Chapter 17 - I won't forgive you - part 1

Jag slog upp ögonen av ljuset genom persiennerna. Jag sträckte på mig och ryckte till då jag möttes av Justins blick över mig. Han log mot mig och jag besvarade hans leende. Han reste sig upp och gick in i badrummet, smällde igen dörren. Jag reste mig upp, passade hastigt på att byta om då Justin var inne i badrummet.
Snart kom han ut, och jag var klar. Han gick emot mig och jag svalde samtidigt som jag slöt ögonen. Nu skulle det hända. Tänkte jag och fokuserade på att slaget snart skulle träffa mig. Men jag hade fel. Han lade armarna om mig och kramade hårt om mig. Jag kände mig lite lättat, lade armarna på samma vis om honom. Han fällde en tår och jag suckade, tänkte på samtalet mellan honom och Madison igår kväll. Jag tryckte honom ifrån mig, även om mitt hjärta talade om för mig att inte göra det. Jag tittade upp på honom. Han tittade kallt på mig, torkade sina tårar och ryggade tillbaka en aning.
Han trodde att jag skulle förlåta honom. "Dra inte för hastiga slutsatser, Justin.." Jag gick in i badrummet med en snopen blick i ryggen. Jag borstade genom håret och satte upp det. Jag klädde av mig, klev in i duschen som jag därefter satte på. Jag satte mig ned och slöt ögonen. Jag började nynna lite på en låt då Justin plötsligt kom in i badrummet. "Ut." sa jag och svalde då han drog av sig tröjan. Han knäppte snart upp byxorna och lät dem falla till golvet. Därefter hans kalsonger. Jag tittade nedåt med blicken. "Justin.." viskade jag och skakade lite på huvudet. Han nickade.

Vad kommer hända nu? Minst 20 kommentarer. Vad tror ni? Av mig, Harlee. Vet att det är kort men det kommer en till del lite senare av Ida tror jag. Pussssssar (':

Chapter 16 - I don't know what to do

Jag suckade mjukt samtidigt som jag fingrade på min mobil. Jag lutade mig emot sänggaveln samtidigt som jag tänkte efter. Hur kunde en kille förendras så fort på bara två månader? Han som alltid vart så underbar, så perfekt, och så jävla bra. Hade blivit en självupptagen diva.


Förut på resturangen så hade han lurat mig totallt. Han ville bara att jag skulle skriva på att vara ett PR trick i ytterliggare 3 månader. Men jag tackade nej. Jag har tre månader kvar, och det räcker.
Och att han fjäskade för mig, gjorde det bara värre. Han kysste mig för att jag skulle skriva på, trodde jag skulle bli gladare. Och jag tycker verkligen synd om Miranda, han kan ju inte kyssa mig samtidigt som han är tillsammans med henne..


Jag svalde, fortsatte tänka. Plötsligt pep min mobil till. Jag drog snabbt upp den och suckade när jag såg vem det var. "Hej Summer. Är du på hotellrummet? Kommer upp snart, är du hungrig, kan ta med mig Mcdonalds?" stod det ifrån Justin och jag skrattade utan humor.
Sen när får jag äta sån mat för honom? Han tyckte redan jag var tillräckligt tjock, och ville inte att jag skulle bli tjockare. För om jag blev tjockare, så var jag enligt han ful.
Och var jag ful, så skämde jag ut honom. Shysst va? Haha.


Han är ganska skrattretande. "Ja, nej är inte hungrig", svarade jag och fick snabbt ett svar. "Bra", svarade han bara och jag skrattade ännu en gång. Idiot. Jag gick upp och drog på mig sovkläder. Borstade snabbt mina tänder och gick sen och la mig. Precis när jag släkt lampan och lagt mig undertäcket så hörde jag Justin komma in.
"Vänta", hörde jag han säga tyst.
Jag hörde hans steg komma närmre och han stannade tillslut bredvid mig. Jag hade stängda ögon och låtsades sova. "Nej, hon sover", mummlade han. Jag hörde hans fotsteg ett tag men tillslut stannade han.
Jag antar att han satte sig i fotöljen.


"Kan vi inte prata om det?", hörde jag han säga. Han lätt skärrad och jag rös till. Hans röst var så hes och vacker, och han pratade antagligen i telefon. "Nej, hon sover fortfarande. Hon hör mig inte Miranda", sa han lite tystare.
Jag hörde hur han snyftade till. Jag ville inte höra Justin ledsen. Något sa att jag skulle gå upp och trösta honom, men huvudet sa nej, efter allt han gjort. Men det var ganska givet att det var Miranda, Justins otroligt vackra tjej.
"Nej, varför skulle jag vara det?", sa han och jag kunde nu höra hur han grät. Hans röst skar sig och jag svalde. "Så du tänker bara dumpa mig sådär på telefon? För att du har hittat någon annan? Fine. Det verkade inte vara så äkta endå. Ha det bra", var det sista jag hörde innan han blev tyst.

Det enda man hörde vara svaga snyftningar och även jag hade börjat gråta, tyst. Det värsta som finns är att höra den man gillar välldigt välldigt mycket, gråta. Tillslut hörde jag hur han gick ut ur rummet. Jag bet tag i min läpp och torkade bort några tårar.


Jag drog täcket tättare omkring mig och efter ett tag kände jag hur sängen åkte ner. Justin. "Jag har bettet mig som en idiot. Först nu inser jag hur jobbigt det är att veta att det man gillar, till och med älskar, gillar någon annan. Jag önskade bara att jag hade vart modig nog att säga det till dig. Du är en fin tjej, det är du", mummlade han tyst och jag kände hans varma hand stryka mig över ryggen.
Han la sig ner i sängen och drog åt sig sin arm. Han mummlade sen något som inte ens jag hörde. I ett tag var det tyst, men sen hörde jag svaga susningar. Han sov..


Vad tycker ni då? Gjord av mig, Ida, och jag blev inte så nöjd. Haha men det blir jag ju typ aldrig längre. Jaja, sån är jag...

 


Chapter 15 - Is it love?

Jag åkte tillbaka till hotellet, hade inget annat för mig än att vänta på Justin. Jag drog hans laptop intill mig. Tiden gick fort och efter några timmar kom Justin in genom dörren som hastigt stängdes.
Han log mot mig och gick in i badrummet. Jag hade bara sneglat lite på honom. Jag hörde hur han satte på duschen där inne.
Han hade endast en handduk virad om midjan då han klev ut från badrummet. Han satte sig intill mig på sängen och jag suckade. "Justin, snälla förstå mig.. Jag klarar det inte." Sa jag lågt. Han hjysade mig och lade en arm om mig. Han tittade in i mina ögon och jag mötte hans blick. "Du vet att jag älskar dig, babe." sa han med honungslen stämma. Jag nickade lite, svalde och log svagt. Han pressade sina mjuka läppar mot mina och våra läppar möttes i en djup kyss. Han avslutade den sen och reste sig upp, nog om det.
Han drog en tröja över huvudet med ryggen mot mig. Jag fokuserade på datorn och twittrade lite, kollade min mejl. Hastigt lät han handduken falla till golvet och jag granskade honom innan han drog på sig kläder. Han vände sig om och log mot mig. Jag suckade, vad var det  här bra för egentligen? "Ikväll ska vi gå ut, och äta." hörde jag honom säga och jag tittade upp på honom och mötte hans leende. Jag nickade lite, "Varför går du inte med Madison?" slank jag hispigt ur mig med en dryg ton. Han flinade lite, sa inget. Han visste, och jag visste varför han inte gick med henne.
Han gav mig en kall blick. "Var klar om en timma ungefär." jag nickade. Jag reste mig upp och Justin tog då min plats och satte sig på sängen med datorn i famnen. Jag drog av mig tröjan, satte på mig en annan. Ett par byxor valde jag ut. Det fick räcka. Jag visste att Justin gillade det så, simpelt.
Väl i taxin tog han min hand, han hade hållt mig tätt intill sig på väg ner till taxin men släppt den då han öppnade dörren åt mig. Jag kramade om hans hand och smekte den lite. Jag älskade honom verkligen, han hade en sådan fin personlighet och han var så rar, men ibland fick jag nog. Han lade en arm om mig och jag tittade ut genom bilens ruta.
Några minuter var vi framme och Justin ledsagade mig till entrén. Jag log brett då vi klev in. Inne i resturangen var det fint, och bara finklädda människor. "Det kanske inte.." började jag men justin drog med mig till ett bord vi blev visade till. När vi satte oss ned och började bläddra i menyn så insåg jag hur hungrig jag var.

Jag, Harlee har inte skrivit på ett tag, men nu är jag tillbaka. Hope u like it! Kommentera finingar. pussar. <3

Chapter 14 - I'm fake

3 månader senare:

”Justin, Summer, ge oss en kyss”, ropade papsen och jag suckade. Jag hade gjort detta alldeles för många gånger med honom. Jag klistrade på ett leende på mina läppar och vände mig emot Justin.
Jag närmade mig han och gav han en snabb kyss. Justin vände sig snabbt mot kameramännen igen med ett leende. ”Ni är så söta tillsammans”, skrek en tjej och jag fnös. 

