Justin Bieber To Sweden! TILLS DEN 27 AUGUSTI!

Hej alla fina läsare! Vi vill alla ha Justin Bieber till Sverige? Right? Precis! Och vi har många gånger försökt med att få hit honom genom att göra "fanvideos". Där man antingen säger "PLEASE JUSTIN, COME TO SWEDEN" m.m. Och jag har alltid tvekad. "Det kommer inte funka" är det oftast. Men när jag tänker efter, Never Say Never! Eller hur? Och nu har jag och en kompis beslutas oss till att göra en video.

Oftast så har alla problem med att få Justin att se videon. Men denna gången så kommer det absolut inte vara lika stort problem. 
r />Min kära pappa, Joacim Lager. Han jobbar inom denna branchen, kändisar osv. Han har hållt i Melodifestivalens mat&catering. Han har hållt personalen+kändisarna till Ladies Night. Pappa känner människor på Universal Music, Globen, Ullevi, Scandinavium, Malmö Arena. Pappas kompis är scenbyggare på Live Nation, som Justin använder sig av. Ja, och mycket mer kan jag nämna. Men egentligen har inte allt med detta och göra. Men tillbaka till sak.

Om vi fixar ihop en video, där alla har skickat in antingen videos eller bilder till mig och Myrah(Min kompis) så kommer vi senare att lägga ihop denna videon. Jag pratade nyligen med min pappa i telefon (Då han jobbar nu) och då säger han att han nog skulle kunna fixa det. Säkerligen. Han lovar inget, men jag känner min pappa. Han fixar det. Te.x på min födelsedag då pappa nästan fick Justin att maila mig. Jag har många gånger påbörjat sånt här, men aldrig avslutat det. Så detta ska jag och Myrah verkligen fixa helt och hållet!

Våra planer har nu ledigt till detta. Alternativen finns här under, bara att välja en av dessa. Du får själv välja vilket alternativ DU ska göra, alla kan göra olika :)
1. Skicka in en video där du eller flera ber Justin komma till Sverige.
2. Skicka in en video där du eller flera dansar eller sjunger till Justin låtar. (Avslutas med "Justin, please come to Sweden m.m.)
3. Skicka in en video/bild på dina plansher, tidningar, bilder, collage, eller överhuvud taget saker med Justin.
4. Skicka in en bild där du har ett papper/plansh/Collage m.m. där det står något om att Justin ska komma till Sverige.
5. Skicka in en bild på dig eller flera har Justin tröjor/Armband/skor ni skrivit på eller mera. (Ni fattar)
6. Eller använd helt enkelt din fantasi! (Bara man fattar att budskapet är att Justin ska kommer till Sverige)

När du har gjort ett av alternativen så ska detta skickas till min (Idas) email, iiiaa@live.se!

Vi kommer senare att sätta ihop alla vidoes/bilder så allt blir till ett. Vi kommer använda oss till ett riktigt vidoeprogram med hjälp av pappa (Hehe) och sen så kommer även jag och Myrah att filma en video på oss som också kommer finnas med någon stans i denna video.

MEN..

Vidoes på YouTube kan endast gå upp till 10 minuter, så det kan hända att inte hela videos kommer med. Men det kan vara så att jag har en kompis som  har ett konto jag kan låna. Då detta konto är uppgraderat så man kan ladda upp videos som är längre en 10 Minuter. 

Men om jag inte kommer kunna detta, så ska vi göra så gott vi kan! Men kan garantera att alla kommer få vara med, i värsta fall får vi göra två videos.

Så har alla förståt vad det är som behövs? Är det något som fattas? Vill ni veta något mer?
KOMMENTERA!

Och självklart, sprid vidare detta! Vi vill ha denna video så bra som möjligt. NEVER SAY NEVER!

