a Bieber Dream, Chapter 36

" Jag stannar tills på lördag kväll. Skönt och komma hem till Atlanata men även att träffa dig xoxo Biebs"Jag log lite för mig själv. Jag ville faktiskt träffa honom, bara snacka. Kanske var det bara en kram? Jag sminkade mig lite snabbt och tog sen på mig en blå tunika och ett par jeans. Jag kollade snabbt efter min mobil som jag precis haft i handen. Det tog ett tag innan jag hittade den, men jag hittade deb tillslut. Jag gick ner, tog lite pengar och gick sen ut. Jag gick ner mot stan. Det var inte så långt. När jag väl kommer fram så ser jag Sofia men hon är inte ensam. Fan..

Jolina


.. inte Chris! Det hade gått 5 dagar sen han försökt våldta mig men som tur hade Joanna hunnit stoppa honom och jag var nog inte redo att träffa han än, men Sofia väntade på mig och jag kunde ju inte bara vända nu?.. Men vet inte Sofia om festen? Jag gillar inte att se henne med honom, speciellt inte efter i onsdags!
Jag började gå efter dom och när jag var ungefär 2 meter bakom ropade jag på Sofia och såklart skulle Chris reagera och börja le som fan när han såg att det var jag..
- Hej Jolina, sa Sofia och kramade mig
- Hej på dig, sa jag och kramade tillbaka och bara kollade på Chris med en arg blick, men han bara fortsatte le, fan vad jag irriterade mig på den killen!
- Jag glömde berätta att Chris var med mig när du ringde, det är väl ok?, sa hon och blinkade med ena ögat.. Nej för tusan det var inte okej någonstans men det kan jag inte säga nu direkt.
- Ja klart, men jag måste snacka med dig ensam också, sa jag och fick fram ett litet leende.
- Va, ja, jaha okej ja haha visst, men kan vi ta det senare? frågade Sofia
- Jadå, sa jag.
- Bra!
Detta kändes inte bra någonstans, fanfanfan.. varför måste han vara här?! Helt plötsligt känner jag att någon börjar pilla i mitt hår, först trodde jag att det var Sofia men när jag såg att det var Chris hoppade jag till och skrek honom rakt upp i ansiktet:
- RÖR INTE MIG JÄVLA IDIOT!
- Haha, jag skojade lite bara.. föresten har du underbart hår sa han och log det leendet jag en gång i tiden fick mig och smälta.
- DET VAR INTE KUL, OKEJ? VAD GÖR DU HÄR ENS, JAG VILL INTE ENS KOLLA PÅ DIG, SPECIELLT INTE EFTER FESTEN! fortsatte jag och skrika.
Chris min blev plötsligt allvarlig och jag såg hur Sofia kollade konstigt på oss båda..
- Varför inte Jolina, och vilken fest? sa hon med en nyfiken röst
- Inget, sa Chris fort och såg lite nervös ut.
Jag visste att Chris gillade Sofia, och att Sofia gillade Chris men jag brydde mig inte, detta var min hämd.. alla skulle få veta vad Chris gjort!
- Jo, det var det jag ville snacka med dig om Sofia, jag bryr mig inte om hur mycket han förnekar det så är allt sant, tillochmed Joanna kan bekräfta det, sa jag och kollade först på Sofia som bara kollade på mig med ännu nyfiknare blick.. sen märkte jag att Chris kollade på mig med en mördarblick, men jag var inte rädd.
- Jaha, berätta nu Jolina! sa Sofia
- Visst, sa jag och log.. I onsdags var jag och Joanna på en fest där Chris var, vi hade dansat och han hade sedan tvingat i mig flera glas sprit så jag nästan var helt medvetlös.. sen hade han föööörsökt.. våldta mig, men som tur hann Joanna stoppa honom, och när han försökte, så hade jag svimmat av, när jag berättade allt så stog Sofia och kollade på mig totalt chockad med öppen mun, men hon kom fort på sig själv och stängde den.
Hon vände sig mot Chris som bara hade stått helt tyst under tiden jag berättat och det hade Sofia märkt.
- Chris.. är detta sant?, sa hon och kollade på honom med en arg fast samtidigt ledsen blick.
Han svarade inte direkt och då förstod Sofia att jag talade sanning och totalt exploderade!
- FÖR HELVETE CHRIS, HUR KAN DU ENS GÖRA SÅ? OCH MOT JOANNA? ÄR DU STÖRD MÄNNISKA?! började hon skrika och såklart började Chris skylla ifrån sig:
- Asså Sofia, jag var full och visste inte vad jag gjorde, snälla förlåt! sa han och det verkade som att han höll på att gråta.
- Fyfan, jag skiter i vilket, jag hatar dig jävla äckel! sa Sofia och gick därifrån.
Jag kollade en sista gång på Chris och småflinade och han såg riktigt förbannad ut, det sket jag fullständigt i, jag hade fått min hämnd och det kändes bra, skit bra faktiskt.. sen gick jag efter Sofia som hade börjat gråta, fan också tänkte jag!
- Sofia, förlåt det var inte meningen att förstöra mellan er, men jag kunde inte se er tillsammans efter vad han nästan gjorde mot mig! nästan skrek jag
- Jolina, du gjorde inget fel, han är ett svin och jag fattar inte att jag gillat honom, men jag måste verkligen hem nu.. tack igen! sa hon och kramade mig och jag kramade tillbaka henne.
- Ja det är han verkligen.. ah okej.. men ring mig om det är något, ok? sa jag och log
- Absolut, sa hon och log tillbaka.
Sofia..

På vägen hem kom jag på att jag skulle få träffa Justin imorgon, jag längtade faktiskt lite men jag var fortfarande sjukt arg på honom.. hoppas att han kan förklara vad som hände.. för jag vet vad jag såg!
Nu var jag hemma och låste upp, klockan var redan 6 och jag kom hem lagom till middagen.
- Jolina? hörde jag mamma ropa ifrån köket
- Jaaaaa? ropade jag tillbaka och gick till köket
- Oh du kom precis till middagen, gå och tvätta händerna, kom sen och sätt dig, sa hon
- Okej, sa jag och gick och tvättade händerna.
När jag satt mig ner och tagit min mat så kollade både mamma och pappa konstigt på mig..
- Ska ni äta eller bara sitta och glo på mig? frågade jag och kollade på dom
- Jolina, vi vill att du berättar vad som hände mellan dig och Joanna igår, du nämde att det inte är du som går runt och hånglar med..? Berätta nu vad du menade med det! röt pappa
- Seriöst pappa? Det är en grej mellan mig och Joanna, plus varför ska ni bry er om Joanna? ni är inte hennes föräldrar! röt jag tillbaka
- Nej men det är viktigt för oss och veta, sa mamma
- Synd att ni inte får veta då! röt jag och gick upp på mitt rum
Fan va jobbiga dom var asså, varför kan jag inte ha normala föräldrar, som alla andra.. dom måste alltid bry sig om allt och alla! Jag gick in på twitter och såg att Justin hade skrivit något: ''I just can't wait, tomorrow i gonna meet someone special'' Var det mig han menade?.. nej det kunde det inte vara. Jag stängde av datorn och satte på en film.. jag måste ha varit sjukt trött eftersom jag somnade..


JUSTINS PERSPERKTIV

Imorgon skulle jag ÄNTLIGEN få träffa Jolina, jag hade saknat henne så himla mycket fast det gjorde lite ont när jag kom på att hon var arg på mig.. fan! Jag måste verkligen förklara för henne att det inte hände något, bara en kram, samtidigt hoppades jag på att få träffa Joanna också, men den chansen var inte stor.. var Jolina och Joanna ens vänner efter det som hände? Är dom inte det är det verkligen mitt fel! Sen måste jag också förklara för Jolina om smset Jasmine hade skickat till henne, nu får jag bara hoppas på att Jolina tror på mig.
Helt plötsligt kommer Jasmine in i mitt rum, damn.. tänkte jag för mig själv och bet mig i läppen..

hihi, älskar och sluta när allt blir spännande! Föresten vad tycker ni om den nya headern jag gjorde igår? :D

a Bieber dream, Chapter 35

- Du kan inte följa med! Sa jag och kollade oroligt.
- Ska du byta om eller vad? Sa Jasmine och kollade på mig med en retsam blick.
- Nej.. Men till Atlanta! Suckade jag lite lätt. Jag såg hur hennes blick gick från glad till ledsen.

- Varför? Mummlade hon. Jag berättade lite lätt för henne att jag skulle träffa Jolina. Hon såg plötsligt väldigt läskig ut, hon skulle slå till mig när som helst. Precis när jag skulle vända mig om så..

Känner jag hur Jasmine tar tag i mig.
- Din jävla player, ska du inte gå och kyssa Jolina också? Fast det har du ju redan gjort.. Justin, jag har aldrig haft känslor för dig. Sa Jasmine. Och precis när jag skulle öppna munnen så slår hon till mig på kinden.
- Vad fan gjorde du så för? Röt jag och så kände jag hur hon slog till mig igen. Den här gången släppte hon mig och gick mot sin buss.

- Du får hitta någon annan som kan sjunga Overboard med dig när Jessica inte kan! Skrek Jasmine. Fan.. Mitt liv suger just nu. Jag gick in bussen för att packa det sista. Plötsligt står Pattie där och hon har sett allt.
- Vad har hänt? Frågade Pattie oroligt. Jag mummlade lite tyst att jag inte ville snacka och hon nickade. Jag gick bak i bussen och in på mitt rum. Jag började packa alla saker och gick sen i på toan. Jag behöver verkligen ta en dush. Jag satte på dushen och tog sen av mig kläderna. När jag var klar så gick jag snabbt ut ur dushen och satte på mig kläderna. Jag fönade håret lite snabbt. Sen så gjorde jag min vanliga " Hairflip " och gick ut ut badrummet.

Jag gick in på mitt rum och satte igång datorn. Jag gick in på twitter och följde några fans och RT några. En tjej som heter Olivia skickade en länk till mig. Jag kollade sidan och det kom upp maaassa bilder på mig där det stog att jag var gay m.m.
Jag suckade lite åt sidan. Detta var så onödigt, jag fattar inte varför folk gör sånt här? Vad hade dom tyckt om jag gjorde så mot dom.. Men jag såg sen att det var massa Belieber's som kommenterat. Jag log lite för mig själv. Sen så kommer plötsligt Jasmine in.
- Justin! Du måste lyssna på mig..
- Gå! Röt jag.
- Justin.. Snälla?
- UT, UT, UT, UT! Skrek jag och hon gick tillslut. Det var skönt att bli av med henne. Jag stängde ner datorn och gick ut till mamma. Idag skulle jag bara slappa. Det var inga konserter tills på söndag. Jag ville så gärna åka till Atlanta idag..

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att mobilen vibrera. Det var Joanna. Jag sket i att svara men det slutade aldrig ringa så tillslut svarade jag.

- Jolina?
- Ja? Röt jag.
- Asså förlåt! Vi kysstes inte.. Jag lovar!
- Okej..
- Ja, snälla.. Var inte sur?
- Okej..
- Vadå okej? Du kan väll säga något annat en okej?
- Ja det kan jag, men jag vill inte! Mummlade jag och la på.

Jag orkade inte snacka med henne. Jag satte mig upp och började gå ner. Det var höstlov nu.. Ingen skola! Jag log lite åt tanken och öppnade kylskåpet.
- Ost, ost och ännu mera ost. Jag tog ut osten och en macka. Jag la på några ostbitar och satte mig i soffan. Jovana hade åkt hem till Sverige och mamma och pappa jobbade som vanligt. Jag svalde den sista biten av mackan och gick upp igen. Jag satte på datan och det första som kom upp var en sida där det stog att Justin Bieber är gay. Jag tyckte lite synd om honom. Så kom det plötsligt upp en bild.
- HAHAHAHAHAHAHAHA! Skrattade jag. Jag började rulla på golvet av skratt. Jag kunde knappt andas. Det var den bästa bilden jag sett. Men jag kände mig samtidigt lite taskig. Det var synd om honom, bilden hade kommit ut på internet. Men var det verkligen han? Dom kanske hade klippt in huvudet. Jag stängde ner bilden för att inte tappa andan.

Jag gick in på Facebook och jag hade 48 nya händelser. Jag orkade inte kolla så istället la jag ner datan och så tog jag på mig. Jag hade inget och göra idag så jag bestämde mig för att ringa Sofia. Vi hade inte gjort något sen jag träffade Justin. Jag tog upp mobilen och slog nummret.

- Hallå? Sa jag och hoppades på att hon skulle svara.
- Ja, hej?
- Hej Sofia! Log jag.
- Hej, vad va det?
- Vill du ses, det var längesen?
- Visst, ja det var det! Vi kan väl ses inne i stan om 20 minuter?
- Mm!
- Aja, hejdå.. Syns sen. Sa hon och la på. Jag log lite för mig själv och så fick jag plötsligt ett sms från Justin.
" Jag stannar tills på lördag kväll. Skönt och komma hem till Atlanata men även att träffa dig xoxo Biebs" Jag log lite för mig själv. Jag ville faktiskt träffa honom, bara snacka. Kanske var det bara en kram? Jag sminkade mig lite snabbt och tog sen på mig en blå tunika och ett par jeans. Jag kollade snabbt efter min mobil som jag precis haft i handen. Det tog ett tag innan jag hittade den, men jag hittade deb tillslut. Jag gick ner, tog lite pengar och gick sen ut. Jag gick ner mot stan. Det var inte så långt. När jag väl kommer fram så ser jag Sofia men hon är inte ensam. Fan..

Vem tror ni hon står med? Och koooommentera OM ni vill ha 36! :)

a Bieber dream, Chapter 34

- Är du hungrig? Ropade mamma nedifrån.
- Klockan är 12 på natten! Stönade jag. Hon svarade inte. Jag loggade in på twitter och kollade om Justin hade skrivit något nytt. Men det hade han inte. Jag stängde av datorn och la ner den på golvet. Jag ställde mig sakta upp och började gå mot toaletten för att sminka av mig. Den här gången gick det mycket bättre. Jag hittade till handduken direkt. Sen så borstade jag snabbt tänderna och gick till mitt rum. Jag sket i att säga godnatt till mamma eller pappa utan jag gick bara och la mig. Precis innan jag skulle somna så fick jag ett sms från Justin.. Jag läste snabbt igenom det. Fan! ...

Killen är ju dum på riktigt. Jag läste sms snabbt igen " Jaja, vi få snacka på tisdag.. Du har ju trots allt lovat att träffa mig då! ;) Xoxo Biebs" Jag ville inte träffa honom. Fan.. Jag sket i att svara och la ner mobilen på golvet och somnade.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Fanfanfan.. Jag visste inte ens att hon kände Joanna ju? Det får inte vara sant.
- Juuustin! Hör jag någon ropa. Jag vänder mig om och där kommer Jasmine springandes.
- Hej.. Suckade jag lite tyst. Jasmine kommer fram och hoppar upp i min famn och ger mig en kram. Jag släpper henne långsamt och kollar frågandes på henne.

- Jag kan följa med till Atlanta på tisdag! Log Jasmine jätte stort. Fan, hur ska detta gå? Fast dom har ju aldrig träffats, Jolina och Jasmine? Det kanske kommer att gå.. ? Fast jag är verkligen sur på Jasmine.. Smset hon skickade till Jolina.

- Nej! Jag vill inte ha med dig.. Mummlade jag.
- Ja? Fan vad kul vi.. Va? Sa Jasmine med en allvarlig blick.
- Mm.. Suckade jag.
- Justin, vad är det med dig? Jag trodde vi hade något? Sa Jasmine och kollade sorgset på mig.

Vad snackar hon om? Vi har fan aldrig haft något? Jag kollade mig omkring och började gå mot tourbussen. Jag tänkte börja packa tills imorgon. Jag kollade snabbt bak och där stog Jasmine, så ser jag en liten tår från hennes öga. Fan, jag klarar inte va en tjej som gråter. Jag bestämde mig för att gå tillbaka och snacka med henne.

- Jasmine.. Gråt inte! Sa jag med sorgsna ögon. Hon log ett litet svagt leende mot mig. Jag skulle precis ge henne en liten kram men so började hon kyssa mig. Jag besvarde kyssen. Sen så släppte jag efter ett tag.Jag kollade på henne och hon log. Jag suckade lite lätt och började gå mot bussen igen. Jasmine hoppade långsamt efter mig.

- Du kan inte följa med! Sa jag och kollade oroligt.
- Ska du byta om eller vad? Sa Jasmine och kollade på mig med en retsam blick.
- Nej.. Men till Atlanta! Suckade jag lite lätt. Jag såg hur hennes blick gick från glad till ledsen.

- Varför? Mummlade hon. Jag berättade lite lätt för henne att jag skulle träffa Jolina. Hon såg plötsligt väldigt läskig ut, hon skulle slå till mig när som helst. Precis när jag skulle vända mig om så..

Vad händer? :) Och kommenteraaaa.. Och jag gjorde 34 för att jag var sjuk idag.. Igentligen skulle Elma göra det men.. Hon kan bara göra nästa ;)

a Bieber dream, Chapter 33

Det är klart att jag känner Joanna tänkte jag för mig själv, men juste.. det visste ju inte Justin, aja.. gjort är gjort och jag såg vad jag såg! Jag sket i och svara för vi var framme nu, vi hade precis kommit i tid för vårt plan gick om 15 minuter. Mamma betalade taxi chauffören och vi gick ut.
Nu satt vi på planet, Jag längst in, mamma i mitten och Joanna längst ut, helt plötsligt får jag ett sms från.. justin, vad fan vill han nu då tänkte jag för mig själv och började läsa..
Det är klart att jag känner Joanna tänkte jag för mig själv, men juste.. det visste ju inte Justin, aja.. gjort är gjort och jag såg vad jag såg! Jag sket i och svara för vi var framme nu, vi hade precis kommit i tid för vårt plan gick om 15 minuter. Mamma betalade taxi chauffören och vi gick ut.

Nu satt vi på planet, Jag längst in, mamma i mitten och Joanna längst ut, helt plötsligt får jag ett sms från.. justin, vad fan vill han nu då tänkte jag för mig själv och började läsa..


" Jolina, var inte sur! Vi är inte ens tillsammans.. Och jag kysste faktiskt inte henne.. Vi kramades och så kom du precis när hon skulle släppa kramen.. Så det såg bara ut så.. Förlåt Jolina.. Förlåt.. xo Biebs"
Jag brydde mig inte om sms utan stoppade bara ner mobilen i fickan igen. Och Joanna visste att jag faktiskt gillade Justin lite.. Eller? Jag orkade inte tänka mer så jag lutade mig mot fönstret och tillslut somnade jag.

- Haaaallå? Sa mamma retsamt och glodde på mig.
- Va? Sa jag och kisade med ögonen.  Jag hade precis vaknat. Jag fick tillslut upp ögonen helt och kollade mig omkring, vart är alla? Jag ställde mig upp och så ser jag Joanna.
- Asså Jolina, förlåt.. Jag kan förklara! Sa Joanna oroligt och kollade på mig. Jag gick bara förbi henne och ut från planet. Det var några lite längre bak men dom flesta hade nu gått av.
- Vad är klockan? Sa jag och sneglade åt mamma.
- Jag vet inte. Sa mamma ireeterat.
- Men vad är det? Röt jag. Hon var så jävla sur hela tiden.. Tyckte jag..
- För att du och Joanna aldrig kan gå en hel dag utan att vara vänner! Sa mamma och stannade upp för att kolla på mig och Joanna som kollade på varandra.

- MEN DU VET INTE VAD SOM HAR HÄNT? Skrek jag och gick snabbt där ifrån. Jag gick bort mot väskbanden för att kolla efter min resväska. Strax efter mig kom mamma och Joanna. Dom kollade bara på mig båda två och sen så gick vi ut på utsidan.
- Hur kommer vi hem? Suckade jag och kollade på mamma. Men hon iggade mig och så kommer plötsligt en bil. Det var pappa som hade kommit.
- Heej! Sa pappa och tänkte ge mig och mamma en kram. Men både jag och mamma gick undan och satte oss i bilen och stängde dörren efter oss. Både pappa och Joanna kollade på oss som små ufon. Joanna och pappa satte sig sen i bilen. Det var väldigt tyst hela vägen. Tills pappa bröt tystnaden.

- Okej, vad är det som har hänt? Sa pappa och kollade bak. Jag skakade bara på huvudet.
- Nej, det är inget speciellt! Sa mamma tillslut. Jag slängde en hård blick på mamma och hon suckade lite lätt och kollade ut genom fönstret.

Bilresan gick annars ganska fort. Så fort vi hade släppt av Joanna började alla prata i mun på varandra.
- Varför bråkar ni? Det är så onödigt.. Suckade mamma.
- Ja, det tycker jag med! Instämde pappa.
- Men det är inte jag som går runt och hånglar me.. Nej det var inget. Pappa parkerad bilen utanför oss och mamma kollade frågandes på mig.

- Vadå? Sa mamma besämt.
- Nä, inget! Mummlade jag lite tyst.
- Jo något var det, Det fattar vi Jolina! Röt pappa framifrån.
- MEN DET ÄR JU INGET? Röt jag och gick ur bilen och smällde dörren efter mig. Jag tog upp min hemnyckel och gick in. Mamma fick ta in min väska. Jag orkade inte det. Jag gick upp på mitt rum och satte genast på datorn. Det var nog den jag hade saknat mest. Jag log lite för mig själv när datorn gick på.

- Är du hungrig? Ropade mamma nedifrån.
- Klockan är 12 på natten! Stönade jag. Hon svarade inte. Jag loggade in på twitter och kollade om Justin hade skrivit något nytt. Men det hade han inte. Jag stängde av datorn och la ner den på golvet. Jag ställde mig sakta upp och började gå mot toaletten för att sminka av mig. Den här gången gick det mycket bättre. Jag hittade till handduken direkt. Sen så borstade jag snabbt tänderna och gick till mitt rum. Jag sket i att säga godnatt till mamma eller pappa utan jag gick bara och la mig. Precis innan jag skulle somna så fick jag ett sms från Justin.. Jag läste snabbt igenom det. Fan! ...

Ni får mera imorgon :) Och kommentera lite mera kanske? :D Men vad tror ni det står? Puss.. Och det blev ingen bild.. Hittade ingen bra ;)


a Bieber Dream, Chapter 32

Jag gick in bakom gardinen och gick den vägen dom sa åt mig, rakt tills jag såg en toalett, jag kollade mig runt om men såg ingen toalett, där var den! jag började genast gå fortare, jag svängde höger. Jag såg skylten det stog ''Justin Bieber'' på och tvekade om jag skulle gå in, tänk om han bytade om eller något? shit.. jag sket i det och öppnade dörren.. där satt dom.. jag kollade på dom med stora ögon och jag kände hur gråten satt i halsen..

Fan jag orkade verkligen inte mer, jag gillade justin och det vet Joanna! Men varför kysstes dom? Eller gjorde dom det? Det såg ut så i alla fall.. Jag hade inte orkat lyssna på dom utan bara sprungit ut och satt mig på den stora trappan utanför, varken Justin eller Joanna hade sprungit efter, hur kunde dom? Speciellt Joanna, hon var fan min bästa vän! Jag tog upp mobilen och såg att jag fått ett sms av Joanna:
''Jolina var är du?! Det hände ingenting jag lovar, snälla svara nu!'' Trodde hon jag var dum eller? Jag såg att dom höll på att kyssa varandra! Jag började skriva tillbaka:
''Skit du i det och vill du att jag ska tro på det Joanna? JAG SÅG VAD SOM HÄNDE, OKEJ?!'' skrev jag tillbaka.
Jag fick inget svar tillbaka så jag stoppade ner mobilen och började gå tillbaka till hotellet, tur att det låg så nära, jag hade aldrig hittat hem annars. Medans jag gick hade jag fått ett sms från Joanna men jag hade inte läst det, jag ville inte snacka med henne nu, hon visste verkligen att jag gillade justin och justin gillade mig? Eller så verkade ialla fall i smsen han skickade igår.. Nu var jag framme och tog hissen upp till vårt rum, min mascara hade kladdat av sig när jag gråtit och jag såg säkert ut som ett monster men just nu, orkade jag verkligen inte bry mig ett dugg!
Jag låste upp, gick in på toaletten och duschade.. jag var verkligen svettig efter att ha gått den lilla biten hem men det är så varmt här i bahama's! Efter duschen tog jag på mig min pyjamas, stängde av mobilen och kastade mig i sängen..
JUSTINS PERSPERKTIV

VA?! Va dedär Jolina?! Vad fan gjorde hon här och hur kände Joanna och Jolina varandra? Fan nu hade jag sabbat det rejält, eller? Jag och Jolina var ju bara vänner.. fortfarande och jag och Joanna kände knappt varandra och det hände verkligen INGENTING mellan oss, okej.. en kram typ var det och jag måste ju erkänna att jag flirtade med henne lite men varför blev Jolina så upprörd egentligen?
Jag tog fram mobilen och började smsa henne:
''Jolina? Jag vet inte vad som hände där inne precis, känner du Joanna ens? Jag är ledsen iallafall.. xx Bieber''

Detta var egentligen helt sjukt.. Jag kunde fortfarande inte förstå att Jolina varit här.. och hur kom hon in? BACKSTAGE PASS! helvete också! Alla tankar jag hade i mitt huvud fick mig och somna på soffan i mitt rum..
JOLINAS PERSPERKTIV

Jag vaknade upp av att solen sken rakt in i mina ögon, jag gnuggade dom och satte mig upp, i några sekunder var jag totalt bländad men det gick över fort. Jag kollade mig omkring och såg inte Joanna någonstans.. ha, hon va säkert med justin. Jag gick upp och hoppade in i duschen, sedan borstade jag tänderna och tog på mig. Klockan var 12 och mamma skulle komma till oss vid 3.. bäst att jag skyndar mig tänkte jag och skulle precis gå ner och äta frukost när någon tar mig på axlen!
- Jolina? hör jag Joanna säga
- FÖR HELVETE JOANNA, FAN VA DU SKRÄMS! skrek jag henne rakt upp i ansiktet
- Förlåt.. sa hon och tittade ner i golvet
Asså seriöst, du måste tro på mig! Det hände ingenting igår och jag vet hur mycket du gillar Justin! Sa hon
- Joanna, jag såg er! Ni skulle precis kyssas, men tyvärr störde jag.. synd va? sa jag och gjorde en kaxig min, sedan vände jag på klacken och gick ut.
När jag kom ner så letade jag först efter Justin eller Jasmine, men ingen av dom va där.. skönt tänkte jag. Jag tog min bricka och började plocka lite frukt tills jag fick syn på.. JORDGUBBARNA! Om det var något jag älskade, så var det Jordgubbar! Jag började lasta på flera stycken på min tallrik tills jag kom på att det var flera som skulle ha..
Jolina med sin jordgubbe..

Jag hade glömt att sätta på mobilen när jag gick upp imorse så jag gjorde det nu.. 4 nya sms, 2 från Joanna, 1 från mamma och såklart ett från.. justin. Jag läste joannas först, dom båda var från igår så jag orkade inte läsa.. nästa var från mamma:
''Godmorgon min solstråle, du vet att ni ska vara färdiga vid 3? puss''
Jag började skriva tillbaka:
''Hejhej, jadå.. jag sitter och äter frukost nu, här finns.. JORDGUBBAR! Ska snart springa upp och packa det sista, puss''

Jag åt upp mina sista jordgubbar och sen la jag min bricka på den stora diskbänken. Jag tog hissen upp och där står Joanna och plattar sitt bruna, långa hår.. det var verkligen vackert, inte konstigt att justin kysst henne!
- Du vet att min mamma kommer hit vid 3? den är halv 2 nu, sa jag med en irriterad ton.
- Ja Jolina, jag vet sa hon och vände sig om mot speglen igen.
Jag packade det sista och la in det i väskan, jag kollade mig runt och checkade om jag hade glömt något.. nepp!
Plötsligt knackar någon på dörren, jag hör Joanna gå och öppna och det är mamma som kommit.. är klockan redan 3? shit.. aja, jag var iallafall färdig nu, Joanna lika så. Vi checkade ut och tog taxin till flygplatsen..
Jag och joanna hade inte sagt något till varandra under hela bilresa, självklart skulle mamma undra varför!
- Varför är ni så tysta, frågade hon
- Det är inget, mumlade jag
- Jo något ser jag att det är, sa hon och småskrattade
Nu började jag bli irriterad på riktigt, varför kunde inte Joanna säga något?
- Nej mamma, vi har inget och snacka om.. okej?, sa jag
- Jaja ja ja, okejdå.. sa mamma lite ledset
- Mm, fick jag fram
Jag hade totalt glömt bort att läsa smset från justin imorse! Så jag tog upp mobilen och började läsa:
''Jolina? Jag vet inte vad som hände där inne precis, känner du Joanna ens? Jag är ledsen iallafall.. xx Bieber''

Det är klart att jag känner Joanna tänkte jag för mig själv, men juste.. det visste ju inte Justin, aja.. gjort är gjort och jag såg vad jag såg! Jag sket i och svara för vi var framme nu, vi hade precis kommit i tid för vårt plan gick om 15 minuter. Mamma betalade taxi chauffören och vi gick ut.
Nu satt vi på planet, Jag längst in, mamma i mitten och Joanna längst ut, helt plötsligt får jag ett sms från.. justin, vad fan vill han nu då tänkte jag för mig själv och började läsa..

Förlåt att 32:an kom upp så sent, men ni får ett till ikväll, ida håller på just nu! Men imorgon blir det fler haha, då jag hoppas att internet inte håller på och krånglar med mig! :DA Bieber Dream, Chapter 31

Jag kände en liten tår och det syntes på storbilden.
- JUUUUUUUUUUUUUSTIN, DON'T CRY! Skrek publiken. Jag insåg att jag hade världens bästa fans, fast.. Det har jag ju vetat länge. Men nu var det dags för OLLG. Publiken har väntat, jag har väntat.. Alla har väntat. Det kommer alltid upp en helt fantastisk tjej upp. Min crew har verkligen bra smak. Jag gick in bakom scenen och..


JUSTINS PERSPERKTIV

Nu var det dags, jag hade bytt om och jag skulle gå ut och sjunga One Less Lonely Girl.. Det var typ höjdpunkten på hela konserten! Denna gången skulle mitt crew välja ut en tjej som jag skulle sjunga för lite längre bak i publiken..
Jonas som jobbar i crewet kom och sa att jag skulle ut om 2 min, shit varför var jag så nervös?
Nu gäller det, jag gick ut och hörde publikens skrik och jag kom på ännu en gång varför jag älskade mitt jobb! Jag hörde tjejerna skrika ''i love you justiiiiiiiiiiin, i love you'' och jag skrek tillbaka ''i love you to!'' och dom började skrika ännu högre! Efter att ha gått runt på scenen och kollat att allt var färdig skrek jag ''are you ready?!'' ''YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!'' skrek dom tillbaka! Matthew som jobbade i crewet kom upp med tjejen jag skulle sjunga till.. shit vad fin hon var.. hon hade brunt hår, blåa ögon, en rosa klänning och svarta ballerina skor. ''hello beautiful'' sa jag till henne och log. hi, sa hon och jag såg lite hur genererad hon blev. ''whats youre name?'' frågade jag henne. ''Joanna'', sa hon tyst.. ''you have a beautiful name, joanna'' sa jag till henne och log och sen tog jag tag i hennes hand och ledde henne till stolen. ''let's go'' skrek jag och började sjunga:
(jag vet att det inte ser ut som Joanna men ni får föreställa er det haha)

''Alright let's go
There's gonna be one less lonely girl 
One less lonely girl
There's gonna be one less lonely girl
One less lonely girl

How many I told you's and start overs 
And shoulders have you cried on before 
How many promises be honest girl
How many tears you let hit the floor
How many bags you packed 
Just to take 'em back tell me that
How many either or's but no more 
If you let me inside of your world 
There'd be the one less lonely girl''

Jag såg hur hon log och fick tårar i ögonen, jag hoppas att det är glädjetårar tänkte jag för mig själv, jag log tillbaka och fortsatte sjunga:
''Ohhoh oh
Saw so many pretty faces before I saw you you 
Now all I see is you
I'm coming for you
Noo No
Don't need these other pretty faces like i need you
And when you're mine in the world
There's gonna be one less lonely girl
One less lonely girl
There's gonna be one less lonely girl

I'm gonna put you first
I'll show you what you're worth
If you let me inside your world
There's gonna be one less lonely girl''

JOLINAS PERSPERKTIV

Joanna såg verkligen ut att njuta.. fan.. jag ville sitta där, med justin sjungandes för mig. Jag tänkte på hur chockad han skulle bli om crewet tog med mig upp och sen skulle vi stått där haha, jag log lite för mig själv och glömde bort tiden och Justin hade sjungit klart. Joanna hade börjat lipa, tydligen glädjetårar och jag var faktiskt lite avundsjuk på henne. Justin skrek '' thank you, i love you all, i hope i see you all soon again!'' och gick ut.. hand i hand.. med Joanna, vart skulle dom? Backstage? Shit jag måste dit! Jag reste mig upp fort som fan samtidigt som jag försökte leta upp mina backstage biljetter och fick panik när jag inte hittade dom men märkte sen att dom låg i en annan ficka i väskan..
(Jolinas backstage pass och biljett)

När jag kom fram så står det två stora vakter och kollar på mig
- Eh hej.. jag har backstage biljetter.. sa jag lite oroligt och kollade på dom
- Jaha, men det är inte dags än, sa den ena mannen med en väldigt mörk röst
- Men jag måste verkligen komma in nu, min bästa vän, Joanna.. är där inne med Justin! nästan skrek jag
- Och det ska vi tro på? Du får vänta helt enkelt, sa han och kollade bort.
- SNÄLLA, DET ÄR VIKTIGT! skrek jag
Dom två vakterna kollade på varandra och sen bad dom mig visa min biljett igen.
- Här, sa jag och visade
- Okej, han är säkert i sitt rum.. Gå rakt fram och sväng sen höger vid toaletten så kommer du se en skylt det står ''Justin Bieber'' på.
- Absolut sa jag och tackade dom!
Jag gick in bakom gardinen och gick den vägen dom sa åt mig, rakt tills jag såg en toalett, jag kollade mig runt om men såg ingen toalett, där var den! jag började genast gå fortare, jag svängde höger. Jag såg skylten det stog ''Justin Bieber'' på och tvekade om jag skulle gå in, tänk om han bytade om eller något? shit.. jag sket i det och öppnade dörren.. där satt dom.. jag kollade på dom med stora ögon och jag kände hur gråten satt i halsen..
- JOLINA, DET ÄR INTE SOM DU TROR, JAG LOVAR, NEJ JOLINA SNÄLLA!...


Spännande va? haha, vad tror ni hände och varför blev Jolina så upprörd? Kommentera vad ni tycker! :D
Nu ska jag och Ida även börja skriva på 32 och 33!

a Bieber Dream, Chapter 30

Vi gick ut på utsidan och såg att en limousin hade kommit. Jag fick också precis ett sms att mamma hade kommit. Men jag orkade inte bry mig. Vi gick i limousinen och började åka mot konserten. Det var helt galet, Folk överallt. Man kunde knappt andas. Jag och Joanna som var väldigt smidiga gick igenom alla människor och kom snabbt in. När vi kommit in på insidan av konserthuset var det helt fullt. Efter ett tag när alla börjat få platser gick jag och Joanna och satte oss. Vi satt i typ mitten.. Och snart började stunden alla hade väntat på.. Även jag!