Justin tog ett hårt grepp om min hand och drog bestämmt med mig in i arenan. Jag följde efter honom som om jag vore en hundvalp eller något liknande. Men jag brydde mig inte, dessutom hade mina fötter också slutat bry sig. 15 centimeters hög klack, ha! Gå ni i det en hel dag.
Vi var just nu utanför O2 i London och Justin skulle ha konsert om några timmar. Så fort vi kom in och papsen inte kunde se oss längre, så släppte Justin snabbt min hand och drog upp sin mobil.
Han flinade emot mig och började sen gå iväg. ”Vart ska jag gå?”, röt jag och han vände sig emot mig.
”Jag vet inte, någonstans där människorna klarar av dig. Alltså ingenstans borde jag säga”, skrattade han fram och skyndade sig snabbt därifrån för att jag inte skulle hinna svara.

Yes! Detta är alltså mitt liv, i princip ett liv fylld av lögner. För ungefär en månad sen, så blev Justin kär i en tjej vid namn Madison. Lång, blond, blåögd, stora bröst och ja, behöver jag fortsätta.
Ha! Jag som trodde att jag för en gångs skull kunde få Justin, ni fattar inte. Han bjöd mig på dejter, pratade med mig ofta, hälsade på och ja, allt möjligt.
Jag föll för han, igen. Men jag fattar nu senare vad allt handlar om. Han är verkligen grym på att leka med känslor. Vet ni vad jag var för honom? Hans låtsas tjej.
Jag var ett pr trick.
Han var kär i Madison, men Justin älskade henne alldeles för mycket för att hon skulle få massa hat. Så där kom ju jag in i bilden. Tjejen som är hatad till botten, även kallad för slampan med det bruna långa håret. Lite skrattretande är det, men endå sårande.
Tre jävla månader var kvar av Justin tour och jag skulle följa med dessa månader. Då kan man ju undra varför jag inte åker hem? Vill ni veta varför? Jag kan inte. Jag får inte.
Jag är redan full av hat, och skulle jag åka hem, skulle jag bli ännu mer hatad.
Dessutom vill jag inte göra så emot Madison.
Hon borde inte få massa hat, hon skulle ta åt sig. Men  egentligen betyder inte dessa saker så mycket. Största anledningen varför jag är kvar – är pengarna. Stora summor för att vara en låtsas tjej, tja, helt okej faktiskt.

-

Jag satt bakom scen och kollade hur Justin rörde sig i takt med musiken. Han hesa, förviso väldigt vackra, röst gled tillsammans in i musiken. Justin avslutade låten och log. Jag suckade mjukt. Jag plågar mig själv. Jag skakade på huvudet och reste på mig, bestämmde mig för att inte kolla. För även om jag aldrig tänkte erkänna det, så var jag inte över Justin.

Justin kom in från scen och mötte min blick. ”Vart ska du?”, undrade han nyfiket. Jag kliade mig i nacken. ”Öh, på toa”, mummlade jag och han nickade. ”Okej, det är okej om du vill åka till hotellet. Ska endå träffa Madison efter konserten”, sa han och log varmt. Jag log snett. ”Okej”, mummlade jag och skulle vända mig om. 
Men Justin tog tag i min arm och drog mig intill sig.
Han tryckte sina läppar emot mina och jag han knappt reagera innan han backade undan igen. Han flinade och gick sen iväg. Jag vände mig om och insåg då att vi inte var ensama.
En paparazzi. ”Stick”, röt jag och gick snabbt in i logen och smällde dörren med en smäll. Jag var ensam här inne. För stå insåg jag tårarna som började rinna ner för mina kinder.
Jag svallde och satte mig ner. Jag klarar inte detta.


Haha sämst va? Men kommenterar ni redigt, så kommer nog nästa del upp idag också. Haha! ;) Kram Ida♥ Och ni får gärna säga vad ni tycker, ganska dålig del, men ska skriva nästa lite mer välskriven, gjorde denna på typ 20 minuter. Jaja puss puss..

Jätte va.

Chapter 13 - Kissfriends

Summer's perspektiv:
Jag vet inte vad det var med mig. Jag hade tänkt på Justin hela kvällen. Hur jag bara hade kysst honom tidigare idag. Hur jag hade gjort det nyktert. Efter allt han gjort. Och jag gillar honom inte ens? Jag visste inte vad det var med mig. Men det var något med hans utseende och charm som gjorde att jag bara ville ha han, att han skulle vara min.
Jag satt i min stora säng, och Molly och jag skulle egentligen på fest idag också. Men jag bangade. Var för trött, men vi har några dagar på oss. Jag antar att Chaz och Justin också var där, men jag vet inte. Jag reste lite på mig för att kolla ut genom fönstret och insåg då att Justin stog på sin ballkong. Jag satte mig snabbt igen och svallde. Tänk om han tror att jag gillar han fortfarande? Nej det kan han ju inte tro. Vi känner inte ens varandra längre. Och jag kom över han för två år sedan. Kanske skulle jag berätta för han? Så att han inte missförstog något?
Jag bet löst tag i mitt läpp och tog ett djupt andetag. Jag ställde mig upp och klev försiktigt ut på ballkongen. Justin som var på balkongen mitt emot, kollade snabbt upp och mötte min blick. "Oj, hej!", mummlade han ganska tyst, nästan så att jag inte hörde. "Hej", ropade jag nästan tillbaka. Jag rätade på sig och log lite snett. "Är du med Chaz?", undrade jag och han skakade på huvudet. "Nej, han är på en fest. Samma som din kompis tror jag", sa han. "Molly", rättade jag och han nickade. "Ja, hon".
Jag harklade lite. "Skulle du kunna komma ner snabbt? Det går fort!", sa jag osäkert och han började skratta lite. "Så jag kan få mer kyssar? Visst!", flinade han och jag skrattade. "Nej, tyvärr. Inte denna gången", sa jag och han log svagt. "Jag kommer ner", sa han snabbt och vände sig sen om och gick in igen. Jag log för mig själv. Jag gick in i mitt rum och drog på mig en svart kofta och ett par UGGS. Jag gick sen ner för trappan och ut ur lägenheten. Jag gick bort till framsidan och såg att Justin redan var där. När han mötte min blick log han. "Hej", sa han med ett svagt leende. "Hej", svarade jag och gick lite närmre. Gå direkt på sak nu Summer. "Du Justin.. Det där med kyssen förut.. Asså, förlåt", sa jag ursäktande och stoppade händerna i fickan. Jag kollade generat ner i marken. Han skrattade. "Ja, det kom välldigt plötsligt och trodde aldrig att du skulle göra det", han betonade ordet du och jag mötte snabbt hans blick. "Vad menar du?", sa jag lite surare. "Ja asså, du är ju typ inte.. Sån", han kliade sig besvärat i nacken. "Var menar du? Och jag trodde inte du var den du var heller, men kanske var du det endå?", röt jag och backade några steg.
Han suckade. "Det var inte så jag menade..", mummlade han. "Nähä, hur menade du då?", sa jag och han svalde. Jag fnös. Han gick lite närmre mig och stannade tillslut framför mig. "Förlåt, jag menade det inte.. Förlåt, förlåt och förlåt. Kan vi inte bara glömma allt som hände då?", sa han och kollade hoppfullt på mig. Jag skulle precis svara men han lade fingret för min mun. "Säg bara okej", mummlade han. Jag log snett. "Jag vet inte Justin, men jag säger okej endå.", sa jag men ångrade mig snabbt. Det var ju fan inte okej? Vad håller jag på med.
Plötsligt tar jag tag i hans kinder och trycker mina läppar mot hans. Han stannade upp och besvarade långsamt kyssen. Efter ett tag inser jag vad jag höll på med och trycker han snabbt ifrån mig. "Fan, vad håller jag på med", röt jag högt och tryckte händerna mot ansiktet. Jag kände hans hand mot min rygg men jag skakade mig snabbt av mig den. "Förlåt, jag vet inte vad jag gör. Jag gillar inte ens dig, jag känner dig ju inte ens längre", suckade jag och han skrattade. Han backade lite och log. "Summer, allt måste inte leda till kärlek. Man kan ha kysskompisar du vet. Du kanske har blivit min", han stannade upp och flinade. Jag måste vart galen efter det jag sa och gjorde. Jag gick närmre honom och log. "Du har nog rätt", och ännu en gång tryckte jag mina läppar mot hans. Utan att blanda in några känslor. Men på något sätt kändes det skönt. Han kunde inte såra mig.

Jag vet inte vad det var med mig. Jag hade tänkt på Justin hela kvällen. Hur jag bara hade kysst honom tidigare idag. Hur jag hade gjort det nyktert. Efter allt han gjort. Och jag gillar honom inte ens? Jag visste inte vad det var med mig. Men det var något med hans utseende och charm som gjorde att jag bara ville ha han, att han skulle vara min.

Jag satt i min stora säng, och Molly och jag skulle egentligen på fest idag också. Men jag bangade. Var för trött, men vi har några dagar på oss. Jag antar att Chaz och Justin också var där, men jag vet inte. Jag reste lite på mig för att kolla ut genom fönstret och insåg då att Justin stog på sin ballkong. Jag satte mig snabbt igen och svallde. Tänk om han tror att jag gillar han fortfarande? Nej det kan han ju inte tro. Vi känner inte ens varandra längre. Och jag kom över han för två år sedan. Kanske skulle jag berätta för han? Så att han inte missförstog något?

Jag bet löst tag i mitt läpp och tog ett djupt andetag. Jag ställde mig upp och klev försiktigt ut på ballkongen. Justin som var på balkongen mitt emot, kollade snabbt upp och mötte min blick. "Oj, hej!", mummlade han ganska tyst, nästan så att jag inte hörde. "Hej", ropade jag nästan tillbaka. Jag rätade på sig och log lite snett. "Är du med Chaz?", undrade jag och han skakade på huvudet. "Nej, han är på en fest. Samma som din kompis tror jag", sa han. "Molly", rättade jag och han nickade. "Ja, hon".