Psst; Kommentera om du skickat ett mail eller ska vara med! Puss Ida och Myrah!♥Jätte bra exempel! Hittade dessa bilder på google, och antar att jag kunde ta dom eftersom dom ska finnas/är med i en annan video. Denna söta tjejs blogg finns HÄÄR -- http://modeapa.blogg.se!


ÄNDRAT DATUM, NI HAR TILLS DEN 26 AUGUSTI PÅ ER! LEGGO!

UPT: Till er som inte tror på att min pappa kan fixa att Justin ser den, säger bara en sak. Skyll er själva, vi får väll se sen :) För vet ni, jag ljuger inte. Det finns chans att pappa kan fixa det! Puss

My Favorite Girl, Chapter 16 - I don't like him?

"Oh shit vilket fint rum!" Utbrast jag när jag och Caroline kommit in till vårt hotellrum. Hon nickade ivrigt med ett svagt leende på läpparna. "Ja verkligen, men tänk på att Justin betalat också!" hon skrattade lite och jag suckade."Jag vet, vi kunde faktiskt betalat själva, men då kommer han där och kräver att han ska betala, som om han tror att han är någon" jag började skratta lite.

"Haha, men han är ju någon, men du, vad tycker du om Selena då?"hon kollade undrades på mig och jag ryckte på axlarna. "Erkänn du gillar Justin?" hon log svagt och jag skakade generat på huvudet. "Det gör du visst, det syns på dig, tror Justin gillar dig med" jag suckade. "Nej, Caroline! Ge dig, han har flickvän.. Och det stör mig!" mummlade jag. Men plötsligt kom jag på vad jag sagt. "Jag menade-" " HA! Jag visste det!" Utbrast hon och flinade stolt. Jag skulle precis fortsätta när någon plötsligt harklade sig bakom mig, och det var inte Caroline för hon stod framför mig. Jag vände mig om och såg Justin stå precis bakom mig. Han kollade på mig med ett höjt ögonbryn. "Stör du dig på det va?" sa han och jag visste inte vad jag skulle säga. Hela mitt mod sjönk ner till botten och jag kände mig plötsligt som en hjälplös hamster. Jag gillar han ju inte så..?

Jag suckade bara surt och vände mig och gick sen in på toaletten och låste om mig. Fan dig Mel, fan dig..

JUSTIN'S PERSPEKTIV;

Jag kollade mot Caroline som bara ryckte på axlarna och gick iväg. N är jag hörde att hon störde sig på mig och Selena så visste jag inte hur jag skulle reagera. Men först av allt, varför gör hon det? För att hon inte gillar henne? För att hon gillar mig? För att hon har fått dåligt intryck på henne?

Frågorna bara rullade runt i huvudet och jag visste inte vad jag skulle tro. Tillslut samlade jag lite mod och gick bort till badrummet. Jag tänkte precis knacka på när den for upp i full fart och dörren slog till mig rakt i huvudet. "JUSTIN, SHIT, FÖRLÅT" Utbrast Melanie och kollade oroligt på mig. Hon gick ett steg närmre mig men jag backade undan. Hon kollade oförstående på mig och jag suckade. "Jag vill inte dö idag!" sa jag och skrattade till lite. Hon besvarade mig genom att le, ett fint, sött och äkta leende."Förlåt endå" sa hon och hennes mungipor gick snabbt ner igen. "Det är lungt, jag lovar! Det är lungt.." mummlade jag och log lite smått. Hon log beklagande och nickade lite långsamt. "Okej. Men förlåt endå!" sa hon snabbt och jag började skratta.

Jag såg sen hur Caroline kom emot oss med ett leende. "Ska vi dra eller?" sa hon och stog nu i bikini brevid mig. Hon hade en handduk runt halsen och jag kunde inte ungå att kolla på hennes kropp. Jag bet mig löst i läppen och kollade bort ifrån henne och sen på Melanie som hade ett flin på sina läppar. "Killar måste glo va? Dom tänder ju på allt.." muttrade hon och puttade ut mig mot dörren. Jag skulle precis säga något innan hon stängde och låste hotell dörren. "Varför gjorde du så för?" sa jag surt och hon började skratta. "Jag ska byta om! Och det är något du också behöver göra!" Ropade hon tillbaka och jag suckade. Jag ryckte lite på axlarna och började sen gå tillbaka till mitt rum. Men det är en sak jag inte kunde sluta tänka på, varför stör hon sig på mig och Selena..?

