Chapter 13 - Run


Jag sträckte lite på mig och lutade mig sen bakåt. Jag, Alyssa, Mamma, Juliet och Kenny satt i Alyssas trädgård. Dom vuxna var borta vid grillen medans jag och Alyssa satt vi bordet. Jag mötte hennes blick och suckade. "Ska vi hitta på något?", undrade jag och satte mig rak i ryggen. Hon ryckte på axlarna samtidigt som hon började pilla med sitt hår. Jag log snett och såg sen hur mamma kom bakom mig. "Mat", log hon.

Kvällen hade kommit och jag och Alyssa gick in till varsitt rum ganska tidigt. Hon till sitt, jag till "mitt". Jag startade upp datorn och loggade snabbt in på skype. Jag såg då att Alyssa var inne och funderade på ringa upp henne, för jag visste att hon skulle bli ireeterad. Jag ringde henne och hon svarade nästan direkt. "Jag pratar inte med dig just nu. Hejdå Justin"


"...Bye Justin''

Jag suckade samtidigt som jag skakade på huvudet. Jag reste på mig och gick bort till Alyssas rum. "Varför ska det vara såhär mellan oss egentligen?" jag mötte hennes blick och hon kollade oförstående på mig. "Hur då Justin? Förklara!", flinade hon. Jag suckade bara och lämnade rummet. Precis innan dörren stängdes hörde jag hur Alyssa sa mitt namn. Jag vände mig om och hon suckade. "När åker ni?", undrade hon. "På söndag fortfarande, tre dagar", hon nickade. "Okej, vill du gå ut?", fortsatte hon. "Nej, jag kan inte.. Orkar inte med alla fans", ännu en gång nickade hon. "Okej", jag log svagt och lämnade sen rummet.

-
"Justin! Vad gör du?", halvropa Alyssa. Jag flinade och vinkade hit henne. Hon suckade högt och kom fram till mig. "Vad är det?", sa hon surt och jag log. "Kopierar tandläkarsintyg, vi drar", Alyssa skakade snabbt på huvudet. "Nej Justin! Vi skolkar inte, då får du gå själv", sa hon oroligt och jag vände mig ireeterat emot henne. "Ge dig. Ska du vara en sådan tönt så kan du gå och hänga med Lucy och hennes gäng", röt jag och hon bet tag i sin läpp. Jag visste att hon var svag för mig, just därför använde jag mig av det. Alyssa var vän med Lucy, men hon var även vän med mig. När jag blev populärare och Lucy töntigare så bad jag Alyssa att sluta umgås med henne. Det slutade hon att göra. Ganska taskigt av mig, men jag är sån. "Okej..", mummlade hon och kollade ner i golvet. "Jag tänkte väll det", log jag stolt och la en arm runt henne. Jag tog ut papprerna ifrån maskinen och kollade emot Alyssa samtidigt som jag gav henne ena pappret. Jag skrev snabbt under mitt, samma med henne. Sen lämnade vi kopiator rummet.

När vi hade lagt papprerna på rektorns bord så skyndade vi oss ut därifrån. Alyssa skulle precis gå ut när jag hörde någon ropa hennes namn. Både vände oss emot koridoren och jag fick se Lucy stå där. Åh nej. Jag gav henne en blick och vände mig sen med ett leende emot Alyssa. "Spring", ropade jag och sprang ut ur skolan. Jag drog med henne och följde med mig när jag sprang utan att säga något till Lucy. När vi kommit ut ifrån skolans område vände jag mig emot henne med ett stort leende. "Vi sprang ifrån henne, tacka mig, du slipper umgås med den tönten", hon kollade ner i marken. "Tack antar jag", muttrade hon och jag log. Jag kramade om henne länge. "Världens bästa tjej", viskade jag i hennes öra innan jag pussade henne på kinden för att sedan ta hennes hand och gå därifrån.