Jag harklade lite. "Skulle du kunna komma ner snabbt? Det går fort!", sa jag osäkert och han började skratta lite. "Så jag kan få mer kyssar? Visst!", flinade han och jag skrattade. "Nej, tyvärr. Inte denna gången", sa jag och han log svagt. "Jag kommer ner", sa han snabbt och vände sig sen om och gick in igen. Jag log för mig själv. Jag gick in i mitt rum och drog på mig en svart kofta och ett par UGGS. Jag gick sen ner för trappan och ut ur lägenheten. Jag gick bort till framsidan och såg att Justin redan var där. När han mötte min blick log han. "Hej", sa han med ett svagt leende. "Hej", svarade jag och gick lite närmre. Gå direkt på sak nu Summer. "Du Justin.. Det där med kyssen förut.. Asså, förlåt", sa jag ursäktande och stoppade händerna i fickan. Jag kollade generat ner i marken. Han skrattade. "Ja, det kom välldigt plötsligt och trodde aldrig att du skulle göra det", han betonade ordet du och jag mötte snabbt hans blick. "Vad menar du?", sa jag lite surare. "Ja asså, du är ju typ inte.. Sån", han kliade sig besvärat i nacken. "Var menar du? Och jag trodde inte du var den du var heller, men kanske var du det endå?", röt jag och backade några steg.

Han suckade. "Det var inte så jag menade..", mummlade han. "Nähä, hur menade du då?", sa jag och han svalde. Jag fnös. Han gick lite närmre mig och stannade tillslut framför mig. "Förlåt, jag menade det inte.. Förlåt, förlåt och förlåt. Kan vi inte bara glömma allt som hände då?", sa han och kollade hoppfullt på mig. Jag skulle precis svara men han lade fingret för min mun. "Säg bara okej", mummlade han. Jag log snett. "Jag vet inte Justin, men jag säger okej endå.", sa jag men ångrade mig snabbt. Det var ju fan inte okej? Vad håller jag på med.

Plötsligt tar jag tag i hans kinder och trycker mina läppar mot hans. Han stannade upp och besvarade långsamt kyssen. Efter ett tag inser jag vad jag höll på med och trycker han snabbt ifrån mig. "Fan, vad håller jag på med", röt jag högt och tryckte händerna mot ansiktet. Jag kände hans hand mot min rygg men jag skakade mig snabbt av mig den. "Förlåt, jag vet inte vad jag gör. Jag gillar inte ens dig, jag känner dig ju inte ens längre", suckade jag och han skrattade. Han backade lite och log. "Summer, allt måste inte leda till kärlek. Man kan ha kysskompisar du vet. Du kanske har blivit min", han stannade upp och flinade. Jag måste vart galen efter det jag sa och gjorde. Jag gick närmre honom med långsamma och osäkra steg. "Du har nog rätt", och ännu en gång tryckte jag mina läppar mot hans. Utan att blanda in några känslor, det var bara en helt vanlig kyss med en nästintill främling.

Men på något sätt kändes det skönt. Han kunde inte såra mig denna gången. Eftersom han inte hade några känslor attt bryta.

Haha hej på er! Hoppas ni gillar upptaderingen, lovade ju er en förbättring. Hehe. Märker ni att den är väldigt annorlunda från andra noveller? Känns skönt att ha det så. Att inte alls ska sluta i happy ending och börja med kärlek i första ögonkastet. Men, det är eran åsikt som räknas ju. Tycker vi att vi ska köra på och vara lite galna? Eller ska vi köra tradditionen med att dom blir riktigt kära välldigt snabbt osv osv? Ni bestämmer. Kramisar Ida♥ And sorry, no piiiic
Upt; och såklart kommer dom bli kära tillslut! Haha det är ju en Bieber kärleks noveller my friiiiends ;)

Chapter 12 - It happened again

Jag drabbades lite av panik, visste inte vad jag skulle göra då Justin plötsligt kikade ut över Chaz' axel med ett flin. En tanke om att jag ville kasta mig bakåt drabbade mig, men det gjorde jag dessvärre inte. Jag stängde fönstret och gick till Molly som satt på sängen.
Mitt i våran konversation knackade det på dörren. Jag svalde och sprang ursäktande ned. Jag förväntade mig Chaz utanför dörren. Men jag hade fel, eller delvis. Utanför stod både Chaz och Justin. Jag svalde och kastade osäkert omkring med blicken som tillslut fastnade på Justin. Han stod som paralyserad intill Chaz som knuffade till honom lite. Jag skrattade till och han blev lite generad. "Kan vi prata?" var det ända han sa och jag nickade, hans rodnad var nu över.
Jag gjorde en gest med fingret och Justin nickade till och blickade inåt. Han log mot mig och jag besvarade halft hans leende. Jag backade undan lite så Justin kunde komma in, vilket han gjorde efter ytterligare någon minut. Chaz flinade svagt och jag sparkade till honom löst och skrattade till vilket fick Justin, som var på väg in i vardagsrummet, att kolla bakåt. Jag stängde dörren och gick nu efter honom.
Jag satte mig lite osäkert ned i soffan där han satt. "Uhm, du kommer väl ihåg varför jag är här?" skämtade han och flinade. Jag skrattade till och nickade, "Jag är nykter nu, oroa dig inte." han ryckte lite på axlarna och log säkert. "Det tror jag nog." han nickade lite för sig själv och för att komma till rätta och komma in på ämnet. Han bestämde sig nog för vad han skulle säga. Jag suckade. "Jag är ledsen för det som hända." jag ryckte lite på mig. Han tittade upp på mig och jag mötte hans blick.
Med ens hukade jag mig en del över Justin, vilket fick honom att automatiskt luta sig en del bakåt. Han fuktade sina läppar och hårt pressade jag mina läppar mot hans. Vad som flög i mig hade jag ingen aning om. Han besvarade kyssen och flinade mot mina läppar. Jag svalde, visste inte hur jag skulle komma ur denna positionen så jag förlängde kyssen ytterligare. "Vem var det som.." Molly skrattade till och tystade sig själv. Jag ryckte hastigt bakåt i soffan och Justin reste sig upp. Jag svalde och han log mot mig samtidigt som jag vek undan blicken och han gick ut från rummet, snart var han även utanför huset. Jag gömde ansiktet i händerna och Molly satte sig intill mig. "Knackade." sade hon och jag skrattade till utan glädje.

Jag drog upp dörren, lade ett finger på mina läppar, töntigt lycklig som jag var. Chaz stod i hallen och tittade på mig med en undrande min. Han höjde ett ögonbryn och jag ryckte på axlarna. Vi båda gick sida vid sida till hans rum. "Hon kysste mig." sa jag plötsligt med ett flin och lade mig på hans säng. " No way." han flinade och jag såg på honom att han verkligen tolkade det som om jag ljög, vilket han fick tro. Jag skakade på huvudet och slog på tvn. En film med Johnny Depp var på och vi tittade lite, i tystnad vilket var ovanligt. "Är det sant?" med stora ögon var Chaz genast på mig..

Lite ovanligt kanske, haha. Men watcha thiink? Kommentera. Kommer be Ida att låta bli att skriva nästa ifall ni inte kommenterar. c:
Haha, kanske inte men vi vill mer än gärna veta vad ni tycker! Puuuusssar ♥ btw, förlåt för inga bilder.

Chapter 11 - I kissed him

"Gå upp ur sängen då", hörde jag Chaz säga och jag stönade högt. Jag reste på mig och drog undan täcket. Jag ställde mig snabbt upp och vände mig emot Chaz. "Nöjd?", röt jag. Han nickade med ett leende. "Super nöjd, ta på dig något också, du tänkte väll inte gå runt i kalsonger hela dagen?", log han. Jag kunde inte undgå att skrattade lite. "Du är sjuk", muttrade jag. Han skrattade. "Jag vet, ta på dig och kom ner. Vi är ensamma. Vi har massa att snacka om igår, speciellt om vad som hände mellan dig och Summer!", sa han med ett flin och lämnade snabbt mitt rum. Just det ja, Summer. Jag bet tag i min läpp och bytte snabbt om till en vanligt t-shirt och ett par jeans. Jag drog sen på mig en mörkblå kofta och hjäspade lite. Tungt klev jag ner till Chaz och började berätta hela historien om vad som faktiskt hände igår, utan att ljuga om någonting.


Jag bet oroligt på mina naglar och andades djupt. "Så farligt kan det inte vara?", mummlade Molly och jag mötte hennes blick samtidigt som jag nickade långsamt. "Jag kommer inte ihåg exakt, men jag vet att jag kysste han. Jag kan fortfarande känna smaken av hans läppar", muttrade jag. Även om det lät töntigt, så var det sant. Jag kunde inte missa det. Kanske inte bokstavligt talat, men hon fattade. Hon log snett. "Men du var ju full. Right?", sa hon och jag nickade. Jag drack lite av min oboy och suckade. "Ja", sa jag snabbt. "Precis, då har du något att skylla på", sa hon och skrattade lite och jag ryckte på axlarna. "Jag vet inte, jag gjorde det ju fortfarande? Och jag tror jag sa.. Att jag fortfarande gillade han", mummlade jag och svalde. Hon skrattade. "Vad du än sa, så fattar han att du inte menade det. Du var full, okej?", sa hon och log. Jag besvarade hennes leende lite smått och nickade. "Okej", sa jag. Jag la handen mot huvudet och suckade. "Kan du ge mig alvdonen", sa jag tyst. Hon nickade och gav den till mig. Jag svallde snabbt en tablett och stängde ögonen.