MELANIE'S PERSPEKTIV;

Jag suckade och slog tilll mig i mitt huvuet. Jag gick sen förbi Caroline som kollade roat på mig och sen bort till min väska.Jag drog upp min svarta bikini och gick sen in på badrummet och bytte om, jag tog ner en handduk och gick sen ut till Caroline. "Snygg bikini" sa hon med ett leende. "Tack, ska vi gå ner eller?" hon nickade lite samtidigt som hon log. Jag suckade sen lite och vi gick ut ur rummet. Tänk om Justin ska berätta för Selena? Tänk om han har berättat för Selena? Detta kommer bli pinsamt..

Tråkigt, dåligt, failat, kort, ingen bild, sent inlägg, konstigt och ja, listan fortsätter. Så förlåt mig för detta inlägg! Men aja, här fick ni iaf ett chapter♥

OMYBIEBER!

VET NI VAD? VI HADE 550 UNIKA LÄSARE OCH ÖVER 1000 SIDVISNINGAR IGÅR! OMG, NI ÄR SÅ JÄVLA BÄST!

Ärligt, hur bäst är inte ni från skala 1-10? ALLA svarar!!♥ Puss Ida!!

NOVELLBLOGGAR;

♥WWW.BIEBERCASH.BLOGG.SE
Detta är nog min absoluta favorit, hon som skriver,hon är inte bara duktig på att skriva utan är så OTROLIGT snäll och söt.Ni kommer inte bli besvikna, ni kommer älska novellen och allt somhar med bloggen överhuvud att göra.

WWW.LOOVESTORIES.BLOGG.SE
Detta är också en av mina favoriter! Men denna är en sån blogg som man bara vill ha mer av, varje del slutar galet bra! MAN dör om man inte får nästa. Läs den!

WWW.JUSTINDREWBEEBS.BLOGG.SE
Jag har knappt ord. Har läst den sedan doms första novell, asså, Jovana, en av ägarna, hon är så sjukt duktig. Så läs den! Ni kommer INTE ångra er!

WWW.SHAWTYYMANE.BLOGG.SE
Jätte bra novell! LÄS den, hon skriver välldigt annorlunda. Och det älskar jag!

WWW.MYDRUGISBIEBER.DEVOTE.SE
Har typ inga ord! Börjar gråta varje gång när jag läser den, ge den en chans!

Det var dom jag kom på just nu, sen så finns ju Bieberdream och Biebertime och de, men dom kan ni ju säkert redan! Puss Ida

My Favorite Girl, Chapter 15 - Jelena is back!

