. Jag drog ner det stora tandkrämspaketet och tog med det bort till kassan. Som tur var hade dom det på hotellet, så jag var inte direkt tvungen att ta med mig Kenny. När jag stog i hissen påväg upp igen så fick det mig att tänka efter. Vad hade jag gjort egentligen. Varför i hela helvete kysste jag henne? Och varför fick hon mig att falla, igen. Det hade gått en vecka sen Summer såg mig kyssa Madison utanför badrummet, och jag vet inte vad jag tänkte. Men det blir värre. Jag smsar fortfarande med Madison, jag har fortfarande kontakt med henne. Men vi har inte gått längre. Jag vet hur mycket Madison vill ha tillbaka mig. Men om jag vill ha tillbaka henne? Ja, det är frågan.

Jag gillar Summer, väldigt mycket, och inte förens nu börjar jag inse det. Men samtidigt så vet jag inte om jag gillar henne så starkt. Och jag förstår verkligen hur krossad Summer måste känna sig. Det var fel av mig att nästan kyssa henne i omkädningrummet innan. Men jag vet att det inte går att ångra sig.

Jag tryckte försiktigt ner handtaget till hotellrummet och stängde dörren efter mig. Summer kom snabbt ut i rummet med en nyfiken blick. "Fick du med dig tandkräm nu? Ingen hora från stan va? Åh jag ser att du har tandkräm!", sa hon med en förvånad röst. "Lägg av", sa jag sansat och hon skrattade till utan humor. "Seriöst, lägg av själv. Undrar om du inte redan bytt tjej? Du låg säkert med Madison, men dumpa henne för en annan tjej som du hittade någonstans", sa hon ännu en gång lungt med ett små flin på läpparna. Jag kollade oroligt på hennes samtidigt som jag suckade och kollade upp på henne."Lägg av, sa jag", sa jag nu lite surare. Jag knuffade undan henne för att komma förbi. "Ojoj, killen blir sur. Visste inte att en bäver kunde visa det, eller snacka. Eller ligga runt med tje..", nu gick hon över gränsen. Jag var tvungen att avbryta henne där. "Bara håll käften, det är fan inte jag som styr MINA känslor. Och om jag gillar Madison, så gör jag det. Och om du gillar mig, och vill att jag ska känna detsamma för dig, så försöker du verkligen inte på rätt sätt. Tror du att det får mig att börja gilla dig, så som du håller på?!", nästan skrek jag och gick in i sovrummet och smällde igen dörren med ett högt dån.Jag bara svalde, stog kvar där jag stått hela tiden. Visste inte vad jag skulle säga. Små tårar billdades runt ögonen med jag torkade snabbt bort dom. Han var inte värd mina tårar. Inte någonstans. Jag skulle vara stark. Jag skulle vara stark och stå ut dessa två månader och två veckor som var kvar. Vad han än sa eller gjorde. Och jag lovar även mig själv, att inte falla för honom på riktigt. Denna gången ska jag inte göra det.

-

Jag hörde hur min mobil pep till och jag öppnade försiktigt mina ögon. Jag sträckte på mig i den lilla soffan och suckade. Jag hade sovit på soffan inatt. Hade inte vågat gå in till Justin. Och han hade dessutom inte lämnat rummet någon gång. Han hade luggit där inne sen han stängde igen dörren igår. Jag satte mig försiktigt upp och tog handen för huvudet när det svajjade till. Jag hjäspade snabbt och tog tag i min mobil. "Chelsea", lysste det upp på skärmen och jag suckade. "Hej bästis, saknar dig otroligt mycket. Hörde att du egentligen skulle kommit hem i veckan, men att det blev inställt. Varför detta?", stog det och jag log lite smått. "Hej hjärtat.. Jo, Joselyn hamnade på sjukhus. Men det dom trodde var en allvarlig lungsjukdom, var bara en förkylning när dom kollade efter. Alltså inget allvarligt, och då behövde jag inte åka hem. Dessutom vill jag bara bli klar med dessa veckor så fort jag kan. Skulle jag åkt hem, så skulle jag få ta igen dom dagarna hos Justin. Men vi syns snart, ska snacka med Justin och se om du kan komma hit", knappade jag snabbt in och skickade iväg det.