Jag var trött och utsliten. Jag öppnade dom snabbt igen och åt upp det sista av mackan. Jag vände sen blicken mot klockan, halv 10. "Fattar inte att du fick upp mig såhär tidigt. Med tanke på gårdagen. Vart är resten av min familj föressten?", muttrade jag. Hon skrattade. "Jag är bäst", flinade hon. "Och angående din familj, dom åkte in till stan för att köpa lite saker. Till din födelsedag tror jag"

Jag log samtidigt som jag nickade. "Okej", jag sträckte lite på mig. "Kan inte fatta att du fyller år om bara fyra dagar, alltså på torsdag", mummlade hon och jag skrattade. "Inte jag heller, 17 år.. Ett år till och jag blir myndig", log jag. Molly nickade. Jag ställde mig sen upp och samma sak med Molly. Vi gick upp till mitt rum och stängde dörren efter oss. Plötsligt hörde jag något skrika mitt namn. Jag gick snabbt fram till fönstret och kollade ner på gatan. Ingen där? Jag ryckte på axlarna och vände mig sen om. "Vem var det?", undrade Molly. "Ingen tydligen", men så hörde jag någon ropa det igen. Jag suckade och gick istället ut på min balkong. Jag kollade ner, fortfarande ingen där. "Kolla upp", hörde jag en välbekant röst säga. Jag vände snabbt upp blicken.

Och av vad jag kunde se, så var Justin min granne. Men tanke på att jag mötte Chaz spralliga ögon på balkongen mitt emot.

Tada, did U like it :D Puss Ida♥

Chapter 10 - Is it for real?

"Ey, Molly! Kom hit", hörde vi någon ropa och vi båda vände våra blickar dit. Det var några killar i kanske 18 år ålder och Molly log stort. "Hej killar", började hon och gick emot dom. Jag gick snabbt efter och log lite smått. "Oj oj oj, vilka hetingar man har här då", skrattade en av dom och la en arm runt mina axlar. Jag skrattade. "Vill ni ha?", mummlade en av killarna och höll fram ett cigarettpaket. Jag kollade tveksamt på det. Jag hade rökt förut, men slutade ett tag när mamma upptäckte mig en gång. Men vafan, skitsamma.

Dessutom tror jag att spriten också tog över lite. Jag log. "Ja, tack", mummlade jag och han räckte över en till mig. Jag tog emot den och skakade av mig killens arm som var belägen runt min axlar. Jag tände ciggen och suckade.

"Kan jag få?", sa jag efter ett tag och kollade på Molly som drog upp två cider burkar ur väskan. "Såklart", log hon och räckte ena till mig. Jag fimpade ciggen och öppnade Ciderflaskan. Jag klunkade ur den och log. Flaska efter flaska slörpade både jag och Molly i oss. Av allt möjligt. Och jag vet inte hur många killar jag hånglat med denna kvällen, många i alla fall. Plötsligt såg jag någon jag egentligen inte ville se. Men varför inte driva lite? Jag log och gick snabbt emot honom och knackade han på ryggen. Han vände sig snabbt om och kollade förskräckt på mig. "Oj, hej Summer", mummlade han och kliade sig lite i nacken.

"Hej Justin", flinade jag. Han log lite snett och jag kollade mot Chaz som stog bredvid. Han kollade frågandes på mig. Jag skulle gå lite närmre men trillade nästan på mina egna ben. Justin tog snabbt emot mig och jag log tacksamt. Jag rätade på mig och tog tag i Justins arm. "Vad gör du?", undrade han och jag skakade på huvudet. Jag drog med honom bort till sprit bordet och släppte hans hand. Jag ställde mig på bardisken och hällde upp dricka till både mig och Justin. Jag satte mig sen ner och räckte över ena glaset till honom. Han kollade osäkert på mig. "Borde du verkligen dricka mer?", undrade han och jag suckade. "Drick bara ditt egna glas. Sköt du ditt, så sköter jag mitt", mummlade jag och drack sen av mitt glas.


Jag granskade Summer som drack ur sitt egna glas. Det kändes så sjukt att jag stog framför henne, tjejen jag tänk på vartenda kväll i två år nästan. Jag bet tag i min läpp och kollade sen ner i mitt glas. Surt la jag ner det på bardisken. "Jag vill inte", mummlade jag. Jag gillade inte att var full. "Just det ja, Justin dricker inte", flinade hon och skrattade lite. "Nej, och lilla Summer borde heller inte göra det längre", mummlade jag och gick lite närmre för att ta tag i hennes glas, men hon drog det snabbt åt sidan. "Nej", röt hon. Hon drack snabbt upp det sista av sitt glas och flinade. "Det är inte jag som kommer göra något jag sen ångrar", sa jag och kollade osäkert på henne. "Vi får väll se", log hon. Hon tog sen mitt glas och innan jag han agera drack hon upp det med. Hon började skratta och vinglade till lite. Plötsligt ställde hon sig upp på bardisken och började dansa. "Summer, gå ner", skrek jag för att överrösta musiken. Hon skakade på huvudet. Vingligt fortsatte hon dansa. Jag kollade mig omkring och såg att några hade vänt blicken emot mig. "Ey Bieber, ta hand om din tjej", skrattade en kille och jag fnös. Hon är INTE min tjej.

Försiktigt gick jag också upp på bordet för att ta ner Summer. Jag la mina händer runt hennes midja för att bära ner henne. Men istället för att hon gav upp, la hon sina händer på mina axlar och började dansa med mig. Fler och fler blickar vändes hit och hon skrattade. "Summer, vad håller du på med?", röt jag i hennes öra och hon skrattade. "Dansar", sa hon varmt och kysste mig lätt bakom örat och gick långsamt neråt. Jag tryckte snabbr bort henne ifrån mig och tog tag i hennes hand. "Vi kan dansa där nere, om du gå ner nu", sa jag tyst och hon log.

Hon ryckte på axlarna och jag drog med henne ner. "Sluta glo", sa jag emot några tjejer som vänt blicken emot oss. Dom började direkt fnittra och kollade bort. Jag drog med mig Summer ut på dansgolvet och släppte sen hennes hand för att gå därifrån. "Ey Bieber, du verkade visst lova mig en dans", skrattade hon. Hon la sin hand på min axel och jag vände mig om. "En dans, okej?", sa jag och hon nickade.

Jag gick emot henne och plötsligt började en liten lugnare lått gå på. Hon log och la sina händer runt mina axlar och jag suckade. Försiktigt la jag mina armar runt hennes midja och drog hennes intill mig. Jag lutade mitt huvud på hennes axel och fick syn på Chaz. Han flinade emot mig och började sen skratta. Jag vände snabbt på oss så att Summer blick istället var emot honom. Hon tog bort en hennes hand ifrån min rygg och la den mot min bröstkorg. Hon tryckte sig närmre mig och jag kunde känna hennes kroppsvärme. Hon log sen och la sin hand på min kind. "Du är ganska fin, faktiskt", mummlade hon. Jag visste att hon bara sa så och höll på såhär för att hon var full, men endå fick jag fjärilar i magen. Hon var väldigt vacker. Hon hade blivit otroligt vacker. Så underbart fin. Jag skakade snabbt bort min tankar. Summer puttade undan mig och tog min hand och började gå ifrån dansgolvet. "Vart ska du?", undrade jag och utan att svara mig fortsatte hon gå.

Hon drog med mig ner till vattnet och stannade upp vid vattenkanten. Man kunde höra musiken svagt här och hon log blygt. Plötsligt gick hon närmre mig och la sina händer runt min hals. Hon kollade på mig länge och lutade sen sitt huvud emot min bröstkorg. Plötsligt kunde jag höra svaga snyftningar. Jag la min arm snabbt runt henne och lyfte upp hennes haka med den andra handen. Små tårar rann ner för hennes kinder. "Vad är det Summer?", sa jag oroligt och hon snyftade till ännu en gång. "Allt är bara så hemskt. Jag blev kär i en kille i 7:an, och gillar honom fortfarande. Jag förstår det inte själv", snyftade hon fram och mitt hjärta hoppade ett extra slag. Vad menar hon med det? "Va? Vem?", sa jag osäkert och hon suckade. "Dig", sa hon tyst och mötte min blick. Hon la sin hand mot min kind och plötsligt kom hon närmre mig.

Hon la andra handen på min andra kind och tryckte sin läppar emot mina. Dom var mjuka och varma. Hennes andedräkt stank sprit och jag vet inte vad som hände. Men konstigt nog besvarade jag kyssen. Hennes tunga började leka med min och först då insåg jag vad jag höll på med. Jag tryckte henne snabbt ifrån mig med en osäkert blick. Ångerkänslorna fylldes i mig och jag bet tag i min läpp. Hon flinade bara emot mig och backade sen några steg.

"Jag sa ju att du skulle göra något du skulle ångra, även fast du inte drack", sa hon med ett flin. Jag kollade oförståendes på hennes och hon vände sig sen om och började gå glatt upp till festen igen. Jag följde henne med blicken och satte mig ner på bryggan. Fan vad lättlurad du är Justin, fan.