"Vem är hon?" " Vart är Selena?" " Är hon din tjej?" " Vad heter du?" "Är du Justins tjej?" " Är Justin snäll?" "Varför har du dumpat Selena?" " Hur länge har ni vart tillsammans?", det fanns alla möjliga olika frågor. "Varför har du gråtit?" frågade plötsligt en av alla paparazzi's och ryckte tag i kepsen. Jag kollade förvirrat ner och täckte mitt ansikte, ville inte synas. Justin skrev någrafå aoutgrafer, men det blev för mycket. Vi kom tillslut ut ifrån flygplatsen och vakterna följde oss till en bil som väntade på oss. Det var Kenny som körde. Han hade redan kört dom andra ner till stan, alla fick inte plats i samma bil. Vi satte oss ner och stängde dörren. Bilen omringades av papparazzis och Kenny tutade, men ingen flyttade på sig. Tillslut körde han en då och dom flyttade snabbt på sig. Jag täckte mitt ansikte enda tills vi var borta ifrån området. Jag kunde äntligen andas ut.
"Oh herregud vilket liv!" muttrade Justin och jag nickade. "Jodå, jag vet, hur orkar du med sånt?" sa jag och kollade på honom. Han kollade ut genom fönsret och ville inte flytta på blicken. Han var tyst ett tag, innan han tillslut tog ett djupt andetag. "Det är ju det jag inte gör" han suckade och kolllade på mig och sen upp på mitt huvud. "Haha, vad händer med kepsen?" Justin log lite svagt och jag fick plötsligt massa skuldkänslor. Hans keps! "Justin, shit, förlåt.. Jag ska köpa en ny-!" jag skulle precis fortsätta när JUstin satte sitt finger för min mun och hyshade mig. "Det gör inget, jag har minst 100 stycken till. Och jag menar det, minst 100" han log finurligt och jag började skratta. "Okej Justin, tack.."

JUSTIN'S PERSPEKTIV;

"Hallå? Selena?" jag kollade mig omkring när jag precis kommit in i studion där jag skulle möta upp henne. Alla andra satt och väntade i bilen och vi skulle nu vidare till LA där hela mitt crew väntade, även min mamma. Plötsligt hör jag hur någon skrattar till bakom mig. Jag vänder mig snabbt om och där står hon, världens vackraste tjej, min tjej.. Selena. "Justin!" utbrast hon och omfamna mig hårt. Jag backade sen undan och la mina händer ömt på hennes kinder. Jag smekte dom lät och jag kunde nästan känna hennes hjärta slå. "Jag har saknat dig" jag log lite och hon nickade. "Jag har saknat dig med." svarade hon och jag kollade ner på hennes läppar. Jag böjde mig försiktigt fram och vi möttes i en mjuk kyss. Jag backade sen undan och hon kollade förvirrat på mig. "Kom nu, dom andra väntar!" hon log lite samtidigt som hon nickade. "Just det!" jag tog tag i hennes hand men hon drog bort den snabbt. "Paps, Justin" jag suckade och nickade. "Just det, vart är dina väskor?" hon ryckte på axlarna samtidigt som hon började skratta. "James tog dom" jag stannade upp och kollade på henne med ett höjt ögonbryn. "Jam-" "Min livvakt Justin" avbröt hon mig och jag började skratta, just det. Vi gick sen ut till bilen och möttes av några fä paparazzis, men det var inte jätte mycket. Men dom var vädligt intensiva, antagligen för att Selena var med mig nu. Vi skyndade oss till bilen och satte oss därbak brevid Caroline. Alla log stort mot oss, alla utan Melanie.

MELANIE'S PERSPEKTIV:

När jag fick se Selena så visste jag inte vad jag skulle säga. Hon var så vacker, så söt, precis som på bild. Först när alla kollat på mig så insåg jag att jag stirrade på Selena. "Hej!" Selena log svagt och jag hojta till. "Hej" besvarade jag och log lite. Jag vände mig sen generat framåt och Kenny började köra mot flygplatsen.


Senare på flygplatsen;
"Hur ska vi komma ut då? Vi har två superkändisar här och vi måste hinna med flyget!" vakten nickade och sa sen hejdå och la ner telefonen. "SAS skickar hit vakter nu, när går erat flyg?" frågade han. Vi satt nu allihopa inne i ett säkerhets rum, vi hade blivit hit smugglade. Men papparazzis insedde att vi kanske tog bakvägen, så vi kommer inte ut den vägen. Och vi måste till flyget. Utanför rummet så var våran gate, men även massa fans och Paparazzis. "Om 20 minuter, så vi har lite brottåm" röt Kenny och vakten suckade. Jag och Caroline satt på två stolar, brevid oss satt Caitlin. Bakom satt Chaz, Ryan och Chrisitan. Och precis brevid mig satt Justin med Selena i sitt knä. Han hade armarna om henne och log starkt. Dom brydde sig inte om omgivningen, bara varann, Sött. Men det var endå något som störde mig. Jag vet inte vad, men det störde mig när dom kysstes och kelade. Plötsligt hörde vi knackningar på dörren.