Jag ställde mig upp och hjäspade återigen. Jag klampade sen bort mig badrummet och låste dörren efter mig. Jag och Chelsea hade haft en ganska konstat smsrelation, men Michelle hade inte hört av sig sen jag åkte. Jag hade skickat flera sms i början och ringt henne flera gånger. Men tillslut gav jag upp. Och när jag frågade Chelsea varför hon inte svarade, så pratade hon bara bort det. Jag antog att hon hade gått vidare och inte ville vara kompis med mig längre. Visst gör det ont, men ibland måste man acceptera svåra saker.

Jag tvättade av ansiktet och borstade sen mina tänder. Justin skulle ha konsert klockan 7, och klockan var nu bara 12 på dagen. Just nu var vi på ett väldigt fint hotell i Spanien. Det var välldigt varmt här och idag hade jag planerat att bara sola och hänga vid poolen. Men synd var, jag var tvungen att gå på Justins konsert idag. Jobbigt. Men folk hade börjat undra varför vi inte sågs tillsammans längre. Så Scooter sa att det var dags att jag följde med idag. Så det vara bara att bita ihop och gå med på det.

Jag hörde hårda knackningar emot badrummsdörren. Jag öppnade den snabbt och där stog en nyvaken Justin. Han kollade sorgset på mig och svalde. "Förlåt, förlåt för det igår", sa han hest och jag var tvungen att bita ihop föra att inte kyssa honom här på plats. Han var så sexig och hans röst var inte mycket bättre den. Jag bara gick förbi honom, jag klarade inte av det. Men Justin tog tag i min arm och drog tillbaka mig. Han drog in mig i hans farm och kramade om mig länge. Jag svalde. "Justin, släpp mig", mummlade jag emot hans nacke och han skakade på huvudet. Hans kropp var varm och jag kunde dö vilken sekund som helst. Jag var så svag i hans närhet. Tillslut puttade jag undan honom med tårfyllda ögon. Han kollade oroligt på mig och ännu en gång puttade jag till han. Jag skyndade mig in i vårt sovrum och slängde mig på sängen.

Jag insåg precis att det jag lovat mig själv igår, inte höll. Jag har visst fallit för Justin endå.

Skriven av me, Ida, vad tycker ni? Går vi för fort fram eller vad tycker ni? Kommentera gärna, hihi. Jag tvingar er inte, men det vore kul. Kram!!

Chapter 19 - Why did you do that?

"Justin, ta det lugnt", mummlade jag och han skrattade utan humor. Han glodde ilsket på tidningen som var belägen framför mig. Jag sträckte mig försiktigt efter den, men Justin gjorde någon hastig rörelse så jag backade snabbt tillbaka med ett flämt.

"Trodde du seriöst att jag skulle slå dig?", mummlade han tyst och jag suckade. "Ja, faktiskt", mummlade jag och knycklade ihop tidningen för att försöka träffa papperskorgen - utan att lyckas. "Vad var det bra för? Kan du svara mig nu?", röt han och kom ruskig nära. Jag svalde.
"Vad var det du fråga nu igen?", sa jag tyst och han suckade samtidigt som han backade bak lite.
"Varför sa du till några tjejer att vi inte dejtade? Vad fan var det bra för?", sa han lite surare och jag fnös. "Skämtar du med mig? Du kallade mig för tjock, såklart jag bli arg?! Och Madison är ju endå inte di..", jag avbröt mig och kollade oroligt på Justin. "Öh va?", sa han lite mjukare och mötte min blick. Jag kliade mig på handen och svalde.
"Inget"Hon var snabb på att svara och jag kunde se hur hennes ansikte blossades upp i en röd nyans. Hon reste sig upp och lämnade snabbt rummet. Va?

