A Bieber dream, Chapter 86 - THE END

- Ha så kul nu, gör inget dumt och RING! Sa Pattie när hon kramade oss
- Vi är 2 små änglar mamma, det vet du! Sa Justin och vi började gå mot bilen.
Just nu var jag så himla peppad så det fans inte, jag dansade och sjöng till Sombody to love med Justin och Usher i bilen, Kenny och Justin bara skrattade åt mig men till sist fick jag med både Justin och Kenny att sjunga med och jag har aldrig varit lyckligare!
- PARIS HERE WE COME!JUSTINS PERSPERKTIV:

På flygplatsen var det KAOS! Fansen hade redan hunnit dit och dom grät, skrek och hoppade för att få min uppmärksamhet och jag ville gå fram och de dom alla en autograf osv men jag hann inte! Istället tog jag ett hårdare grepp om Jolinas hand och vi började springa mot ''in checkningen''. Det var nu 15 minuter kvar tills planet skulle lyfta och vi orkade inte stanna på flygplatsen med alla skrikandes fans så istället sa vi hejdå till Kenny som inte skulle följa med till Paris eftersom vi verkligen ville vara.. Ensamma!
På planet gjorde vi knappt något, kollade på tv (Ja det är privat flyg), spelade spel och småpussades lbland. Efter 4 timmar var vi äntligen framme och det var faktiskt varmare i paris än vad jag trodde!
Vi tog in på det lyxigaste hotellet i stan och den lyxigaste sviten också, klockan var ganska mycket men vi var inte ett dugg trötta eftersom vi sovit på flyget så jag försökte fort lista ut en överraskning, jag tänkte så det knakade men sen kom jag äntligen på världens bästa idé!
JOLINAS PERSPERKTIV:

Justin hade förberett en överaskning eller höll på eftersom han ringde några samtal så istället hoppade jag in i duschen, det behövdes! När jag var färdig tog jag på mig en vit, kort, tight klänning med rosa, lila och blå små små blommor och till det tog jag mina vita converse!
- Vad fin du är älskling! Sa Justin och kysste mig
- Du ser inte heller så dum ut.
Han log, tog min hand och vi började gå ut, när vi kom ut stod det en limousine, wow!
- En limmo? Du skulle inte behövt.. sa jag
- Detta är bara början gumman!
- Jag älskar dig!
- Jag älskar dig också.
När vi kom fram satte han på mig en ögonbindel, och bad mig att verkligen inte tjuvtitta. Jag kände att vi började gå upp för några trappor, sen en hiss, igenom en dörr, trappor igen och sen stannade vi. Han tog sakta av mig ögonbindlen och jag var mållös, absolut mållös, jag fick inte fram ett ord!
Han hade fixat ett bord, längst upp i eiffeltornet, med massa levande ljus och små lampor som hängde på ''väggarna'', det var så fin, aldrig, aldrig någonsin hade en kille gjort något såhär till mig!
- Gillar du det?
- G-gill-ar? Justin j-jag älskar det o-ch jag ä-lskar dig, snyftade jag fram!
- Gumman gråt inte, detta var det minsta jag kunde göra!
- Men det är så fint, och du är fin och allt är fint!
Han tog min hand och ledde mig till bordet, han drog ut min stol och jag satte mig, vi pratade om allting, vad vi skulle göra här i Paris, hans konserter, Jasmine ja allt! Maten var hur god som helst och jag var verkligen världens lyckligaste tjej!
Eftersom utsikten här uppifrån var helt amazing och det kvar kväll, nästan natt här i Paris så ville jag göra en grej. När både jag och Justin ätit upp så tog jag min stol, ställde den precis vid ''väggen'', jag ställde mig upp på stolen och kollade ut, vinden blåste i mitt hår och allt var perfekt!
Stolen började gunga och jag började tappa greppet om stolpen jag höll i, jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra, det sista jag hörde innan jag föll var Justin, han skrek mitt namn sen låg jag på marken flera hundra meter ner med en otrolig smärta i bakhuvudet och ryggen, sen blev allting svart.
Jag ryckte till i sängen, svettig, jag kollade mig runt om i rummet, jag möttes av mina 140 postrar på Justin Bieber, få sekunder senare kom jag på vilken dröm jag precis haft, om mig och Justin, jag log för mig själv men kom på att det bara var en dröm. Jag sneglade mot klockan som var kvart i 20 i 8, great nu kommer jag försent till skolan också! Jag hoppade in i duschen fort som aldrig förr, drog på mig underkläder och ett par Ljusa Jeans shorts, ett grönt linne, en grå kofta och mina vita converse, sen sprang jag till bussen, woah jag hann, tur!

När jag kom till skolan började vi om 5 minuter så jag sprang till mitt skåp där jag träffade Joanna!
- Hej gumman! Sa hon när hon såg mig
- Hej sötnos, shit vilken snygg t-shirt!
- Tycker du?!
- Aa verkligen, och omb.. jag måste berätta vilken jädrans sjuk dröm jag hade inatt!
- TELL ME, TELL ME, TELL ME!
- Okej, kolla jag och.. Justin Bieber var tillsammans, alltså jag menar tillsammans på riktigt, jag bodde tillochmed hos honom i slutet!
- OMB! sa Joanna
- Haha, det finns mer! Du var med, Sofie var med Olivia va med, Sam va med, Jasmine V. duvet?
- Aa
- Hon var också med, Pattie var med, hans mamma, det var helt sjukt, den var så verklig Joanna, sen slutade den helt jävla crazy!
- Hurdå?
- Jag trilla ner från eiffeltornet i Paris! sa jag och hörde hur dumt det lät, det måste Joanna också gjort eftersom vi nu stod och asflabba!
- Wow Jolina hahahaha, så ni var i Paris också?
- Yes!
- Well.. it was just a Bieber dream..

THE END! Lite sjukt slut detdär va? Haha, jag tycker det var asgrymt! (För er som inte förstår: Hela berättlesen har Jolina drömt, allting var en dröm och Jolina är fortfarande bara ett fan av Justin Bieber!)
Jag hoppades verkligen att ni gillade det och imorgon (!) kommer den nya upp, oh jag kan knappt vänta själv!

Och nu hörrni.. HA ETT JÄVLA GOTT NYTT ÅR!!

A Bieber dream, Chapter 85

- Tack älskling, sa Justin
- För vadå?
- För att du är du och att du förlät Jasmine idag! sa han och tog min hand.
- Jag förstod att du ville det, och jag gör vad som hellst för dig, så självklart.
Han sa ingenting utan bara kysste mig.. jag mitt huvud på hans axel, han la sin arm runt om mig och vi började kolla på filmen.

Nästa morgon var det dags att åka, äntligen! Jag hade längtat så mycket efter denna dag så det fanns inte, bara jag och Justin!
- Vad tänker du på, sa Justin medan jag kollade upp i taket.
- Dig, mig, oss.. att vi åker idag, bara jag och du.
- Jag är glad över att du ville följa med.
- Det är väll självklart att jag ville följa med!
- Bra! sa han och kysste mig sen tog vi på oss och gick ner till Pattie.
- Hej ungar! sa hon och log
- Hej gamling sa Justin och flinade.
- Hörru snart är du gubbe själv, sa hon och knuffade Justin lite lätt.
- Ah snart går jag i pension!
- Hahaha!
Pattie dukade fram lite frukost, eller det var inte lite.. pannkakor, våfflor, smörgåsar osv. Vi högg i direkt och det var SÅ gott!
- Wow Pattie, du är bäst! sa jag med munnen full av pannkakor.
- Haha gumman var det så gott?
Jag nickade och Justin fejkhostade, jag kollade på honom som nu hade grädde på nästan hahah!
- Är inte jag bäst? Sa han och gjorde sina puppy-ögon.
- Självklart, men du gör nog inte så goda pannkakor som din mamma! sa jag och flinade
- HOOOOW DAREEE YOUUUUU!? Sa Justin och vi alla började skratta.
När vi ätit upp så hjälpte vi Pattie plocka undan lite från bordet sen gick vi upp på Justins rum, eller vårt rum som det numera var haha. Flyget skulle gå vid 6 så vi skulle vara i Paris vid 9-10 och nu var den 2, perfekt. Jag tog fram min stora resväska och Justin tog sin, vi började packa lugnt och se vad vill skulle ha med oss, vi skulle ju ändå vara där i en vecka! Jag ville ta med hela garderoben men det fick inte plats, fan också!
- Jag är färdig! sa Justin och slängde sig på sängen
- Redan?
- Yes, sa han och log stolt!
- Öh jag är inte ens.. nära, men vad är klockan?
- Vänta ska se.. kvart i 4, prick! Så skynda dig lite.
- Omg, aa okej! Sa jag och började slänga in och ut massa kläder, jag tog min neccesär(stavning?), plattång, locktång massa krämer osv. När jag var färdig en halvtimme senare la jag mig brevid Justin i sängen, jag höll på och somna men höll mig, istället låg vi bara och vilade.

Vi låg och vilade en stund, eller i en halvtimme så nu var klockan kvart i 5, så vi fick lite bråttom eftersom vi skulle vara på flygplatsen halv 6! Justin ringde Kenny och frågade om han kunde köra oss och självklart kunde han det. Vi tog våra väskor och gick ner till Pattie för att säga hejdå.
- Ha så kul nu, gör inget dumt och RING! Sa Pattie när hon kramade oss
- Vi är 2 små änglar mamma, det vet du! Sa Justin och vi började gå mot bilen.
Just nu var jag så himla peppad så det fans inte, jag dansade och sjöng till Sombody to love med Justin och Usher i bilen, Kenny och Justin bara skrattade åt mig men till sist fick jag med både Justin och Kenny att sjunga med och jag har aldrig varit lyckligare!
- PARIS HERE WE COME!

a Bieber dream, Chapter 84

- Vad fick dig att inse? Att det var jag och... Jolina? Sa han lite tyst och kollade ner i bordet igen.
- Justin.. Du fick mig att inse! Jag känner mig som en idiot, detta blev så fel. Det var bara det att jag.. Sa jag men fortsatte inte. Jag kunde inte. Jag kände hur klumpen i halsen kom tillbaka och Justin kollade oroligt på mig.
- Vadå? Sa han tillslut.
- Justin.. Jag hade känslor för dig.. eller nej! Jag har.. känslor för dig.. Stammade jag fram och kollade ner i min mobil. Jag ville inte se Justin's reaktion. För jag visste att han inte skulle gilla det han hörde. Jag kollade sen upp mot Justin som kollade chokat på mig.
- Jag.. jag.. Jag visste inte, jag trodde du bara ville förstöra! Stammade han nu fram.
- Ja, det ville jag.. Jag ville förstöra, jag ville att Jolina skulle lämmna dig så att du kom till mig! Och nu när jag säger det så fattar jag hur dumt det var. Jag kunde bara inte inse det.. Sa jag och kollade Justin i ögonen. Jag smällte nästan, han var så vacker. Men nu.. Nu var han inte min, utan.. Jolinas..
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag la ner mobilen och kom precis på att jag bara dissat Justin. Jag hade inte ens brytt mig om vart han skulle. Fast helt ärligt så borde jag inte bry mig heller. Han är 16 år och kan ta hand om sig själv. Det pep till och jag såg att jag hade fått ett sms från mamma. " Vad gör du? Har det bra här i Sverige, tänkte att ni kunde hälsa på efter Paris?" skrev hon och jag log för mig själv. Jag orkade inte svara just nu för jag hade smsat alldeles för mycket. Jag fick ringa henne i Paris istället..

Jag la ner mobilen och gick ner till köket. Jag tog en macka och undrade lite vart Justin var. När jag ätit upp så bestämde jag mig för att gå ut lite. Jag hoppade på bussen och åkte in mot stan.

Jag visste inte var jag skulle så jag började bara vandra nerför gatan, jag kikade in i alla fönster som jag gick förbi, allt från klädesaffärer till bagerier till skoaffärer till olika cafeér. Jag gick förbi Waynes och såg en kille med långt hår, eller ganska likt Justins sitta med en tjej som liknade Jasmine väldigt mycket, jag och tjejens blickar möttes men jag gick förbi plötsligt så kom jag på, det var Jasmine! Jag backade och åter igen möttes våra blickar, hon verkade ganska ledsen men hon spelade säkert.
Hon kollade på mig länge och killen som såg ut som Justin vände sig om och såg mig, han reste sig upp och kom ut, jag fick inte ur mig någonting, hade vi inte precis pratat om hur mycket Jasmine förstört för oss och nu? Nu är han med henne? Wow..
- Jolina, hon har bett om förlåtelse.. sa han när han kom ut
- Wow, nu?
- Men bättre nu än aldrig!
- Ah så vi ska tro på det?
- Ja det tycker jag.
När han sa det så kom Jasmine ut och ställde sig brevid Justin.
- Jag menar det Jolina, förlåt. Sa hon
- Du är lite sent ute, det vet du väll?
- Ja men jag ville bara säga förlåt, och ni åker ju till Paris imorgon så.. förlåt.
- Om du verkligen menar det, då menar jag VERKLIGEN, då är du förlåten.
Hon lös upp i ett leende och kramade mig sedan, jag bara stod där helt förstelnad men sen halvkramade jag tillbaka henne.
Jag var ganska glad över att hon sagt förlåt och vi förlåtit henne, nu låter hon iallafall oss vara ifred, SKÖNT! Jag undrade hela vägen hem varför, varför sa hon förlåt? Men jag orkade inte bry mig så jag frågade inte ens Justin eftersom han säkert visste, det kvittar liksom.
När vi kom hem så la vi oss båda i soffan och tänka kolla på film, det fick bli ''She's the man'', jag hade redan sett den flera gånger men det gjorde ingenting!
- Tack älskling, sa Justin
- För vadå?
- För att du är du och att du förlät Jasmine idag! sa han och tog min hand.
- Jag förstod att du ville det, och jag gör vad som hellst för dig, så självklart.
Han sa ingenting utan bara kysste mig.. jag mitt huvud på hans axel, han la sin arm runt om mig och vi började kolla på filmen.

a Bieber dream, Chapter 83

Att stå där bakom dom och lyssna på hur Jolina berättade för dom om varje fel, misstag jag gjort som sårat henne fick mig och inse att jag bettet mig som ett svin, dom hade inte märkt att jag stått och lyssnat utan jag ville egentligen bara kalla på dom och säga att vi ska käka men fastnade när Jolina sa ''Jag vet inte, eller jag vet att Jasmine vill ha tillbaka Justin, och om Justin vill ha henne, om ni vill att jag är helt ärlig.. så vet jag inte vad jag ska tro om det''. Att hon trodde att jag ville ha tillbaka Jasmine var nog det värsta av allt, jag älskade Jolina och det är Jolina jag ville ha. - Men Justin är en underbar kille och jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom och alla dessa bråk har bara fört oss närmare varandra och det är bara bra. sa Jolina plötsligt, jag log för mig själv och gick fram och kramade henne bakifrån, jag viskade ''jag älskar dig nu, imorgon och föralltid'' i hennes öra och jag såg hur hon log. Jag la mina händer på hennes midja och snurrade henne så jag kunde se hennes underbara ansikte, jag kysste henne och hon besvarade kyssen, jag älskar henne.

Tiden gick och vi bråkade inte alls ofta. Det kändes väldigt bra, eftersom jag hatar att bråka med Jolina! Jag satte ner datorn och log lite.
- Tänk, vi åker på tisdag.. Sa jag och pillade lite med Jolinas hand. Hon kollade upp från mobilen och log.
- Ja, och idag är det fredag.. Så vi åker om.. 4 dagar, om 4 dagar är vi i underbara Paris. Flinade hon och kollade ner i mobilen igen. Hon satt och smsade och självklart blev jag lite nyfiken. Jag flyttade mig närmare henne för att kolla vem hon smsade med men hon flyttade bara på sig.
- Vem smsar du med? Sa jag sen lite surt.
- En kompis bara.. Flinade hon.
- Jaha, och jag får inte se? Sa jag men hon log bara utan svara. Jag suckade och ställde mig sen upp. Jag gick ut ur rummet medans Jolina bara kollade frågandes på mig. Jag gick in på mitt rum och städade i ordning lite. Jag tog upp mobilen och såg att Jasmine smsat mig. " Kan vi snälla träffas? Bara som vänner.. Jag känner mig så dum för allt jag gjort.. Förlåt Justin, jag har förstört allt". Jag tvekade lite och svarade snabbt " Det är okej, du har sagt förlåt.. Men jag vet inte om jag kan träffa dig, men gjort är gjort.." skrev jag och fick snabbt direkt. " Justin snälla.. Jag måste snacka med dig, Jolina behöver inte veta!" Skrev hon och jag tänkte efter lite. Jag kan ju ge henne en chans? "Jag tänker inte ljuga för henne, men vi kan ses snabbt.. Vart är du?" Skrev jag och väntade på ett svar. Men det tog en stund innan hon svarade men jag fick tillslut ett svar. " Vid busshållplatsen hos dig!" Jag suckade och gick in till Jolina som fortfarande smsade. Vem smsade hon med? Och varför fick jag inte se?
- Jag går ut en stund.. Sa jag och Jolina nickade bara. Hon kollade inte ens upp. Jag log mot Jolina och började sen gå neråt. Jag tog på mig yterkläderna och gick ut på utsidan. Jag kollade mot busshållplatsen och såg Jasmine stå där. Jag log lite och började sen gå mot henne.
JASMINE'S PERSPEKTIV:

Jag kände mig så dum för det jag gjort. Det kändes så fel! Jag ville säga förlåt så därför bad jag han komma. Och konstigt nog så ville han träffa mig. Jag insåg inte att det var Jolina och Justin sen den dagen jag hörde Jolina säga "Jag vet inte, eller jag vet att Jasmine vill ha tillbaka Justin, och om Justin vill ha henne, om ni vill att jag är helt ärlig.. så vet jag inte vad jag ska tro om det" och Justin sen kysste henne. Jag satt på hållplatsen och väntade på att han skulle svara. Plötsligt ser jag honom komma ut från dörren. Jag log lite samtidigt som han kom imot mig. När han var precis framför mig så skämdes jag faktiskt lite. Jag gav han en snabb kram och log lite för mig själv.
Jag saknade faktiskt Justin. Men jag visste vid detta laget att det inte skulle bli något mellan oss. Justin släppte mig sen och kollade på mig frågandes.
- Vart vill du gå då? Sa han och log lite. Jag lyfte på axlarna och kollade mig lite omkring och såg att en buss kom.
- Vi kan hoppa på bussen och åka in till stan? Sa jag och han nickade. Vi gick på bussen och satte oss längst bak. Justin tog på sig en keps och ett par solglassögon.
- Kenny kommer döda mig.. Han hatar när jag är på stan utan honom.. Skrattade han lite lätt. Jag log lite och kollade ut. När vi kom in i stan hoppade vi båda av och kollade oss omkring.
- Vi går till ett lungt ställe. Sa Justin tillslut och och jag nickade.
- Vi kan gå dit? Sa jag och pekade på ett litet Café. Han nickade och vi började gå dit. Vi gick in och beställde 2 cola och 2 bullar. Vi satte oss sen ner och sa inte ett ord. Båda var hellt tysta och kollade bara ner på bordet. Justin kollade tillslut upp och kollade frågandes på mig.

- Vad fick dig att inse? Att det var jag och... Jolina? Sa han lite tyst och kollade ner i bordet igen.
- Justin.. Du fick mig att inse! Jag känner mig som en idiot, detta blev så fel. Det var bara det att jag.. Sa jag men fortsatte inte. Jag kunde inte. Jag kände hur klumpen i halsen kom tillbaka och Justin kollade oroligt på mig.
- Vadå? Sa han tillslut.
- Justin.. Jag hade känslor för dig.. eller nej! Jag har.. känslor för dig.. Stammade jag fram och kollade ner i min mobil. Jag ville inte se Justin's reaktion. För jag visste att han inte skulle gilla det han hörde. Jag kollade sen upp mot Justin som kollade chokat på mig.
- Jag.. jag.. Jag visste inte, jag trodde du bara ville förstöra! Stammade han nu fram.
- Ja, det ville jag.. Jag ville förstöra, jag ville att Jolina skulle lämmna dig så att du kom till mig! Och nu när jag säger det så fattar jag hur dumt det var. Jag kunde bara inte inse det.. Sa jag och kollade Justin i ögonen. Jag smällte nästan, han var så vacker. Men nu.. Nu var han inte min, utan.. Jolinas..

Säg vad ni tyckte, och vad tycker ni om att Jasmine börjar bättra sig? Och hur tar Justin allt? Och hur känns det att novellen snart är klar? Bra/dåligt? Jaja, Minst 15 kommentarer för mer! Btw, vi hade läsarrekord igår! :D Jiiipie...


A Bieber dream, Chapter 82

- Killar seriöst? Kan ni inte släppa Jasmine så kan ni väll be henne komma hit igen eller något?
- Öh.. ja asså.. mumlade Justin
Nejnejnej dom hade väll int-
- Jo vi tyckte synd om henne så.. vi bad henne komma hit igen.. sa Chaz, tyst.. väldigt tyst.
- Oh great, men kom ihåg att det var DIN idé Justin när hon börjar slå ner mig och mina vänner!
- Nej men Jolina! sa Justin
- Asså vadå Jolina? Jag ska ingenstans men ni får umgås med henne, jag, Olivia och Sofie sitter utanför.
Precis då plingade det på dörren, jag som trodde att det var Sofie och Olivia hade fel, åter igen stod hon där..- Så nuuuu släpper du in mig va? sa hon samtidigt som hon gick förbi mig och in till killarna, hon kramade Justin först, självklart, sen Ryan och Chaz till sist.
Jag ville bara slå till någon eller något men hejdade mig när jag såg Olivia och Sofie gå mot huset, ÄNTLIGEN!
- Skynda er tjejer! ropade jag och dom halvsprang mot mig, jag kramade dom och vi gick in till dom andra.
Sofies ögon blev ENORMA när hon såg Jasmine sitta där och skratta med killarna.. Ja om ni inte förstår så hatar Sofie Jasmine sådär.. VÄLDIGT mycket! Alla hälsade på varandra men Sofie gav Jasmine bara en bitchblick och så höll dom på kanske i 10 minuter. Det var ganska spänt mellan Olivia och Chaz efter det som hände sist, men dom klarade sig eftersom dom nu satt och snackade.
Jag sneglade mot Sofie som nu härmade Jasmines min och det såg inte normalt ut, jag kunde inte hålla mig för skratt så nu satt jag där och skrattade medans alla andra bara kollade på mig, jag brydde mig inte om det så istället drog jag med mig Olivia och Sofie ut på altanen.
- OOOOOOOOOOOOH MYYYYY GOOOOOD VILKEN BITCH?! halvskrek Sofie när jag stängde glasdörren så dom inte kunde höra oss.
- Haha det menar du inte? Och vad fan var detdär för min du gjorde?! sa jag och började skratta igen när jag tänkte på det.
- Det var Jasmines fula ansikte som jag härmade, herregud jag tål inte henne!
- HAHA! Hon var här innan men jag släppte inte in henne, men sen så tyckte killarna SYYYYYYND om henne, vad fan tänker dom med egentligen?
- Skojar du, varför vill dom ens ha henne här?! röt Olivia.
- Jag vet inte, eller jag vet att Jasmine vill ha tillbaka Justin, och om Justin vill ha henne, om ni vill att jag är helt ärlig.. så vet jag inte vad jag ska tro om det, sa jag och tittade ner.
- Gumman, tänk inte så, han vill ha dig, det vet jag både jag, du, Olivia och Jasmine! sa Sofie och satte sig brevid mig.
- Ja ni vet det, men hon verkar verkligen aldrig ge upp, hur fan kan man förstöra för någon 3 gånger?!
Både Sofie och Olivia kollade på mig med stora ögon, shit.. jag hade ju inte berättat eller jo jag hade självklart berättat för tjejerna om allt, eller nästan.. inte om Jasmine och det hon gjort mot mig och Justin.
- Det har hänt några gånger liksom, jag har förlåtit honom varje gång.. varför gör jag det?!
- För att du älskar honom och han älskar dig, det vet du.
- Tydligen..
JUSTINS PERSPERKTIV:

Att stå där bakom dom och lyssna på hur Jolina berättade för dom om varje fel, misstag jag gjort som sårat henne fick mig och inse att jag bettet mig som ett svin, dom hade inte märkt att jag stått och lyssnat utan jag ville egentligen bara kalla på dom och säga att vi ska käka men fastnade när Jolina sa ''Jag vet inte, eller jag vet att Jasmine vill ha tillbaka Justin, och om Justin vill ha henne, om ni vill att jag är helt ärlig.. så vet jag inte vad jag ska tro om det''. Att hon trodde att jag ville ha tillbaka Jasmine var nog det värsta av allt, jag älskade Jolina och det är Jolina jag ville ha.
- Men Justin är en underbar kille och jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom och alla dessa bråk har bara fört oss närmare varandra och det är bara bra. sa Jolina plötsligt, jag log för mig själv och gick fram och kramade henne bakifrån, jag viskade ''jag älskar dig nu, imorgon och föralltid'' i hennes öra och jag såg hur hon log.
Jag la mina händer på hennes midja och snurrade henne så jag kunde se hennes underbara ansikte, jag kysste henne och hon besvarade kyssen, jag älskar henne.

(okej beliebers, jag och Ida skriver så många chapters vi hinner till nyår sen är det nytt år, ny novell, låter bra?:)

a Bieber dream, Chapter 81

Killarna kom in och vi alla satte oss i soffan, dom började snacka om alltnig, skating, kläder, vilka tjejer Chaz och Ryan träffat, det var för det mesta endast Ryan som snackade om tjejer, Chaz satt och kollade på mig lite då och då.
Jag kom på när killarna var här för några månader sen och vilket bråk det blivit mellan oss, när Chaz berättat att han gillade MIG och när han kysste Olivia, hur arg jag blev.. allt blev så mycket då, jag och Justin var knappt ihop och nu.. bor vi tillsammans och snart skulle vi åka till Paris, oh vad jag längtade!!


Sofia och Olivia

Jag satt hellt inne i mina egna tankar tills jag plötsligt märkte hur jag blev iaktagen. Jag kom tillbaka till verkligeheten och vände mig mot killarna som satt och glodde på mig. Jag flinade lite och fattade att dom sagt något som jag antagligen inte hört.
- Hallå, vill du det? Sa Justin och log lite mot mig. Jag skakade på huvudet och kollade ner.
- Vad sa ni? Flinade jag och kollade upp igen.
- Men åååh.. Vi har sagt det typ 10 gånger nu.. Suckade Chaz och lutade sig tillbaka. Vi andra började skratta lite.
- Be några kompisar komma eller så? Lite tjej kompisar.. Sa Justin och blinkade mot mig och jag nickade. Jag tog upp mobilen och smsade Olivia och Sofia eftersom Joanna inte kunde endå. Olivia hade jag träffat här om dagen i skolan men Sofia hade jag inte träffat på väldigt länge så det kändes konstigt och fråga henne.
Men jag frågade dom i vilket fall som helst. Efter ett tag så hade dom svarat och båda skulle komma om ca 30 minuter. Både jag, Ryan, Justin och Chaz satt hellt tysta och väntade på att någon skulle bryta tystnaden. Till slut fick jag nog och började prata på medans dom andra bara satt och glodde på mig.
- Vad sa dom? Sa Justin tillslut och flinade lite mot mig.
- Dom kommer om typ ... 20 minuter! Sa jag eftersom det redan hade gått 10 minuter sen dom svara. Justin och dom andra bara nickade till svar.
Tiden gick och det ringde på dörren. Jag gick för att öppna och kolla vem det var. Jag fick en hjärtattack. Det var inte Sofia och Olivia, utan någon heeelt annan.
- J-jasmine?.. fick jag fram
- Hörde att mina grabbar Ryan och Chaz kommit, får man komma in?
- Det trodde du va? GLÖM DET! skrek jag och slängde igen dörren framför näsan på henne.
Jag gick tillbaka och killarna kollade på mig konstigt, väldigt konstigt?
- Och det var?.. frågade Justin
- Ingen, mumlade jag och satte mig i soffan igen
- Nej du snackade med dig själv va? sa Ryan och flinade
- Men ohhhh, det var Jasmine, okej?
När jag sa Jasmine blev Justins ögon enorma men jag brydde mig inte, hon hade redan förstört tillräckligt och in skulle hon inte!
- Nej jag släppte inte in henne, det blir problem och det VET ni! röt jag och gick in i köket.
Jag var sugen på choklad så jag tog fram några snickers som Justin hade i skåpet ovanför diskhornet, jag gick tillbaka och slängde en snickers till alla killarna och slängde mig sen i fotäljen och dom bara kollade på mig åter igen.
- Killar seriöst? Kan ni inte släppa Jasmine så kan ni väll be henne komma hit igen eller något?
- Öh.. ja asså.. mumlade Justin
Nejnejnej dom hade väll int-
- Jo vi tyckte synd om henne så.. vi bad henne komma hit igen.. sa Chaz, tyst.. väldigt tyst.
- Oh great, men kom ihåg att det var DIN idé Justin när hon börjar slå ner mig och mina vänner!
- Nej men Jolina! sa Justin
- Asså vadå Jolina? Jag ska ingenstans men ni får umgås med henne, jag, Olivia och Sofie sitter utanför.
Precis då plingade det på dörren, jag som trodde att det var Sofie och Olivia hade fel, åter igen stod hon där..
(update: jag är så jävla pisst nu eftersom hela 82 försvann och jag var redan klar med den, så ni får den imorgon eller något, OHHHHHH!!!!)

A Bieber dream, Chapter 80

Våra läppar möttes och Justin la sig sakta över mig, våra tungor lekte lite med varandra och jag ville bara stanna här föralltid.. med min justin. Hans kalla händer smekte mig innanför mitt linne, jag rös. Han drog av sig sin t-shirt och jag drog av mig mitt linne och där åkte bh:n med, Justins ögon var enorma och sen kysste mig på nacken och allt jag stönade lågt i hans öra.
Jag kände att det börjat resa sig där nere på Justin så jag var tvungen att avbrytta kyssen och fråga
- Gjorde jag fel? sa han och kollade oroligt på mig
- Nej nej, absolut inte men..
Han fortsatte kolla på mig konstigt, till sist fick jag ut det.
- Har du.. fått.. har du fått stånd? frågade jag och jag såg hur genererad han blev, alltså ja.. men det visste jag men jag var bara tvungen och fråga!
''Det gör inget'' viskade jag och började kyssa honom igen för att avbryta den hemskt pinsamma stunden!
Jag rullade nu över så att jag låg på Justin, jag smekte hans mage lätt och fortsatte kyssa honom först på munnen, sen på nacken och neråt mot magen. Nu rullade Justin tillbaka så att han låg på mig igen, han började röra sig sakta upp och ner även fast han hade kalsongerna på sig, jag kände hans.. ja mot mitt underliv och justin började bli mer och mer upphetsad
- Jag orkar inte vänta mer! viskade han
- Inte jag heller.. men, vi ligger i din mammas säng och jag slår vad om att Chaz och Ryan kommer vilken sekund som hellst, och ja, jag hade rätt!
*PLING PLONG*

Vi fick båda panik och jag satte fort på mig min b-h och sen mitt linne, jag drog upp mina shorts som hade åkt ner medans vi hållt på haha. Justin var redan färdig så vi gick ner när vi såg till att allt var som när vi kom!
*PLING PLONG*
hördes det igen och vi halvsprang ner för trapporna, Justin öppnade dörren och javisst var det Ryan och Chaz! Jag kramade dom båda och såklart skulle Justin krama om dom EXTRA mycket!
Chaz, Justin och Ryan!

Killarna kom in och vi alla satte oss i soffan, dom började snacka om alltnig, skating, kläder, vilka tjejer Chaz och Ryan träffat, det var för det mesta endast Ryan som snackade om tjejer, Chaz satt och kollade på mig lite då och då.
Jag kom på när killarna var här för några månader sen och vilket bråk det blivit mellan oss, när Chaz berättat att han gillade MIG och när han kysste Olivia, hur arg jag blev.. allt blev så mycket då, jag och Justin var knappt ihop och nu.. bor vi tillsammans och snart skulle vi åka till Paris, oh vad jag längtade!!a Bieber dream, chapter 79

Jag vaknade strax efter att Jolina vaknade men orkade inte gå upp. Men tillslut så gick jag ner till dom andra. Jag hörde hur dom pratade och tjuvlyssnade lite.
- Okej.. Du gillar Justin va? Hörde jag mamma säga. Jag log lite och väntade på Jolinas svar.
- Ja.. jag älskar honom av hela mitt hjärta. Även fast vi bråkar så älskar jag honom lika mycket. Jag kan lita på honom även fast han har synder. Han är underbar på exakt alla sätt. Det går inte att se han ledsen, för då blir jag också ledsen. Han är min andra halva, hoppar han hoppar jag... Sa hon och jag blev nästan tårögd.

Är jag värd en sådan vacker flickvän? Jag gick fram till henne och kramade om henne bakifrån.
- Jag älskar dig också..