Jävligt lång del eller vad säger ni? Bara för er, för den var väll lång? Gillar ni det? Var det fel av Summer att lura Justin? Hoppas ni tyckte den var bra, nästa del kommer upp imorgon runt 12 kanske♥

Chapter 9 - Stay Away - Part 2

Part 2 chapter 9
"Justin", Summers varma röst ekade och jag vände mig om. "Vad?", röt jag och stannade upp. Summer började halspringa hitåt och stannade precis framför mig. "Hej", sa hon osäkert. Jag suckade och drog jackan tätare omkring mig. Summers bruna hår var nästan vitt av allt snö som landat på henne. Henne bruna ögon var varma och hon var faktiskt väldigt vacker, om jag skulle säga det själv.  Men jag skulle aldrig kunna.. Nej nej nej. Chaz och resten av gänget skulle mobba ut mig totallt. Dom kanske aldrig mer ville se mig? Dom tyckte att Summer var årets tönt. "Hej", sa jag nonchalant. Det var som en våg av osäkerhet plötsligt sköljde sig över mig. Hon harklade lite och kollade sen upp på mig igen. "Skulle du vilja gå u..", längre han hon inte innan Chaz kom. "Justin, vad gör du?", hörde jag honom ropa. Jag kunde höra hans fotsteg komma närmre och tillslut stog han bredvid mig. "Vad gör du här med den tönten?", skrattade Chaz och blickade mot mig. Han drog ner sin mössa lite och log. "Jag är ingen tönt", röt hon. Chaz skrattade ännu en gång. "Jo, som du trånar efter Justin. Kom", muttrade Chaz och drog tag i min jacka. Utan att vända blicken emot Summer så gick jag bara efter Chaz. När vi kommit en bit bort så kollade jag diskret bak och insåg då att Summer stog kvar. Hon kollade sorgset på mig och gick tillslut iväg. Löst bet jag tag i läppen och vände min blick mot Chaz, som såg extremt fundersam ut. "Gillar du henne?", hörde jag han säga och allt stannade till.
"JUSTIN?!", Hörde jag någon skrika och jag drogs snabbt tillbaka till verkligheten och vände min blick emot Chaz. "Va?", mummlade jag och Kenny skrattade. "Vad ska du ha buddy?", undrade Kenny och jag kollade upp på han. "Ta vad som helst, jag gå och sätter mig", mummlade jag och gick bort till ett bord så långt ifrån fönstrena som möjligt. Vi hade åkt till Mcdonalds för att äta, men konstigt nog hade flera fans upptäckt mig. Men det var inte så farligt. Det var inte direkt så att man kunde boka en fönsterplats till mcdonalds för att fönsterkika på mig. Ingen visste att jag skulle hit, förutom dom som såg mig. Fast då och då kom det in någon och frågade om en autograf. Jag drog upp min luva och tog till mig min mobil. Jag loggade snabbt in på twitter och RT några. Jag följde även några fans och la sen undan mobilen.
"Chaz and the Kenny is coming with your swagfood", Sa Chaz glatt och jag skrattade. Jag rättade på ryggen och log. Chaz hade mognat till mycket sen vi var små, han hade mycket mer respekt för människor. Men han var fortfarande omogen när det gällde humor. Jag skakade på huvudet och drog åt mig min mat. "Tack", mummlade jag och mötte Chaz blick med ett flin. Han skrattade lite och skakade på huvud. "You're sick man"
Summers Perspektiv;
"Kan jag ha denna?", undrade Molly och jag kollade snabbt upp på datorn och nickade. Framför sig höll hon fram en silvrig fodral klänning med svart detaljer. "Supersnygg", sa jag med ett leende. Molly log tacksamt och la ner klänningen i sin väska igen. Hon skulle sova hos mig inatt, och det var även en fest ikväll. Eller ja, den började om två timmar. Och Molly var redan i full gång med att hitta snygga kläder dit.
Efter bara en kvart insåg jag att det kanske var bäst att börja jag med. Jag ställde mig upp och gick fram till min resväska, jag som var så lat orkade inte packa ut något. Jag drog upp en mörkblå klänning och log. Diskret tog jag med den till badrummet medans Molly lockade håret. Jag drog av min mina kläder och drog på mig klänningen. Jag mötte min spegelbild och log. Snyggt. Jag gick snabbt in till mitt rum. "Vad tycks?", Molly snurrade snabbt runt och brast ut i ett stort leende. "Super snygg! Den ska du LÄTT ha", utbrast hon och jag log tacksamt. Utan att säga något så drog jag på mig ett par svarta pumps och gick fram till spegeln för att börja fixa mig.
Två timmar senare var vi klara och när vi kom till festen, som dessutom var belägen på en strand, så var den i full gång. Musiken dunkade högt ur högtalarna och det fanns både nyktra och onyktra ungdomar över allt. Men ett leende drog jag självsäkert med mig Molly ner. Awesome!
Vintern 2006, Kanada - Stratford.
"Justin", Summers varma röst ekade och jag vände mig om. "Vad?", röt jag och stannade upp. Summer började halspringa hitåt och stannade precis framför mig. "Hej", sa hon osäkert. Jag suckade och drog jackan tätare omkring mig. Summers bruna hår var nästan vitt av allt snö som landat på henne. Henne bruna ögon var varma och hon var faktiskt väldigt vacker, om jag skulle säga det själv.  Men jag skulle aldrig kunna.. Nej nej nej. Chaz och resten av gänget skulle mobba ut mig totallt. Dom kanske aldrig mer ville se mig? Dom tyckte att Summer var årets tönt. "Hej", sa jag nonchalant. Det var som en våg av osäkerhet plötsligt sköljde sig över mig. Hon harklade lite och kollade sen upp på mig igen. "Skulle du vilja gå u..", längre han hon inte innan Chaz kom. "Justin, vad gör du?", hörde jag honom ropa. Jag kunde höra hans fotsteg komma närmre och tillslut stog han bredvid mig. "Vad gör du här med den tönten?", skrattade Chaz och blickade mot Summer. Han drog ner sin mössa lite och log. "Jag är ingen tönt", röt hon. Chaz skrattade ännu en gång. "Jo, som du trånar efter Justin. Kom", muttrade Chaz och drog tag i min jacka. Utan att vända blicken emot Summer så gick jag bara efter Chaz. När vi kommit en bit bort så kollade jag diskret bak och insåg då att Summer stog kvar. Hon kollade sorgset på mig och gick tillslut iväg. Löst bet jag tag i läppen och vände min blick mot Chaz, som såg extremt fundersam ut. "Gillar du henne?", hörde jag han säga och allt stannade till.

"JUSTIN?!", Hörde jag någon skrika och jag drogs snabbt tillbaka till verkligheten och vände min blick emot Chaz. "Va?", mummlade jag och Kenny skrattade. "Vad ska du ha buddy?", undrade Kenny och jag kollade upp på han. "Ta vad som helst, jag gå och sätter mig", mummlade jag och gick bort till ett bord så långt ifrån fönstrena som möjligt. Vi hade åkt till Mcdonalds för att äta, direkt efter att vi gått ifrån stranden, men konstigt nog hade flera fans upptäckt mig.

Men det var inte så farligt. Det var inte direkt så att man kunde boka en fönsterplats till mcdonalds för att fönsterkika på mig. Ingen visste att jag skulle hit, förutom dom som såg mig. Fast då och då kom det in någon och frågade om en autograf. Jag drog upp min luva och tog till mig min mobil. Jag loggade snabbt in på twitter och RT några. Jag följde även några fans och la sen undan mobilen.

"Chaz and the Kenny is coming with your swagfood", Sa Chaz glatt och jag skrattade. Jag rättade på ryggen och log. Chaz hade mognat till mycket sen vi var små, han hade mycket mer respekt för människor. Men han var fortfarande omogen när det gällde humor. Jag skakade på huvudet och drog åt mig min mat. "Tack", mummlade jag och mötte Chaz blick med ett flin. Han skrattade lite och skakade på huvud. "You're sick man"


"Kan jag ha denna?", undrade Molly och jag kollade snabbt upp från datorn och nickade. Framför sig höll hon fram en silvrig fodral klänning med svart detaljer. "Supersnygg", sa jag med ett leende. Molly log tacksamt och la ner klänningen i sin väska igen. Hon skulle sova hos mig inatt, och det var även en fest ikväll. Eller ja, den började om två timmar. Och Molly var redan i full gång med att hitta snygga kläder dit.

Efter bara en kvart insåg jag att det kanske var bäst att börja jag med. Jag ställde mig upp och gick fram till min resväska, jag som var så lat orkade inte packa ut något. Jag drog upp en mörkblå klänning och log. Diskret tog jag med den till badrummet medans Molly lockade håret. Jag drog av min mina kläder och drog på mig klänningen. Jag mötte min spegelbild och log. Snyggt. Jag gick snabbt in till mitt rum. "Vad tycks?", Molly snurrade snabbt runt och brast ut i ett stort leende. "Super snygg! Den ska du LÄTT ha", utbrast hon och jag log tacksamt. Utan att säga något så drog jag på mig ett par svarta pumps och gick fram till spegeln för att börja fixa mig.

Två timmar senare var vi klara och när vi kom till festen, som dessutom var belägen på en strand, så var den i full gång. Musiken dunkade högt ur högtalarna och det fanns både nyktra och onyktra ungdomar över allt. Men ett leende drog jag självsäkert med mig Molly ner. Awesome!