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

- When i say "Justin", you say "Bieber".
- JUSTIN
- BIEBER!
- JUSTIN
- BIEBER!!
- When i say "One" you say "Time"
- ONE
- TIME!
- ONE
- TIME!!
Det var precis som i drömmen. Jag såg vackra tjejer överallt. Jag tog tag i en tjejs hand samtidigt som jag sjöng och gjorde en lur mot mitt öra till henne.

You look so deep
You know that it humbles me,
Your by my side and troubles them don't trouble me
Many have called but the chosen Is you
Whatever you want shawty I'll give it to you
You look so deep
You know that it humbles me,
Your by my side and troubles them don't trouble me
Many have called but the chosen Is you
Whatever you want shawty I'll give it to you

Sjöng jag samtidigt som jag släppte hennes hand. Jag log mot henne och hon började skrika ännu mer. Fansen var helt galna idag. Jag har inte varit med om värre. En tjej lite längre bak i publiken började skrika att min flickvän var här. För det första har jag ingen flickvän. Jag började kolla mig omkring och så såg jag Jasmine. Tror folk att vi är ihop nu? Jag gick in igen för att fortsätta sjunga. Nu skulle Jag och Jasmine sjunga Overboard.
Jag tog min hand på Jasmine kind och hon gjorde det samma.
- Jag älskar er! Skrek jag samtidigt som jag och Jasmine gick hand i hand ut från sen. Sen så sjöng jag baby,  U smile , Never let you go och up. När jag sjöng up så åkte jag runt i en "luftballong"
Sen så var det också dags för Down to earth. Jag älskade den låten, men den gav mig så starka känslor. Jag blir ledsen av den men samtidigt glad. Det var en konstig känsla som inte går att beskriva. Jag gick ut på scen och satte mig vid pianot och skulle börja sjunga.
Jag kände en liten tår och det syntes på storbilden.
- JUUUUUUUUUUUUUSTIN, DON'T CRY! Skrek publiken. Jag insåg att jag hade världens bästa fans, fast.. Det har jag ju vetat länge. Men nu var det dags för OLLG. Publiken har väntat, jag har väntat.. Alla har väntat. Det kommer alltid upp en helt fantastisk tjej upp. Min crew har verkligen bra smak. Jag gick in bakom scenen och..

Vad händer? Vem ska få komma upp? :) 31 Har Elma gjort, så ni får vänta på att hon lägger upp den helt enkelt ;) Och glöm inte att kommentera! :D

a Bieber Dream, Chapter 29

Men gud, Justin kan ju inte gilla henne? Eller? Jag borde inte vara så avendsjuk.. Jag vet att Justin endå gillar mig.. Men tänk om? Jag måste göra något.. Jag ska snacka med henne, Jag antar att hon var påväg mot poolen. Jag småsprang genast mot poolen med hopp att hon är där. Och där ligger hon och.. Sover? Och varför har hon ingen överdel på sig? Haha, detta måste ju var bästa tillfället. Jag vet exakt vad jag ska göra..
JOANNA'S PERSPEKTIV:
Jag är verkligen superglad just nu. Mamma lätt mig vara kvar? Men vart skulle Jolina nu igen? Justdet.. poolen. Jag drog av mig mina kläder och knäppte upp BHn. Jag funderade på om jag skulle dusha först, men då är det bättre att göra det efter jag badat. Jag tog på mig min bikini överdel och sen underdelen. Jag hade inte med mig någon handduk så jag tog en från hotellet. Jag gick ner mot lobbyn och kollade ut mot poolen. Det var fullt med killar där. Det kändes lite pinsamt att gå dit om inte Jolina är där. Plötsligt ser jag Jolina ligga där på en luft madrass utan överdel. Och så står det också en tjej med en vattenslang. Vad hade hon tänkt göra? Jag springer mot tjejen som håller i vattenslangen.
- Vad gör du? Röt jag. Hon börajde skratta och så gick plötsligt slangen på och allt vatten hamnade rakt på Jolina. Det var iskallt vatten så hon hoppade upp från madrassen och alla männsikor, killarna speciellt började glo. Fan tänkte jag.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Vad fan tänker Joanna på. Jag gick upp till poolkanten och gick sakta upp för trappan. Jag satte mig sen på kanten för att skaka av mig.
Men gud, Justin kan ju inte gilla henne? Eller? Jag borde inte vara så avendsjuk.. Jag vet att Justin endå gillar mig.. Men tänk om? Jag måste göra något.. Jag ska snacka med henne, Jag antar att hon var påväg mot poolen. Jag småsprang genast mot poolen med hopp att hon är där. Och där ligger hon och.. Sover? Och varför har hon ingen överdel på sig? Haha, detta måste ju var bästa tillfället. Jag vet exakt vad jag ska göra..


JOANNA'S PERSPEKTIV:
Jag är verkligen superglad just nu. Mamma lätt mig vara kvar? Men vart skulle Jolina nu igen? Justdet.. poolen. Jag drog av mig mina kläder och knäppte upp BHn. Jag funderade på om jag skulle dusha först, men då är det bättre att göra det efter jag badat. Jag tog på mig min bikini överdel och sen underdelen. Jag hade inte med mig någon handduk så jag tog en från hotellet. Jag gick ner mot lobbyn och kollade ut mot poolen. Det var fullt med killar där. Det kändes lite pinsamt att gå dit om inte Jolina är där. Plötsligt ser jag Jolina ligga där på en luft madrass utan överdel. Och så står det också en tjej med en vattenslang. Vad hade hon tänkt göra? Jag springer mot tjejen som håller i vattenslangen.
- Vad gör du? Röt jag. Hon börajde skratta och så gick plötsligt slangen på och allt vatten hamnade rakt på Jolina. Det var iskallt vatten så hon hoppade upp från madrassen och alla männsikor, killarna speciellt började glo. Fan tänkte jag.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Vad fan tänker Joanna på. Jag gick upp till poolkanten och gick sakta upp för trappan. Jag satte mig sen på kanten för att skaka av mig. Alla killar stog bara och glodde på mig. Fan, min överdel. Jag hoppade i poolen igen och kollade på Joanna.
- Varför gjorde du så? Röt jag.
- Förlåt, det var Jasmine.. Jag lovar. Sa hon trovärdigt.. Jag litar mer på Joanna än Jasmine.. Men jag såg ju faktiskt henne hålla i slangen? Men jag tar det sen på rummet. Jag tog på mig överdelen och kollade lite bak och såg att alla fortfarande glodde på mig. Jag började fakesmila och gick sen upp. Min handduk som innan var blöt pga Jasmine var nu torr efter att ha luggit i solen. Men så kom jag och tänka på.. Jasmine? Om hon är här borde ju Justin vara här? Jag sprang upp i rummet. Utan att tänka på att jag var jätte blöt så satte jag mig i sängen och tog upp mobilen. " Vart är du Justin?" Skrev jag och log. Precis då kom Joanna in i rummet.
- Förlåt, Förlåt och Förlåt! Det var inte jag, spring inte iväg.. Snälla! Sa Joanna oroligt.
- Det är lungt.. Log jag.
- Nejnej, jag kan förkla.. Va?
- Haha, kom.. Sa jag till Joanna och hon kom och satte sig brevid.
- Jag tror Justin bor på detta hotellet! Log jag. Hon kollade bara på mig med en min som betydde " a visst ". Jag orkade inte bry mig. Men så kom jag på att klockan redan var 2 och det var lunch i lobbyn nu.
- Ska vi gå och äta i lobbyn? Log jag mot Joanna. Hon nickade och vi tog på oss och gick ner. Det var fullt med folk överallt som skulle äta. När vi hade ätit och skulle gå upp så gick jag självklart in i Jasmine igen. Hon gav mig bara världens blick och gick snabbt där ifrån. Jag och Joanna satt bara och pratade om allt möjligt. Så sneglade jag upp mot klockan och den var redan halv 6. Vi hade bara en och en halv timme på oss. Vi gjorde snabbt i ordning oss båda två. Jag hade på mig en mörkblå tröja och ett par shorts och Joanna hade en rosa klänning och svarta ballerinaskor.
Igga spritflaskan mitt i allt;)

Vi gick ut på utsidan och såg att en limousin hade kommit. Jag fick också precis ett sms att mamma hade kommit. Men jag orkade inte bry mig. Vi gick i limousinen och började åka mot konserten. Det var helt galet, Folk överallt. Man kunde knappt andas. Jag och Joanna som var väldigt smidiga gick igenom alla människor och kom snabbt in. När vi kommit in på insidan av konserthuset var det helt fullt. Efter ett tag när alla börjat få platser gick jag och Joanna och satte oss. Vi satt i typ mitten.. Och snart började stunden alla hade väntat på.. Även jag!

Vad tycker ni, Vad det taskigt av Jasmine? Det tycker iaf ja! haha.. Kommenteeeeeeera♥ Och det blir antagligen sista för ikväll.. :(a Bieber Dream, Chapter 28

- Vadårå? Jag ska inte direkt våldta dig.
- Nej men jag kommer att vakna på golvet pga dig.. Suckade jag. Hon skrattade till lite lätt. Jag la ner min väska på golvet och hoppade ner i sängen. Klockan var nu 4 på natten. Joanna gjorde det samma och vi båda somnade väldigt snabbt med smink och kläderna på oss..


Nästa morgon vaknade jag av att Joannas mobil ringde. Det var hennes mamma som hade ringt. Nu när vi endå var här så kunde ju faktiskt inte hon bara åka hem. Jag petade lite lätt på Joanna som hade gjort hela hennes kudde brun pga hennes puder. Jag skratta till lite. Men hon vaknade inte så jag putade lite hårdare på henne, så hårt att hon åkte ner i golvet.
- HAHAHAHA ! Skrattade jag, och det tog aldrig slut. Jag skrattade och skrattade.
- Vad fan Jolina? Röt Joanna åt mig. Jag bara fortsatte skratta.
- HAHAHAH, Nu är det ombyta roller! Skrattade jag och man såg på Joanna att hon försökte att inte skratta. Jag tog tag i hennes arm och drog upp henne.
- Din mamma har ringt 11 gånger! Sa jag oroligt.
- Jag vet! Och hon kommer fortsätta så.. Suckade Joanna.
- Det kanske är bäst att du bara säger, Jag menar.. Mamma kommer ju idag, och du kan ju inte åka hem eftersom flyget går imorgon?
- Du har rätt, jag ringer henne nu direkt. Sa Joanna och gick iväg. Jag tog av mig tröjan och shortsen jag haft på mig. Jag trodde jag skulle dö så varmt det var. Jag drog på mig en bikini och började leta fram en handduk. Jag var tvungen att gå ner och svalka av mig poolen.
Jag gick ut till Joanna som försökte få tag på sin mamma och fråga om hon ville med.
- Jag kommer sen, gå ner så länge! Sa Joanna och log. Jag nickade och gick neråt. Jag drog handduken runt mig och gick ut i receptionen. Plötsligt går jag in i någon med ISKALLT vatten och får allt över mig.
- Vad i helvete, se dig för! Röt jag och kollade upp.
- Förlåt! Skrattade personen. Det var en tjej med ganska lång mörkbrun ( nästan svart ) lockigt hår. Jag kände igen henne.. Det var ju hon från Justin's musikvideo "baby". Vad var det hon hette nu igen?
- Omg, du är ju hon från Justin Bieber's musik video.. Vad heter du nu igen? Mummlade jag tyst och log.
- Haha, Jasmine.. Jasmine villegas! Log hon. Jasmine, nej.. Det kunde inte vara hon. Fan, bor hon här? Det var säkert hon Justin menade som smsa mig att lämna Justin ifred. Jag hade bara lust att smälla till henne.
- VAD FAN TÄNKER DU MED?! Röt jag och folk började glo på mig.
- Jag sa förlåt, vad mer kan jag göra? Sa hon oskyldigt.
- Varför skriver du från Justin's telefon att lämna honom ifred, från honom till mig? Hon kollade bara på mig som ett ufo. Hellt plötsligt började hon gapflabba.
- Vad? Sa jag sen lite tyst samtidigt som jag ställde mig upp.
- Hahaha, omg.. Är du hon Justin tycker är snygg? Hahaha.. Då behöver jag ju fan inte oroa mig för något! Skrattade Jasmine. Jag började bara gå där ifrån mot poolen. Fan vilken idiot.. Justin kan ju inte gilla henne? Jag log lite av att hon var avendsjuk.. Jag gick sakta ner i poolen. Det var ganska varmt. Jag gick först bara runt lite i poolen tills jag fick tag i en luftmadrass som bara flöt där. Jag försökte komma upp på den för att sola ryggen lite. I början gick det åt helvete. Det var ganska lite folk här just. Jag la mig på magen på madrassen, men jag tyckte att det var så fult med bikini banden. Jag kollade upp lite för att se om någon kollade, men det gjorde ingen. Jag knäppte av mig överdelen och lät den ligga kvar under mig och sen la jag mig ner så att brösten log mot luftmadrassen.
Plötsligt somnar jag i poolen.
JASMINE'S PERSPEKTIV:

Men gud, Justin kan ju inte gilla henne? Eller? Jag borde inte vara så avendsjuk.. Jag vet att Justin endå gillar mig.. Men tänk om? Jag måste göra något.. Jag ska snacka med henne, Jag antar att hon var påväg mot poolen. Jag småsprang genast mot poolen med hopp att hon är där. Och där ligger hon och.. Sover? Och varför har hon ingen överdel på sig? Haha, detta måste ju var bästa tillfället. Jag vet exakt vad jag ska göra..

Vad tycker ni? Vad tror ni hon ska göra? :) Och glöm inte att kommentera ;)

a Bieber dream, Chapter 27

Men vi hittade som tur va rätt i sista sekunden. Själva flygresan gick fort. Men när vi väl kom av flyget så står någon där med en skylt där det står "Smith". Det var någon som skulle köra oss. Men..

Vem är han? Jag kollade snabbt på Joanna. Vi gick fram till personen som sagt att han ska hämta oss.
- Jovana har gett mig order att hämta er och köra er till hotellet. Jag log lite smått och vände mig mot Joanna.
- Haha okej, Detta är ju grymt! Log Joanna mot chauffören. Vi gick in mot flygplatsen för att leta efter våra väskor medans chauförren väntade utanför. När vi kommer in på flygplatsen så är det helt hysteriskt där. Jag kollar mig omkring och ser inte något bekant. Jag vänder mig om mot Joanna och hon lyfter bara på axlarna.
- Varför skriker alla så hysteriskt? Säger jag oroligt mot Joanna. Hon skakar bara ännu en gång på huvudet. Hon visste inte, och inte jag heller för den delen. Vi stog och väntade på att våra väskor skulle komma ut på banden. Det tog en tid men tillslut kom dom. Det var inte så mycket folk vid banden för alla hade samlat sig runt något lite längre bort. Jag orkade inte bry mig. Jag och Joanna gick istället ut mot chaufören.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Fan vilket kaos det är här. Männsikor över allt. Jag tog upp mobilen för att fråga om Usher var här snart. Men han svarade inte. Kenny gick precis bakom mig och snäppet bakom Kenny var det en massa poliser. Det var ett riktigt kaos inne på flyplatsen. Jag kollade mig omkring. Plötsligt ser jag en tjej som jag känner igen. Men hon är redan på väg ut, Hon satte sig i en stor vit limousin. Vem var det. Jag sket i det och började gå mot väskbanden. Usher skulle ju komma dit för att hämta sina väskor. Klockan var lixom 3 på natten och det var därför vi var här nu, men trots det är det folk överallt för att träffa mig..

JOLINA'S PERSPEKTIV:

När vi gick ur limousinen så såg jag genast hotellet.
- O-m-g! Det var det lyxigaste hotellet jag någonsin sett. Chauffören sa att han skulle hämta oss imorgon och köra oss till konserten. Sen så vinkade han hejdå och vi gick in mot lobbyn. När vi kom fram mot receptionen kollade vi oss omkring. Gud så stort det va.
- Ja, Har ni bokat några rum eller så? Sa hon i receptionen glatt. Vi skrattade till och nickade.
- Ja, rum.. öhm. Sa jag och kände hur jag blev helt varm.  Fan, vilket rum var det? Juste.. 718.
- Rum 718! Log jag. Hon nickade och ville sen ha personnummer och sånt. Jag tog Jovanas personnummer fast jag inte såg ut att vara 18 så gick hon på det. Men jag hade stor solbrillor så man såg inte så mycket.
- Haha, varför sa du så för? Log Joanna mot mig när vi kommit en bit ifrån.
- Haha, jag vet inte.. Mamma kommer ju inte förens imorgon och jag som är 14 år får ju knappast sova på hotell själv.
- Nä, iof.. Skrattade  Joanna. Joanna som inte ens var ett Bieber fan. Eller jo, hon var ett stort fan av hans musik. Speciellt Eenie Meenie.. Hon älskar Sean's musik. När vi kom upp på vår vånning så var vi jätte nyfikna på rummet. Vi hade fått ett rum väldigt långt upp. Vi öppnade dörren och det var helt underbart.
Badrummet.

Sovrummet och utsikten över Bahamas.

Köket.

Men det jag tyckte var extra coolt var att vi hade ett kök. På hotell brukar man inte ha det. Jag kände mig så lycklig just nu.. Fast endå inte, jag var fortfarande riktigt sur på Justin. Men jag vet ju inte om det var Jasmine eller han? Men det är säkert Jasmine.. Jag tror på Justin..
- OMG! Skrek Joanna jätte högt. Jag fnissade till lite, hon sog så rolig ut.
- Haha, det finns bara en säng.. Fan ! Skrattade jag till.
- Vadårå? Jag ska inte direkt våldta dig.
- Nej men jag kommer att vakna på golvet pga dig.. Suckade jag. Hon skrattade till lite lätt. Jag la ner min väska på golvet och hoppade ner i sängen. Klockan var nu 4 på natten. Joanna gjorde det samma och vi båda somnade väldigt snabbt med smink och kläderna på oss..

Kommentera nu! Statestiken har sänkts och ni har blivit dåligare på att kommentera! Har bara haft 100 unika idag, bättring? Haha.. Kommentera om ni nu vill ha nästa! :) Och sen så ska ni få 29 av Elma ;)

A Bieber Dream, Chapter 26

- Jo jag fick ett sms från min kompis Jolina.. samtidigt jag såg hur jasmine spände sig och svalde hårt.. Ja hon skrev något att jag ska ta bort hennes nr, har du något med detta och göra? sa jag och kollade på henne med en allvarlig blick.

- Seriöst justin? Tror du verkligen att jag skulle göra något sånt, vem är jonila egentligen? sa hon och små flinade

- Jolina heter hon, sa jag fort

- Jaaaaja..

- Och jag vet inte vad jag ska tro Jasmine? Du är den enda som har hållt på med min mobil, sa jag. Jag såg hur hon skulle säga något men ångrade sig i sista sekund.

- JAJAJA OKEJ DET VAR JAG! MEN JAG SKULLE FAKTISKT BARA LETA EFTER EN LÅT MEN SEN SÅG JAG ALLA SMSEN FRÅN HENNE OCH BLEV... avundsjuk, nästan skrek hon fast det sista sa hon ganska tyst.

Avundsjuk, vadå avundsjuk? varför blev hon avundsjuk, vi var bara vänner, Jasmine och jag också..

- Shit jasmine, detta trodde jag inte om dig, verkligen inte! sa jag och gick ut från rummet, jag orkade inte vara i samma rum som henne..


  

JOLINAS PERSPERKTIV

Klockan hade nu blivit 2 och jag hade bara suttit vid datorn sen jag hade ätit och läst... smset från Justin. Jag hade ju smsat honom att han fick som han ville, jag reste mig upp och tog mobilen och såg att jag fått ett sms från justin:

''Jolina jag vet verkligen inte vad du pratar om, jag vill verkligen vara din vän, då menar jag verkligen! Jag glömde min mobil uppe på rummet medans jag var nere och åt frukost, jasmine hade stått och pillat på den men det var verkligen inte jag som skrev smset, jag lovar! xx Bieber''

Skojar killen med mig eller? för någon timme sen hade han skrivit att han inte ville ha något med mig och göra och nu va det inte han som skrev det och vadå Jasmine pillat på mobilen? varför skulle hon göra något sånt egentligen? Jag började genast smsa justin:

''Justin hur ska jag veta att det inte var du som skrev det, vet inte om jag kan lita på dig och varför skulle Jasmine ens skriva något sånt? xx Jolina''

Jag tvekade lite om jag skulle skicka smset, det kanske var lite hårt? nej skitsamma tänkte jag och klickade på ''send''.

 

Men shit vad skulle hända nu? Justins konsert på lördag? fanfanfanfanfan skrek jag och bankade huvudet i skrivbordet..

 

JUSTINS PERSPERKTIV

Jag hade fortfarande inte pratat med Jasmine sen hon berättade att hon skrev smset, det enda jag hade i tankarna just nu var jolina! Mobilen plingade till och det var Jolina, yesyesyes tänkte jag!

''Justin hur ska jag veta att det inte var du som skrev det, vet inte om jag kan lita på dig och varför skulle Jasmine ens skriva något sånt? xx Jolina''

 

Fan nu tror hon inte på mig iheller? Vad ska jag säga för att få henne och tro på mig då, jag gillar henne verkligen, men kär är jag inte.. eller? jag blir ju helt varm av att tänka på henne och hennes sms får mig och må bra.. jag började skriva till henne:

''Jolina jag är verkligen hemskt ledsen! Jag har pratat med Jasmine och det var hon som skrev smset, jag lovar! Hon sa det själv, hon blev avundsjuk eller något, snälla Jolina jag gillar dig verkligen, du är i mina tankar dygnet runt, jag behöver dig.. snälla tro mig! xx Bieber''


Hoppas att hon trodde mig nu, jag menade verkligen va jag skrev.. jag behöver henne verkligen! Jag tog på mig jackan, tog mobilen och smällde till dörren efter mig, jag visste inte var jag skulle, jag behövde bara frisk luft. Jag började gå, fortare och fortare.. helt plötsligt kommer 5-6 st tjejer fram och frågar om autograf och bild, jag har inget val dom är mina fans, jag hade ingen lust att stå och få fram ett fakesmile men jaja, jag gav tjejerna autografer och fotograferades med dem, sen var jag tvungen och gå igen.. Plötsligt piper mobilen till igen, jag tar upp den och det är från jolina..

 

 

JOLINAS PERSPERKTIV

''Wow.. justin jag vet inte vad jag ska säga, om hon nu har erkänt att hon skrev det så har hon väl gjort det. justin du betyder verkligen mycket för mig.. som vän och håll reda på din mobil nästa gång haha! ;) xx Jolina'' Jag klickade på ''send'' och det kändes bra faktiskt.. då var det väl Jasmine som hade skickat det iallafall.. precis som jag trodde, aja.. Klockan hade blivit ganska mycket nu, och jag hade totalt glömt bort att Joanna skulle komma till mig, och nu löste allt sig med Justins konsert och allt, fan va bra! Jag tog upp mobilen och ringde Joanna..

- Hallå, sa joanna

- HEJ!, skrek jag nästan.

- Haha, jag kommer nu?

- Okej.. Men du ska med till Bahamas, så ta med dig packning!

- Va? Jag suckade och berättade allt igen om att vi skulle åka 7 och att vi skulle bo på hotell, i princip allt.

- Haha, omg. Hade glömt det, Men min mamma kommer aldrig låta mig gå?

- Kom hit endå.. Sa jag lite oroligt. Ska jag åka dit själv? Men Joanna gjorde som jag sa och var hos mig en timme efter.


- Hej! Sa jag och gav Joanna en kram. Dagen gick fort och vi båda hade redan somnat vid 10. Mamma och pappa hade kommit hem vid 7 och undrat hur jag mådde och om jag orkade åka imorgon. Självklart orkade jag det. Jag var ju inte sjuk på riktigt, så jag sa att jag måde bra. Dagen efter så var vi i skolan och det hände inte så mycket. Men när klockan var 4 och vi slutat så kände vi plötsligt massa stress. Vi hade bara 4 timmar på oss. När vi kom hem till mig var klockan halv 5. Vi skulle åka om en halvtimme. Och så dum jag kan vara så glömmde jag att packa dagen innan så jag var tvungen att göra det nu. Joanna som redan var kvar satt bara och skratta åt mig.


- Du kanske kan hjälpa mig? Röt jag samtidigt som jag försökte stänga väskan. Den var hellt propfull med alla möjliga olika saker. Smink, kläder, hårsaker, tidningar och massa mer. Mamma körde oss till flygplatsen men vi gick in själva. Mamma som skulle jobba imorgon på dagen skulle komma imorgon kväll. När vi var på flyplatsen fick vi panik och visste inte vart vi skulle gå. Hela tiden ropade dom i högtalarna att det var nu sista chansen att komma in.


Men vi hittade som tur va rätt i sista sekunden. Själva flygresan gick fort. Men när vi väl kom av flyget så står någon där med en skylt där det står "Smith". Det var någon som skulle köra oss. Men..


Det är Elma som skrivit denna men jag (ida) var tvungen att skriva det sista för hon skulle på marknad. Erkänn hon är duktigt? :) Och jag vill ha minst 10 kommentarer för annars får ni INTE 27 nu.. Då får ni vänta ett tag, och jag vill ha av 10 OLIKA personer med 10 OLIKA ip-nummer ;) puss ida♥

 


A Bieber Dream, Chapter 25

Jag tar upp mobilen och smsar Joanna "Va?! du skämtar med mig ?;o. Eftersom att jag nästan hade det med han så vet jag faktiskt inte vad jag tänker med xd".  Jag skickade iväg sms:et och fick svar "Nej , jag skämtar inte , det märks.Så du har vaknat nu :), kan jag komma över ? stannade hemma från skolan för att vänta på att du skulle vakna till liv". "haha , ja jag har vaknat nu , klart du kan det , naww vad snäll du är " skrev jag. Jag klev sakta upp ur sängen och hoppar i min mjukisdress som låg på golvet. Börjar sakta gå ner för trappan.'

 


 


Justin smsar med jolina..

När jag kom ner så hade mamma lämnat en lapp, jaha igen tänkte jag.. ''jag är i affären gumman, kommer hem om en halvtimme, ring om det är något!'' jaja whatever, tänkte jag. jag gick in i köket och öppnade skafferiet, tog ett paket med chokladflingor, jag var verkligen hungrig! Jag tog mjölken ur kylskåpet och började hälla upp, tog sen en sked och satte mig vid köksbordet. Medans jag åt tänkte jag lite på gårdagen.. shit va full jag va, och Joannas sms? tur att hon hittade mig innan Chris började... våldta mig. Jag rös när jag tänkte på det.

 

JASMINES PERSPERKTIV

Jag gick ut ur duschen och tog på mig underkläderna, en t-shirt och ett par shorts.. shit va varmt det var idag! Jag kännde att jag började bli hungrig så jag gick ut i köket och öppnade kylskåpet, tog ett äpple och satte mig vid datorn och twittrade: Damn it's really warm in bahama's today, it's gonna be nice to swim in the pool later! Jag la ifrån mig datorn och såg att justins mobil låg på bordet brevid sängen, jag tänkte om jag bara skulle kolla fort, han kommer ändå inte märka.. jag reste mig upp och tog justins mobil och gick till köket, varför vet jag inte.. jag började leta efter låten Usher - OMG på mobilen, ville egentligen bara kolla om han hade den.. tydligen inte. Jag klickade på ''back'' och sen ''messages'' jag kollade inkorgen men där va ingeting speciellt, jag klickade ''back'' igen och sen skickade, där var ett sms till.. jolina? vem fan är det tänkte jag för mig själv..

''Vi ses på tisdag jojo xx Biebs''

Jag kände fort hur avundsjuk jag blev, justin hade inte berättat om någon Jolina.. bara att han skulle tillbaka till Atlanta på tisdag..

Jag fick en idé, fast tvekade lite.. skitsamma justin kommer ändå aldrig få veta att det var jag.. Jag började skriva ett nytt sms, stannade upp ibland och undrade om jag gjorde rätt.. sen fortsatte jag skriva, letade upp kontakten Jolina och skickade på send.. Jag raderade fort smset jag skrivit samma sekund kommer justin in, helt andfådd, han kollar på mig med stora ögon och börjar sedan skrika..

 

JUSTINS PERSPERKTIV

Jag märkte att jag började sakna Jolina mer och mer.. men varför? Klart att jag saknade henne men hon är ju bara min vän? Undra om hon glömt mig, hon har ju faktiskt inte svarat på smset jag skickade igår. Juste mobilen!!

Jag sprang upp till vårt rum och letade efter min mobil, plötsligt ser jag jasmine stå och pilla på den!

VAFAN GÖR DU MED MIN MOBIL?! skrek jag

hon kollade på mig helt chokad och la ifrån sig mobilen fort!

 

JOLINAS PERSPERKTIV

Plötsligt plingar det till i mobilen och jag ser att det är ett meddelande från justin.

''Smsa mig aldrig igen, vill inte ha något med dig och göra längre, ta bort mitt nummer!'', jag läste smset om och om igen, va han seriös? Jag kände hur det högg till i magen, varför gjorde det de? Jag kände hur en tår föll ner på min kind. Han va ju min vän, inget mer än det.. inte ens det, efter detta smset iallafall..


Jolina gråtandes..

Jag förstod inte varför jag var ledsen, egentligen kände jag knappt justin och han var ändå på bahamas med jasmine.. JASMINE! tänk om det var hon som skickade smset, fast nej det kan det inte vara.. hon har ju inte ens träffat mig och jag tror inte justin berättat om mig iheller.. så nej, det var nog justin ändå..

Jag var fortfarande ledsen men jag kunde ju inte göra något åt saken direkt.. jag la undan mig mobilen efter att ha läst smset från justin flera gånger om och om igen.’

 

JUSTINS PERSPERKTIV

Hon kollade på mig som att hon inte gjort något, helt oskyldigt. Varför höll hon ens på med min mobil?!

- Jasmine, vafan? varför står du och pillar på min mobil?

- Asså nej va, jag skulle bara kolla en.. grej.. typ..

- En grej, vadå för grej? du har din egna mobil skrek jag åt henne!

- Ja ja, förlåt då, sa hon och gick förbi mig och smålog.

Jag vände mig mot henne och frågade åter igen vadå för grej?

- Nej en låt som jag trodde du hade, sa hon

Jag kollade bara på henne och tog min mobil igen, inga nya sms eller missade samtal. Jasmine hade väll inte gjort något mer än att kolla om jag hade en låt?..

Helt plötsligt får jag ett sms.. från Jolina, jag kände hur ett glädjerus for igenom mig och jag läste smset och trodde knappt mina ögon!

''visst om du inte vill ha mig som vän längre behöver du inte det, skit i allt bara och visst jag tar bort ditt nummer, fan justin.. jag trodde vi hade något!''

Va? vad snackar hon om? vadå ta bort mitt nummer, skita i allt? shit.. detta verkade inte bra någonstans! Jag började smsa henne fort:

''Jolina jag vet verkligen inte vad du pratar om, jag vill verkligen vara din vän, då menar jag verkligen! Jag glömde min mobil uppe på rummet medans jag var nere och åt frukost, jasmine hade stått och pillat på den men det var verkligen inte jag som skrev smset, jag lovar! xx Bieber''

Hoppas hon tror på mig nu, det måste hon göra! jag gillade verkligen Jolina, samma sekund slog tanken mig att jasmine hade skickat smset till Jolina, varför?! Hon kände ju knappt henne, hon visste ju inte ens vem Jolina var? shit jag måste snacka med jasmine!

Jag gick in i köket och letade efter henne, där var hon inte.. vardagsrummet då? nepp, men var e hon, sa jag tyst för mig själv. Jag skulle precis ropa på henne när jag plötsligt ser att hon ligger i sängen med linne och korta hotpants och håller på med datorn, damn tänkte jag för mig själv och bet mig i läppen!

- Haha, hej Justin!

- Eh hej sa jag lite fundersamt och kollade på henne fortfarande.

Du jasmine?

- ja?, sa hon och log lite smått

- Helt seriöst, vad gjorde du med min mobil?

- Det har jag redan sagt sa hon och gick snabbt från en glad min till en allvarlig.

- Letade efter en låt? tror du jag är dum eller?, sa jag och kollade på henne med en löjlig blick..

- Vadå? Vad tror du jag har gjort då?, sa hon och vände sig mot datorn igen.

- Jo jag fick ett sms från min kompis Jolina.. samtidigt jag såg hur jasmine spände sig och svalde hårt.. Ja hon skrev något att jag ska ta bort hennes nr, har du något med detta och göra? sa jag och kollade på henne med en allvarlig blick.

- Seriöst justin? Tror du verkligen att jag skulle göra något sånt, vem är jonila egentligen? sa hon och små flinade

- Jolina heter hon, sa jag fort

- Jaaaaja..

- Och jag vet inte vad jag ska tro Jasmine? Du är den enda som har hållt på med min mobil, sa jag. Jag såg hur hon skulle säga något men ångrade sig i sista sekund.

- JAJAJA OKEJ DET VAR JAG! MEN JAG SKULLE FAKTISKT BARA LETA EFTER EN LÅT MEN SEN SÅG JAG ALLA SMSEN FRÅN HENNE OCH BLEV... avundsjuk, nästan skrek hon fast det sista sa hon ganska tyst.

Avundsjuk, vadå avundsjuk? varför blev hon avundsjuk, vi var bara vänner, Jasmine och jag också..

- Shit jasmine, detta trodde jag inte om dig, verkligen inte! sa jag och gick ut från rummet, jag orkade inte vara i samma rum som henne..

 


 

HEJ! Jag heter Elma och har skrivit chapter 25! Hoppas ni gillar den hihi, nu ska jag börja med 26 så får ni den lite senare! Skriv gärna vad ni tyckte! puss


A Bieber Dream, Chapter 25

Jag tar upp mobilen och smsar Joanna "Va?! du skämtar med mig ?;o. Eftersom att jag nästan hade det med han så vet jag faktiskt inte vad jag tänker med xd".  Jag skickade iväg sms:et och fick svar "Nej , jag skämtar inte , det märks.Så du har vaknat nu :), kan jag komma över ? stannade hemma från skolan för att vänta på att du skulle vakna till liv". "haha , ja jag har vaknat nu , klart du kan det , naww vad snäll du är " skrev jag. Jag klev sakta upp ur sängen och hoppar i min mjukisdress som låg på golvet. Börjar sakta gå ner för trappan.'Justin smsar med jolina..