Vakten kollade ut och det var dom andra vakterna. Vi ställde oss snabbt upp för att vara redo och gå. Justin och Selena gick förbi alla och ställde sig bakom Kenny och hennes livvakt James. Vi andra gick sen bakom med några få livvakter. Jag kunde höra direkt dom öronbedövande skriken som Justins fans skapade. Jag suckade och la händerna för öronen och började gå till tunnlarna för att sedan gå på flyget. Justin vinkade lite medans Selena såg sur ut, riktigt sur ut. Jag suckade och vi gick sen på flyget. Jag skulle sitta mellan Ryan och Chaz, Caroline mellan Caitlin och Christian och Selena mellan Justin och Kenny. Jag la upp min väska och satte mig imellan Ryan och Chaz. "Men tjena tjejen" Chaz log svagt och jag började skratta. "Tjena Chaz, tjena Ryan!" Ryan flinade och jag suckade. "Ryan, kan inte vi byta plats?" frågade jag eftersom han satt brevid fönstret. "Varför då?" sa han oförstående och jag log lite. "För du kommer prata med Chaz hela tiden. Jag är ganska trött, och då är det ju jobbigt om ni ska prata ÖVER mig?" Sa jag och han började skratta. Han nickade sen och vi bytte snabbt plats. Jag slöt sedan mina ögon med ett lätt suck. Så fort flyget började åka så somnade jag.

SKIT KONSTIGT KAPITEL!! MOBBAT, MEN JAJA.. Kanske laddar upp 16 snart om inte Elma gör det :P Puss♥

My Favorite Girl, Chapter 14 - I miss you my little mom,

du att Bieber skulle låta dig sitta på golvet?" Sa han och jag nickade. Det var där jag tänkte sitta också. Jag skulle precis ställa mig upp men Justin drog mig närmre honom. Nu var det jag som låg på honom och jag kunde nästan höra hans hjärta slå. Jag vände mitt ansikte mot honom och granskade hans leende. Jag kollade sen upp i hans ögon och dom skimrade i olika bruna färger och jag kände mig plötsligt svag i hela kroppen. Justin strök bort en hårslinga som ramlade ner för mitt ansikte och skrattade stolt. "Vännen, då trodde du fel!"

"Trodde


2 dagar senare;