Did u like it my friiiiiiends? Hope so :) Ingen bild tyvärr, men kanske lägger upp chapter 10 snart också! Kram Ida♥

Hjälp mig nu

Idag har vi haft 14 läsare (Om statestiken stämmer?!), men det tror jag inte. Så jag vill att ni gör en sak för min skull, så får ni nästa del ikväll. ALLA kommenterar, så ser jag om det blir över 14 personer som kommenterar, okej? För det är inte kul att gå från hundratals läsare till 14, OM DET NU ÄR SÅ. COME ON♥

Chapter 9 - Stay Away - Part 1

Jag riktigt fastnade med blicken, vad skulle jag göra nu när han tittade på mig. Samanbitet ryckte jag hastigt på armarna och tittade på Molly som höll på att fingra på sin mobil. Jag vände mig hastigt om. För någon sekund drabbades jag utav panik då någon lade en hand på min axel. Jag kastade bak med huvudet och blicken som möttes utav Chaz'. Han skrattade till och tittade på mig med stora ögon. Han lade en arm som mina axlar och gjorde en gest mot Justin som satt i sanden en rätt lång bit bort. Jag skakade på huvudet och tittade på Molly som fortfarande höll på med sin mobil. Jag suckade, "Inte en chans."

Min blick kunde jag inte slita från deras håll. Jag reste mig upp samtidigt som någon knackade med en osäker hand på min axel. Jag sken upp då en tjej frågade om en bild som jag ställde upp på. Sen frågade hon om en autograf. Jag tog hennes penna och skrev med ett skakigt grepp, samtidigt som jag tittade på Summer. Hon pratade fortfarande med Chaz. Jag gav henne sen pennan och gav henne ett leende som hon besvarade. Efter en stund gick hon och likaså hade Summer gjort. Chaz kom emot mig och ryckte på axlarna. "Whatever." Jag svalde och han lade en hand på min axel som jag hastigt skakade av mig.
Chaz' perspektiv:

Både Summer och Justin verkade helt tomma. Jag suckade och Justin började gå, jag gjorde detsamma. Klev över en sten som jag mer eller mindre höll på att snubbla över. Det var svårt att se vad Justin tänkte på. "Ni två kanske.." jag avbröt mig själv då Justin gav mig en kall blick som sa mer än ord. Jag svalde hårt och ångrade mig lite, "Ni borde prata över en fika.. Glömma det som hänt. Jag känner henne och hon skulle aldrig avvisa ett sådant förslag. Särskilt inte dig, Justin. Och om du tycker det är en dålig ide så föreslår jag att du biter ihop, umgås med mig som vi brukar göra, ha kul och släppa loss." Han nickade lite och stannade upp, gömde ansiktet hastigt i händerna. Jag skrattade till lite. "Vi får se." Jag nickade och om jag kände honom rätt så skulle inte han göra det förns vi kom till den delen att han lovade mig.

Jag, Harlee skrev detta. Jag vet att det var dåligt, men det andra som jag skrev försvann.. Jaja, nu kommer både jag och Ida skärpa oss, skriva så ofta vi verkligen kan och ni måste peppa men kommentarer och ge oss en bättre statistik. Pussar :')

Chapter 8 - After All This Years - Part 2

Jag svalde hårt och gick fram några steg och satte mig i sanden. Jag både hörde och kände Chaz sätta sig bredvid mig. "Hur är det?", undrade han och jag nickade mot dom två tjejerna som lagt ner sina saker flera flera meter bort och som just nu bytte om. Chaz vände ditt blicken och plötsligt ryckte han till. "Är inte det S-", jag avbröt han. "Summer ja, vi går dit!", flinade jag och drog med mig Chaz upp. Han ryckte på axlarna och ställde sig med mig. Men gjorde jag verkligen rätt nu? Men hon måste ju sett mig eftersom dom väntade på den lilla tjejen medans hon bad om min autograf.
Summer's Perspektiv:
"Hey Baby, what are you doing to night. Grab som sexy and smile", jag och Molly sjöng på Adrians låt som spelades i våra öron. Jag såg hur mamma och resten av gänget stannade upp lite längre fram och jag suckade. "Vad är det nu då", mummlade jag och stannade upp. Molly mötte min blick och ryckte på axlarna. "Vet inte, men kolla här!", hon räckte över sin mobil och jag tog snabbt emot den. "Ry?", mummlade jag och läste sen igenom texten. "Jag gillar dig, verkligen. Välldigt mycket faktiskt. Skulle jag kunna få bjuda dig på en myskväll? :*", stod det och jag log. "Aw, vad gulligt! Gillar du honom?", undrade jag. Hon nickade. "Vad bra!", flinade jag och knappade in ett svar. "Vad gör du?!", utrbrast hon glatt och försökte ta sin mobil. Jag skickade snabbt iväg smset och log sen stollt. "Ge mig den! Vad skrev du? Skicka du?!", hon kollade surt på mig och drog åt sig den. Jag märkte när hon spelade sur och när hon inte gjorde det, jag kan garantera att nu gjorde hon det. "Såklart jag. Vad gulligt, jag gillar dig med!", läste Molly upp. "Så kan du inte skriva ju.. Nu tror han att jag är en stalker som gillar han..", hon skrattade lite och puttade till mig. "Tjejer, vi går nu! Men ni stannar va?", avbröt mamma oss och jag nickade. Även fast jag lite undrade varför dom stannade. Jag ryckte på axlarna och satte mig lite längre upp bredvid Molly. "Varför stannade dom?", undrade Molly och jag ryckte på axlarna. "Vet inte", jag drog av mig tröjan och byxorna och huttra till. "Det är iskallt", mummlade jag och Molly skulle precis svara innan hon stängde sin mun och blev tyst. Jag följde hennes blick och den stannade vid han. Efter alla dessa år. Efter allt han förstört för mig, allt jag offrat. Efter allt, så var det han där. I denna stora stad. Justin.
Jag svalde hårt och gick fram några steg och satte mig i sanden. Jag både hörde och kände Chaz sätta sig bredvid mig. "Hur är det?", undrade han och jag nickade mot dom två tjejerna som lagt ner sina saker flera flera meter bort och som just nu bytte om. Chaz vände ditt blicken och plötsligt ryckte han till. "Är inte det S-", jag avbröt han. "Summer ja, vi går dit!", flinade jag och drog med mig Chaz upp. Han ryckte på axlarna och ställde sig med mig. Men gjorde jag verkligen rätt nu? Men hon måste ju sett mig eftersom dom väntade på den lilla tjejen medans hon bad om min autograf.


"Hey Baby, what are you doing to night. Grab som sexy and smile", jag och Molly sjöng på Adrians låt som spelades i våra öron. Jag såg hur mamma och resten av gänget stannade upp lite längre fram och jag suckade. "Vad är det nu då", mummlade jag och stannade upp. Molly mötte min blick och ryckte på axlarna. "Vet inte, men kolla här!", hon räckte över sin mobil och jag tog snabbt emot den. "Ry?", mummlade jag och läste sen igenom texten. "Jag gillar dig, verkligen. Välldigt mycket faktiskt. Skulle jag kunna få bjuda dig på en myskväll? :*", stod det och jag log. "Aw, vad gulligt! Gillar du honom?", undrade jag. Hon nickade. "Vad bra!", flinade jag och knappade in ett svar. "Vad gör du?!", utrbrast hon glatt och försökte ta sin mobil.

Jag skickade snabbt iväg smset och log sen stollt. "Ge mig den! Vad skrev du? Skicka du?!", hon kollade surt på mig och drog åt sig den. Jag märkte när hon spelade sur och när hon inte gjorde det, jag kan garantera att nu gjorde hon det. "Såklart jag. Vad gulligt, jag gillar dig med!", läste Molly upp. "Så kan du inte skriva ju.. Nu tror han att jag är en stalker som gillar han..", hon skrattade lite och puttade till mig. "Tjejer, vi går nu! Men ni stannar va?", avbröt mamma oss och jag nickade. Även fast jag lite undrade varför dom stannade. Jag ryckte på axlarna och satte mig lite längre upp bredvid Molly. "Varför stannade dom?", undrade Molly och jag ryckte på axlarna. "Vet inte", jag drog av mig tröjan och byxorna och huttra till. "Det är iskallt", mummlade jag och Molly skulle precis svara innan hon stängde sin mun och blev tyst.
Jag följde hennes blick och den stannade vid han. Efter alla dessa år. Efter allt han förstört för mig, allt jag offrat. Efter allt, så var det han. I denna stora stad. Justin.

Ganska dåligt va? Jaja, äntligen en del. Men nästa del är ingen mindre än inlägg TREHUNDRA. Ni kommer älska den delen, som dessutom kommer vara extra långt. Kommer KANSKE upp idag. Och come on, kommentera och beivsa att ni finns kvar. Puss Ida.