När jag kom ner så hade mamma lämnat en lapp, jaha igen tänkte jag.. ''jag är i affären gumman, kommer hem om en halvtimme, ring om det är något!'' jaja whatever, tänkte jag. jag gick in i köket och öppnade skafferiet, tog ett paket med chokladflingor, jag var verkligen hungrig! Jag tog mjölken ur kylskåpet och började hälla upp, tog sen en sked och satte mig vid köksbordet. Medans jag åt tänkte jag lite på gårdagen.. shit va full jag va, och Joannas sms? tur att hon hittade mig innan Chris började... våldta mig. Jag rös när jag tänkte på det.
JASMINES PERSPERKTIV

Jag gick ut ur duschen och tog på mig underkläderna, en t-shirt och ett par shorts.. shit va varmt det var idag! Jag kännde att jag började bli hungrig så jag gick ut i köket och öppnade kylskåpet, tog ett äpple och satte mig vid datorn och twittrade: Damn it's really warm in bahama's today, it's gonna be nice to swim in the pool later! Jag la ifrån mig datorn och såg att justins mobil låg på bordet brevid sängen, jag tänkte om jag bara skulle kolla fort, han kommer ändå inte märka.. jag reste mig upp och tog justins mobil och gick till köket, varför vet jag inte.. jag började leta efter låten Usher - OMG på mobilen, ville egentligen bara kolla om han hade den.. tydligen inte. Jag klickade på ''back'' och sen ''messages'' jag kollade inkorgen men där va ingeting speciellt, jag klickade ''back'' igen och sen skickade, där var ett sms till.. jolina? vem fan är det tänkte jag för mig själv..
''Vi ses på tisdag jojo xx Biebs''
Jag kände fort hur avundsjuk jag blev, justin hade inte berättat om någon Jolina.. bara att han skulle tillbaka till Atlanta på tisdag..
Jag fick en idé, fast tvekade lite.. skitsamma justin kommer ändå aldrig få veta att det var jag.. Jag började skriva ett nytt sms, stannade upp ibland och undrade om jag gjorde rätt.. sen fortsatte jag skriva, letade upp kontakten Jolina och skickade på send.. Jag raderade fort smset jag skrivit samma sekund kommer justin in, helt andfådd, han kollar på mig med stora ögon och börjar sedan skrika..
JUSTINS PERSPERKTIV

Jag märkte att jag började sakna Jolina mer och mer.. men varför? Klart att jag saknade henne men hon är ju bara min vän? Undra om hon glömt mig, hon har ju faktiskt inte svarat på smset jag skickade igår. Juste mobilen!!
Jag sprang upp till vårt rum och letade efter min mobil, plötsligt ser jag jasmine stå och pilla på den!
VAFAN GÖR DU MED MIN MOBIL?! skrek jag
hon kollade på mig helt chokad och la ifrån sig mobilen fort!
JOLINAS PERSPERKTIV

Plötsligt plingar det till i mobilen och jag ser att det är ett meddelande från justin.
''Smsa mig aldrig igen, vill inte ha något med dig och göra längre, ta bort mitt nummer!'', jag läste smset om och om igen, va han seriös? Jag kände hur det högg till i magen, varför gjorde det de? Jag kände hur en tår föll ner på min kind. Han va ju min vän, inget mer än det.. inte ens det, efter detta smset iallafall..
Jolina gråtandes..

Jag förstod inte varför jag var ledsen, egentligen kände jag knappt justin och han var ändå på bahamas med jasmine.. JASMINE! tänk om det var hon som skickade smset, fast nej det kan det inte vara.. hon har ju inte ens träffat mig och jag tror inte justin berättat om mig iheller.. så nej, det var nog justin ändå..
Jag var fortfarande ledsen men jag kunde ju inte göra något åt saken direkt.. jag la undan mig mobilen efter att ha läst smset från justin flera gånger om och om igen.
JUSTINS PERSPERKTIV

Hon kollade på mig som att hon inte gjort något, helt oskyldigt. Varför höll hon ens på med min mobil?!
- Jasmine, vafan? varför står du och pillar på min mobil?
- Asså nej va, jag skulle bara kolla en.. grej.. typ..
- En grej, vadå för grej? du har din egna mobil skrek jag åt henne!
- Ja ja, förlåt då, sa hon och gick förbi mig och smålog.
Jag vände mig mot henne och frågade åter igen vadå för grej?
- Nej en låt som jag trodde du hade, sa hon
Jag kollade bara på henne och tog min mobil igen, inga nya sms eller missade samtal. Jasmine hade väll inte gjort något mer än att kolla om jag hade en låt?..
Helt plötsligt får jag ett sms.. från Jolina, jag kände hur ett glädjerus for igenom mig och jag läste smset och trodde knappt mina ögon!
''visst om du inte vill ha mig som vän längre behöver du inte det, skit i allt bara och visst jag tar bort ditt nummer, fan justin.. jag trodde vi hade något!''
Va? vad snackar hon om? vadå ta bort mitt nummer, skita i allt? shit.. detta verkade inte bra någonstans! Jag började smsa henne fort:
''Jolina jag vet verkligen inte vad du pratar om, jag vill verkligen vara din vän, då menar jag verkligen! Jag glömde min mobil uppe på rummet medans jag var nere och åt frukost, jasmine hade stått och pillat på den men det var verkligen inte jag som skrev smset, jag lovar! xx Bieber''

Hoppas hon tror på mig nu, det måste hon göra! jag gillade verkligen Jolina, samma sekund slog tanken mig att jasmine hade skickat smset till Jolina, varför?! Hon kände ju knappt henne, hon visste ju inte ens vem Jolina var? shit jag måste snacka med jasmine!
Jag gick in i köket och letade efter henne, där var hon inte.. vardagsrummet då? nepp, men var e hon, sa jag tyst för mig själv. Jag skulle precis ropa på henne när jag plötsligt ser att hon ligger i sängen med linne och korta hotpants och håller på med datorn, damn tänkte jag för mig själv och bet mig i läppen!
- Haha, hej Justin!
- Eh hej sa jag lite fundersamt och kollade på henne fortfarande.
Du jasmine?
- ja?, sa hon och log lite smått
- Helt seriöst, vad gjorde du med min mobil?
- Det har jag redan sagt sa hon och gick snabbt från en glad min till en allvarlig.
- Letade efter en låt? tror du jag är dum eller?, sa jag och kollade på henne med en löjlig blick..
- Vadå? Vad tror du jag har gjort då?, sa hon och vände sig mot datorn igen.
- Jo jag fick ett sms från min kompis Jolina.. samtidigt jag såg hur jasmine spände sig och svalde hårt.. Ja hon skrev något att jag ska ta bort hennes nr, har du något med detta och göra? sa jag och kollade på henne med en allvarlig blick.
- Seriöst justin? Tror du verkligen att jag skulle göra något sånt, vem är jonila egentligen? sa hon och små flinade
- Jolina heter hon, sa jag fort
- Jaaaaja..
- Och jag vet inte vad jag ska tro Jasmine? Du är den enda som har hållt på med min mobil, sa jag. Jag såg hur hon skulle säga något men ångrade sig i sista sekund.
- JAJAJA OKEJ DET VAR JAG! MEN JAG SKULLE FAKTISKT BARA LETA EFTER EN LÅT MEN SEN SÅG JAG ALLA SMSEN FRÅN HENNE OCH BLEV... avundsjuk, nästan skrek hon fast det sista sa hon ganska tyst.
Avundsjuk, vadå avundsjuk? varför blev hon avundsjuk, vi var bara vänner, Jasmine och jag också..
- Shit jasmine, detta trodde jag inte om dig, verkligen inte! sa jag och gick ut från rummet, jag orkade inte vara i samma rum som henne..HEJ! Jag heter Elma och har skrivit chapter 25! Hoppas ni gillar den hihi, nu ska jag börja med 26 så får ni den lite senare! Skriv gärna vad ni tyckte! puss

A Bieber Dream, Chapter 24

- Kom! Sa han till mig. Jag trodde att jag skulle svimma. Jag drogs med Chris upp på ett sovrum. Han bad mig lägga sig på sängen och jag gjorde det, jag tänkte inte på något. Jag var för full. Tillslut blev allt svart, jag hade svimmat av.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag vaknade av att solen lös in i rummet. Jag satte mig snabbt upp men så märkte jag att jag blev helt yr så jag la mig ner igen. Jag kollade mig omkring och såg att jag var hemma. Klockan var redan halv 11. Oh shit, skolan! Tänkte jag högt. Men hur kom jag hit? Jag satte mig upp men långsamt den här gången. Jag hade världens huvudvärk. Jag kollade ner på golvet och såg en lapp.Jag öpnnade den och läste :

Jag tar upp mobilen och smsar Joanna "Va?! du skämtar med mig ?;o. Eftersom att jag nästan hade det med han så vet jag faktiskt inte vad jag tänker med xd".  Jag skickade iväg sms:et och fick svar "Nej , jag skämtar inte , det märks.Så du har vaknat nu :), kan jag komma över ? stannade hemma från skolan för att vänta på att du skulle vakna till liv". "haha , ja jag har vaknat nu , klart du kan det , naww vad snäll du är " skrev jag. Jag klev sakta upp ur sängen och hoppar i min mjukisdress som låg på golvet. Börjar sakta gå ner för trappan.


Det var inte Ida som skrev detta kapitel utan hon frågade om Jag (angelica) vela skriva det , och jag sa visst , så de va därför det blev kort , sorry. men vad tyckte ni om det?.
<Här är min blogg om mig> och "här är min novell blogg" läs dom och kommentera dom gärna :' )

a Bieber dream, chapter 23

Det var Jolina. Hur fan kunde hon vara här? Och varför just hon av alla tjejer. Jag log mot henne och plötsligt blev allt svart.
- Omg, vad hände? Jag satte mig upp ur sängen och kollade mig omkring. Jag var helt varm och kände till ett pip i örat. Jag var i tourbussen. Jasmine satt vid mina fötter och bara glodde.
- Hej! Sa Jasmine och log. Hon forsatte.
- Du är verkligen söt när du sover! Jag log och kollade på henne.
- Hej shawty! Mummlade jag och försökte öppna ögonen lite mer. När jag fick upp ögonen hellt så såg jag Jasmine sitta på min mage och smekte min kind lite lätt. Jag suckade lite lätt och försökte resa mig lite så att hon gick av. Hon kollade bara frågandes på mig.
Jag gick bort mot hotellet som vi skulle börja sova på från och med nu. Hela tiden medans vi var i Bahamas. Jag kollade mig omkring efter mina saker men sen så kom jag på att Usher hade tagit med sig dom. Jag log lite för mig själv. Jag saknade faktiskt Jolina lite, Speciellt hennes underbara leende. Hennes klara ögon och hennes helt perfekta utstrålning. Jag kunde lixom vara mig själv.
När jag kom in på hotellet gick jag snabbt upp på rummet för att byta om och ta en dush. Jag satte på dushen samtidigt som jag kollade mig omkring. Det var inget skumt här, inga kameror eller så.. Jag gick in i dushen och började dusha (haha).
När jag märkte att jag dushat i nästan en haltimme gick jag ut och tog på mig. Jag drog ner till lobbyn och åt lite frukost. Sen så messade jag Jovana " Vi ses på tisdag Jojo xo Biebs".
JOVANA'S PERSPEKTIV:
Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått ett sms av Justin. Jag orkade inte kolla, skulle dra till skolan nu. Jag var väldigt nervös för jag visste att alla hade sätt tidningen och så. Jag gjorde klar mig och gick till hallen för att dra på mig skorna. Jag tog på mig en tunn jeans jacka och var redo att gå. Jag ropade hejdå till mamma och pappa och gick.
När jag väl var framme inne i skolan så sa ingen något. Jag hade tur en så länge. Plötsligt går jag in i någon och slår i golvet och där står Lisen.
- Hej hora, ska du inte gå och knulla med Justin Bieber? Skrattade hon till och jag såg hur hennes kompisar gjorde det samma.
- Men lägg av, du gillar ju fan Justin! Röt jag till Lisen. Hon började skratta och efter ett tag suckad hon. Jag märkte att jag fortfarande satt på marken men jag orkade inte bry mig.
- Inte sen jag fick reda på att han hänger med horor, jag har ju bevis! Sa Lisen och tog upp tidningen. Hon började gå och påvägen så sparkade hon till mig, jag trodde jag skulle koka över. Hon äger ju fan inte denna skolan. Jag reste mig upp och gick efter henne. När jag var framme tog jag tag i henne.
- Kalla mig ALDRIG hora igen! Röt jag och spände min knytnäve.
- Bahaha, varför då? Skrattade hon och hennes kompisar fnittrade till lite i bakgrunden.
- Vad ska du göra? Sa Lisen och log. Jag var så himla nära att smälla till henne och precis när jag tänkte göra det så kom Joanna. Lisen som gjorde allt för att få vara med Joanna började gå iväg med hennes lilla " gäng " på 3 personer.
- Vad fan tänkte du göra? Skrattade Joanna.
- Haha, inget.. Log jag. Jag vet vem som ska med på lördag. Joanna, världens bästa kompis!
- Du, Jovana.. Vill du hänga med till Bahamas på lördag? Log jag.
- Haha, vad snackar du om? Log Joanna tillbaka.
- Ja? Sa jag och mitt leende försvann.
- Jag fattar inte? Jag suckade och började berätta allt för henne om både försöket på våldtäckten och att Jovana hade köpt biljetter till mig. Hon stog bara och gapade med stor mun.
- Jag ska fan döda Jonas! Han är somgott sakt DÖD! Sa Joanna och gav mig en kram. Jag log lite och vi gick in i klassrummet. Vi började och vi var tom lite sena! Vi hade matte som gick jätte trögt. Men sen gick skoldagen snabb och jag var redan färdig. Och om 2 veckor var det sommarlov! Idag så skulle jag vara med Joanna, vi skulle på någon fest till någon kille hon kände. Joanna älskade att gå på fester och dricka. Men hon var bara 15 år tillskillnad från mig som är 14. Joanna som egentligen går i 9 går med mig i 8. Hon fick gå om en klass men som jag endå är gald för, För det är så vi blev vänner!
Dagen gick fort och vi skulle redan dra oss mot festen. Själv hade jag på mig ett par jeans och ett linne. Joanna som var mer festsugen hade en kort klänning med paljetter och MASSA smink. Eftersom det var onsdag kändes det konstigt att gå och festa när det var skola dagen efter men aja.
Tiden gick och vi var redan hos Mike ( han som hade festen ). När vi kom in så var det fullt med männsikor och dricka. Nästan alla var fulla tillskilnad från mig och Joanna som precis kommit. Joanna började genast dricka massa och jag tog också lite. Plötsligt kom Chris. Han kom fram och frågade om jag ville dansa. Jag nickade och det var väldigt mysigt att krypa ner i hans mjuka famn och bara dansa.
Efter ett tag när vi hade dansat och så drog han med mig in i köket. Han tog tag i mina höfter och bärde upp mig på diskbänken * Vänta här* Viskade han och gick ut till festen igen. När han kom tillbaka hade han med sig 2 glas med sprit.
- Här! Sa han och räckte fram mig glaset. Jag skakade på huvudet och sa att jag inte ville ha, Jag hade redan druckit tillräckligt. Men han tvingade i mig det och jag drack. Han kom ut med fler och fler glas tills jag blev hellt yr.
- Kom! Sa han till mig. Jag trodde att jag skulle svimma. Jag drogs med Chris upp på ett sovrum. Han bad mig lägga sig på sängen och jag gjorde det, jag tänkte inte på något. Jag var för full. Tillslut blev allt svart, jag hade svimmat av.
Sjöng jag. Min röst var väldigt mörk och började bli bättre. Snart så, snart skulle jag inte vara i målbrottet längre. Jag var glad. Jag kollade ner för scenen samtidigt som jag sjöng. Sen så såg jag crewen gå ner för att hämta en tjej som jag skulle sjunga för. Jag gick fram till scenkanten och tog tag in några fans händer. Jag gick upp för trapporna precis under skärmen och fortsatte sjunga. Jag kollade ner och såg att dom kom fram med stolen som min " One Less Lonely Girl" skulle sitta på.

Jag kollade ut mot crewen igen och dom kom upp med en tjej. Hon var väldigt söt. Jag kollade ut mot publiken och sjöng samtidigt som jag gick sakta ner. När jag väl var nere så såg jag vem tjejen var..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
En bild på Joanna och hennes kompis.
Det var Jolina. Hur fan kunde hon vara här? Och varför just hon av alla tjejer. Jag log mot henne och plötsligt blev allt svart.
- Omg, vad hände? Jag satte mig upp ur sängen och kollade mig omkring. Jag var helt varm och kände till ett pip i örat. Jag var i tourbussen. Jasmine satt vid mina fötter och bara glodde.
- Hej! Sa Jasmine och log. Hon forsatte.
- Du är verkligen söt när du sover! Jag log och kollade på henne.
- Hej shawty! Mummlade jag och försökte öppna ögonen lite mer. När jag fick upp ögonen hellt så såg jag Jasmine sitta på min mage och smekte min kind lite lätt. Jag suckade lite lätt och försökte resa mig lite så att hon gick av. Hon kollade bara frågandes på mig.
Jag gick bort mot hotellet som vi skulle börja sova på från och med nu. Hela tiden medans vi var i Bahamas. Jag kollade mig omkring efter mina saker men sen så kom jag på att Usher hade tagit med sig dom. Jag log lite för mig själv. Jag saknade faktiskt Jolina lite, Speciellt hennes underbara leende. Hennes klara ögon och hennes helt perfekta utstrålning. Jag kunde lixom vara mig själv.
När jag kom in på hotellet gick jag snabbt upp på rummet för att byta om och ta en dush. Jag satte på dushen samtidigt som jag kollade mig omkring. Det var inget skumt här, inga kameror eller så.. Jag gick in i dushen och började dusha (haha).
När jag märkte att jag dushat i nästan en haltimme gick jag ut och tog på mig. Jag drog ner till lobbyn och åt lite frukost. Sen så messade jag Jovana " Vi ses på tisdag Jojo xo Biebs".
JOVANA'S PERSPEKTIV:
Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått ett sms av Justin. Jag orkade inte kolla, skulle dra till skolan nu. Jag var väldigt nervös för jag visste att alla hade sätt tidningen och så. Jag gjorde klar mig och gick till hallen för att dra på mig skorna. Jag tog på mig en tunn jeans jacka och var redo att gå. Jag ropade hejdå till mamma och pappa och gick.
När jag väl var framme inne i skolan så sa ingen något. Jag hade tur en så länge. Plötsligt går jag in i någon och slår i golvet och där står Lisen.
- Hej hora, ska du inte gå och knulla med Justin Bieber? Skrattade hon till och jag såg hur hennes kompisar gjorde det samma.
- Men lägg av, du gillar ju fan Justin! Röt jag till Lisen. Hon började skratta och efter ett tag suckad hon. Jag märkte att jag fortfarande satt på marken men jag orkade inte bry mig.
- Inte sen jag fick reda på att han hänger med horor, jag har ju bevis! Sa Lisen och tog upp tidningen. Hon började gå och påvägen så sparkade hon till mig, jag trodde jag skulle koka över. Hon äger ju fan inte denna skolan. Jag reste mig upp och gick efter henne. När jag var framme tog jag tag i henne.
- Kalla mig ALDRIG hora igen! Röt jag och spände min knytnäve.
- Bahaha, varför då? Skrattade hon och hennes kompisar fnittrade till lite i bakgrunden.
- Vad ska du göra? Sa Lisen och log. Jag var så himla nära att smälla till henne och precis när jag tänkte göra det så kom Joanna. Lisen som gjorde allt för att få vara med Joanna började gå iväg med hennes lilla " gäng " på 3 personer.
- Vad fan tänkte du göra? Skrattade Joanna.
- Haha, inget.. Log jag. Jag vet vem som ska med på lördag. Joanna, världens bästa kompis!
- Du, Jovana.. Vill du hänga med till Bahamas på lördag? Log jag.
- Haha, vad snackar du om? Log Joanna tillbaka.
- Ja? Sa jag och mitt leende försvann.
- Jag fattar inte? Jag suckade och började berätta allt för henne om både försöket på våldtäckten och att Jovana hade köpt biljetter till mig. Hon stog bara och gapade med stor mun.
- Jag ska fan döda Jonas! Han är somgott sakt DÖD! Sa Joanna och gav mig en kram. Jag log lite och vi gick in i klassrummet. Vi började och vi var tom lite sena! Vi hade matte som gick jätte trögt. Men sen gick skoldagen snabb och jag var redan färdig. Och om 2 veckor var det sommarlov! Idag så skulle jag vara med Joanna, vi skulle på någon fest till någon kille hon kände. Joanna älskade att gå på fester och dricka. Men hon var bara 15 år tillskillnad från mig som är 14. Joanna som egentligen går i 9 går med mig i 8. Hon fick gå om en klass men som jag endå är gald för, För det är så vi blev vänner!
Dagen gick fort och vi skulle redan dra oss mot festen. Själv hade jag på mig ett par jeans och ett linne. Joanna som var mer festsugen hade en kort klänning med paljetter och MASSA smink. Eftersom det var onsdag kändes det konstigt att gå och festa när det var skola dagen efter men aja.
Tiden gick och vi var redan hos Mike ( han som hade festen ). När vi kom in så var det fullt med männsikor och dricka. Nästan alla var fulla tillskilnad från mig och Joanna som precis kommit. Joanna började genast dricka massa och jag tog också lite. Plötsligt kom Chris. Han kom fram och frågade om jag ville dansa. Jag nickade och det var väldigt mysigt att krypa ner i hans mjuka famn och bara dansa.
Efter ett tag när vi hade dansat och så drog han med mig in i köket. Han tog tag i mina höfter och bärde upp mig på diskbänken * Vänta här* Viskade han och gick ut till festen igen. När han kom tillbaka hade han med sig 2 glas med sprit.
- Här! Sa han och räckte fram mig glaset. Jag skakade på huvudet och sa att jag inte ville ha, Jag hade redan druckit tillräckligt. Men han tvingade i mig det och jag drack. Han kom ut med fler och fler glas tills jag blev hellt yr.
- Kom! Sa han till mig. Jag trodde att jag skulle svimma. Jag drogs med Chris upp på ett sovrum. Han bad mig lägga sig på sängen och jag gjorde det, jag tänkte inte på något. Jag var för full. Tillslut blev allt svart, jag hade svimmat av.
______________________________________________________________________
Vad tyckte ni? Kommentera om ni vill ha nästa! :) Puss ida♥

a Bieber dream, chapter 22

- Så.. Sa jag och kollade på Christian.. Han kollade på mig som ett frågetecken.
- Vadå?
- Jo det är så att..
- Nej, jag tänker.. Mer hann jag inte säg för Christian satte pekfingret för munnen. Jag log till honom. Jag mummlade fram ett litet okej och han nickade. Vi satt och bara pratade om allt möjligt. Jag pratade mest om Justin och han sa hela tiden vilken underbar person han va. Christian pratade mest om sig själv. Ett ego var han.. Haha. Men inte på något dåligt sätt, han var rolig och vi hade kul.

- Så.. Sa jag och kollade på Christian.. Han kollade på mig som ett frågetecken.
- Vadå?
- Jo det är så att..´
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Justin med en "One Less Lonely Girl"

Jag ska träffa Justin på lördag.
- Ska du? Är inte han i Bahamas? Sa Christian och skrattade lite lätt.
- Jo, men min syster Jovana gav mig en present. För hon visste inte att jag hade träffat honom och så, bara att jag var ett fan! Men vad hon gav mig är två biljetter på en konsert + Backstage! Sa jag och log. Han nickade förstående. Jag tänkte efter lite. Vem fan skulle jag ta med egentligen? Kanske Christian? Dom är ju typ bästisar.. Efter ett tag så sa jag hejdå till Christian och jag drog mig hemåt. Jag var väldigt trött, jag la mig i sängen och sommnade med kläderna på.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag drog på mig den vita tröjan med dom vita byxorna. Nu skulle jag ut på scenen igen. Jag satte snabbt på mig micken och började gå mot scen. Scooter kom till mig och sa att jag skulle vara redo. Sen kom en en vakterna och sa att jag skulle ut på scen om 2 minuter. Jag hörde alla skriken där utifrån. Alla skrek att dom älskade mig och allt. Det var en fantastisk känsla. Jag ställde mig precis brevid scenen för att vara redo för att sjunga One Time.
- WHEN I SAY JUSTIN YOU SAY BIEBER, JUSTIN!
- BIEBER.
- JUSTIN
- BIEBER!!!
- WHEN I SAY ONE YOU SAY TIME! ONE!
- TIME.
- ONE!
- TIME!!!

Aye aye aye aye aye aye aye aye
Me plus you (I'ma tell you one time)
Me plus you (I'ma tell you one time)
Me plus you (I'ma tell you one time)
When I met you girl my heart went knock knock
Now them butterflies in my stomach wont stop stop
And even though its a struggle love is all we got
So we gon' keep keep climbin' till the mountain top
Jag kollade mig omkring och jag såg omöjligt många vackra ,söta och underbara tjejer. Nån stans satt det också någon kille.

Your world is my world
And my fight is your fight
My breath is your breath
And your heart (and now I've got my)
Jag såg en jätte söt tjej längst fram i publiken. Jag log mot henne och hon började skrika och hoppa. Jag tog tag i hennes hand och fortsatte sjunga.

One love
My one heart
My one life for sure
Lemme tell you one time
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)
And I'ma be your one guy
You'll be my number one girl
Always makin time for you
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)
I'ma tell you one time
(girl I love, girl I love you)
Alla började skrika ännu högre. Detta är otroligt, jag är 16 år och alla tjejer älskar mig. Jag sjöng färdigt låten och gick in igen för att byta om. Nu var det dags för Love me. Jag drog igenom låten snabbt och sjöng även Baby, U Smile , Up och Overboard. Sen så var det dags för Down to earth.

Mommy you'll always and somewhere
And daddy I live outta down
So tell me how could I ever be normal somehow
You tell me this is for the best
So tell me why am I in tears
So far away and now I just need you here
Jag kände några tårar just vid denna delen. Man såg det tydligt på storbild's skärmen. Alla började skrika att jag inte skulle gråta. Sen skulle jag också säga några ord.

- Ni fattar inte vad det här betyder för mig, ni är mina fans och ni är hellt underbara. Jag blir så glad att jag börjar gråta. Utan er här kanske jag inte varit den jag nu är, Om jag inte hade er skulle jag heller inte vara känd! Detta betyder så mycket att jag inte kan förklara. Jag och min mamma kanske inte kunde betala räkningarna? Vi kanske hade blitt utskickade ur vårt egna hem. Jag älskar er! Skrek jag högt och jag kände även några tårar.

Jag sprang in för att byta om ännu en gång. Nu var det äntligen dags för One Less Lonely Girl. Jag drog på mig tröjan och började gå mot scenen. Detta var kvällens höjdpunkt, Både för mig och för mina underbara fans. Nu var det dags.

How many I told you’s and start overs
And shoulders have you cried on before
How many promises be honest girl
How many tears you let hit the floor
How many bags you packed
Just to take ‘em back tell me that
How many either or's but no more
If you let me inside of your world
There'll be the one less lonely girl
Sjöng jag. Min röst var väldigt mörk och började bli bättre. Snart så, snart skulle jag inte vara i målbrottet längre. Jag var glad. Jag kollade ner för scenen samtidigt som jag sjöng. Sen så såg jag crewen gå ner för att hämta en tjej som jag skulle sjunga för. Jag gick fram till scenkanten och tog tag in några fans händer. Jag gick upp för trapporna precis under skärmen och fortsatte sjunga. Jag kollade ner och såg att dom kom fram med stolen som min " One Less Lonely Girl" skulle sitta på.

Jag kollade ut mot crewen igen och dom kom upp med en tjej. Hon var väldigt söt. Jag kollade ut mot publiken och sjöng samtidigt som jag gick sakta ner. När jag väl var nere så såg jag vem tjejen var..
___________________________________________________________________________
Vad tycker ni, och vem är tjejen? ;) Kommentera! Och som sagt ska ni få 23, 24 och kaaanske 25. Och 25.. ja, vad händer där? Någon som längtar? :)

a Bieber dream, chapter 21

Står Christian där. Jag log lite men han bara glodde.
- Okeej.. Vad har hänt? Sa Christian förvånat.
- Nä, det är bra förutom att det precis kom 3 ARGA belieber's och hällde vatten på mig. Vadårå? Sa jag med världens största fakesmile.
- Haha.. Nej, stackarn! Du får gå in och byta om!
- Ja.. Jag antar det! Suckade jag.
När jag kom in så valde jag en rosa tunika som nästan gick ner till knäna. Men jag tog på mig ett par hotpants fall i fall.
- Snyggt! Blinkade Christian till mig.
- Haha.. Du, är Justin och Jasmine ihop? Sa jag lite ledsamt.
- Haha, du gillar honom va? Det är lungt du kan berätta.
- Asso.. Det är samma som sist. Jag känner han knappt. Men jag är fortfarande ett fan! Sa jag och log och han nickade.
Vi drog på oss skorna och gick ut igen. Vi gick ner på gatan och mot busshållplatsen. Jag kollade mig lite runt för jag var orolig att tjejerna skulle komma igen. När bussen väl kom så gick vi på (Självklart,haha). När vi skulle betala för resan så var det något strul med mitt kort. Så Christian betalade åt mig.
- Ska vi fråga om Caitlin vill komma? Sa jag och log. Christian nickade och tog upp sin mobil för att smsa Caitlin. Jag tjuvkika lite och såg vad han skrev " Vill du träffa mig och Jolina? Hon är hur skön som helst, tro mig.. Du kommer gilla henne!" Jag kollade bort och log lite för mig själv. Är jag skön? Haha.. Christian kollade på mig och skratta till lite.
- Vadå? Har jag något mellan tänderna eller så? Sa jag oroligt.
- Haha, nejdå! Det var inget.. Jag log lite och kollade ut igen.
- Oh shit! Vi ska av nu! Sa jag och reste mig snabbt upp. Christian gjorde det samma. Vi sprang fram och han gå ut precis innan dörren stängdes. Haha, gud vilken tur. På väg mot ett cafe gick vi bara och pratade. Men plötsligt fick Christian ett sms. " Sorry, kan inte! Måste plugga.. Men kanske kan ses i veckan?:)" Jag nickade bara åt Christian och han fattade. Han skrek " Visst:)" och nu log jag utan att jag visste varför. Han kollade på mig och pekade sen på ett cafe. Det sog super mysigt ut. Jag nickade och vi gick ditåt.
- Vad vill du ha? Sa christian samtidigt som han pratade med hon i kassan. Jag pekade på en macka och varm oboy. Jag skulle betala tillbaka senare. Jag gick och satte mig och tog upp mobilen. Jag hade fått ett nytt sms från Justin. " Kommer och hälsar på nästa vecka. Vill du ses eller:)? xoxo Bieber" Jag log lite av tanken och svarade tillbaka " Självklart biebs, När kommer du?" Jag fick snabbt ett svar tillbaka. " Tisdag Jojo xo Biebs" Haha, jojo.. Vilket smeknamn. Det var precis en vecka till dess, men så kom jag på att jag skulle träffa honom på lördag. Det skulle blir riktigt kul faktiskt! :) Jag la ner telefonen i fickan och jag såg att Christian kom.
- Jag ska betala tillbaka! Mummlade jag glatt.
- Nej, det är lungt.. Sa Christian och log.
- Nej, jag tänker.. Mer hann jag inte säg för Christian satte pekfingret för munnen. Jag log till honom. Jag mummlade fram ett litet okej och han nickade. Vi satt och bara pratade om allt möjligt. Jag pratade mest om Justin och han sa hela tiden vilken underbar person han va. Christian pratade mest om sig själv. Ett ego var han.. Haha. Men inte på något dåligt sätt, han var rolig och vi hade kul.
- Så.. Sa jag och kollade på Christian.. Han kollade på mig som ett frågetecken.
- Vadå?
- Jo det är så att..
- Vad fan gör ni? Röt jag mot dom och stog där nu med iskallt vatten på mig. Men dom svarde inte utan bara fnittrade och sprang iväg. Jag började springa efter dom men så insåg jag att dom var för snabba. Jag vände mig om och plötsligt..
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jolina när hon hade bytt om.

Står Christian där. Jag log lite men han bara glodde.
- Okeej.. Vad har hänt? Sa Christian förvånat.
- Nä, det är bra förutom att det precis kom 3 ARGA belieber's och hällde vatten på mig. Vadårå? Sa jag med världens största fakesmile.
- Haha.. Nej, stackarn! Du får gå in och byta om!
- Ja.. Jag antar det! Suckade jag.

När jag kom in så valde jag en vit volang klänning som nästan gick ner till knäna. Men jag tog på mig ett par hotpants fall i fall.
- Snyggt! Blinkade Christian till mig.
- Haha.. Du, är Justin och Jasmine ihop? Sa jag lite ledsamt.
- Haha, du gillar honom va? Det är lungt du kan berätta.
- Asso.. Det är samma som sist. Jag känner han knappt. Men jag är fortfarande ett fan! Sa jag och log och han nickade.

Vi drog på oss skorna och gick ut igen. Vi gick ner på gatan och mot busshållplatsen. Jag kollade mig lite runt för jag var orolig att tjejerna skulle komma igen. När bussen väl kom så gick vi på (Självklart,haha). När vi skulle betala för resan så var det något strul med mitt kort. Så Christian betalade åt mig.
- Ska vi fråga om Caitlin vill komma? Sa jag och log. Christian nickade och tog upp sin mobil för att smsa Caitlin. Jag tjuvkika lite och såg vad han skrev " Vill du träffa mig och Jolina? Hon är hur skön som helst, tro mig.. Du kommer gilla henne!" Jag kollade bort och log lite för mig själv. Är jag skön? Haha.. Christian kollade på mig och skratta till lite.

- Vadå? Har jag något mellan tänderna eller så? Sa jag oroligt.
- Haha, nejdå! Det var inget.. Jag log lite och kollade ut igen.

- Oh shit! Vi ska av nu! Sa jag och reste mig snabbt upp. Christian gjorde det samma. Vi sprang fram och han gå ut precis innan dörren stängdes. Haha, gud vilken tur. På väg mot ett cafe gick vi bara och pratade. Men plötsligt fick Christian ett sms. " Sorry, kan inte! Måste plugga.. Men kanske kan ses i veckan?:)" Jag nickade bara åt Christian och han fattade. Han skrev " Visst:)" och nu log jag utan att jag visste varför. Han kollade på mig och pekade sen på ett cafe. Det sog super mysigt ut. Jag nickade och vi gick ditåt.

- Vad vill du ha? Sa christian samtidigt som han pratade med hon i kassan. Jag pekade på en macka och varm oboy. Jag skulle betala tillbaka senare. Jag gick och satte mig och tog upp mobilen. Jag hade fått ett nytt sms från Justin. " Kommer och hälsar på nästa vecka. Vill du ses eller:)? xoxo Bieber" Jag log lite av tanken och svarade tillbaka " Självklart biebs, När kommer du?" Jag fick snabbt ett svar tillbaka. " Tisdag Jojo xo Biebs" Haha, jojo.. Vilket smeknamn. Det var precis en vecka till dess, men så kom jag på att jag skulle träffa honom på lördag. Det skulle blir riktigt kul faktiskt! :) Jag la ner telefonen i fickan och jag såg att Christian kom.

- Jag ska betala tillbaka! Mummlade jag glatt.
- Nej, det är lungt.. Sa Christian och log.
- Nej, jag tänker.. Mer hann jag inte säg för Christian satte pekfingret för munnen. Jag log till honom. Jag mummlade fram ett litet okej och han nickade. Vi satt och bara pratade om allt möjligt. Jag pratade mest om Justin och han sa hela tiden vilken underbar person han va. Christian pratade mest om sig själv. Ett ego var han.. Haha. Men inte på något dåligt sätt, han var rolig och vi hade kul.