"Run"

Förlåt för sen, kort och dålig del, hehe. Uppdaterar när jag kan, älskar er alla. Tack för att ni fortfarande läser♥

Chapter 12 - Why do U try 2 kiss me?


"Hallå?", sa Alyssa surt och väntade på svar. Men ännu en gång var det helt tyst i luren, antog jag. Det var nu femte gången som någon ringde henne på dolt nummer. Jag kollade emot henne. "Vem är det som ringer?", Hon ryckte på axlarna och mötte min blick. "Jag vet inte, tönt", muttrade hon och jag skrattade samtidigt som jag skakade på huvudet. Hon kollade långsamt emot mig och jag försökte möta hennes blick men jag var för fokuserad på gatan. Jag är långt ifrån världens bästa bilkörare. "Justin, varför försöker du kyssa mig hela tiden? Eller få mig till att göra det?", hon pratade på, tjejen var inte blyg. Jag flinade. "Jag vill", sa jag med ett leende och hon fnös. "Du vill? Äckel"


"..why do you try to kiss me?.."

Jag skakade på huvudet. Igår hade jag följt med Alyssa hem till hennes kompis, det hade slutat i kaos till stor del. Alice, Alyssas kompis, försökte kyssa mig så fort hon fick chanse. Medans Eric surade och gav mig en och annan blick. Alyssa och Lucy satt för det mesta på utsidan och pratade. Jag hade sagt till Alyssa att hon hade skumma kompisar, det gillade hon inte. Så jag drog därifrån och stack hem. Eller ja, till Alyssa. Kenny, Pattie och Juliet satt i bilen framför, medans jag och Lucy åkte i Lucys bil, som jag så fint fick köra.

Vi skulle först till ett stort shoppingcenter och köpa lite grejer sedan ska vi åka till en resturang och äta. Skitkul. Efter bara några minuter såg jag hur dom andra körde ner bilen ifrån gatan. Jag suckade och gjorde samma sak. Kenny gick ut ur bilen och jag vevade ner fönstret. "Varför körde ni ner i vägkanten?", halvropade jag till Kenny. Han kollade på mig. "Bilen ville inte köra längre, sitt ni kvar, vi skyndar oss med det här", jag suckade och lutade huvudet bakåt mot sätet. Jag vände blicken emot Alyssa som hade lutat sig bakot och bara glodde framåt. Jag tänkte säga något, men visste inte vad. Så jag var bara helt tyst istället. Hennes mobil pep till och hon ryckte till. Jag kollade försiktigt ner på smset. "Ally, ska du verkligen sitta bredvid Justin? Tänk om han kysser dig../E", stod det och jag ryckte till. Alyssa kollade snabbt upp på mig och märkte då att jag hade kollat. "Förlåt Alyssa, jag var nyfiken", sa jag och slog upp händerna i en gäst. "Sluta säg Alyssa, kalla mig Ally", sa hon med sammanbitna tänder.


Det hade gått minst två timmar nu och dom hade fortfarande inte löst bilproblemet. Mörkret hade lagt sig på himmlen och jag och Justin hade för det mesta vart tysta. Vi hade pratat lite om smset jag fick, men jag kunde inte svara nu heller. Nummret var blockerat.