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag log lite mot Pattie men så känner jag plötsligt två armar runt mig. Jag vände mig om och där stog Justin. Jag log och la händerna runt hans axlar och kysste han lite ömt.
- Hörde du? Sa jag sen.
- Jag hörde allt.. Sa han och släppte taget om mig. Han gick bort mot kylskåpet och tog ut lite frukost och kollade påmig däri mellan.
- Öh.. Okej.. Sa jag och log lite glatt.. Det var väll kul.. Kul att du tjuvlyssna. Flinade jag och gav han en blink.
- Jag ville ju höööra. Lipade Justin på skoj. Jag log lite och ställde mig sen upp. Jag gick mot Justin och kom upp bakifrån och la armarna runt honom.

-Vad vill du göra idag? Jag har saknat dig vettu.. Log jag och hjälpte Justin med att göra iordning frukost. Han skakade lite på huvudet och kollade ner på sin mobil.
- Tänkte att Chaz och Ryan kunde komma? Du och Chaz har ju blivit riktigt bara vänner dom senaste gångerna dom vart här.  Sa jag och flinade lite samtidigt som jag kollade på Justin. Jag skulle precis svara med blev avbryten av Pattie.

- Okej, jag går nu! Ska jobba natt, syns imorgon.. Sa hon och gav mig och Justin en kram. Hon gick sen snabbt därefter. Jag och Justin gjorde klart frukosten. Vi pratade lite om att Chaz och Ryan skulle komma. Dom skulle ta flyget från Canada om en timme. När vi ätit klart och duket undan maten så gick jag upp till "mitt" rum och satte igång datorn. Jag loggade snabbt in på msn för det var typ det enda jag orkade med nu för tiden. Allt annat var bara kaos. Jag så att Sofia var inne, hon hade man ju inte träffat på länge.
Jolina Smith' Skriver:
  • Hey :)
Sofiiiiia '<3 skriver:
  • Hey, asso du.. Jag.. Hahahahaha
Jolina Smith' skriver:
  • Va, vadå?
Sofiiiiia ' <3 skriver:
  • Du , jag har hittat världens bästa bild på din pojkvän.. Asso.. Haha! Kevin skickade den till mig.
  • Ska jag bifoga den?
Jolina Smith' Skriver:
  • Gör det :)
Sofiiiiia' <3 skriver:
här.. Haha..
När bilden kom upp kunde jag inte hålla mig för skratt. Jag började skratta så mycket att jag fick ont i magen. Justin kom in till mitt rum och frågade vad som hänt men jag skrattade så mycket att jag inte kunde prata. Han kollade upp mot datorn och jag såg hur han blev hellt röd i ansiktet. Egentligen så tyckte jag synd om honom men bilden.. Den var så rolig.
- Jolina.. Den är redigerad, kan du andas eller? Sa han och började plötsligt kittla mig. Och nu gjorde det nästan ont så mycket jag skrattade. Jag försökte komma loss men han hade båda mina händer i en av sina samtidigt som han kittla  mig med den andra. Jag sparkade han löst mellan bena och han började skrika.
- JOLINA! VAD FAN GÖR DU? Skrek han och hoppade till. Jag flinade bara och sprang iväg när jag endå hade chansen. Jag sprang ut från hans rum och in Pattie's. Han kom snabbt efter mig och jag fick en flashbak. Jag kommer ihåg sist vi båda var här. Vi hade träffat varandra precis och kysstes, och in efter det kom Pattie. Justin log lite när han såg mig och satte sig brevid.

- Vad tänker du på shawty? Sa han och andades tungt i mitt öra. Jag flinade bara och började pilla med hans fingrar.
- Jag kommer ihåg.. Första gången vi var här.. När vi kysstes i din mammas säng och så kom hon in. Sa jag och blev lite röd. Han log bara lite.
- Då får vi avsluta det vi påbörjat.. Sa han och kom närmare mig.

Awwi! Haha.. Nej men så söta.. Kommentera för mer!

a Bieber dream, Chapter 78

- Joanna!  Vad har hänt?
- Jolina.. Jag ska flytta.. Snyftade hon och kollade upp på mig.
- Jaha.. Det var väll.. Kul? Antar jag! Sa jag och log lite blekt.
- N.. Neeej... d d et är inte det.. Jolina.. Sa hon och kramade om mig.
- Men Joanna.. Varför är du så ledsen?
- För jag ska flytta härifrån.. Ifrån Atlanta! Jag ska flytta till England. När hon sa det så stannade mitt hjärta upp. Först mamma och nu Joanna.. Nejnej! Det får inte vara sant. Jag bara satt där och kollade tomt framför mig.
- Varför just jag... Sa jag tyst och kollade fortfarande framåt. Jag kände några tårar sakta glida ner för kinden.. Varför just jag..
Jag bara satt där hellt tyst tills mobilen plötsligt började ringa. Jag tog upp den och såg att det var Justin, men jag orkade inte prata med någon just nu så jag klicka upptaget. Jag vände mig sen mot Joanna som satt där och glodde på mig. Jag log lite blekt och hon log tillbaka.


- Jolina.. Jag kommer sakna dig... för mycket! Sa hon och kastade sig runt mig. Jag började skratta lite och vi började prata om allt möjligt. Om alla roliga saker vi gjort tillsammans, om alla roliga stunder och även om allt dåligt som hänt. Om ja.. Allt! Vi var oftast glada men så fort vi kom och tänka på flytten så blev vi gensat mycket ledsnare. Vi hade bestämmt att jag skulle sova hos Joanna eftersom hon snart skulle flytta. Redan i maj och det var nu Februari.


Vi hade hyrt film och hade en riktigt mysig tjej kväll. Men som kom jag plötsligt ihåg.. Justin! Fan, han kommer ju hem idag.. Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått 7 missade samtal från Justin och 10 sms! Vad fan har jag ställt till med nu. Jag slog in Justin's nummer direkt och han svarade efter andra tonen


- JOLINA!
- Ja.. Hej... Förlåt Justin.. Jag glömde at.. Sa jag men Justin avbröt mig.
- VART HAR DU VARIT? VET DU HUR OROLIG JAG VAR? JOLINA... DU LEVER!
- Öhm.. Ja.. Borde jag inte det eller? Sa jag och flinade även fast Justin inte såg det. Jag försökte skoja bort allt men det gick inte så bra.

- Jolina.. Helt seriöst! Du får säga till om du bara går sådär, klockan är fan halv 11.. Och vi har ansvar..
- Justin, ta det lungt! Jag lever.. Det har hänt en sak.. Joannna ska flytta till England och vi ville träffas innan hon åker.. Sa jag och väntade på ett svar. Han var tyst ett tag men tillsut svarade han.
- Okej.. Hejdå! Sa han och la på. Han lätt lite sur men måste väll endå förstå. Jag la ner mobilen och kollade sen mot filmen.

- Vem var det? Sa Joanna och kollade frågandes på mig.
- Justin.. Suckade jag och Joanna nickade. Resten av kvällen hade vi bara allmänt kul och gjorde allt möjligt.
Jag kunde inte förstå att Joanna skulle flytta, jag skulle inte träffa henne på flera månader, år? Jag visste inte ens själv. När klockan närmade sig 12 så ringde jag Justin och bad honom hämta mig. Jag och Joanna stog och kramades i kanske 10 minuter och försökte säga hejdå, jag fällde några tårar och det gjorde hon med. Hon gav mig ett halsband, väldigt vackert.


- Glöm mig aldrig och varje gång du ser halsbandet så kommer du tänka på mig!
- Tack gumman, nu har jag ingenting till dig men jag ska försöka ringa dig så ofta som möjligt!
- Det låter bra, ha så kul i paris nu, sa hon och gav mig en sista kram.
Jag gick mot bilen, Justin verkade sur men jag sket i honom just nu, min bästa vän skulle flytta och han hade ingenting och vara sur över. Vi sa ingenting under bilens resa hem utan istället satt vi bara tysta, när vi äntligen kom fram borstade jag tänderna och hoppade i säng. Justin kom fort därefter och la armen runt om mig, som vanligt. Inatt ville inte jag sova i mitt rum

- Jag älskar dig Justin, om du glömt det..
- Glömt? Aldrig, jag älskar dig.
Jag log för mig själv och somnade med Justin andades mot min hals..
Nästa morgon så vaknade jag av att Justin snarkade lite lätt i mitt öra. Jag log lite och satte mig sen försiktigt upp. Jag tog snabbt på mig kläder och kollade mot Justin. Jag insåg nu hur mycket jag hade saknat honom, hur mycket jag hade saknat min bara min Justin. Jag log lite och gick sen ut ur rummet.
Jag gick ner och kollade om pattie var vaken och det var hon. Hon satt och läste tidnimgen i köket. Jag började gå dit och så fort jag kom lite närmare så drog hon ner tidningen och kollade på mig.
- Hej. Log hon och jag log tillbaka.
- Hej.. Sa jag och satte mig på stolen framför henne.
- Hur är det?
- Bra.. Sa jag lite blekt och hon förstog direkt att någit var fel men kommenterade det inte. Men man såg på hennes min att hon fattade.

- Bråkar ni? Du och Justin? Sa hon och log lite blekt. Jag skakade på huvudet.
- Nej..
- Okej.. Sa hon och log mot mig. Du gillar Justin va?
- Ja.. jag älskar honom av hela mitt hjärta. Även fast vi bråkar så älskar jag honom lika mycket. Jag kan lita på honom även fast han har synder. Han är underbar på exakt alla sätt. Det går inte att se han ledsen, för då blir jag också ledsen. Han är min andra halva, hoppar han hoppar jag...

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade strax efter att Jolina vaknade men orkade inte gå upp. Men tillslut så gick jag ner till dom andra. Jag hörde hur dom pratade och tjuvlyssnade lite.
- Okej.. Du gillar Justin va? Hörde jag mamma säga. Jag log lite och väntade på Jolinas svar.
- Ja.. jag älskar honom av hela mitt hjärta. Även fast vi bråkar så älskar jag honom lika mycket. Jag kan lita på honom även fast han har synder. Han är underbar på exakt alla sätt. Det går inte att se han ledsen, för då blir jag också ledsen. Han är min andra halva, hoppar han hoppar jag... Sa hon och jag blev nästan tårögd.

Är jag värd en sådan vacker flickvän? Jag gick fram till henne och kramade om henne bakifrån.
- Jag älskar dig också..a Bieber dream, Chapter 77

Jag drog på mig skorna och började sen gå mot skolan. Idag skulle jag inte vara sen. Jag stängde dörren efter mig och låste. Jag såg hur bussen körde in mot busstationen och jag fick väldigt bråttom. Jag sprang mot busshållplatsen och bussen skulle precis åka innan han såg mig. Han stannade och jag log stort och sa tack. Busschaffören kollade bara surt tillbaka och jag gick bak och satte mig. Idag skulle det vara en bra dag, en underbar dag med andra ord.. Jag hade längtat till denna dagen. Jag skulle äntligen få se Justin efter 6 dagar, nästan en hel vecka... Jag märkte att bussen hade stannat och jag var nu framme. Jag hoppade av bussen och kollade mig omkring. Plötsligt blev allt svart. Jag skrek till lite och jag såg igen. Jag vände mig om och såg att det var Kevin. Jag log lite och gav han en snabb kram.
- Kom nu, vi börjar.. Log han och vi gick sen in i skolan..

påväg in i klassrummet så ringer Justin.
- Ah hallå? Sa jag och log lite.
- Hej snygging, det är Justin.. Hur har du det?
- Bara bra, längtar tills ikväll..
- Samma här, är hemma vid 10! Sa Justin och jag skulle nu gå in i klassrummet.
- Justin, jag måste lägga på.. Skolan du vet! Älskar dig .. Sa jag och la på. Jag srang in efter Kevin och satte mig på min plats. Precis efter mig kom läraren. Idag var jag faktiskt inte sen. Vi tog upp våra böcker och började genast jobba med spanskan. Jag kollade mig och såg att Joanna inte var här. Vart är hon egentligen? Jag suckade lite och tog upp mobilen för att smsa Joanna och fråga vart hon är. Men hon svarade inte. Jag gick ut ur klassrummet för att ringa henne och hon svarade efter tredje pipet.
- Ja hallå? Sa hon svagt i luren.
- Hej, vart är du? Du har inte vart i skolan på ett tag..
- Jolina.. Kan du komma till mig efter skolan? Sa hon och hostade lite. Hon lät väldigt svag och jag kände hur oron steg.
- Joanna, vad har hänt? Sa jag men fick inget svar. Jag skulle precis fråga en gång till men samtalet avslutades. Jag sprang snabbt in i klassrummet för att hämta min väska. När jag skulle springa ut igen så kände jag hur någon tog tag i mig. Jag vände mig om och såg att Kevin kollade frågandes på mig.
- Vart ska du? Sa han och såg orolig ut.
- Jag.. jag kommer! Eller nej.. Jag måste gå! Sa jag ocg drog mig loss. Jag sprang ut mot skolgården och sen vidare mot hållplatsen. Jag hade precis missat bussen så jag bestämde mig för att gå. Eller ja, springa! Jag sprang det fortaste jag kunde och stog nu utanför hennes dörr. Jag började banka och ingen öppnade så jag gick istället in.
- HALLÅ? ÄR NÅGON HÄR? Ropade jag och kände klumpen i halsen.
- Jolina.. Jag är här uppe.. Sa Joanna lite tyst. Jag slängde min väska på golvet och började springa upp till hennes rum. När jag kom in i hennes rum så såg jag henne sitta där i sängen. Hon lutade huvudet mot knät och snyfta till ibland.
- Joanna!  Vad har hänt?
- Jolina.. Jag ska flytta.. Snyftade hon och kollade upp på mig.
- Jaha.. Det var väll.. Kul? Antar jag! Sa jag och log lite blekt.
- N.. Neeej... d d et är inte det.. Jolina.. Sa hon och kramade om mig.
- Men Joanna.. Varför är du så ledsen?
- För jag ska flytta härifrån.. Ifrån Atlanta! Jag ska flytta till England. När hon sa det så stannade mitt hjärta upp. Först mamma och nu Joanna.. Nejnej! Det får inte vara sant. Jag bara satt där och kollade tomt framför mig.
- Varför just jag... Sa jag tyst och kollade fortfarande framåt. Jag kände några tårar sakta glida ner för kinden.. Varför just jag..

Super kort, i know ... Men nej.. Hon får ju inte flytta? Då har hon ju bara Justin kvar? Men kommentera iaf, såg att det var månag som ville ha kvar novellen så vi får ju fortsätta med några till! :) Puss♥

a Bieber dream, Chapter 76

- Dejtar du och Selena Gomez då? Log hon och jag log tillbaka.
- Nej, jag dejtar inte Selena! Hon är som min syter! Sa jag och skrattade lite.
- Okej, men hur är det men hon där Jolina? Har ni något på gång då? Sa Ellen och jag insåg att det var nu som jag skulle berätta. Jag tog ett djupt andetag och kollade in i kameran.

- Jag och Jolina dejtar inte! Vi har faktiskt ett förhållande, väldigt seriöst förhållande! Ska jag vara ärlig har vi vart ihop i snart 7 månader och jag ska faktiskt inte dölja det! Log jag lite osäkert men endå stollt. Jag kollade snabbt in i kameran och väntade på ett svar.
- Jaha, det var ju väldigt länge! Vi har ju sätt er kyssas ofentligt men vi har inte vart säkra. Men grattis får jag ju säga då! Sa Ellen och klappade mig lite löst på ryggen. Vi gjorde klart interjuven och jag gick sen ut mot Kenny och kollade lite osäkert på honom. Jag vände mig även mot Scooter.
- Är du sur för att jag berätta? Sa jag utan att tänka mig för. Han skakade på huvudet och klappade mig sen på ryggen.
- Det var bra gjort, ni har hållt det hemligt väldigt länge! I 7 hela månader.. Jag är stollt Justin! Log Scooter och vi drog sen tillbaka till hotellet. Eftersom vi alla skulle tillbaka till Atlanta imorgon så var vi tvugna att börja packa. Jag  packade det sista och tog sen upp min dator. Jag loggade in på twitter och skrev lite vad som hänt och gick sen in på Jolinas twitter. Jag såg vad hon hade skrivit och var ite längre orolig hur jolina skulle ta det när det gällde intejuven. " Riktigt lycklig, världens underbaraste kille sa precis till hela världen att vi var ett par! Riktigt gulligt fakitskt.. Jag älskar dig @justinbieber" Jag log ett riktigt stort leende och la sen ner datorn. Jag smsade snabbt Jolina och skrev " Aww, tur att du gillade det.. " skrev jag och antog att hon skulle fatta. Jag hann inte ens se vad hon svarat innan jag somnade med kläderna på i soffan.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag stängde snabbt av tvn och gick upp på "mitt" rum. Jag tog upp datorn för att twittra lite. Men istället plingar mobilen till. Jag tog upp den för att kolla vem det var men såg att det var Justin. Jag log lite för mig själv och öppnade smset. " Aww, tur att du gillade det.. " skrev han och jag fattade först inte vad han menade, vad gilla jag? Men jag fattade tillslut. Jag log och tänkte lite för mig själv, klart att jag gjorde? Jag strunta i att svara eftersom jag visste att han sov. Klockan var lixom 2 på natten. Och endå så var jag vaken.. Jag gick in på Justin's twitter och såg att han inte skrivit något. Jag twittra lite och följde även några fans som egentligen var Justin's fans. Jag hade även fått en maaaassa och då menar jag verkligen massa hot från arga beliebers. Jag började nu fatta varför Justin egentligen inte vill berätta om mig och han. Eller om oss.. Jag suckade och la ner datorn och såg att jag plötsligt fick ett sms. Det var inte från Justin denna gången, utan från Kevin. Jag öppnade smset och log faktiskt lite. " Hej gullet, ses imorgon?" Skrev han. Jag visste att han inte gillade mig för han hade visste att jag och Justin hade ett förhållande. På senaste hade vi blivit väldigt bra kompisar och han ville ofta göra något. Han var som en bror! Jag skickade snabbt " Självklart, är du vaken nu? ♥" skrev jag eftersom Justin endå kom sent och fick sen snabbt ett svar " Så bra, nää duvet.. Jag skriver i sömnen ;) Haha sov nu, annars missar du skolan imorgon." Skrev han och jag log. Jag orkade inte svara så jag la ner mobilen och somnade där efter.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

- Jag vet seriöst inte vad jag ska göra då.. För jag kan inte vara borta i 2 månader utan att Jolina ska få följa med! Sa jag argt på Scooter.
- Justin, du måste tänka lite på din kariär också! Det enda du tänker på nu är Jolina! Sluta upp med ditt trams, du klarar det.. Du har haft turnér förut plus att det är långt kvar, vi åker på sommarlovet! Efter att ni har vart i Paris..
- Nej, jag gör inte det! Jag vill ha med henne! Och varför kan hon inte vara med?
- Justin.. du måste ju förstå! Hur ska det gå med Jasmine och Jolina? Dom kommer bråka, det fattar du väll? Det kommer inte gå! Och Jasmine måste följa med eftersom Jessica inte har tid.. Vem ska annars sjunga Overboard med dig? Sa Scooter men jag suckade bara och gick mot hotellrummet medans Scooter och Kenny stannade kvar i lobbyn. Jag gick in och ropade på mamma som direkt kom med våra resväskor. Jag tog min och vi gick tillsammans ner till lobbyn. Vi chekade ut och drog sen mot utgången. Jag tryckte på dörren och skulle precis gå ut när jag insåg att jag fick dörren rakt i huvudet. Jag skrek till lite och fick fruktansvärt ont. Kenny klappade mig bara lite lätt på ryggen och putta sen ut mig. Jag akta lite på mig för att inte nudda dörren igen.
Jag tryckte handen mot huvudet och gick runt där och såg antagligen ut som ett fån. Mamma och dom andra ropade på mig och drog sen in mig i bilen. Jag suckade och satte sen på mig bältet och vi började åka mot flygplatsen. Äntligen skulle jag få se min Jolina!
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag drog på mig skorna och började sen gå mot skolan. Idag skulle jag inte vara sen. Jag stängde dörren efter mig och låste. Jag såg hur bussen körde in mot busstationen och jag fick väldigt bråttom. Jag sprang mot busshållplatsen och bussen skulle precis åka innan han såg mig. Han stannade och jag log stort och sa tack. Busschaffören kollade bara surt tillbaka och jag gick bak och satte mig. Idag skulle det vara en bra dag, en underbar dag med andra ord.. Jag hade längtat till denna dagen. Jag skulle äntligen få se Justin efter 6 dagar, nästan en hel vecka... Jag märkte att bussen hade stannat och jag var nu framme. Jag hoppade av bussen och kollade mig omkring. Plötsligt blev allt svart. Jag skrek till lite och jag såg igen. Jag vände mig om och såg att det var Kevin. Jag log lite och gav han en snabb kram.
- Kom nu, vi börjar.. Log han och vi gick sen in i skolan..

Detta var seriöst det sämsta kapitel jag skrivit.. Förlåt men är skittrött, vaknade typ 6 imorse.. , tidigt för mig! Jobbigt och läsa, jag vet... Men i fortsättningen så får ni inte sånna här sugiga kapitel.. Men jaja... Ska inte slösa er tid nu. Puss♥a Bieber dream, Chapter 75

- Jag lovar.
Vi gick ut till Pattie och Mamma igen, jag berättade att jag ville, jag ville bo med Justin och det är vad jag ska göra, mamma visste att jag skulle säga ja, och det visste Pattie med, Justin också.. men dom hade fel, jag hade tvekat.. men ändå så känns allt perfekt nu när allting är bestämt!
Veckorna gick och mamma hade flyttat till sverige, jag hade bott hos justin i en och en halv månad nu, i början var allt konstigt, men nu är detta mitt hem och Pattie är som min mamma och jag älskar att bo här!


Jag la ner min dagbok som jag hade börjat skriva och la mig sen ner. Jag försökte somna men kunde inte så istället gick jag upp. Jag hade även fått ett eget rum, dom bode ganska stort så det var inga problem. Men jag sov oftast inne hos Justin men han var inte hemma nu. Han var i New York på någon gala. Jag brydde mig inte ens vilken. Pattie var heller inte här eftersom hon hade fölljt med. Jag fick följa med om jag ville men kände att jag och Justin behövde en liten paus. Och jag behövde speciellt paus från alla autografer och bilder och även alla paparazzis. Det kändes som om jag själv var känd när jag var med honom. Jag gick ner för trappan och kollde mig snabbt i spegeln. Jag rotade igenom skåpen för att hitta något att dricka men det var lönelöst. Jag hade vart här i snart 4 dagar utan Justin och Pattie. Det blev lite läskigt på natten men det var inte så farligt. Jag tände upp hela huset. Jag tog tillslut bara ett glas vatten och gick sen upp igen. Jag tog upp mobilen för att börja smsa lite med Justin. "Jag saknar dig så otroligt mycket, och tänk.. Du kommer om 2 dagar igen.." Jag suckade och skickade sen smset. Jag fick snabbt ett sms tillbaka, " Jolina, jag saknar dig med.. Synd att du inte ville följa med! Verkligen synd, men ja! Vi syns om 2 dagar! Föressten, hur är det där hemma? :)" Skrev han. Jag log för mig själv och svarade snabbt tillbaka. "Superbra! Fast det hade vart bättre om du var här, saknar dig somsagt.. Måste sova nu, skola imorgon vet du ;)" skickade jag och la sen ner mobilen. Jag låg och tänkte på sommaren. När jag och Justin skulle till Paris, han hade gett mig det i julklapp. Vi 2 på det lyckligaste hotellet i kärlekens stad, paris. Jag log för mi själv och somnade faktiskt därefter.
Nästa dag:

Jag vaknade faktiskt innan väckarklockan väckte mig. Men jag orkade ändå inte gå upp. Jag sneglade mot klockan och såg att den var halv 11. Först log jag lite men satte mig sen upp i panik. Klockan är halv 11 och jag började för 2 timmar sen. Fan fan fan! Jag drog snabb på mig kläderna och sket i sminket. Fick vara natrulig idag. Jag tog snabbt upp min mobil och skolväska för att springa ut. När jag kom ut så fattade jag att jag hade missat bussen och avr tvungen att vänta på nästa. Så istället gick jag. När jag kom fram till skolan var inte läraren så jätte sur, jag sa förlåt och satte mig på min plats. Skoldagen gick väldigt fort eftersom jag och Joanna hade sjukt kul idag. Tidan gick och Joanna skulle följa med hem till mig, eller ja.. Justin!
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag drog fingrarna löst igenom hennes hår samtidigt som vi kysstes. Hon drog av sig tröjan och jag log lite och kollade på hennes bröst. Jag rullade runt så att hon låg över mig och fortsatte kyssa henne. Jag stoppade in min tunga i hennes mun och vi blev båda mer och mer upphetsade. Jag drog försiktigt fingrarna på hennes rygg ner mot rumpan och hon rös.
- JUSTIN! Skrek någon och jag hoppade till. Jag kollade mig omkring och såg att jag inte alls var med Jolina utan på hotellet i NY. Jag kollade sen upp och såg sen att det var mamma som skrikit på mig.
- Ja? Vad är det.. Mummlade jag och satte mig på sängkanten.
- Vad är det här? Sa mamma och visade mitt x-box som jag hade köpt igår. Jag flinade lite och snappa till mig det. Jag sprang sen in i badrummet och hörde hur mamma suckade utifrån. Jag drog sen av mig kläderna och hoppade in i dushen. Det var så otroligt skönt att dusha så jag trodde jag skulle smällta. Och ännu mer smällte jag när ja gtänkte på att jag skulle få träffa Jolina imorogn igen. Jag hoppade sen ut från dushen och tog snábbt på mig en handduk. Jag satte den runt midjan och fönade håret lite snabbt. Idag var det lite interjuver och även en signering. När mitt hår såg bra ut satte jag snabbt på mig en vit v-ringad tröja och ett par svart jeans. Jag gick sen ut från toaletten och kollade mig omkring. Jag såg mamma sitta vid bordet och gå igenom räkningar. Jag log lite mot henne och gick sen och satte mig i soffan. Jag kopplade in x-boxet i tvn och började sen spela lite på halo. Det var riktigt coolt! Jag spelade tills jag avbröts av mobilen som ringde. Det var Jolina.
- Hej? Har det hänr något? Sa jag lite oroligt i mobilen. Hon skrattde lite och jag log lite av att höra henne skratta.
- Måste det ha hänt något för att få snacka med dig? Sa hon och jag kände hur hon log i telefonen.
- Haha, nej! Självklart inte, vad gör du då?
- Nä, inget speciellt.. Tänkte bara fråga hur du har det och att Joanna fölljer med hem till... dig idag!
- Oss! Harklade jag fram. Jag mår hur bra som helst, själv då? Självklart får hon följa med hem till OSS.. Jolina, du bor där! Du behöver inte ringa och fråga.
- Haha, aww.. Du är så söt! Jag älskar dig och längtar tills imorgon.. Och speciellt tills 21 juni!
- Jolina, jag älskar dig med! Vi får hitta på något kul då! Föressten, vad händer då? Sa jag lite retsamt..
- Vi ska till Paris dummer! Men jag måste gå nu, skolan kallar.. Puss! Sa hon och la på. Jag log lite och la ner mobilen. Jag spelade färdigt och gick sen och mötte Scooter och Kenny för att sen dra till signeringen. När vi kom fram var det för mycket skrikade fans så vi fick gå bakvägen. När jag kom in i den stora salen där signeringen skulle vara sa ledde dom mig till ett litet bord. Jag satte mig ner och dom började direkt släppa in folk och jag skrev en massa autografer.
Många grät och några svimmade till och med. Det kom bara mer och mer fans och man kunde knappt andas av alla männsikor. Jag hade en välldans ont i min hand men ville inte svika fansen. Jag hade skrivit i snart 2 timmar och orkade verkligen inte mer. Men som tur så var det bara någar få männsikor kvar. Det kom fram en jätte söt tjej med brunt långt hår och blåa ögon. Hon log ett jätte fint leende och jag halvlog lite mot henne. Jag skrev en autograf till henne och sen gick hon och jag skrev färdigt dom sista autograferna. Jag gick sen därifrån med några poliser runt mig. Jag hade en väldigt värk i min hand och det dunkade till lite då och då. Tiden gick och det var nu dags för en interjuv med Ellen. Och denna gången skulle jag inte ljuga om Jolina. Vi stog utanför och väntade på att interjuven skulle börja. Dom ropade sen in mitt namn och interjuven började. Elleb frågade mig alla möjliga frågor men dom flesta var som dom vanliga frågorna.
- Dejtar du och Selena Gomez då? Log hon och jag log tillbaka.
- Nej, jag dejtar inte Selena! Hon är som min syter! Sa jag och skrattade lite.
- Okej, men hur är det men hon där Jolina? Har ni något på gång då? Sa Ellen och jag insåg att det var nu som jag skulle berätta. Jag tog ett djupt andetag och kollade in i kameran.

I'm back! Det har ju varit jul och så nu, så jag har inte kunnat upptadera! :) Men ska försöka slänga in minst 1 till idag om inte 2! Puss♥a Bieber dream, Chapter 74

''BABY! hörde att ni kommer hit om en halv timme? saknar dig som fan, skynda er!''
När han sa skynda er så ropade jag på mamma, och hon var färdig om 2 minuter.. min mamma måste alltid ta sådär överdrivet lång tid på sig! Sålänge satte jag mig vid datorn och kollade min twitter, facebook hade jag slutat kolla på sen flera stycket fått reda på att jag och Justin var tillsammans och nu bara bombar dom mig med vänförfrågningar och meddelanden!
Äntligen var mamma färdig så vi kunde gå, vi låste och gick mot bilen, jag satte mig där framme och frågade mamma
- Mamma, det är ganska stor chans att jag får flytta till Justin va? sa jag och nickade mot henne som ett sätt att säga ''säg ja'' på
- Jolina jag vet inte, vi får se..
- Vadå är det på grund av pappa eller?

- Nejnej.. Men vi tar det sen! Vi är framme nu.
- Mm, sure.
Vi låste bilen och gick mot deras ENORMA hus, vi plingade på och söta Justin hade tagit på sig ett par svarta Jeans och en röd skjorta med en svart fluga, jag kunde inte sluta le när jag såg honom. Mamma och Pattie hälsade men jag hoppade bara på justin och kysste honom, vi hade ju inte träffats på 3 dagar!
Vi kanske stod där och kysstes i en minut, till sist harklade mamma sig och vi ryckte till, när vi såg att dom stog och kollade på oss blev vi lite generade men sen gick vi in.
Pattie hade lagat mat som doftade hur gott som hellst! Vi satte oss ner, jag och mamma mittemot Justin och Pattie, vi pratade en stund tills Pattie nämnde flytten..
- Jag vill bara att du ska veta att Jolina är fullt välkommen att bo här. sa hon till mamma
- Ja nu är det de, och tack! Jag har verkligen funderar på detta och jag vet inte, eftersom det hänt massor nu med hennes pappa och så, men jag låtar Jolina bestämma om hon vill, och Jolina.. säg inte bara ja nu, utan tänk efter noga, okej?
När mamma sa så, så blev jag först VÄLDIGT glad, eftersom det var stenklart att jag skulle säga ja, men när hon bad mig fundera lite, så fick jag en konstig känsla i magen.. fanfanfan, jag vill ju bo med justin, jag vill leva med honom, föralltid, vad var dethär?
- Jag..måste påtoa. sa jag fort och reste mig upp och småsprang till toaletten, plötsligt tar någon tag i mig bakifrån, justin..
- Jolina, vad fan händer?
- Ju-justin, jag vet inte, det är grejen.. jag vet inte!
- Om du inte vill bo med mig, så förstår jag Jolina, du måste ingenting!
- Men jag VILL bo med dig, förstår du, jag vill och jag SKA bo med dig!
- Lova mig att det är vad du vill?
- Jag lovar.
Vi gick ut till Pattie och Mamma igen, jag berättade att jag ville, jag ville bo med Justin och det är vad jag ska göra, mamma visste att jag skulle säga ja, och det visste Pattie med, Justin också.. men dom hade fel, jag hade tvekat.. men ändå så känns allt perfekt nu när allting är bestämt!
Veckorna gick och mamma hade flyttat till sverige, jag hade bott hos justin i en och en halv månad nu, i början var allt konstigt, men nu är detta mitt hem och Pattie är som min mamma och jag älskar att bo här!

SLUT.. på fantasi, helt tomt, katastrof! Men om ni undrar vad jag (elma) gjort idag så har jag skrivit lite på den nya novellen som kommer bli kickass grym!!!!

a Bieber dream, Chapter 73

- Jolina.. Jag vet inte! Det kom så plötsligt, och det är bara inte att åka ner till Sverige.. Det tar 14 timmar! Plus att jag inte ens träffat Justin's mamma? Sa mamma och jag nickade förståendes. Så kom jag plötsligt på en super idé.

- Men ni kan ju träffas imorgon? Jag och Justin ska göra något så kan du ju bjuda över hans mamma med? Så kan ni prata?.. Mamma skulle precis öppna munnen men så slås dörren upp i hallen och det jag ser är ingen vacker syn. Nu kommer det bli bråk.. på riktigt..

Pattie och Justin för några år sedan.
Jag ser hur mamma vänder blicken mot dörren och in kommer pappa och hans "Nya tjej". Fan, var dom tvugna att komma nu? Jag ser hur mamma blir helt orolig och ställer sig upp.
- Du har ingen rätt att vara här! Du har sagt att du ska lämna oss ifred tills den 27 December! Skrek hon medans hans "nya tjej" bara stog där och flinade.
- Nej! Men jag har rätt att hämta min dotter! Skrek han och jag kände plötsligt för första gången i mitt liv hur jag blev rädd för min egna pappa. Jag tog ett steg bakåt och kollade oroligt på mamma.