- Så.. Sa jag och kollade på Christian.. Han kollade på mig som ett frågetecken.
- Vadå?
- Jo det är så att..
______________________________________________________________________________
Jo, vad ska hon säga? :) Kommentera om ni vill ha 22.. Ni har ju faktiskt väntat hela dan på 21 ;) puss Ida♥

a Bieber dream, chapter 20

Det var Justin.
- Ja hallå? Sa jag och suckade.
- Hej, du hade ringt?
- Ja, men det var inget..
- Haha okej! Saknar dig lite faktiskt!
- Saknar dig med, och rätt som det är så står jag där och pratar med dig.
- Haha, hoppas tiden går fort!
- Ja, men vad gör ni på touren då?
- Jag och Jasmine slappar mest vid poolen.
- Mm, jag är riktigt avendsjuk!
- Haha, på Jasmine?..
- Haha nej! På att ni ligger vid poolen i Bahamas medans jag ligger här i Atlanta.
- Haha, jag måste gå nu! Puss.
- Puss. Sa jag och la på. Jag vände mig mot Christian som frågade vem det var.
-Justin, haha. Sa jag och log
- Ska vi dra ner till stan och ta en fika? Log Christian tillbaka. Jag nickade och vi gick ner. Jag sa hejdå till Jovana och hennes pojkvän och sen gick jag och Christian ut.
- Har inte du skola idag? Sa jag till Christian.
- Jo, men vi sluta redan vid tolv så jag slutade för en timme sen. Sa han och jag nickade. Medans jag stog och väntade på Christian som behövde gå på toa så kände jag hur jag blev hellt kall om ryggen. Plötsligt kändes det som is och jag var helt blöt. Jag vände mig om och där stog 3 tjejer som hade någon Bieber tröja på sig och en hink ful med kallt vatten. Alla 3 hade var sin. Hur fasiken kunde man komma på att göra något sånt här? Rätt var det var så hade jag fått 2 hinkar till på mig.
- Vad fan gör ni? Röt jag mot dom och stog där nu med iskallt vatten på mig. Men dom svarde inte utan bara fnittrade och sprang iväg. Jag började springa efter dom men så insåg jag att dom var för snabba. Jag vände mig om och plötsligt..
Vi gick upp på mitt rum och jag satte mig på sängen, snabbt efter gjorde Christian desamma. Det var väldigt tyst tills jag avbröt tystnaden.
- Berätta något kul om dig själv? Log jag. Han log tillbaka.
- Haha, jag heter Christian och är 14 år. Jag är kompis med Justin sen lång tid tillbak... Nej, asso har inget kul och säga! Blinkade Christian. Vi bara låg där och prata tills min mobil ringde och ..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tjejerna som hade hällt vatten över Jolina.
Det var Justin.
- Ja hallå? Sa jag och suckade.
- Hej, du hade ringt?
- Ja, men det var inget..
- Haha okej! Saknar dig lite faktiskt!
- Saknar dig med, och rätt som det är så står jag där och pratar med dig.
- Haha, hoppas tiden går fort!
- Ja, men vad gör ni på touren då?
- Jag och Jasmine slappar mest vid poolen.
- Mm, jag är riktigt avendsjuk!
- Haha, på Jasmine?..
- Haha nej! På att ni ligger vid poolen i Bahamas medans jag ligger här i Atlanta.
- Haha, jag måste gå nu! Puss.
- Puss. Sa jag och la på. Jag vände mig mot Christian som frågade vem det var.
-Justin, haha. Sa jag och log
- Ska vi dra ner till stan och ta en fika? Log Christian tillbaka. Jag nickade och vi gick ner. Jag sa hejdå till Jovana och hennes pojkvän och sen gick jag och Christian ut.
- Har inte du skola idag? Sa jag till Christian.
- Jo, men vi sluta redan vid tolv så jag slutade för en timme sen. Sa han och jag nickade. Medans jag stog och väntade på Christian som behövde gå på toa så kände jag hur jag blev hellt kall om ryggen. Plötsligt kändes det som is och jag var helt blöt. Jag vände mig om och där stog 3 tjejer som hade någon Bieber tröja på sig och en hink ful med kallt vatten. Alla 3 hade var sin. Hur fasiken kunde man komma på att göra något sånt här? Rätt var det var så hade jag fått 2 hinkar till på mig.
- Vad fan gör ni? Röt jag mot dom och stog där nu med iskallt vatten på mig. Men dom svarde inte utan bara fnittrade och sprang iväg. Jag började springa efter dom men så insåg jag att dom var för snabba. Jag vände mig om och plötsligt..
_____________________________________________________________________
Förlåt men måste gå nu, Skolan anropar! Har prov! Önska mig lycka till, det lär jag behöva ;) puss♥ ida

a Bieber dream, chapter 19

En bebis. Nej, skulle mamma bli mamma (igen)? Varför har hon inte sagt något? Jag kände hur mina ögon fuktades och så märkte jag att någon kom i hallen. Jag vände mig om och såg att det var Jovana och hennes pojkvän. Jag sprang mot Jovana gråtandes. Jag snyfta till och hon kollade oroligt på mig.
- Vad har hänt? Sa Jovana och kollade beskymrat.
- M..ma.. mamma ska ha ett barn till! Hon är gravid, jag såg hennes försäkring på barnet! Snyftade jag till.
- Men lilla gumman, det är inte mamma.. Utan det är jag! Sa Jovanna och log. Jag kollade upp på henne och log jag med. Jag torkade bort några tårar och blev superglad. Hon hade försökt innan men det hade inte gått.
- Grattis Jovana! Sa jag och kramade om henne.
- Och du måste vara pappan? Sa jag och kollade underligt på Jovana's pojkvän Erik.
- Japp! Sa han och log.
- Haha okej! Sa jag och sprang upp på rummet för att hämta en sak. Det var ett litet halsband i guld som var format till et hjärta, som jag hade köpt medans Jovana var i italien.
- Här! Sa jag och räckte fram den lilla asken med guldhalsbandet i. Hon kollade på mig och log. Hon öppnade den lilla asken och jag såg hur det blänkte av guldet.
- Jolina, Tack! Det är verkligen underbart! Sa Jovana och gav mig en puss på pannan.
- Grattis! Sa jag ännu en gång och gick nu upp på mitt rum för att stanna.
Jag la mig i sängen och kollade bara upp i taket. Jag tänkte på allt möjligt, Hur kul det skulle vara att se Justin's blick på lördag. Jag log lite smått för mig själv. Och så var jag så himla glad för Jovanas skull. Jag tog upp min mobil och ringde Justin. Men konstigt nog så svarade han inte. I vanliga fall svarade han alltid! Fan..
Jag blir så jävla iriteerad av att han alltid ringer så tidigt tänkte jag medans jag borstade tänderna. Jag började tappa upp et varmt bad. Jag la i lite tvål och sånt. När det väl var uppfyllt drog jag av mig kläderna och la mig i badet. Det var så jävla skönt och ligga i badet och bara slappa. Sen efter ett tag rakade jag bena och tog även en ansiktsmask på mig. Det fick bli en vit mask. Jag la mig ner på soffan och virade en blå handduk om mitt hår.

Jovana var inte hemma, hon hade gått och träffat några kompisar. Mamma och pappa jobbade självklart som vanligt. Jag gick ut i köket när jag såg ett brev på en försäkring ang..
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jolina idag.
En bebis. Nej, skulle mamma bli mamma (igen)? Varför har hon inte sagt något? Jag kände hur mina ögon fuktades och så märkte jag att någon kom i hallen. Jag vände mig om och såg att det var Jovana och hennes pojkvän. Jag sprang mot Jovana gråtandes. Jag snyfta till och hon kollade oroligt på mig.
- Vad har hänt? Sa Jovana och kollade beskymrat.
- M..ma.. mamma ska ha ett barn till! Hon är gravid, jag såg hennes försäkring på barnet! Snyftade jag till.
- Men lilla gumman, det är inte mamma.. Utan det är jag! Sa Jovanna och log. Jag kollade upp på henne och log jag med. Jag torkade bort några tårar och blev superglad. Hon hade försökt innan men det hade inte gått.
- Grattis Jovana! Sa jag och kramade om henne.
- Och du måste vara pappan? Sa jag och kollade underligt på Jovana's pojkvän Erik.
- Japp! Sa han och log.
- Haha okej! Sa jag och sprang upp på rummet för att hämta en sak. Det var ett litet halsband i guld som var format till et hjärta, som jag hade köpt medans Jovana var i italien.
- Här! Sa jag och räckte fram den lilla asken med guldhalsbandet i. Hon kollade på mig och log. Hon öppnade den lilla asken och jag såg hur det blänkte av guldet.
- Jolina, Tack! Det är verkligen underbart! Sa Jovana och gav mig en puss på pannan.
- Grattis! Sa jag ännu en gång och gick nu upp på mitt rum för att stanna.
Jag la mig i sängen och kollade bara upp i taket. Jag tänkte på allt möjligt, Hur kul det skulle vara att se Justin's blick på lördag. Jag log lite smått för mig själv. Och så var jag så himla glad för Jovanas skull. Jag tog upp min mobil och ringde Justin. Men konstigt nog så svarade han inte. I vanliga fall svarade han alltid! Fan. Jag måste få tag på honom. Jag sket i det och tänkte på vad jag skulle göra idag. Jag tog upp min mobil och gick igenom kontaktlistan. Så kom Christian upp. Har var skitrolig, vi var ju i samma ålder och allt. Jag gick in på honom och skrev ett sms " Vill du hänga lite idag? xoxo Jolina" När jag hade skickat så fick jag snabbt ett svar tillbaka. " Visst, vi möts vid dig om 20 minuter! :) xoxo Christian" Jag log lite och svarade okej. Jag reste mig upp för att ta på mig något. Det blev idag ett par mörk färgade jeans shorts och ett svart linne. Över det svarta linnet hade jag en grå tröja med lite volang där uppe och säng en söt liten svart kofta. Jag tog på mig mina "jesus sandaler" och ett par runda solglasögon. Jag skiter i att sminka mig idag.
Jag satte på locktången och medans jag väntade på att den skulle bli varm så gick jag på toa. När jag sen var klar gick jag in på rummet och lockade håret lite snabbt. Det hade precis gått 20 minuter, så han kommer antagligen när som helst. Efter ett litet tag så ringer det på dörren. Jag springer ner för att öppna och där står Christian.
- Hej! Log jag.
- Hej! Log Christian tillbaka.
Vi gick upp på mitt rum och jag satte mig på sängen, snabbt efter gjorde Christian desamma. Det var väldigt tyst tills jag avbröt tystnaden.
- Berätta något kul om dig själv? Log jag. Han log tillbaka.
- Haha, jag heter Christian och är 14 år. Jag är kompis med Justin sen lång tid tillbak... Nej, asso har inget kul och säga! Blinkade Christian. Vi bara låg där och prata tills min mobil ringde och ..
______________________________________________________________________
Godnatt, dream sweet dreams ;) Och kommentera gärna, puss ida ♥

a Bieber dream, chapter 18

Såg jag att jag hade fått massa dödshot. I stil med " Lämna Justin ifred, annars dödar jag dig" och " DÖÖÖ, låt Justin vara". Sen så såg jag nog den hemskaste " Jag vet vart du bor, jag ska döda di, din familj och alla din vänner. Du är riktigt ful, Du är en hora som går runt på stan i underkläder" . Jag fattade inte hur folk kunde skriva sånt. Men sen hade jag även fått massa söta tweets som " Du och Justin är söta tillsammans." blabla.. Jag bestämde mig för en sak. Jag tog upp tweet sidan och skrev " Me and @Justinbieber are NOT together, believe me!" Jag skickade det och log lite. För känslan att var ihop med Justin var endå härlig.
Jag tog upp min mobil och smsade Justin. " Godnatt biebs, sov gott! Xoxo Jolina" Jag log lite mot smset och tryckte sen på skicka. Det tog inte lång tid innan han svarade "Saknar dig xoxo Bieber" Jag log och tog upp mobilen och svarade " Vi ses snarare än vad du tror ;) xoxo Jolina" Jag skickade och la ner mobilen på golvet och flinade. Jag drog upp min ipod och satte på "Superstar" med Taylor Swift. Den låten gav mig tårar, när jag hörde den sist var den dagen jag träffade Justin. Jag kände en liiiten tår rinna ner för kinden. Jag log lite smått för mig själv och somnade snabbt.
Nästa morgon vaknade jag av att Justin ringde mig.
- Varför ska du alltid ringa så tidigt, varje gång du ringer har du väkt mig! Röt jag i telefonen.
- Förlåt.. Jag ska inte ringa så tidigt. Suckade Justin.
- Jaja, vad var det?
- Ja, justdet! Vad menade du igår, med att vi skulle träffas snart?
- Haha Justin.. Det kommer gå snabare än vad du tror! Sa jag och hjäspade.
- Okej, men jag ska låta dig sova ut.. Jag och Jasmine ska endå gå och bada nu i sköna Bahamas.
- Jaha.. jaja. Okej! Sa jag och la på. Jag kände mig väldigt lycklig. Men var Jasmine med? Men vad tänker jag på.. Jag ska inte vara orolig för det. Justin är en bra vän och jag vill inte sumpa det.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jolina lät lite orolig när jag sa Jasmine. Jag hade ju sakt att hon skulle vara med på touren och sen följa med tillbaka i en vecka? Hade hon inte hört det. Plötsligt känner jag när någon puttar i mig i poolen. Jag vänder mig om och där står Jasmine.
- Det ska du får för! Skrattade jag och drog ner Jasmine.
- NEEJ! Justin seriöst! Skrattade Jasmine. Jag putta ner henne under vattnet och sprang upp och la mig på en solstol. Gud ås härligt det är att vara här. Jag såg sen att Jasmine aldrig kom upp. Jag ställde mig upp vid poolkanten och så känner jag hur någon drar ner mig.
- Fan Jasmine! Skrattade jag. Vi hade riktigt kul. När vi hade badat en stund så drog vi båda upp och la oss ner och solade lite. Jasmine som redan var väldigt brun behövde igentligen inte sola så mycket. Men jag som därimot som var riktigt vit just nu behövde verkligen göra det. När vi bara hade lugit och pratat ett tag så ringer min mobil. Det var okänt nummer.
- Hallå? Stönade jag.
- HEY, OMB ARE YOU JUSTIN BIEBER? Sa tjejen i telefonen.
- No, ho's that?
- OMB, YOU ARE JUSTIN DREW BIEBER!! Jag suckade lite lätt. Fick jag aldrig vara lite ifred. Jag kollade på Jasmine som nu hade somnat på sin solstol. Jag log lite, hon var så söt när hon sov.
- I'm britta from London! Sa jag och fnittra lite och försökte låta som en tjej.
- Ooh, im sorry! Sa tjejen och la på. Jag kände mig lite taskig mot det fanet, Men jag hade faktiskt lite semester nu.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Jag blir så jävla iriteerad av att han alltid ringer så tidigt tänkte jag medans jag borstade tänderna. Jag började tappa upp et varmt bad. Jag la i lite tvål och sånt. När det väl var uppfyllt drog jag av mig kläderna och la mig i badet. Det var så jävla skönt och ligga i badet och bara slappa. Sen efter ett tag rakade jag bena och tog även en ansiktsmask på mig. Det fick bli en vit mask. Jag la mig ner på soffan och virade en blå handduk om mitt hår.
Jovana var inte hemma, hon hade gått och träffat några kompisar. Mamma och pappa jobbade självklart som vanligt. Jag gick ut i köket när jag såg ett brev på en försäkring ang..
- Okej, bara för det som hände och så kan du tillbringa mer tid med Jovana! Hon åker på torsdag!  Sa mamma suckandes. Jag log och kollade på biljetten. Det var konserten på lördag. Så snart! Jag gav Jovana ännu en kram och sprang upp på mitt rum. Jag satte på datorn som snabbt var igång och loggade in på twitter och så..
------------------------------------------------------------------------------------------------
Jolina på Soffan med masken.
Justin och Jasmine i Bahamas.
Såg jag att jag hade fått massa dödshot. I stil med " Lämna Justin ifred, annars dödar jag dig" och " DÖÖÖ, låt Justin vara". Sen så såg jag nog den hemskaste " Jag vet vart du bor, jag ska döda di, din familj och alla din vänner. Du är riktigt ful, Du är en hora som går runt på stan i underkläder" . Jag fattade inte hur folk kunde skriva sånt. Men sen hade jag även fått massa söta tweets som " Du och Justin är söta tillsammans." blabla.. Jag bestämde mig för en sak. Jag tog upp tweet sidan och skrev " Me and @Justinbieber are NOT together, believe me!" Jag skickade det och log lite. För känslan att var ihop med Justin var endå härlig.
Jag tog upp min mobil och smsade Justin. " Godnatt biebs, sov gott! Xoxo Jolina" Jag log lite mot smset och tryckte sen på skicka. Det tog inte lång tid innan han svarade "Saknar dig xoxo Bieber" Jag log och tog upp mobilen och svarade " Vi ses snarare än vad du tror ;) xoxo Jolina" Jag skickade och la ner mobilen på golvet och flinade. Jag drog upp min ipod och satte på "Superstar" med Taylor Swift. Den låten gav mig tårar, när jag hörde den sist var den dagen jag träffade Justin. Jag kände en liiiten tår rinna ner för kinden. Jag log lite smått för mig själv och somnade snabbt.
Nästa morgon vaknade jag av att Justin ringde mig.
- Varför ska du alltid ringa så tidigt, varje gång du ringer har du väkt mig! Röt jag i telefonen.
- Förlåt.. Jag ska inte ringa så tidigt. Suckade Justin.
- Jaja, vad var det?
- Ja, justdet! Vad menade du igår, med att vi skulle träffas snart?
- Haha Justin.. Det kommer gå snabare än vad du tror! Sa jag och hjäspade.
- Okej, men jag ska låta dig sova ut.. Jag och Jasmine ska endå gå och bada nu i sköna Bahamas.
- Jaha.. jaja. Okej! Sa jag och la på. Jag kände mig väldigt lycklig. Men var Jasmine med? Men vad tänker jag på.. Jag ska inte vara orolig för det. Justin är en bra vän och jag vill inte sumpa det.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jolina lät lite orolig när jag sa Jasmine. Jag hade ju sakt att hon skulle vara med på touren och sen följa med tillbaka i en vecka? Hade hon inte hört det. Plötsligt känner jag när någon puttar i mig i poolen. Jag vänder mig om och där står Jasmine.
- Det ska du får för! Skrattade jag och drog ner Jasmine.
- NEEJ! Justin seriöst! Skrattade Jasmine. Jag putta ner henne under vattnet och sprang upp och la mig på en solstol. Gud ås härligt det är att vara här. Jag såg sen att Jasmine aldrig kom upp. Jag ställde mig upp vid poolkanten och så känner jag hur någon drar ner mig.
- Fan Jasmine! Skrattade jag. Vi hade riktigt kul. När vi hade badat en stund så drog vi båda upp och la oss ner och solade lite. Jasmine som redan var väldigt brun behövde igentligen inte sola så mycket. Men jag som därimot som var riktigt vit just nu behövde verkligen göra det. När vi bara hade lugit och pratat ett tag så ringer min mobil. Det var okänt nummer.
- Hallå? Stönade jag.
- HEY, OMB ARE YOU JUSTIN BIEBER? Sa tjejen i telefonen.
- No, ho's that?
- OMB, YOU ARE JUSTIN DREW BIEBER!! Jag suckade lite lätt. Fick jag aldrig vara lite ifred. Jag kollade på Jasmine som nu hade somnat på sin solstol. Jag log lite, hon var så söt när hon sov.
- I'm britta from London! Sa jag och fnittra lite och försökte låta som en tjej.
- Ooh, im sorry! Sa tjejen och la på. Jag kände mig lite taskig mot det fanet, Men jag hade faktiskt lite semester nu.
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag blir så jävla iriteerad av att han alltid ringer så tidigt tänkte jag medans jag borstade tänderna. Jag började tappa upp et varmt bad. Jag la i lite tvål och sånt. När det väl var uppfyllt drog jag av mig kläderna och la mig i badet. Det var så jävla skönt och ligga i badet och bara slappa. Sen efter ett tag rakade jag bena och tog även en ansiktsmask på mig. Det fick bli en vit mask. Jag la mig ner på soffan och virade en blå handduk om mitt hår.
Jovana var inte hemma, hon hade gått och träffat några kompisar. Mamma och pappa jobbade självklart som vanligt. Jag gick ut i köket när jag såg ett brev på en försäkring ang..
__________________________________________________________________
Ja vad var det för försäkring? Om inte.. ja vadå? Kommentera så får ni veta idag ;) puss ida♥

a Bieber dream, Chapter 17

Jag gick ner och satte mig vid bordet. Det var kyklingspett med ris och lite sallad. Jag var väldigt hungrig! Jag började äta lite och mamma började prata med Jovana om något. Jovana kom sen på pressenterna. Hon gick iväg för att hämta dom. Mamma hade fått massa smink och lite kläder. Pappa hade fått lite pengar för hon hade inte hittat något till honom.
När hon sedan tog upp min present så gapade jag stort. Jag trodde inte det var sant..
Jag gick ner och satte mig vid bordet. Det var kyklingspett med ris och lite sallad. Jag var väldigt hungrig! Jag började äta lite och mamma började prata med Jovana om något. Jovana kom sen på pressenterna. Hon gick iväg för att hämta dom. Mamma hade fått massa smink och lite kläder. Pappa hade fått lite pengar för hon hade inte hittat något till honom.
När hon sedan tog upp min present så gapade jag stort. Jag trodde inte det var sant..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jolinas backstage.. band ;)
Föreställ er att det står JUSTIN BIEBER och inte Tom Jones ;) ( hon fick 2 stycken)
Jag hade fått Justin Bieber konset biljetter med backstage. Så kom jag på att Jovana inte visste allt om mig och Justin. Jag blev så glad, jag skulle få träffa honom igen! Men det skulle bli en överaskning.
- Asso omg Jovana! Taaaack.. Duvet inte hur mycket detta betyder för mig! Jag kommer träffa honom igen! Sa jag överlyckligt. Jag skulle få träffa honom innan att han kom hem från Bahamas. Jag behövde inte vänta.
- Igen? Kollade Jovana fundersamt på mig.. Jag log ett litet fake smile och fick fram ett litet "inget"
Jag ställde mig upp och kramade Jovana. Jag mummlade att jag älskade henne och lite sånt.
- Ska du inte berätta Jolina? Sa mamma och kollade förväntans fullt på mig. Jag suckade och nickade. Jovana spärrade upp ögonen och såg väldigt intresserad ut.
- Joo, det är så att jag redan träffat Justin Bieber! Sa jag och gjorde ett stort smile. Jag fortsatte och berättade allt som hänt och vad vi gjort. Jag berättade om alla roliga stunder vi haft och så. Fast så många var det inte, men jag berättade dom vi hade haft iaf. Hon kollade bara på mig som ett UFO.
- Men då var det inget spec. med biljetterna? Sa Jovana och såg besviken ut. Men självklart var det de? Jag skulle få sen honom igen på han konsert. Jag hoppade till av ett lite glädjeskutt när jag tänkte på det!
- Jo! Sa jag bestämt.
- Men varför då?
- För jag skulle få se honom! Han har åkt iväg på sin tour och kommer hem om mer än en månad! Snyftade jag till.
- Gillar du honom? Frågade Jovana mig försiktigt. Jag nickade på huvudet.
- Som en vän, men inte mer! Sa jag och log. Jovana gav mig en snabb kram och jag åt upp det sista på tallriken. Jag gick upp och la ner tallriken i diskmaskinen.
- Tack! Sa jag och log mot Jovana. Jag sneglade upp på klockan och den var redan halv 10.
- Mamma, snälla kan jag vara hemma imorgon.. Efter det som hände idag med Jonas? Sa jag och vände min blick från Jovana till mamma.
Jag ville verkligen inte gå. Tänk om han hade tänkt komma till skolan? Det fick inte hända.
- Okej, bara för det som hände och så kan du tillbringa mer tid med Jovana! Hon åker på torsdag!  Sa mamma suckandes. Jag log och kollade på biljetten. Det var konserten på lördag. Så snart! Jag gav Jovana ännu en kram och sprang upp på mitt rum. Jag satte på datorn som snabbt var igång och loggade in på twitter och så..
______________________________________________________________________
Vad såg hon? Kommentera och ni får 18 idag :D puss ida ♥
(idee av Justin biljetterna - http://slostickanz.blogg.se/ )

a Bieber dream chapter 16

Det stog " Dont cry bby.. U make me cry! And never forget that i love u guys.." 25 seconds via übertwitter. Jag kollade på det om och om igen. Jag gick ner till Jovana efter att ha kollat på det några gånger. Jovana kollade på mig och log. Tills någon plötsligt öppnade yterdörren.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
En bild på Jonas. ( han ser vädigt gammal ut;)


Jovana som äter ( igga fyrkanten )
In kom mamma och pappa. Jag blev superglad och sprang raka vägen till mamma och pappa. Sen kom jag och tänka på Jonas. Jag sprang tillbaka till Jovana och hon lovade att inte säga det till någon. Jag gick ut i hallen igen och den här gången följde Jovana med.
- Men hej gumman, så stor du har blivit! Sa pappa och kramade om Jovana. Jovana besvarade han kram och pappa pussade henne på pannan.
- Jag verkligen, Och brun är du också! Fortsatte mamma. Jag kollade på Jovana oroligt och hon skakade på huvudet. Hon skulle inte berätta. Jag litar på henne!
Jovana gick snabbt ut i bilen för att hämta några pressenter som hon hade köpt. Då kollade genast mamma och pappa mycket allvarligare på mig. Jag kände hur en klump började växa, visste dom något?
- Varför springer du ut på gatan i BH och trosor? Skrek pappa till mig. Jag kände hur mina ögon fuktades, Jag var tvungen att berätta! Men då skulle dom polisanmäla honom och sen skulle det komma ut.
- Var det Justin som gjorde något? Fortsatte mamma och såg oroligt på mig. Jag kände nu hur tårarna började rinna. Justin skulle aldrig kunna göra något sånt!
Jag suckade och började berätta allt som hade hänt. Jag var tvungen. Jag avslutade det hela genom att  börja storgråta. Både för det som hände och att det fanns bilder på mig i underkläder i hela stan.
- Men lilla älskling! Sa mamma och kramade om mig.
- Vi måste polisanmäla Jonas! Röt pappa till och tog upp mobilen. Jag fick fram ett litet "vad gör du?". Han bara kollade på mig och log.
- Vi måste ringa och polisanmäla honom! Han får inte komma undan med detta! Sa han lite argt. Jag ville inte, han fick inte polisanmäla det.
Jag hörde hur Jovana kom in i hallen. Hon kom sen in i köket med en massa saker. Jag torkade snabbt bort lite tårar från min kind. Jovana kom fram till mig och krama mig samtidigt som hon viskade * Vet dom?*. Jag kollade bara på henne och nickade.
- Pappa snälla! Anmäl honom sen.. Jag är hungrig, kan vi inte äta något? Pappa kollade på mig oroligt och nickade. Jag ville ha kul idag efter det som hänt. Jag sprang och satte mig i soffan med pappa medans Jovana hjälpte mamma i köket.
- Vad hände, hur kom han in? Varför släppte... Mer hann han inte säga förens jag bad honom var tyst. Jag ville glömma det för idag. Han nickade och satte på tvn. Min telefon ringde och jag gick iväg för att svara.
- Hej? Sa jag.
- Hej, det är Justin!
- Jaha, hej! Sa jag glatt.
- Jag måste säga en sak. Jag blev lite orolig. Hade det hänt honom något?
- Jaha, vadå för något?
- Jag är borta lite längre än 1 månad! När jag hörde vad han sa blev jag lite ledsen, det var redan för mycket med en.
- Men jag ringer dig, och jag kommer hälsa på lite imellan! Jag blev lite gladare när jag hörde att han skulle hälsa på. Men svarade inte.
- Men vad i helvete tänker jag på! Röt Justin i telefonen. Jag fick fram ett litet vadå.
- Du hållde på att bli våldtagen och jag står och snackar om när jag kommer! Jag hörde mamma ropa nerifrån att maten var klar.
- Justin! Jag måste gå, men jag ringer ikväll, Okej? Han mummlade okej och jag la på. Jag log lite för mig själv av att han ringde mig.
Jag gick ner och satte mig vid bordet. Det var kyklingspett med ris och lite sallad. Jag var väldigt hungrig! Jag började äta lite och mamma började prata med Jovana om något. Jovana kom sen på pressenterna. Hon gick iväg för att hämta dom. Mamma hade fått massa smink och lite kläder. Pappa hade fått lite pengar för hon hade inte hittat något till honom.
När hon sedan tog upp min present så gapade jag stort. Jag trodde inte det var sant..
_______________________________________________________________________
Lite tråkig, det händer inte så mycket just nu! Men tro mig, jag har VÄRLDENS bästa planer för novellen! Men vad tycker ni hon ska få? Kommentera gärna! :) puss ida♥

a bieber dream, Chapter 15

Justin snyfta till. Jag blev lite orolig!
- Vad är det Justin, var inte ledsen? Sa jag tyst och oroligt i luren. Jag hörde hur han började snacka med någon i bakgrunden.
- Jag måste gå Jolina, ska upp på sen snart! Jag ringer dig ikväll. Puss. Sa Justin och la på. Varför blev han ledsen? Jag kände nu en till klump i halsen. Han får inte vara ledsen. Jag tog upp mina kläder och min blus som nu var sönder. Jag slängde in jeansen i garderoben och la ner blusen i en låda. Den kunde jag ju aldrig använda mer snyftade jag för mig själv.
- Hur går det? Ropar Jovana där nerifrån. Jag ropade tillbaka att det gick bra och öppnade garderoben igen. Jag tog fram ett par rosa mjukisbyxor och en rosa mjukiströja. Jag tog på mig det och satte på min dator. Medans min data skulle starta igång så sprang jag ner och satte mig med Jovana snabbt. Jag ställde mig upp och bredde en macka. Hade knappt ätit något idag. Jag gick sen upp och såg att datorn var på och loggade in på Twitter och skrev " I hate u.. Never TOUCH me aigan. Never!" Jag la ner mycket hat när jag skrev det. Jag tog upp mackan och tog en bit samtidigt som jag gick in på Justin's twitter. Han hade skrivit något och jag undrade..
Justin snyfta till. Jag blev lite orolig!
- Justin.. Jag var nära på att bli våldtagen av mitt ex. Han har försökt förut men lyckades inte då heller, Men sist så slog han mig hårt på låret med sitt skärp och det är därför jag har ett blåmärke. Jag lyckades smita ifrån honom och kunde inte vara kvar hemma för det var där han var. Så jag sprang ut! Sa jag och snyftade till. Han var hellt tyst i luren. Efter ett tag så hörde jag..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Jolina i köket när hon ska ta en macka.

Justin snyfta till. Jag blev lite orolig!
- Vad är det Justin, var inte ledsen? Sa jag tyst och oroligt i luren. Jag hörde hur han började snacka med någon i bakgrunden.
- Jag måste gå Jolina, ska upp på sen snart! Jag ringer dig ikväll. Puss. Sa Justin och la på. Varför blev han ledsen? Jag kände nu en till klump i halsen. Han får inte vara ledsen. Jag tog upp mina kläder och min blus som nu var sönder. Jag slängde in jeansen i garderoben och la ner blusen i en låda. Den kunde jag ju aldrig använda mer snyftade jag för mig själv.
- Hur går det? Ropar Jovana där nerifrån. Jag ropade tillbaka att det gick bra och öppnade garderoben igen. Jag tog fram ett par rosa mjukisbyxor och en rosa mjukiströja. Jag tog på mig det och satte på min dator. Medans min data skulle starta igång så sprang jag ner och satte mig med Jovana snabbt. Jag ställde mig upp och bredde en macka. Hade knappt ätit något idag. Jag gick sen upp och såg att datorn var på och loggade in på Twitter och skrev " I hate u.. Never TOUCH me aigan. Never!" Jag la ner mycket hat när jag skrev det. Jag tog upp mackan och tog en bit samtidigt som jag gick in på Justin's twitter. Han hade skrivit något och jag undrade vad han menade med det. Det stog " Dont cry bby.. U make me cry! And never forget that i love u guys.." 25 seconds via übertwitter. Jag kollade på det om och om igen. Jag gick ner till Jovana efter att ha kollat på det några gånger. Jovana kollade på mig och log. Tills någon plötsligt öppnade yterdörren.
______________________________________________________________________________
Förlåt för det SUPER korta inlägg, och tro mig. Ni kommer aldrig få så här kort igen! Men kände att jag ville ge er något innan jag gick till skolan så.. Kommentera iaf ;) puss ida♥