Justin kollade mot Kenny och Pattie som just nu försökte fixa bilen förgäves. Justin fick förmodligen nog, för han suckade och gick ut ur bilen. Han stängde hårt igen dörren och gick fram till dom andra. Jag lutade mig försiktigt fram och skruvade på radion. One Thing av One Direction spelades just nu. Jag började skratta och sjöng tyst med. "Something's gotta give now. Cause I'm dying just to make you see, that I need you here with me now..", sjöng jag tyst till låten samtidigt som jag pillade på mina naglar. Jag höjde upp blicken och såg hur Justin stog vid bilen. Han hade dragit upp armarna på hans shorta och kollade förvirrat ner i huvudmotorn. Han kollade från sida till sida och skakade sen på huvudet. Han sa något till Kenny som nickade. Han var ganska snygg faktiskt.Justin mötte min blick och gick sen fram till bilen. Han öppnade bildörren och kollade på mig. "Dom stannar här och ringer en mekaniker eller någon sån skit. Vi åker till stan, så stannar jag i bilen och du går till affären för att köpa hamburgare och bröd. Så åker vi till dig och grillar istället. Okej?", undrade han och jag nickade. "Men varför ska du sitta i bilen? Du kan ju också följa med och handla?", han suckade och gick in i bilen. Han stängde bildörren och kollade på mig. "Det tycker du va.. Jag önska att jag kunde. Även om det handlar om att bara handla, så kan jag inte. Inte utan Kenny.. Det är jobbigt att inte kunna göra vad jag vill", sa han tyst och startade bilen. "Åh, just det. Förlåt..", sa jag och kollade ner i mina knän. Han lyfta upp min haka så att jag mötte hans blick. "Det är okej, säg inte förlåt. Jag älskar mitt liv, bara att det är jobbigt ibland. Folk tror att jag är så perfekt. Ibland blir det för mycket. Så börjar jag gnälla över det, det är jag som ska säga förlåt"


Haha there yah go! Jag håller vad jag lovar. Kommentera för mer;) Nu har jag ganska stort skrivlust, kram!♥Chapter 11 - Can i call U dad?

“Nej, snälla! Släpp ner mig”, försökte jag få fram mellan allt skratt. Jag sprattlade med bena och försökte ta mig loss. “Vem är bäst? Säg det!”, han skrattade och snurrade runt ett varv med mig. Jag kollade ner på honom och mina ögon smalnade. “Lova att du släpper ner mig och slutar kittla mig?”, han nickade med ett stort leende och jag suckade. “Okej, du är bäst”, fnittrade jag och han log. Ett stolt leende. “Jag älskar dig pappa”, sa jag plötsligt. Han kollade ner på mig med en nervös blick. “Gör du?”, jag nickade. “Trotts att jag lämnat dig, och inte kommer tillbaks förens nu?”, undrade han. Ännu en gång nickade jag och han log. “Jag älskar dig med min flicka, du har blivit så stor och fin. Du är redan 11 år. Jag lovar att aldrig lämna dig om mamma igen, jag lovar” , jag kollade ner i marken med ett leende. Men mötte sedan hans blick. “Vill du att jag säger pappa, eller Edward? Får jag kalla dig pappa?”

-

“Kan jag få smöret?”, mummlade jag dystert och mamma kollade snabbt upp från sin tidning. Hon kollade skeptiskt på mig med sköt försiktigt över det till min sida av bordet. Jag smörade min macka och tog sen en tugga. Mamma kollade fortfarande på mig och det började bli lite ireeterandes. Jag åt upp mackan och drack min juice och mötte mammas blick igen. “Vad är det?”, sa jag tillslut och hon ryckte på axlarna. “Inget, när kom ni hem igår?”, undrade mamma och jag ryckte på axlarna. “Vet inte, vart är Justin och Pattie?”, mamma kollade på mig. “Dom åkte tidigt imorse, dom skulle på någon interljuv med Justin”, mummlade hon och jag nickade. “Får jag gå ut idag?”, mamma kollade på mig. Nu var det hennes tur att nicka. Jag log stort och hoppade ner ifrån stolen. “Tack mamma”, jag skyndade mig upp till mitt rum och såg hur min mobil lös upp. Jag tog upp den och såg att nummret var okänt. Jag öppnade meddelandet och suckade. “Justin är inte bra för dig/E”, stod det och det fick mig att rysa. Jag knappade snabbt in ett svar. “Va? Vem är du?”, skrev jag. Men jag fick inget svar. Jag skakade på huvudet och knappade in Lucys nummer och tryckte på grön ton.