Senare på eftermiddagen satt jag och skrev ner några menningar i den vita anteckningsboken och suckade. Försökte dra några ackord med gittaren, men det lät inte bra tillsammans. Jag knycklade ihop pappret med låttexten och kastade iväg det. Texten var heller inte bra. Jag drog fram en ny sida och tänkte efter. Plötsligt öppnades dörren och jag mötte Summers blick. Den var tårfylld och mitt hjärta höll på att hoppa över ett slag. Jag reste snabbt på mig och gick fram till henne. Hon kollade ner i golvet och jag la mina händer på hennes axlar.
"Vad är det?", sa jag orolig och hon svalde. Hon sa något men hennes ord var otydliga och sårade. "Jag hör dig inte", sa jag lugnt. Hon puttade bort mina händer och mötte min blick. "Joselyn har hamnat på sjukhus", sa hon tyst och jag kollade oförstående på henne. "Min syster..", mummlade hon och en tår mötte golvet. Jag vet inte varför, men det gjorde ont att se Summer.. Ledsen.

"Vill du hem för några dagar och komma tillbaka sen?", undrade jag och hon nickade. "Men inte nu, några dagar. Det är bara mamma som får besöka henne nu", sa hon och kollade smärtsamt på mig. Jag log svagt. "Kan vi inte lägga alla våra bråk åt sidan idag, så kan jag ta med dig till stan? Jag har hört att shopping alltid piggar upp er tjejer", små log jag och hon skrattade. "Jag vet inte", sa hon tyst och snyftade. "Snälla, bara en gång? Imorgon blir allt som vanligt. Alla bråken fortsätter", sa jag med ett leende och hon skrattade. "Okej då, Bieber"
-

"Denna då?", sa Summer med ett leende. Jag skakade på huvudet med ett flin. "Nej", sa jag snabbt. Hon log och ställde sig på tå samtidigt som hon tryckte på mössan på mitt huvud. Jag vände mig emot spegeln och flinade. "Snygging", skrattade jag och drog upp min mobil. Jag försökte dra in Summer i bilden, men hon avstog. Jag förstog henne, kan man få mer hat än vad hon redan fått? Jag tog en bild samtidigt som jag skrattade. Jag la ner mobilen i fickan och kastade iväg mössan.
"Justin?", hörde jag någon säga och jag suckade. Det hade vart alldeles för många fans för mig idag, men något jag får stå ut med. Samtidigt är vi ju i Tyskland, det är ganska stort här. Men tillslut gick det överstyr. Och eftersom Kenny inte var med så funkade inte detta längre. Jag drog hastigt tag i Summers hand och hon kollade frågandes på mig. Jag flinade. Snabbt började jag springa iväg med Summer i min hand. Hon skrattade bakom mig och jag hörde hur även visa fans var efter. Jag ökade på och sprang bort runt hörnet. Något jag inte skulle gjort. Det fanns bara en butik här, underklädes affär. "IN", röt Summer och tryckte in mig i butiken. Hon drog med sig några bhar och tryckte sen in mig i omklädningsrummet. "Helvete Justin, dom är ju helt galn..", hon blev tyst när hon hade vänt sin blick emot mig. Tillslut började hon skratta ivrigt. "Du är generad, vad gulligt", utbrast hon och det fick mig antagligen att bli ännu rödare.

Hon flinade och drog av sin sin tshirt. "Vad gör du?", undrade jag oroligt och hon log. "Vi är i ett omkädningsrum, vad brukar man göra?", sa hon och jag bet tag i läppen när hon drog av sig sin Bh. Hon satte på sig en svart i spets och med rosa detaljer och vände sig emot mig. Hon skulle precis säga något innan hon suckade. "Herregud, du måste ju kunna se mig i BH utan att flamma upp! Du är knallröd i ansiktet", sa hon med ett svagt leende. Jag log snett samtidigt som jag ställde mig upp. Hon kollade nervöst på mig.Jag kände hans kalla händer nudda min bara hud som snabbt knottrades till. Hans ansikte var nära och han log. Hans stora bruna ögon mötte min blick och jag svalde. Han särade lite på sina läppar och kom ännu närmre mig. Han kysste mig lätt på halsen och uppåt. Tillslut kom han till munnen. Han skulle precis kyssa mig innan hårda knackningar hördes på dörren. Han backade snabbt undan och jag drog på mig min tröja. Dörren öppnades och expiditen kollade skeptiskt på mig. "Inget kyssande härinne", röt hon och jag svalde. Samtidigt kom jag och tänka på vad sam skulle hänt om inte hon kom. Varför gjorde han så? Jag tog min väska och drog snabbt med mig Justin därifrån. Vi skyndade oss ut därifrån och brast sen ut i ett skratt. "Pinsamt", mummlade han och jag log. "Håller med".