a bieber dream, Chapter 14

..iaktar mig. Jag kollade mig omkring och jag ser ingen. Jag vet att någon glor på mig, jag känner det så väll. Jag blir lite rädd, Jag går ur bilen för att gå in när jag känner att någon tar tag i min arm.
- Jolina, hur mår du? Hör jag någon säga. jag vänder mig om och där står Christian.
- Hej! Vad tror du? Jag hållde precis på att bli våldtagen! säger jag med gråten i halsen och ger han en kram. *Du kom* Viskade jag i hans öra. Bakom honom kommer Caitlin springandes.
- OMG! HUR MÅR DU JOLINA? Vi blev jätte oroliga! Säger Cailtin och jag ser en lättnad på hennes min. Jag skakar på huvudet och kramar nu Caitlin.
- Tack för att ni kom! Sa jag och kände mig på lite bättre humör. Sen kom jag på att Jovana var där inne. Hon var väldig tyst, tänk om det hänt henne något? Jag springer in genom dörren och ropar på Jovana. Hon kommer ner för trappan. Man såg att hon hade fått ett slag i ansiktet. Jag springer fram till henne och mummlar att jag älskar henne.
- Hann smet ut genom fönstret! Grubblade hon. Jag kollade på henne.
- Slog han dig? Säger jag samtidigt som tårarna rinner ner. Hon bara nickade och sätter sig i soffan. Jag ber henne vänta och går ut till Christian och Caitlin.
- Tack! Sa jag ännu en gång. Dom bara nickade.
- Vill ni komma in? Sa jag och kom sen på att jag bara stog där i trosor och BH fast med Jovana's tröja över. Dom skakade på huvudet.
- Du behöver tid med din syster efter det som hände! Sa Caitlin och Christian nickade. Jag log och gav dom båda en kram och sen hoppade dom in i bilen och körde hem. Jag stängde dörren och gick mot Jovana som satt i soffan och nu hade satt på TVn.
- Jag älskar dig! Mummlade jag mot Jovannas arm. Jag satte mig sen i hennes famn och började gråta. Hon tårkade bort några tårar och frågade när mamma och pappa kom hem. Jag bara suckade och sa lågt att dom skulle komma snart. Jag snyftade och Jovanna kollade på mig som inget hade hänt. Så började hon kittla mig. Jag började asgarva, Jag försökte komma loss och så började jag kittla henne. Vi skrattade som två fån. Jag ställde mig upp och hon frågade mig oroligt vart jag skulle. Jag skulle upp och ta på mig mina kläder. Jag gick upp för trappan och började skaka lite. Jag kommer ihåg från när jag och Jonas var tillsammans. Jag fattar inte hur jag har kunnat lita på honom. Jag fick en klump i halsen och såg nu att jag hade 3 missade samtal från Justin. Jag ringde upp Justin och han svarade.
- Hallå? Sa jag och log lite för mig själv.
- HEJ! Varför har du inte svarat? Jag blev orolig Jolina! Jag kände en klump i halsen. Blev han orolig för mig?  Jag saknar honom, det gör jag.
- Det är ingen fara, det hände en sak bara..
- Men Jolina, Varför springer du ut i BH och trosor? Sa Justin och suckade.
- M..me..men hur vet du det?
- Ja, det står ju överallt på internet att MIN flickvän går runt nästan naken, och så är det ju fullt med bilder? Vad fan säger han. Det får inte vara sant.. Jag trodde jag skulle börja gråta och var tvungen att snyfta till.
- Justin.. Jag var nära på att bli våldtagen av mitt ex. Han har försökt förut men lyckades inte då heller, Men sist så slog han mig hårt på låret med sitt skärp och det är därför jag har ett blåmärke. Jag lyckades smita ifrån honom och kunde inte vara kvar hemma för det var där han var. Så jag sprang ut! Sa jag och snyftade till. Han var hellt tyst i luren. Efter ett tag så hörde jag..
- JONAS, HAN KANSKE ÄR KVAR!? Gråter jag. Jovana kommer tillbaka och sätter sig brevid och säger tyst *Det spelar ingen roll, han är bara 16 och jag fyller snart 18. Han har försökt innan, kommer du ihåg?* Jag nickade och hon gick in. Jag satt kvar i bilen och jag känner hur någon..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
(hittade ingen bra bild just nu:)
..iaktar mig. Jag kollade mig omkring och jag ser ingen. Jag vet att någon glor på mig, jag känner det så väll. Jag blir lite rädd, Jag går ur bilen för att gå in när jag känner att någon tar tag i min arm.
- Jolina, hur mår du? Hör jag någon säga. jag vänder mig om och där står Christian.
- Hej! Vad tror du? Jag hållde precis på att bli våldtagen! säger jag med gråten i halsen och ger han en kram. *Du kom* Viskade jag i hans öra. Bakom honom kommer Caitlin springandes.
- OMG! HUR MÅR DU JOLINA? Vi blev jätte oroliga! Säger Cailtin och jag ser en lättnad på hennes min. Jag skakar på huvudet och kramar nu Caitlin.
- Tack för att ni kom! Sa jag och kände mig på lite bättre humör. Sen kom jag på att Jovana var där inne. Hon var väldig tyst, tänk om det hänt henne något? Jag springer in genom dörren och ropar på Jovana. Hon kommer ner för trappan. Man såg att hon hade fått ett slag i ansiktet. Jag springer fram till henne och mummlar att jag älskar henne.
- Hann smet ut genom fönstret! Grubblade hon. Jag kollade på henne.
- Slog han dig? Säger jag samtidigt som tårarna rinner ner. Hon bara nickade och sätter sig i soffan. Jag ber henne vänta och går ut till Christian och Caitlin.
- Tack! Sa jag ännu en gång. Dom bara nickade.
- Vill ni komma in? Sa jag och kom sen på att jag bara stog där i trosor och BH fast med Jovana's tröja över. Dom skakade på huvudet.
- Du behöver tid med din syster efter det som hände! Sa Caitlin och Christian nickade. Jag log och gav dom båda en kram och sen hoppade dom in i bilen och körde hem. Jag stängde dörren och gick mot Jovana som satt i soffan och nu hade satt på TVn.
- Jag älskar dig! Mummlade jag mot Jovannas arm. Jag satte mig sen i hennes famn och började gråta. Hon tårkade bort några tårar och frågade när mamma och pappa kom hem. Jag bara suckade och sa lågt att dom skulle komma snart. Jag snyftade och Jovanna kollade på mig som inget hade hänt. Så började hon kittla mig. Jag började asgarva, Jag försökte komma loss och så började jag kittla henne. Vi skrattade som två fån. Jag ställde mig upp och hon frågade mig oroligt vart jag skulle. Jag skulle upp och ta på mig mina kläder. Jag gick upp för trappan och började skaka lite. Jag kommer ihåg från när jag och Jonas var tillsammans. Jag fattar inte hur jag har kunnat lita på honom. Jag fick en klump i halsen och såg nu att jag hade 3 missade samtal från Justin. Jag ringde upp Justin och han svarade.
- Hallå? Sa jag och log lite för mig själv.
- HEJ! Varför har du inte svarat? Jag blev orolig Jolina! Jag kände en klump i halsen. Blev han orolig för mig?  Jag saknar honom, det gör jag. Men varför hade han blitt orolig. Nu blev jag själv lite smått orolig.
- Det är ingen fara, det hände en sak bara..
- Men Jolina, Varför springer du ut i BH och trosor? Sa Justin och suckade.
- M..me..men hur vet du det?
- Ja, det står ju överallt på internet att MIN flickvän går runt nästan naken, och så är det ju fullt med bilder? Vad fan säger han. Det får inte vara sant.. Jag trodde jag skulle börja gråta och var tvungen att snyfta till.
- Justin.. Jag var nära på att bli våldtagen av mitt ex. Han har försökt förut men lyckades inte då heller, Men sist så slog han mig hårt på låret med sitt skärp och det är därför jag har ett blåmärke. Jag lyckades smita ifrån honom och kunde inte vara kvar hemma för det var där han var. Så jag sprang ut! Sa jag och snyftade till. Han var hellt tyst i luren. Efter ett tag så hörde jag..
_______________________________________________________________________
Vad tyckte ni? Det blir sista för idag, ska sova nu. Får se hur mycket jag hinner med imorgon. Svårt i plugget och så. Plus att jag även är själv här på bloggen, kankse ska fråga någon annan.. men jaja. Vad tyckte ni? kommentera gärna, ni vet att jag älskar det! :) puss ida♥

a bieber dream, Chapter 13

Jag satte mig på soffan och väntade på att Jovana skulle komm hem. Men hon kommer antagligen inte förens ikväll. Jag kände nu hur tomt det blev. Justin var borta! Han var en väldigt bra kompis. Jag ställde mig upp för att sätta på tvn. Sen så fick jag ett sms ' Saknar dig redan Jolina xoxo Bieber'. Aww, så söt han är! Jag svarade snabbt att jag saknade honom också. Jag gick upp ur soffan och hämtade en redbull. När jag skulle öppna redbullen så råkade jag tappa den rakt på golvet så det blev en stor pöl. Det såg ut som om jag hade kissat på mig. Precis då så ringde någon på. Jag antog att det var Jovanna, kommer hon redan?Jag ropade att personen kunde komma in. Men det är inte Jovana som kommer. Utan det är Jonas. Han går rakt in och mitt hjärta stannar. Vad skulle jag göra? Jag mindes nu mer och mer den kvällen när han hade försökt våldta mig. Det var då jag fick mitt blå märke. Mina ögon fuktades och jag kände tårarna rinna ner.
- VAD FAN GÖR DU HÄR? Skrek jag högt och tydligt. Han svarade inte utan gick bara in i lägenheten och låste efter sig. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag sprang upp på toaletten och låste efter mig. Jag var rädd, riktigt rädd. Jag tog upp mobilen och tänkte smsa Justin. Men så kom jag på att han antagligen satt på flyget till Bahamas nu. Men så kom jag på att jag hade fått Christian's nummer. Jag tog upp mobilen och skrev " Christian! Hjälp mig, ta med dig någon hem till mig nu, Jonas , mitt ex kommer våldta mig! Jag kastar ut nyckeln för han har låst inne mig. Jag sitter inne på toaletten. Skynda dig! Det var han som gjorde blåmärket på mitt ben. Snälla Christian! "  Jag la ner mobilen i fickan och kollade mig omkring. Plötsligt hörde jag hur han kom upp för trappan.
- Ta det lungt! Jag vill bara snacka med dig! Sa Jonas och lätt väldigt oskyldig. Men jag vågade inte öppna. Jag lutade mig mot väggen och gled sakta ner mot marken. Vad fan ska jag göra? Jag kom plötsligt på att jag kanske kunde klättra upp för det lilla fönstret? Men det var lönelöst! Jag bestämde mig för att bara sitta kvar. Plötsligt öppnas dörren och in kommer Jonas.
- GÅ!? Skriker jag och fösöker springa ut ur toaletten. Men jag hann inte, han hann ta tag i mig. Han drog med mig in på mitt rum. Han tog tag i mina kinder och tryckte hans läppar mot mina. Jag sparkade och hållde på och fösökte verkligen komma loss. Men han var för stark.
- Jag ringer dig så ofta jag kan! Jag smsar dig också. Sa jag med ett litet leende.
- Gör så! Sa Jolina och gav mig en kram. Jag gick därifrån och satte mig i bilen. Hon vinkade hejdå till mig och stängde dörren.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilder på Jovana.
Jag satte mig på soffan och väntade på att Jovana skulle komma hem. Men hon kommer antagligen inte förens ikväll. Jag kände nu hur tomt det blev. Justin var borta! Han var en väldigt bra kompis. Jag ställde mig upp för att sätta på tvn. Sen så fick jag ett sms ' Saknar dig redan Jolina xoxo Bieber'. Aww, så söt han är! Jag svarade snabbt att jag saknade honom också. Jag gick upp ur soffan och hämtade en redbull. När jag skulle öppna redbullen så råkade jag tappa den rakt på golvet så det blev en stor pöl. Det såg ut som om jag hade kissat på mig. Precis då så ringde någon på. Jag antog att det var Jovanna, kommer hon redan?Jag ropade att personen kunde komma in. Men det är inte Jovana som kommer. Utan det är Jonas. Han går rakt in och mitt hjärta stannar. Vad skulle jag göra? Jag mindes nu mer och mer den kvällen när han hade försökt våldta mig. Det var då jag fick mitt blå märke. Mina ögon fuktades och jag kände tårarna rinna ner.
- VAD FAN GÖR DU HÄR? Skrek jag högt och tydligt. Han svarade inte utan gick bara in i lägenheten och låste efter sig. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag sprang upp på toaletten och låste efter mig. Jag var rädd, riktigt rädd. Jag tog upp mobilen och tänkte smsa Justin. Men så kom jag på att han antagligen satt på flyget till Bahamas nu. Men så kom jag på att jag hade fått Christian's nummer. Jag tog upp mobilen och skrev " Christian! Hjälp mig, ta med dig någon hem till mig nu, Jonas , mitt ex kommer våldta mig! Jag kastar ut nyckeln för han har låst inne mig. Jag sitter inne på toaletten. Skynda dig! Det var han som gjorde blåmärket på mitt ben. Snälla Christian! "  Jag la ner mobilen i fickan och kollade mig omkring. Plötsligt hörde jag hur han kom upp för trappan.
- Ta det lungt! Jag vill bara snacka med dig! Sa Jonas och lätt väldigt oskyldig. Men jag vågade inte öppna. Jag lutade mig mot väggen och gled sakta ner mot marken. Vad fan ska jag göra? Jag kom plötsligt på att jag kanske kunde klättra upp för det lilla fönstret? Men det var lönelöst! Jag bestämde mig för att bara sitta kvar. Plötsligt öppnas dörren och in kommer Jonas.
- GÅ!? Skriker jag och fösöker springa ut ur toaletten. Men jag hann inte, han hann ta tag i mig. Han drog med mig in på mitt rum. Han tog tag i mina kinder och tryckte hans läppar mot mina. Jag sparkade och hållde på och fösökte verkligen komma loss. Men han var för stark. Han tar tag i min tröja och försöker dra av den, men det går sönder för att han drog så hårt. Han sätter sig sen upp och börjar dra av sig sin tröja. Han knäpper sedan upp byxorna och drar av sig dom. Han börjar dra av sig mina jeans och jag försöker dra mig loss. Nu låg jag där i bara BH och trosor. Han får inte lyckas nu, Han får inte! Han sätter långsamt händerna på min troskant. Men nu lyckades jag sparka honom hårt mellan bena. Han vek sig undan snabbt och jag hann springa bort. Jag sprang ner för trapporna och ut från huset. Jag sprang mot Christian och Caitlin som bodde väldigt nära. Jag hade bara BH och trosor på mig. Men så kommer det en bil och stannar brevid mig. Jag kollar in i bilen och där sitter Jovana. Jag börjar gråta av både glädje och sorg, Jag var glad för att hon var här och ledsen för att jag hållde precis på att bli våldtagen.
- VAD FAN HAR HÄNT JOLINA? Skrek hon och jag hoppade in i bilen.
- Jo.. Jonas! Han försökte våldta mig! Sa jag med gråten i halsen. *Fan* Sa Jolina tyst för sig själv. Jag böjde mig fram för att krama henne. Jag hade saknad henne grovt mycket. Hon hade varit i italien i ett halvår, Hon och hennes pojkvän. Det var en present som hon hade fått av mamma i 17års present. Jag började storgråta. Hon gav mig hennes tröja och log lite smått. Jag tog på mig den och log lite tillbaka. Men det var bara världen's fakesmile. Jag var verkligen inte glad! Jag trodde jag skulle dö av sorg.
-Jovana, nej! Skriker jag när hon är påväg in. Hon kollar på mig med en min som betyde "vad".
- JONAS, HAN KANSKE ÄR KVAR!? Gråter jag. Jovana kommer tillbaka och sätter sig brevid och säger tyst *Det spelar ingen roll, han är bara 16 och jag fyller snart 18. Han har försökt innan, kommer du ihåg?* Jag nickade och hon gick in. Jag satt kvar i bilen och jag känner hur någon..
__________________________________________________________________________
Vad tycker ni? Lite sorgligt kanske? Hoppas ni gillar det :) Vet inte om jag orkar göra ett kapitel till idag, men får jag många söta kommentarer så lovar jag att det blir ett till ;) puss ida♥

a bieber dream, Chapter 12

Jag vaknade av att.. Idag fanns ingen anledning. Jag vaknade bara. Jag sneglade upp på klockan och den vara bara halv 9. Vad konstigt, jag brukar annars vakna vid 12. Jag tog upp min mobil och såg att jag hade 3 nya sms. Alla var från mamma som hade sagt att hon var på jobbet och att Jovana skulle komma hem idag. Jag blev lite smått glad sådär. Men inget mer, Jag sket i att svara.. Jag orkade inte. Jag gick in på kontaktlistan och försökte ringa Justin, men jag fick inget svar. Jag blev lite orolig att han redan hade åkt och att jag inte skulle få träffa honom innan. Jag gick ner och öppnade kylskåpet. Jag tog fram ost och skinka och en liten brödskiva. Jag tog ut mjölken samtidigt som jag la in osten och skinkan. Sen tog jag ner oboyen. * 1.sked.. 2 .skedar.. 3. skedar* och det räckte. Jag la in mjölken igen och satte mig i soffan. Jag hade studiedag idag. Det var verkligen superhärligt! Så fort jag hade ätit upp frukosten så bestämde jag mig för att gå och ta en dush. Jag gick och lämnade sakerna i köket och gick sen upp mot badrummet. Jag gick in och låste om mig. Jag kollade snabbt på min mobil innan jag hoppade in i dushen. Inga nya sms eller missade samtal. Jag tog av mig kläderna och gick in i dushen och satte på vattnet. Det var iskallt så jag vred lite på kranen så att det blev varmt vatten. Det lät som om någon öppnade dörren där nere, hade jag glömt och låsa? Men jag inbilla mig säkert. Jag stängde av dushen efter att jag var färdig och torkade av golvet lite eftersom det hade skvätt. Jag letade runt efter en handduk men så kom jag på att jag la in dom på rummet.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag ringde och ringde på dörren men ingen svarade. Jag kollade om det var öppet och det var det. Jag kollade mig omkring och gick upp för trappan där Jolinas rum låg. Men ingen var där. Jag vände mig om och gick rakt in i någon. Jag antog att det var Jolina och jag kramade henne. Men jag belv helt blöt. Jag såg sen att hon precis kommit från dushen och hon var helt naken. Jag tog snabbt upp händerna och satte dom framför ögonen.
- VAD FAN JUSTIN?! Hörde jag Jolina skrika. Jag tänkte ta tag i hennes axel men så kände jag att det inte var hennes axel, utan något helt annat. Jag märkte snabbt att det var hennes bröst och tog bort genast bort handen. Gud så pinsamt.
- Förlåt! Jag visste inte att du var naken? Sa jag oskyldigt.
- Okejokej. Kolla bort nu! Jag måste gå och hämta en handduk. Eftersom jag inte såg något så nikade jag bara okej. Jag märkte att hon ställde sig upp och när hon hade gått en bit så vände jag mig om och kollade "lite" men så mycket hann jag inte för hon hade hunnit komma in i sitt rum. Jag suckade och efter ett tag så ropade hon att jag kunde komma in. Jag ställde mig upp för att bege mig till hennes rum. När jag kom in så bad hon mig sätta på hennes dator. Jag nickade och gjorde som hon sa. Hon hade på sig ett par ljus blåa jeans och ett linne med en blåmunktröja över. Hon såg riktigt snygg ut, Blått var verkligen hennes färg. När jag kom in på datorn så skulle man skriva lösenord. Jag kollade på ledtråden där det stog " Min dröm-man". Jag log lite smått för mig själv och skrev sen in " justinbieber ". Det var rätt, Jag skratta lite för mig själv och såg sedan hur Jolina kollade på mig.
- Så jag är din drömman? Sa jag och log. Jolina blev lite röd om kinderna.
- Ehm.. Jag är ett fan Justin! Sa Jolina med ett riktigt "fakesmile". Jag kollade bara på henne och log. Hon tog datorn ur min famn och satte sig brevid mig med datorn i hennes knä.
- Vill du vara med på bild? Log Jolina. Jag nickade.
- Jag är med på bild varje dag endå! Sa Jag och gav henne en liten flirtig blink. Hon tog upp sina webbkamera. Båda log på bilden.
- Tack, får jag ha den som profil bild på Facebook och Twitter? Skrattade Jolina. Jag nickade och hon lös upp som en sol. Jag såg hur hon gick in på Twitter och bytte bild och sen på Facebook.
- Haha, varför har du Rihanna som profilbild? Sa jag och log ett brett leende.
- Hon är vacker! Sa hon och log hon med.
- Men du är vackrare. Sa jag och kollade på henne, Jag bet mig i läppen och kollade sen bort. Jag märkte att hon kollade på mig.
- Tack J ustin! Men du är vackrare. Jag gav Jolina en snabb kram och ställde mig sen upp.
- Jag måste gå nu, vi åker om en timma! Jag kommer sakna dig och den lilla tid vi har haft tillsammans. Men det kommer inte ta slut än, jag kommer komma till dig så fort du kommer hem! Sa jag och pussade Jolina snabbt på pannan. Hon följde med mig ner till yterdörren. Och jag kände att jag skulle sakna henne och den lilla tid vi haft en så länge. Jag kramade henne hejdå.
- Jag ringer dig så ofta jag kan! Jag smsar dig också. Sa jag med ett litet leende.
- Gör så! Sa Jolina och gav mig en kram. Jag gick därifrån och satte mig i bilen. Hon vinkade hejdå till mig..
Dom svarade godnatt tillbaka. Jag log för mig själv och gick in på rummet. Jag släckte rummet och tog upp min ipod. Jag valde låten "U smile" av självklart Justin Bieber om ingen annan. Jag la mig ner i sängen och somnade nästan direkt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
En bild på Jolina med webbkameran.
Jag vaknade av att.. Idag fanns ingen anledning. Jag vaknade bara. Jag sneglade upp på klockan och den vara bara halv 9. Vad konstigt, jag brukar annars vakna vid 12. Jag tog upp min mobil och såg att jag hade 3 nya sms. Alla var från mamma som hade sagt att hon var på jobbet och att Jovana skulle komma hem idag. Jag blev lite smått glad sådär. Men inget mer, Jag sket i att svara.. Jag orkade inte. Jag gick in på kontaktlistan och försökte ringa Justin, men jag fick inget svar. Jag blev lite orolig att han redan hade åkt och att jag inte skulle få träffa honom innan. Jag gick ner och öppnade kylskåpet. Jag tog fram ost och skinka och en liten brödskiva. Jag tog ut mjölken samtidigt som jag la in osten och skinkan. Sen tog jag ner oboyen. * 1.sked.. 2 .skedar.. 3. skedar* och det räckte. Jag la in mjölken igen och satte mig i soffan. Jag hade studiedag idag. Det var verkligen superhärligt! Så fort jag hade ätit upp frukosten så bestämde jag mig för att gå och ta en dush. Jag gick och lämnade sakerna i köket och gick sen upp mot badrummet. Jag gick in och låste om mig. Jag kollade snabbt på min mobil innan jag hoppade in i dushen. Inga nya sms eller missade samtal. Jag tog av mig kläderna och gick in i dushen och satte på vattnet. Det var iskallt så jag vred lite på kranen så att det blev varmt vatten. Det lät som om någon öppnade dörren där nere, hade jag glömt och låsa? Men jag inbilla mig säkert. Jag stängde av dushen efter att jag var färdig och torkade av golvet lite eftersom det hade skvätt. Jag letade runt efter en handduk men så kom jag på att jag la in dom på rummet.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag ringde och ringde på dörren men ingen svarade. Jag kollade om det var öppet och det var det. Jag kollade mig omkring och gick upp för trappan där Jolinas rum låg. Men ingen var där. Jag vände mig om och gick rakt in i någon. Jag antog att det var Jolina och jag kramade henne. Men jag belv helt blöt. Jag såg sen att hon precis kommit från dushen och hon var helt naken. Jag tog snabbt upp händerna och satte dom framför ögonen.
- VAD FAN JUSTIN?! Hörde jag Jolina skrika. Jag tänkte ta tag i hennes axel men så kände jag att det inte var hennes axel, utan något helt annat. Jag märkte snabbt att det var hennes bröst och tog bort genast bort handen. Gud så pinsamt.
- Förlåt! Jag visste inte att du var naken? Sa jag oskyldigt.
- Okejokej. Kolla bort nu! Jag måste gå och hämta en handduk. Eftersom jag inte såg något så nikade jag bara okej. Jag märkte att hon ställde sig upp och när hon hade gått en bit så vände jag mig om och kollade "lite" men så mycket hann jag inte för hon hade hunnit komma in i sitt rum. Jag suckade och efter ett tag så ropade hon att jag kunde komma in. Jag ställde mig upp för att bege mig till hennes rum. När jag kom in så bad hon mig sätta på hennes dator. Jag nickade och gjorde som hon sa. Hon hade på sig ett par ljus blåa jeans och en rosa blus. Hon såg riktigt snygg ut, Blått och rosa var verkligen hennes färger. När jag kom in på datorn så skulle man skriva lösenord. Jag kollade på ledtråden där det stog " Min dröm-man". Jag log lite smått för mig själv och skrev sen in " justinbieber ". Det var rätt, Jag skratta lite för mig själv och såg sedan hur Jolina kollade på mig.
- Så jag är din drömman? Sa jag och log. Jolina blev lite röd om kinderna.
- Ehm.. Jag är ett fan Justin! Sa Jolina med ett riktigt "fakesmile". Jag kollade bara på henne och log. Hon tog datorn ur min famn och satte sig brevid mig med datorn i hennes knä.
- Vill du vara med på bild? Log Jolina. Jag nickade.
- Jag är med på bild varje dag endå! Sa Jag och gav henne en liten flirtig blink. Hon tog upp sina webbkamera. Båda log på bilden.
- Tack, får jag ha den som profil bild på Facebook och Twitter? Skrattade Jolina. Jag nickade och hon lös upp som en sol. Jag såg hur hon gick in på Twitter och bytte bild och sen på Facebook.
- Haha, varför har du Rihanna som profilbild? Sa jag och log ett brett leende.
- Hon är vacker! Sa hon och log hon med.
- Men du är vackrare. Sa jag och kollade på henne, Jag bet mig i läppen och kollade sen bort. Jag märkte att hon kollade på mig.
- Tack J ustin! Men du är vackrare. Jag gav Jolina en snabb kram och ställde mig sen upp.
- Jag måste gå nu, vi åker om en timma! Jag kommer sakna dig och den lilla tid vi har haft tillsammans. Men det kommer inte ta slut än, jag kommer komma till dig så fort du kommer hem! Sa jag och pussade Jolina snabbt på pannan. Hon följde med mig ner till yterdörren. Och jag kände att jag skulle sakna henne och den lilla tid vi haft en så länge. Jag kramade henne hejdå.
- Jag ringer dig så ofta jag kan! Jag smsar dig också. Sa jag med ett litet leende.
- Gör så! Sa Jolina och gav mig en kram. Jag gick därifrån och satte mig i bilen. Hon vinkade hejdå till mig och stängde dörren.
____________________________________________________________________
Vad tycker ni? Har kommit på massa nya roligheter som kommer hända ;) Så kommentera och ni får ett nytt inlägg idag ;) Bra deal? :) puss ida♥

a bieber dream, Chapter 11

.. Ser jag att Christian smeker Jolinas kind. Det högg verkligen till. Men varför? Jag var hennes kompis. Jag kollade ut för jag ville inte se mer. Men han kan ju för i helvete gilla någon han precis träffat. Jag kände att mina ögon fuktades lite. Men jag började inte gråta, jag hade ingen anledning till att gråta. Jag satte på lite värme, det var väldigt kallt i bilen. Jag suckade lite smått för mig själv och kollade ut på vägen och sen på klockan som nu var halv 10 på kvällen. Jag skulle först köra hem Caitlin och Christian. Sen Jolina. Jag körde lite snabbare och vi var tillslut utanför Cailtin och Christian's hus. Jag petade lite på Cailtin som hade sovit, sen så kollade jag bak. Jag tänker inte väcka Christian, det får Cailtin göra. Jag såg hur Caitlin gick ur bilen och öppnade där bak. Hon rörde lite på Christian så att han vaknade, Jolina vaknade av att han gick.  Jag kollade bak och log. Hon såg så söt ut, hellt ny vaken med hon såg endå så fräsh ut. Jag vinkade hejdå till Cailtin och Christian och frågade om Jolina ville hoppa fram. Hon nickade och gick ur bilen och gick sedan in där fram.
- Är det långt kvar? Log Jolina. Hon hade verkligen ett underbart leende.
- Jag är snart hemma hos dig! Sa jag och log tillbaka. Jag startade bilen och började åka hem till Jolina. Kenny hade vaknat till lite och satt och skrev några papper. Jag kollade på Jolina som kollade ut ur fönstret. Efter ett tag så vände hon blicken och kollade på mig. Jag kolla tillbaka på vägen igen. När vi väl var framme vid hennes hus så följde jag henne till dörren för att säga hejdå.
- Hejdå Justin! Sa hon och gav mig en kram. Hon kramade mig länge och släppte inte taget. När hon väl släppt taget så kollade hon ut på gatan. Jag vände mig om och där stog det några paparazzi's. Hur kunde dom hinna hit så fort? Hur kunde dom veta vart jag var.
- Jag kommer till dig imorgon innan jag åker! Mummlade jag i Jolina öra. Hon nickade och gav mig en snabb kram igen innan hon gick in. Jag log lite smått för mig själv.
JOLINAS PERSPEKTIV:
Ska jag vara ärlig så kändes det lite tråkigt att Justin skulle åka. Skulle gärna vilja träffa honom lite mer innan han åker. Jag tog ett djupt andetag innan jag gick in för jag visste att mamma och pappa skulle få panik när jag kom hem för jag hade glömt mobilen hemma. Jag öppnade dörren och gick in.
- Jolina! Vad har du varit? Vi har vart jätte orliga! Kom mamma fram och sa till mig oroligt. Jag grubblade fram ett litet förlåt och mamma nickade. Jag förklarade för mamma varför jag kommer nu och allt hon ville veta. När hon hade fått veta allt så gick jag upp på mitt rum. När jag var uppe ställde jag mig framför spegeln. Jag såg hemsk ut. Såg verkligen nyvaken ut, Fast jag igentligen skulle sova nu. Jag tog av mig mina blöta shorts och byte trosor. Jag sket i att ta på mig en Bh, jag skulle endå sova nu. Jag tog på mig ett rosa nattlinne. Jag gick in på toaletten och borsta tänderna. För nu hade vi en vanlig tandkräm. Mycket godare en mint. Jag tvättade av anstiktet. Jag funderade på om jag skulle dusha. Men jag gör det på morgonen istället. Jag gick ut ur badrummet och ropade snabbt godnatt till mamma och pappa. Dom svarade godnatt tillbaka. Jag log för mig själv och gick in på rummet. Jag släckte rummet och tog upp min ipod. Jag valde låten "U smile" av självklart Justin Bieber om ingen annan. Jag la mig ner i sängen och somnade nästan direkt.
Nu sov alla tom Kenny. Jag var också ganska trött men jag körde så jag kunde inte somna. Vi hade vart lite utanför staden där vi bodde. Men nu var det bara 30 minuter kvar så vänder jag mig om för att kolla till dom där bak och då..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Justin när utanför bilen med Christian i bakgrunden.

.. Ser jag att Christian smeker Jolinas kind. Det högg verkligen till. Men varför? Jag var hennes kompis. Jag kollade ut för jag ville inte se mer. Men han kan ju för i helvete gilla någon han precis träffat. Jag kände att mina ögon fuktades lite. Men jag började inte gråta, jag hade ingen anledning till att gråta. Jag satte på lite värme, det var väldigt kallt i bilen. Jag suckade lite smått för mig själv och kollade ut på vägen och sen på klockan som nu var halv 10 på kvällen. Jag skulle först köra hem Caitlin och Christian. Sen Jolina. Jag körde lite snabbare och vi var tillslut utanför Cailtin och Christian's hus. Jag petade lite på Cailtin som hade sovit, sen så kollade jag bak. Jag tänker inte väcka Christian, det får Cailtin göra. Jag såg hur Caitlin gick ur bilen och öppnade där bak. Hon rörde lite på Christian så att han vaknade, Jolina vaknade av att han gick.  Jag kollade bak och log. Hon såg så söt ut, hellt ny vaken med hon såg endå så fräsh ut. Jag vinkade hejdå till Cailtin och Christian och frågade om Jolina ville hoppa fram. Hon nickade och gick ur bilen och gick sedan in där fram.
- Är det långt kvar? Log Jolina. Hon hade verkligen ett underbart leende.
- Jag är snart hemma hos dig! Sa jag och log tillbaka. Jag startade bilen och började åka hem till Jolina. Kenny hade vaknat till lite och satt och skrev några papper. Jag kollade på Jolina som kollade ut ur fönstret. Efter ett tag så vände hon blicken och kollade på mig. Jag kolla tillbaka på vägen igen. När vi väl var framme vid hennes hus så följde jag henne till dörren för att säga hejdå.
- Hejdå Justin! Sa hon och gav mig en kram. Hon kramade mig länge och släppte inte taget. När hon väl släppt taget så kollade hon ut på gatan. Jag vände mig om och där stog det några paparazzi's. Hur kunde dom hinna hit så fort? Hur kunde dom veta vart jag var.
- Jag kommer till dig imorgon innan jag åker! Mummlade jag i Jolina öra. Hon nickade och gav mig en snabb kram igen innan hon gick in. Jag log lite smått för mig själv.
JOLINAS PERSPEKTIV:
Ska jag vara ärlig så kändes det lite tråkigt att Justin skulle åka. Skulle gärna vilja träffa honom lite mer innan han åker. Jag tog ett djupt andetag innan jag gick in för jag visste att mamma och pappa skulle få panik när jag kom hem för jag hade glömt mobilen hemma. Jag öppnade dörren och gick in.
- Jolina! Vad har du varit? Vi har vart jätte orliga! Kom mamma fram och sa till mig oroligt. Jag grubblade fram ett litet förlåt och mamma nickade. Jag förklarade för mamma varför jag kommer nu och allt hon ville veta. När hon hade fått veta allt så gick jag upp på mitt rum. När jag var uppe ställde jag mig framför spegeln. Jag såg hemsk ut. Såg verkligen nyvaken ut, Fast jag igentligen skulle sova nu. Jag tog av mig mina blöta shorts och byte trosor. Jag sket i att ta på mig en Bh, jag skulle endå sova nu. Jag tog på mig ett rosa nattlinne. Jag gick in på toaletten och borsta tänderna. För nu hade vi en vanlig tandkräm. Mycket godare en mint. Jag tvättade av anstiktet. Jag funderade på om jag skulle dusha. Men jag gör det på morgonen istället. Jag gick ut ur badrummet och ropade snabbt godnatt till mamma och pappa. Dom svarade godnatt tillbaka. Jag log för mig själv och gick in på rummet. Jag släckte rummet och tog upp min ipod. Jag valde låten "U smile" av självklart Justin Bieber om ingen annan. Jag la mig ner i sängen och somnade nästan direkt.
___________________________________________________________________
Ni får mer idag om ni kommenterar som sagt;) puss ida.