“Hallå?”, hörde jag Lucy säga och jag log. “Hej, det är Alyssa. Jag är fri”, utbrast jag glatt. “Va, menar du att du får gå ut nu?!”, sa hon glatt. Jag mm:ade. “Det får jag, vill du ses?”, skrattade jag fram och hon besvarade mitt skratt. “Ja, eller jag ska bort nu under dagen, men du kan sova hos mig ikväll om du vill?”, undrade hon glatt. “Jag vet inte, tror inte jag får det.. Måste typ umgås med Justin”, muttrade jag och Lucy skrattade. “Han kan vara med, så bjuder jag över Eric och Alice också?”, hon lätt glad och jag suckade. “Justin? Jag vet inte..”, sa jag dystert. “Men du måste ju, kom iiiigen, mamma och pappa ska bort, det blir kul”, jag tvekade lite men sa tillslut okej.

När jag lagt på med Lucy så hade jag frågat mamma om det var okej, och ja det var det, om Justin ville. Jag satt i mitt rum och kollade på tv, när min dörr slogs upp. Jag vände långsamt blicken emot dörren. “Aha, hej Justin”, muttrade jag och vände tillbaka blicken till tvn. “Hej”, sa han glatt och gick fram till min säng. Han hoppade glatt ner bredvid mig i sängen och lutade huvudet mot väggen, precis som jag gjorde. “Så, var det något?”, undrade jag och han kollade på mig. “Nej jag vill inget, men din mamma sa att du ville fråga mig något?”, jag nickade. “Vi får ju gå ut nu, så frågade Lucy om jag ville komma över ikväll, men jag fick inte gå om inte du följde med, så är du sugen på det?”, sa jag tyst. Han skrattade. “Så du vill ha med mig till dina kompisar? Så länge dom är snygga, så visst”, han skrattade och jag vände blicken snabbt emot honom. Jag slog till honom hårt på armen och han pep till. “Aj, varför gjorde du så?”, sa han surt. “Så säger man inte”, röt jag och han suckade. “Förlåt då”, mummlade han. Jag skakade bara på huvudet.

“Men så du följer med?”, undrade jag. Han ryckte på axlarna. “Kan jag väll”, jag nickade. “Bra, klockan är 5, vi går klockan 7. Bra? Okej, gå nu”, sa jag och han nickade. Utan att säga något gick han faktiskt in till sitt rum. Utan att säga ett ord. Han sa inget för att ireetera mig, inget för att såra mig. Han bara log och stack.

Sätter in bild senare & ORKAR inte kolla stavfel, förlåt, haha! Men kommentera nu luvies. ♥

Chapter 10 - Time for partyJag hade ärligt talat aldrig någonsin älskat min mamma så mycket, men samtidigt hatat henne. Anledningen varför jag älskar henne så förbaskat mycket är för att hon precis när Justin bad mig kyssa honom kom in i rummet. Varför jag hatar henne är för anledningen att hon kom in. “Så du gjorde vad som helst för att få gå på den där festen?”, hade hon sagt. Jag hade nickat ivrigt. Jag blev hur glad som helst tills jag fick reda på att jag fick gå om jag tog med mig Justin. Egentligen var det inte så farligt. Han var känd, han skulle inte störa mig, eller Eric. Men just det att han skulle få den mesta av uppmärksamheten och inte jag - det kändes.