- Nej.. Jag vill stanna hos mamma. Sa jag tyst.

- Va? Sa han och jag kollade sen upp. Jag var väldigt sur på pappa och har inte pratat med han sen den dagen mamma berättade att han hade varit otrogen och att det var därför han alltid kom hem så sent.

- Du hörde precis vad jag sa! Jag vill vara kvar hos mamma! Jag vill inte vara med dig och din fula tjej! DU VAR FÖR I HELVETE OTROGEN TROTS ATT DU HAR 2 FUCKING BARN! Sa jag och det sista nästan skrek jag. Jag gav en arg blick mot pappa och sprang sen upp på mitt rum. Jag la huvudet i kudden och skrek så högt jag orkade. Jag kände hur tårarna rann ner från kinden.. Pappa har förstört mitt liv.. Jag hörde hur dom skrek och hade sig där nere och plötsligt stängs yterdörren. Det blir hellt tyst i hela huset och jag blir lite orolig. Jag kollade upp mot dörren och plötsligt kommer mamma in i rummet. JAg satte mig mot vägen och drog upp knäna och lutade huvudet mot mina knän. Hon kom och satte sig på sängkanten och smekte min kind lite lätt.

- Det är ingen fara.. Om du vill bo här, så får du det.. Sa mamma och jag kollade upp. Jag trängde fram ett litet leende och mamma log tillbaka.

- Jag vill bo med dig.. Jag hatar, hatar och hatar pappa! Sa jag och kramade om mamma.

- Älskling, säg inte så.. Sa mamma men jag svarade inte. Ska vi ha pyamasparty? Sa mamma tillslut och jag log lite för mig själv. Jag skakade på huvudet och skratta till lite.

- Jag? Ha pyamas party med dig? Haha, skulle inte tro det! Sa jag och flinade lite mot mamma. Hon skratta till lite och gick sen ner igen. Jag log lite för mig själv och tog sen upp mobilen. Jag smsade Justin och berättade lite om kvällen, allt om att jag och mamma kommer hem till Justin och Pattie, till att pappa och hans flickvän kom hit och ja allt som hände. En halv minut senare fick jag ett sms från justin:
''Låter bra att ni kommer imorgon och nu hoppas vi på det bästa! Detdär med din pappa är bara sjukt, du ska aldrig behöva träffa honom om du flyttar till mig, det lovar jag dig!''

Jag log för mig själv när jag läste smset, han var för underbar, jag smsade tillbaka ett sms som det stog ''tack för du finns älskling, jag älskar dig och nu ska jag sova, puss♥''

Jag la ifrån mig mobilen, släckte lampan och somnade fort därefter..

JUSTINS PERSPERKTIV

Efter att Jolina smsade mig att hon skulle sova så la jag undan mobilen och gick ner till mamma som satt i soffan och kollade på tv..
- Mamma?
- Ja gubben?
- Tack så mycket! sa jag och log
- För vadå?
- För att du låter Jolina bo hos oss, ja om hon nu får bo hos oss!
- Men lilla gubben, jag vet hur mycket Jolina betyder för dig och om det blir något fel så har hon sin pappa här också! sa mamma och smekte min kind, när hon nämnde Jolinas pappa så fattade jag att detta var seriöst, inget fick gå fel nu, men det ska jag se till att det inte gör!
- Vad tänker du på? avbröt mamma mig mitt i mitt tänkande
- Jo.. asså.. eh.. ja.. asså jolinas pappa.. liksom..
- JUSTIN UT MED SPRÅKET! röt mamma
- Jo, asså Jolinas föräldrar ska skiljas som jag har berättat och dom bråkade för en timme sen ungefär och jag tror inte Jolina vill träffa sin pappa igen efter det..
- Justin, du förstår hur allvarligt detta är? Tänk om ni bråkar? Var ska stackars Jolina bo då?
- Men vi kommer inte bråka, mamma snälla ändra dig inte nu! sa jag och började nästan gråta
- Jag ändrar inte mig Justin, jag lovar.. men du måste vara försiktig för det är ju inte så att ni inte bråkat förut.
- Jojo, jag vet.. men det kommer bli bra jag lovar!
- Bra, gå upp och lägg dig nu, sa hon och pussade mig på pannan
Jag gick upp och borstade tänderna och sen la mig, jag tänkte fortfarande på Jolina, hur allt skulle bli annorlunda, men jag gillar det, jag älskar henne så jag är villig och göra allt för henne och ingenting ska gå fel nu! Jag somnade i mina tankar om Jolina..
JOLINAS PERSPERKTIV

Nästa morgon vaknade jag av att mamma kom in och skakade mig lätt.
- Jolina, klockan är 12, du borde gå upp, jag har pratat med Pattie och vi ska dit halv 2.
- mm..ja.. ge mig 5 minuter! mumlade jag
Mamma sa ingenting utan reste sig bara och gick ut, jag kunde inte somna om så istället steg jag upp och gick direkt in i duschen, efter 20 minuter hade jag piggnat till och gick till garderoben och valde någonting och ha på mig, eftersom det var jul om 3 dagar så var det ganska kallt ute, men idag sken solen fast det var fortfarande snö ute. Jag tog ett par mörka jeans, ett turkos färgat linne och en vit tight långärmad tröja över, jag lockade håret lite och satte upp luggen i en fläta. När jag sminkat mig så gick jag ner till mamma som hade gjort frukost, ägg och bacon!
- Godmorgon sömntuta, sa mamma och skrattade lågt
- Godmorgon kocken!
- Haha, var det så gott?
- Det vet du att det är! sa jag och log
- Som sagt pratade jag med Pattie och vi ska dit halv 2 som sagt, jag märker att du är färdig så jag springer upp och klär på mig medans du äter upp.
- Låter bra!
Jag sträckte mig efter fjärren till tv:n och satte på MTV, det fanns ingen speciell anledning till att sätta på tv:n egentligen, jag orkade bara inte sitta i tystnaden. När jag ätit upp så plockade jag undan min tallrik och gick sen upp på mitt rum för att smsa Justin, men såklart hade han redan hunnit före:
''BABY! hörde att ni kommer hit om en halv timme? saknar dig som fan, skynda er!''
När han sa skynda er så ropade jag på mamma, och hon var färdig om 2 minuter.. min mamma måste alltid ta sådär överdrivet lång tid på sig! Sålänge satte jag mig vid datorn och kollade min twitter, facebook hade jag slutat kolla på sen flera stycket fått reda på att jag och Justin var tillsammans och nu bara bombar dom mig med vänförfrågningar och meddelanden!
Äntligen var mamma färdig så vi kunde gå, vi låste och gick mot bilen, jag satte mig där framme och frågade mamma
- Mamma, det är ganska stor chans att jag får flytta till Justin va? sa jag och nickade mot henne som ett sätt att säga ''säg ja'' på
- Jolina jag vet inte, vi får se..
- Vadå är det på grund av pappa eller?

I'M BACK?! Haha, jag (elma) har varit borta i några dagar om ni inte märkt det, men nu är jag tillbaka igen och det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt med lov haha!
KOMMENTERA!

A Bieber dream, Chapter 72

Dagarna gick och imorgon var det skolavslutning. Jag tänkte fortfarande på flytten, varje dag och hela tiden. Jag vill inte lämna Justin eller någon annan här. Jag och mamma bråkade också ofta pga flytten. Jag loggade snabbt in på twitter och Justin hade inte skrivit något på twitter på 2 dagar. Jag knappade in hans nummer för att fråga varför men han svarade inte. Jag började bli orolig eftersom han inte hade hört av sig, ska han lämna mig och hitta en ny tjej bara för att jag ska flytta? Jag gick ner till köket och tog ett glas oboy. Jag gick sen upp igen med glaset i handen. Vi hade även börjat julpynta och granen var uppe! Det var en väldigt liten gran eftersom vi inte hade världens plats.. Det plingade till i mobilen, jag tog upp den och såg att det var från Justin. Jag läste smset om och om igen, jag kunde inte tro det..

Ett glädjerus for igenom mig och jag hoppade upp och ner, mamma kollade på mig som om jag kom från en annan planet. I smset hade det stått:
''Hey darling, jag såg hur mycket du ville stanna här i ATL så...... jag har pratat med min mamma och om du får av DINA föräldrar så får du gärna bo här, med mig.. och mamma såklart haha! puss!''

Först visste jag inte vad jag skulle göra, men sen visade jag smset för mamma och jag såg att hon först var påväg att säga nej men sen tvekade hon lite..
-Jolina.. jag vet inte, du har ju inte känt justin så länge och jag har aldrig ens träffat hans föräldrar.
- Men mamma! Jag har visst känt justin länge, ett halvår snart och du kan prata med henne, och jag vet att justin inte ljuger för mig, han har säkert pratat med sin mamma och ja är säker på att hon har sakt OK!
- Vi får se, jag säger inte nej men jag säger inte ja, jag får prata med Pattie imorgon, okej?
- JAJAJAJA, SKITBRA! sa jag och började smsa Justin:
''Fan älskling, du är bäst! Jag pratade med mamma och hon sa varken ja eller nej, men min mamma ringer Pattie imorgon, ok? puss''

Fort därefter plingade till i mobilen:
''Sa hon verkligen det?! tänk att du KANSKE ska flytta ihop med mig, men.. NEVER SAY NEVER!
Jadå, min mamma kan prata imorgon, puss''

Bara tanken av att få bo med Justin, hela tiden gjorde mig galen! Jag sprang upp på mitt rum och bytte snabbt om till ett par mjukisbyxor och en tjocktröja. Jag var fortfarande hellt stumm av att jag en gång var ett stort fan av Justin och ska nu KANSKE flytta ihop med honom? Jag smsade snabbt Joanna som också vart ledsen den senaste tiden för att jag ska flytta. "Omg Joanna! Jag ska KANSKE bo kvar i Atlanta? Hos Justin? Omgomg.. Jag är suuuuuper glad :D Xx Jolina" skrev jag och skickade sen. Först så tyckte jag lite synd om mamma som skulle få bo själv i Sverige men kom sen på att hon har Jovana. Men det enda som låter lite konstigt är att jag ska FLYTTA till min pojkvän? Tänk om vi börjar bråka eller tänk när han åker iväg på turneer och sånt? Jag bet mig i läppen och suckade lite. Det kommer säkert ordna sig!

Det plingade till i mobilen och jag såg att det var från Joanna. "VAVAVA? OMG, JOLINA.. Jag har vart så ledsen på senaste tiden för att du ska flytta! Du är min bästa vän och jag stötar dig i allt. Men just nu kunde jag inte det , jag kunde inte hjälpa dig.. Men så kommer Justin.. Omg, han är fan underbar! Vet du hur glad jag blev nu? Omg.." Jag log lite och skickade bara "Jag vet (:" jag smsade sen snabbt Justin. " Jag kanske ska bo hos dig Justin? Asso tänk? Omg.. Du är för underbar..." skrev jag och la sen ner mobilen på skrivbordet. Jag gick ner till mamma som satt och kollade på tv.

- Mamma.. Vet du hur mycket det skulle betyda för mig? Sa jag och log. Jag vill inte tjata men det är ju bra och veta snart eftersom du snart ska flytta till Sverige? Och.. och du ska få prata med Pattie! Och om vi skulle börja bråka så går jag bara till pappa? Eller om det händer något större... Typ.. Att det tar slut mellan oss.. Mer sa jag inte för bara tanken fick mig att må illa! Jag bet mig i läppen och kollade ner och sen upp igen. - Så åker jag bara ner till sverige igen! Sa jag tillslut och hållde tummarna.

- Jolina.. Jag vet inte! Det kom så plötsligt, och det är bara inte att åka ner till Sverige.. Det tar 14 timmar! Plus att jag inte ens träffat Justin's mamma? Sa mamma och jag nickade förståendes. Så kom jag plötsligt på en super idé.

- Men ni kan ju träffas imorgon? Jag och Justin ska göra något så kan du ju bjuda över hans mamma med? Så kan ni prata?.. Mamma skulle precis öppna munnen men så slås dörren upp i hallen och det jag ser är ingen vacker syn. Nu kommer det bli bråk.. på riktigt..

SÅÅ, NU FÅR NI VETA VAD DET STOG? Vad tycker ni om att dom ska flytta ihop, och vad säger hennes mamma om det? Kommentera och btw.. Vem är det? + en sak till.. Elma började skriva detta kapitel men jag avslutade det eftersom hon inte blev klar! :) Puss♥a Bieber dream, Chapter 71

JOLINA'S PERSPEKTIV:
Kvällen gick rätt segt och vi låg för det mesta och pratade eller kollade på tv. Justin mådde inte så bra och spydde ibland. Jag blev orolig för honom, riktigt orolig! Även fast jag egentligen visste att han bara var sjuk.. Men det kändes så hemskt att se den man älskar ligga och vara sjuk. Justin sa också ofta att han ville hem för att inte smitta mig, men det fick han inte! Jag ville ha han här.. Så tillslut gav Justin upp och han skulle sova över. Jag skulle ge Justin en liten puss på munnen men han vände bara på huvudet så det blev på kinden istället.
- Men Justiiiiin! Jag blir inte sjuk av en liten puss...
- Jag vill inte ta några... risker! Sa Justin och nöss imellan. Jag suckade bara och vi la oss i sängen. Klockan var bara 10 men jag skulle till skolan imorgon. Jag fick nu en liiiiten puss på munnen och väldig snabb men var endå nöjd. Strax efter det så somnade jag och även Justin.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Jag vaknade av att Jolina log och glodde på mig och så fort hon såg att jag vaknat blev hon hellt ivrig.
- JUSTIN, HUR MÅR DU? MÅR DU BÄTTRE? Skrek hon och hoppade runt som ett fån. Och ja, jag mådde faktiskt bättre idag.
- Inte om du skriker så.. Jag kommer få huvudvärk! Flinade jag och hon log.
- Så du mår bättre?
- mm.. Sa jag och smekte Jolina lite lätt på kinden.
- Men kom! Jag har gjort frukost åt dig..Sa Jolina och drog upp mig från sängen. Jag fölljde sen med henne ner till köket och det luktade jätte gott. Det var ägg, bacon, baguetter, omelleter och allt möjligt! Hon hade verkligen lyckats för att få mig på bra humör. Jag log mot Jolina och vi satte oss sen ner.
- Vad ska du göra idag då? Sa jag och kollade frågandes på Jolina.
- Ska träffa Joanna lite, själv då? Log hon och jag rykte på axlarna.
- Någon interjuv eller något.. Antar jag, det är mycket nu innan jul! Log jag och hon nickade förstående.
- Föressten, vad önskar du dig till jul? Sa hon och jag skakade på huvudet.
- Inget, du ska inte ge mig något!
- Jo Justin, sluta! Det ska jag visst.. Sa Jolina och såg mycket allvarligare ut.
- Nej, det behövs inte.. Jag har redan allt jag önskar mig, dig! Log jag men hon såg fortfarande allvarlig ut.
- Det spelar ingen roll, jag kommer köpa något till di.. jag avbröt henne genom att kyssa henne lite lätt. Hon besvarade kyssen och det gick över till hångel.. Det kändes så kallt igår när jag inte ville smitta henne.. Men jag var ju antagligen inte så sjuk eftersom jag redan känner mig bättre! Plötsligt abryts vi av att någon kommer. Det var Jolina's mamma och man såg att hon skulle komma med dåliga nyheter..
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag hade saknat hans närhet men så kommer mamma och förstör allt. Men hon såg väldigt upprörd ut.
- Jolina, ang flytten.. Vi ska flytta redan efter jul! Pappa ska låta oss vara själva tills den 27.. Sen måste vi flytta! Jag nickade, det var ju inga problem med det?
- Okej, vad bra! Log jag men mamma skakade bara på huvudet.
- Jolina, vi ska flytta här ifrån! Ifrån Atlanta. Sa mamma. När hon sa det stannade mitt hjärta, nejnejnej! Det går inte, jag vill bo kvar HÄR! Med Justin och mina vänner.. Neeeeej!
- NEJ, JAG VILL BO KVAR HÄR! I ATLANTA! Röt jag och jag såg hur Justin kollade oroligt på mig.
- Ta det lungt, skrik inte åt din mamma.. Sa Justin lite tyst.
- Jolina.. Då får du bo kvar med pappa! Jag har fått ett jobb i Sverige eftersom jag och din pappa jobbade tillsammans så måste jag ju även byta jobb! Och Jovana har hittat den bra lägehet åt oss..
- JAG VILL INTE BO MED PAPPA! Skrek jag och spang upp på mitt rum. Jag la huvudet i kudden för att inte börja gråta. Jag hörde hur Justin gick in i rummet och satte sig på sängkanten.
- Jolina.. Det kommer lösa sig, jag lovar.. Sa han och la armen om mig. Jag kollade upp och log lite. Jag har verkligen världens underbaraste kille.
Dagarna gick och imorgon var det skolavslutning. Jag tänkte fortfarande på flytten, varje dag och hela tiden. Jag vill inte lämna Justin eller någon annan här. Jag och mamma bråkade också ofta pga flytten. Jag loggade snabbt in på twitter och Justin hade inte skrivit något på twitter på 2 dagar. Jag knappade in hans nummer för att fråga varför men han svarade inte. Jag började bli orolig eftersom han inte hade hört av sig, ska han lämna mig och hitta en ny tjej bara för att jag ska flytta? Jag gick ner till köket och tog ett glas oboy. Jag gick sen upp igen med glaset i handen. Vi hade även börjat julpynta och granen var uppe! Det var en väldigt liten gran eftersom vi inte hade världens plats.. Det plingade till i mobilen, jag tog upp den och såg att det var från Justin. Jag läste smset om och om igen, jag kunde inte tro det..

Vad står det? Är det bra eller dåligt? Bra får vi hoppas! Puss♥a Bieber dream, Chapter 70

- Hey shawty, Sa Justin och satte sig brevid.
- Hej. Sa jag utan att kollade på honom.
- Jolina, jag märker att du är sur! Vad har hänt? Sa han och lät orolig.
- Nä, inget! Är bara på dåligt humör.. Flinade jag och satte mig närmare Justin. Jag orkade inte bråka så jag sket i att säga något om interjuven.
- Okej.. Mummlade Justin. Jag sträckte lite på mig och gav han en liten kyss och han besvarade kyssen.
Jag la mig sen ner isoffan och kollade oroligt på Justin.
- Har det hänt något, du ser sjuk ut? Sa jag och kände hur oron steg.

- Jag mår bara lite illa.. Ingen fara! Sa Justin och lutade huvudet bak mot soffkanten.
- Justin, du är hellt vit i ansiktet! Får känna på din panna. Sa jag och sträckte mig mot hans panna. Han var hut varm som helst och jag blev jätte orolig.
- JUSTIN! DU ÄR JÄTTE VARM! Skrek jag och kollade oroligt mot Justin.
- Ta det lungt, jag är bara lite... sjuk! Jag kommer inte dö.. Flinade Justin mot mig. Jag nickade och tog hans hand i min.
- Kom! Du måste vila.. Sa jag och drog med honom upp på mitt rum. Jag bäddade om sängen snabbt och drog ner Justin i sängen.
- Vill du ha något? Sa jag och log lite mot Justin.
- Ja, självklart? Sa han och jag blev lite förvånad för att han lät som om jag vore hans slav. Men han var också sjuk och jag frågade honom!
- Vadå älskling? Sa jag och satte mig på sängkanten.
- Dig.. Viskade han i mitt öra och jag blev hellt varm. Jag la mig ner brevid honom och han la armen runt mig. Jag la försiktigt ner mitt huvud mot hans bröst. Jag drog min hand igenom hans hår och log för mig själv.
- Jag älskar dig.. Sa jag mot hans bröstkorg. Han kliade mig lite lätt på ryggen och kollade ner mot mig.
- Jag älskar dig också..
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

När hon sa att hon älskade mig kunde jag inte motstå henne. Jag älskar henne så otroligt mycket att det inte ens går att beskriva. Jag kommer aldrig släppa taget om henne. Hon flyttade sen sitt huvud från min bröstkorg till sin kudde och la sig sen med ryggen imot mig.
- Hallååå? Vill du inte se mig eller? Sa jag och fakesnyfta. Hon log bara kvar och skrattade lite för sig själv. Hon vände sig sen om så att hon log med ryggen mot väggen. Hon kollade på mig och log. Jag log självklart tillbaka.
- Klart jag vill se dig, vem vill inte? Flinade hon och kysste mig lite lätt på halsen. Jag rös till och log av vilken underbar tjej jag har.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Kvällen gick rätt segt och vi låg för det mesta och pratade eller kollade på tv. Justin mådde inte så bra och spydde ibland. Jag blev orolig för honom, riktigt orolig! Även fast jag egentligen visste att han bara var sjuk.. Men det kändes så hemskt att se den man älskar ligga och vara sjuk. Justin sa också ofta att han ville hem för att inte smitta mig, men det fick han inte! Jag ville ha han här.. Så tillslut gav Justin upp och han skulle sova över. Jag skulle ge Justin en liten puss på munnen men han vände bara på huvudet så det blev på kinden istället.
- Men Justiiiiin! Jag blir inte sjuk av en liten puss...
- Jag vill inte ta några... risker! Sa Justin och nöss imellan. Jag suckade bara och vi la oss i sängen. Klockan var bara 10 men jag skulle till skolan imorgon. Jag fick nu en liiiiten puss på munnen och väldig snabb men var endå nöjd. Strax efter det så somnade jag och även Justin.

VARNING FÖR KORT OCH TRÅKIG EPISOD! Men ska sova snart och det blir roligare i nästa ;) Puss♥


a Bieber dream, Chapter 69

Jag vaknade nu av att solen lös in i rummet. Jag satte mig snabbt upp och kände hur jag blev yr så jag la mig ner igen. Jag la handen mot pannan och kände att jag var jätte varm. Jag var hellt spyfärdig fast jag visste inte varför. Jag kollade mig omkring och såg en lapp på skrivbordet. Jag sträckte mig efter lappen och tog den. Jag läste den och log lite för mig själv, "Hej Justin, du somnade om imorse och jag ville inte väcka dig! Jag gick till skolan och är hemma vid 4. Vill du ha något så får du ta det, känn dig som hemma! Och glöm inte att jag älskar dig biebs." jag la ner lappen och satte mig upp igen. Men jag kände mig inte bra, jag hade fruktansvärt ont i huvudet. Jag gick upp och in mot toaletten. Jag tog snabbt av mig och ställde mig i dushen. Det var underbart att dusha på morgonen. När jag var klar så hittade jag bara en rosa handduk så det var det jag tog. Jag satet hadduken runt midjan och gick sen in i Jolina's rum igen. Jag satte mig på sängkanten och bara tänkte. Om 2 veckor är det jul och jag vet precis vad Jolina ska få. Något som alla tjejer vill ha.

Jag slutade att tänka på det och tog upp Jolina's dator. När jag skulle skriva in lösenordet så var det inte samma som sist. Jag suckade och la ner datorn på golvet. Jag smsade snabbt Jolina och frågade efter hennes lösenord och la sen ner mobilen igen. Jag satte på tven och kollade på smallvile tills jag fick ett svar. "Älskardig " Skrev Jolina. Jag tänkte först efter varför hon skrev så men kom sen på att det var lösenordet. Jag knappade in 'älskardig' och jag loggades in. Jag gick snabbt in på twitter och skrev
" Hey guys, missing me?" och la sen ner datorn. Jag tog upp min mobil och såg att jag hade fått ett sms av scooter, " Kom hem nu, du ska ha en interljuv!" jag suckade och sneglade mot klockan. Jag mådde fortfarande illa men gjorde som han sa. Jag tog snabbt på mig och gick sen hem. När jag hade mött upp Kenny och Scooter så gick vi tillsammans till interljuven. Vi pratade lite på vägen och blev påkomna av några fans. När vi kom fram så var det massa fans där, man kom knappt fram!
Vi gick in och interljuven skulle snart börja. Jag väntade bakom kamerorna medans interljuvaren satt och pratade lite.
- Okej, en stor applåd för.. JUSTIN BIEBER! Sa hon och alla började skrika. Jag gick in på scen och satte mig vid henne.
- Hej tjejer! Ropade jag i micken och alla skrek nu mer. Interjuven rullade på och i satt och pratade om allt möjligt. Men plötsligt så frågar hon en fråga som jag var hellt oberädd på.
- Så, vi har sett många bilder när du hänger med en tjej! Vem är det? När hon sa det visste jag inte om jag skulle säga sanningen.. Jag kollde mot Scooter som skakade på huvudet. Jag kom också och tänka på vad han sa innan interjuven, " Avslöja inte för mycket "..
- En väldigt bra kompis till mig, vi har vart tillsammans mycket den senaste tiden! Hon är verkligen hur snäll som helst. Sa jag och log. Jag tänkte efter lite, tänk om Jolina skulle bli sur för att jag inte sa något? Vi gjorde färdigt interjuven och sen gick vi.
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Klockan närmade sig 5 och jag var hemma. Jag undrade lite vart Justin var men brydde mig inte så mycket. Jag satte på datorn och loggade in på twitter och lite så. Jag sket i att logga in på Facebook för det var ett kaos där! Alla mejlade mig om Justin och jag fick ca 50 nya vänförfrågningar per dag. Jag kollade lite på Justin bloggar och såg en ny interjuv. Jag playade den och log när jag såg han. Och plötsligt kommer frågan "Så, vi har sett många bilder när du hänger med en tjej! Vem är det?" När hon frågade det så log jag. Det tog ett tag tills Justin svarade och man såg på honom att han tänkte vad han skulle svara.
- En väldigt bra kompis till mig, vi har vart tillsammans mycket den senaste tiden! Hon är verkligen hur snäll som helst. Sa han och jag kände mig hellt tom. Kunde han inte bara säga sanningen? Skämms han över mig? Jag la ner datorn och satt och tänkte på det tills det plinga till i mobilen.
" Hej sötnos, är du hemma? Jag åker iaf till dig nu xo Biebs" Skrev han. Jag skrev snabbt okej och gick sen ner i köket. Jag tog fram en macka och åt den och sen satte jag mig isoffan. Efter ett tag plingade det på dörren och jag gick och öppnade. Det var Justin som stog där och flinade som ett fån. Jag släppte in han och satte mig sen i soffan igen.
- Hey shawty, Sa Justin och satte sig brevid.
- Hej. Sa jag utan att kollade på honom.
- Jolina, jag märker att du är sur! Vad har hänt? Sa han och lät orolig.
- Nä, inget! Är bara på dåligt humör.. Flinade jag och satte mig närmare Justin. Jag orkade inte bråka så jag sket i att säga något om interjuven.
- Okej.. Mummlade Justin. Jag sträckte lite på mig och gav han en liten kyss och han besvarade kyssen.
Jag la mig sen ner isoffan och kollade oroligt på Justin.
- Har det hänt något, du ser sjuk ut? Sa jag och kände hur oron steg.

Blir ni nyfikna på presenten? Ni får hellt enkelt vänta till jul och se (; Puss♥


a Bieber dream, Chapter 68

JUSTINS PERSPERKTIV

Den kvällen kunde jag inte somna, inte direkt iaf. Jag låg och tänkte på allt som hänt, hur mycket Jolina betydde för mig. Att jag ens kunde ha förstört det så mycket för oss. Jag slutade tänka på det utan jag var bara glad över att ha henne hos mig nu, hon sov som en ängel, finare tjej kunde man inte ha!
Nu var allt perfekt, förutom en grej..

Turnen! Jag skulle ha en Europa turne efter jul. Och jag kommer vara borta i 2 månader! Och sen så har jag snackat med Scooter som säger att Jolina inte borde följa med. Han vet hur jag blir när vi bråkar, och är vi med varandra varje dag i 2 månader så blir det garanterat bråk.. Jag kollade mot Jolina som slummra till lite. Hon öppnade ögonen lite lätt och kollade på mig.
- Sover inte du? Sa hon väldigt tyst och slöt ögonen igen. Jag sa ingeting utan vände mig bara mot Jolina. Jag satte mig sen upp och gick mot lampan för att släcka den.
- Justin.. Kan du inte låta nattlampan vara tänd? Sa Jolina och kollade nu mot mig.
- Varför då?
- För.. för det är jobbigt när det är för mörkt, det blir lixom.. Läskigt! Iaf nu när inte pappa är hemma. Snyftade Jolina. Jag släckte lampan endå och gick sen och la mig tätt intill Jolina.
- Du har ju mig, du behöver inte vara rädd.. Sa jag och la armen runt henne. Hon la huvudet på min bröstkorg och snyftade till lite då och då.
- Varför är du så ledsen? Fick jag fram tillslut. Hon skakade bara på huvudet.
- Min pappa.. Han var otrogen mot mamma.. När hon sa det så kände jag hur det högg till. Jag visste hur det kändes, jag kommer ihåg när mamma och pappa skilldes. Jag smekte hennes kind lite lätt och torkade bort en tår.
- Jolina.. Jag visste inte, hur mår din mamma? Och hur mår du över det? Sa jag tillslut och kollade ner mot Jolina. Hon sa inget utan var hellt tyst. Jag lyfte lite på henne och såg att hon hade somnat. Jag drog täcket runt oss och höll hårt om Jolina. Snabbt därefter somnade jag med.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Jag vaknade morgonen därpå av att Justin snarka lite smått i mitt öra. Klockan var bara halv 6 och jag var jätte trött. Jag satte mig upp i sängen och kollade mig omkring. Väkarklockan skulle ringa om en halvtimma. Idag så var det skola. Om exakt en vecka så är det julavslutning och sen en vecka efter det så är det jul! Så jag har alltså 2 veckor på mig att hitta en perfekt julklapp till Justin. Men vad ger man någon som har allt? Hellt seriöst..
Jag gick ner och åt lite frukost och sen gick jag upp igen. Jag kollade mot Justin som fortfarande sov. Jag öppnade garderoben och kollade efter något jag kunde ha på mig! Jag tog av mig pyamas-shortsen och bytte sen snabbt trosor. Jag drog på mig ett par ljusa jeans och ett par vita strumpor. Jag drog sen av mig linnet och tog på mig en blå blus. Jag vände mig om och såg att Justin låg och glodde.
- Oj, var du vaken? Sa jag och kände hur det blev pinsamt.
- Jag sitter här och pratar så jag måste nog svara ja på den frågan! Flinade Justin och jag suckade. Jag gick ut ur rummet och gick och borstade tänderna. Sen gick jag tillbaka till rummet och Justin hade nu somnat om. Jag ställde mig vid sängkanten och smekte han lite lätt på kinden. Jag hade saknat han så! Jag skrev snabbt en lapp som jag la på skrivbordet. Jag satte mig sen upp och sminkade mig snabbt. Sen så tog jag min väska och började gå mot skolan.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade nu av att solen lös in i rummet. Jag satte mig snabbt upp och kände hur jag blev yr så jag la mig ner igen. Jag la handen mot pannan och kände att jag var jätte varm. Jag var hellt spyfärdig fast jag visste inte varför. Jag kollade mig omkring och såg en lapp på skrivbordet. Jag sträckte mig efter lappen och tog den. Jag läste den och log lite för mig själv, "Hej Justin, du somnade om imorse och jag ville inte väcka dig! Jag gick till skolan och är hemma vid 4. Vill du ha något så får du ta det, känn dig som hemma! Och glöm inte att jag älskar dig biebs." jag la ner lappen och satte mig upp igen. Men jag kände mig inte bra, jag hade fruktansvärt ont i huvudet. Jag gick upp och in mot toaletten. Jag tog snabbt av mig och ställde mig i dushen. Det var underbart att dusha på morgonen. När jag var klar så hittade jag bara en rosa handduk så det var det jag tog. Jag satet hadduken runt midjan och gick sen in i Jolina's rum igen. Jag satte mig på sängkanten och bara tänkte. Om 2 veckor är det jul och jag vet precis vad Jolina ska få. Något som alla tjejer vill ha.

Kort, jaja.. Måste gå nu men vad tror ni hon ska få? (: Ni får väll se hellt enkelt..


A Bieber dream, Chapter 67

När vi kom till bion så skulle vi kolla på någon komedi och det blev ''The Other Guys'', vi kom i perfekt tid och vi hade tur att det inte var några fans här idag, vi satte oss på vår rad, mamma, jag och justin brevid mig. Flera gånger under filmen så pussade justin min kind, först kändes det väldigt konstigt men sen gillade jag det mer och mer.. Mamma hade inte märkt att jag och justin suttit och småpussats lite, eller kanske hade hon det, men hon sa ingenting iallafall.

När filmen var slut åkte vi hem och vi bestämde att justin skulle sova hos oss, egentligen skulle det bara vara jag och mamma men hon var nöjd med att jag bjudit med henne till bion, och hon skulle ändå vidare till Camilla, hennes väninna som kommit hit från sverige, så jag och justin skulle ha huset för oss själva, hela kvällen.