"Men vafan, jag är ju på väg nu" muttrade Justin surt. Jag vände blicken emot honom och såg att han pratade i telefon. Vi satt just nu på flyget och var påväg till ATL, dels för att släppa av Caitlin och hennes söta lillebror Christian, och dels för att Justin ska hämta upp sin tjej, som jag antar är Selena Gomez. Jag skrockade och slog till Justins hand. Han kollade snabbt på mig med en sur blick. "Vad?" han la mobilen mot nacken, antagligen för att personen han pratade med inte skulle höra. "Du kan ju för i helvete inte prata i telefon när vi flyger! Vi kan ju dö pucko!" röt jag och drog Justins telefon ur hans händer och såg att han pratade med Selena. Jag kände mig plötsligt stolt när jag klickat ner henne och stängt av Justins mobil. "Ey, vad var det där bra för?" Röt Justin riktigt surt. "Vet du hur jävla sur hon kommer vara på mig nu?". Jag skakade bara på huvudet och suckade. "Idiot" muttrade Justin och drog sin keps över huvudet och lutade sig mot Kenny som satt på andra sidan om honom. Brevid mig satt Caroline, och bakom oss satt Chaz, Ryan, Christian och Caitlin. Caroline och Caitlin sov båda två, Christian satt och pillade med sin mobil och Ryan och Chaz satt och diskuterade Ishockey. Jag slog till Justin hårt på armen och han kollade snabbt upp på mig med en ireeterad blick. "Varför gjorde du så?" jag flinade lite och la upp mina fötter i sättet. "För du kallade mig idiot!" Justin suckade ireeterat och la sig emot Kenny igen. Jag suckade och lutade mitt huvud bakåt och slöt försiktigt mina ögon. Efter några minuter så somnade även jag."Varför gå mamma?" jag vände huvudet mot dörren och ställde mig försiktigt upp. Jag började halvt springa till dörren för att hinna ikapp mamma, men jag var för långsam. Hon smällde igen dörren med en hård smäll. Jag hade precis lärt mig att gå. Jag kröp för det mesta. Pappa tog tag i min hand och bärde upp mig. "Melanie, vill du åka till farmor?" pappa log ett leende som döljde så mycket sorg, men jag var för liten att förstå. Jag nickade ivrigt och pappa satte ner mig på golvet samtidigt som han sprang upp till mitt rum. Han packade ner kläder jag kunde ha dagen därpå och kom sen ner med min rosa Hello Kitty väska. Han bärde upp mig i min famn och satte Kastanje i ett koppel. Han började skälla glatt och pappa släppte ner mig på golvet och tog min hand. Jag klappade försiktigt Kastanjes mjuka päls medans pappa låste dörren till den stora lägenheten. Vi gick sen ner för alla trappor och ut genom porten. Pappa började springa och bärde ännu en gång upp mig i sin famn och skyndade sig för att vi inte skulle bli för blöta. Vattnet forsade ner på gatan och det var inte en människa ute. Klockan var halv 9 och det var väldigt mörkt ute. Vi satte oss i den svarta jeepen och pappa släppte lös Kastanje i baksättet. Pappa spände fast mitt bälte och satte sig sen på sin sida. Han körde snabbt ut påvägen med en orolig blick. Jag kände hur han sladdade lite, men jag förstod inte. Han åker ut på motorvägen och kommer fram till bron. När han kommit halvvägs så känner jag hur han tvärstannar och ber mig stanna i bilen. Jag ser hur hans tårar rinnerner på kinderna. "Varför pappa gråta?" jag var uprörd. Plötsligt hoppar kastanje ut ur bilen. Jag ser mammas röda bil stå vid kanten av bron och ett stort hål sitter brevid. Det sista jag hörde och såg var mammas klangade skrik och när Kastanje hoppade i vattnet för att rädda mamma. Efter det fick jag aldrig se mamma eller Kastanje igen.

"Hallå, Melanie?" Justin strök försiktigt sin hand på min kind. "Du är jätte varm, mår du bra?" sa han när jag försiktigt öppnat mina ögon. Jag låg lutad mot Justin. Jag flyttade mig snabbt och kände hur kinderna brände till. Justin kollade besvärat på mig. "Mel, det gör inget! Förlåt att jag väckte dig, men vi är framme." han log lite svagt och jag svalde. Allt känder så verkligt, som om det vore igår. Jag kände hur det brände till bakom ögonlocken och jag blundade snabbt samtidigt som jag kände en fjäderlätt tår rinna ner för min kind. Men det belv snabbt många mer tårar en bara en. "O herregud Melanie, hur är det med dig?!" Utbrast Justin. Jag öppnade snabbt mina ögon igen och såg att det bara var jag och Justin kvar på planet. "Det är inget." sa jag tyst. Jag ställe mig upp och Justin drog mig intill sig och vi möttes i en varm kram. "Du vet, jag finns där om du vill prata!" mummlade han mot mitt hår. Jag nickade och kramade om honom hårdare. "Tack" jag backade sen undan och log lite. Justin besvarade mitt leende och torkade bort mina tårar med sin tumme. "Kenny tog våra väskor,och det kommer vara några vakter som möter upp oss i tunnlarna innan vi kommer ner till flygplatsen. Det är helt galet" jag nickade lite svagt och torkade bort det blöta runt ögonen. Justin log lite snett och drog av sig sin keps. Han satte den på mitt huvud och jag började skratta lite. "Sätt den över ansiktet, så kommer dom inte få så många bilder på dig" sa han glatt med endå seriöst. Jag nickade lite svagt. "Tack Justin" han besvarade mig med ett leende och jag drog sen ner min handväska och Justin tog tag i min arm. "Håll dig nära mig bara,då händer inget" sa han tyst och vi började gå ut ifrån planet.Vi kom ner till tunnlarna, och som Justin sagt så möttes vi av en massa vakter. Dom omringade oss snabbt och dom nästan puttade oss framåt. Jag tog tag i Justins väska och drog ner kepsen över ansiktet. När vi kommit ner till slutet och skulle komma ut ur tunneln så var det dags. Jag tog ett djupt andetag och borrade nästan in mitt ansikte i Justin rygg. Direkt när vi kom ut så blixtrade det till från alla håll. Det kom tusen frågor över allt. Jag hade aldrig vart med om något liknade.