Det var inte förens vi var tillbaka på hotellet och när jag skulle byta om som jag insett att jag fått med mig BHn ifrån affären. Mitt hjärta slog ett extra slag och jag öppnade snabbt badrumms dörren för att säga till Justin. Men när jag öppnade dörren så såg jag något helt annat än vad jag förväntade mig att se. Jag svalde och kunde nästan känna tårarna rinna.

Skriven av mig (Ida), känner att den blev både bra och dålig. Haha men jag skrev den konstigt och har inte hunnit läsa igenom den. Så ni får stå ut med det! Puss♥

Chapter 18 - We're in

Alla skrek, jag log brett. Detta var det bästa jag visste. Egentligen funderade jag inte så mycket när jag stod på scen och sjöng. Nej, jag tänker inte alls i vanliga fall.. Men nu kunde jag inte göra annat än att fokusera mig på Summer. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, vad hade jag gjort?
Jag blev väldigt osäker på mig själv då jag tappade texten i slutet av Love me, mitten stycket av That should be me och vid några få ord i Up. Jag kände hur stämningen inte var på topp, jag blev riktigt arg och besviken på mig själv.
Nu var det dags för One Less Lonely Girl. Jag sjöng låten, i slutet utav den kom Marvin, Anthonio, Nick och Michael ut med en tjej som satte sig på stolen som var placerad ute på scenen. Jag som stod ovanför henne gick ned, höll mig för bringan lite då jag tog i. Jag rörde mig mot henne, plockade upp buketten med dem röda rosorna på vägen och gav dem till henne innan jag lade armarna om henne, bakifrån. Ett leende lekte i mina mungipor och hon höll sig för munnen. Jag smekte hennes kind lite.
Snart var låten slut, lika så var konserten efter ytterligare ett par låtar. Jag gav publiken en släng kyss och gick andfådd ut ifrån scenen, backstage. Svetten rann om mig, bokstavligt talat.


Justin hade nog inte sett mig än, jag tror inte han visste att jag var här. Jag hade sett hela konserten. Den var underhållande men jag märkte att Justin inte var på topp, det gav ett likadant inflytande på hans fans som nog blev en aning oroliga. Jag satt framför scenen, men reste nu på mig för att gå in backstage. Det gjorde jag. Några tjejer ropade på mig från den främre raden. Jag tvekade innan jag gick fram till dem. "Du dejtar Justin va?" hon log hoppfullt. "Nej." svarade jag och gick sedan där ifrån. Nu skulle jag få skit.
Jag knackade nu på Justins loge. Han öppnade och tog tag i min tröjarm. Han drog in mig. Jag himlade med ögonen, han trodde att jag var rädd för honom, vilket jag verkligen inte var. Jag satte mig på den lilla soffan och drog upp min iPhone, fotade Justin då han drog av sig tröjan. Jag log svagt och stoppade ned den igen.Jag visste inte varför jag var så irriterad. Jag klev snabbt in i duschen och sköljde av mig eftersom att jag var riktigt svettig då jag ansträngt mig under tiden på scenen. "Summer!" ropade jag samtidigt som jag tvålade in mig. Hon svarade inte, jag suckade och klev efter en stund ur duschen. Jag torkade mig, satte på mig ett par ren tvättade klädesplagg jag fann i en väska.
Två dagar senare.

Jag gick upp, tittade på Summer som sov. Jag hade vaknat utav min iPhone som tagit emot ett sms. Det var från Kenny. Jag bad honom komma upp, och det gjorde han. Jag mötte honom utanför dörren. "Kanske något du vill se." sa han oentusiastiskt och räckte fram ett tidningsuppslag. Ett par bilder på mig och Summer. En och en annan då vi kysstes. Jag läste för mig själv samtidigt som jag gick in på rummet igen.
"Enligt ett par vittnen från efter Bieber's konsert, sen ett par dagar tillbaka, stötte dem på den ryktade flickvännen. Dem frågade hur det låg till mellan henne och Justin, hon nekade till att hon dejtar Bieber.. Vi vet att Justin spenderar mycket tid med denna unga dam och enligt massor av vittnen är Justin en riktig gentleman och behandlar flickan som om hon vore hans egna prinsessa." Läste jag och skrattade till. Jag satte mig bredvid Summer, skakade om henne och hon vaknade. Jag hade absolut tänkt att prata med henne om detta.