För det mesta så satt vi bara och pratade, pratade om allt som hade hänt. Jag kände mig så dum som inte förlåtit honom. Klockan började närma sig 9 och vi ville äta något.
- Vad är du sugen på? Sa Justin och drog med mig in i köket. Jag ryckte på axlarna.
- Ingen anning, men vi kan ju köra det gamla vanliga? Pizza? Sa jag och flinade. Justin nickade och tog upp mobilen.
- Men då betalar jag! Sa Justin och precis när jag skulle öppna munnen för att säga att jag skulle betala så kysste han mig. Jag kände hans varma och mjuka läppar mot mina, det var så längesen. Jag la händerna om honom och kände hur han la händerna runt min midja. Kyssen gick över till hångel och jag kände hur Justin drar ner händerna till min rumpa. Det kändes lite fel så jag drog mig undan lite smått.
- Asså, förlåt.. Sa Justin och kollade oroligt på mig.
- Säg inte förlåt.. det kändes bara lite konstigt, sa jag och han nickade, det blev en pinsam tystnad men jag avbröt den fort!
- Så.. PIZZAN! precis samma sekund plingade det på dörren, vi båda sprang, justin betalade även fast jag ville det och vi satte oss i soffan och började äta, ingen av oss brydde sig så mycket utan vi åt som 2 grisar, när vi ätit klart hade vi kladdat ner hela ansiktet och när vi tittade på varandra började vi gapskratta! Plötsligt kom jag på världens bästa idé, det fanns lite tomatsås kvar på kartongen så jag kletade in mina händer när justin inte såg.. Jag satte mig närmare justin och böjde mig fram för och kyssa honom, när vi var 2 centimeter ifrån varandra kletade jag mina händer över hela hans ansikte och sen sprang iväg, jag kunde inte hålla mig för skratt jag låg nu på golvet och skrattade så mycket så knappt fick någon luft, Justin reste sig fort upp och han skrattade han med, plötsligt tar han lite av såsen på sitt ansikte och kletar han sina händer i mitt nytvättade hår.
JUUUUUUUUUUSTTTIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN! skrek jag så högt så att jag skulle inte bli förvånad om grannarna hörde mig! Nu var det han som log på golvet och gapskrattade, jag kastade mig över honom så att jag nu log på honom och hade mina såsiga händer över hela hans vita t-shirt, när vi legat där och lekt i ungefär 5 minuter så orkade vi inte mer, klockan vad nu halv 12 och vi bestämde oss för att kolla på film uppe på mitt rum, vi städade upp efter oss så inte mamma skulle få ett utbrott, som alltid när det var stökigt hemma.
Vi gick upp och bytade om till pyamas, vi valde filmen Remember Me, den va ganska sorlig så jag fällde några tårar, men justin höll om mig, allt var perfekt.
När ungefär halva filmen gått började justin pussa mig lite på halsen och nacken, det var skönt så jag gjorde inget motstånd jag bara log istället. Jag vände mig om och kysste honom försiktigt, han besvarade kyssen och så låg vi ungefär i en kvart. Efter att ha myst en stund så somnade vi, hand i hand.
JUSTINS PERSPERKTIV

Den kvällen kunde jag inte somna, inte direkt iaf. Jag låg och tänkte på allt som hänt, hur mycket Jolina betydde för mig. Att jag ens kunde ha förstört det så mycket för oss. Jag slutade tänka på det utan jag var bara glad över att ha henne hos mig nu, hon sov som en ängel, finare tjej kunde man inte ha!
Nu var allt perfekt, förutom en grej..

Sorry för dålig uppdatering, men vad tror ni det är Justin grubblar över? KOMMENTERA!

A Bieber dream, Chapter 66

JOLINAS PERSPERKTIV

Aldrig någonsin hade Justin skrikit så åt mig, aldrig någonsin hade NÅGON skrikit så åt mig, allt blev för mycket och nu ville jag aldrig mer snacka med honom.. han kan inte komma på fler ursäkter till detta, det finns inte, det går inte, han kan inte!
Det var nu bara morgon och jag bestämde mig för att gå och ta en dusch, jag hade ändå inget bättre för mig.
Timmarna rullade förbi och jag gjorde fortfarande ingenting, jag antingen åt, kollade på tv eller satt vid datorn, justin hade bara tweetat: ''i lost my favorite girl'' och han menade antagligen mig men jag brydde mig inte alls, aldrig mer ville jag prata med honom och jag bryr mig inte om han är justin bieber eller om han ger mig en jävla traktor.

 

Det spelar ingen roll. För han kan inte gå runt och hålla på bara för att han är känd. Han kan få vem han vill, varför just mig då? Jag la ner datorn och gick neråt. Mamma som var ledig idag satt och kollade på tv. Medans pappa jobbade hela tiden. Han är ändå typ aldrig ledig så jag var ganska van.

Jag gick ner och satte mig brevid mamma som var väldigt tyst, hon sa varken hej eller vände blicken mot mig men i handen höll hon en mobil, inte hennes, inte min.. pappas. Varför gjorde hon det?

 

- M-amma? stammade jag men hon svarade inte

- MAMMA, skrek jag och äntligen rörde hon på sig!

- Jolina, gå upp på ditt rum.

- Inte förens du berättar vad som hänt!

- Jolina det angår inte dig, det är mellan mig och din pappa!

- Det skiter jag fullständigt i, jag vill inte se dig ledsen mamma.

Hon suckade och började sedan berätta, jag fick inte fram ett ord, inte ett enda, jag var som förstelnad.. hur kunde han? Både jag och mamma satt och höll om varandra i soffan, jag kunde inte ens föreställa mig vad mamma gick igenom nu men jag visste att jag var tvungen och vara där för henne, pappa kan dra åt helvete, ska han vara otrogen så kan han sticka. Efter att ha suttit där i soffan en stund var jag tvungen och fråga.

- Vad händer nu mamma? fick jag fram

- Jag vet inte, jag kan inte leva i detta huset längre, vi får flytta, eller jag, fast du också om du vill såklart, sa hon och snyftade.

- Mamma hur kan du ens tro att jag vill bo kvar med pappa, det är med dig jag ska bo, men var ska vi flytta?

- Men lilla älskling, även om vi ska skiljas så kommer du få fortsätta träffa din pappa, men bara om du vill där också, sa hon. Jag ville bo med mamma, och träffa pappa, så det lät bra, men jag var fortfarande förbannad på pappa.

- Så ni kommer dela vårnaden?

- Ja det bli väl så och gumman förlåt, förlåt för att detta hände! sa hon och smekte min kind

- Mamma, det är inte ditt fel, du ska inte känna några skuldkänslor alls sa jag och reste mig upp, mamma sa ingenting utan bara kollade på mig.

- Jag ska få dig på andra tankar kära mamma, gå upp och ta en dusch och ta på dig något fint och kom sen ner, jag berättar vad vi ska göra när du är klar, sa jag och log och mamma log tillbaka, det kändes helt fantastiskt och se henne le igen! Mamma gick upp och duschade och jag gick upp på mitt rum och satte mig vid datorn lite, och kollade facebook och twitter lite, inget nytt från Justin utan bara massa text om att han ställer in massor med konserter denna månad, varför? tänkte jag. Jag kollade hans twitter och såg att han twittrat: ''i just can't be without her, she's mine and that is what she always gonna be!'' Var det verkligen mig han menade här? Jag var tvungen och få reda på det, jag smsade honom samtidigt som jag visste att det var fel!:

''OM det nu är mig du menar på din twitter så vill jag att du tar bort det, jag är inte din Justin, när ska du fatta det?..''


JUSTINS PERSPERKTIV

Jag åt ingenting, jag gjorde ingenting denna meningslösa dag, som jag själv förstört. Jag pratade inte med någon, inte ens mamma som jag pratade med allt om! Jag hade bara stängt in mig på mitt rum och legat i sängen och tänkt, tänkt på ingenting, tänkt på Jolina..

Mitt i allt tänkande fick jag ett sms, när jag såg vem det var for ett glädjerus igenom mig och jag ville läsa smset fortare än fortast, men när jag läste vad där stog försvann leendet från mina läppar och jag ville bara kasta mobilen i väggen och slå sönder någon, men jag gjorde inget av det, istället svarade jag:

''Det är självklart dig jag menar, och jag menar vad jag skrev! Förlåt för allt, förlåt för att jag har bettet mig som ett svin, jag ber dig endast om en chans, snälla?''

Det var helt sjukt vad ont det gjorde att inte ha henne här, allt är så tomt, jag orkade inte kämpa emot längre, jag tog på mig min hoodie och satte mig i bilen utan att säga något till mamma, jag visste precis var jag skulle och precis vad jag skulle säga. Efter 10 minuter var jag utanför Jolinas hus, jag stängde av bilen och började gå mot dörren.. jag tittade upp mot Jolinas rum där lyset var tänkt, bra! tänkte jag.

Jag plingade på och efter några sekunder öppnade Jolina, vackrare än någonsin.. Vi bara stog där och kollade på varandra och varken hon eller jag fick fram något.

- J-justin, vad gör.. du här? sa hon och fortsatte kolla rakt in i mina ögon

- Jag måste få förklara att jag är så jävla ledsen, att jag inte vill leva utan dig, att jag älskar dig och att jag inte vill ha någon annan än dig!

- Justin jag vill, jag vill ge dig en chans.. men jag.. vågar inte, sa hon och tittade ner

- Jag älskar dig Jolina, det är det enda jag kan säga just nu, sa jag och hon gick sakta mot mig och nu stog hon en halv meter ifrån mig, jag ville bara krama henne, kyssa henne, säga att jag älskar henne och aldrig släppa henne.

Hon smekte min kind och sa sedan:

- Jag är också ledsen, jag vill inte och jag kan inte leva utan dig, jag älskar dig och jag vill inte ha någon annan än dig. När hon sa så, så kunde jag inte hejda mig, jag kastade mig på henne och där stog vi och kramades, hon var så varm och luktade så gott. Efter att ha stått där och bara kramats började bli ganska kallt..

- Justin, det har hänt en grej.. här hemma, ganska allvarligt och jag ville få mamma på andra tankar så vi tänkte åka på bio, om du vill så kan du följa med?

- Om det är okej för din mamma så följer jag gärna med, sa jag och log.


JOLINAS PERSPERKTIV

Allt kändes så perfekt nu, men jag visste att mamma fortfarande var ledsen så jag sa till justin att komma in medans jag gick upp och sa till mamma var vi skulle och att Justin skulle följa med, mamma var med på det såklart. Justin hade ju kört hit men mamma skulle köra till bion så vi gick ut till bilen när mamma var färdig, jag och justin satt där bak och höll handen, jag hade saknat honom så mycket och jag kände mig så dum över att inte förlåtit honom imorse!

När vi kom till bion så skulle vi kolla på någon komedi och det blev ''The Other Guys'', vi kom i perfekt tid och vi hade tur att det inte var några fans här idag, vi satte oss på vår rad, mamma, jag och justin brevid mig. Flera gånger under filmen så pussade justin min kind, först kändes det väldigt konstigt men sen gillade jag det mer och mer.. Mamma hade inte märkt att jag och justin suttit och småpussats lite, eller kanske hade hon det, men hon sa ingenting iallafall.

När filmen var slut åkte vi hem och vi bestämde att justin skulle sova hos oss, egentligen skulle det bara vara jag och mamma men hon var nöjd med att jag bjudit med henne till bion, och hon skulle ändå vidare till Camilla, hennes väninna som kommit hit från sverige, så jag och justin skulle ha huset för oss själva, hela kvällen.


A Bieber dream, Chapter 65

Han var så fin men jag var endå så sårad efter det som hänt. Det var inte första gången. Jag avslutade sen kyssen och kollade allvarligt på Justin.
- Lovar du och svär på att du aldrig kysser Jasmine eller någon annan tjej så länge som det är vi? Sa jag och han kollade först bara på mig men nickade sen.
- Jag lovar.. Sa han och kramade om mig. Vi somnade snabbt därefter hand i hand i soffan..

Jag vaknade mitt i natten av att jag var så svettig och jag låg i min säng, plötsligt känner jag att någon ligger brevid mig och ser att det är Justin, fort därefter kom jag på att jag kysst honom igår och att vi har rett ut allting.. jag började tveka lite på om det var rätt, för seriöst.. detta var tredje gången och det har gått för långt, jag gav honom denna chansen men icke ska han tro att han kan få tillbaka mig så lätt.
Jag kollade på klockan och såg att den var 3 på natten, Justin sov och jag tog mitt täcke och kudde och sen gick ner och la mig på soffan istället, mamma och pappa hade tydligen inte kommit hem än. Jag bäddade fort och sen somnade om.
JUSTINS PERSPERKTIV

Jag vaknade av att solen sken rakt in i mina ögon, jag sträckte på mig och gäspade och tittade sen runt och insåg var jag va, i Jolinas rum, plötsligt kom jag på allt som hänt igår och log lite för mig själv men slutade fort när jag såg att hon inte låg brevid mig så jag reste mig snabbt upp och smög ner för trapporna sakta så inte hennes föräldrar skulle höra mig, men dom hade tydligen inte kommit hem än. Jag smög fram till soffan och där låg hon, sov som en ängel. Jag smekte hennes kind lite lätt och hon ryckte till, hon gnuggade sina ögon och kollade sedan på mig nogare.
- Godmorgon sömntuta, sa jag och log
- Jaja, hej på dig med sa hon och reste sig upp och började gå mot toaletten.. Oj, hon hade väl vaknat på fel sida och varför sov hon på soffan för? tänkte jag.
- Får jag ingen morgonpuss, sa jag och gjorde min ''puppy-min'', hon kollade på mig med en ''vad fan tror du'' blick och sen gick hon in på toaletten. Jag orkade inte bry mig så mycket om det utan gick istället upp för att ta på mig och sen dra, precis innan jag skulle gå så går jag in i Jolina..
- Var ska du? mumlade hon och kollade upp på mig
- Hem.. tänkte jag, du verkar ha vaknat på fel sida så jag ska inte störa
- Du stör inte Justin, men jag är fortfarande sur. När hon sa det fick jag en klump i magen och sen väldigt stora skuldkänslor.
- Men.. du verkade ju.. helt glad igårkväll?
- Men det var igårkväll, snälla Justin jag har gett dig 3 chanser, och du har sumpat allihopa.. låt mig tänkta lite, jag ska träffa kev.. en kompis idag ändå. Kev? Vem fan var Kev tänkte jag.. Kevin! Killen som Christian sett umgåtts med Jolina medans vi varit ifrån varandra, jag kände hur avundsjukan steg inom mig men vad kunde jag göra, jag kan inte bestämma vem hon ska träffa direkt..?
- Jaha, okej men ja.. ha så kul då, eller ja..
- Kan du sluta vara så jävla avundsjuk Justin, hur tror du jag känner efter 3 gånger?!
- JAG HAR SAKT FÖRLÅT JOLINA, JAG HAR LOVAT ATT ALDRIG GÖRA OM DET IGEN, VAD VILL DU ATT JAG GÖR?! skrek jag och jag såg hur rädd hon blev, jag gick mot henne men hon backade bara och nu började hennes ögon fyllas med tårar.
- Ja..ja.. jag vill att du.. går, nu.
Jag bara kollade på henne och insåg hur rädd hon var, hon ville inte ha mig och nu hade jag kanske förlorat henne föralltid.. Jag gjorde som hon sa, fast först kollade jag på henne en sista gång och försökte säga ''förlåt'' men hon vände bara blicken.
JOLINAS PERSPERKTIV

Aldrig någonsin hade Justin skrikit så åt mig, aldrig någonsin hade NÅGON skrikit så åt mig, allt blev för mycket och nu ville jag aldrig mer snacka med honom.. han kan inte komma på fler ursäkter till detta, det finns inte, det går inte, han kan inte!
Det var nu bara morgon och jag bestämde mig för att gå och ta en dusch, jag hade ändå inget bättre för mig.
Timmarna rullade förbi och jag gjorde fortfarande ingenting, jag antingen åt, kollade på tv eller satt vid datorn, justin hade bara tweetat: ''i lost my favorite girl'' och han menade antagligen mig men jag brydde mig inte alls, aldrig mer ville jag prata med honom och jag bryr mig inte om han är justin bieber eller om han ger mig en jävla traktor.

Förlåt för ett sjukt kort kapitel, men jag måste gå nu haha, kommer mer imorgon! Kommentera vad ni tycker också, det hjälper!

a Bieber dream, Chapter 64

" Hej Jolina! Vi drar ut ikväll och kommer hem sent, blir du rädd så får du åka till Joanna.. Vi har snackat med hennes föreldrar.. Puss!" jag la ner mobilen och satte mig i soffan. Jag sappade mellan kanalerna men hittade inget att se på så jag loggade istället in på twitter. Jag gick in på Justin's twitter och såg att han hade skrivit något." I'm going to meet a friend tonight.. Love you guy's" när jag såg att han skrev vän röck det till lite. Jag ville vara mer en hans vän. Jag tvekade lite och la ner datan. Och tillslut somnade jag..

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Klockan var nu 10 över 7 och hon hade inte kommit än. Jag gick mot hennes hus och ringde på dörren. Men ingen svarade, jag bestämde mig sen att gå kolla om det var öppet och det var det. Jag öppnade dörren och ropade "hallå". Men ingen svarade. Jag gick sakta upp för trappan till hennes rum och öppnade dörren försiktigt. Och där låg hon, världens finaste tjej! Jag log mot henne som sov. Jag gick sakta igenom rummet till hennes säng och satte mig på sängkanten.
- Hej.. Viskade jag men fick inget svar. Jag la mig försiktigt ner brevid henne och log för mig själv. Det var så länge sen jag såg henne! Jag la armen om henne utan att väcka henne och låg och tänkte. Hur fan kunde jag kyssa Jasmine? Och gå så långt som att dra av henne tröjan. Jag kunde dratt mig undan.. Men jag gjorde inte det.. Och jag förstår varför Jolina är sur, jag hade också vart det! Jag suckade lite och kollade på Jolina. Hon var så fin när hon sov. Jag smekte henne lätt på kinden. Hon vaknade till och kollade oroligt på mig.
- Hej.. Sa hon och log. Jag log tillbaka och drog mig närmare henne. Hon sa inget utan kollade bara upp. Jag la min hand på hennes bröstkorg och våra läppar snuddade varandra. Men hon puttade bort mig lite lätt och kollade oroligt på mig.
- Justin.. Nej! Jag kan inte.. Inte nu iaf, jag behöver tid att tänka! Sa hon och det högg till. Jag älskar henne och kommer göra det vad som en händer! Hon satte sig upp och kollade sig omkring.
- Förlåt Justin! Har du väntat länge? Sa hon och jag skakade på huvudet.
- Nejdå..  Sa jag mot henne och log och hon log tillbaka. Jag satte mig upp och kollade Jolina i ögonen och kunde inte slita bort blicken. Hon var så otroligt fin. Jag drog med henne ner till köket och satte henne på diskbänken.
- Vart är dina föreldrar då? Log jag och tog tag i hennes händer. Hon drog undan dom lite lätt och jag suckade.
- Dom är ute.. Kommer hem inatt tror jag.. Sa Jolina och jag nickade.
- Vadå? Ska du vara själv? Hon nickade och log.
- Jag kan sova här om du vill? Jag kan ... sova på soffan..
- Vill du det då? Sa Jolina och jag spärrade upp ögonen.
- Självklart!
- Tack..

JOLINA'S PERSPEKTIV:

När han tog tag i min hand och drog ner mig i köket och lyfte upp mig på diskbänken blev jag hellt varm inombords. Jag log mot honom och han log lite smått tillbaka.
- Vad har du gjort medans jag vart borta då? Fick Justin fram till slut. Jag kollade lite tveksamt på Justin och bestämmde mig för att inte säga något om Kevin till Justin. Det skulle bara skapa konflikter även fast vi inte gjort något.
- Inget speciellt, vart med Joanna och lite andra kompisar.. Sa jag och bet mig i läppen.
- Okej.
Jag hoppade ner från diskbänken och la armarna om Justin. Jag kramade honom lite lätt men bara som en kompis kram.
- Jag har saknat dig. Fick jag fram tillslut och han sa det samma.
- Vad vill du göra då? Sa Justin och jag rykte på armarna. Vi bestämmde oss för att bara kolla på film och ha det kul. Jag märkte att Justin inte var så intresserad av filmen så istället så kollade han bara på mig. Jag satte mig lite närmare och lutade mig mot hans axel. Jag kände nästan hur han log. Jag la handen på hans kind och han böjde sig ner lite. Han la armarna om mig och kysste mig långsamt. Jag satte mig sen upp och la benet över hans utan att avbryta kyssen. Jag kunde inte hålla mig längre.Han var så fin men jag var endå så sårad efter det som hänt. Det var inte första gången. Jag avslutade sen kyssen och kollade allvarligt på Justin.
- Lovar du och svär på att du aldrig kysser Jasmine eller någon annan tjej så länge som det är vi? Sa jag och han kollade först bara på mig men nickade sen.
- Jag lovar.. Sa han och kramade om mig. Vi somnade snabbt därefter hand i hand i soffan..

Dom är tillbaka! :D Var tvungen att se dom tillsammans igen, skriv om ni inte gillade det.. Puss♥


a Bieber dream, Chapter 63

Han vill inte snacka med dig.. Det var inte jag som skrev meddelandet om du tror det? Varför skulle jag ta hans mobil och smsa, han måste ju ha den hela tiden! Och när han såg att det var du så gav han telefonen till mig.. Och föressten så undrade jag om ni var tillsammans för då skulle han vara årets player eftersom han gillar mig. Han sa det idag och kysste mig!  Sa jag och ljög lite. Jag brydde mig inte för han kysste mig faktiskt på riktigt.
- LÅT MIG PRATA MED JUSTIN DIN ID.. Mer han hon inte säga utan jag la på. Och hon ska fan inte kalla MIG idiot när hon själv är en. Att hon ens litade på Justin är ju patetiskt. Jag slängde iväg telefonen så att den hamnade utanför Justins dör och gick sen mot mitt rum. Jag sjöng lite på OLLG medans jag gick och log för mig själv. Jasmine gör det igen!

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Vad fan har jag gjort.. Jolina kommer få veta! Jag bestämmde mig för att ringa henne direkt. Jag kollade ivirigt efter min mobil som jag inte hittade någon stans. Jag gick ut ur rummet och min mobil låg där. Jag fattade direkt att Jasmine hade tagit den. Jag sket i det nu och ville bara snacka med Jolina. Men mobilen hade fått en hård smäll och jag kunde inte sätta på den. Jag försökte en sista gång och såg då att jag hade fått några sprickor. Fan att hon alltid ska förstöra! Mobilen gick igång och jag slog in Jolinas nummer. Jag hållde tummarna och hoppades att hon skulle svara.
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag kollade mot mobilen och såg att det var Justin. Antagligen var det Jasmine igen och jag ville verkligen inte snacka med henne. Det ringde och ringde och jag bestämmde mig till att svara.
- Ja. Hallå? Sa jag tyst i telefonen.
- HEJ, JOLINA! DET ÄR INTE SOM DU TROR.. JAG LOVAR! Skrek Justin i telefonen och jag bröjade gråta av att höra hans röst.
- NÄ, HUR ÄR DET DÅ? Röt jag och jag hörde hur Justin tvekade i telefonen.
- Jolina.. Det är så att.. ääh.. Jag vet inte.. Jag kysste henne, förlåt! Och lägg snälla inte på nu, jag måste få förklara mig! Jolina... Sa Justin och jag kände hur ilskan kom. Jag slog till ett glas i mitt rum och hörde hur det sprack. Fan!
- JOLINA, VAD HÄNDE? SNÄLLA LYSSNA.. DET ÄR DU SOM FÅR MIG ATT MÅ BRA! JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA OCH JAG VET INTE VARFÖR... JAG KYSSTE JASMINE! Det.. det hände bara! Snälla.. Jag förstår om du inte vill förlåta mig.. Men ge mig iaf en liten chans? Sa Justin och jag kunde inte hålla mig längre. Jag började storgråta och ville bara ha han här just nu även fast jag är arg på honom. Men så tänkte jag efter.. jag är ingen jävla leksak som Justin ska få leka med! Fan heller.. Jag började koka och tänkte på dom andra gångerna jag blivit sviken. Jag öpnnade sen munnen och började skrika åt honom
- JUSTIN, JAG ÄR FAN INGEN JÄVLA LEKSAK SOM DU KAN HÅLLA PÅ MED? JAG TRODDE DU FATTADE DET.. MEN NEJ, TYDLIGEN INTE. Justin... Jag litade på dig.. Skrek jag fast det sista sa jag väldigt tyst. Jag kanske överdrev för en kyss men jag fattar att Justin bara leker med mig. Justin skulle precis säga något men jag la på och stängde av mobilen. Jag drog av mig kläderna och la mig i sängen. Jag somnade nästan direkt.


Dagarna gick och jag hade fortfarande inte snackat med honom. Jag kunde bara inte.. Jag var mycket oftare med Joanna nu för tiden och vi hade det alltid jätte kul. Jag hade även börjat umgås lite med en ny kille i klassen. Han var super snäll och han såg rätt bra ut. Kevin heter han. Jag drog på mig skorna och gick ut på utsidan. Håret blåste runt och det var snart jul. Justin skulle komma hem idag och egentligen skulle vi fira jul tillsammans men så blir det inte. Jag fick lite snö i skon och kollade mig runt. Justin bode en bit ifrån mig så jag var inte så orolig för att träffa på honom. Jag hoppade på bussen och åkte mot affären. Jag gick in och köpte det mamma bad mig köpa, ägg och mjöl, och köpte även choklad till mig själv. Jag gick ut igen och gick mot en bänk. Jag puttade bort lite snö och satte mig sedan. Jag såg några barn springa runt och kasta snöbollar. Dom såg ut att ha så kul! Livet var så mycket lätare när man var liten. Plötsligt så hörde jag några skrika. Ja blev lite orolig och kollade mig omkring. Tänk om det hände något. Jag sprang runt och kollade och hörde det starkare. Precis när jag skulle gå runt hörnet gick jag in i någon. Jag skakade på huvudet och kollade ner.
- Förlåt! Mummlade jag och kollade sen upp. När jag såg vem det var så kunde jag inte hålla mig av glädje. Jag skuttade upp och log.
- Hej.. Det var inte menningen. Sa Justin med sin sexiga hesa röst. Jag ville bara börja gråta av att röra honom, höra honom och över huvudtaget se han. Jag såg att det kom några skrikande fans bakom Justin men Kenny putade bort dom lite.
- Oj.. Det var ett tag sen.. Mummlade jag och kollade bort. Han log och kollade mig rakt in i ögonen. Ja ville bara hoppa på honom, just nu..
- Vart ska du då? Fick han fram tillslut.
- Jag var i affären för att köpa lite saker till mamma.. Själv då?
- Jaduvet, köpa lite godis och sånt. Flinade han och jag blev hellt varm i hela kroppen. Vill du kanske ses ikväll? Sa han tilslut och kollade bort. Jag hoppade upp i hans famn och han kramade om mig.
- Jag har saknat dig så mycket.. Viskade jag och han krammade mig bara hårdare.
- Men vi ses vid dig vid 7 då? Log han och jag nickade. Han sa hejdå och började gå mot affären. Men jag stog bara kvar och glodde när han gick in. Jag stog där i kanske 10 minuter innan jag rättade till mig själv. Jag kollade mig omkring och började sen gå hemmåt. När jag gick in så ropade jag efter mamma och pappa, men ingen svarade. Ja gick ut i köket och såg att det låg en lapp där. Jag läste den och log för mig själv. " Hej Jolina! Vi drar ut ikväll och kommer hem sent, blir du rädd så får du åka till Joanna.. Vi har snackat med hennes föreldrar.. Puss!" jag la ner mobilen och satte mig i soffan. Jag sappade mellan kanalerna men hittade inget att se på så jag loggade istället in på twitter. Jag gick in på Justin's twitter och såg att han hade skrivit något. " I'm going to meet a friend tonight.. Love you guy's" när jag såg att han skrev vän röck det till lite. Jag ville vara mer en hans vän. Jag tvekade lite och la ner datan. Och tillslut somnade jag..

Hej igen! Vad tycker ni? Ska hon ge honom en chans? Men måste gå nu, kanske lägger upp mer ikväll.. Puss♥

a Bieber dream, Chapter 62

- Jolina, vi vet hur mycket detta betyder för dig, och hur mycket Justin betyder för dig.. så varför inte låta dig åka? sa mamma och log
- SKOJAR NI?! FÅR JAG?! skrek jag och min mat flög åt alla håll.
- Haha, ja det får du, men jag kör dig till flygplatsen och du måste ringa minst en gång om dagen, sa pappa.
- jajajaaa, okej men TACKTACKTACK! sa jag och log medans mamma och pappa bara nickade som ett varsågod.
När jag ätit klart rusade jag upp på rummet, först smsade jag justin med: ''JAG FICK JAG FICK JAG FICK!'' och sen twittrade jag: Can't wait untill tomorrow!


Plötsligt hör jag mamma ropa nerifrån. Jag suckade och gick ner. När jag kom ner så stog jag och kollade frågandes på henne.
- Jolina.. Vi kom på en sak, hur länge blir du borta? Sa mamma och jag trodde att hon hade ångrat sig. Jag fick en klump i magen och kollade mig oroligt omkring.
- Vi stannar i Tyskland i en vecka och sen drar vi vidare till några andra länder.. Men jag är hemma om typ en .. månad. Sa jag och kollade ner på mina fötter. Jag vill inte se deras reaktioner. Jag hörde sen hur pappa suckade och jag kände klumpen i halsen växa.
- Jolina.. Du kan inte vara ledig från skolan så länge, det måste du förstå! Sa pappa och jag sken upp som en sol. Jag fattade nu att det var därför dom var tveksamma. Jag log malligt och kollade fram och tillbaka på mamma och pappa.
- Jag blir hemskolad med Justin eller vad det heter.. Log jag och dom nickade fundersamt.
- Okej, du får väll åka! Bara vi får prata med hans föreldrar och att dom säger att det är okej.
- Hans mamma! Rättade jag dom och log. Dom nickade och tänkte precis öppna dörren men istället sprang jag upp å mitt rum och stängde dörren med en hård smäll.
Jag tog upp min mobil och såg att Justin hade svarat, jag öppnade smset och log för mig själv medans det laddade. Jag tänkte på vilken underbar kille jag egentligen hade! När jag sedan läste vad han skrivit så kunde jag inte hålla mig för skratt. " Jolina, du är fan dum i huvudet.. Lämna mig ifred! För du ska bara veta hur mycket jag hatar dig!" Jag vet egentligen inte varför jag skratta men jag fattade ju att inte Justin hade skrivit det. Eftersom Jasmine är med han nu så fattar man? Men samtidigt blev jag lite orolig.. Tänk OM det var han? Jag slog in Justin nummer och ringde honom. Han svarade inte så jag ringde igen. Denna gången svarade någon men det var inte Justin.
- Ja hallå? Sa jag men fick inget svar. Jag hörde bara massa fnitter.
- Är du och Justin tillsammans än? Hörde jag en tjej säga som lät exakt som Jasmine. Och varför i hellvete undrar hon det? Det gäller väll inte henne..
- Varför bryr du dig? Kan jag få prata med Justin.. Det är hans telefon och det är töntigt att skriva sms till mig och låtsas var Justin. Du är fan patetisk!
- Han vill inte snacka med dig.. Det var inte jag som skrev meddelandet om du tror det? Varför skulle jag ta hans mobil och smsa, han måste ju ha den hela tiden! Och när han såg att det var du så gav han telefonen till mig.. Och föressten så undrade jag om ni var tillsammans för då skulle han vara årets player eftersom han gillar mig. Han sa det idag och kysste mig!  Sa Jasmine och jag kunde nästan höra hur hon flinade.
- LÅT MIG PRATA MED JUSTIN DIN ID.. Mer han jag inte säga utan hon la på. Var det sant det hon sa? Och hon hade ju en poäng med det hela, hur skulle hon få tag i hans mobil om han inte gett den till henne. Jag kände mig plötsligt så tom. Jag kunde inte gråta eller vara arg. Jag var inte sur eller besviken. Utan jag bara satt där och kollade rakt framför mig samtidigt som jag kände en liten tår falla ner för kinden.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
(En timme innan)

Jag gick ut från scenen och andades ut. Nu var det bara 2 låtar kvar. Jag log lite för mig själv att Jolina faktiskt skulle komma snart. Jag stog och tänkte tills jag blev abruten när Usher tog tag i min axel.
- Du ska köra dom sista låtarna nu! Skynda dig ut. Jag körde snabbt igenom Baby och det var nu dags för den sista låten. OLLG..
Jag gick in bakom scen och bytte snabbt om och sprang sen ut igen. Jag började sjunga och det kom sen upp en tjej. Hon var söt men gjorde det jag brukade göra. När jag sen var klar med allt och även kört ett extra nummer eftersom publiken bad om det så gjorde jag det. När jag kom in så började jag gå mot mitt rum. Jag gick in och drog av mig tröjan och sen byxorna. Plötsligt kom Jasmine in i linne och hotpants.
- Vad fan Jasmine? Jag byter om! Röt jag och drog på mig byxorna igen. Ska jag vara ärlig såg hon riktigt bra ut. Hon kom gåendes mot mig och kollade häppet på mig.
- Vad? Sa jag sedan ochg kunde inte undvika att bita mig i läppen. Hon var otroligt sexig.
- Du har snygg mage.. Log hon och pillade lite på den.
- Tack! Sa jag och log malligt. Jag skulle precis öpnna munnen men han inte säga något förens Jasmine kom fram till mina läppar. Hon la händerna på min bröstkorg och började kyssa mig. Innan jag han reagera var hennes tunga i min mun. Jag la händerna på hennes rumpa och hon rös till. Jag stoppade in min tunga i hennes mun och vi stog där ett tag och bara hånglade. Jag la mig på en soffa utan att avbryta kyssen och hon la sig över. Jag dorg av henne tröjan och kollade stort på hennes bröst. Hon var så otroligt fin. Men plötsligt kom jag och tänka på vad jag egentligen gjorde. Jag drog mig snabbt undan och Jasmine kollade oroligt på mig.
- Gjorde jag fel? Sa hon och jag tvekade.
- Ja.. Eller jag gjorde fel! Jag har ju för i helvete tjej! Skrek jag och drog på mig min tröja. Fan fan fan.. Vad tänkte jag med? Jag var tvungen att berätta innan Jasmine skulle göra det. Jag kollade mot Jasmine som bara satt och flinade. Jag suckade och fattade vad hon höll på med!