Chapter 8 - After All This Years - Part 1

Jag kunde känna den kalla vinden strykas runt mina ben som spikar. Jag drog bak lite hår bakom örat och kollade ner i marken. Jag suckade och kollade sen upp på Molly. "Jag vill inte", sa jag tyst och hest. "Jag orkar inte..", fortsatte jag. Hon kollade hoppfullt på mig och satte sig ner på bänken bredvid oss. Tveksamt satte jag mig bredvid. "Tänk om han tycker jag är skitful? Tänk om han tycker jag är dum i huvudet?", tankarna rullade runt i huvudet. Molly skrattade lugnt och kollade på mig. "Ta det lugnt, han kommer inte tycka det. Men om du inte vill träffa han, så gör det inte då?", Molly skrattade lite samtidigt som hon uttalade orden. "Det är ju sant, men tänk om jag träffar han i stan? Dessutom är vi ju nästan grannar..",sa jag och var nära på att sucka. Men vände istället upp min blick mot Molly och log. "Men skit i det nu, jag är så glad jag äntligen träffar dig. Du sover över hos mig ikväll va?", Molly brast ut i ett leende samtidigt som hon nickade. "Såklart jag gör!", svarade hon. Jag log emot henne och vände sen bort blicken emot bussen som kom hitått. Jag ställde mig upp med ett oroligt uttryck. Staden är stor, men min tur är liten.
Justin's Perspektiv:
"Shawty with you, i'm gonna stay. Forever. Shawty with you, I'll love you. Forever. Shawty with you, you're my everything. Forever", jag drog av mig hörlurarna och la ner micken. Scooter gjorde en tumme upp och jag gick snabbt ut ur studiorummet. "Det var grymt", utbrast Scooter. Jag log lite samtidigt som jag la en arm runt mammas axlar. "Tack, ledighet nu alltså?", undrade jag och kollade menandes på Scooter. Han skrattade samtidigt som han nickade. "Yes, 5 dagar här, sen 1 vecka i Stratford. Låter det bra?", jag nickade glatt och drog ner min arm. "Vart är Chaz?", mummlade jag. "Han åkte hem till huset så länge. Ska vi åka älskling?", mammas röst var ljus och spred värme i hela kroppen. Jag kände mig så säker med henne vid min sida. Jag nickade och drog ner min arm från hennes axlar. Jag drog upp mina byxor samtidigt som jag begav mig mot våran bil.
När jag kom hem mötte jag en glad Chaz som var taggad på att möta mig på en basketmatch. "Kom igen Justin, din fegis", jag skrattade lite. "Kan vi inte gå till stranden istället?", skrattade jag. "Stranden? Är du helt galen, det är nog alldeles för kallt. Kommer inte vara en människa där", jag nickade. "Jo jag vet, därför drar vi ditt. Kom igen! Så kan vi köra beach volley boll istället?", jag kollade hoppfullt på Chaz. "Men du, man måste ju vara mer en två på det.. Fast någon borde ju finnas där! Aja, men då får jag låna badbyxor av dig", jag brast ut i ett stort leende samtidigt som jag nickade. "Du är bäst.. Men jag tror du är för tjock för att mina badbyxor ska passa dig..", sa jag fundersamt. Han spärrade upp ögonen och kollade surt mot mig. "VA? Nej, så är det inte alls. Nu vill inte jag bada med dig, brukar du spana in min mage?", röt Chaz och jag kunde inte hålla mig för skratt. "Jag driver med dig buddie, kom nu", sa jag och drog med honom in till mitt rum.
-
"Oh My Gosh! Det är iskallt", jag började skratta högt och kollade mot Chaz. "Vad bögig du låter. Kom igen nu", Jag skvätte lite vatten emot honom och han pep till. "Iiih.. SLuta Justin", utbrast han. "Hoppa i vattnet då", flinade jag och drog tag i Chaz arm och tre sekunder senare så var han i. När han kom upp på ytan kollade han argt på mig. Jag skrattade och backade back lite. "Oh my Bieber!", hörde jag någon säga högt. Både jag och Chaz vände blickarna emot en blond tjej som stog uppe på bryggan. Hon kanske var bara 5-6 år och några meter bort stog några som antagligen var hennes föreldrar. Jag puttade Chaz åt sidan och han fnös till. Jag drog upp mig på bryggan och satte mig på huk framför henne. Hon kollade stort på mig och andades högt. "Kaa..aa..kan jag få en autograf?" sa hon darrigt och jag nickade. "Såklart du kan", jag tog emot hennes penna och skrev snabbt ner min autograf på ett vitt papper. Några vatten droppar rann ner på henne och hon skrattade lite. Jag gav tillbaka pappret och hon sprang lyckligt tillbaka till sina föreldrar och dom började gå vidare. Men när jag kollade lite nogrannare kände jag igen en av dem vuxna. Det var ingen mindre än Alex. Mamma till Summer.
Jag kunde känna den kalla vinden strykas runt mina ben som spikar. Jag drog bak lite hår bakom örat och kollade ner i marken. Jag suckade och kollade sen upp på Molly. "Jag vill inte", sa jag tyst och hest. "Jag orkar inte..", fortsatte jag. Hon kollade hoppfullt på mig och satte sig ner på bänken bredvid oss. Tveksamt satte jag mig bredvid. "Tänk om han tycker jag är skitful? Tänk om han tycker jag är dum i huvudet?", tankarna rullade runt i huvudet.
Molly skrattade lugnt och kollade på mig. "Ta det lugnt, han kommer inte tycka det. Men om du inte vill träffa han, så gör det inte då?", Molly skrattade lite samtidigt som hon uttalade orden. "Det är ju sant, men tänk om jag träffar han i stan? Dessutom är vi ju nästan grannar..",sa jag och var nära på att sucka. Men vände istället upp min blick mot Molly och log. "Men skit i det nu, jag är så glad jag äntligen träffar dig. Du sover över hos mig ikväll va?", Molly brast ut i ett leende samtidigt som hon nickade. "Såklart jag gör!", svarade hon. Jag log emot henne och vände sen bort blicken emot bussen som kom hitått. Jag ställde mig upp med ett oroligt uttryck. Staden är stor, men min tur är liten.


"Shawty with you, i'm gonna stay. Forever. Shawty with you, I'll love you. Forever. Shawty with you, you're my everything. Forever", jag drog av mig hörlurarna och la ner micken när jag sjungt klart och sträckte lite på mig. Scooter gjorde en tumme upp och jag gick snabbt ut ur studiorummet. "Det var grymt", utbrast Scooter. Jag log lite samtidigt som jag la en arm runt mammas axlar. "Tack, ledighet nu alltså?", undrade jag och kollade menandes på Scooter. Han skrattade samtidigt som han nickade. "Yes, 5 dagar här, sen 1 vecka i Stratford. Låter det bra?", jag nickade glatt och drog ner min arm. "Vart är Chaz?", mummlade jag. "Han åkte hem till huset så länge. Ska vi åka älskling?", mammas röst var ljus och spred värme i hela kroppen. Jag kände mig så säker med henne vid min sida. Jag nickade och drog ner min arm från hennes axlar. Jag drog upp mina byxor samtidigt som jag begav mig mot våran bil.
När jag kom hem mötte jag en glad Chaz som var taggad på att möta mig på en basketmatch. "Kom igen Justin, din fegis", jag skrattade lite. "Kan vi inte gå till stranden istället?", skrattade jag. "Stranden? Är du helt galen, det är nog alldeles för kallt. Kommer inte vara en människa där", jag nickade.
"Jo jag vet, därför drar vi ditt. Kom igen! Så kan vi köra beach volley boll istället?", jag kollade hoppfullt på Chaz. "Men du, man måste ju vara mer en två på det.. Fast någon borde ju finnas där! Aja, men då får jag låna badbyxor av dig", jag brast ut i ett stort leende samtidigt som jag nickade. "Du är bäst.. Men jag tror du är för tjock för att mina badbyxor ska passa dig..", sa jag fundersamt. Han spärrade upp ögonen och kollade surt mot mig. "VA? Nej, så är det inte alls. Nu vill inte jag bada med dig, brukar du spana in min mage?", röt Chaz och jag kunde inte hålla mig för skratt. "Jag driver med dig buddie, kom nu", sa jag och drog med honom in till mitt rum.

-
"Oh My Gosh! Det är iskallt", jag började skratta högt och kollade mot Chaz. "Vad bögig du låter. Kom igen nu", Jag skvätte lite vatten emot honom och han pep till. "Iiih.. SLuta Justin", utbrast han. "Hoppa i vattnet då", flinade jag och drog tag i Chaz arm och tre sekunder senare så var han i. När han kom upp på ytan kollade han argt på mig. Jag skrattade och backade back lite. "Oh my Bieber!", hörde jag någon säga högt. Både jag och Chaz vände blickarna emot en blond tjej som stog uppe på bryggan. Hon kanske var bara 5-6 år och några meter bort stog några som antagligen var hennes föreldrar. Jag puttade Chaz åt sidan och han fnös till.
Jag drog upp mig på bryggan och satte mig på huk framför henne. Hon kollade stort på mig och andades högt. "Kaa..aa..kan jag få en autograf?" sa hon darrigt och jag nickade. "Såklart du kan", jag tog emot hennes penna och skrev snabbt ner min autograf på ett vitt papper. Några vatten droppar rann ner på henne och hon skrattade lite. Jag gav tillbaka pappret och hon sprang lyckligt tillbaka till sina föreldrar och dom började gå vidare. Men när jag kollade lite nogrannare kände jag igen flera av dem. Mitt hjärta stannade till. Det var inte bara hennes mamma och pappa där. Även Summer.