a bieber dream, Chapter 10

Jag vänder mig om och där stog Justin och kollar som med stora ögon. Men han rättar till sig själv och blundar. Jag satte mig ner så att mina bröst var under vattnet. Lite längre bort så såg jag min BH flyta iväg.
- Vad fan gör du? Fräser jag åt Justin. Justin gå och hämtar min BH och kommer tilbaka och ger den till mig.
- Förlåt, jag skulle bara ta tag i dig men så råkade jag ta tag i din BH.. Jag drog lite hårt så att det gick sönder.. Förlåt, jag ska köpa en ny åt dig! Jag lovar.. Grubblade han.
- Okej! Sa jag och tänkte ge honom en kram så jag ställde mig upp men kom snabbt på att jag inte hade någon BH på mig. Justin Fnittra till lite, Samma sak med Christian. Jag skelade på ögonen. Vad fan skulle jag göra nudå?
- Justin, hur ska jag komma upp? Ni kommer kolla.. Det vet jag utan tvekan! Tvekade jag lite (haha) Hon kollade snabbt på Caitlin och gick mot henne. Jag frågade vad hon tyckte jag skulle göra eftersom hon var tjej hon med. Hon sa att jag kunde springa upp medans hon såg till att dom inte kollade. Caitlin var igentligen jätte snäll! Jag gjorde som hon sa och sprang upp. Hon sa att dom inte kollade och jag litade på henne. När jag fått på mig min tröja så satte jag också på mig min munkjacka. Det började bli kallt. Jag tog även på mig mina shorts. Men jag hade inga extra trosor så jag fick gå runt där med blöta trosor. Men det skumma var att det fortfarande inga paparazzi's här. Jag kom på att jag inte ens visste vart vi va. Nu såg jag Justin, Christian och Caitlin komma upp. Dom kom fram till mig och började skaka av sig vattnet så jag blev hellt pissblöt. Jag hoppade till och ställde mig upp.
- Tack då! Grubblade jag. Dom flinade alla tre åt mig och tog sen på sig. I bilen påväg hem skulle Caitlin och Christian med. Justin som körde satt där framme med Caitlin för hon var åksjuk. Och jag var tvungen att sitta där bak med Christian och Kenny. Jag satt i mitten och på min högra sida satt Christian och på den vänstra satt Kenny. Christian började flinna mot mig. Jag flinnade tilbaka och började kittla honom. Han satt och skrek som en tjej.  Justin satt där fram och pratade med Caitlin som om dom vore vuxna. Jag och Christian satt och fnissa lite åt det. Dom var endå två år äldre än oss och det kändes lite skumt. Justin hade tidigare sagt att han inte alls tyckte att jag verkade yngre än honom och att jag var väldigt mogen för min ålder. Jag fnissade lite åt det för jag kom och tänka på att Justin och Christian var ganska omogna. Jag lutade mig lite mot Christians axel för jag hade inte med mig någon kudde eller så. Och allt blev svart.
JUSTIN'S PERPEKTIV:
Jag såg hur Jolina somnade på Christian's axel. Det högg till lite i mig, gillade dom varandra? Men så kunde jag inte tänka heller.. Jag var inte ens tillsammans med Jolina. Vi var bara kompisar. Jag sneglade bak snabbt och såg att Christian hade somnat på Jolinas huvud. Ska jag var ärlig så såg dom ganska söta ut tillsammans. Nu blev jag ännu läsnare. Men Christian skulle aldrig göra något sånt åt mig? Eller vadå, hon gillar inte ens mig. Och jag gillar henne bara som en kompis. Jag kollade fram igen på Caitlin istället. Hon ledde och jag ledde tillbaka. Sen så kollade hon på mig och öppnade munnen.
- Gillar du Jolina? Sa Caitlin och ledde. Hon såg inte alls beskymmrad ut, hon såg bara glad ut för min skull. Jag tvekade lite och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag kollade snabbt bak för att kolla om hon hade vaknat till men det hade hon inte.
- Ja, som en kompis! Mummlade jag. Jag kollade oroligt på Caitlin som om hon trodde att jag gillade Jolina mer än bara en kompis. Caitlin nickade och kollade ut genom fönstret. Tillslut somnade hon med. Hon var så söt när hon sov, men det var ifs Jolina med. Nu sov alla tom Kenny. Jag var också ganska trött men jag körde så jag kunde inte somna. Vi hade vart lite utanför staden där vi bodde. Men nu var det bara 30 minuter kvar så vänder jag mig om för att kolla till dom där bak och då..
Det var igentligen ingen våg, utan det var Christian som hade tryck ner mig efter att jag hade skvätt på honom. När jag kom upp ur vattnet igen så ledde han lite smått och sprang åt sidan. Sen så känner jag att någon tar tag i min BH och drar mig tillbaka och BH går sönder..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bild när jag och Christian plaska runt i vattnet.
Jag vänder mig om och där stog Justin och kollar som med stora ögon. Men han rättar till sig själv och blundar. Jag satte mig ner så att mina bröst var under vattnet. Lite längre bort så såg jag min BH flyta iväg.
- Vad fan gör du? Fräser jag åt Justin. Justin gå och hämtar min BH och kommer tilbaka och ger den till mig.
- Förlåt, jag skulle bara ta tag i dig men så råkade jag ta tag i din BH.. Jag drog lite hårt så att det gick sönder.. Förlåt, jag ska köpa en ny åt dig! Jag lovar.. Grubblade han.
- Okej! Sa jag och tänkte ge honom en kram så jag ställde mig upp men kom snabbt på att jag inte hade någon BH på mig. Justin Fnittra till lite, Samma sak med Christian. Jag skelade på ögonen. Vad fan skulle jag göra nudå?
- Justin, hur ska jag komma upp? Ni kommer kolla.. Det vet jag utan tvekan! Tvekade jag lite (haha) Hon kollade snabbt på Caitlin och gick mot henne. Jag frågade vad hon tyckte jag skulle göra eftersom hon var tjej hon med. Hon sa att jag kunde springa upp medans hon såg till att dom inte kollade. Caitlin var igentligen jätte snäll! Jag gjorde som hon sa och sprang upp. Hon sa att dom inte kollade och jag litade på henne. När jag fått på mig min tröja så satte jag också på mig min munkjacka. Det började bli kallt. Jag tog även på mig mina shorts. Men jag hade inga extra trosor så jag fick gå runt där med blöta trosor. Men det skumma var att det fortfarande inga paparazzi's här. Jag kom på att jag inte ens visste vart vi va. Nu såg jag Justin, Christian och Caitlin komma upp. Dom kom fram till mig och började skaka av sig vattnet så jag blev hellt pissblöt. Jag hoppade till och ställde mig upp.
- Tack då! Grubblade jag. Dom flinade alla tre åt mig och tog sen på sig. I bilen påväg hem skulle Caitlin och Christian med. Justin som körde satt där framme med Caitlin för hon var åksjuk. Och jag var tvungen att sitta där bak med Christian och Kenny. Jag satt i mitten och på min högra sida satt Christian och på den vänstra satt Kenny. Christian började flinna mot mig. Jag flinnade tilbaka och började kittla honom. Han satt och skrek som en tjej.  Justin satt där fram och pratade med Caitlin som om dom vore vuxna. Jag och Christian satt och fnissa lite åt det. Dom var endå två år äldre än oss och det kändes lite skumt. Justin hade tidigare sagt att han inte alls tyckte att jag verkade yngre än honom och att jag var väldigt mogen för min ålder. Jag fnissade lite åt det för jag kom och tänka på att Justin och Christian var ganska omogna. Jag lutade mig lite mot Christians axel för jag hade inte med mig någon kudde eller så. Och allt blev svart.
JUSTIN'S PERPEKTIV:
Jag såg hur Jolina somnade på Christian's axel. Det högg till lite i mig, gillade dom varandra? Men så kunde jag inte tänka heller.. Jag var inte ens tillsammans med Jolina. Vi var bara kompisar. Jag sneglade bak snabbt och såg att Christian hade somnat på Jolinas huvud. Ska jag var ärlig så såg dom ganska söta ut tillsammans. Nu blev jag ännu läsnare. Men Christian skulle aldrig göra något sånt åt mig? Eller vadå, hon gillar inte ens mig. Och jag gillar henne bara som en kompis. Jag kollade fram igen på Caitlin istället. Hon ledde och jag ledde tillbaka. Sen så kollade hon på mig och öppnade munnen.
- Gillar du Jolina? Sa Caitlin och ledde. Hon såg inte alls beskymmrad ut, hon såg bara glad ut för min skull. Jag tvekade lite och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag kollade snabbt bak för att kolla om hon hade vaknat till men det hade hon inte.
- Ja, som en kompis! Mummlade jag. Jag kollade oroligt på Caitlin som om hon trodde att jag gillade Jolina mer än bara en kompis. Caitlin nickade och kollade ut genom fönstret. Tillslut somnade hon med. Hon var så söt när hon sov, men det var ifs Jolina med. Nu sov alla tom Kenny. Jag var också ganska trött men jag körde så jag kunde inte somna. Vi hade vart lite utanför staden där vi bodde. Men nu var det bara 30 minuter kvar så vänder jag mig om för att kolla till dom där bak och då..
__________________________________________________________________________________
Måste sticka nu, skola vettni! Ha det bra så länge så slänger jag upp några delar när jag kommer hem. Hoppas ni gillar kapitlet ;) Kommentera! :)

a bieber dream, Chapter 9

JUSTIN'S PERPEKTIV:
Vad fan är det där? Har hon blivit slagen? Någon har slått henne, Det såg man. Och det var nyligen. Vad har hänt. Jag stog bara och glodde på hennes lår tills jag såg att hon hade följt min blick. Hon kollade på mig som  "Vad är det?". Jag frågade Jolina vad som hänt, men hon bara skakade på huvdet och gick ut mot havet. Christian och Caitlin följde efter henne. Sen gjorde jag det samma. Jag drog undan Jolina lite från dom andra så att dom inte skulle höra och kollade henne djupt in i ögonen.
- Vad fan har hänt på ditt lår Jolina? Du måste berätta! Sa jag och såg allvarlig ut.
- Nej.. Asso det är inget. Sa hon och försökte komma undan från mitt grepp. Jag såg ännu allvarligare på henne än vad jag gjorde innan och tog ett hårdare grepp. Inte så det gjorde ont men så att hon inte kunde slingra sig loss.
- Säg Jolina, Säg! Sa jag och skakade om henne lite. Jag visste att någon hade slagit henne. Hon kunde inte dölja det! hon bara stog och glodde på mig. tillslut..
- JUSTIN! DU KAN INTE TVINGA MIG TILL NÅGOT JAG INTE VILL, DET FATTAR DU JU FÖR I HELVETE SJÄLV? Skrek hon så att alla andra glodde på mig. Jag släppte henne snabbt och hon sprang därifrån. Jag kände gråten i halsen. Någon hade gjort illa henne och hon ville inte säga vem. Jag märkte hur alla la blickar mot mig och självklart skulle Christian springa upp och lägga sig i. Han sprang upp och satte sig brevid Jolina och dom började prata om något.
JOLINA'S PERPEKTIV:
Christian hade en poäng i det han sa, Det skulle vara lättare om någon fick veta. Justin var ju endå min vän. Jag kände mig lite taskig efter vad jag skrek till Justin. Blev han sårad? Jag kollade upp och kollade på Justin och Caitlin som lekte och busade runt i vattnet. Vad skulle jag göra?
- Gillar Justin och Caitlin fortfarande varandra? Mummlade jag tyst, fast det var igentligen tankar. Lite pinsamt att jag råkade tänkta högt när Christian satt brevid mig. Ojdå..
- Haha, jag vet inte. Caitlin snackar inte så mycket med honom sen Jasmine Villegas! Sa Christian lite ledsamt med ett fakesmile. Jag nickade och han fortsatte.
- Vadårå? Gillar du honom? Sa Christian med ett leende och gav mig en liten " flirt " blink. Vad fan skulle jag svara nu då? Jag gillade honom som kompis och en idol.. Men inte mer, jag var inte kär i honom.. Jag var inte förelskad.. på riktigt! Jag menar.. Jag vet inte.. Innan han var känd så, men nu gillar jag honom ju bara som en kompis. Jag känner honom inte så bra. Christian ledde och väntade på ett svar.
- Nej.. elr jo! Som en kompis! Sa jag osäkert. Jag visste ju inte, jag var " kändis kär" .
- Haha, okej. Ska vi gå och bada med dom andra? Sa Christian och kollade på mig. Han var ju riktigt shysst ju. Jag nickade och drog med honom ut i vattnet. Han var så liten. Han började skvätta lite vatten på mig och jag gjorde det samma. Han var väldigt söt, och så var vi lika gamla med! Jag vände mig och kollade på Justin. Men han var för upptagen med Caitlin. Det pirrade till lite i min mage. Kanske gillade jag honom lite endå? Plötsligt kommer en våg och välter ner mig under vattnet. Det var igentligen ingen våg, utan det var Christian som hade tryck ner mig efter att jag hade skvätt på honom. När jag kom upp ur vattnet igen så ledde han lite smått och sprang åt sidan. Sen så känner jag att någon tar tag i min BH och drar mig tillbaka..
- Bada i underkläder? Flinade dom båda. Jag kollade på Caitlin som heller inte verkade ha några badkläder. Hon sa sen att hon inte hade det men att vi bara kunde bada i underkläder. Jag nickade och började ta av mig kläderna. Både Christian och Justin stog och glodde på mig. Sen så såg jag att Justin kollade som ett UFO. Jag följde han blick och såg mitt blåmärke på benet. Fan! Jag glömde.. Han får inte veta!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Justin och Jolina på picniken(inte så likt och hon ska vara yngre justin var mindre än nu, men jaja.. Det var det bästa jag hittade just nu)

JUSTIN'S PERPEKTIV:
Vad fan är det där? Har hon blivit slagen? Någon har slått henne, Det såg man. Och det var nyligen. Vad har hänt. Jag stog bara och glodde på hennes lår tills jag såg att hon hade följt min blick. Hon kollade på mig som  "Vad är det?". Jag frågade Jolina vad som hänt, men hon bara skakade på huvdet och gick ut mot havet. Christian och Caitlin följde efter henne. Sen gjorde jag det samma. Jag drog undan Jolina lite från dom andra så att dom inte skulle höra och kollade henne djupt in i ögonen.
- Vad fan har hänt på ditt lår Jolina? Du måste berätta! Sa jag och såg allvarlig ut.
- Nej.. Asso det är inget. Sa hon och försökte komma undan från mitt grepp. Jag såg ännu allvarligare på henne än vad jag gjorde innan och tog ett hårdare grepp. Inte så det gjorde ont men så att hon inte kunde slingra sig loss.
- Säg Jolina, Säg! Sa jag och skakade om henne lite. Jag visste att någon hade slagit henne. Hon kunde inte dölja det! hon bara stog och glodde på mig. tillslut..
- JUSTIN! DU KAN INTE TVINGA MIG TILL NÅGOT JAG INTE VILL, DET FATTAR DU JU FÖR I HELVETE SJÄLV? Skrek hon så att alla andra glodde på mig. Jag släppte henne snabbt och hon sprang därifrån. Jag kände gråten i halsen. Någon hade gjort illa henne och hon ville inte säga vem. Jag märkte hur alla la blickar mot mig och självklart skulle Christian springa upp och lägga sig i. Han sprang upp och satte sig brevid Jolina och dom började prata om något.
JOLINA'S PERPEKTIV:
Christian hade en poäng i det han sa, Det skulle vara lättare om någon fick veta. Justin var ju endå min vän. Jag kände mig lite taskig efter vad jag skrek till Justin. Blev han sårad? Jag kollade upp och kollade på Justin och Caitlin som lekte och busade runt i vattnet. Vad skulle jag göra?
- Gillar Justin och Caitlin fortfarande varandra? Mummlade jag tyst, fast det var igentligen tankar. Lite pinsamt att jag råkade tänkta högt när Christian satt brevid mig. Ojdå..
- Haha, jag vet inte. Caitlin snackar inte så mycket med honom sen Jasmine Villegas! Sa Christian lite ledsamt med ett fakesmile. Jag nickade och han fortsatte.
- Vadårå? Gillar du honom? Sa Christian med ett leende och gav mig en liten " flirt " blink. Vad fan skulle jag svara nu då? Jag gillade honom som kompis och en idol.. Men inte mer, jag var inte kär i honom.. Jag var inte förelskad.. på riktigt! Jag menar.. Jag vet inte.. Innan han var känd så, men nu gillar jag honom ju bara som en kompis. Jag känner honom inte så bra. Christian ledde och väntade på ett svar.
- Nej.. elr jo! Som en kompis! Sa jag osäkert. Jag visste ju inte, jag var " kändis kär" .
- Haha, okej. Ska vi gå och bada med dom andra? Sa Christian och kollade på mig. Han var ju riktigt shysst ju. Jag nickade och drog med honom ut i vattnet. Han var så liten. Han började skvätta lite vatten på mig och jag gjorde det samma. Han var väldigt söt, och så var vi lika gamla med! Jag vände mig och kollade på Justin. Men han var för upptagen med Caitlin. Det pirrade till lite i min mage. Kanske gillade jag honom lite endå? Plötsligt kommer en våg och välter ner mig under vattnet. Det var igentligen ingen våg, utan det var Christian som hade tryck ner mig efter att jag hade skvätt på honom. När jag kom upp ur vattnet igen så ledde han lite smått och sprang åt sidan. Sen så känner jag att någon tar tag i min BH och drar mig tillbaka och BH går sönder..
__________________________________________________________________________
Sista inlägget för idag! Kommentera :D Gillar ni novellen än så länge? puss ida

a bieber dream, Chapter 8

- Vart ska vi? Smilade jag mot Justin som var fullt inne i körandet. Han ledde bara mot mig snabbt och kollade på vägen sen igen.
- Det får du se! Sa Justin glatt. Jag ledde snabbt mot honom och såg att jag fick ett sms. Jag tog upp mobilen och kände att mina ögon fuktades..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chistian och Caitlin på stranden.


Bild på Jolina i bilen.

Jag började gråta ännu mer. Nu rann mina tårar ner för kinden. Jag märkte att Justin kollade på mig. Han körde upp bilen på en liten gräsbit.
- Jolina, Vad har hänt? Sa Justin oroligt och klapade försiktigt min kind. Jag kunde inte prata. Jag kollade på honom med tårar i ögonen. Jag kände mig skadat.
- Mi.. mi.. min mormor är döds sjuk! Jag kände bara mer och mer tårar rinna ner för kinden när jag tänkte på det.
- Men jag kunde inte åka dit idag. Hon var för sjuk och dom tar inte in besöker förens på tisdag! Fortsatte jag men tårar i ögonen. Justin bara kollade på mig och gav mig en kram och viskade i mitt öra. * Vill du att jag kör hem dig?* Jag snyftade till lite och tänkte efter. Jag vill stanna hos honom. Jag kan endå inte träffa henne idag.
- Nej! Sa jag bestämt. Så kom jag och tänka på mailen från igår på Facebook. Jag måste ju berätta? Han släppte kramen långsamt och kollade bak och smilade mot Kenny som smilade mot honom.
- Är du säker? Sa Justin mer bestämt nu.
- Ja.. Men jag måste berätta en sak! Sa jag och kollade ut. Utanför bilen så stog det massa paparazzi's. Fan sa Justin lågt och körde iväg bilen. Jag började skratta lite smått för mig själv. Han var så söt när han va arg. Han kollade på mig och ledde. Han drog sakta bort handen från ratten för att torka bort en tår från min kind. Men det gick inte så jätte bra. Bilen började skaka lite lätt och han drog tilbaka handen.
- Justin.. Folk tror att vi är tillsammans! Justin kollade på mig och nickade. Han kollade på mig som om det inte var något speciellt.
- Jag vet! Jag såg tidningen!
- TIDNINGEN? vadå för tidning? skrek jag. Justin kollade på mig med en orolig blick.
-  Ja.. du vet.. "seventeen magazin" Sa Justin lite stressat. *FAN* sa jag lågt för mig själv. Jag vände mig för att kolla bak på Kenny som nu sov. Vi hade snart åkt i en halvtimme.
- Vart ska vi Justin? Suckade jag igen. Han kollade på mig.
- Till en underbar plats! Sa han och ledde. Efter ett tag så somnade jag igen. Jag drömde en jätte konstig sak, att typ jag och Justin var och red på hästar ute i havet och så kommer pappa och bitchklapar mig. Det var nog den konstigaste drömmen jag drömt i hela mitt liv. Jag vaknade av att Justin stog över mig och glodde. Jag hoppade till lite.
- Hej! Sa Justin med ett brett leende. Han gick åt sidan så jag kunde sätta mig upp. Bilen hade stannat och utanför bilen så stog Kenny, Christian och Caitlin. Jag hjäspade och tyckte att det var lite pinsamt att jag hade sovit och att alla hade antagligen sett mig. Justin mumlade något om att jag var söt när jag sov. Men jag orkade inte riktigt bry mig. Jag öppnade dörren och såg en helt underbar plats.
Det var fortfarande ljust ute men solen var halvägs nere. Jag kollade lite längre fram i gräset och såg en filt med picnik. Sedan märkte jag att Christian kom fram och hälsade på mig,Strax efter det kom Caitlin och sist och inte minst så kom Justin och sa "Godkväll" ist för god morgon. Jag fnissade till lite. Justin och dom andra drog med mig till filten där alla satte sig. Christian började genast vräka i sig lite mat, samma sak gjorde Justin. Jag tyckte det kändes lite konstigt. Varför var det inga paparazzi's här? Det brukade det alltid vara när man var med Justin. Det kändes väldigt skumt. Jag tog också en liten bit av maten. Jag kollade ut över utsikten. Vi satt precis vid havet. Varför åkte vi hit? Jag funderade länge tills jag såg hur Christian och Caitlin reste sig.
- Ska vi bada? Det är så mysigt att vi måste göra det! Sa Christian och kollade på mig. Jag tvekade lite.
- Jag har inga badkläder! Sa Jag och Jag såg hur Christian och Justin's leende blev stort.
- Bada i underkläder? Flinade dom båda. Jag kollade på Caitlin som heller inte verkade ha några badkläder. Hon sa sen att hon inte hade det men att vi bara kunde bada i underkläder. Jag nickade och började ta av mig kläderna. Både Christian och Justin stog och glodde på mig. Sen så såg jag att Justin kollade som ett UFO. Jag följde han blick och såg mitt blåmärke på benet. Fan! Jag glömde.. Han får inte veta!
________________________________________________________________________
som jag lovat, ett nytt kapitel om jag får över 10 kommentarer. Och det fick jag! :) Jag håller alltid vad jag lovat. Men en liten kommentar kan jag ju iaf få? (a)

a bieber dream, Chapter 7

Jag tog upp mobilen för att ringa Justin. Men jag fick inget svar, Vad skulle jag göra?  Det var förent nu att åka hem till han. Fan! Nu tror ju alla att jag är tillsammans med Justin Bieber. Jag kollade lite till bland mina meddelande och jag hade minst 100 olika nya där dom frågade om jag var tillsammans med Justin Bieber. Hur kunde det gå så fort? Var han så stor? Jag tänkte efter lite och bestämde mig för att vänta tills imorgon innan jag fick panik. Jag var så trött just nu. Jag la ner datorn försöktigt på golvet och gick ut mot badrummet. Jag började med att tvätta av det lilla sminket jag hade kvar efter som jag gråtit! Men jag fattar inte ens varför jag gråtit. Kanske kände jag bara mycket press? När jag hade gnuggat ögonen i tvål så började det svida. Jag tvättade av det mest men vågade inte kolla. I vanliga fall hade jag sminkservetter, Så jag var inte så van att göra på detta sättet. När jag sen försökte hitta handduken för att torka av det sista gick jag rakt in i dörren. *AJ* skrek jag högt och hörde hur mamma frågade vad som hänt. Men tillslut hittade jag handduken och jag torkade av det sista av sminket. Jag kände lätt på huvudet och kände en liten bula. Hur kunde man vara så klantig som jag? Jag tog snabbt upp min knallrosa tandborste och skulle börja borsta tänderna när jag kände att det var minttandkräm. FY! så äckligt! Mint är det äckligaste jag vet. Jag spottade ut allt ur munnen och kollade om vi hade någon annan tandkräm. Men det hade vi inte. Så jag la tillbaka tanborsten och sköljde munnen. Jag sket i att borsta tänderna idag. Jag gick ut ur badrummet och ut i köket där mamma och pappa satt.
- Godnatt! Sa jag och kollade med ett smile. Jag var så glad. Mina drömmar hade ju verkligen blivit verklighet.
- Godnatt gumman! Sa mamma och pappa samtidigt. Jag ledde och sprang upp halv vägs för trappan. Men sen sprang jag tillbaka.
- Föressten, Köp ny tandkräm! Mamma nickade och jag gick upp till rummet med ett smile på läpparna. Jag kunde fortfarande inte fatta att jag har träffat Justin Drew Bieber. Jag började hyperventilera och ledde lite smått för mig själv. Men så kom jag och tänka på att han åkte till Bahamas på måndag. Det var lite tråkigt, jag skulle gärna vilja bli lite bättre kompis med honom. Men jag var samtidigt glad att jag endå hade fått den chansen att ens träffa honom! Jag hoppade snabbt upp från sängen igen för att släcka lampan. Sen gick jag tillbaka till den varmaste och mysigaste platsen i hela världen: Min säng!
Nästa dag:
Jag vaknade ännu en gång av att Justin ringde mig. Var han tvungen att ringa så tidigt? Jag tog upp mobilen och klickade honom. Så kom jag på, Vad fan gjorde jag? Jag klickade Justin Bieber? OMG! Jag hoppade upp ur sängen och ringde honom. Men den här gången skulle han inte få veta att han hade väkt mig.
- Hej! Hörde jag Justin säga.
- Hej Justin!
- Vad gör du?
- Inget, själv då? Jag märkte att han hörde att jag var lite trött.
- Inget, vill du ses? Jag åker imorgon! Sa Justin. Jag kände att det faktiskt högg till lite i hjärtat. Jag blev lite sårad. Men jag kunde ju inte bli så ledsen, jag kände honom knappt.
- Visst! Sa jag och ledde lite smått för mig själv. Så kom jag och tänka på Tjejen som trodde att vi var tillsammans och alla andra typ 100 tejer. Jag visste inte hur jag skulle förklara vad som var felet. Så jag bestämde mig för att vänta tills vi skulle träffas med att berätta.
- Okej, vi ses om en halvtimme!
- Okej, vart ska vi träffas? Sa jag glatt.
- Vet du vart "Cave Creek" ligger?
- Nej! Suckade jag.
- Okej, jag kommer och hämtar dig istället! Jag ledde för mig själv.
- Gör så! Sa jag med en mallig röst. Jag hörde Justin skratta och jag la på. Jag sneglade upp på klockan och den var redan halv 2. Hade jag sovit så länge? Men jag la mig sent igår. Jag gick upp ur sängen och öppnade garderoben. Vad skulle jag ha på mig? Tillslut efter många om och men så hade jag bestämt mig. Det fick bli en rosa munkkofta med en vit tröja under. Och ett par shorts som igentligen var ett par jeans men som jag klippe av förra sommaren. Det var varmt idag. Jag kunde bara ta av mig munkjackan om det blev för varmt! Jag satte luggen i en fläta och satte fast flätan på sidan med ett hårspänne. Jag satte snabbt i locktången och låta den bli varm medans jag gick in på toaletten. Jag drog några drag mascara på mina ögonfransar. Sedan satte jag bar lite läppglans. Mer behövde jag inte, det räcker så här. Jag sprang snabbt in på mitt rum igen för att locka håret lite. Så dum som jag är så tänkte jag känna om den var riktigt varm, och ja! Det var den. Jag skrek till lite tyst för att jag hade bränt mig. Men det gick över snabbt. När jag hade lockat håret så märkte jag att jag var väldigt snabb idag! Jag var redan klar och han skulle komma om 10 minuter. I vanliga fall skulle jag blitt klar precis när han kom. Det är "normala" Jolina. Jag satte snabbt på datorn och den var lyckligtvis lika snabb som igår. När jag väl var inne på datan så såg jag att han skulle komma om 5 minuter. Jag loggade snabbt in på min twitter och skrev " Hanging with some friend's today.. ilove u guy's"  Klockan var nu 2. Han skulle komma nu, vilken sekund som helst. Jag gick ner för att ta på mig skorna så jag skulle vara klar till han kom. Klockan var nu 15 över 2. Och jag undrade vart han va. Så jag tog upp mobilen för att sms'a och fråga. Han svarade väldigt snabbt den här gången " Förlåt, jag är påväg nu! Blev lite trubbel här hemma! är där om en kvart!" Jag ledde lite för mig själv och skrev okej tillbaka. Nu passade jag på att ta något att äta. Men vi hade lite choklad flingor, Jag hällde upp flingorna och lite mjölk i en skål och satte mig på altanen för att äta lite av dom. Jag tog av mig koftan för det var väldigt varmt ute! Precis när jag var klar och hade ätit upp flingorna så ringde någon på. Jag gick ut i hallen för att öppna dörren. Det var Justin. Jag tog på mig koftan igen.
- Hej! Sa Justin och ledde.
- Hej. Ledde jag tillbaka. Han drog med mig in i bilen och jag satte mig där fram. Utanför bilen fans det nästan inga paparazzi's. I baksättet satt en kille som tydligen var Justin's livvakt. Kenny hette han! Just det.. Jag kollade bak lite snabbt och ledde. Han ledde tillbaka. Det var väldigt tyst underbil resan tills jag avbröt tystnaden.
- Vart ska vi? Smilade jag mot Justin som var fullt inne i körandet. Han ledde bara mot mig snabbt och kollade på vägen sen igen.
- Det får du se! Sa Justin glatt. Jag ledde snabbt mot honom och såg att jag fick ett sms. Jag tog upp mobilen och kände att mina ögon fuktades..
Fan! Vad har hänt, varför tror hon det? ÅH NEJ! Paparazzisarna utan för min dörr! Nej fan fan fan..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jolina som äter frukost.


Justins körkort.

Jag tog upp mobilen för att ringa Justin. Men jag fick inget svar, Vad skulle jag göra?  Det var förent nu att åka hem till han. Fan! Nu tror ju alla att jag är tillsammans med Justin Bieber. Jag kollade lite till bland mina meddelande och jag hade minst 100 olika nya där dom frågade om jag var tillsammans med Justin Bieber. Hur kunde det gå så fort? Var han så stor? Jag tänkte efter lite och bestämde mig för att vänta tills imorgon innan jag fick panik. Jag var så trött just nu.
Jag la ner datorn försöktigt på golvet och gick ut mot badrummet. Jag började med att tvätta av det lilla sminket jag hade kvar efter som jag gråtit! Men jag fattar inte ens varför jag gråtit. Kanske kände jag bara mycket press? När jag hade gnuggat ögonen i tvål så började det svida. Jag tvättade av det mest men vågade inte kolla. I vanliga fall hade jag sminkservetter, Så jag var inte så van att göra på detta sättet. När jag sen försökte hitta handduken för att torka av det sista gick jag rakt in i dörren. *AJ* skrek jag högt och hörde hur mamma frågade vad som hänt.
Men tillslut hittade jag handduken och jag torkade av det sista av sminket. Jag kände lätt på huvudet och kände en liten bula. Hur kunde man vara så klantig som jag? Jag tog snabbt upp min knallrosa tandborste och skulle börja borsta tänderna när jag kände att det var minttandkräm. FY! så äckligt! Mint är det äckligaste jag vet. Jag spottade ut allt ur munnen och kollade om vi hade någon annan tandkräm. Men det hade vi inte. Så jag la tillbaka tanborsten och sköljde munnen. Jag sket i att borsta tänderna idag. Jag gick ut ur badrummet och ut i köket där mamma och pappa satt.
- Godnatt! Sa jag och kollade med ett smile. Jag var så glad. Mina drömmar hade ju verkligen blivit verklighet.
- Godnatt gumman! Sa mamma och pappa samtidigt. Jag ledde och sprang upp halv vägs för trappan. Men sen sprang jag tillbaka.
- Föressten, Köp ny tandkräm! Mamma nickade och jag gick upp till rummet med ett smile på läpparna. Jag kunde fortfarande inte fatta att jag har träffat Justin Drew Bieber. Jag började hyperventilera och ledde lite smått för mig själv. Men så kom jag och tänka på att han åkte till Bahamas på måndag. Det var lite tråkigt, jag skulle gärna vilja bli lite bättre kompis med honom. Men jag var samtidigt glad att jag endå hade fått den chansen att ens träffa honom! Jag hoppade snabbt upp från sängen igen för att släcka lampan. Sen gick jag tillbaka till den varmaste och mysigaste platsen i hela världen: Min säng!
Nästa dag:
Jag vaknade ännu en gång av att Justin ringde mig. Var han tvungen att ringa så tidigt? Jag tog upp mobilen och klickade honom. Så kom jag på, Vad fan gjorde jag? Jag klickade Justin Bieber? OMG! Jag hoppade upp ur sängen och ringde honom. Men den här gången skulle han inte få veta att han hade väkt mig.
- Hej! Hörde jag Justin säga.
- Hej Justin!
- Vad gör du?
- Inget, själv då? Jag märkte att han hörde att jag var lite trött.
- Inget, vill du ses? Jag åker imorgon! Sa Justin. Jag kände att det faktiskt högg till lite i hjärtat. Jag blev lite sårad. Men jag kunde ju inte bli så ledsen, jag kände honom knappt.
- Visst! Sa jag och ledde lite smått för mig själv. Så kom jag och tänka på Tjejen som trodde att vi var tillsammans och alla andra typ 100 tejer. Jag visste inte hur jag skulle förklara vad som var felet. Så jag bestämde mig för att vänta tills vi skulle träffas med att berätta.
- Okej, vi ses om en halvtimme!
- Okej, vart ska vi träffas? Sa jag glatt.
- Vet du vart "Cave Creek" ligger?
- Nej! Suckade jag.
- Okej, jag kommer och hämtar dig istället! Jag ledde för mig själv.
- Gör så! Sa jag med en mallig röst. Jag hörde Justin skratta och jag la på. Jag sneglade upp på klockan och den var redan halv 2. Hade jag sovit så länge? Men jag la mig sent igår. Jag gick upp ur sängen och öppnade garderoben. Vad skulle jag ha på mig?
Tillslut efter många om och men så hade jag bestämt mig. Det fick bli en rosa munkkofta med en vit tröja under. Och ett par shorts som igentligen var ett par jeans men som jag klippe av förra sommaren. Det var varmt idag. Jag kunde bara ta av mig munkjackan om det blev för varmt! Jag satte luggen i en fläta och satte fast flätan på sidan med ett hårspänne. Jag satte snabbt i locktången och låta den bli varm medans jag gick in på toaletten.
Jag drog några drag mascara på mina ögonfransar. Sedan satte jag bar lite läppglans. Mer behövde jag inte, det räcker så här. Jag sprang snabbt in på mitt rum igen för att locka håret lite. Så dum som jag är så tänkte jag känna om den var riktigt varm, och ja! Det var den. Jag skrek till lite tyst för att jag hade bränt mig. Men det gick över snabbt. När jag hade lockat håret så märkte jag att jag var väldigt snabb idag! Jag var redan klar och han skulle komma om 10 minuter.
I vanliga fall skulle jag blitt klar precis när han kom. Det är "normala" Jolina. Jag satte snabbt på datorn och den var lyckligtvis lika snabb som igår. När jag väl var inne på datan så såg jag att han skulle komma om 5 minuter. Jag loggade snabbt in på min twitter och skrev " Hanging with some friend's today.. ilove u guy's"  Klockan var nu 2. Han skulle komma nu, vilken sekund som helst. Jag gick ner för att ta på mig skorna så jag skulle vara klar till han kom. Klockan var nu 15 över 2. Och jag undrade vart han va. Så jag tog upp mobilen för att sms'a och fråga. Han svarade väldigt snabbt den här gången " Förlåt, jag är påväg nu! Blev lite trubbel här hemma! är där om en kvart!"
Jag ledde lite för mig själv och skrev okej tillbaka. Nu passade jag på att ta något att äta. Men vi hade lite choklad flingor, Jag hällde upp flingorna och lite mjölk i en skål och satte mig på altanen för att äta lite av dom. Jag tog av mig koftan för det var väldigt varmt ute! Precis när jag var klar och hade ätit upp flingorna så ringde någon på. Jag gick ut i hallen för att öppna dörren. Det var Justin. Jag tog på mig koftan igen.
- Hej! Sa Justin och ledde.
- Hej. Ledde jag tillbaka. Han drog med mig in i bilen och jag satte mig där fram. Utanför bilen fans det nästan inga paparazzi's. I baksättet satt en kille som tydligen var Justin's livvakt. Kenny hette han! Just det.. Jag kollade bak lite snabbt och ledde. Han ledde tillbaka. Det var väldigt tyst underbil resan tills jag avbröt tystnaden.
- Vad är det? Sa jag och flinade. Jag kollade på Justin som kollade snabbt på saken och sen flyttade han tillbaka blicken på vägen. Han mummlade någonting som jag inte hörde. Jag kollade på honom som ett frågetecken. Han tog upp den och la den i fickan.
- Men Justin? Jag vill se! Sa jag bestämt. Jag kötade på honom i minst 10 minuter om att få se det. Tillslut gav han med sig och stäckte mig den. Det var ett slags kort. Jag vände på det och sog vad det var. Det var hans körkort.
-Naaw, så gullig! Sa jag med en hunsvaplsmin. Du är jätte söt! Sa jag snabbt efter. Han mummlade något igen, Men jag hörde fortfarande inte vad han sa. Han kollade på mig och tog kortet och la ner det i fickan igen.
- Nöjd? Sa ´Justin och gjorde ett fakesmile. Jag kollade på honom och nickade
- Vart ska vi? Smilade jag mot Justin som var fullt inne i körandet. Han ledde bara mot mig snabbt och kollade på vägen sen igen.
- Det får du se! Sa Justin glatt. Jag ledde snabbt mot honom och såg att jag fick ett sms. Jag tog upp mobilen och kände att mina ögon fuktades..
_________________________________________________________________________
Kände att det inte blev sådär världslångt! Men jag ska äta nu, så mer hinner jag inte! :) Men vad tror ni har hänt, och kommentera gärna, om jag får minst 10 kommentarer så blir det ett till idag! det lovar jag..! :) puss ida

a Bieber dream, Chapter 6

(Blev lite fel i förra inlägget där folk trodde jag menade att han inte orkade bry sig om att hon vart ledsen, Vad jag menade var att han inte brydde sig om hur hon såg ut.. Just so u know)
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Han kom tillbaka. Trots att vi bråkade och jag blev sur. Han är verkligen en vän att minnas.
- Tack! Grubblade jag mot hans hand. Han kramade om mig hårt. Jag ville inte släppa taget. Jag kände mig så trygg med Justin. När vi bara hade suttit och pratat ett tag så frågade Justin om jag ville följa med han ut imorgon. Och självklart ville jag det, Jag hade endå inget annat för mig. Jag sa inget men jag nickade och ställde mig upp. Justin undrade vart jag skulle och kollade oroligt på mig.
- Byta om! Sa jag och öppnade garderoben. Klockan var ganska mycket och jag tänkte ta på min lite myskläder.
- Vänd dig om. Sa jag till Justin. Han kollade på mig med en blick som betyde "varför?". Men tillslut gjorde han som jag sa. Jag tog av mig tröjan och sedan tog jag på mig en tjocktröja. Och sen drog jag snabbt på mig ett par mjukisbyxor.
- Jag måste nog dra nu! Sa Justin och kollade på mig med sorgsna ögon. Jag kollade på honom och ledde.
-  Okej, vi får träffas någon annan gång! Justin nickade och jag följde med honom ner. Han gav mig snabbt en kram och gick sedan ut i bilen. Jag såg när han stängde bildörren och bakom bilen var massa paparazzi's. Jag förstog igentligen inte hur han orkade med allt som ingådde i kändislivet. Jag kollade mig omkring och såg hur några tog paparazzi's tog fram kameror. Någon enstaka han ta lite bilder på mig. Men jag stängde snabbt dörren. Varför hade jag blivit ledsen innan? Det var antagligen inte för något han sa. Jag var bara avendsjuk. Jag kände mig så löjlig just nu. Jag tänkte efter lite.. Jag kände honom inte ens. Hur kunde jag bli ledsen? Och kyssen betyde verkligen ingenting. Jag började skratta. Vad flög i mig. Mamma kollade snabbt på mig.
- Jag kände igen honom! Vem var det? Sa mamma och tog tag i min arm. Jag suckade och var tvungen att berätta vem han var och att jag var ett stort fan. Jag berättade också att jag inte kände honom. Jag berättade i stor del vartenda detalj. Mamma kollade på mig som ett UFO.
- Men du kan inte vara seriös nu? Så du menar att han är den största popsensationen  och han var precis hemma hos oss? Jag bara nickade och gick upp på mitt rum. Jag hörde hur mamma ringde Jovana för att berätta. Kändes lite konstigt att jag bara sagt det rakt ut. Jag öppnade upp datorn och satte på den. Det gick ganska snabbt innan den var på. Det var bra, Annars brukar den ta år på sig. Så fort jag var inne på internät loggade jag in på twitter och skrev " Never say Never.. Dream's come true!" Sen loggade jag också in på Facebook snabbt. Jag hade fått ett privat meddelande av en tjej som hette Gina Kazar. Namnet kände jag inte igen?
(bild)
Fan! Vad har hänt, varför tror hon det? ÅH NEJ! Paparazzisarna utan för min dörr! Nej fan fan fan.(Blev lite fel i förra inlägget där folk trodde jag menade att han inte orkade bry sig om att hon vart ledsen, Vad jag menade var att han inte brydde sig om hur hon såg ut.. Just so u know)
- Förlåt! Mumlade jag tyst och forsatte " Jag vill inte bråka för sådana småsaker, Du är en bra kompis Jolina.. Det är du!"
- Justin.. hon hann inte säga mer för jag satte pekfingret för hennes mun. Jag gjorde någon konstig min där han såg ut som en kines. Och hon bröjade skratta. Jag såg antagligen rolig ut.
- Haha okej, Vi behöver inte bråka! Det var onödigt att jag blev sur.. förlåt! Grubblade hon ganska så tyst. Men jag fattade att hon hade varit ledsen. Men jag orkade inte bry mig, Jag får ta henne för den hon är eller gå..
------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Blev lite fel i förra inlägget där folk trodde jag menade att han inte orkade bry sig om att hon vart ledsen, Vad jag menade var att han inte brydde sig om hur hon såg ut.. Just so u know)


Några av paparazzisarna.