JASMINE'S PERSPEKTIV:

Jag satt bara där och log. Nu var det på riktigt och Justin kan inte neka det. Han kollade argt på mig och jag bara lyfte på axlarna.
- Gå ut NU!! Jasmine, jag vet vad du håller på med. Sa Justin och jag log. Han kollade argt på mig och jag ställde mig upp. När Justin kollade bort tog jag snabbt upp hans mobil och gick sedan ut och smällde dörren bakom mig. Jag öppnade den och skrev ett sms till Jolina " Jolina, du är fan dum i huvudet.. Lämna mig ifred! För du ska bara veta hur mycket jag hatar dig!" Skrev jag och skickade. Jag log lite och insåg att hon snart skulle ringa! Tillslut gjorde hon det och jag svarade.
- Ja hallå? Sa hon men fick inget svar. Jag bröjade fnissa lite smått.
- Är du och Justin tillsammans än? Sa jag och log för mig själv.
- Varför bryr du dig? Kan jag få prata med Justin.. Det är hans telefon och det är töntigt att skriva sms till mig och låtsas vara Justin. Du är fan patetisk!
- Han vill inte snacka med dig.. Det var inte jag som skrev meddelandet om du tror det? Varför skulle jag ta hans mobil och smsa, han måste ju ha den hela tiden! Och när han såg att det var du så gav han telefonen till mig.. Och föressten så undrade jag om ni var tillsammans för då skulle han vara årets player eftersom han gillar mig. Han sa det idag och kysste mig!  Sa jag och ljög lite. Jag brydde mig inte för han kysste mig faktiskt på riktigt.
- LÅT MIG PRATA MED JUSTIN DIN ID.. Mer han hon inte säga utan jag la på. Och hon ska fan inte kalla MIG idiot när hon själv är en. Att hon ens litade på Justin är ju patetiskt. Jag slängde iväg telefonen så att den hamnade utanför Justins dör och gick sen mot mitt rum. Jag sjöng lite på OLLG medans jag gick och log för mig själv. Jasmine gör det igen!

Lite drama börjar komma fram? Och somsagt ska vi inte lägga ner bloggen.. Jaja, hejdå så länge och jag eller Elma börjar nog skriva på 63 snart! Så håll utkik.. Puss♥


a Bieber dream, Chapter 61

- d-det är Jolina, sa hon snyftande
- Hej Jolina det är justin.. jag måste få förklara! sa jag fort så hon inte skulle kunna hinna lägga på
- Det finns absolut ingenting att förklara Justin, du vill inte ha mig, du är Justin Bieber och kan få vilken jävla tjej du vill för om du skulle velat ha mig hade jag inte behövt sett TVÅ bilder på dig kyssa någon annan! röt hon tillbaka och jag fick en klump i magen.
- Jolina jag..jag bilden är 2 år gammal.. jag har ingen aning om hur du fått tag på bilden men den finns väll överallt på nätet, jolina du måste förlåta mig!
- Jag såg den inte på nätet, utan JASMINE skickade den till mig.. fattar du?
- JASMINE?! SKICKADE HON DEN BILDEN TILL DIG?! JAG SKA FAN DÖDA HENNE! skrek jag när plötsligt någon kommer in i rummet och där står hon, själva Jasmine..


När hon kom in i rummet så stog hon bara och log, jag visste om hon hade hört mig säga det sista som jag skrek i luren till Jolina. Justin?! skrek Jolina i telefonen men jag stog bara som förstelnad, när jag inte svarat henne efter 3 rop så la hon på, först då insåg jag vad som hänt.
- Hej justin, sa Jasmine och kom emot mig, jag backade för varje steg hon kom närmre.
- Vad vill du ens, vad gör du här i tyskland? stick, röt jag
- Vill du inte ha mig här? Jag ville bara komma och trösta dig nu när det är slut mellan dig och Jolina, plus ska jag vara med på din turne.. sa hon och flinade. Jag började koka och ville bara slå till henne, men jag skulle aldrig lyfta handen mot en tjej!
- Vadå slut och vadå turne?! Vi är tillsammans och passar det inte dig så stick. Hon kollade på mig med en chockad blick och då förstod jag att hon verkligen hade skickat bilden till Jolina.
- Ganska moget att skicka en så pass gammal bild till Jolina, du gör verkligen allt för att förstöra för oss va?
- Men snälla lilla Justin, ni passar ju inte ens ihop! Hon är liksom bara random.. och du är skit het! nästan skrek hon.
- Inte passar? Vad fan vet du om det, idiot! Du ska varken vara här eller med på min turne! skrek jag och jag såg hur rädd hon blev. Hon hann inte säga något före jag tog tag i hennes arm och slängde ut henne, jag smällde till dörren hårt så hela nattduksbordt skakade, jag kastade mig i sängen och pustade ut.
JOLINAS PERSPERKTIV

Vad fan hände, jag hörde bara någon komma in i hans rum sen slutade han svara.. tänk om han var skadad?! Shit jag fick panik men lugnade mig fort efter.. Jag hade inte ens förlåtit honom, jag hann aldrig.. jag ville, jag kan inte sluta sakna honom och det gör så ont! Jag ville bara åka till honom nu, jag hade tillochmed frågat mamma om jag fick flyga dit men fick inte, nu började jag bli mer orolig och ringde honom och han svarade efter andra signalen.
- Ja hallå?
- Eh, asså hej..
- Hej Jolina sa han och hörde hur han log
- Asså, jag blev lite.. orolig, vad hände?
- Jasmine kom hit, jag har ingen aning om vad hon ville, ingen aning om hur hon kom hit? När han sa att Jasmine varit där blev jag först arg sen chockad sen fick jag inte ut något alls, jag bara stog där med luren i handen, jag undrade om jag skulle berätta att jag träffat Jasmine 6-7 timmar tidigare, jag kände mig lite tvungen.
- Jolina, hallå?
- Justin.. jag måste.. berätta en grej.
- Vad som hellst.
- Innan idag.. så träffade jag.. Jasmine, hon sa att jag skulle låta dig vara och att jag skulle ångra allt, fast det hände före hon skickade.. bilden.. det sista sa jag ganska tyst.
- Jolina, du måste tro mig när jag säger att bilden är flera år gammal och jasmine gör allt för att förstöra för oss!
- Justin.. jag hann inte säga något mer innan han började prata igen.
- Jag vet att jag gjort fel och jag vet att du redan har förlåtit mig en gång innan men jag vill bara ha en cha..
- JUSTIN! SLUTA SNÄLLA, JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG SAKNAR DIG, JAG VET INTE HUR JAG SKA ÖVERLEVA DESSA 6 DAGARNA UTAN DIG! skrek jag och jag kände hur gråten satt i halsen.
- Älskling.. jag älskar dig också, och jag saknar dig så mycket, jag ångrar att du inte följde med mig!
- Justin förlåt.. förlåt för att jag inte trodde på dig, allt är mitt fel förlåt men justin jag orkar inte vänta längre!
- Det är inte ditt fel gumman, om du frågar dina föräldrar om du får åka hit så fixar jag fixar jag biljetter och det? sa han och jag blev genast glad, dom hade redan sagt nej men nu när justin ska fixa biljetter och allt så kanske dom hänger på ändå.
- Låter skit bra älskling, men jag sticker ner och frågar nu, ringer dig sen!
- Gör du så, puss! sa han och la på
Jag la undan mobilen och gick sen ner för att fråga mamma och pappa om jag fick följa med, jag hade en känsla att jag skulle få men jag var även rädd att jag inte skulle få. När jag kom ner stog både mamma och pappa och lagade mat, perfekt tänkte jag!
- Mamma.. pappa?
- Ja gumman? svarade pappa
- Jag vet att jag har frågat er innan, men SNÄLLA får jag åka till tyskland? Dom skulle precis säga något men jag hann före. Justin betalar, sa jag. Dom tittade lite oroligt på varandra och sa att dom ska prata om det, aja..bättre än ett nej iallafall. Jag gick upp på rummet och började smsa Justin:
''Jag frågade dom och fick inte.. tyvärr :(''
Jag kände för att retas lite, fort efter fick jag ett sms tillbaka:
''VA?! DU MÅSTE SKOJA!'' skrev han och jag skrattade lite för mig själv och skrev sen tillbaka:
''Ja det gör jag, fast det är inte säkert än.. dom ska prata om det iallafall :)''
''haha, skräm mig aldrig sådär igen! Men va bra, bättre än ett nej ju. Men jag måste gå nu älskling, vi hörs imorgon, puss!'' skrev han och jag svarade med ett ''Jadet gör vi, puss''
Det enda jag kunde tänka på nu var om jag fick åka till Justin eller inte, allt jag hoppades på ett ja! Jag satte mig vid datorn en stund tills det var dags och äta, vi skulle käka tacos, alltid gott ju tänkte jag. När jag tvättat händerna och satt mig vid bordet så orkade jag inte hålla mig längre!
- Nå, får jag? snälla.. sa jag
- Jolina, vi vet hur mycket detta betyder för dig, och hur mycket Justin betyder för dig.. så varför inte låta dig åka? sa mamma och log
- SKOJAR NI?! FÅR JAG?! skrek jag och min mat flög åt alla håll.
- Haha, ja det får du, men jag kör dig till flygplatsen och du måste ringa minst en gång om dagen, sa pappa.
- jajajaaa, okej men TACKTACKTACK! sa jag och log medans mamma och pappa bara nickade som ett varsågod.
När jag ätit klart rusade jag upp på rummet, först smsade jag justin med: ''JAG FICK JAG FICK JAG FICK!'' och sen twittrade jag: Can't wait untill tomorrow!

Kort och dåligt, blö.. hatar när jag inte vet vad jag ska skriva! Så kära läsare, vad vill ni ska hända i novellen?

A Bieber dream, Chapter 60

Det hade nu gått flera timmar och jag skulle snart gå och lägga mig. Min mamma och pappa hade kommit hem och vi hade ätit. Jag bestämde mig för att inte prata med dom ang Justin för jag ville aldrig mera se honom. Jag var så arg men endå så ledsen. Och han hade inte svarat en. Jag suckade och la mig i sängen med kläderna på och somnade i tårar.

Morgonen därpå var det som vanligt skola igen, jag hade varken ork eller lust men jag var tvungen nu innan lovet skulle börja, jag måste sätta betygen på plats denna terminen! Jag gick upp och tog en kalldusch först, sen borstade jag tänderna och gick sen för att hitta något och ta på mig.. Jag kände mig verkligen som en zombie idag så jag tog bara ett par svarta jeans, en skjorta och mina vita converse, snyggt och skönt!
I skolan var allt som vanligt, Olivia, Sam och Mailie var i skolan och dom var SÅKLART tvungna och fråga om Justin hela tiden, av att bara höra hans namn fick jag en klump i magen och det hjälpte inte med att dom tjatade och tjatade, jag hade bara sagt att allting var normalt nu ungefär.. 5 gånger men hela tiden kom frågan ''vadå normalt, kysser han bra?''. En sekund ville jag bara slå ner dom allihopa men jag orkade inte ens lyfta min arm, jag koncentrerade mig inte på lektionerna och allt kändes hopplöst och Justin hade inte svarat på smset än.
JUSTINS PERSPERKTIV

Denna morgon väcktes jag av regnet, jävla skitväder. Jag försökte somna om men lyckades inte, istället la jag mobilen på laddning och gick in i duschen och sen borstade jag tänderna. Efter duschen fönade jag håret i ungefär 5 min och sen gick ut för att ta på mig någonting, jag tog mina gråa jeans, en vit t-shirt, ett korshalsband och ett annat och mina svarta skor. Precis innan jag skulle gå ut så kom jag på att Jolina hade smsat mig igårkväll, jag sprang fram till min mobil som låg på nattduksbordet och laddade, jag satte på den och där var 1 sms och ett mms, ett från Chaz och ett från Jolina. Jag läste Chaz's först:

''Yo bro, vad händer? När kommer du hit, vi saknar dig! xo Chaz''

Jag log för mig själv efter att ha läst smset och började smsa tillbaka:
''Tjena mannen, ingen aning.. är i tyskland nu, tour duvet, men vi hörs när jag kommer hem! ;)''

Efter att ha läst smset och svarat så kollade jag mmset från Jolina:
"Fan ta dig Justin.. Jag trodde inte så om dig? Jag älskar dig.. Eller jag gjorde det, och jag antar att jag inte är den första personen du krossat ett hjärta på. Du håller ju på med alla tjejer, så vad ska jag säga?''

Jag läste smset om och om igen, jag kunde inte fatta det.. vad är detta för bild och hur fan har hon fått tag i den? Jag började få panik och smsade tillbaka:
''Jolina älskling, du ska inte säga något alls, jag måste förklara!'' skrev jag fort och skickade det, fort där efter ringde jag henne men hon svarade inte istället fick jag ett nytt sms från henne:
''Kalla mig inte älskling, jag är inte din älskling fattar du det, detta är andra gången justin, ANDRA GÅNGEN!''

När hon skrev att hon inte är min älskling höll allt på att brista, jag hade förlorat henne, kanske föralltid.. Jag försökte ringa henne igen men hon svarade inte. Efter att ha ringt henne 3 gången svarade hon äntligen!
- d-det är Jolina, sa hon snyftande
- Hej Jolina det är justin.. jag måste få förklara! sa jag fort så hon inte skulle kunna hinna lägga på
- Det finns absolut ingenting att förklara Justin, du vill inte ha mig, du är Justin Bieber och kan få vilken jävla tjej du vill för om du skulle velat ha mig hade jag inte behövt sett TVÅ bilder på dig kyssa någon annan! röt hon tillbaka och jag fick en klump i magen.
- Jolina jag..jag bilden är 2 år gammal.. jag har ingen aning om hur du fått tag på bilden men den finns väll överallt på nätet, jolina du måste förlåta mig!
- Jag såg den inte på nätet, utan JASMINE skickade den till mig.. fattar du?
- JASMINE?! SKICKADE HON DEN BILDEN TILL DIG?! JAG SKA FAN DÖDA HENNE! skrek jag när plötsligt någon kommer in i rummet och där står hon, själva Jasmine..

Förlåt för ett kort kapitel men det kommer mer imorgon sen har ni faktiskt fått 3 stycken idag haha!
KOMMENTERA OCH GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!a Bieber dream, Chapter 59

Justin visste exakt vad han skulle säga eller skriva för att få mig och falla.. Justin gjorde min dag genom bara att skicka ett sms. Jag blev plötsligt väldigt glad och satte på Somebody To Love med Jusin ft. Usher och började dansa runt samtidigt som jag smsade tillbaka: ''Aw älskling, det är dina fans inte mina.. sen är du ju faktiskt snyggare än mig så jag är ganska säker på att dom stannar kvar hos dig! ;)''  Det var ganska varmt idag så jag gick och satte på mig min bikini och gjorde en kall chokolad smoothie och sen satte mig på altanen, detta var verkligen livet! Plötsligt får jag ett mms och det är INTE från Justin, jag öppnar det och ser en bild, FANFANFAN!

Jag fick en klump i halsen och ville bara dö. Han gjorde det igen..

" Haha, vad säger du nu? Tror mig.. Du är inte den enda Justin överaskar och håller på med.. Världen är full av tjejer som tillhör Justin. Tro inte att han är en ängel, för det är han inte.. Jolina, han håller bara på med dig, Har du inte fattat det en? Xo Jasmine"

Jag visste inte vad jag skulle tro. Det kändes inte som Justin! Men jag ser ju bilden? Jag kände sakta några tårar rinna ner för kinden och ville inte tro att det var sant. Jag vidarebefodra bilden till Justin och skrev "Jävla idiot. Ska du inte gå och hångla runt med Jasmine så är det någon annan. Gå och skaffa dig ett liv din tönt!" Skrev jag och tvekade. Jag kände att det lät lite omogret så jag suddade ut det och skrev istället: "Fan ta dig Justin.. Jag trodde inte så om dig? Jag älskar dig.. Eller jag gjorde det, och jag antar att jag inte är den första personen du krossat ett hjärta på. Du håller ju på med alla tjejer, så vad ska jag säga? Skickade jag. Jag ville inte se hans svar så jag stängde av mobilen eftersom tidsskillnaden endå var olika.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag är så glad just nu så det inte är sant. När jag och Jolina kommer tillbaka till Atlanta för året så har jag världens bästa present. Jag hörde hur det pep till i mobilen. Jag gick ut ur dushen och tog på mig sovkläder. Jag gjorde iordning mig för natten och la mig i sängen. Jag kollade mig omkring och kom på sen att jag hade ett sms. Jag gick upp ur sängen och hämtade mobilen och la mig sen igen. Jag såg att det var från Jolina och log lite för mig själv. Precis när jag skulle öppna det så gick mobilen av. Fan, vad hände? Jag försökte starta den men fattade sen att batteriet var slut. Men jag la ner mobilen för jag var för trött för att hämta laddaren. Jag la mig på sidan och kände hur mycket jag saknade henne. Jag log lite för mig själv och sommnade snabbt därefter. Det har varit en lång dag med konserten.
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Det hade nu gått flera timmar och jag skulle snart gå och lägga mig. Min mamma och pappa hade kommit hem och vi hade ätit. Jag bestämde mig för att inte prata med dom ang Justin för jag ville aldrig mera se honom. Jag var så arg men endå så ledsen. Och han hade inte svarat en. Jag suckade och la mig i sängen med kläderna på och somnade i tårar.

Kort, i know.. Men måste gå nu! Lägger upp minst en till ikväll :D Puss♥a Bieber dream, Chapter 58

När jag hade kollat runt lite så gick jag ner i köket för att ta något att äta. Men kylskåpet var helt tomt, Så jag bestämmde mig för att gå till affären. När jag kommer ut så ser jag några fans som står och skriker att jag ska lämna Justin ifred. Men jag brydde mig inte utan fortsatte gå. Precis när jag skulle gå runt hörnet till affären så känner jag hur någon tar tag i mig. Jag vänder mig om för att se vem det är. När jag såg vem det var så kände jag hur hjärtat stannade.


Vad fan ville hon nu, hon var verkligen den sista jag ville träffa nu.. Jasmine.
- Släpp mig! röt jag
- Haha, är lilla Jolina rädd? sa hon och flinade
- Ha, för dig? Njae.. tror inte det faktiskt.
Hon kollade på mig med en irriterad blick och himlade med ögonen.
- Du ska ge fan i Justin, han är min! Förstår du det?! Skrek hon mig rakt upp i ansiktet och jag kunde inget annat än bara skratta åt henne och nu kokade hon av avund!
- För det första är du bara väldigt pinsam Jasmine.. och nej Justin är inte din för då skulle vi inte vara tillsammans, förstår DU det? När jag sa att jag och Justin var tillsammans såg det ut som att hon skulle slå till mig eller något men rädd var jag inte.
- Du kommer ångra detta din lilla bitch! sa hon och gick iväg, jag bara skakade på huvudet och vände mig om tills jag såg några paparazzis bakom mig, SHIT hoppas inte dom sett vad som hände.. men varför skulle dom vara här annars?

Jag fortsatte gå mot affären som jag tänkte göra från första början, nu var det varken några arga fans eller någon avundsjuk Jasmine i närheten.. Jag log lite när jag tänkte på hur avundsjuk hon var, det var ganska kul och se hur arg hon blir varje gång jag och Justin är tillsammans och egentligen ville jag slå till henne för att hon kysst Justin men jag hejdade mig ändå.

När jag handlat klart och börjat gå hemåt började jag verkligen märka hur mycket jag saknade honom.. Jag hade ju sabbat hela hans överaskning för den jävlabilden men det var ändå en bild som var liksom.. värd att vara arg över. Och nu förstod jag hur mycket jag älskade Justin och hur mycket han älskade mig, han hade nästan gått ner på knä för mig för att få en chans, plötsligt fick jag enorma skuldkänslor.

JUSTINS PERSPERKTIV

Det var helt sjukt vad jag saknade Jolina men jag var helt oroligt glad över att hon gett mig en till chans, inte ens jag förstog varför jag och jasmine kysstes eller varför Jasmine kysste MIG!? Jag orkade inte tänka på det så istället och jag fram mobilen och smsade Jolina:

''Hej babe, vad gör du? Harsjukt tråkigt och kan
inte sluta tänka på dig, saknar dig!''

Hon brukade vara lite seg på och svara så jag gick och bytte om så länge.. Jag hade ju åkt flygplan i ungefär 7 timmar så Jeans och tjocktröja är kanske inte det skönaste just nu, jag tog ett par mjukisbrallor och en t-shirt, plötsligt får jag ett sms, från Jolina:

''Hej på dig snygging, ingenting var precis i affären.. dina fans är
liksom lite.. på mig haha men jag överlever väll, eller det
måste jag! Saknar dig och älskar dig!''

Mina fans? På henne? haha.. dom vet ju inte ens att vi är tillsammans men snart så..
Jag började smsa tillbaka:
''''Haha, ta det lugnt så dom inte börjar vela ha autografer
och ta bilder, fast det skulle  inte förvåna mig om dom
ville med en så snygg tjej som dig ju haha! ;)''

Jag la mig i sängen och tänkte lite på när vi träffades första gången.. väldig rolig historia egentligen! Det hela började väl med att jag råkade gå in i henne så hon fick hela sin glass i ansiktet haha.. men jag fastnade egentligen för henne bara några sekunder efter hennes reaktion när hon såg att det var jag, Justin Drew Bieber som hade gått in i henne, efter att ha kollat in i hennes ögon den sekunden var jag fast. Sen minns jag även vår första kyss.. i mammas säng haha, den dagen är självklart en av mina favorit dagar men varje gång jag får kyssa henne, kolla in i hennes ögon eller bara få röra henne blir jag fast som för första gången.. jag blir världens lyckligaste kille och sen den stunden förstod jag att jag jag blivit kär i världens vackraste tjej.
JOLINAS PERSPERKTIV

Efter jag skickat iväg mitt sms gick jag och ner och bredde en ostmacka, jag var sjukt hungrig! Medans jag tog pålägget osv så satte jag på tv:n, jag bläddrade igenom alla olika kanaler och fastnade såklart på MTV där det var repis av Ama's som justin vann 4 priser på! Efter att ha kollat i ungefär en kvart kom jag på MOBILEN!
Jag sprang upp på rummet och såklart hade jag fått ett sms av Justin:
''''Haha, ta det lugnt så dom inte börjar vela ha autografer
och ta bilder, fast det skulle  inte förvåna mig om dom
ville med en så snygg tjej som dig ju haha! ;)''

Justin visste exakt vad han skulle säga eller skriva för att få mig och falla.. Justin gjorde min dag genom bara att skicka ett sms. Jag blev plötsligt väldigt glad och satte på Somebody To Love med Jusin ft. Usher och började dansa runt samtidigt som jag smsade tillbaka:
''Aw älskling, det är dina fans inte mina..
sen är du ju faktiskt snyggare än mig så jag är
ganska säker på att dom stannar kvar hos dig! ;)''

Det var ganska varmt idag så jag gick och satte på mig min bikini och gjorde en kall chokolad smoothie och sen satte mig på altanen, detta var verkligen livet!
Plötsligt får jag ett mms och det är INTE från Justin, jag öppnar det och ser en bild, FANFANFAN!


TJENA! Sitter just nu i skolan och har ingenting och göra, så varför inte uppdatera här lite haha?
Fortsätt ställa frågor i frågestunden, annars kommer inte 59 upp! ;)

a Bieber dream, Chapter 57

- För att du är perfekt, för att du inte är som alla andra.. du är min shawty och jag älskar dig, jag vill inte leva utan dig och jag tänker INTE släppa dig, aldrig! När han sa allt det kunde jag inte hålla tårarna inne men jag visste inte vad jag skulle säga, jag fick inte fram något.
- Ju..j..u.. justin jag, jag vill men jag kan inte.
- Jolina, ge mig en chans.. jag vet att jag har sabbat allt ganska rejält just nu men det enda jag vill ha just nu är en till chans, ge mig den snälla? Ännu en gång for 3 miljoner tankar igenom mitt huvud och jag orkade knappt tänka..

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
- Snälla Jolina.. Sa jag tillslut och kollade henne rakt in i ögonen. När jag sa det så kände jag hur mina ögon fuktades. Jag torkade bort en liten tår och kollade sen på Jolina. Jag böjde mig ner och kysste henne. Hon försökte komma loss men jag tänkte inte släppa henne. Tillslut gav hon upp och lät mig kyssa henne. Hon kysste mig tillbaka och det gick över till hångel. Hon la händerna på min bröstkorg. Det var även några paparazzi's där men jag brydde mig inte. Världen får helt enkelt veta att jag älskar Jolina. Efter ett tag så drog hon sig loss.
- Justin.. Nej! Förlåt.. Men jag kan inte.. Sa Jolina och gick sen därifrån. Jag sprang efter henne och tog tag i henne.
- Snälla .. Ge mig en chans! Det är du som får mig att gå upp på morgonen, du gör mig glad! Du är speciell på ett bra sätt. Det går inte ens att förklara med ord hur jag känner för dig. Ingen tar din plats i mitt hjärta! Och förlåt.. Jag vet inte varför jag kysste Jasmine.. Förlåt, förlåt och förlåt! Jag kan säga det hur många gånger du vill. Jag älskar dig Jolina.. Du är min shawty och mitt allt. Sa jag samtidigt som jag torkade bort några tårar.
JOLINA'S PERSPEKTIV:

När han sa det kunde jag inte hålla mig för tårar. Jag behövde honom.. Jag kan inte läman han för en liten kyss? Jag tog ett djupt andetag och kollade Justin i ögonen.
- Jag älskar dig med.. Sa jag och gav han en kram. Han besvarade kramen och log. Lovar du att det inte händer igen? Sa jag tillslut och kollade oroligt på Justin. Han nickade och tog tag om min midja. Jag kände mig lungn, jag kan lita på honom. Han är för underbar.
- Jag lovar! Sa han och bet sig i läppen. Jag nickade och följde med Justin till hans bil.
- Jag måste somsagt åka till Tyskland nu.. Flyget går om 3 timmar, vi snackade ju lite igår om att du skulle följa med och.. Jag snackade med Scooter och han sa att det var bättre om du åker ner om en vecka. Du har ju inte packat eller ens frågat dina föreldrar? När han sa det så stannade mitt hjärta. Tänk om jag inte fick? Fan fan fan..
- Justin! Tänk om jag inte får? Jag har ju inte ens frågat.. Och hur blir det med skolan? När jag sa det så kollade Justin oroligt på mig. Vad skulle hända nu? Skulle jag få vara själv kvar här i Atlanta? Jag rös av bara tanken. Jag vände mig mot Justin som fortfarande såg orolig ut.
- Åk hem och snacka med dina föreldrar om du kan åka med! Vi kan hämta upp dig nästa vecka när vi åker från Tyskland.. När det gäller skolan så blir du hemskolad med mig.. Jolina, jag vill verkligen ha med dig.. Sa han och jag log.
- Okej.. Sa jag. Men egentligen var det inte okej. Hur skulle jag klara en hel vecka utan honom? Men jag måste lära mig.. Detta kommer inte vara första gången han åker bort. Vad ska jag säga..
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

När hon inte sa något mer en okej så kändes det som om hon tevkade. Jag vill heller inte tvinga henne till at följa med. Jag strök min han lätt på hennes kind och kollade mot henne.
- Säkert att du VILL följa med? Sa jag och kollade frågandes på henne. Hon kollade som ett ufo på mig.
- Om jag vill? Tror du ens jag kommer klara en vecka utan dig Justin? Nej.. Vekrligen inte.. Sa Jolina och vi gick in i bilen.
- Jag ber Kenny köra hem dig nu och så ringer du ikväll? Sa jag och hon log. Bilresan var väldigt tyst och jag satt för det mesta och bara glodde på Jolina. Tillslut så kysste jag henne. Hon hade så underbart mjuka läppar. Min tunga rullade runt i hennes mun och jag njöt. Jag njöt av hennes närhet.
När vi kom fram till henne var det dags att säga hejdå. Det var mycket tårar och kramar. Men efter ett tag var jag tvungen att gå, flyget gick snart och vi skulle också hämta upp mamma och mina saker. Så fort vi hade åkt ifrån Jolina så kändes allt tomt. Men samtidigt skönt att få sakna henne. Jag kommer vara så glad för att träffa henne igen!
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Vad händer nu? Ska jag vara här i en hel vecka hellt själv? Eller en vecka är ju inte så mycket.. Men jag kommer sakna han så oerhört mycket! Så fort jag kom hem så sprang jag runt som en galning för att hitta min telefon. Efter ett tag så hittade jag den i min smink väska.. Typsikt mig. Jag tog upp min mobil och tänkte först ringa Joanna tills jag kom på att hon var i skolan. Och eftersom jag var hemma idag så kunde jag ju heller inte träffa henne. Jag bestämmde mig sen för att ringa mamma för att fråga, men hon svarade inte. Samma sak med pappa.. Ingen svarade. Jag bestämde mig för att vänta på att dom kom hem. Jag gick upp och satte igång datorn. När jag var inne på internet så sökte jag på twitter och var inne nästan direkt. Jag skrev " Bad day today.. " och skickade det. Sen så kollade jag om Justin hade skrivit något och det hade konstig nog gjort.. " You are my shawty.. I gonna miss you?" När han skrev det så fattade jag att det var till mig. Men skulle fansen också fatta? Jag log för mig själv och tänkte på vilken underbar kille jag hade. När jag hade kollat runt lite så gick jag ner i köket för att ta något att äta. Men kylskåpet var helt tomt, Så jag bestämmde mig för att gå till affären. När jag kommer ut så ser jag några fans som står och skriker att jag ska lämna Justin ifred. Men jag brydde mig inte utan fortsatte gå. Precis när jag skulle gå runt hörnet till affären så känner jag hur någon tar tag i mig. Jag vänder mig om för att se vem det är. När jag såg vem det var så kände jag hur hjärtat stannade.

Vem är det? :o Och vad tyckte ni? :) Kommentera ifall ni vill ha mer ;) Puss ♥


a Bieber dream, Chapter 56

- Bra, sa jag och kysste honom, han besvarade kyssen och nu kom tungan in i det hela, han var så fantastisk att det inte var sant.. vi hade glömt bort filmen medans vi myste och nu hade klockan blivit ganska mycket. Vi gick upp och borstade tänderna och sen la oss, jag somnade med Justins värme mot min rygg, det enda jag hade i tankarna var honom,honom och honom! Morgonen därpå vaknade jag vid 11, jag satte mig upp och kollade var Justin var eftersom han inte log brevid mig.. i rummet var han inte men jag hittade en lapp:


Jag rös till av hans fina ord. Jag la ner lappen och gick ner till köket. Tog en macka och gick upp sen igen. Jag öppnade garderoben för att hitta vad jag skulle ha på mig men det var svårt. Tillslut så hittade jag en blå paljett klänning som jag hade på nyår. Jag valde den och sminkade mig sen. Jag lätt håret vara lockigt. Jag satte mig på sängkanten och sneglade sen upp mot klockan. Den var bara 1, jag hade mycket tid idag. Jag saknar honom redan..