Har inte hunnit fixa till den eller läsa igenom den, så finns säkert massa stavfel och saker som man kanske inte förstår. Men hinner inte fixa det nu! Men ska försöka skriva en till del idag, som isf kommer upp runt 9 kanske. PUSS IDA♥

Chapter 7 - These Memorys

"Har du sett han?", mummlade jag lyckligt och kollade på Chelsea. Hon vände upp blicken från sin mobil och kollade upp på mig. "Nej, men han kommer säkert snart. Oroa dig inte!", hon log hennes självsäkra leende. Jag nickade emot henne och drog sen upp min mobil. "Vart är du?", knappade jag in och skickade iväg till han. Lektionen gick igång och han hade fortfarande inte kommit, eller svarat mitt sms.
Klockan hade slått 2 och klockan ringde i. Jag tog snabbt min väska och lämnade rummet tillsammans med Chelsea. Plötsligt kände jag en hård knuff emot axeln. Jag kollade snabbt ditt och möttes av Ryans hårda flin. "Ska vi inte hångla lite? För 20 dollar? Kom igen", han blinkade emot mig och kom närmre. Jag drog snabbt tag i Chelsea och drog med henne bort. Hon kollade frågandes på mig. "Vad var det där om?", mummlade hon tyst. Jag ryckte på axlarna. "Ingen anning".
Jag stannade plötsligt upp. Där var han. Killen jag älskade. Ett stort leende bildades på mina läppar och jag tog snabbt tag i Chelsea och drog med henne ditt. Han stog med ryggen emot mig. När jag kom fram så knackade jag försiktigt han på ryggen och han vände sig snabbt om. "Vad vill d.. Oj, hej Summer!", han kliade sig besvärligt i nacken. Till en början var jag glad, men en osäkerhet tog tag i mig när jag såg hur han försökte säga något. Försökte komma undan. "Men vadfan, säg något då?", röt Chelsea högt och det fick Justins kompisar att vända sig om. "Oj oj oj, där har vi lilla Summer som går på allt. Hur var det att kyssa Justin?", flinade Chaz Sommers hårt. Justins bästa vän. "Va?", sa jag tyst. "Ja, du vet att det bara var på låtsas va? Justin gjorde det för 20 bucks", Chaz knuffade till mig lite och Justins vänner började skratta. Jag vände mig blick emot Justin som kollade generat ner i golvet. "Du måste skämta?", röt Chelsea och gick ett steg närmre Justin. Han skakade på huvudet och plötsligt kändes det som om något sparkade till mig. Som en hård knuff i hjärtat. "Haha, tror du ärligt Justin skulle gilla någon som dig?", skrattade Chaz och Justin mötte hans blick. "Ge dig Chaz!", muttrade han. Chaz skulle precis säga något men jag ville inte höra mer. Med all min kraft skyndade jag mig ut ur skolans område. Med tårarna rinnandes ner för kinderna.
Jag hade inte bara blivit till åtlöje. Jag hade också blivit sårad. Sårad av min första kärlek.
-
"Summer?", mammas mjuka röst fyllde rummet och jag nickade. "Mm det är jag", svarade jag samtidigt som jag hjäspade. "Vi ska åka ner till stranden, ska du med?", jag skakade på huvudet och drog täcket tättare omkring mig. "Nej, ska träffa Molly lite senare!", hon nickade tills svars och utan att säga något så lämnade hon rummet. Jag satte mig försiktigt i sängen och sträckte lite på mig. Minnen tar kål på mig. Det tog mig 1 år att komma över honom. Han var ju bara en kille.
Jag ställde mig upp och gick fram till min resväska. Jag drog upp ett par svarta shorts och en vit shorta. Jag tog en svart nitväska och bytte snabbt om till det. Jag drog på mig svarta ballerina skor och satte upp håret i en bulle. Jag drog några drag med mascaran och drog sen upp min mobil. Jag letade upp Molly bland kontakterna och ringde sen upp henne. "Ja hallå?", hörde jag en pigg röst säga. "Hej Molly", svarade jag. "SUMMER! Heeej", utbrast hon och jag började skratta lite. "Vad gör du?", fortsatte hon medans jag gick ner till hallen. "Jag tänkte gå till Starbucks, vill du göra mig sälskap?", undrade jag. Hon skrattade lite. "Vad var det för fråga, såklart jag vill. Är du där nu?", svarade hon. "Nope, ska ditt nu. Men kom till den vid skolan. Jag är där om 5. Okej?", mummlade jag. "Japp, okej. Puss", sa hon och innan jag hann svara la hon på.
-
"En Ostmacka tack, och en islatte", mummlade jag tyst mot tjejen i kassan. Hon nickade och fixade fram sakerna. Jag drog mitt kort för att betala och gick sen och satte mig vid ett bord på utsidan. Av ren nyfikenhet så kände jag mig tvungen att besöka Justins twitter. Jag sökte mig snabbt in mig på den i min mobil. Shit, 13.000.000 followers. Jag kollade igenom hans tweet med det var inget intressant. Det mesta var bara om hur glad han var över att vara i ATL och att det var kul att Chaz kommit. Men det var en tweet som jag fastnade vid. "I know you're here. It will be fun to meet you aigan", behövde jag ens tänka efter. Jag fattade ganska snabbt. Nej nej nej. Jag la snabbt ner mobilen på bordet. Killen måste skämta med mig.

"Har du sett han?", mummlade jag lyckligt och kollade på Chelsea. Hon vände upp blicken från sin mobil och kollade upp på mig. "Nej, men han kommer säkert snart. Oroa dig inte!", hon log hennes självsäkra leende. Jag nickade emot henne och drog sen upp min mobil. "Vart är du?", knappade jag in och skickade iväg till han. Lektionen gick igång och han hade fortfarande inte kommit, eller svarat mitt sms.

Klockan hade slått 2 och klockan ringde i. Jag tog snabbt min väska och lämnade rummet tillsammans med Chelsea. Plötsligt kände jag en hård knuff emot axeln. Jag kollade snabbt ditt och möttes av Ryans hårda flin. "Ska vi inte hångla lite? För 20 dollar? Kom igen", han blinkade emot mig och kom närmre. Jag drog snabbt tag i Chelsea och drog med henne bort. Hon kollade frågandes på mig. "Vad var det där om?", mummlade hon tyst. Jag ryckte på axlarna. "Ingen anning".

Jag stannade plötsligt upp. Där var han. Killen jag älskade. Ett stort leende bildades på mina läppar och jag tog snabbt tag i Chelsea och drog med henne ditt. Han stog med ryggen emot mig. När jag kom fram så knackade jag försiktigt han på ryggen och han vände sig snabbt om. "Vad vill d.. Oj, hej Summer!", han kliade sig besvärligt i nacken. Till en början var jag glad, men en osäkerhet tog tag i mig när jag såg hur han försökte säga något. Försökte komma undan. "Men vadfan, säg något då?", röt Chelsea högt och det fick Justins kompisar att vända sig om. "Oj oj oj, där har vi lilla Summer som går på allt. Hur var det att kyssa Justin?", flinade Chaz Sommers hårt.

Justins bästa vän. "Va?", sa jag tyst. "Ja, du vet att det bara var på låtsas va? Justin gjorde det för 20 bucks", Chaz knuffade till mig lite och Justins vänner började skratta. Jag vände mig blick emot Justin som kollade generat ner i golvet. "Du måste skämta?", röt Chelsea och gick ett steg närmre Justin. Han skakade på huvudet och plötsligt kändes det som om något sparkade till mig. Som en hård knuff i hjärtat. "Haha, tror du ärligt Justin skulle gilla någon som dig?", skrattade Chaz och Justin mötte hans blick. "Ge dig Chaz!", muttrade han. Chaz skulle precis säga något men jag ville inte höra mer. Med all min kraft skyndade jag mig ut ur skolans område. Med tårarna rinnandes ner för kinderna.

Jag hade inte bara blivit till åtlöje. Jag hade också blivit sårad. Sårad av min första kärlek.
-
"Summer?", mammas mjuka röst fyllde rummet och jag nickade. "Mm det är jag", svarade jag samtidigt som jag hjäspade. "Vi ska åka ner till stranden, ska du med?", jag skakade på huvudet och drog täcket tättare omkring mig. "Nej, ska träffa Molly lite senare!", hon nickade tills svars och utan att säga något så lämnade hon rummet. Jag satte mig försiktigt i sängen och sträckte lite på mig. Minnen tar kål på mig. Det tog mig 1 år att komma över honom. Han var ju bara en kille.

Jag ställde mig upp och gick fram till min resväska. Jag drog upp ett par svarta shorts och en vit shorta. Jag tog en svart nitväska och bytte snabbt om till det. Jag drog på mig svarta ballerina skor och satte upp håret i en bulle. Jag drog några drag med mascaran och drog sen upp min mobil. Jag letade upp Molly bland kontakterna och ringde sen upp henne. "Ja hallå?", hörde jag en pigg röst säga. "Hej Molly", svarade jag. "SUMMER! Heeej", utbrast hon och jag började skratta lite. "Vad gör du?", fortsatte hon medans jag gick ner till hallen. "Jag tänkte gå till Starbucks, vill du göra mig sälskap?", undrade jag. Hon skrattade lite. "Vad var det för fråga, såklart jag vill. Är du där nu?", svarade hon. "Nope, ska ditt nu. Men kom till den vid skolan. Jag är där om 5. Okej?", mummlade jag. "Japp, okej. Puss", sa hon och innan jag hann svara la hon på.
-
"En Ostmacka tack, och en islatte", mummlade jag tyst mot tjejen i kassan. Hon nickade och fixade fram sakerna. Jag drog mitt kort för att betala och gick sen och satte mig vid ett bord på utsidan. Av ren nyfikenhet så kände jag mig tvungen att besöka Justins twitter. Jag sökte mig snabbt in mig på den i min mobil. Shit, 13.000.000 followers. Jag kollade igenom hans tweet med det var inget intressant. Det mesta var bara om hur glad han var över att vara i ATL och att det var kul att Chaz kommit. Men det var en tweet som jag fastnade vid. "I know you're here. It will be fun to meet you aigan", behövde jag ens tänka efter. Jag fattade ganska snabbt. Nej nej nej. Jag la snabbt ner mobilen på bordet. Killen måste skämta med mig.

Kändes som att den blev askonstig. Menmen! Kommentera nu, pussar Ida♥