Eric skulle ha ett poolparty hemma hos sig, något jag gillade. Jag älskade att allas blickar fastnade på min kropp. Jag gillade när det var så. Jag kollade igenom min garderob för att hitta en fin bikini. Jag hade väldigt många, men en speciell slog priset. Tillslut hittade jag den. Den var rosa med vita blommor på, och en rosett på sidan. Den var även ifrån Victoria Secrets och var lätt min favorit. Jag tog med mig den in på badrummet och satte snabbt på mig den. Över det hade jag ett vitt linne och en blommig kjol. Jag släppte ut håret och öppnade sen dörren. Jag skulle precis gå ut när jag krockade rakt in i Justin. Jag kollade ireeterat på honom. “Se dig för klantarsle”, röt jag och han flinade. “Se dig för själv”, jag suckade surt och gick snabbt åt sidan för att sedan fortsätta in i mitt rum. Jag packade ner mobil, pengar, smink och andra småsaker och satte sen väskan på axeln. Fort innan Justin såg mig skyndade jag mig ut ur rummet och ner för trappan till hallen. Jag drog snabbt på mig mina vita converse och skulle precis gå ut genom dörren när jag hörde mammas ireeterande stämma. “Alyssa, vart har du Justin?”, hon lät sur och jag suckade hårt. Fan! “Han är där uppe”, muttrade jag. “Du vet att jag när som helst kan säga att du int..”, jag avbröt henne. “Jag vet mamma, förlåt, jag går och hämtar Justin” flinade jag och skyndade mig upp till våra rum. “Justin, jag går nu”, skrekt jag surt emot Justin som stog vid sin resväska. “Jag kommer”, log han. Han ställde sig upp och jag märkte att han bara hade på sig badshort och inget annat. Jag bet tag i läppen och vände mig om samtidigt som jag hörde Justin skratta. “Fan vad svag du är för mig”

-

“Ally”, hörde jag någon ropa. Jag vände mig snabbt om och fick syn på Eric. Jag log stort. Jag skyndade mig bort till honom och vi möttes i en varm kram. “Så du lyckades ta dig hit endå, vad hände med bävern?”, viskade han i mitt öra. Jag suckade och gick undan ifrån honom och nickade sen bakåt. Han började skratta. “Ska jag kasta ut bögjäveln?”, flinade han och jag skakade på huvudet. “Nej gör inte det, då måste jag också gå. Mamma..”, muttrade jag och hon nickade förstående. “Haha fan vad ful han är”, jag vet inte varför men det började störa mig att han sa massa grejer om Justin. Jag vet inte om det hade med och göra att han sa så för han visste att jag hatade honom, eller för att han var riktigt omogen. Jag ryckte bara på axlarna och vände mig sig om. Jag kunde knappt se Justin, för han var omringad av en massa tjejer. Av någon anledning kändes det fel, jag blev nästan svartsjuk. Han log ett vitt leende mot en blond tjej och tog sen tag i hennes hand. En massa tjejer skrek, medans det var en massa killar som bara gav han sura blickar. Ha! Avendsjuka. Plötsligt kände jag hur Erics hand omfamna min. Jag vände mitt huvudet emot hans och log. “Hej snygging”, han besvarade mitt leende.

Festen hade nästan gått överstyr. Alla hade druckit, alla utom jag. Jag hade vart för fokuserad på vart Justin höll hus. Eric däremot, han hade druckit så mycket att han tröttna på mig. Han märkte förmodligen att jag var borta någon helt annanstans. Och ärligt, jag tror Justin hade druckit mest av alla här. Jag hade räkningen på hur många tjejer Justin kysst en så länge, 13 olika tjejer. Jag hade en riktigt lust att gå fram och klappa till honom. Både för hur han behandlar Selena, och för att jag av någon konstigt anledning ville vara vartenda tjej. Men nu på ett tag hade jag inte sett Justin på ett bra tag. Det oroade mig lite. Jag reste på mig ifrån barstolen och hoppade ner på golvet. Jag gick bort till poolen och kollade runt bland alla människor. Jag kunde inte se han någonstans. Jag skulle precis vända mig om när jag kände en varm hand trycka sig emot mina rygg. Jag han knappt reagera innan jag var i vattnet. Jag simmade snabbt upp till ytan och hämtade luft. Jag kollade sen upp på kanten där Justin stog och skrattade. Han sträckte fram sin hand för att hjälpa mig upp, men istället drog jag ner honom, fast jag såg att han hade sin mobil i handen, rakt ner i vattnet. Det fick han tåla. Han kom snabbt upp till ytan och kollade surt på mig medans jag log. “Fan Alyssa, du såg att jag hade min mobil”, skrek han emot mig för att överrösta musiken. Jag skakade på huvudet. “Nej jag lovar! Och sluta säg Alyssa, säg ALLY”, svarade jag och han log. Han visade mig sin mobil som vart helt sönder.