Lite konstigt kanske, vad tycker ni? puussar. Av mig, Harlee btw. :')

Chapter 17 - I won't forgive you - part 2

Han skrattade lite och gick sen in i dushen. "Kan du gå ut?", röt jag och han skrattade ännu en gång. "Vad är problemet? Du har sett mig naken förut, och jag har sett dig. Vi sparar på vattnet", flinade han och jag fnös, hur kunde han påminna mig. Antagligen den pinsamaste dagen i mitt liv, men så går det när man glömmer av att man bor i samma buss som Justin 24/7. Speciellt när båda ska dusha, samtidigt. "Fine", sa jag och drog åt mig en handduk. Jag drog den runt mig och lämnade snabbt badrummet. Jag skulle inte orka dessa tre månader som var kvar. Jag skulle inte göra det.

Jag drog av mig handduken och gick fram till min resväska. Jag drog upp lilla underkläder och satte snabbt på mig dom. Jag tog sen på mig ett vitt linne och vanliga jeansshorts. Jag tog min mobil och la mig i den stora sängen.
Med tanke på alla omständigheter, det vill säga att jag kan vara ett extra jobb för Justin, är nog det enda jag njuter av nu för tiden. Jag slöt sen mina ögon. Jag orkade inte göra något idag. Jag var sjukt trött. Jag hörde hur badrumms dörren öppnades och jag valde att inte titta, antagligen skulle han stå där med ett stolt flin över att han vann, och att jag lämnade badrummet.

"Ska du inte sminka dig?", sa han efter ett tag. Jag suckade. "Jo, ta det lugnt Bieber, jag ska inte skämma ut dig", sa jag surt och slog upp ögonen. Jag reste snabbt på mig och gick fram till min väska för att dra upp sminket. "Det var inte så jag menade. Jag tycker du är fin utan smink", mummlade han surt och jag skrattade utan humor. "Jaså? Men vad bra, synd bara att jag inte bryr mig ett skit", röt jag och drog tag i min sminkväska och lämnade snabbt rummet.

-

"Konserten börjar om 10, gör dig redo", mummlade jag. Han kollade på mig igenom spegeln och suckade. "Jag ska", sa han snabbt. Han drog handen igenom håret en sista gång innan han vände sig emot mig. "Jag vill berätta en sak för dig sen. Kan du lova att du stannar här?", sa han tyst och jag skakade på huvudet. "Nope", mummlade jag.

"Vadå nope? Bara gör det", sa han nu lite högre.
"Ja, nej. Jag tänker inte vänta på dig", röt jag och han suckade. "Skit i det då, gå och ät istället tjockis", röt han och gick snabbt ut ur rummet. Jag svalde, hur kan han säga så? Jag kände tårarna välla bakom ögonlocken, men jag gjorde allt för att hålla tillbaka dom. Han visste att jag alltid hade tyckt att jag är tjock, alltid, och endå så sa han det. Jag hade äntligen insett att jag faktiskt inte var det, men sen Justin tog med mig på hans tour - så har han rent av börjat använda det som mitt smeknamn. Jag tog snabbt min väska och lämnade logen. Jag klarar inte detta.


Jag bet tag i min läpp och gick närmre scenen. Scooter tog tag i mig och drog med mig ner. Jag visste inte vad som flög i mig. Hur i helvete kan jag säga så? Man gör inte det. Jag vet inte vad som hänt med mig. Detta är inte jag. Jag är inte sån här. Scooter la en vädjande hand på min axel. "Hur är det gubben? Mår du bra? Du är helt vit i ansiktet", mummlade han och jag skakade på huvudet. Jag hörde fansens skrik och log snett.
"Det är lugnt, kör upp mig nu", sa jag och hoppade upp på plattan - redo för att bli uppkörd.
Introt på love me började och konserten var igång, fansen älskade mig och jag älskade dom. Men det var endå något som fattades. Summer. Om jag bara vågade säga sanningen...

Tog ett litet tag, men nu är den uppe. Give me some response! Haha kram Ida.