"Vem är hon?" " Vart är Selena?" " Är hon din tjej?" " Vad heter du?" "Är du Justins tjej?" " Är Justin snäll?" "Varför har du dumpat Selena?" " Hur länge har ni vart tillsammans?", det fanns alla möjliga olika frågor. "Varför har du gråtit?" frågade plötsligt en av alla paparazzi's och ryckte tag i kepsen. Jag kollade förvirrat ner och täckte mitt ansikte, ville inte synas. Justin skrev någrafå aoutgrafer, men det blev för mycket. Vi kom tillslut ut ifrån flygplatsen och vakterna följde oss till en bil som väntade på oss. Det var Kenny som körde. Han hade redan kört dom andra ner till stan, alla fick inte plats i samma bil. Vi satte oss ner och stängde dörren. Bilen omringades av papparazzis och Kenny tutade, men ingen flyttade på sig. Tillslut körde han en då och dom flyttade snabbt på sig. Jag täckte mitt ansikte enda tills vi var borta ifrån området. Jag kunde äntligen andas ut.

Wow vilket liv det var på flygplatsen! Jag (Ida) hade aldrig klarat av det iaf, pust. Haha. Jaja, kommentera med era söta kommentarer och säg vad ni tyckte om delen. Vill verkligen veta. Var den bra/dålig? Puss♥

My Favorite Girl, Chapter 13 - "Dear Melanie, how could i explain my love to you""Och du vet att du ser jävligt dum ut va?" Justin flinade lite och tog tag i min arm. Ännu en gång drog han mig intill sig och jag suckade. "Justin, vad vill du?" muttrade jag. "Du ser inte dum ut i alla fall. Bara så duvet så har vi kollat in er när ni solade, ni är riktigt heta" ännu en gång puttade jag undan Justin och han började skratta. "Amen synd att jag inte kan säga detsamma" jag flinade stolt efter att precis satt in en segerdissning. Justin började skratta lite och öppnade sen munnen för att säga något. "Sluta se så stolt ut. Kriget är igång"


"Ey, vad håller ni på med?" Ryan skrattade lite och Justin log ett brett leende. "Chillar!" Var Justins svar. Jag började skratta lite och han vände blicken emot mig. "Vad fnittrar du åt då?" sa Justin tortt men jag såg hur hans mungipor gick uppåt, igen, han kunde verkligen inte hålla sig för skratt.
"Nu är det du som ser dum ut" muttrade Justin och började skratta. Han tog sen tag i min arm och började simma tillbaka till land. När vi kom fram till dom andra så hade vi riktigt kul, även Caitlin och Caroline blev lite bättre vänner, som tur var..