Ärligt talat kunde jag inte låta bli att fnissa till. Han kollade intressant på mig. Han simmade närmre mig för att sedan viska massa gulliga saker i mitt öra. Ännu en gång fnissade jag till och han tryckte mig närmre sig. Hans händer vilade på min rumpa och jag la upp mina ben runt hans midja. Jag bet mig i läppen och mötte hans ögon. Han var riktigt fin. Hans ögon lös av nyfikenhet och han läppar var perfekt formade. Dom var så kyssvänliga. Han log samtidigt som han simmade bort emot stegeln och bärde försiktigt upp oss. Han släppte ner mig på marken och jag fnissade till. Han var otroligt snygg när det droppade vatten ifrån hans hår och ner på hans kropp. Hans vita shorta hade blivit blöt och man kunde se hand magrutor igenom den. Han kom riktigt nära mig, jag kunde känna hans hjärta slå. Hans läppar var precis framför mina och han särade försiktigt på honom. Jag kunde direkt känna spritlukten. Hans panna lutades emot min och han smekte min kind med sin hand. “Du är den vackraste här”, sa han ganska otydligt och jag kollade in i hans ögon. Han skulle precis kyssa mig med jag tryckte bort honom ifrån mig. “Jag kan inte.”

Chapter 9 - I'm the crazy bitch


Jag vände mig om och lutade huvudet emot stolsryggen. Jag kollade emot Justin som satt i min säng. Han skulle sjävklart lägga sig stort över hela sängen, bara för att ireetera mig. “Varför går du inte till ditt rum igen? Jag är fortfarande jävligt förbannad för det du gjorde förut”, han skrattade till och lyfte sin blick emot mig ifrån sin mobil. “Det var du innan jag kysste dig också”, han blinkade emot mig och jag fnös. Jag suckade och snurrade runt på stolen så jag kom framför datorn. Jag loggade in på facebook och kollade runt på några händelser. När jag plötsligt ser en annons på Selena Gomez nya musikvideo. Ett elakt flin la sig på mina läppar och jag vände mig tillbaka till Justin igen. “Från och med nu så gör du som jag säger, okej?”, han kollade upp på mig och skakade på huvudet. “Varför skulle jag?”, undrade han. Jag log. “Ja, om du fortfarande vill ha en flickvän”, han skrattade. “Vad ska du göra så att hon gör s..”, jag avbröt han. “Du kysste mig Justin, jag är inte ökänd här i LA, jag har lite makt”, nu var det min tur att skratta. Han reste sig snabbt upp ifrån sängen och gick närmre mig. Så nära att han drog upp mig ifrån stolen och dra mig intill sig. “Du är en galen bitch”, med dom orden lämnade han mitt rum och stängde dörren med en smäll intill sitt rum. “Har du inte hörd? Jag är den galna bitchen här”, skrek jag med ett leende. Jag slog sen ner datorn och gick ut ur mitt rum.

Jag gick snabbt ner till mamma och Pattie som stog i köket. “Får jag gå ut en stund, snäääälla? Jag behöver frisk luft”, bedjade jag och mamma kollade på mig samtidigt som hon skakade på huvudet. “Ni kommer ut imorgon, du får vänta”, mamma kollade bestämmt på mig. “Mamma snällaa! Jag gör vad som helst..”, muttrade jag och kollade ner på mina skor. “Varför vill du gå ut egentligen?”, undrade hon och jag suckade. “Eric har en fest ikväll som jag sett fram emot jätte länge.. Jag vill verkligen mamma”, sa jag tyst och hon skakade på huvudet. “Men mamma, snälla då!”, jag skrek nästan för jag blev så sur. Allt var bäverns fel. Han kunde dra åt helvete. Pattie kunde dra åt helvete. Hade hon aldrig tvingat med Justin hit så hade detta inte hänt. Mamma skakade bara på huvudet. Jag fick sån lust att bara slå henne, men jag gjorde allt för att kontrollera mig själv. Istället vände jag mig bara om och gick snabbt upp till mitt rum och stängde dörren med en smäll. Jag slängde mig ner i sängen med huvudet emot kudden. Jag hörde hur dörren öppnades och jag suckade. “Vad vill du?”, sa jag fortfarande med huvudet emot kudden. Justin skrattade. Åh, jag har aldrig hatat någons skratt så mycket. “Jag ville se dig”, sängen sjönk ner vid mina fötter, förmodligen för att Justin satte sig ner. Jag visste att det skulle bli såhär. Jag skulle inte kunna gömma mig för honom resten av livet.