Medans jag väntade på att klockan skulle bli 2 så satte jag mig vid datorn och loggade in på twitter, 1 ny tweet från justin: ''I got my favorite girl''.. menade han mig? Snabbt därpå tweetade jag: ''I got my favorite boy''.. och sen kollade jag runt på lite bloggar.. jag var lite tvungen och gå in på en justin bieber blogg och jag trodde inte mina ögon när jag fick sen en bild på justin och.. jasmine?!FAN TA HONOM.. sa jag tyst för mig själv! Jag kollade när bilden togs och det var.. förra veckan?!
När fan hände detta? 3 miljoner frågor for igenom mitt huvud på en och samma gång och jag visste inte vad jag skulle göra, om en halvtimme ska jag träffa justin.. just nu.. så ville jag inte det. Varför har han inte berättat att han varit med henne, det ser ut att vara på någon fest? När va han på en fest? Jag orkade inte mer så jag stängde datorn och la mig i sängen och bara tänkte.. tydligen väldigt länge eftersom nu var klockan 10 i 2 och det var dags och gå.. jag tvekade om jag skulle gå men han skulle nog bli ledsen.. det sket jag i, berättar han inte för mig om Jasmine så behöver jag inte gå! Jag la mig på sängen och satte på tv:n, en stund senare så somnade jag.
JUSTINS PERSPERKTIV

Vid detta laget borde Jolina ha varit här, den va kvart över 2 och det tog bara 10 minuter hit med limonn ju? Det gick åter 10 minuter och jag började bli orolig, här satt jag och väntade på henne som ett fån. Nu hade det gått ännu 10 minuter och nu har jag väntat på henne i en halvtimme, mitt tålamod var slut och jag bestämde mig för och åka hem!
Efter ungefär en kvart var jag framme vid mitt hus, jag låste upp och ropade på Jolina men fick inget svar tillbaka, jag började gå upp till mitt rum och där låg hon och sov som en ängel, jag satte mig brevid henne på sängkanten och smekte hennes kind. Plötsligt ry ckte hon till och bara blängde på mig.
- Hej älskling.. jag blev orolig när du inte kom, somnade du eller? sa han och log lite
- Jaha, nej jag ville inte komma, okej? sa hon kallt och reste sig upp, mina ögon var enorma.. Vad glor du på? sa hon samtidigt som hon packade sina grejer.
Du är så.. vacker, och vad gör du? var ska du? sa jag oroligt
- Skippa snacket, jag bryr mig inte.. varför går du inte och kysster jas.. Vad fan sa hon precis?! kysser vem?!
Jag bara blängde på henne som om hon precis sagt att hon är gravid eller något.
- Kysser vem då? Jasmine? sa jag och blev väldigt varm. Jag såg hur Jolina kokade och tänkte på vad hon skulle säga..
- Ja, jag såg bilden på er Justin.. varför har du inte sagt att du träffat henne, varit på fest med henne OCH kysst henne?! Hennes ögon blev helt röda och nu kunde hon inte sluta gråta. Vad har jag ställt till med.. fan också! Nu hatar hon mig och vill dra, jag är körd.. Jag hade tydligen fastnat i mina tankar eftersom jag väcktes vid liv när Jolina skrek:
- FAN TA DIG JUSTIN! och smällde till dörren efter sig. I den sekunden förstod jag vad jag gjort och sprang fort efter, men hon hade redan hunnit ut! Jag visste inte var hon skulle men hon hade ju inte så många ställen att åka till bara hem.. Jag sket i min jacka och allt utan bara satte mig i bilen och körde sakta och kollade ut på gatorna efter henne, klockan var ändå bara 4 på dagen, efter att ha kört runt i ungefär 5 minuter så hittade jag henne på busshållsplatsen en bit bort.
JOLINAS PERSPERKTIV

Jag orkade inte mer, jag hade bara sprungit ut och skitit i allt. Jag skulle hem så jag tog bussen, fast inte busshållsplatsen som låg närmast justin utan en bit bort. Plötsligt ser jag en bil komma emot busshållsplatsen och jag känner igen den, det var Justin.. Fan det sista jag behövde nu var att träffa honom!
Han sprang ut ur sin bil och började springa emot mig, han kramade mig men jag kramade inte tillbaka utan sa åt honom att släppa mig. Vad är det du inte fattar Justin, jag vill inte ha något med dig och göra, du får vilken tjej du vill så varför ska du ha mig, va?!
- För att du är perfekt, för att du inte är som alla andra.. du är min shawty och jag älskar dig, jag vill inte leva utan dig och jag tänker INTE släppa dig, aldrig! När han sa allt det kunde jag inte hålla tårarna inne men jag visste inte vad jag skulle säga, jag fick inte fram något.
- Ju..j..u.. justin jag, jag vill men jag kan inte.
- Jolina, ge mig en chans.. jag vet att jag har sabbat allt ganska rejält just nu men det enda jag vill ha just nu är en till chans, ge mig den snälla? Ännu en gång for 3 miljoner tankar igenom mitt huvud och jag orkade knappt tänka..

Förlåter Jolina Justin? Och vad tycker ni om att Jolina blivit en lite mer Drama Queen?
KOMMENTERA! :D

A bieber dream, chapter 55

- Jag kommer inte klara det här. Jag älskar dig för.. För mycket.. Mummlade jag mot hans bröstkorg. Sen första gången jag såg dig så smälte jag. Jag kommer ihåg när Olivia visade mig musikvideon till One time. Jag smällte då, ditt underbara leende.. Din fantastiska röst.. Hela dig. Sa jag och log lite för mig själv. Jag kollade sen upp på Justin som kollade frågandes på mig.
- Olivia? Visade hon mig för dig.. Jag nickade och han gav mig bara en konstig blick. Han tog tag om mig och började kyssa mig lätt på halsen.
- Jag älskar dig Justin.. Det gör jag.
- Jag älskar dig också..
- Jolina.. sa han sedan
- Ja?
- Jag kommer inte klara mig, jag kommer inte kunna koncentrera mig på konserterna, finns det någon chans alls att du vill följa med mig?
Mitt hjärta hoppade ungefär 30 extraslag när han sa det och jag ville bara skrika!
- SKOJAR DU?! DET ÄR KLART ATT JAG VILL! Skrek jag och hoppade på honom
- Haha, Nej jag är fullt seriös älskling sa han och kysste mig.. Jag fick fortfarande fjärilar i magen som första gången. Klockan hade nu blivit 8 och jag hade ingen lust och gå hem så jag frågade Justin om jag fick sova här och självklart fick jag det.
Vi hade ingenting och göra så vi bestämde oss för att bara mysa och kolla på film, men först åkte vi till affären och köpte lite godis, chips och läsk. Det var ganska kallt ute så jag lånade en hood av Justin och vi satte oss i bilen.
Jag satte på radion och Baby spelades, såklart..
- Jolina, sänk snälla? sa han och jag bara skrattade och höjde ännu mer! Justin suckade men började skratta sen, när vi var framme stod det såklart flera papparzzis, hur kan dom ha hunnit hit så fort? tänkte jag.
Det var även några fans som också va här, Justin skrev autografer, vi gick in och köpte det vi skulle ha och åkte hem igen.
När vi skulle välja film så blev det The Karate Kid som Justin självklart hade hemma, jag tog godisskålen och satte mig i soffan, inte långt efter kom Justin och satte sig brevid.
- Jaha ska du ha allt för dig själv? sa han och kollade på godis skålen med sin puppymin
- Precis, sa jag och tog en väldigt sur godisbit och gjorde tydligen en väldigt rolig min eftersom Justin höll på att skratta ihjäl sig!
- Hahahahahahahahhahaa, du anar inte vilken min du gjorde precis! hahahahahah, sa han och skrattade
Jag la undan godis skålen och hoppade på justin!
- om du inte visste.... så gillar jag inte när folk skrattar åt mig OCH mina miner! sa jag och kittlade honom samtidigt som jag pussade honom på nacken.
- Oh nej Jolina hahahaha, inte nacken! Okej jag ska inte skratta mer hahhhahaha! sa han samtidigt som han skrattade och småstönade.
- Lovar du?
- Ja, jag lovar haha!
- Bra, sa jag och kysste honom, han besvarade kyssen och nu kom tungan in i det hela, han var så fantastisk att det inte var sant.. vi hade glömt bort filmen medans vi myste och nu hade klockan blivit ganska mycket.
Vi gick upp och borstade tänderna och sen la oss, jag somnade med Justins värme mot min rygg, det enda jag hade i tankarna var honom,honom och honom!
Morgonen därpå vaknade jag vid 11, jag satte mig upp och kollade var Justin var eftersom han inte log brevid mig.. i rummet var han inte men jag hittade en lapp:

Detta var nog det sämsta kapitlet jag skrivit, men hjärnan är tom och jag är helt slut från igår då jag var hos några polare och kom hem ganska sent, sorry!
KOMMENTERA OM NI VILL HA 56!a Bieber dream, Chapter 54

Jag satte mig i soffan och Justin tätt intill. Han tog upp mobilen och skrev något och la sen ner den på bordet. Det plingade till i min mobil och jag kollade vad han hade skrivit. " Y o u a r e B e a u t i f u l ♥" Skrev han och jag bet mig i läppen. Jag kollade på Justin och böjde mig mot honom. Våra läppar var nu bara några centimeter ifrån varandra. Tillslut så mötes dom och han kysste mig. Jag kunde aldrig få nog av hans lena, varma och underbara läppar som alltid smakade vanilj. Jag ställde mig tillslut upp och kollade frågandes på honom.
- Hinner du göra något idag, eller måste du packa och så? Sa jag och jag kände hur det högg till.

Han kollade bara på mig och såg lika ledsen ut han med.
- Hur länge är du borta? Sa jag tillslut och han kollade oroligt på mig.
- Runt en månad och sen så kommer jag till Atlanta i 4-5 dar och sen så åker jag vidare i en månad till. Sa Justin och jag kollade sorgset på honom. Han log mot mig och ställde sig upp.
- Idag.. Så ska jag vara med dig, vi åker sent imorgon till Tyskland. Så vi kommer inte vara framme förens i övermorgon. Jag nickade och hoppade upp i hans famn. När vi hade tagit på oss och gjort i ordning oss så ringde Justin Kenny. Vi hade tänkt gå ut och bara mysa idag. Kenny hade kört in oss i stan och vi satt nu på ett litet mysigt cafe. Justin tog en dricka och en macka medans jag bara tog en smoothie. Vi satt där och bara pratade om allt möjligt. Det var även några paparazzi's lite här och där. Men vi brydde oss inte. Världen vet i oförsig inte att vi är ett "par" eller vad man kallar det. Men dom kommer få veta.. Hoppas jag? Fast Justin har ju faktiskt aldrig sakt något om mig? Tänk om han skäms? Jag förstog sen att Justin fattade att jag tänkte på något speciellt. Han kollade oroligt på mig och tog tag i min hand.
- Vad är det? Sa Justin och tog en tugga av sin macka. Jag skakade bara på huvudet och kollade sen upp mot Justin. Snälla säg! Fortsatte han.
- Nej.. Det är inget.. Det är bara det att jag kommer sakna dig. Ljög jag, fast jag kommer ju sakna honom bara att det inte var det jag tänkte på. Jag log lite och drack sen lite ur min smoothie.
- Jag kommer sakna dig med.. Jolina.. Jag älskar dig och jag LOVAR att jag ska komma och hälsa på så ofta jag kan!
- My shawty mane.. Log Jag och kollade upp på Justin. Han flinade lite och jag rörde om lite i smoothien.
- That's my girl.. Sa han och jag log. När vi var klara och så var det dags att gå. Jag var tvungen att åka hem och Justin skulle till sig. Jag skulle träffa honom snabbt imorgon innan han åkte. Jag sa hejdå och drog hemmåt. När jag kom hem så såg jag att varken mamma eller pappa var hemma. Jag gick upp på mitt rum och la mig i sängen. Jag kände sakta några tårar rinna ner på min kind. Detta kommer inte gå, jag kommer inte klara alla gånger han ska åka iväg. Jag kände mer och mer tårar, älskar jag honom så mycket? Jag vände mig om så jag log med ryggen mot väggen. Jag kollade ut genom fönstret och såg några fåglar som flög runt. Jag snyftade till lite, om jag ska vara tillsammans med honom så måste jag ju klara sånt här. Men det är ju det jag inte gör? Men så kom jag och tänka på en sak. Vi kanske bara ska vara vänner? Jag vet ju hur det gick med Cailtlin och Justin. Jag satte mig upp och bestämde mig för att gå hem till Justin. När jag stog utanför tog jag ett djupt andetag och ringde på. Efter ett tag kom Justin ut och kollade oroligt på mig.
- Hej. Sa Justin och gav mig en kram. Jag besvarade kramen och först log men sen så kollade jag allvarligt på Justin. Men så började jag tänka efter, jag kan inte lämna honom.
- Vad gör du hä.. Sa Justin men jag avbröt honom och hoppade på honom. Jag kände mer och mer tårar och snyftade till.
- Jolina! Vad är det? Du gör mig orolig.. Sa Justin och kollade oroligt på mig. Jag suckade och vi gick upp till hans rum. När vi väll kom upp så satte sig Justin på sängen och jag satte mig i hans knä.
- Jag kommer inte klara det här. Jag älskar dig för.. För mycket.. Mummlade jag mot hans bröstkorg. Sen första gången jag såg dig så smälte jag. Jag kommer ihåg när Olivia visade mig musikvideon till One time. Jag smällte då, ditt underbara leende.. Din fantastiska röst.. Hela dig. Sa jag och log lite för mig själv. Jag kollade sen upp på Justin som kollade frågandes på mig.
- Olivia? Visade hon mig för dig.. Jag nickade och han gav mig bara en konstig blick. Han tog tag om mig och började kyssa mig lätt på halsen.
- Jag älskar dig Justin.. Det gör jag.
- Jag älskar dig också..

Kort, jag vet.. Men måste gå nu! Godnatt och sov gott. Och.. Kommentera? Ni var ju superbra på det :(


a Bieber dream, Chapter 53

- Jag vet Justin, jag har verkligen försökt hålla mig undan men det flög bara ur mig när Olivia kysste mig! - Jag vet inte vad du ska göra, men kom på något! sa jag och gick där ifrån.  Klockan hade nu blivit mycket och jag var sjukt trött efter all drama ikväll så jag bad grabbarna gå, Jolina sa hejdå till Olivia och Sam. Vi slängde oss i soffan och pustade ut..


Jolina i soffan.

- Det är helt sjukt.. Sa Jolina tillslut och kollade rakt framför sig.
- Jag vet.. Jag vet inte.. Tänk om Chaz får känslor på riktigt? Sa jag och vände mig mot Jolina som fortfarande glodde rakt framför sig. Först sa hon inget men tillslut öppnade hon munnen.
- Nej.. Inte det, eller det också! Sa Jolina och kollade nu på mig. Jag är ett fan av dig, eller jag var.. Du ska åka iväg på måndag för att se alla dina andra fans! Och jag kommer inte få se dig mer på jätte länge! Justin.. Jag älskar dig.. Jag kommer inte klara detta. Sa Jolina och jag såg hur hennes ögon blev lite fuktiga. Jag svarade inte utan satte mig bara närmare henne. Hon satte sig ner i min famn och jag höll om henne bakifrån.
- Jolina. Jag älskar dig också. Sa jag tillslut och kysste henne lite lätt på halsen. Hon log och kollade bak på mig.
- Lovar du det? Sa hon och kollade allvarligt på mig.
- Jag lovar.. mummlade jag lite tyst mot hennes axel. Hon ställde sig sen upp och kollade på mig.
- Ska vi gå och sova? Jag är sjukt tröt.. Sa hon och flinade och tog sen tag i min hand. Din mamma kommer säkert snart.
- Va? Aha.. Nä, hon skulle sova hos sin kompis. Hoppas allt är okej med henne. Sa Justin och ställde sig upp. Vi gick sen hand i hand upp till hans rum. Jag släppte hans hand och slängde mig i sängen.
- Här sover ja! Sa Jolina och flinade samtidigt som hon la ut sina armar och ben över hela sängen.
- Nähä! Sa jag och ställde mig vid sängkanten. Akta, annars hoppar jag på dig. Direkt efter att jag sa det så flyttade hon sig lite så jag fick plats. Jag flinade mot henne och hon suckade. Jag smekte min hand sakta över hennes kind och hon rös till. Hon log lite och jag smällte. Jag gör alltid det när hon ler, hennes leende är.. Fantastiskt. Tillslut ställde hon sig upp och jag kollade frågandes på henne.
- Jag ska ta bort mitt smink.. Jag kommer! Log hon och jag smälte än en gång.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag gick ut ur hans rum och gick mot toaletten. Jag kollade mig i spegeln och log lite för mig själv. Jag hade världens underbaraste kille. Jag drog av mig kläderna som satt väldigt obekvämt och började tvätta av sminket. Jag gick ut ur toaletten och sen in i Pattie's rum. Jag öppnade hennes garderob och kollade efter en tröja jag kunde sova i. Jag hittade tillslut en tröja som hade ett tryck av Justin på. Jag log lite för mig själv och tog på mig ett par mjukisbyxor som också låg där. Jag gick sen in i rummet. När jag kom in så såg jag Justin ligga och smsa i sängen. Så fort han märkte att jag kom inte så kollade han upp på mig.
- Snygg tröja! Sa Justin och gav mig en blink. Jag flinade och nickade.
- Jag lånade lite sovkläder av din mamma.. Sa Jag och kollade ner på tröjan. Han nickade och kollade frågandes på mig.
- Blir det inte varmt med mjukisbyxor? Flinade Justin retsamt. Jag skakade på huvudet och la mig brevid Justin i sängen. Jag drog täcket över mig och la mig sen på sidan så ryggen låg mot Justin. Han la ner mobilen på golvet och la sen armen om mig. Han drog mig tätt intill säg och vi somnade.

Nästa morgon vaknade jag av att solen sken in i mina ögon. Jag försökte öppna ögonen men gav upp och stängde dom igen. Jag började leta runt med min hand efter Justin men hittade honom inte. Jag öppnade tillslut ögonen och han låg inte brevid mig. Jag satte mig på sängkanten och ställde mig sen upp. Jag kollade mig omkring och såg inte Justin någonstans. Jag gick ut ur hans rum och ner till köket. Jag tog ett glas vatten och vände mig sen om.
- AHH! Skrek jag och hoppade till.
- Hahahaha.. Skrattade Justin och flinade. Jag gav honom en mördarblick och ställde ner glaset. Jag gick och satte mig i soffan och Justin gick strax efter. Jag satte mig i soffan och Justin tätt intill. Han tog upp mobilen och skrev något och la sen ner den på bordet. Det plingade till i min mobil och jag kollade vad han hade skrivit. " Y o u a r e B e a u t i f u l ♥" Skrev han och jag bet mig i läppen. Jag kollade på Justin och böjde mig mot honom. Våra läppar var nu bara några centimeter ifrån varandra. Tillslut så mötes dom och han kysste mig. Jag kunde aldrig få nog av hans lena, varma och underbara läppar som alltid smakade vanilj. Jag ställde mig tillslut upp och kollade frågandes på honom.
- Hinner du göra något idag, eller måste du packa och så? Sa jag och jag kände hur det högg till.

Heeeeej! Igen, jag har saknat bloggen och alllt med har inte kommit in på internet. Utan när jag väll kommit in så har det bara gått av. Men nu är det fixat och jag lägger snart upp 54! :D Men jag har märkt att ni slutar kommentera? Och om vi inte får några kommentarer så slutar vi blogga ;) Haha, nej men då blir det inte lika kul för oss! Så kommentera nu så får ni oss på andra tankar! :D

A Bieber dream, chapter 52

JOLINAS PERSPERKTIV
Jag drog med henne toaletten och hon bara fortsatte gråta, jag fick lite skuldkänslor men det var igenting jag visade direkt..
- Jo..Jo..lina jag är ledsen, jag menar det.. jag vet inte vad som flög i mig, sa hon och snyftade
- Vadå vet inte? Du kysste Chaz efter att ha känt honom i EN dag!
- JAJAJAJA, jag vet.. men Jolina jag gillar honom.. men..
- Men vad? sa jag
- Han gillar inte mig.. sa hon och kollade ner
- Vadå har du frågat honom det?
- Nej det behövdes inte.. han sa vem han gillade efter jag kysste honom..
- Shit Olivia jag är ledsen..
- Jolina.. du förstår inte..
- Vad är det jag behöver förstå?
- Det är dig han.. gillar viskade hon
- VA?! skrek jag och vände mig om mot dom andra och mötte Chazs blick..
- Men vad? sa jag
- Han gillar inte mig.. sa hon och kollade ner
- Vadå har du frågat honom det?
- Nej det behövdes inte.. han sa vem han gillade efter jag kysste honom..
- Shit Olivia jag är ledsen..
- Jolina.. du förstår inte..
- Vad är det jag behöver förstå?
- Det är dig han.. gillar viskade hon
- VA?! skrek jag och vände mig om mot dom andra och mötte Chazs blick..Han kollade på mig med ett leende. Jag kollade bort och började gå mot justin.
- Kan vi snacka? Sa jag och kollade ner i golvet.
- Ja självklart.. Han tog tag i min hand men jag släppte den. Han kollade frågandes på mig, men jag suckade och drog med honom upp till hans rum. När vi kom in så visste jag inte riktigt vad jag skulle säga.
- Nå? frågade han med lite oro i rösten
- Asså.. eh.. Olivia grät för en väldigt.. konstig anledning..
- Berätta Jolina, du fattar väl att jag blir orolig!
- CHAZ GILLAR MIG! skrek jag och hoppades verkligen att dom där nere inte skulle höra mig.
- haha, va? Chaz är min bästavän och skulle aldrig göra det?
- Så nu ljuger Olivia?
- Nej det säger jag inte, men jag tror inte på att Chaz gillar dig.
- Men förfan Justin, fråga honom själv! Du skulle ändå ''ta ett snack'' med honom, där har du din chans.
- Jaja sure, sa jag och sen viskade tyst för mig själv Patetiskt av Olivia att ljuga om något sånt..
- Dedär hörde jag justin sa jag argt och började gå ner till dom andra.
Vi var faktiskt ett helt gäng, Olivia, Chaz, Ryan, Sam, Jag, Justin och Christian.. den andra killen hade gått hem.

Justin var bakom mig, såklart och jag hoppades nu att han skulle snacka med Chaz och att Chaz skulle erkänna.. Helt seriöst trodde jag på Olivia upp till 100 % även om det är helt sjukt, men japp. Sam och Olivia stog och snackade och resten av killarna gjorde samma sak fast i köket, är dom värsta fiender nu? tänkte jag för mig själv medans jag började gå mot Olivia och Sam, Justin gick till killarna utan att säga ett ord.

- Vi hörde att ni skrek där uppe, är allt ok? frågade Sam
- Justin tror fan inte på mig, sa jag argt
- Driver du med mig? Varför skulle jag ljuga om något sånt? nästan skrek Olivia
- Jag vet att du inte gör det, han ska snacka med Chaz nu.. Seriöst kan jag inte ens kolla på Chaz längre.
- Allvarligt? Det var inte meningen att förstöra allt, men du måste veta! sa Olivia
- Ja, och jag är glad att du berättade, sa jag..

JUSTINS PERSPERKTIV
Jag hade blivit helt chockad när Jolina berättade att Chaz gillade henne.. jag trodde henne, men ändå inte, fast det skulle förklarat varför Chaz suttit och kollat på Jolina så konstigt i bilen.. Jag gick ut i köket till grabbarna och dom snackade om mat, haha typiskt dom! Men brydde dom sig inte vad som hade hänt? Christian har alltid varit lite känslig så han sa inte mycket utan bara kollade på mig med en ''Vad hände'' blick.

- Yo killar, eller Chaz.. Kan vi snacka? sa jag och kollade på Chaz
- Eh, aa sure bro, sa han och lät lite orolig
Vi gick bort till vardagsrummet och jag frågade honom vad som hände mellan honom och Oliva medans jag var där uppe med Jolina..
- Justin, jag lovar.. jag gjorde ingenting, hon kysste mig och hon har flirtat med mig hela kvällen.. ja, jag hakade på lite men det var inte meningen att det skulle gå så långt.. plus gillar jag någon annan, det sista sa han väääldigt tyst, nästan mumlade det.
- Bro, jag förstår dig, men sen är det en till grej.. sa jag
- Vad som hellst.
- Du gillar någon annan?
- Yep, sa han tyst
- Jolina va?
- Va?! nej.. jag kollade på honom med en ''Du behöver inte ljuga'' blick och han ändrade sig direkt.. Jo.. asså förlåt bro!
- Fan Chaz, du vet hur jag känner för Jolina.. hon är mitt allt, jag älskar henne!
- Jag vet Justin, jag har verkligen försökt hålla mig undan men det flög bara ur mig när Olivia kysste mig!
- Jag vet inte vad du ska göra, men kom på något! sa jag och gick där ifrån.

Klockan hade nu blivit mycket och jag var sjukt trött efter all drama ikväll så jag bad grabbarna gå, Jolina sa hejdå till Olivia och Sam. Vi slängde oss i soffan och pustade ut..

Märkte hur peppad jag blev av Julias kommentar, tror det blir sista för ikväll.. MEN! imorgon kommer fler, ska börja lite smått på 53 nu! :DA Bieber dream, chapter 51

VARFÖR! var hon tvungen och komma in och förstöra allt, fan! Men aja..
- Ska vi gå ner? frågade jag Justin
- Visst, sa han och tog min hand och vi gick ner..
Plötsligt stannar jag upp mitt i trappan och kollar på dom andra, två stycken.. HUR FAN KAN HON?!..

Egentligen fattade jag inte varför jag blev så arg över det hela, men varför varför varför kysste Olivia Chaz, dom har känt varandra i en halv dag och hon håller på såhär?!
- Jolinaaaaaa? viskar justin
- Va ja, jag kommer, sa jag argt
- Vad är det?
- Vadå vad är det, min bästav.. vän kysser din bästavän när dom känt varandra i en halv dag, är det okej någonstans?! nästan skrek jag, men tillräckligt högt för att dem andra skulle höra mig. Jag gav Olivia en arg blick och sprang upp på justins rum igen. Varför håller jag på såhär, dom måste tycka att jag är helt dum i huvudet, men det är ändå inte okej, visst låt det bli något mellan dom.. i don't care tänkte jag för mig själv samtidigt kommer Justin in i rummet och sätter sig brevid mig på soffan..
- Jolina, jag förstår att du blev arg över att hon.. kysste.. honom, men om dom gillar varandra så kan vi inte göra något åt det sa han och tog min hand.
- Ja tydligen kan vi inte det.. förstår inte varför jag beter mig såhär sa jag och lutade mig bak för fort så jag slog i huvudet i väggen bakom soffan.. HELVETE OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! skrek jag och jag såg hur justin småflinade lite.
- DET ÄR INTE KUL JUSTIN, DET GÖR SKIT ONT! skrek jag och reste mig upp och höll för mitt huvud.
- hahahahahahahahahaha, förlåt men hahahaha, det såg kul ut.. jag ska inte skratta mer sa han och kramade mig, jag försökte spela lite sur och komma loss från hans grepp men det gick inte.
- varför måste du vara så stark justin, sa jag och fortsatte komma loss
- Ah, ingen aning faktiskt, men du är väldigt svag du sa han och blinkade med ena ögat, nu blev jag ännu mer sur och försökte ännu mer men han tog bara ett hårdare grepp.
Jag kunde inte hålla mig så jag började skratta när jag tänkte på vad vi höll på med, justin kollade konstigt på mig och började sen också skratta, nu stog vi där och nästan grät av skratt tills han plötsligt blev helt allvarlig, jag kollade lite oroligt på honom men hann inte säga något förens han tog mitt huvud mellan hans händer och våra läppar möttes, jag kan inte förstå att jag fått en sån underbar kille som Justin och nu är han min och jag är hans.
t
Allt blev mer och mer passionerat och vi hade börjat hångla, jag tog ett grepp om hans nacke och hans händer började gå ner mot min rumpa, han drog mig intill sig och nu kunde nästan känna hans hjärta slå.. jag visste att han var svag för mina kyssar på hans nacke så jag började kyssa honom lite lätt där.
Jag kom på att dom andra väntade där nere så jag släppte taget lite, han förstog nog också det eftersom han också släppte greppet om mig, han kysste mig lite lätt och sen gick vi ner igen.
JUSTINS PERSPERKTIV

Detdär var.. AMAZING! tänkte jag för mig själv och tog Jolina i handen medans vi gick ner till dem andra. Jag såg att Olivia gråtit, men henne sket jag fullständigt i, enda sen hennes betende i köpcentret så har jag inte gillat henne, förstår mig inte på Chaz men whatever..
- Chaz, du och jag ska ta ett snack senare bara så du vet, sa jag och kollade honom i ögonen
- Och Olivia vi ska också snacka, nu, sa Jolina väldigt argt, nästan för argt.. en sekund trodde jag att Jolina skulle smälla till henne men så långt skulle hon nog inte gå. Jolina och Olivia gick bort mot toaletten och Olivia började gråta igen, hur känslig är hon egentligen?
JOLINAS PERSPERKTIV

Jag drog med henne toaletten och hon bara fortsatte gråta, jag fick lite skuldkänslor men det var igenting jag visade direkt..
- Jo..Jo..lina jag är ledsen, jag menar det.. jag vet inte vad som flög i mig, sa hon och snyftade
- Vadå vet inte? Du kysste Chaz efter att ha känt honom i EN dag!
- JAJAJAJA, jag vet.. men Jolina jag gillar honom.. men..
- Men vad? sa jag
- Han gillar inte mig.. sa hon och kollade ner
- Vadå har du frågat honom det?
- Nej det behövdes inte.. han sa vem han gillade efter jag kysste honom..
- Shit Olivia jag är ledsen..
- Jolina.. du förstår inte..
- Vad är det jag behöver förstå?
- Det är dig han.. gillar viskade hon
- VA?! skrek jag och vände mig om mot dom andra och mötte Chazs blick..

HEJHEJHALLÅ! Idag är det fredag, HUR SKÖNT?! Vääääääldigt skönt haha, jag har lite plugg och göra nu i helgen men jag ska verkligen försöka hålla bloggen uppe ändå!
KOMMENTERAAAAAAAAAAA!A Bieber dream, chapter 50

Vad hade ni tänkt göra då? Sa Ryan tillslut. Jag såg hur Jolina blev helt röd och antagligen var jag också det. Jag puttade till Ryan lite lätt och dom andra började skratta. Vi alla gick sakta igenom skogen och ut på gatan. Det tog ett tag att hitta men det vi kom tillslut fram.
- Ska vi dra hem till dig nu eller? Sa Chaz och kollade på mig efter ett tag. Vi alla nickade och drog hemmåt. När jag kom hem var det något som inte stämde..

Mamma sa ju att hon skulle vara hemma, och varför hade Ryan suttit och kollat så konstigt på Jolina hela tiden?.. Jag orkade inte bry mig men jag undrade fortfarande var mamma va.
- Är du ensam hemma? frågade Chaz
- Eh.. Tydligen, mamma skulle ha varit hemma, sa jag lite tveksamt
- Var är hon då? frågade Jolina oroligt
- Ingen aning, jag ska försöka ringa henne, ni kan välja film sålänge? sa jag och log lite
- Absolut! sa Ryan och log stort.
JOLINAS PERSPERKTIV

Jag såg att Justin var väldigt orolig över sin mamma, jag förstod honom verkligen. Han hade nu gått ut och ringt sin mamma och de andra höll på att välja film.. Olivia hade inte sagt så mycket utan bara dragit sig undan.. Ja hon gillar inte Justin Bieber men snälla, hon är i hans hus och ska kolla på film med honom.. och oss såklart! Och nu hade hon börjat flörta med Chaz också, han såg ut och gilla det faktiskt.. Jag hade totalt fastnat i mina tankar när justin kommer och tar mig på axlen, jag rycker till och kollar bak.. han viskar i mitt öra att följa med upp, självklart gör jag det!
När vi kommit upp så följer han mig in i hans rum..
- Ja?.. frågar jag lite nyfiket
- Ville inte störa dig när du kollade på filmen men mamma svarar inte och jag vet inte var hon är eller vad hon gör!
- Har du provat att ringa Scooter? Usher? frågade jag sen
- Jag ringde Scooter men han svarade inte, jag ringer Usher nu, sa han och började knappa in ett nummer på sin mobil.
Jag satte mig på sängen och åkte tillbaka långt in i mina tankar och tänkte på var hans mamma kunde vara.. Jag hade faktiskt inte träffat henne på ett tag men det hade väl justin.. Jag hörde hur Justin mumlade fram ett okej och såg väldigt ledsen ut, jag kollade på honom med en ''vad har hänt'' blick och han bara ryckte på axlarna och sa till Usher att han måste lägga på nu..
- Han sa att hon skulle till någon väninna men något hade hänt på vägen dit, tydligen inget allvarligt men jag kan ändå inte sluta vara orolig, sa han och satte sig brevid mig i sängen..
- Om han sa att det inte var något allvarligt så är det väl inget, oroa dig inte.. hon kommer hem snart.. sa jag och log och samtidigt smekte honom på kinden. Han nickade och lutade sig fram för att kyssa mig, jag besvarade kyssen mjukt och nu hade vi börjat hångla. Han drog ner mig på sängen sakta utan att avbryta kyssen och nu låg han på mig och hade händerna innanför mitt linne, jag rös. Jag tog ett hårt grepp om hans nacke och han hade nu tagit av sig sin tröja och min.. Han hade ett stadigt grepp om min midja och nu låg jag på honom, jag störk mina händer igenom hans hår och började kyssa han på nacken, han småstönade lite i mitt öra och jag log för mig själv. Plötsligt hör jag Sam ropa på mig och rusar in i rummet och står och glor på oss som om vi vore från en annan planet..
SAMS PERSPERKTIV

Jag hade hört Justin kalla på Jolina och dom hade gått upp på övervåningen.. Resten av oss fortsatte kolla på filmen, ingen verkade bry sig att dom båda hade varit borta i över en halvtimme så jag sa till Oliva som satt och flörtade med Chaz att jag bara skulle gå upp och kolla var Jolina var. Jag hade ju aldrig varit här innan så jag ropade på Jolina och chansade på första rummet till vänster, jag glömde knacka och rusade bara in och där låg dom och.. hade.. sex? nej, dom hånglade bara och när dom fick syn på mig fick dom lite småttpanik och började ta på sig sina tröjor, jag bara stog och glodde på dom och till sist fick jag ut något ur munnen..
- Uh, asså va.. nej förlåt.. jag borde knackat.. sorry.. hehe
- Nej det är ingen fara, fast ja du borde knackat sa Jolina och frågade mig sen vad det var jag ville.
- Nae, det var inget jag undrade bara du tog vägen, men jag fick tydligen mitt svar nu, sa jag och log
- Är filmen slut än frågade Justin plötsligt med en lite irriterad ton
- Nej inte än tror jag, men aa.. jag går ner nu så.. kan ni komma typ.. sa jag och gick ner igen.
JOLINAS PERSPERKTIV

VARFÖR! var hon tvungen och komma in och förstöra allt, fan! Men aja..
- Ska vi gå ner? frågade jag Justin
- Visst, sa han och tog min hand och vi gick ner..
Plötsligt stannar jag upp mitt i trappan och kollar på dom andra, två stycken.. HUR FAN KAN HON?!..