Jolina vid datorn.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Han kom tillbaka. Trots att vi bråkade och jag blev sur. Han är verkligen en vän att minnas.
- Tack! Grubblade jag mot hans hand. Han kramade om mig hårt. Jag ville inte släppa taget. Jag kände mig så trygg med Justin. När vi bara hade suttit och pratat ett tag så frågade Justin om jag ville följa med han ut imorgon. Och självklart ville jag det, Jag hade endå inget annat för mig. Jag sa inget men jag nickade och ställde mig upp. Justin undrade vart jag skulle och kollade oroligt på mig.
- Byta om! Sa jag och öppnade garderoben. Klockan var ganska mycket och jag tänkte ta på min lite myskläder.
- Vänd dig om. Sa jag till Justin. Han kollade på mig med en blick som betyde "varför?". Men tillslut gjorde han som jag sa. Jag tog av mig tröjan och sedan tog jag på mig en tjocktröja. Och sen drog jag snabbt på mig ett par mjukisbyxor.
- Jag måste nog dra nu! Sa Justin och kollade på mig med sorgsna ögon. Jag kollade på honom och ledde.
-  Okej, vi får träffas någon annan gång! Justin nickade och jag följde med honom ner. Han gav mig snabbt en kram och gick sedan ut i bilen. Jag såg när han stängde bildörren och bakom bilen var massa paparazzi's. Jag förstog igentligen inte hur han orkade med allt som ingådde i kändislivet.
Jag kollade mig omkring och såg hur några tog paparazzi's tog fram kameror. Någon enstaka han ta lite bilder på mig. Men jag stängde snabbt dörren. Varför hade jag blivit ledsen innan? Det var antagligen inte för något han sa. Jag var bara avendsjuk. Jag kände mig så löjlig just nu. Jag tänkte efter lite.. Jag kände honom inte ens. Hur kunde jag bli ledsen? Och kyssen betyde verkligen ingenting. Jag började skratta. Vad flög i mig. Mamma kollade snabbt på mig.
- Jag kände igen honom! Vem var det? Sa mamma och tog tag i min arm. Jag suckade och var tvungen att berätta vem han var och att jag var ett stort fan. Jag berättade också att jag inte kände honom. Jag berättade i stor del vartenda detalj. Mamma kollade på mig som ett UFO.
- Men du kan inte vara seriös nu? Så du menar att han är den största popsensationen  och han var precis hemma hos oss? Jag bara nickade och gick upp på mitt rum. Jag hörde hur mamma ringde Jovana för att berätta. Kändes lite konstigt att jag bara sagt det rakt ut. Jag öppnade upp datorn och satte på den. Det gick ganska snabbt innan den var på. Det var bra, Annars brukar den ta år på sig.
Så fort jag var inne på internät loggade jag in på twitter och skrev " Never say Never.. Dream's come true!" Sen loggade jag också in på Facebook snabbt. Jag hade fått ett privat meddelande av en tjej som hette Gina Kazar. Namnet kände jag inte igen?
Fan! Vad har hänt, varför tror hon det? ÅH NEJ! Paparazzisarna utan för min dörr! Nej fan fan fan..
_____________________________________________________________________________________
Blev lite kort men lovar att ni får ett nytt idag! :) Kommentera kanske ? (a)

a Bieber dream, Chapter 5

Vad hände? Han blev bara jätte glad. Jag följde blicken till vart han kollade och då såg jag tjejerna som Justin pratade med i affären. Jag såg hur tjejerna började klä av sig kläderna. Så snart när dom bara hade på sig en bikini så sprang dom mot oss ner i vattnet.
- Hej tjejer! Sa Justin och gav dom ett välkommnande leende.  Han fortsatte " Detta är Jolina" sa han och kollade på mig.
- Hej! Sa jag och skelade med ögonen. Jag såg hur dom började håla på med Justin. Och Justin bara stog och pratade med dom. En av dom tjejerna hade knalblåa ögon och långt brunt hår. Hon påminde mig lite om Joanna. Hon var väldigt varcker, och man såg på Justin att han gillade vad han såg. Så ser jag Justin bita sig i läppen när han kollar på tjejen som var lik Joanna. Då fick jag nog, var han inte här för att vara med mig innan han åkte till Bahamas? Jag gick upp på stranden och bort till våra saker. Han hade inte ens märkt att jag gått upp. Eller så brydde han sig helt enkelt inte. Jag tog på mig mina saker och packade ner allt i väskan. Hur skulle jag komma hem, Justin hade tidigare kört mig. Jag fick väll ta bussen helt enkelt. Precis när jag är påväg att gå känner jag en blöt hans på axeln.
- Varför stack du? Sa Justin upprört.
- Jag trodde du ville vara med mig innan du åkte till Bahamas! Du märkte inte ens att jag hade gått upp! Röt jag.
- Men förlåt, Jag snac.. Mer hann han inte säga för jag var redan påväg att gå.
- Men vänta! Du kan inte vara sur för jag snackade med dom tjejerna! Röt Justin tillbaka.
- MEN DU KÄNNER DOM JU INTE ENS!? skrek jag så högt att det ekade i mina öron.
- JOLINA! JAG KÄNNER INTE DIG HELLER. JAG KÄNNER DOM LIKA MYCKET SOM JAG KÄNNER DIG! Och nu skrek han det över hela stranden så alla kollade på oss. Jag kände sakta en tår rinna ner för kinden. Och så började jag tänka på häromdan. Varför kysstes vi i han mamma's rum om han känner mig lika bra som dom tjejerna? Jag tog tag i min väska och sprang iväg. Nu rann fler och fler tårar ner. Hur kunde han? Jag märkte hur han började springa efter mig och ropade på mig. Tillslut kom han ikapp mig och tog tag i mig.
- Förlåt, Jag vet inte vad som flög i mig! Jag menade det inte så! Sa han och han verkade mena det. Men jag brydde mig inte, Jag försökte att slitta bort mig. Men han höll mig för hårt.
- Jolina, snälla! Jag gillar dig, Varje gång du kollar på mig så får jag fjärilar i magen. Snälla förlåt. Jag svarade inte, Utan stog bara där och glodde. Jag skakade bara på huvudet och försökte gå där ifrån. Men det gick inte, han var för stark. Jag kollade ner i marken istället.
- Låt mig iaf köra hem dig? Sa han och lyfte min haka.
- NEJ! röt jag och lyckades komma lås från hans grepp. Jag sprang iväg det fortaste jag kunde. Jag vände mig om snabbt och såg hur han sparkade hårt i en sten och skrek "fan!". Det var långt hem, men jag bestämde mig för att gå. För bussen kommer inte förs en timme. Klockan var redan 5 och det började bli lite mörkt. Och nu började det regna. Jag tog upp en handduk och hålde den över mig som ett paraply. När jag väl kom hem var jag pissblöt. Jag slängde av mig ytekläderna och gick bara förbi min mamma och pappa som satt och åt. Jag hade 2 missade samtal och 5 sms. 1 sms var från Joanna, Resten var från Justin. På vartenda sms jag fått av Justin stog det bara i stil av "Förlåt, jag menade det inte"
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Fan, allt jag gjorde blev bara fel. Det bara slank ur mig. Jag menade det inte, eller.. Jag känner henne ju inte så bra. Men jag gillar henne som en kompis, hon verkar helt perfekt. Jag tog upp mobilen igen och försökte ringa henne ännu en gång. Men inget svar. Jag funderar på att åka hem till henne? Jag gick ner till mamma och berättar vad som hänt och att jag drar till Jolina. När jag satt mig bilen så satte jag på värmen och åkte. Det tog mig ca 15 minuter innan jag var framme. Vi bodde en bit ifrån varandra. När jag väl var framme så gick jag ur bilen och ställde mig vid dörren och ringde på. Det var Jolina's mamma som öppnade.
- Är Jolina hemma? Frågade jag besymrat.
- Ja, hon är där uppe. Du kan gå upp till henne? Jag nickade och gick upp. Det var första gången jag var hemma hos henne. Det var väldigt fint här. Vart var hennes rum? Jag kollade ner och märkte att Jolina's mamma stog och kollade på mig och pekade på en dörr. Jag antog att det var hennes rum. Jag knackade försiktigt, Men jag fick inget svar så jag öppnade långsamt dörren. Och där låg hon. Men hon hade hög musik i öronen. När hon såg mig så drog hon ut hörlurarna ur öronen.
- Vad fan gör du här? fräste hon. Jag såg att hon hade gråtit, hon var röd runt kinderna och hennes ögon var fuktiga.  Hon såg så sårad ut. Vad skulle jag göra? Jag gillade henne verkligen som en kompis, Jag ville inte bråka för sånna här småsaker!
- Förlåt! Mumlade jag tyst och forsatte " Jag vill inte bråka för sådana småsaker, Du är en bra kompis Jolina.. Det är du!"
- Justin.. hon hann inte säga mer för jag satte pekfingret för hennes mun. Jag gjorde någon konstig min där han såg ut som en kines. Och hon bröjade skratta. Jag såg antagligen rolig ut.
- Haha okej, Vi behöver inte bråka! Det var onödigt att jag blev sur.. förlåt! Grubblade hon ganska så tyst. Men jag fattade att hon hade varit ledsen. Men jag orkade inte bry mig, Jag får ta henne för den hon är eller gå..
Justin tog tag i min hand och drog i väg mig ner i vattnet igen * Skit i dom* Viskade Justin i mitt öra och jag rös. Jag älskade när han gjorde så. Plötsligt sken Justin upp som en sol..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tjejerna från stranden ( utom hon som var lik Joanna)


Tjejen som var lik Joanna.


Min handduk & resten av sakerna.

Vad hände? Han blev bara jätte glad. Jag följde blicken till vart han kollade och då såg jag tjejerna som Justin pratade med i affären. Jag såg hur tjejerna började klä av sig kläderna. Så snart när dom bara hade på sig en bikini så sprang dom mot oss ner i vattnet.
- Hej tjejer! Sa Justin och gav dom ett välkommnande leende.  Han fortsatte " Detta är Jolina" sa han och kollade på mig.
- Hej! Sa jag och skelade med ögonen. Jag såg hur dom började håla på med Justin. Och Justin bara stog och pratade med dom. En av dom tjejerna hade knalblåa ögon och långt brunt hår. Hon påminde mig lite om Joanna. Hon var väldigt varcker, och man såg på Justin att han gillade vad han såg. Så ser jag Justin bita sig i läppen när han kollar på tjejen som var lik Joanna. Då fick jag nog, var han inte här för att vara med mig innan han åkte till Bahamas? Jag gick upp på stranden och bort till våra saker. Han hade inte ens märkt att jag gått upp. Eller så brydde han sig helt enkelt inte. Jag tog på mig mina saker och packade ner allt i väskan. Hur skulle jag komma hem, Justin hade tidigare kört mig. Jag fick väll ta bussen helt enkelt. Precis när jag är påväg att gå känner jag en blöt hans på axeln.
- Varför stack du? Sa Justin upprört.
- Jag trodde du ville vara med mig innan du åkte till Bahamas! Du märkte inte ens att jag hade gått upp! Röt jag.
- Men förlåt, Jag snac.. Mer hann han inte säga för jag var redan påväg att gå.
- Men vänta! Du kan inte vara sur för jag snackade med dom tjejerna! Röt Justin tillbaka.
- MEN DU KÄNNER DOM JU INTE ENS!? skrek jag så högt att det ekade i mina öron.
- JOLINA! JAG KÄNNER INTE DIG HELLER. JAG KÄNNER DOM LIKA MYCKET SOM JAG KÄNNER DIG! Och nu skrek han det över hela stranden så alla kollade på oss. Jag kände sakta en tår rinna ner för kinden. Och så började jag tänka på häromdan. Varför kysstes vi i han mamma's rum om han känner mig lika bra som dom tjejerna? Jag tog tag i min väska och sprang iväg. Nu rann fler och fler tårar ner. Hur kunde han? Jag märkte hur han började springa efter mig och ropade på mig. Tillslut kom han ikapp mig och tog tag i mig.
- Förlåt, Jag vet inte vad som flög i mig! Jag menade det inte så! Sa han och han verkade mena det. Men jag brydde mig inte, Jag försökte att slitta bort mig. Men han höll mig för hårt.
- Jolina, snälla! Jag gillar dig, Varje gång du kollar på mig så får jag fjärilar i magen. Snälla förlåt. Jag svarade inte, Utan stog bara där och glodde. Jag skakade bara på huvudet och försökte gå där ifrån. Men det gick inte, han var för stark. Jag kollade ner i marken istället.
- Låt mig iaf köra hem dig? Sa han och lyfte min haka.
- NEJ! röt jag och lyckades komma lås från hans grepp. Jag sprang iväg det fortaste jag kunde. Jag vände mig om snabbt och såg hur han sparkade hårt i en sten och skrek "fan!". Det var långt hem, men jag bestämde mig för att gå. För bussen kommer inte förs en timme. Klockan var redan 5 och det började bli lite mörkt. Och nu började det regna. Jag tog upp en handduk och hålde den över mig som ett paraply. När jag väl kom hem var jag pissblöt. Jag slängde av mig ytekläderna och gick bara förbi min mamma och pappa som satt och åt. Jag hade 2 missade samtal och 5 sms. 1 sms var från Joanna, Resten var från Justin. På vartenda sms jag fått av Justin stog det bara i stil av "Förlåt, jag menade det inte"
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Fan, allt jag gjorde blev bara fel. Det bara slank ur mig. Jag menade det inte, eller.. Jag känner henne ju inte så bra. Men jag gillar henne som en kompis, hon verkar helt perfekt. Jag tog upp mobilen igen och försökte ringa henne ännu en gång. Men inget svar. Jag funderar på att åka hem till henne? Jag gick ner till mamma och berättar vad som hänt och att jag drar till Jolina. När jag satt mig bilen så satte jag på värmen och åkte. Det tog mig ca 15 minuter innan jag var framme. Vi bodde en bit ifrån varandra. När jag väl var framme så gick jag ur bilen och ställde mig vid dörren och ringde på. Det var Jolina's mamma som öppnade.
- Är Jolina hemma? Frågade jag besymrat.
- Ja, hon är där uppe. Du kan gå upp till henne? Jag nickade och gick upp. Det var första gången jag var hemma hos henne. Det var väldigt fint här. Vart var hennes rum? Jag kollade ner och märkte att Jolina's mamma stog och kollade på mig och pekade på en dörr. Jag antog att det var hennes rum. Jag knackade försiktigt, Men jag fick inget svar så jag öppnade långsamt dörren. Och där låg hon. Men hon hade hög musik i öronen. När hon såg mig så drog hon ut hörlurarna ur öronen.
- Vad fan gör du här? fräste hon. Jag såg att hon hade gråtit, hon var röd runt kinderna och hennes ögon var fuktiga.  Hon såg så sårad ut. Vad skulle jag göra? Jag gillade henne verkligen som en kompis, Jag ville inte bråka för sånna här småsaker!
- Förlåt! Mumlade jag tyst och forsatte " Jag vill inte bråka för sådana småsaker, Du är en bra kompis Jolina.. Det är du!"
- Justin.. hon hann inte säga mer för jag satte pekfingret för hennes mun. Jag gjorde någon konstig min där han såg ut som en kines. Och hon bröjade skratta. Jag såg antagligen rolig ut.
- Haha okej, Vi behöver inte bråka! Det var onödigt att jag blev sur.. förlåt! Grubblade hon ganska så tyst. Men jag fattade att hon hade varit ledsen. Men jag orkade inte bry mig, Jag får ta henne för den hon är eller gå..
_____________________________________________________________________________
måste gå nu! Skola vett ni ;) hoppas ni gillar novellen. Älskar söta kommentarer (a)

a Bieber dream, Chapter 4

Jag gick upp till mitt rum och gick in på twitter och skrev " I will never sleep in my mom's bed with my boyfriend" . Men den här gången tvekade jag lite, tänk om Justin fattade vad jag menade och trodde att jag menade han? Att jag trodde att vi var till sammans? Men jag skickade det endå. Vad ska hända? Jag var väldigt trött trots att klockan inte ens var 9 och det var lördag imorgon. Jag la mig i sängen och allt blev svart.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jolina på stranden.Jolina när hon skulle bada.


Heta Justin på stranden.


Sara Jolina m. Tröjan " i love my boryfriend" (håret är lite mörkt men föreställ er det ljusare)

Jag vaknade av atta mobilen ringde. Det var Justin som ringde, vad ville han nu?
- Hej det är Jolina?
- Hej det är Justin, är du vaken?
vilken dum fråga igentligen, jag låg ju och prata med honom?
- Ja! Nu är jag det..
- Oj förlåt! Väkte jag dig?
- Nej.. Elr jo, men det är lungt. Vad var det?
- Jo, jag ska till Bahamas och ha lite konserter och jag åker på måndag och är borta i en månad och..
Mer han jag inte höra, skulle han åka bort nu? Precis när vi träffats? Jag hörde inte riktigt det sista han sa för jag var för inne i mina egna tankar. Men det var antagligen inget viktigt..
- Jaha, vad tråkigt.. Sa jag och försökte att inte låta ledsen.
- Ja, det tycker jag med. Men jag vill göra det för fansen! Men jag undrade om du ville träffas lite nu innan jag åkte?  Om du ville följa med mig till stranden idag?
- Jo, visst. Det låter kul!
- Okej , vad bra! Då hämtar jag dig om ca 20 minuter.
20 MINUTER?! sa han det, jag hade ju inte ens gått upp ur sängen än. Nu var det bråttom.
- Ja, gör så! Sa jag och la på direkt efter. Nu var jag tvungen att skynda mig! Jag hoppade upp ur sängen för att rota fram något snyggt att ha på mig. Det fick bli ett par 'jeansshorts' och ett vitt linne där det står ' I love my boyfriend'. Jag kände att det passade idag. Under satte jag på mig en ljusblå bikini ifall att vi skulle bada. Jag satte på mig lite vattentätt smink och någon plingade på dörren. Det var Justin, han var redan här. Hej Justin, jag blev precis klar. Justin stog och glodde på mig men sen flyttade han ner blicken till min tröja.
-Vem är din pojkvän? Sa Justin malligt.
-Inte du iaf! Sa jag och försökte låta ointresserad av honom. Men det var jag. Så det var svårt att dölja det.
- Haha, det vet jag att det är.. Kom nu! Sa han och drog med mig in i bilen. Det var fortfarande svårt att prata med honom när han körde. Han var för insatt i körandet. Men när vi väll var framme så kom vi till en jätte fin strand där det bara fanns lite mänsikor här och där.
- Kom! Sa Justin och drog ut mig ur bilen. Vi gick ner till stranden och la ner våra saker.
- Vill du ha något, jag tänkte gå till kiosken?
- Haha, nej.. det är lungt.
- Okej. Sa Justin och gick. Jag märkte att det tog väldigt lång tid för honom att gå till kiosken som bara låg runt kullen. Jag ställde mig upp för att gå och kolla vart han var. När jag väl kom till kiosken så märkte jag att han stog och snackade med 2 tjejer.  Jag såg hur han flirtade med dom, så det var det han höll på med?
- Kommer du eller? Sa jag och tog tag i Justin. Sen märkte jag hur ena tjejen kolla på mig.
- Mm.. Sa Justin och gick med mig. Så fort vi kom ut på utsidan av kiosken suckade jag och sa:
- Varför tog det sån tid?
- Förlåt, men dom var mina fans! Sa Justin i en högre ton.
- Jaja.. Grubblade jag och gick iväg lite snabbare än vad han gick. Ni båda väl var vid stranden igen så suckade Justin.
- Var inte sur för att jag snackade med mina fans?
- Jag är inte det! Sa jag bestämt och ställde mig upp.
- Vart ska du? Sa Justin oroligt.
- Bada! Ska du med?
- Jaja, okej!  Jag ställde mig upp för att ta av mig kläderna, vilken tur att jag redan hade på mig bikini under. När jag stog där så märkte jag hur Justin bara stog och glodde. Vad skulle jag säga?
- Sist en i är en rutten fisk! Sa jag och hoppade i vattnet. Det var igentligen iskallt, men jag orkade inte bry mig just nu.
- Haha, du vann! Skrek Justin lite längre bak.
- Men kom då? Skrek jag och innan jag han blinka så hoppade han på mig.
- Nej! Det där är fusk! Skrek jag.
- Nej? Varför då?
- För.. att! Bara för att!
- Haha, du är så gullig! Och innan jag hann svara så kände jag hur Justin tryckte ner mig i vattnet. Jag märkte sen hur han sprang upp på stranden.
- Vänta!
- Men kom då? Sa Justin surt. Vad hade hänt? Varför sprang han bara upp och blev sur? Jag sprang upp och frågade vad som hade hänt. Han nickade bara åt höger och där stog det massa paparazzi's. Jag märkte hur dom gick närmare oss och alla frågade hela tiden "vem är hon?" "är hon din flickvän?" och sådana frågor. Jag tyckte lite synd om Justin, Han måste känna mycket press. Justin tog tag i min hand och drog i väg mig ner i vattnet igen * Skit i dom* Viskade Justin i mitt öra och jag rös. Jag älskade när han gjorde så. Plötsligt sken Justin upp som en sol..
________________________________________________________________________________
Blev lite kort (a' Mer han jag inte för ska sova nu

a Bieber dream, Chapter 3

chapter 3
- Joanna! sa jag högt. Men hon svarade inte, var hon arg för att jag inte berättat? Men jag hade inte hunnit innan han skrev, eller jag ville vänta! Jag ville överaska henne.
- Joanna, förlåt! Var inte sur. Jag tänkte berätta! Sa jag förlåtandes.
- Det är okej, ska du träffa honom nu? Sa hon lite gladare.
- Nej! Klockan är för mycket.. Men vill du följa med imorgon?
- Nej, jag kan inte.. förlåt! Men jag får följa med en annan gång. Sa Joanna och jag märkte att hon döljde något. Men jag ville inte bry mig, det skulle bara skapa konflikter. Men jag ville ju att hon skulle träffa honom. Han var ju så underbar. Men hon sa att hon var tvungen att gå nu, hon skulle bara komma och lämna mina skolsaker som ska vara färdiga på måndag.
- Hejdå, syns på måndag i skolan! Sa jag och kramade henne. Så fort hon gått så smsa jag Justin 'Visst, vi kan mötas vid affären imorgon klockan 5? xoxo Jolina' Jag tevkade inte utan skickade det bara. Och fick snabbt ett svar tillbaka 'Okej, ta på dig något fint, vi ska ut och äta då! ses imorgon xoxo Bieber' Jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Något fint fick det bli iaf. Jag drog ut typ hela garderoben för att hitta något snyggt som jag kunde ha imorgon, Så det fick blev en svart tajt klänning och svarta tights. Klockan var nu redan halv 11. Mamma och pappa hade kommit hem och vi hade precis ätit. Lite sen middag blev det. Ja gick upp och gjorde i ordning mig för natten och gick och la mig. Jag somnade.
Nästa dag klockan halv 5:
Jag skulle lockade håret lite snabbt och sminkade mig. Var jag för finklädd nu? Nejdå, jag tog på mig mina svarta klackskor och gick ut genom dörren för att låsa. 'Pling' lät det och jag antog att det var mobilen. " Vart är du? stressa inte, men saknar dig redan. Är iaf här nu xoxo Bieber"  O shit, Det har redan gått en halvtimme. Han står och väntar på mig, Men som tur var så var bussen redan här. Jag sprang så att jag skulle hinna bussen och han såg mig så han stannade. När jag var framme så gick jag av bussen vi affären och kollade mig runt. Ingen Bieber här. Vart är han? plötsligt så blir det svart.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
- AAAAAH! skrek hon av en chock. Och så märkte jag hur hon började försöka dra bort händerna. Så jag släppte dom och hon vände sig om. Gud så fin hon var, hon var helt underbar. Jag trodde jag skulle börja dregla. Så fin och endå så sexig.
- Hej tjejen! Sa jag och gav henne en flirtig min.
- H..hej! Var det du.. Sa hon och rodnade.
- Ja, tydligen! Sa jag och blinkade till henne. Men mer han hon inte säga för jag tog tag i hennes arm och drog med henne till stan. Först gick vi bara runt och kollade lite utan att säga ett ord. Och jag kunde verkligen inte slita bort blicken från henne, Hon var så snygg.
- Vart vill du gå? Sa Jolina och ledde.
- Nej, vart vill DU gå? Sa jag och ledde större mot henne.
- Vi går dit? Sa Jolina och pekade på en italensk resturang. Jag nickade och så gick vi dit.
När vi satte oss ner vid bordet efter ha väntat på en plats så satt Jag och kollade på Jolina. Jag kunde inte flytta blicken. Vi bara satt där och kollade rakt in i varandras ögon. Men inget mer hände för vi skulle betsälla mat.
- Jag vill ha pasta bolgonese! Sa Jolina och gav mig ett snabbt leende.
- Jag tar samma! Sa jag snabbt. Och sen så gick han som tog maten.
- Berätta lite om dig själv? Sa Jolina och gav mig en blick som betyde att hon var intresserad.
- Haha okej, Jag heter då Justin Drew Bieber. Min favorit färg är lila men jag gillar också blå. Min farfar är min bästa vän, Jag kan spela 4 olika instrument - piano, gitarr, trummor och lite trumpet. Jag älskar oboy och jag gillar inte vatten. Så, berätta lite om dig? sa jag.
- Okej, Jag heter då Jolina Julie smith. Jag älskar rosa och blått. Min favorit rätt är pasta och jag har en kompis som är galen i dig.. Mer han hon inte säga för jag smekte hennes kind lite lätt och mer hände inte för hon tog bort min hand långsamt
- Justin, Jag gillar dig men jag känner dig knappt. Jag träffade dig igår! Sa hon och såg lite ledsen ut.
- Förlåt.. Det var inte menningen, men det var svårt att inte göra det.. Du är så vacker! Sa jag och skämdes. Hon hade faktiskt rätt, jag kände henne inte ens.
- Nejnej.. Det är okej! sa hon och tog tag i min hand. Jag började bara lee mot henne. Jag gillar henne, men gillar hon mig? jag träffade henne idag.. Jag kan ju inte redan ha känslor för henne? Sen när vi hade ätit så drog vi hem till mig.
- Wow, bor du här? Sa Jolina och drog med mig in.
- Ja, det tror jag nog! Sa jag och blinka till henne och hon blinka tilbaks. Vi gick in till mig och upp i rummet.
- Vad vill du göra då? Sa Jag och fortsatte.
- Jag vet inte, kan vi inte kolla på film? Sa Jolina och skratta. Jag älskar hennes skratt, så vackert är det.
- Jovisst! Sa jag och började rota fram massa filmer. *Vilken vill du se?* viskade jag i hennes öra.
- The nootebook! Sa Jolina och skratta igen.
- Okej, då blir det den. Sa jag och satte i filmen.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Sen när väl filmen var igång så märkte jag att Justin bara satt och glodde på mig. Han kollade inte ens på filmen. Gillar jag honom då? Nej det kan jag ju inte göra.. Eller?
-Vill du stänga av filmen? Du verkar inte så intreeserad av den.. haha! Sa jag och skrattade och kollade på Justin.
-Nej, jag är mer intressserad av dig! Sa Justin och jag kände hur kinderna blev varma och började hetta till. Så kände jag hur Justin började kittla mig. Han började springa efter mig ner så jag ramlade på golvet och asgarva. Han hoppade rakt på mig och fortsatte att kittlas. Jag skulle hämnas på honom. Så jag tog tag i honom och drog honom närmare mig så jag låg över honom.
- Hej Justin! Sa jag och han skulle precis kyssa mig tillbaka och så börajde jag kittla honom och sprang iväg.
-Nä, Det var fusk! Sa han och sprang efter mig. Jag sprang upp till ett rum som visade sig vara Pattie's rum. Men jag hann inte springa ut innan Justin var bakom mig. Så jag hoppade rakt i sängen och Justin hoppade efter rakt på mig.
- Hjääälp, jag kan inte andas! Sa jag och försökte trycka bort honom. Men det var lönelöst.
- Nu är du fast! sa Justin och hållde fast mina händer i ena hans. Och så började han skratta.
- Vadå? Vad är det som är så kul? Sa jag och kollade bort. Men då drog Justin tillbaka mitt ansikte så jag kollade på honom.
- Kolla inte bort! Sa han när jag försökte vrida på huvudet. Och så började han asgarva och började kittla mig igen. Men nu var det ombyta roller. Nu log jag på honom.
- Nu är DU fast Justin, Inte jag! Sa jag men jag visste endå att han skulle kunna putta bort mig hur lätt som helst. Och nu var våra läppar bara 3 cm ifrån varanda. Så böjde jag mig ner och kysste honom. Och han besvarade min kyss. Det gick över till hångel och vi låg där och hånglade i flera minuter. Plötsligt så hör vi någon harkla sig. Och där står Pattie i dörren.
- Hej, förlåt att jag stör! trevligt att träffas. Sa Pattie och ledde. Gud så pinsamt, här låg jag och hånglade med hennes son i hennes säng. Detta började ju inte så bra. Jag ställde mig genast upp och ledde.
- Hej, Jolina heter jag! Sa jag och skakade hand med Pattie. Pattie bara nickade och gick. Och jag vände genast blicken mot Justin.
- Förlåt för det där.. Sa jag och skakade på huvudet.
- Förlåt för vad då? Sa justin och ställde sig genast upp och drog med mig in i hans rum.
- Ja! För att jag kysste dig, Jag känner dig inte ens.. Jag skulle inte gjort så!  Jag skämdes.. det gjorde jag, Jag kollade ut ur fönstret istället för att kolla på Justin. Men han besvarade ju faktiskt kyssen, han bad mig ju inte sluta?
- Jolina.. Jag vet att jag inte känner dig så bra. Det är okej, Jag besvarade kyssen! Det var lika mycket mitt fel! Och jag såg nu på honom att han försökte fånga min blick. Men jag kollade bara bort istället. Så märkte jag att han ställde sig upp och viskade i mitt öra *Var inte sur*. Han gav mig en kram och jag besvarade den. Han var väldigt bra på att kramas.
-Justin, jag borde gå hem nu! klockan är ganska mycket.
-Okej, ska jag köra hem dig? Sa Justin och studerade mig.
-Justin, vad gör du? Sa jag, för jag märkte hur han kollade på mig från tå till topp.
- Va? aha.. nä, inget! Du är bara så vacker idag, Skulle jag köra hem dig?
-  Tack justin, det är okej. Jag tar bussen!
- Nej! Jag kör hem dig..
- Haha, tack Justin. Jag gick ner och ut ur huset och satte mig i bilen. Vi sa inte så mycket, jag märkte att Justin var väldigt inne i körandet. Men jag var ändå tvungen att förklara hur han skulle köra. Men tillslut var vi framme och Justin följde mig till dörren.
- Tack för en underbar kväll! Sa Justin och gav mig en kram. Jag bara nickade och gick in. Jag gick runt och kollade om någon var hemma, men det verkade inte så? Vart var alla? dom skulle vara hemma vid 7 och klockan är halv 9. Men så gick jag ut i köket där det var en lapp där det stog "Vi är hemma vid 9, ring om det är något! puss mamma" 'Jaha' suckade jag tyst för mig själv. Jag gick upp till mitt rum och gick in på twitter och skrev " I will never sleep in my mom's bed with my boyfriend" . Men den här gången tvekade jag lite, tänk om Justin fattade vad jag menade och trodde att jag menade han? Att jag trodde att vi var till sammans? Men jag skickade det endå. Vad ska hända? Jag var väldigt trött trots att klockan inte ens var 9 och det var lördag imorgon. Jag la mig i sängen och allt blev svart.
- Vem är han? Är han din pojkvän? Det står Bieber.. Nej ! det är väl inte Justin Bieber? Sa Joanna och spärrade upp ögonen ännu mer.
- Nej.. eller jo! Men snälla.. Säg inget till Lisen och dom.. Sa jag, men jag vågade inte kolla upp på hur hon skulle reagera så jag tog min mobil för att kolla vad han skrev 'Vill du träffas? Har inget för mig xoxo Bieber' Han ville träffa mig igen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Justin och Jolina i pattie's säng.