“Kolla på mig”, mummlade jag och hon suckade. Hon vände ireeterat sig upp och satte sig i skräddarsits. “Vad vill du, ärligt Justin!”, röt hon och jag log. “Snacka, kan vi inte göra något kul, så tiden går fortare. Du vill väll också komma ut härifrån?”, flinade jag. Hon höjde på ögonbrynet. “Som vadå?”, jag ryckte på axlarna och mötte hennes blick. “Sanning och konsekvens”, flinade jag efter ett tag och hon såg ut att tänka efter. “Jag börjar”, sa hon snabbt och jag ryckte på axlarna. “Kör på”, mummlade jag. “Okej, sanning eller konsekvens?”, jag var snabb på att svara. “Sanning”, sa jag. “Fegis”, muttrade Alyssa besviket. Antagligen för jag valt Sanning. Jag kollade på hennes välformade läppar och hennes mystiska ögon. Hennes hår satt i en slarvig bulle mitt på huvudet, och hon var så otroligt fin. Hon hade mognat så otroligt mycket sen jag såg hennes sist. Det var helt sjukt. “Varför gav du mig aldrig en chans när vi var mindre? När du visste hur mycket jag gillade dig?”, jag avbröts i mina tankar efter att jag hörde Alyssa. Jag kollade ner i sängen. “Jag vet inte.. Jag vågade inte, jag ville inte gå in i ett förhållande antar jag”, jag var snabb med att svara men visste att hon skulle ifrågesätta mig. “Men varför kunde du bli tillsammans med Caitlin då?”, sa hon surt. “En fråga, vänta tills det blir din tur igen. Min tur, sanning eller konsekvens?”, sa jag snabbt och hon kollade irreterat på mig men svarade mig tillslut endå. “Sanning”, jag nickade. “Hur länge gillade du mig efter att jag blev tillsammans med Caitlin? Gick du vidare direkt?”, jag kollade in i hennes ögon och jag kunde se att dom blev sårbara. Fan Justin, du skulle inte frågat. Hon bet tag i sin läpp och började leka med sina fingrar. Hon öppnade munnen och suckade. “Jag gick aldrig vidare..”, sa hon tyst, nästan viskade. Va? “Vad menar du?”, undrade jag och hon mötte min blick. “En fråga Justin, vänta tills det blir din tur igen. Vad tar du?”, hon kollade kallt på mig och allt blev så annorlunda. Det kändes som om hon bara var ful av hat just nu.

“Sanning”, sa jag och hon nickade. “Bra, svara på min fråga jag frågade förut nu”, jag mötte hennes blick. “Okej.. Det är lätt, jag gillade inte dig, jag var kär i Caitlin”, jag ljög. Men jag var tvungen. Jag visste inte hur jag skulle säga sanningen. Det var för svårt. “Du ljuger”, sa hon snabbt. Jag skakade på huvudet. “Nej, Sanning eller Konsekvens?”, jag svarade henne snabbt. Jag var rädd att hon skulle förstå, något hon egentligen gjorde. Hon suckade “Konsekvens”, sa hon och mötte min blick. Hennes ögon såg rädda och osäkra ut. Jag kollade ner på hennes läppar, dom var så fyllda och kyssvänliga. Tillslut kollade jag upp på henne igen. “Kyss mig”