HEJJJJJJ PÅ ER! Det var verkligen längesen jag (elma) skrev lite här på bloggen, har haft fööööör mycket och göra irl, men nu är jag tillbaka och jag tycker att ni ska KOMMENTERA vad ni tycker om chaper 50.. juste, det är chapter 50, och vi har kommit ganska långt.. men oroa er inte! den är inte slut än, har mega planer för Jolina och Justin! ;)a Bieber dream, chapter 49

släppte henne inte och vi var inne i huset. Vi gick i gångarna och tillslut kom vi fram till ett rum med massa klotter på väggarna.
- Vi kör en lek? Sa Ryan och log. Plötsligt kom någon in och alla började skrika..

Men alla blev tysta när dom såg att det bara var Joe som var lite efter. Vi började fnittra lite och gick ut ur rummet igen.
- Vadå för lek? Sa Justin tillslut och kollade frågandes på Ryan.
- Nä.. Inget speciellt, men vi gör något kul? Sa Ryan och flinade mot mig och Justin. Plötsligt ekade det till i rummet och jag tog snabbt tag i Justin hand.
- Vad var det? Sa Sam och kollade sig omkring. Jag skakade på huvudet. Vi hörde hur någon kom närmare och närmare och jag kände hur Justin höll hårt i min hand. Och Joe och Ryan var borta. Vi backade lite försiktig tills någon tog tag i min axel.
- AAAAAAAAAAAH! Skrek jag och hörde hur alla började skratta, även Justin. Det var Ryan och Joe som skrämdes lite.
- Ha-ha, vad kul.. Mummlade jag lite tyst.
- Jag kissar på mig snart! Jag är seriös.. Sa Justin och flinade. Jag flinade mot honom och han kollade oroligt.
- Kissa på baksidan? I skogen? Eller vågar du ens gå in där? Sa jag och hånflina. Han kollade surt på mig och nickade.
- Klart jag vågar! Varför inte? Sa Justin och tog tag i min arm och drog med mig.
- Jag ska inte med? Sa jag och gav han en mördarblick.
- Är du rädd? Eller vaddå? Sa Justin och flinade. Jag suckade och följde med honom medans dom andra stog kvar och pratade. Vi gick igenom några gångar och kom tillslut ut på baksidan. Jag stannade upp och kollade på den mörka skogen. Ska jag verkligen gå in? Fan vad läskigt..
- Kom då? Skrek Justin som nästan var inne.
- Jaja.. Sa jag för mig själv och gick mot honom. Hur farligt kunde det vara? Vi gick in i skogen och det prasslade ofta till. Jag tog tag i Justins hand men han släppte den. Jag kollade bara frågandes på honom.
- Jag ska kissa! Flinade Justin och gick lite längre fram. När jag inte såg honom längre så började jag bli orolig. Jag kollade mig omkring och det var hellt tyst. Plötsligt känner jag andetag bakom mig, jag vågar inte ens vända mig om. Jag springer rakt in i skogen och vet inte vart jag är. Jag hör hur någon står och ropar mitt namn svagt, Men jag var för rädd. Det var halloween också. Jag stannade när jag kom på att jag var långt inne i skogen. Vart var jag? Jag blev väldigt rädd när jag kom och tänka på det. Det var väldigt dimmigt ute.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag ropade flera gånger på henne utan att få ett svar. Jag sprang den vägen hon hade sprungit och letade. Plötsligt såg jag henne, hon var så vacker. Jag kom fram bakom henne och la armarna runt henne. Hon skrek till men slutade sen när hon såg att det var jag.
- Hey shawty. Sa jag och hållde om henne hårdare.
- Hej.. Log hon och kollade ner. Jag drog mina fingrar igenom hennes hår och kände hennes varma, mjuka och underbara läppar mot mina. Hon tog tag i min arm och drog sen ner mig på marken och hon la sig sen över. Hon tog försiktigt tag i mitt hår och började kyssa mig lite lätt på halsen. Hon började vid bröstkorgen och gick sakta uppåt. Hon la ena handen på min kind och kysste mig försiktigt. Jag tog tag i henne och drog henne hårt intill mig. Jag la händerna på hennes rumpa. Det var så skönt att få röra henne fritt. Hennes hår blåste till lite och jag log för mig själv. Hon var så vacker. Hon drog sakta upp min tröja och la händerna på min mage. Hon gjorde små mönster och jag rös till. Jag tog tag längst ner på hennes tröja och drog sakta upp den. Men plötsligt blev vi avbrytna.
- Hej gullungar! Sa Chaz och log. Jag kände hur jag blev röd och såg sen att även Ryan, Sam, Joe och Olivia också stog där. Jag tog snabbt på mig tröjan och Jolina drog ner sin. Vi ställde oss båda upp och flina.
- Hur visste ni vart vi va? Sa jag tillslut och log mot Olivia som bara såg äcklad ut. Jag suckade lite för mig själv, varför håller hon på?
- Ni skrek och vi blev oroliga! Sa Joe och kollade surt på oss. Vi nickade och alla började skratta.
- Vad hade ni tänkt göra då? Sa Ryan tillslut. Jag såg hur Jolina blev hellt röd och antagligen var jag också det. Jag puttade till Ryan lite lätt och dom andra började skratta. Vi alla gick sakta igenom skogen och ut på gatan. Det tog ett tag att hitta men det vi kom tillslut fram.
- Ska vi dra hem till dig nu eller? Sa Chaz och kollade på mig efter ett tag. Vi alla nickade och drog hemmåt. När jag kom hem var det något som inte stämde..

KOMMENTERA! :D haha, ni får 50 ikväll, "50 års jublieum" Haha, nej.. Men jag vet ff inte vart Elma är! Jaja, puss♥


a Bieber dream, chapter 48

- Jag ska ta en dush, du kan låna datorn så länge? Sa jag och flinade. Jag visste att han skulle kolla bilderna igen men jag hade fört över allt till ett usb och då skulle han inte se dom. Han nickade och log. Jag dushade snabbt och gick sen in rummet. Han stog och kollade på mig med ett hånflin.. Vad hålde han på med?

Jag sto bara och kollade konstigt tills jag såg vad det var. Han hade hittat usb-minnet.
- Nu finns dom bästa bilderna i min mobil! Flinade han.
- JUUUSTIN! Röt jag och började springa mot honom. Jag hoppade och hållde försökte få tag i usb-minnet tills jag tillslut tappade greppet om handduken. Jag hoppade en sista gång och den åkte av. Det tog ca 5 sek innan jag fattade vad som hände och jag kände hur generad jag blev.
- Wow.. Sa Justin och glodde på mig med stora ögon.
- TITTA BOOOORT! Skrek jag och tog tag i min handduk. Jag kollade på Justin som var helt stumm.
- Det där.. dom var helt fantastiska! Sa Justin och jag kollade frågandes på honom. Han mummlade fram ett litet inget och kollade bort. Han blev hellt röd och precis då tog jag tag i USB- minnet.
- Hah! Sa jag och flinade. Jag la ner det på skrivbordet i en liten låda när han inte såg och gick sen och tog på mig sovkläder.
- Föresten, varför kom du? Suckade jag på skoj. Han kollade frågandes på mig och jag log.
- Jag kan gå om du vill.. Jag har inge problem med det? Jag skakade på huvudet och kollade på honom.
- Justin.. Jag menade inte så, jag är bara trött.. Efter dagen! Sa jag och kollade ner. Han nickade och sa att han skulle hem. När han hade gått så kändes det tomt. Jag gick och gjorde i ordning mig och la mig sen i sängen. Jag hade fått ett sms från Justin.
" Hej, sover du? Klockan är ju 11 så.. Men jag kan inte sluta tänka på dig?! xoxo Biebs"
Jag log lite men orkade inte svara. Jag la mig på sidan och somnade efter ett tag.
Jag vaknade av att solen sken in igenom fönstret. Ännu en fin dag tänkte jag. Jag gick ner till köket och hämtade något att äta. Jag var inte super hungrig, så det blir bara bli en macka. Efter att jag ätit upp mackan så gick jag upp för att smsa Justin. " När ska vi ses?" Sa jag och log för mig själv. Jag fick sen snabbt ett svar, " Klockan 5 på lekplatsen vid torget" Jag svarde bara okej och sen så ringde jag Olivia och Sam för Joanna kunde inte, hon skulle träffa sin pojkvän. Båda dom skulle följa med så dom kom till mig vid 4 och vi skulle gå tillsammans till torget. Jag hade inte berättat om mig och Justin och heller inte om att det var dom vi skulle träffa. För då skulle dom vägra följa med, dom hatar honom. Speciellt Olivia, hon har fobi för honom. Jag log lite när jag tänkte på hur deras blickar skulle se ut.
- Vilka ska vi träffa föressten? Sa Sam och log.
- Några.. bara.. Sa jag och drog några drag med mascaran. Vi alla 3 hade på oss en svart tight klänning med bara ben. Vi såg faktiskt rätt bra ut. Vi drog på oss skorna och gick ut och jag låste efter mig. Vi gick för det var inte så långt och när vi väll kom fram så var dom redan där.
- Hej hotties! Skrek Ryan och kollade mot oss. Jag log lite och det var kul att träffa alla. Jag hälsade sen på Chaz och en annan kille som också var med.
- OMG, OMG! Skrek Olivia och pekade på Justin. Jag visste vad han tänkte men det var inte så det var.
- Hey shawty! Sa Justin och log. Det såg ut som att hon skulle börja gråta. Jag bara stog där och flinade för att se Justin's reaktion.
- JAG HAR FOBIIIII FÖR BÄVRAR! Bölade Olivia och Justin blev hellt stumm. Sam stog också där och flinade och alla började gapflabba, alla utan Justin.
- pff.. Tack.. Sa Justin ironiskt och kollade först på Olivia och sen på mig. Jag log men han såg bara sur ut.
- Var inte sur biebs! Sa jag men innan han svarade så tog jag tag i han och började kyssa honom. Jag hade saknat honom lite faktiskt. Han besvarade kyssen men Ryan avslutade den.
- Så du har en ny flirt! Sa Ryan och gav Justin en blink. Jag kollade frågandes på Justin.
- En ny flirt? Sa jag surt.
- Ta det lungt, jag skojar bara! Sa Ryan besyddandes. Jag släppte taget om Justin och gick mot Sam och Olivia. Efter mig kom dom andra.
- Vart ska vi gå? Sa Olivia tillslut.
-Vi busar någonstans? Sa Justin och Chaz och Ryan nickade. Den andra killen som hette Joe Nickade han med. Jag, Olivia och Sam skakade på huvudet.
- Kom igen tjejer? Ha lite kul! Sa Chaz tillslut. Vi suckade och nickade tillslut. Medans vi gick där så såg jag hur alla glodde sönder oss. Tillslut så bröt Justin tystnaden.
- Ni är verkligen heta!
- Ja, verkligen! Sa Ryan med öppen mun. Jag och Sam bara flinade medans Olivia mummlade någon med " Bävern är kåt mig" Och flinade mot Justin. Jag gav henne en blink och det såg ut som att hon skulle spy. Tillslut kom vi fram till ett stort hus. Det var riktigt läskig, plus att det var halloween. Och klockan var nu 8 och det var mörkt ute.
Vi stannade utanför huset medans killarna började gå in. Sam följde med killarna medans jag och Olivia stog kvar.
- Kom då! Flinade Justin och tog tag i våra armar för att dra in oss.
- AAAAAAAH, SLÄPP MIG! SLÄPP MIG BÄVER! Skrek Olivia och slog på Justin. Men han släppte henne inte och vi var inne i huset. Vi gick i gångarna och tillslut kom vi fram till ett rum med massa klotter på väggarna.
- Vi kör en lek? Sa Ryan och log. Plötsligt kom någon in och alla började skrika..

Sista idag, ska dusha och så nu! :) Men vad händer? Och jag måste få tag i Elma..
Jaja hejdå

a Bieber dream, chapter 47

- Jag vet inte? Vi kan ju se the Last song? Hon log och vi beställde biljetter. Vi gick sen hand i hand in i bion tills Jolina släppte mig och började skaka..

Jag kollade mig omkring och såg några fans komma imot mig. Var det därför Jolina släppte mig? Dom frågade efter några autografer och dom fick det. Tills en tjej började skratta av att hon såg Jolina.
- Så du har torra kläder på dig nu? Sa en av tjejerna och skrattade. Jag fattade inget. Jag kollade snabbt på Jolina som såg väldigt upprörd ut. Jag tog tag i hennes hand igen men hon drog bara bort den.
- Är det hon? Fnittrade en av dom andra tjejerna.
- Va? Röt jag och kollade stressat mig omkring.
- Fan vad ful.. Sa plötsligt en av tjejerna. Jag kände hur jag började koka. Ingen har rätt att kalla någon ful.
- Vad fan sa du? Varför kallade du min flickvä... Sa jag och tänkte efter. Vad fan säger jag, tänk om inte hon såg mig som hennes pojkvän? Jag skulle precis vända mig om när jag såg att Jolina hade gått. Jag gav en arg blick mot tjejerna och sprang sen iväg mot utgången. På utsidan mötte jag Kenny som inte hade sett Jolina. Efter en lång tids letande så bestämde jag mig för att åka hem. Antagligen så var hon hemma hos sig. Jag la mig i sängen och kollade upp i taket. Tänk om hon inte kommit hem? Tänk om hon är sur på mig? Jag bestämde mig för att åka hem till henne. När jag väll stog utanför så tog jag ett djupt andetag och rinde på dörren.
- Hej? Sa tillslut någon och jag kollade upp. Där stog Jolina's pappa.
- Hej.. Det är jag som är Bieber, Justin Bieber! Log jag och skakade hand med honom.
- Jodå, jag vet! Sa han och log. Jag frågade om Jolina var hemma och det var hon. Jag nickade och gick upp till hennes rum. Jag öppnade försiktigt dörren och där satt hon. Hon satt vid skrivbordet och pratade i telefon. Jag klev sakta in i rummet så att hon inte skulle höra mig. Jag ställde mig precis bakom henne och började kyssa henne lite lätt i nacken samtidigt som jag höll om henne.

- GAAAH! Skrek Jolina och andades tungt. " Vad hände?" Hörde jag personen i telfonen säga. Det var en kille, det hörde man. Jag kollade på henne och fick ögonkontakt. Jag log men hon log inte tillbaka. Jag blev plötsligt stel och fick fram ett förlåt. Hon suckade och kollade frågandes på mig.
- Vad gör du här? Sa Jolina argt.
- Vad har jag gjort, förlåt om jag gjorde något fel. Och vad var det med dom fansen? Jag måste få skriva autografer. Det får du stå ut med.
- Stå ut med det? Dom var ju för i helvete dumma i huvudet. Jag har träffat dom förut och då hällde dom VATTEN över mig. Och nu sa dom att jag var ful? Är det så kul att höra? hah? Tycker du det eller? Sa Jolina och det sista nästan skrek hon. Jag skakade på huvudet och drog upp henne från stolen.
- Nej.. Du skulle sagt något.. Och du är verkligen inte ful. Du är det finaste som finns. Sa jag och försökte krama henne. I början drog hon sig undan men sen så gick hon med på det. Jag log lite och jag ville aldrig släppa taget om henne. Hon var så underbar, hon är inte som alla andra. Gillar mig för att jag är känd eller för hur jag ser ut. Hon har sin egna stil och visar det på ett bra sätt. Hon är hellt enkelt perfekt. Jag log lite av att jag hade en sån underbar tjej i mina armar.
- Hej.. Sa jag tillslut.
- Hej?
- Ja, Hej.. Jag har inte fått säga det innan du hoppade på mig. Sa jag och log. Hon suckade och skakade på huvudet och kollade bort.
- Vad är det? Stönade jag lite tyst.
- Inget.. Det är bara det att det redan är fredag och imorgon är det halloween. Du ska snart åka!
- Måndag.. Suckade jag. Och så kom jag och tänka på imorgon.
- Ja jusdet! Vill du ta med en kompis och möta mig och killarna i stan imorgon? Vi tänkte träffas och ha kul? Det är ju trotsallt halloween. Så kan alla sova hos mig? Mamma ska ändå sova borta och trots att jag är.. känd.. så vill jag ha kul! Jag är ju 16 år, jag gör roliga saker och busar och hittar på saker med tjejer.. Och kolla på dig? Ingen har ju snyggare rumpa! Log jag tills jag kom på vad det sista jag sa var. Jolina började gapflabba och jag kände hur jag blev röd om kinderna. Varför sa jag så? Jolina kollade på mig med ett hånflin.
- Jag vet! Flinade hon. Jag log och lutade mig framåt. Hon tag tag i min nacke och jag rös. Jag snuddade hennes mjuka läppar och vi kysstes. Jag drog sakta igenom min fingertoppar i hennes hår. Jag drog med henne till sängen utan att avbryta kyssen. Jag la mig ner så hon log överst och jag la ena min hand på hennes rumpa. Hon var så underbart het. Hon tog sakta in sin hand i min tröja och kramade om mig. Jag drog henne hårt intill mig och jag kunde nästan känna hennes hjärtslag. Jag la försiktigt andra handen på hennes bröst och hon rös till. Efter ett tag så släppte hon taget och jag bara låg där med henne på magen.
- Jag älskar dig.. Mummlade hon tillslut mot min bröstkorg. Jag älskade henne också men jag sa inget. Hon satte sig upp och log.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

- Jag ska ta en dush, du kan låna datorn så länge? Sa jag och flinade. Jag visste att han skulle kolla bilderna igen men jag hade fört över allt till ett usb och då skulle han inte se dom. Han nickade och log. Jag dushade snabbt och gick sen in rummet. Han stog och kollade på mig med ett hånflin.. Vad hålde han på med?

Hihi , Kommentera så kommer 48 upp! :D Kom igeeeeeeen ♥


a Bieber dream, chapter 46

När jag gick ner för trappan höll Justin på att tappa hakan, jag bara log och kollade mig omkring i köket och såg att han dukat upp, tänt några levande ljus och satt på lite lugn musik. Jag nästan sprang emot honom och jag kunde inte sluta kyssa honom..

han var så underbar. Jag släppte honom och gick och satte mig.
- Så du kan laga mat? Log jag och kollade upp på Justin som fortfarande stog upp. Han skakade på huvdet och log.
- Men.. Vad är det du har gjort? Sa jag och kollade ner på maten. Du har ju lagat den? Han nickade och satte sig på stolen.
- Ja, men jag vet inte hur det smakar! Sa Justin och blinkade. Men det är ju inte så svårt, hakka lite grönsaker typ.. Och göra lite såser och sånt! Det är inte så svårt.. Sa Justin och log. Jag nickade och började äta lite.  Musiken var underbar och det var bara några ljus som lyste upp rummet. Efter att vi ätit så gjorde vi i ordning oss för att gå på bio.
- Jag tror att Kenny måste vara med oss.. Det kommer blir hellt galet annars! Suckade Justin och såg lite ledsen ut. Jag nickade och han ringde honom. Kenny skulle hämta oss om en halvtimma. Vi tog på oss lite mera "myskläder" och det Kenny var redan här. Vi gick ut hand i hand mot bilen och öppnade dörren. Det var några paparazzi's som följde efter oss till bilen och sprang efter ett tag. Jag tyckte så synd om Justin. Jag suckade lite och Justin kollade frågandes på mig.
- Det är bara det att.. Är det inte jobbigt? Jobbigt med alla paparazzi's? Sa jag och kollade ner på golvet. Jag så genast att Justin blev lite orolig.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Fan, tänk om hon lämnar mig för mitt kändisskap? Det får inte hända! Jag måste få henne och tänka annat.. Men jag kan ju heller inte lägga ner allt. Jag kände direkt hur pressen började.
- Nej.. Det är inte så farligt.. Jag är van. Sa jag och fakelog. Hon nickade och resten av bilresan var väldigt tyst. När vi väll kom fram så var det massa skrikande fans där.
- JUUUUUUUSTIN, WE LOVE YOU! Skrek dom flesta. Jag kollade mig omkring för att hitta Jolina. Hon var borta. Jag ställde mig på tå för att se henne och jag såg att hon var påväg in i bion. Jag skrev några autografer och sprang sedan efter henne.

- Varför stack du? Sa jag sen anfått när jag kommit ikapp henne. Kenny kom precis efter och han skulle vänta utanför bion.
- Jag fick huvudvärk.. Sa Jolina, fast man fattade att hon ljög. Men jag ville inte skapa några konflikter. Tänk om hon lämnar mig? Lämnar mig för att jag är känd? Jag ville inte ens tänka på det så jag tänkte på annat.
- Vilken film ska vi se? Sa jag tillslut.
- Jag vet inte? Vi kan ju se the Last song? Han log och vi beställde biljetter. Vi gick sen hand i hand in i bion tills Jolina släppte mig och började skaka..

Måste gå, men kommenteraaaaaaaaaaaaaaa♥


A Bieber Dream, Chapter 45

Pappa kom hem vid 11. Vi gick och la oss, Justin sov i en tröja och jag gjorde detsamma.
- Justin.. Sa jag och ritade små mönster på hans bröstkorg.
- Mm, sa han och drog med mig ner i sängen.
- Jag.. jag kan inte..- Vadå? frågade han med en ledsen min
- Asså.. jag kan inte sluta tänka på dig.. gillar dig, väldigt mycket, jag älskar dig, okej.. men jag vill inte hoppas på för mycket, sa jag och tittade ner.
- Jolina.. började han med, jag såg att han funderade på vad han skulle säga.. Till sist kom det ut.. Jag gillar dig också, MYCKET! Jag.. älskar dig, jag har gjort det hela tiden, jag har bara varit rädd.. sa han och kollade på mig
Jag kunde inte tro mina öron, gjort hela tiden? Shit.. Men vadå rädd? frågade jag
- Sen jag såg dig första gången så visste jag att det var något speciellt med dig, men jag har inte heller vågat hoppas på för mycket, jag har inte kunnat sluta tänka på vår första kyss i min mammas säng, sa han och log..
- hahah, ja.. den va speciell, sa jag och log
- Det är för att du är speciell, sa han och nu ville jag bara hoppa på honom och bara kyssa han, men han hann före och nu låg vi i min säng och storhånglade.. Han började smeka min rygg och jag rös.. Här låg jag med Justin Bieber i min säng, det var bättre än i mina vildaste drömmar! Jag tog dag i hans hår och allt blev mer och mer passionerat, till slut fick jag ingen luft och började släppa taget lite..
- Wow, sa han och log
- Vadå? sa jag och blev lite orolig
- Du är.. du är fantastisk sa han och kollade på mig med en flirtig blick
- hehe tack men nej, sa jag och blev lite genererad
- Ska vi sova nu? frågade han och pussade mig på kinden
- Visst sa jag och la mig ner och han gjorde samma sak.. Jag kunde inte sluta kolla på honom, han var så.. vacker.. och, MIN!


Nästa morgon vaknade jag av att Justin pussade mig lite på nacken, jag var så svag för det och väldigt kittlig!
Jag vände mig om och kysste honom, han besvarade kyssen och drog mig emot honom.. sen låg vi bara där, han var så varm och luktade så gott. Han pussade mig på pannan och frågade om han fick låna duschen, självklart fick han det. Sålänge satt jag mig vid datorn och twittrade: ''And yes, i'm still the luckiest girl in the world!'' Det var såklart för att jag hade Justin. Nu hade han kommit ut ur duschen och det var min tur, när han kom ut så gjorde han sin hairflipp och jag blev knäsvag precis som första gången, han kom emot mig och pussade mig på pannan och sen gick jag in i duschen.
JUSTINS PERSPERKTIV

Allt kändes så rätt nu och jag var så glad över att ha sagt till Jolina hur jag känner för henne.. Jag fattar inte varför jag var rädd, det var väll bara för att jag inte trodde att hon skulle gilla mig.. Jag var totalt förälskad i henne, finaste flickan i världen.
När hon kom ut ur duschen stog hon i bara handduk och jag bet mig i läppen, innan det hade jag loggat in på twitter och sett vad hon skrivit.. menade hon mig? Det måste det vara så jag twittrade: ''She is my favorite girl'' Och bara sekunder senare hade flera fans frågat vem jag menade, om och om igen!
Nu hade vi båda tagit på oss och vi undrade vad vi skulle göra idag, hon föreslog Bio och jag var på direkt.. fast det blev lite senare, nu skulle vi laga mat eftersom vi var ensamma hemma och vrålhungriga, vi funderade på vad vi skulle laga och det blev tacos, som tur var hade vi alla ingridienser hemma så vi slapp åka till affären.
JOLINAS PERSPERKTIV
Efter någon timme var allt klart och vi skulle duka, Justin bad mig gå upp och ta på mig något fint medans han dukade, han var för gullig, jag pussade honom fort och gick sedan upp och kollade på vad jag skulle ha på mig.. jag ville ju inte ha något för mycket så det blev en vanlig tight röd klännig och utsläppt hår..
När jag gick ner för trappan höll Justin på att tappa hakan, jag bara log och kollade mig omkring i köket och såg att han dukat upp, tänt några levande ljus och satt på lite lugn musik. Jag nästan sprang emot honom och jag kunde inte sluta kyssa honom..


Förlåt att den blev så kort, men jag får spel på skitdatorn jag använder, tyvärr. Ni får kanske 46 ikväll, eller imorgon.. vi får se helt enkelt!
KOMMENTERA! :Da Bieber dream, chapter 44

- Justin.. Sa jag och suckade. Justin kollade oroligt på mig. Han ställde sig upp och tog tag i mina händer.
- Jag tror.. Jag älskar dig.. Sa jag och kollade bort från Justin. Allt gick så fort, han gillar säkert inte mig på samma sett. Han svarade först inte. Detta blev jätte pinsamt.
- Jolina.. Jag gillar dig.. Väldigt mycket.. Men jag vet inte.. Stammade Justin. Jag kollade på honom och han gav mig en kram. Han hade rätt, jag kan inte redan älska honom. Jag la händerna runt han och drog mina fingrar lite lätt på hans rygg. Han rös till lite. Jag kollade på honom och han böjde sig ner för att kyssa mig..

Bilden är bara fin♥

Han la händerna runt min midja och gick långsamt ner mot min rumpa. Jag besvarade inte hans kyss. Jag puttade bort han lite och flinade. Han kollade frågandes på mig.
- Ska vi gå? Jag är jätte hungrig.. Log jag.
- Jo, men vi får åka till något lungt ställe. Vill inte behöva ha med Kenny! Suckade Justin och kollade på mig. Jag nickade och sa att vi kunde hämta pizza och hyra film. Han nickade och vi gjorde det. Klockan var runt 5 när vi kom hem. Vi hyrde " Valentines day". Vi satte oss i soffan och började äta på pizzan. Justin var klar efter bara 5 minuter. Han kollade ner på min mat hela tiden och jag flinade.
- Du får en bit om jag får en puss! Log jag och skrattade. Han nickade och gav mig en snabb puss. Jag gav han resten av pizzan och han åt upp det snabbt. Jag gick och satte på filmen vi började kolla. Jag kollade snabbt på klockan igen och pappa skulle komma vid 10. Mamma skulle jobba natt. Jag fortsatte kolla på filmen tills jag såg att Justin bara satt och glodde på mig. Jag kollade ibland på honom och log.
- Vad? Sa jag tillslut och flinade.
- Du är så vacker. Sa Justin och jag såg att han rodnade. Jag tänkte lite på allt vi hade gjort och kom och tänka på dagen när jag dushade och Justin kom. När han tog mig på bröstet, jag undrar om det var menningen? Jag började fnittra lite och han kollade frågandes på mig.
- Inget.. Mummlade jag lite tyst.
- Jo ! Något var det.. Sa Justin och flinade. Jag berättade och såg hur han blev alldeles röd i ansiktet.
- Jolina.. Förlåt för det.. Sa Justin lite osäkert.
- Justin, det är ingen fara! Sa jag och gav han en blink. Fast det var igentligen jävligt pinsamt.
- Jag gillade det.. Mummlade Justin så att jag nästan inte hörde det. Jag flinade lite och satte mig i hans knä.
- Du är så fin.. Sa jag generat.
- Du är det, varje gång jag ser dig får du mig att le! Jag tänker på dig varje dag, du gör mig glad på ett annat sätt! Jag äls.. Sa Justin och slutade menningen. Jag kollade på honom argt.
- Varför kunde du inte fortsätta menningen? Sa jag surt och flyttade mig från hans knä. Han tog tag i min hand och skakade på huvudet.
- Förlåt, jag vet inte.. Sa Justin och suckade. Jag kollade mot filmen som snart var slut. Det var tyst, väldigt tyst. När filmen var slut så gick vi upp på mitt rum.
- När ska du hem? Suckade jag lite tyst.
- Vadå, vill du få bort mig? Jag kan gå nu! Sa Justin och flinade. Jag skakade på huvudet och log.
- Du kan sova här? Sa jag och kollade ner i golvet.
- Jolina, vill du det? Du måste vara ärlig.. Det känns som att jag kan tvinga dig till saker du inte vill! Du är så.. liten. Suckade han och jag kollade allvarligt på honom.
- Ja! Jag skulle aldrig sagt det annars.. Fick jag fram tillslut. Han nickade och smsade sin mamma att han stannar.
- Jag drar hem tidigt imorgon, ska träffa lite kompisar.. Ryan och Chaz kommer hit! Log Justin och satte sig på min data stol. Jag nickade och log.
- Jag kommer.. Jag ska bara på toa! Sa Jag och log. Justin nickade och jag gick ut ur rummet. Jag gick snabbt på toa och tvättade sen händerna. Jag kollade mig snabbt i spegeln och gick sen ut ur rummet och in i mitt rum. När jag kom in i mitt rum så såg jag att Justin satt vid min data. Jag harklade mig lite och han vände sig om.
- Oj, hej! Flinade han. Jag lånade din data lite för att skriva något på twitter!
- öhm, okej! Log jag och satte mig på sängkanten. Jag sneglade lite mot min dator för att se vad han gjorde. Han var just nu inne på twitter. Det var okej. Jag smsade lite och kollade sen upp igen.
- JUUUUSTIN! Röt jag och kollade allvarligt på honom. Var inte inne på mina bilder!! Sa jag och sprang upp ur sängen.
- Hahahah jo! Skrattade Justin.
- nej! Skrek jag och försökte ta datorn. Han sprang upp och in på toaletten och låste.
- Justin.. Snälla.. Kolla inte på dom! Sa jag och satte mig mot dörren. Jag fnittrade lite.. Jag hade så många bilder på mig och mina kompisar när vi festade och rökte och sånt.. Han kommer tro att det var nyligen! Eller det var när jag träffade han. Han har fått mig att tänka annat. Plötsligt smäller dörren upp.
- RÖKER DU? Skrek Justin och kollade på mig.
- Nejnejnej.. Det är gammalt. Justin, snälla! Tro på mig! Jag gör inte det, inte längre.. Suckade jag och tog datorn ifrån honom. Han kollade på mig med en allavrlig blick.
- Svär du Jolina, svär du? Jag nickade och gick in mot mitt rum.
- Okej! Suckade han och gick efter. Men du var jävligt het på dina bilder! Sa Justin och flinade. Så kom jag på att jag hade bilder som Joanna hade fört över på mig i BH och String. Fan vad pinsamt.
- Vilka bilder såg du?
- Alla! Sa Justin och flinade. Jag puttade till honom lite lätt och satte mig i sängen.
- Vad taskig du är! Sa jag och kollade på Justin.
- Dom var heta, ta det lungt.. Jag gillar dom! Sa Justin generat och kollade bort. Jag log lite för mig själv och ställde mig upp. Ska vi bäda? Och pappa kommer nog snart, klockan är halv 11. Han nickade och vi bäddade sängen. Pappa kom hem vid 11. Vi gick och la oss, Justin sov i en tröja och jag gjorde detsamma.
- Justin.. Sa jag och ritade små mönster på hans bröstkorg.
- Mm, sa han och drog med mig ner i sängen.
- Jag.. jag kan inte..

Vad händeR? Vad kan hon inte? Och kommentera om ni vill ha mer, det är ni dåliga på ;)


a Bieber dream, chapter 43

- Hejdå! Sa han och böjde sig ner. Han pussade mig lite lätt så tog jag tag i hans nacke och trog honom intill mig. Han la händerna på min rumpa och vi började hångla. Han hållde mig hårt och kollade in i mina ögon. Han släppte mig sen och vinkade hejdå..