Jolina i bilen på väg hem från Justin.

- Joanna! sa jag högt. Men hon svarade inte, var hon arg för att jag inte berättat? Men jag hade inte hunnit innan han skrev, eller jag ville vänta! Jag ville överaska henne.
- Joanna, förlåt! Var inte sur. Jag tänkte berätta! Sa jag förlåtandes.
- Det är okej, ska du träffa honom nu? Sa hon lite gladare.
- Nej! Klockan är för mycket.. Men vill du följa med imorgon?
- Nej, jag kan inte.. förlåt! Men jag får följa med en annan gång. Sa Joanna och jag märkte att hon döljde något. Men jag ville inte bry mig, det skulle bara skapa konflikter. Men jag ville ju att hon skulle träffa honom. Han var ju så underbar. Men hon sa att hon var tvungen att gå nu, hon skulle bara komma och lämna mina skolsaker som ska vara färdiga på måndag.
- Hejdå, syns på måndag i skolan! Sa jag och kramade henne. Så fort hon gått så smsa jag Justin 'Visst, vi kan mötas vid affären imorgon klockan 5? xoxo Jolina' Jag tevkade inte utan skickade det bara. Och fick snabbt ett svar tillbaka 'Okej, ta på dig något fint, vi ska ut och äta då! ses imorgon xoxo Bieber' Jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Något fint fick det bli iaf. Jag drog ut typ hela garderoben för att hitta något snyggt som jag kunde ha imorgon, Så det fick blev en svart tajt klänning och svarta tights. Klockan var nu redan halv 11. Mamma och pappa hade kommit hem och vi hade precis ätit. Lite sen middag blev det. Ja gick upp och gjorde i ordning mig för natten och gick och la mig. Jag somnade.
Nästa dag klockan halv 5:
Jag skulle lockade håret lite snabbt och sminkade mig. Var jag för finklädd nu? Nejdå, jag tog på mig mina svarta klackskor och gick ut genom dörren för att låsa. 'Pling' lät det och jag antog att det var mobilen. " Vart är du? stressa inte, men saknar dig redan. Är iaf här nu xoxo Bieber"  O shit, Det har redan gått en halvtimme. Han står och väntar på mig, Men som tur var så var bussen redan här. Jag sprang så att jag skulle hinna bussen och han såg mig så han stannade. När jag var framme så gick jag av bussen vi affären och kollade mig runt. Ingen Bieber här. Vart är han? plötsligt så blir det svart.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
- AAAAAH! skrek hon av en chock. Och så märkte jag hur hon började försöka dra bort händerna. Så jag släppte dom och hon vände sig om. Gud så fin hon var, hon var helt underbar. Jag trodde jag skulle börja dregla. Så fin och endå så sexig.
- Hej tjejen! Sa jag och gav henne en flirtig min.
- H..hej! Var det du.. Sa hon och rodnade.
- Ja, tydligen! Sa jag och blinkade till henne. Men mer han hon inte säga för jag tog tag i hennes arm och drog med henne till stan. Först gick vi bara runt och kollade lite utan att säga ett ord. Och jag kunde verkligen inte slita bort blicken från henne, Hon var så snygg.
- Vart vill du gå? Sa Jolina och ledde.
- Nej, vart vill DU gå? Sa jag och ledde större mot henne.
- Vi går dit? Sa Jolina och pekade på en italensk resturang. Jag nickade och så gick vi dit.
När vi satte oss ner vid bordet efter ha väntat på en plats så satt Jag och kollade på Jolina. Jag kunde inte flytta blicken. Vi bara satt där och kollade rakt in i varandras ögon. Men inget mer hände för vi skulle betsälla mat.
- Jag vill ha pasta bolgonese! Sa Jolina och gav mig ett snabbt leende.
- Jag tar samma! Sa jag snabbt. Och sen så gick han som tog maten.
- Berätta lite om dig själv? Sa Jolina och gav mig en blick som betyde att hon var intresserad.
- Haha okej, Jag heter då Justin Drew Bieber. Min favorit färg är lila men jag gillar också blå. Min farfar är min bästa vän, Jag kan spela 4 olika instrument - piano, gitarr, trummor och lite trumpet. Jag älskar oboy och jag gillar inte vatten. Så, berätta lite om dig? sa jag.
- Okej, Jag heter då Jolina Julie smith. Jag älskar rosa och blått. Min favorit rätt är pasta och jag har en kompis som är galen i dig.. Mer han hon inte säga för jag smekte hennes kind lite lätt och mer hände inte för hon tog bort min hand långsamt
- Justin, Jag gillar dig men jag känner dig knappt. Jag träffade dig igår! Sa hon och såg lite ledsen ut.
- Förlåt.. Det var inte menningen, men det var svårt att inte göra det.. Du är så vacker! Sa jag och skämdes. Hon hade faktiskt rätt, jag kände henne inte ens.
- Nejnej.. Det är okej! sa hon och tog tag i min hand. Jag började bara lee mot henne. Jag gillar henne, men gillar hon mig? jag träffade henne idag.. Jag kan ju inte redan ha känslor för henne? Sen när vi hade ätit så drog vi hem till mig.
- Wow, bor du här? Sa Jolina och drog med mig in.
- Ja, det tror jag nog! Sa jag och blinka till henne och hon blinka tilbaks. Vi gick in till mig och upp i rummet.
- Vad vill du göra då? Sa Jag och fortsatte.
- Jag vet inte, kan vi inte kolla på film? Sa Jolina och skratta. Jag älskar hennes skratt, så vackert är det.
- Jovisst! Sa jag och började rota fram massa filmer. *Vilken vill du se?* viskade jag i hennes öra.
- The nootebook! Sa Jolina och skratta igen.
- Okej, då blir det den. Sa jag och satte i filmen.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Sen när väl filmen var igång så märkte jag att Justin bara satt och glodde på mig. Han kollade inte ens på filmen. Gillar jag honom då? Nej det kan jag ju inte göra.. Eller?
-Vill du stänga av filmen? Du verkar inte så intreeserad av den.. haha! Sa jag och skrattade och kollade på Justin.
-Nej, jag är mer intressserad av dig! Sa Justin och jag kände hur kinderna blev varma och började hetta till. Så kände jag hur Justin började kittla mig. Han började springa efter mig ner så jag ramlade på golvet och asgarva. Han hoppade rakt på mig och fortsatte att kittlas. Jag skulle hämnas på honom. Så jag tog tag i honom och drog honom närmare mig så jag låg över honom.
- Hej Justin! Sa jag och han skulle precis kyssa mig tillbaka och så börajde jag kittla honom och sprang iväg.
-Nä, Det var fusk! Sa han och sprang efter mig. Jag sprang upp till ett rum som visade sig vara Pattie's rum. Men jag hann inte springa ut innan Justin var bakom mig. Så jag hoppade rakt i sängen och Justin hoppade efter rakt på mig.
- Hjääälp, jag kan inte andas! Sa jag och försökte trycka bort honom. Men det var lönelöst.
- Nu är du fast! sa Justin och hållde fast mina händer i ena hans. Och så började han skratta.
- Vadå? Vad är det som är så kul? Sa jag och kollade bort. Men då drog Justin tillbaka mitt ansikte så jag kollade på honom.
- Kolla inte bort! Sa han när jag försökte vrida på huvudet. Och så började han asgarva och började kittla mig igen. Men nu var det ombyta roller. Nu log jag på honom.
- Nu är DU fast Justin, Inte jag! Sa jag men jag visste endå att han skulle kunna putta bort mig hur lätt som helst. Och nu var våra läppar bara 3 cm ifrån varanda. Så böjde jag mig ner och kysste honom. Och han besvarade min kyss. Det gick över till hångel och vi låg där och hånglade i flera minuter. Plötsligt så hör vi någon harkla sig. Och där står Pattie i dörren.
- Hej, förlåt att jag stör! trevligt att träffas. Sa Pattie och ledde. Gud så pinsamt, här låg jag och hånglade med hennes son i hennes säng. Detta började ju inte så bra. Jag ställde mig genast upp och ledde.
- Hej, Jolina heter jag! Sa jag och skakade hand med Pattie. Pattie bara nickade och gick. Och jag vände genast blicken mot Justin.
- Förlåt för det där.. Sa jag och skakade på huvudet.
- Förlåt för vad då? Sa justin och ställde sig genast upp och drog med mig in i hans rum.
- Ja! För att jag kysste dig, Jag känner dig inte ens.. Jag skulle inte gjort så!  Jag skämdes.. det gjorde jag, Jag kollade ut ur fönstret istället för att kolla på Justin. Men han besvarade ju faktiskt kyssen, han bad mig ju inte sluta?
- Jolina.. Jag vet att jag inte känner dig så bra. Det är okej, Jag besvarade kyssen! Det var lika mycket mitt fel! Och jag såg nu på honom att han försökte fånga min blick. Men jag kollade bara bort istället. Så märkte jag att han ställde sig upp och viskade i mitt öra *Var inte sur*. Han gav mig en kram och jag besvarade den. Han var väldigt bra på att kramas.
-Justin, jag borde gå hem nu! klockan är ganska mycket.
-Okej, ska jag köra hem dig? Sa Justin och studerade mig.
-Justin, vad gör du? Sa jag, för jag märkte hur han kollade på mig från tå till topp.
- Va? aha.. nä, inget! Du är bara så vacker idag, Skulle jag köra hem dig?
-  Tack justin, det är okej. Jag tar bussen!
- Nej! Jag kör hem dig..
- Haha, tack Justin. Jag gick ner och ut ur huset och satte mig i bilen. Vi sa inte så mycket, jag märkte att Justin var väldigt inne i körandet. Men jag var ändå tvungen att förklara hur han skulle köra. Men tillslut var vi framme och Justin följde mig till dörren.
- Tack för en underbar kväll! Sa Justin och gav mig en kram. Jag bara nickade och gick in. Jag gick runt och kollade om någon var hemma, men det verkade inte så? Vart var alla? dom skulle vara hemma vid 7 och klockan är halv 9. Men så gick jag ut i köket där det var en lapp där det stog "Vi är hemma vid 9, ring om det är något! puss mamma" 'Jaha' suckade jag tyst för mig själv. Jag gick upp till mitt rum och gick in på twitter och skrev " I will never sleep in my mom's bed with my boyfriend" . Men den här gången tvekade jag lite, tänk om Justin fattade vad jag menade och trodde att jag menade han? Att jag trodde att vi var till sammans? Men jag skickade det endå. Vad ska hända? Jag var väldigt trött trots att klockan inte ens var 9 och det var lördag imorgon. Jag la mig i sängen och allt blev svart.
______________________________________________________________________________
Vad tycker ni? gillar ni den? kanske slänger upp ett till idag om ni är duktiga och kommenterar! :)

a Bieber dream, Chapter 2

Chapter 2
Och där står den mystiska killen som visar sig vara självaste Justin Bieber. Jag trodde inte det jag såg var sant. Nej Jolina, Du drömmer. Det är inte han.. Men jo, det var det!
- OMB, DU ÄR JUSTIN BIE.. mer han jag inte säga förens han tog tag i mig och hållde för min mun. Sen så förde han in mig bakom huset, men han hållde fortfarande för min mun. Omb, Justin Bieber, Killen alla drömmer om står och håller för min mun!
- Hey beautiful! Sa han förskitigt medans han släppte min mun långsamt. Jag började hyperventilera, Han kallade mig vacker!
- h..h.ej! försökte jag få fram med det gick inte så bra. Samtidigt kände jag hur glassen rinner på mina kläder. *FAN* sa jag lågt.
- Förlåt, jag ska köpa en ny tröja åt dig! Sa han generat.
- Nejnej.. Det är ingen fara! Sa jag samtidigt som jag glodde på honom som ett UFO.
- Låt mig iaf bjuda dig på en glass eller en fika? Och vad heter du? Sa han och ledde sitt perfekta leende. Jag kunde inte fatta vad han precis sa. Han bjöd ut mig på en 'date' eller vad man ska kalla det. Jag bara stog och glodde på honom. Men jag han inte svara på vad jag hette för jag märkte hur han tog tag i min hand.
*Hallå* sa han lite högre men ledde fortfarande.
- Ja förlåt, men jag fattar bara inte att Justin Bieber står här och håller i min hand och snackar med mig.. Sa jag lite blygt men endå hyperglad. Och då släppte han min hand direkt och blev röd om kinderna.
- Oj! förlåt.. Sa han och kollade bort och han blev generad.
- Nejnej, det är ingen fara! Jag gillar det.. Sa jag samtidigt som jag bet mig i läppen. Det var lite pinsamt, men det gick endå bra. Och då vände säg Justin plötsligt sig mot mig och kollade på mig istället för att kolla bort. Han var så fin. Vi bara satt där i minst 5 minuter och bara glodde. Han hade fantastiskt fina ögon. Och så tog han tag i min hand igen.
- Kom! Jag vet vart vi kan gå.. Jag vet ett mysigt café! Men jag sa inget utan bara drogs med när han drog iväg mig.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Gud så söt hon är, hon.. är verkligen vacker. Det ska bli mysigt på vår lilla 'date'. Eller vad man nu kan kalla det för? När vi väl var framme så såg jag att hon tog upp sin plånbok.
- Nejnej! Jag betalar, det är jag skylldig dig efter glassen! Och samtidigt som jag sa det tog jag upp min plånbok.
- Men det är okej Justin, Jag betalar!
- Men snälla låt mig betala, jag vill det! Sa jag och såg mycket allvarligare ut. Jag visste inte om hon  skulle säga ja eller nej, men hon måste ju säga ja nu? jag sa ju att jag ville..
- Okej, men nästa gång betalar jag! Sa hon glatt men endå bestämt.
- Visst! Sa jag och blev genast mycket gladare. Men jag vad menade hon med nästa gång? Vill hon träffas igen? Jag hoppas det, hon är verkligen snäll. Men jag vet ju fortfarande inte vad hon heter? Hon hade inte svarat på det än. Nu märkte jag att hon stog och beställde 2 smoothies.
- Ska du ha båda själv? Sa jag och blinkade, jag märkte hur hon blev lite generad.
-Nej, den är till dig. Sa hon och sträckte fram ena till mig. Och precis när jag började dricka så märkte jag att jag inte betalat. Hon betalade endå. Även fast hon sa okej.
- Men du, skulle inte jag betala? Sa jag och puta till henne lite lätt. Men hon svarade inte på det, Utan hon gav mig bara världens leende. Hon var jätte vacker och hade ett underbart leende. Ett leende som inte ens går att beskriva. Så började hon skratta.
-Vad är det? Har jag gjort något? Sa jag beskymrat.
-Nejdå, Det var inget.. Föressten! Jag heter Jo.. Mer han hon inte säga förens massa paparazzis kom. Jag tog tag i hennes han och sprang ut ut dörren. Vi sprang ut på gatan och in på en trädgård. Jag tänkte inte ens på att vi var i någons trädgård utan fortsatte gå tills det började regna. Regnet bara öste ner nu. Och jag visste inte vad hon hette. Så när jag tyckte att vi kom långt ifrån alla paparazzis så tog jag tag i hennes händer och tänkte fråga henne vad hon hette.
- Nå, vad heter du nu då? Men jag märkte hur hon ändrade ansiktuttryck. Hade jag gjort något fel? Men så hörde jag henne viska *Jag heter Jolina, men jag måste gå nu. Det var kul att träffas, Detta var verkligen en dröm för mig*  och jag såg hur hon blev lite generad. Jag ledde mot henne.
- Tack, det var kul att träffa dig också. Det betyder mycket, du var väldigt vacker! Sa jag och tog hennes mobil för att skriva in mitt nummer och hon skrev in sitt. *Det är bara att ringa mig så fort du behöver* sa jag och viskade i hennes öra. Jag hade lust och bara ge henne en liten puss på kinden. Men vad det rätt? Vi träffades nästan precis. Jag bestämde mig till att vänta och gå långsamt framåt.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Omb, Jag kan inte fatta att jag precis träffat Justin Bieber. Och nu.. Nu har jag hans nummer. Jag har bara lust att börja gråta av glädje, men det kunde jag inte. Då skulle han tycka att jag var helt dum i huvudet och inte fattat varför jag gråtit. Nej, gråt inte Jolina!
-Hej då Jolina, ring mig! Sa han och så gav han mig en kram och gick iväg.
Jag har aldrig vart så här glad, Jag bestämde mig för att nu gå hem och sätta på datorn och kolla om Justin skrivit något på twitter. Och yes, det hade han. "Never let you go girl, good day today.. Love u girls!"  Vad menade han med det? Hade det något med mig och göra? Nej, varför skulle det vara så? Men varför inte?.. Jag satt och funderade länge och kollade på skärmen. 'Pling' lätt det från telefonen och mitt ansiktutryck ändrades 'Hej tjejen, Haft kul idag? Det har iaf jag haft. Vi får ta och träffas igen xoxo Bieber' Jag fattade inte vad han skrev. Jag läste om det och om det typ 100 gånger. Han ville träffas igen. Jag måste vara den absolut lyckligaste tjejen på hela jorden just nu. Jag tänkte precis svara när jag märkte hur nå gon öppnade dörren där nere. Jag antog att det var mamma som hade kommit hem från jobbet. Fast redan? Skulle inte hon komma vid åtta? och så kollade jag upp och klockan var bara fyra. Jag blev jätte rädd och märkte hur någon sakta gick upp för trapporna. Jag hoppade in i garderoben. Vad skulle hända nu? Var det någong som ville skada mig? Någon som ville mig ont? Mer han jag inte tänka förens jag såg hur Joanna öppnade garderoben.
- Vad fan gör du inne i garderoben?
- Är du dum i huvudet? Du skrämde livet ur mig, jag trodde jag skulle dö. Du får knacka, du kan inte bara stampa in i min lägenhet! Sa jag och fräste.
- Förlåt, Men jag såg att du var hemma och tänkte överaska dig! Sa Joanna glatt men endå seriöst.
-Okej då! mumlade jag tyst för mig själv men så att hon endå hörde.
- Gå ut ur garderoben nu!
- Haha, okej.. sa jag retsamt.
Joanna var en sån man bara kunde vara sur på i typ 10 sekunder och sen var det över. Hon har alltid varit sån. Och så kom jag och tänka på Justin, skulle hon få veta? skulle hon säga det till Lisen och dom som är helt galna i honom? Sen så kom jag på att det kanske var bäst att vänta innan att säga något. Ja, det blir bäst så.. Men så blev det inte. För jag såg hur Joanna genast kollade på mig som ett ufo. Då såg jag att jag hade precis fått ett sms av Justin som hon hade sett för det hade kommit upp.
- Vem är han? Är han din pojkvän? Det står Bieber.. Nej ! det är väl inte Justin Bieber? Sa Joanna och spärrade upp ögonen ännu mer.
- Nej.. eller jo! Men snälla.. Säg inget till Lisen och dom.. Sa jag, men jag vågade inte kolla upp på hur hon skulle reagera så jag tog min mobil för att kolla vad han skrev 'Vill du träffas? Har inget för mig xoxo Bieber' Han ville träffa mig igen. Så jag sprang ner för trapporna och satte på mig skorna men så kom jag på att Joanna fortfarande satt där uppe.
- Joanna! skrek jag högt. Men hon svarade inte, var hon arg för att jag inte berättat? Men jag hade inte hunnit innan han skrev, eller jag ville vänta! Jag ville överaska henne. Så jag bestämde mig för att springa upp till henne och fråga om hon var sur.
- Joanna, förlåt! Var inte sur. Jag tänkte berätta! Sa jag förlåtandes.
- Det är okej, ska du träffa honom nu? Sa hon glatt.
- Ja! vill du följa med?
- Nej, jag kan inte.. förlåt! Men jag får följa med en annan gång. Sa Joanna och jag märkte att hon döljde något. Men jag ville inte bry mig, det skulle bara skapa konflikter. Men jag ville ju att hon skulle träffa honom. Han var ju så underbar. Men hon sa att hon var tvungen att gå.
- Hejdå, syns på måndag i skolan! Sa jag och kramade henne. Så fort hon gått så sms jag Justin 'Visst, vi kan mötas vid affären? xoxo Jolina' Jag tevkade inte utan skickade det bara. Och fick snabbt ett svar tillbaka 'Okej, ta på dig något fint, vi ska ut och äta! ses om 20 minuter xoxo Bieber' Jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Något fint fick det bli iaf. Jag drog ut typ hela garderoben för att hitta något snyggt så det fick blev en svart tajt klänning och svarta tights. Jag lockade håret lite snabbt och sminkade mig. Var jag för finklädd nu? Nejdå, jag tog på mig mina svarta klackskor och gick ut genom dörren för att låsa. 'Pling' lät det och jag antog att det var mobilen. " Vart är du? stressa inte, men saknar dig redan. Är iaf här nu xoxo Bieber"  O shit, Det har redan gått en halvtimme. Han står och väntar på mig, Men som tur var så var bussen redan här. Jag sprang så att jag skulle hinna bussen och han såg mig så han stannade. När jag var framme så gick jag av bussen vi affären och kollade mig runt. Ingen Bieber här. Vart är han? plötsligt så blir det svart.
-Tack då! Du kan väl se dig för! Sa jag ireeterat.
-Förlåt.. Det var inte menningen, Vad kan jag göra för att gottgöra dig? sa personen lite besviket. Och det fick mig och kolla upp.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Bild på Justin när alla paparazzi's kommer inne på cafeet.

Och där står den mystiska killen som visar sig vara självaste Justin Bieber. Jag trodde inte det jag såg var sant. Nej Jolina, Du drömmer. Det är inte han.. Men jo, det var det!
- OMB, DU ÄR JUSTIN BIE.. mer han jag inte säga förens han tog tag i mig och hållde för min mun. Sen så förde han in mig bakom huset, men han hållde fortfarande för min mun. Omb, Justin Bieber, Killen alla drömmer om står och håller för min mun!
- Hey beautiful! Sa han förskitigt medans han släppte min mun långsamt. Jag började hyperventilera, Han kallade mig vacker!
- h..h.ej! försökte jag få fram med det gick inte så bra. Samtidigt kände jag hur glassen rinner på mina kläder. *FAN* sa jag lågt.
- Förlåt, jag ska köpa en ny tröja åt dig! Sa han generat.
- Nejnej.. Det är ingen fara! Sa jag samtidigt som jag glodde på honom som ett UFO.
- Låt mig iaf bjuda dig på en glass eller en fika? Och vad heter du? Sa han och ledde sitt perfekta leende. Jag kunde inte fatta vad han precis sa. Han bjöd ut mig på en 'date' eller vad man ska kalla det. Jag bara stog och glodde på honom. Men jag han inte svara på vad jag hette för jag märkte hur han tog tag i min hand.
*Hallå* sa han lite högre men ledde fortfarande.
- Ja förlåt, men jag fattar bara inte att Justin Bieber står här och håller i min hand och snackar med mig.. Sa jag lite blygt men endå hyperglad. Och då släppte han min hand direkt och blev röd om kinderna.
- Oj! förlåt.. Sa han och kollade bort och han blev generad.
- Nejnej, det är ingen fara! Jag gillar det.. Sa jag samtidigt som jag bet mig i läppen. Det var lite pinsamt, men det gick endå bra. Och då vände säg Justin plötsligt sig mot mig och kollade på mig istället för att kolla bort. Han var så fin. Vi bara satt där i minst 5 minuter och bara glodde. Han hade fantastiskt fina ögon. Och så tog han tag i min hand igen.
- Kom! Jag vet vart vi kan gå.. Jag vet ett mysigt café! Men jag sa inget utan bara drogs med när han drog iväg mig.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Gud så söt hon är, hon.. är verkligen vacker. Det ska bli mysigt på vår lilla 'date'. Eller vad man nu kan kalla det för? När vi väl var framme så såg jag att hon tog upp sin plånbok.
- Nejnej! Jag betalar, det är jag skylldig dig efter glassen! Och samtidigt som jag sa det tog jag upp min plånbok.
- Men det är okej Justin, Jag betalar!
- Men snälla låt mig betala, jag vill det! Sa jag och såg mycket allvarligare ut. Jag visste inte om hon  skulle säga ja eller nej, men hon måste ju säga ja nu? jag sa ju att jag ville..
- Okej, men nästa gång betalar jag! Sa hon glatt men endå bestämt.
- Visst! Sa jag och blev genast mycket gladare. Men jag vad menade hon med nästa gång? Vill hon träffas igen? Jag hoppas det, hon är verkligen snäll. Men jag vet ju fortfarande inte vad hon heter? Hon hade inte svarat på det än. Nu märkte jag att hon stog och beställde 2 smoothies.
- Ska du ha båda själv? Sa jag och blinkade, jag märkte hur hon blev lite generad.
-Nej, den är till dig. Sa hon och sträckte fram ena till mig. Och precis när jag började dricka så märkte jag att jag inte betalat. Hon betalade endå. Även fast hon sa okej.
- Men du, skulle inte jag betala? Sa jag och puta till henne lite lätt. Men hon svarade inte på det, Utan hon gav mig bara världens leende. Hon var jätte vacker och hade ett underbart leende. Ett leende som inte ens går att beskriva. Så började hon skratta.
-Vad är det? Har jag gjort något? Sa jag beskymrat.
-Nejdå, Det var inget.. Föressten! Jag heter Jo.. Mer han hon inte säga förens massa paparazzis kom. Jag tog tag i hennes han och sprang ut ut dörren. Vi sprang ut på gatan och in på en trädgård. Jag tänkte inte ens på att vi var i någons trädgård utan fortsatte gå tills det började regna. Regnet bara öste ner nu. Och jag visste inte vad hon hette. Så när jag tyckte att vi kom långt ifrån alla paparazzis så tog jag tag i hennes händer och tänkte fråga henne vad hon hette.
- Nå, vad heter du nu då? Men jag märkte hur hon ändrade ansiktuttryck. Hade jag gjort något fel? Men så hörde jag henne viska *Jag heter Jolina, men jag måste gå nu. Det var kul att träffas, Detta var verkligen en dröm för mig*  och jag såg hur hon blev lite generad. Jag ledde mot henne.
- Tack, det var kul att träffa dig också. Det betyder mycket, du var väldigt vacker! Sa jag och tog hennes mobil för att skriva in mitt nummer och hon skrev in sitt. *Det är bara att ringa mig så fort du behöver* sa jag och viskade i hennes öra. Jag hade lust och bara ge henne en liten puss på kinden. Men vad det rätt? Vi träffades nästan precis. Jag bestämde mig till att vänta och gå långsamt framåt.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Omb, Jag kan inte fatta att jag precis träffat Justin Bieber. Och nu.. Nu har jag hans nummer. Jag har bara lust att börja gråta av glädje, men det kunde jag inte. Då skulle han tycka att jag var helt dum i huvudet och inte fattat varför jag gråtit. Nej, gråt inte Jolina!
-Hej då Jolina, ring mig! Sa han och så gav han mig en kram och gick iväg.
Jag har aldrig vart så här glad, Jag bestämde mig för att nu gå hem och sätta på datorn och kolla om Justin skrivit något på twitter. Och yes, det hade han. "Never let you go girl, good day today.. Love u girls!"  Vad menade han med det? Hade det något med mig och göra? Nej, varför skulle det vara så? Men varför inte?.. Jag satt och funderade länge och kollade på skärmen. 'Pling' lätt det från telefonen och mitt ansiktutryck ändrades 'Hej tjejen, Haft kul idag? Det har iaf jag haft. Vi får ta och träffas igen xoxo Bieber' Jag fattade inte vad han skrev. Jag läste om det och om det typ 100 gånger. Han ville träffas igen. Jag måste vara den absolut lyckligaste tjejen på hela jorden just nu. Jag tänkte precis svara när jag märkte hur någon öppnade dörren där nere. Jag antog att det var mamma som hade kommit hem från jobbet. Fast redan? Skulle inte hon komma vid åtta? och så kollade jag upp och klockan var bara fyra. Jag blev jätte rädd och märkte hur någon sakta gick upp för trapporna. Jag hoppade in i garderoben. Vad skulle hända nu? Var det någong som ville skada mig? Någon som ville mig ont? Mer han jag inte tänka förens jag såg hur Joanna öppnade garderoben.
- Vad fan gör du inne i garderoben?
- Är du dum i huvudet? Du skrämde livet ur mig, jag trodde jag skulle dö. Du får knacka, du kan inte bara stampa in i min lägenhet! Sa jag och fräste.
- Förlåt, Men jag såg att du var hemma och tänkte överaska dig! Sa Joanna glatt men endå seriöst.
-Okej då! mumlade jag tyst för mig själv men så att hon endå hörde.
- Gå ut ur garderoben nu!
- Haha, okej.. sa jag retsamt.
Joanna var en sån man bara kunde vara sur på i typ 10 sekunder och sen var det över. Hon har alltid varit sån. Och så kom jag och tänka på Justin, skulle hon få veta? skulle hon säga det till Lisen och dom som är helt galna i honom? Sen så kom jag på att det kanske var bäst att vänta innan att säga något. Ja, det blir bäst så.. Men så blev det inte. För jag såg hur Joanna genast kollade på mig som ett ufo. Då såg jag att jag hade precis fått ett sms av Justin som hon hade sett för det hade kommit upp.
- Vem är han? Är han din pojkvän? Det står Bieber.. Nej ! det är väl inte Justin Bieber? Sa Joanna och spärrade upp ögonen ännu mer.
- Nej.. eller jo! Men snälla.. Säg inget till Lisen och dom.. Sa jag, men jag vågade inte kolla upp på hur hon skulle reagera så jag tog min mobil för att kolla vad han skrev 'Vill du träffas? Har inget för mig xoxo Bieber' Han ville träffa mig igen...
___________________________________________________________________________________________
nå, vad tycker ni? :) Ska jag fortsätta? kommentera gärna (a)

a Bieber dream, Chapter 1

Hej, Ida heter jag och här ska jag börja skriva en Justin Bieber novell. Hoppas ni gillar den, det är bara att njuta.

Först tänkte jag berätta lite om tjejen det handlar om:

Hon heter Jolina Julie Smith och är 14 år. Hon bor i atlanta och kommer ursprungligen från sverige. Hon har en syster som heter Jovana och hennes bästis heter Joanna. Och här får ni läsa om henne och hennes dröm från långt tilbaka. Det är bara att börja!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag stog och kollade mig i spegeln. Jag hade precis vaknat, mitt hår stog åt alla håll. Jag tog upp borsten och drog den sakta igenom håret. Jag hade långt, brunt/blont hår och blå/Gröna ögon. Så fort håret var igenom kammat satte jag mig vid datan och satte på "Superstar" med Taylor Swift. Den fick mig och tänka på Justin. Justin Drew Bieber, den hetaste killen på jorden. Jag kollade mig omkring i rummet för att hitta min mobil sammtidigt som jag tog på mig. Det fick bli ett blått linne och ett par vita jeans. Men det verkade omöjligt att hitta mobilen. Så istället gick jag ner till mamma,
- Kan du ringa min telefon? Sa jag och skelade med ögonen, jag visste att mamma skulle undra varför och bli lite sur. Så istället lät jag lite gladare än vad jag brukade vara.
- Jolina, Har du slarvat bort den nu igen? Du kan inte ta hand om dina saker! Sa mamma och blev genast mer allvarlig.
- Nej.. elr jo! Men jag la undan den igår och jag kommer inte ihåg vad jag la den! Jag var så trött! Sa jag och blev mycket allvarligare jag med.
-Ta hemtelefonen! och snälla, Ta hand om dina saker! Sa mamma och såg lite gladare ut.
-Ja mamma! Och jag ledde stort och tog med mig hemtelefonen upp. När jag hade hittat telefonen så kom jag och tänka på att skolan snart börjar. Jag sneglade upp åt klockan och såg att den redan var halv åtta. Jag började om en halvtimme. Perfekt Jolina, perfekt!  Nu var det dags att skynda sig. Jag tog tag i skolväskan och tänkte precis gå ut ur dörren när jag kom på att jag inte hade sminkat mig. Så jag sket i att sminka mig. Men sen när jag satt på bussen så insåg jag att jag hade lite tid att sminka mig lite, så jag tog upp lite mascara och kletade det på mina långa ögonfransar. Jag har alltid med mig en nöd-mascara fall i fall. Och just nu var fallet! Klockan var redan tio över åtta och bussen hade precis stannat utanför skolan. Istället för att springa rakt in i klassrummet så satte jag mig utanför i soffan och låtsas att jag suttit där hela tiden. När jag kände att kusten var klar smög jag in i klassrummet. Jag ville verkligen inte visa att jag var sen, Jag är alltid sen!
-Jolina! Skrek joanna med ett brett leende. Joanna är min bästa kompis, jag har känt henne sen jag gick i ettan. Hon är den finaste personen jag känner. Hon har långt blont hår med stora lockar. Och så ska vi ju inte börja snacka om hennes ögon. Hennes ögon är helt kristallblå. Inte konstigt att alla killarna i klassen är kära i henne, För hon har inte bara utseendet. Utan hon har personligheten också. Och sen så har vi ju också lisen och hennes gäng! Dom gör verkligen allt för att få vara med Joanna bara för att killarna ska älska dom!
- Hallå?! skrek Joanna till mig i en högre ton.
- Va?.. Aha, hej Joanna! sa jag och såg förvirrad ut.
- Du är sen? Varför då?
- Jag vet inte.. Jag blev bara sen! Sa jag och satte mig snabbt så att min lärare tror att jag vart här hela tiden.
Jag kollade mig omkring och märkte att chris satt och kollade på mig. Han satt verkligen som ett ufo. Men mitt hjärta tillhörde faktiskt en annan! Justin Bieber... Eller jag önskar att det var så! Även fast jag tycker att Chris är söt. Skoldagen gick ganska fort. Jag var hemma redan vid 2. När jag kom hem så var ingen hemma,  Jovana, min syster var i Italien och mamma och pappa jobbade. Så jag slängde av mig kläderna i hallen och gick upp i rummet. Det första jag tänkte på var Justin Bieber. Jag började hetta till, Han är så het! Jag loggade in på twitter och skrev   " daaaaaaaaaaaaaaaamn' it's so hot in here :D i guess i should stop thinking of Justin Bieber xD ♥ " Jag tvekade inte en sekund, utan jag skickade direkt. Sen började jag plötsligt tänka på att jag hade lovat mamma att köpa mjölk. Och sen så är jag jätte sugen på glass! Gud vad det hade vart gott just nu. Just i detta ögonblicket! Så jag bestämde mig för att dra till affären och köpa det. När jag stog och väntade på bussen så såg jag en kille. Jag kände igen honom, men jag vet inte från vart. Man såg honom knappt, han hade på sig en lila keps och luva för huvudet. Men jag han inte se så mycket mer för bussen kom. Sen när jag väl gick på bussen så stack han. Men vem var han? Jag kände igen honom.. Det var väl inte Chris? Nej! sluta tänk på det nu. Sen när jag väl var framme vid affären så såg jag honom igen. Vem var han? Så här mycket brukar jag inte bry mig när jag ser en kille! Men jag sket i det och gick och köpte min glass. Sen när jag gick ut så gick jag rakt in i en person och fick glassen rakt i ansiktet.
-Tack då! Du kan väl se dig för! Sa jag ireeterat.
-Förlåt.. Det var inte menningen, Vad kan jag göra för att gottgöra dig? sa personen lite besviket. Och det fick mig och kolla upp...
______________________________________________________________________________________________
Och? Vad händer? Och vad tyckte ni om kapitlet, ska jag fortsätta?

RSS 2.0