Jag vinkade tillbaka och sen så började jag gå mot mitt fönster. Hur skulle jag komma upp? Jag gick runt huset till yterdörren och kollade och mamma var hemma. Det var väldigt svart hemma, men hon jobbade inte idag. Jag drog sakta ner hantaget och det var öppet. Jag gick in och stängde sakta dörren efter mig. Jag hoppade lite lätt upp för trappan och drog ner handtaget till mitt rum.
- Fan! Sa jag lite tyst, jag låste innan jag gick ut. Jag gick ner och hämtade en kniv så att jag kunde låsa upp. I början var det lite krångligt. Plötsligt hör jag hur yterdörren öppnas, jag sneglar ner lite så ser jag att det är mamma. Jag skyndar mig och får tillslut upp dörren. Jag går in och låser efter mig. Jag hör hur mamma går upp för trappan, steg för steg. Tänk om hon visste. Plötsligt knakar det på dörren. Jag tar ett djupt andetag och öppnar dörren.
- Hej mamma! Suckar jag och kollar ner i golvet.
- Hej? Är det någon fel? Log mamma och jag kollade upp på henne. Yes, hon visste inget. Jag log lite och skakade på huvudet.
- Du, varför är det massa folk på utsidan som tar bilder? Vet dom att du känner Justin? Jag nickade och kliade mig lite på axeln. Hon nickade och gick ut ur rummet. Jag satte mig i sängen och andades ut.
- Jolina! Kom ner lite! Ropade mamma nerifrån. Jag suckade lite och gick ner. Hon sträckte fram ett glasspaket.
- Tack! Log jag. Glass var verkligen det bästa jag visste. Jag la in glasspaktet i frysen och gick sen upp på mitt rum. Klockan var redan 5. Tiden gick väldigt snabbt nu för tiden. Det var redan onsdag. Resten av dagen gick väldigt snabbt. Jag och Justin smsade en del och jag sov redan vid 10.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att Jasmine ringde. Vad var det nu då? Jag svarade och hon skratta lite lätt i telfonen.
- Vad? Mummlade jag nyvaket.
- När kommer du tillbaka till Bahamas? Jag saknar dig? Som en kompis.. Sa Jasmine, det sista hon sa var lite lägre. Jag suckade ett litet "okej" och jag lät inte så glad heller. Hon måste verkligen inse någon gång att jag och Jolina är ihop. För det antar jag att vi är nu? Jag sa hejdå till Jasmine. Men hon ville inte det så jag la bara på. Hon var så jobbig. Jag satte mig upp i sängen och kollade mig omkring. Jag tog upp ett par jeans och en munktröja och satte på mig det. Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått 5 nya sms. 1 var från Jasmine, 1 från mamma , 2 från Usher och 1 från Jolina. Jag kollade bara på det från Jolina. " Hey Justin! Träffas idag en stund eller? Ring mig när du vaknar xoxo Jojo" Jag gjorde som hon sa och ringde upp henne.

- Hey! Sa jag och log.
- Hej Justin, vad gör du?
- Inget, vaknade precis.. Själv?
- Nä, inget. Skulle vi träffas en stund eller? Saknar dig..
- Självklart! Men jag ringer dig när jag är klar! Sa jag och försökte rota fram ett par strumpor. Jag kollade ut genom fönstret och såg några paparazi's. Det var inte så många.
- Okej, puss! Sa Jolina och sen la på.

Jag tog på mig ett par strumpor och gick sen ut i köket. Jag läste dom andra smsen, det var inga viktiga så jag sket i att svara. Jag bestämde mig för att åka hem till Jolina och överaska henne. Jag drog på mig jackan och skorna och gick sen ut. Skulle jag ta bilen? Det var nog bäst så eftersom Kenny inte är med mig. Jag låste dörren och kollade mig omkring. Det var några paparazi's men det var okej. Jag gick in bilen och startade den.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Vad skulle jag ha på mig? Jag bestämde mig tillslut att ta en vit tröja och ett par jeans. Jag gick ut ur rummet och in på toaletten för att sminka mig när det plötsligt ringde på dörren. Jag gick ner för att öppna. Det var Justin. Det var lite pinsamt, jag var riktigt ful. Mitt hår stog åt alla håll och jag hade inte hunnit sminka mig. Jag log lite och kollade ner i golvet.
- Vad fin du är utan smink! Log Justin och tog tag i mina händer. Jag skakade på huvudet.
- Nej, men vad gör du här? Log jag och kollade upp på Justin.
- Jag orkade inte vänta så.. Jag kom nu istället! Jag nickade och drog med Justin in. Han tog av sig skorna och vi gick sen upp i mitt rum.
- Hur går det med dig? Asså när du inte har med dig din livvakt? Du kan dö Justin! Röt jag lite ledsamt.
- Jag tog bilen Jolina, det är ingen fara. Jag klarar mig! Sa Justin och gav mig en kram. Jag kollade honom i ögonen och han satte sig på sängen. Han drog ner mig i hans famn och la händerna om mig. Jag tog upp händerna på hans kinder och började kyssa honom. Jag kände hans varma tunga mot min. Han luktade så gott. Inte av massa parfymer och sånt, utan hellt narturligt. Jag släppte taget och ställde mig upp.
- Justin.. Sa jag och suckade. Justin kollade oroligt på mig. Han ställde sig upp och tog tag i mina händer.
- Jag tror.. Jag älskar dig.. Sa jag och kollade bort från Justin. Allt gick så fort, han gillar säkert inte mig på samma sett. Han svarade först inte. Detta blev jätte pinsamt.
- Jolina.. Jag gillar dig.. Väldigt mycket.. Men jag vet inte.. Stammade Justin. Jag kollade på honom och han gav mig en kram. Han hade rätt, jag kan inte redan älska honom. Jag la händerna runt han och drog mina fingrar lite lätt på hans rygg. Han rös till lite. Jag kollade på honom och han böjde sig ner för att kyssa mig..Nu börjar det hända saker? Eller hur? Och kommentera :D


a Bieber dream, chapter 42

- AJ! Röt jag.. Oh nej, tänk om mamma hörde det? Jag vände mig snabbt om och kollade in genom fönstret in till köket. Hon märkte inget. Jag tog sen upp mobilen och messade Justin " Det är lungt, men vart ska jag gå?
:s"
Jag började gå mot busshållplatsen och såg sen en bil. I bilen satt Justin och log. Han drog ner rutan och jag mötte hans blick.. Han var så fin.


Jag log lite smått och kollade ner på marken.

- Hej shawty! Log Justin. Jag blev lite röd om kinderna, jag kunde nästan känna det!
- Hej.. Fick jag fram. Han kollade på mig och bad mig komma in i bilen. Jag gjorde som han sa och satte mig brevid honom.

- Hur kunde du veta vart jag är? Sa jag och kollade upp på honom. Han log och kollade fram på vägen och startade bilen.
- Jag bara visste.. Han kollade snabbt och började sen köra.
- Vart ska vi? Sa jag och kollade på honom snabbt och sen ut igen. Han kollade bara på mig och sa inget. Han bara satt där. Jag trodde han skulle köra in i något eftersom han körde. Men efter ett tag så kollade han på vägen igen. Jag la min hand över hans lår och han la ner ena sin hand på min hand.
- Du får se.. Sa han tillslut och kollade snett på mig. Vi var ute på en ganska stor väg med många bilar. Vi åkte en stund tills vi var framme vid ett gatukök.
- Vad ska vi göra här? Sa jag och kollade lite oroligt på Justin. Det var ganska läskigt här, ett skumt område!
- Inget, absolut inget.. Log Justin. Han gick ut ur bilen och runt till min sida och öppnade dörren. Hej sa han och log, han tog tag i min hand och drog ut mig.
- Vi ska äta.. Sa Justin och log. Jag kollade mig omkring och kände mig lite rädd. Det skulle kunna komma en råtta precis när som helst. Fans det ens såna här ställen i Atlanta?
- Justin.. Varför åkte vi just hit? Suckade jag lite tyst. Kände mig på något sätt lite taskig. Han log bara och drog in mig på gatuköket.
- Två hamburgaremeal tack! Log Justin och kollade först på mig och sen på han i kassan. Jag nickade lite lätt och gick och satte mig. Efter ett tag kom Justin med maten i handen. Han gav mig maten och började själv äta på sin egna. Jag sneglade lite mot maten och det såg faktiskt ganska gott ut.
- Smaka? Log Justin.. Det är jätte gott! Fortsatte han. Jag nickade och tog en tugga. Det var faktiskt jätte gott. Godare än vad jag trodde. När jag hade tagir en tugga till så kände jag att det inte alls var något fel på detta stället bara att det låg lite udda. Jag åt väldigt snabbt och var färdig innan Justin. Han kollade först på mig och sen på min mat. Han log och kollade frågandes på mig.
- Var du hungrig? Sa Justin och gav mig en blink.
- Ja, det var ju supergott! Log jag och såg stolt ut. Han skrattade till lite och åt sen upp det sista av hans mat. Vi gick ut hand i hand till bilen. Men tillslut vänder jag blicken mot Justin.
- Justin jag gillar dig.. Och jag kommer aldrig kunna sluta säga det! Sa jag allvarligt. Han kollade på mig med och gav mig en kram. Han pussade mig lätt på munnen och viskade sen i mitt öra " Jag gillar dig också". Jag log lite och vi satte oss i bilen. Han körde ut bilen och han kollade på mig.
- Vart vill du åka? Sa Justin och log. Jag skakade på huvudet och kollade på honom. På hans underbara läppar. Jag ville ha honom just nu, för varje dag som går vill jag ha han mer.

- Kan vi inte åka hem till dig? Sa jag och log. Mamma skulle bli skitsur om hon märkte att jag inte var hemma. Men jag brydde mig inte, just nu var det bara Justin som gällde. Han skakade på huvudet och kollade på mig.

- Din mamma.. Sa han till slut. Hon vill nog att du kommer hem. Jag suckade och kollade på Justin. Han kliade sig på axeln och suckade. Jag visste inte vad jag skulle säga så jag lätt han köra hem mig. När vi var utanför mitt hus så log jag lite. Han följde mig ut ur bilen och till mit fönster.

- Hejdå! Sa han och böjde sig ner. Han pussade mig lite lätt så tog jag tag i hans nacke och trog honom intill mig. Han la händerna på min rumpa och vi började hångla. Han hållde mig hårt och kollade in i mina ögon. Han släppte mig sen och vinkade hejdå..


Måste gå! Är i skolan och läraren flippar för hon vill ha sin dator :sa bieber dream, chapter 41

Bilresan gick fort och vi var nu utanför hennes hus..
- Vi ses imorgon? frågade jag
- Självklart sa hon log.
- Bra, jag ringer dig, sa jag och log
- Hejdå shawty, sa jag sen och kysste henne, jag ville aldrig sluta!
- Hejdå Justin, sa hon och besvarade kyssen.. hela jag rös till.

JOLINAS PERSPERKTIV

Justin var verkligen allt och lite till, jag var nu påväg in och justin hade kört iväg. När jag kom in står mamma och kollar argt på mig.. Fan, tänkte jag..


- JOLINA! Röt mamma.
- Ja.. Mummlade jag lite surt. Hon kan inte vara så sur för att jag sover hos Justin.. En vanlig kille?
- Du får iaf ringa och berätta! Jag kollade på mamma och hon såg riktigt arg ut så jag kollade snabbt ner på golvet. Jag ville inte ha någon ögon kontakt.
- mm..
- Förlåt, men jag blir orolig! Idag får du stanna hemma! Sa mamma och kollade surt på mig. Jag nickade och gick upp mot mitt rum. Jag var inte sur, jag hade också blivit orolig. Men hon såg väl smset? Jag sket i det nu.

Jag gick in på datorn och loggade sen in på twitter. Justin hade skrivit något. " Shawty, i miss you?" jag log lite. Jag antog nästan att det nu var jag. Jag ville så gärna träffa honom igen och så skulle det bli. Jag la ner datorn i sängen och tog upp mobilen. " Vill du träffas? xo Jojo" Det tog ett tag innan han svarade men tillslut kom det. " Självklart, ledig hela veckan! Men din mamma?.."

Jag log lite av att han skulle vara hemma. Men samtidigt så måste han ju antagligen vara med sin familj och så. Jag tog på mig en ny tröja och ett par jeans och la sen ner min mobil i fickan. Jag kollade mig omkring och låste dörren. Jag gick bort mot fönstret och började klättra ut. I början gick det bra men så råckar jag halka på vägen ner så jag ramlar rakt på rumpan.

- AJ! Röt jag.. Oh nej, tänk om mamma hörde det? Jag vände mig snabbt om och kollade in genom fönstret in till köket. Hon märkte inget. Jag tog sen upp mobilen och messade Justin " Det är lungt, men vart ska jag gå?
:s"
Jag började gå mot busshållplatsen och såg sen en bil. I bilen satt Justin och log. Han drog ner rutan och jag mötte hans blick.. Han var så fin.

Jag måste gå nu, jag bloggar på min lärares dator. Men kommentera! :D

puss ida♥


a Bieber dream, chapter 40

- Du får sova där nere.. Om du vill? Sa Justin och kollade ner på sina fötter. Han gjorde sin hairflip lite snabbt och kollade sen upp. Jag skakade på huvudet och gav han en kram. Plötsligt så kände jag att det vibrerade i fickan. Jag kollade på skärmen och det var mamma. Detta kändes inte bra..

Istället så sket jag i att svara. Jag tryckte på upptaget och la ner mobilen i fickan igen.
- Vem var det? Sa Justin frågandes. Jag skakade bara på huvudet och la mig ner i hans säng. Jag var sjukt trött. Klockan var redan halv 10. Jag skickade snabbt ett sms till mamma att jag skulle sova hos Justin och stängde sen av mobilen.

- Vart är din mamma? Sa jag och log. Jag ville gärna träffa henne.
- Hon är någonstans med Scooter tror jag, sa han
- Ah.. synd.. sa jag.
- Vadådå? frågade han och tog bort en hårslinga från mitt ansikte..
- Jag skulle gära vilja träffa henne, asså sist vi såg fick hon kanske inte någon bra bild av mig sa jag och tänkte på dagen då hon hittat oss hånglandes i hennes säng!
- Haha, jag tror inte det är någon fara, men visst kan du träffa henne.. när hon kommer hem då, sa han och skrattade lite.
- Bra, sa jag och pussade honom snabbt på munnen och sen vände mig om för att sova. Plötsligt känner jag att någon pussar mig lite lätt på nacken och jag ryser som fan!
- Du är underbar, det vet du va? sa jag till honom
- Du är verkligen fin, det vet du va? sa han och pussade mig på kinden sen somnade vi.

Morgonen därpå vaknade jag av att Justin kysste mig lite lätt på munnen, jag besvarade kyssen och han kollade chockat på mig som om jag legat i koma i en vecka, sedan kysste han mig igen.
- Godmorgon shawty, sa han plötsligt och gjorde sin hairflip
- Godmorgon sötnos, sa jag
- Sovit gott? frågade han
- Med dig brevid? såklart! sa jag och log
- Haha va bra sa han och skrattade.. ska vi gå ner och äta frukost? frågade han sen
- Visst sa jag och vi gick ner.

Medans vi åt snackade vi om massa olika grejer, hur det är att vara känd och att ha så många fans runt en hela tiden.. han tyckte bara det var kul, men jobbigt ibland ju!

Jag kom på att jag bara stängt av mobilen efter jag smsat mamma, så jag sa till Justin att jag bara skulle springa upp och ta mobilen, gör du så, svarade han.
När jag satt på den så var det 4 missade samtal, från mamma såklart. Jag ringde upp henne fort och hon svarade efter andra tonen
- JOLINA, VAR ÄR DU?! skrek hon mig i örat
- Hos Justin, jag smsade dig igår? svarade jag tillbaka
- Vad gjorde du där, och varför sov du hos han utan att ha frågat mig eller pappa först?! röt hon
- Snälla mamma, jag är inte 3 år.. får jag inte sova hos mina vänner längre?! röt jag tillbaka
- Jolina.. klart du får.. men han är.. Justin Bieber OCH en kille.. sa hon lite tyst
- SO WHAT? JA HAN ÄR JUSTIN BIEBER, MEN JAG BRYR MIG INTE FÖR HAN ÄR SOM VILKEN KILLE SOM HELLST, FAST BÄTTRE! skrek jag
- Jolina jag vill att du kommer hem så vi kan prata om detta, är det förstått?
- Ja, men inte nu! sa jag och la på.
ASSÅ FAN! skrek jag högt utan att tänka mig för och där stog Justin lutad mot väggen och småflinade lite.
- Hörde du.. när vi.. snackade? frågade jag
- Ja det gjorde jag, och du är verkligen finast, sa han och kysste mig. Jag besvarade kyssen och vi började storhångla mitt i hans rum, han drog mig emot honom och jag strök mina händer igenom hans hår.
Han släppte mig plötsligt och sa
- Förstår du nu hur mycket jag saknat dig?
- Ja det gör jag.. förlåt att jag inte trodde på dig, sa jag och tittade ner
- Det är ingen fara gumman, jag förstår dig.. föresten vad gjorde du ens på min konsert sa han.
- hehehe.. jag ville överaska dig, sa jag
- Awwwww, förlåt att det blev så fel.. sa han och jag såg att han blev lite ledsen..
- Det gör inget, för här står vi.. jag och du.., sa jag och skrattade
- Jag och du Jolina.. jag och du.., sa han och kysste mig..JUSTINS PERSPERKTIV

Jolina var verkligen allt jag ville ha just nu.. hon var så jävla perfekt! Hennes kyssar fick mig och smälta totalt. Hon är inte som alla andra tjejer som gillar mig för att jag är Justin Bieber och världskänd, utan för den jag är.

- Justin, jag måste gå.. mamma duvet, sa hon och gjorde en ledsen min
- Va nej? okejdå.. jag kör dig! sa jag
Det behövs inte, sa hon.
- Men jag vill sa jag och vi började gå ner..

Bilresan gick fort och vi var nu utanför hennes hus..
- Vi ses imorgon? frågade jag
- Självklart sa hon log.
- Bra, jag ringer dig, sa jag och log
- Hejdå shawty, sa jag sen och kysste henne, jag ville aldrig sluta!
- Hejdå Justin, sa hon och besvarade kyssen.. hela jag rös till.

JOLINAS PERSPERKTIV

Justin var verkligen allt och lite till, jag var nu påväg in och justin hade kört iväg. När jag kom in står mamma och kollar argt på mig.. Fan, tänkte jag..

Det börjar bli mycket kärlek mellan Jolina och Justin nu.. det var väll det ni ville haha? 41 Börjar Ida med snart, så ni får den om en stund! :D


a Bieber dream, chapter 39

Jag gick fram och letade efter någon bra tills jag hittade ''Win a date with Tad Hamilton''.. Den får det bli.
Jag satte i skivan och gick o satte mig brevid Jolina i soffan.. Hon lutade huvudet mot min axel, det kändes så jävla bra dehär asså.. jag lutade mitt huvud mot hennes och där satt vi.
Plötsligt kollar hon upp på mig, jag kollar på henne.. sen möttes våra läppar..
Jag gick fram och letade efter någon bra tills jag hittade ''Win a date with Tad Hamilton''.. Den får det bli.
Jag satte i skivan och gick o satte mig brevid Jolina i soffan.. Hon lutade huvudet mot min axel, det kändes så jävla bra dehär asså.. jag lutade mitt huvud mot hennes och där satt vi.
Plötsligt kollar hon upp på mig, jag kollar på henne.. sen möttes våra läppar..


Känslan var obeskrivlig. Det var inte som första gången, utan detta var så mycket mer. Det var kärlek.. Jag började långsamt kyssa henne och hon besvarade min kyss. Kyssen gick till hångel, Jag tog tag i hennes kinder och hon hade sina händer på min nacke. Hon satte sig sen i mitt knä, och vi fortsatte hångla. Hon var så underbar, det kändes perfekt just nu.

Tillslut så släppte hon taget om mig. Hon kollade allvarligt på mig. Jag belv lite orolig.. Gjorde jag något fel?
- Jag gillar dig.. Väldigt mycket faktiskt.. Sa Jolina och kollade ner i golvet. Hon såg så oskylldig ut. Jag tog mitt pekfinger på hennes haka och drog upp hennes huvud.
- Jag gillar dig också.. Du måste förstå det!

Hon log lite smått och gav mig sen en kram. Hon kollade på mig med ett brett leende.
- Kan inte.. jag sova här? Jag kan sova på soffan här nere? Sa hon och glodde på mig. Här nere? Jag vill ju sova uppe med henne? Jag log lite och kollade på henne.
- Jodå, det kan du säkert.. Log Jag. Hon kollade på mig superglatt. Men på något sätt så känns detta konstigt.. Hon är bara 14 år! Hon får inte tro att jag kommer tvinga henne till något..

Vi gick upp hand i hand till mitt rum.
- Wow! Röt plötsligt Jolina. Jag kollade bara frågandes på henne.
- Ditt rum.. Sa Jolina och kollade sig runt som ett ufo. Jag log lite, vad var det som var så speciellt?
- Haha, skrattade jag till lite.
- Du gillar blått och vitt va? Sa Jolina och gav mig en blink. Jag blev helt varm, hon var så underbar på alla möjliga sett! Jag log lite och drog med henne ner i sängen. Jag la mig så att hon låg på mig.  Jag log lite och hon skulle precis öppna munnen men jag stängde den. Jag viskade lite smått att jag gillade henne. Men hon visste redan det. Hon tog tag i min nacke och började kyssa mig. Jag la armana hårt om hennes midja och drog henne intill mig. Hon släppte taget och kollade på mig. Jag blev ännu varmare. Hon började sen måla små mönster på min bröstkorg. Hon log lite för sig själv.

- Vad är det? Sa jag och kollade på henne.
- Inget.. Absolut inget.. Sa hon och kollade på mig. Hon reste sig snabbt upp och sa att hon behövde gå på toa.
- Hur hittar jag dit? Log hon och kollade på mig. Jag reste mig upp och följde henne till toan. Jag skulle precis gå in på toan men så stoppade hon mig.
- Du får vänta här! Log hon med ett retsamt leende. Jag puttade till henne lite lätt och lät henne sen stänga dörren. Jag gick in på mitt rum för att fixa en sak.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag fattar inte att det här händer. Jag log lite smått för mig själv och kollade mig i spegeln. Jag behövde igentligen inte gå på toa. Jag blev bara så rörd. Han var så vacker, så underbar.. Jag spolade i toaletten och satte sen på vattnet för att han skulle tro att jag var på toa. Jag kollade mig snabbt i spegeln igen, jag såg rätt så rolig ut. Mitt hår stog åt alla håll. Jag log lite, jag brydde mig inte hur jag såg ut just nu. Jag kunde vara mig själv med Justin..
Jag gick i hans rum men jag såg honom inte. Jag kollade mig omkring men hav var inte någonstans. Jag skulle precis vända på mig och gå ut ur rummet när han plötsligt tar tag i mig. Jag vänder mig om och där står Justin. Han ler ett stårthån leende. Jag kollar frågandes på honom och kollar sen lite bakom han. Han hade bädad upp sin säng för två. Jag kollade på honom och gav han en kram.

- Du får sova där nere.. Om du vill? Sa Justin och kollade ner på sina fötter. Han gjorde sin hairflip lite snabbt och kollade sen upp. Jag skakade på huvudet och gav han en kram. Plötsligt så kände jag att det vibrerade i fickan. Jag kollade på skärmen och det var mamma. Detta kändes inte bra..Aww.. så söta! :D Haha, glöm inte att kommentera ;)

A Bieber Dream, Chapter 38

När jag ätit upp gick jag upp på mitt rum och satt mig vid datorn, kollade justins twitter.. men inget nytt. Jag började kolla runt på olika bloggar och helt plötsligt ringer min mobil, jag kollar fort på klockan och ser att den är kvart över 3, shit tänkte jag och svarade:
- Ja hallå? sa jag
- Hej! det är jag Justin, sa han
- Det såg jag nog, sa jag och kände mig lite taskig
- Jolina.. är du fortfarande sur? frågade han och lät lite ledsen
- Mm, tro inte att du kan komma hit och allt kan bli bra igen, för då tror du fel! röt jag
- Det gör jag inte, och jag vet.. men kan vi träffas och snacka om det åtminstonde? sa han
Jag visste inte om jag var redo att träffa honom än..
- Justin..

Justin snackar med Jolina..

- .. Jag vet inte, sa jag tyst
- Vill du inte träffa mig?! nästan skrek han
- Ne eller jo, fast..
Justin avbröt mig innan jag hann säga något mer.
- Snälla Jolina, jag har saknat dig så jävla mycket jag måste bara få träffa dig!
- Jo jag har saknat dig också.. okej, kan vi träffas hos dig? jag orkar inte vara hemma mer.
- Självklart, sa han och jag hörde nästan hur han log.
- Bra, jag ska börja ta på mig och så, är hos dig om en halvtimme.
- Låter bra, vi ses! sa han och la på.
Det hade nu börjat spöregna så jag bytte om till ett par mörkblåa jeans, en röd tröja och min svarta hood. Jag sminkade mig lite, tog på mig mina röda converse.. ingen smart idé i detta vädret men skitsamma tänkte jag och tog ett paraply och började gå mot bussen. Den gick 15:55 och klockan var 15:50, aja 5 minuter är inte så mycket.
JUSTINS PERSPERKTIV

Ville hon inte träffa mig? det lät som det.. aja, nu var hon på iallafall påväg till mig och det kändes bra, jag satt och tänkte på vad jag skulle säga till henne, jag hade så mycket och förklara för henne! Nästan hela dagen hade jag undrat om jag skulle berätta för henne hur jag känner, tänk om allt blir fel.. det vill jag inte direkt. Plötsligt plingar det på dörren och där står Jolina nästan genomblöt och vi bara står och kollar på varandra som två ufon.
Helt plötsligt kastar hon sig i min famn och där står vi och kramar varandra. Jag andades in hennes härliga doft och bara njöt. Efter att ha stått där ett tag släpper hon taget och bara kollar mig i ögonen, hon i mina och jag i hennes kristall blåa underbara ögon.
- Hej, säger hon plötsligt
- Haha hej på dig, säger jag och ler
Nu insåg jag hur mycket jag saknat henne och drog henne till mig och bara kramade henne igen, jag ville aldrig släppa taget!
- Justin.. säger hon
- Oj förlåt men jag har saknat dig.. säger jag och kollar henne rakt in i ögonen.
- Jag har saknat dig också Justin, men det regnar och här står vi, sa hon och skrattade lite.
- Haha, ja det har du rätt i, sa jag och tog henne i handen och vi gick in och satte oss i soffan, först sa vi inget utan bara kollade på varandra tills hon bröt tystnaden:
- Justin du måste förklara vad som hände med Joanna, jag kan inte släppa det och jag har inte pratat med Joanna sen vi kom hem.
- Snälla Jolina, du måste tro på mig när jag säger att det inte var mer än en kram! Och att förstöra vänskapen mellan er var verkligen det sista jag ville, även om jag inte ens visste att ni kände varandra men ändå! sa jag och fortsatte kolla på henne
- Jo, hon sa samma sak..
- Då förstår du att det är sant för jag gillar..
SHITSHITSHIT.. nu fattar hon, och nu måste jag förklara att jag gillar henne! Hon satt bara och kollade på mig som ett frågetecken.
.. dig.
Nu var hennes ögon gigantiska och jag bara väntade på en reaktion.
JOLINAS PERSPERKTIV

Vad.. sa.. han precis? Gillar mig? nejnejnej.. det kan inte vara sant! och vad fan ska jag svara nu? Jag gillar han också, och nu vet jag att ingeting hände mellan honom och Joanna.. då kan jag inte vara arg eller?
- Justin.. jag gillar.. dig också, mycket.. sa jag, och log och samtidigt kollade ner.
- Så du tror på mig när jag säger att ingeting hände mellan mig och Joanna? sa han och lyfte upp mitt huvud så jag kollade honom i ögonen..
- Ja det gör jag, sa jag och log.
- Bra! sa han och reste sig
Jag bara kollade på honom..
- Jag har lust att vinna över dig på xbox, eller det kanske jag inte kan, sa han och blinkade med ena ögat?
- HA! Jag vinner dig hur lätt som helst sa jag och blev helt hyper!
- Det får vi se, sa han och satte igång spelet.
Justin spelar..

JUSTINS PERSPERKTIV

Wow, tjejen var ju grym! tänkte jag för mig själv när jag såg att hon höll på att ta ledningen..
- Ojdå, vad händer Justin, du är inte så kaxig längre, sa hon retsamt
- hahahahaha, du ska allt få! sa jag och började kämpa som fan tills jag fick ont i fingrarna.
Kan vi inte kolla på film istället sa jag och kollade på henne som hade varit inne i spelet totalt!
- MEN! haha.. okejdå sa hon.
- Vilken vill du se då? frågade jag
- Hm.. bestäm du sa hon och log..
Jag gick fram och letade efter någon bra tills jag hittade ''Win a date with Tad Hamilton''.. Den får det bli.
Jag satte i skivan och gick o satte mig brevid Jolina i soffan.. Hon lutade huvudet mot min axel, det kändes så jävla bra dehär asså.. jag lutade mitt huvud mot hennes och där satt vi.
Plötsligt kollar hon upp på mig, jag kollar på henne.. sen möttes våra läppar..

hahaha.. Detta gillade ni va? ;)A Bieber Dream, Chapter 37

Imorgon skulle jag ÄNTLIGEN få träffa Jolina, jag hade saknat henne så himla mycket fast det gjorde lite ont när jag kom på att hon var arg på mig.. fan! Jag måste verkligen förklara för henne att det inte hände något, bara en kram, samtidigt hoppades jag på att få träffa Joanna också, men den chansen var inte stor.. var Jolina och Joanna ens vänner efter det som hände? Är dom inte det är det verkligen mitt fel! Sen måste jag också förklara för Jolina om smset Jasmine hade skickat till henne, nu får jag bara hoppas på att Jolina tror på mig.
Helt plötsligt kommer Jasmine in i mitt rum, damn.. tänkte jag för mig själv och bet mig i läppen..

.. Shit va snygg hon var, vilken kropp.. förfan vad är det jag håller på med tänkte jag för mig själv. Det är Jolina jag vill ha, det var henne jag gillade, men Jasmine var verkligen en pangbrud!
- Jasmine, har du hört talas om kläder? röt jag
- Förlåt då, fast jag vet att du gillar det egentligen, sa hon och log.
Det gjorde jag, fast ändå inte.
- Nej det gör jag inte, så snälla ta på dig lite kläder, tack! sa jag
- Men shit, ta det lugnt, ville bara fråga en grej men skit i det nu sa hon och gick ut.
Helt seriöst brydde jag mig inte, jag ville inte ens veta.. det enda jag tänkte på nu var Jolina!
Imorgon skulle jag äntligen få träffa henne, få snacka med henne, få krama henne, få kolla in i hennes underbara ögon.. jag rös vid bara tanken! Klockan hade nu blivit 8 och jag var trött som fan, jag hoppade in i duschen och sen la mig. Jolina var fortfarande i mina tankar, hela tiden.. Ska jag säga till henne att jag gillar henne? Tänk om hon inte gillar mig? Jag var nog riktigt illa ute efter smset OCH det som hände med Joanna, eller egentligen det som INTE hände med henne. Jag kände bara för att smsa Jolina och berätta när jag är hemma imorgon, jag var helt sjukt besatt av den tjejen! :
'' Hej Jolina, ville egentligen bara säga att jag är hemma vid 3 imorgon, har längtat.. bara så du vet, ringer dig iallafall xx Biebs''

JOLINAS PERSPERKTIV


Jolina
Jag vaknade och såg att klockan var 12, huh redan? tänkte jag för mig själv. Jag log och drog mig i sängen en stund och sen gick jag upp och duschade, det var verkligen nödvändligt! Efter duschen tog jag på mig mitt bruna linne, ett par bruna shorts och satte upp håret.
Jag kom på att Justin skulle komma idag, så jag tog upp mobilen och kollade om jag fått något nytt sms.. och visst hade jag det, från honom också:
' Hej Jolina, ville egentligen bara säga att jag är hemma vid 3 imorgon, har längtat.. bara så du vet, ringer dig iallafall xx Biebs''

Klockan 3?! Den var redan halv 2, och kommer han hit? jag till honom? fan, sen ska han ringa mig också.. även fast jag saknat honom och vill prata med honom så vill jag inte det samtidigt, oh varför ska allt vara så jävla komplicerat!
Jag gick ner för att äta frukost och trodde att mamma och pappa skulle vara där nere men nej det var dom inte, skönt! Jag började ta fram choklad flingorna och mjölken, satte mig ner och tog upp mobilen. Jag började smsa justin: ''Du sitter säkert på ett plan eller så nu, har saknat dig och det ska bli skönt att få reda ut saker och ting! xx JoJo''

När jag ätit upp gick jag upp på mitt rum och satt mig vid datorn, kollade justins twitter.. men inget nytt. Jag började kolla runt på olika bloggar och helt plötsligt ringer min mobil, jag kollar fort på klockan och ser att den är kvart över 3, shit tänkte jag och svarade:
- Ja hallå? sa jag
- Hej! det är jag Justin, sa han
- Det såg jag nog, sa jag och kände mig lite taskig
- Jolina.. är du fortfarande sur? frågade han och lät lite ledsen
- Mm, tro inte att du kan komma hit och allt kan bli bra igen, för då tror du fel! röt jag
- Det gör jag inte, och jag vet.. men kan vi träffas och snacka om det åtminstonde? sa han
Jag visste inte om jag var redo att träffa honom än..
- Justin..

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT att ni inte fått ett kapitel på länge och att den blev så kort men jag får inte tag på ida någonstans och jag behöver henne! men det blir fler ikväll.. börjar på 38 direkt! :D

RSS 2.0