Vi satt och pratade allihop tills de andra skulle bada för sista gången. Jag nekade och var den enda så alla andra reste sig upp och sprang ner i vattnet. Jag la mig ner på rygg, satte på mig solglasögonen, blundade och lät solens strålar värma mig kropp. Jag måste ha somnat eftersom jag väcktes av något som låg på mig som både var tungt och blött. När jag öppnade ögonen och tog av mina solglasögon så möttes jag av Justins ansikte där ett fett flin även satt. ''Justin! Gå av!'' Röt jag och försökte putta bort honom med mina händer men han rörde inte en fena utan fortsatte andas andfått i mitt ansikte. ''Melanie, mina kära'' Började han och reste sig sakta upp från att ha legat på mage på mig till att sitta på min mage så jag nästan tappade andan helt. ''hur ska jag förklara min kärlek till dig-'' fortsatte han. Han skulle precis säga något mer när jag till slut lyckades knuffa av honom från mig så han rullade ner på mage brevid mig, fast i sanden. Fort som fan reste jag mig upp och satte mig på hans rygg istället. ''Justin, min kära'' Började jag, precis som han. ''När ska du förstå, att du aldrig kommer kunna lyckas pranka mig'' sa jag frågandes. På något sätt lyckades han vända sig om så han låg på rygg och nu jag satt på honom. Han granskade min kropp upp och ner och bet sig i läppen. ''Hey, Bieber, sluta!'' Skrattade jag. Justin flinade lite och suckade glatt. ''Jag gillar vad jag ser ju''

"Fan vad härligt det var! Vi måste verkligen göra om detta!" Utbrast Ryan när vi satt i bilen. Vi hade vart tvugna att gå eftersom det slutade med massa fans. Rykterna spred sig snabbt. Men det var egentligen inte så farligt, det är tur att vi bara är i Stratford som är så litet. Hade det vart i LA däremot, då hade det vart mycket värre. "Ja, eller hur!" Instämmde Caroline. " Detta måste göras om" Sa Caitlin som satt mellan mig och Caroline. " Såklart vi ska!" Chaz hadde ett brett leende på läpparna medans han sa det och Justin började skratta. "Ja Chaz!" Muttrade Justin. När vi kom fram till Ryan så hade Caitlin åkt för att hämta någon, kommer inte riktigt ihåg vem. Vi hade bestämmt oss för att vara hos Ryan eftersom han bodde störst. Och det var även där Justin bodde nu när han var här. När vi kom fram till Ryan så blev det genast ett kaos hur alla skulle sitta. Alla bråkade om den stora soffan, jag ställde mig istället på sidan och skrattade så mycket att jag fick ont i magen. I stället för att gå in i bråket så satte jag mig i fotöljen med ett stolt leende. Ryan, Chaz och Caroline fick alla en varsin plats i soffan och nu vart Justin riktigt sur. Han vände blicken mot mig och hans läppar formades till ett leende. "Men åh, hej Mel!" innan jag han reagera så satt Justin i MITT knä. "Justin! Ge dig!" tjöt jag och han började skratta. Jag la mina händer på hans rygg och försökte putta bort honom men lyckades inte. Istället så la jag armarna runt honom och drog honom intill mig, nästan så han låg på. "Justin, jag ger mig! Du får soffan, men du väger för mycket tjockis!" sa jag tyst i hans öra för att dom andra inte skulle höra mitt nederlag.

"Vad sa du sötnos?" Svarade Justin med ett svagt leende och drog sig ur mina händer. Han satte sig upp och vände sitt ansikte mot mig. "Du hörde mig" röt jag och Justin gav mig ett flin. "Jamen vad br-" "Okej! Jag ger mig" sa jag högt så att alla skulle höra. För nu blev det för tungt, Justin vägde helt enkelt för mycket för mig. Inte för att han var tjock, men så var det bara. Justin gav mig ett stolt leende och ställde sig snabbt upp. Jag log lättat och ställde mig upp jag med. Justin satte sig ner i soffan och jag skulle precis sätta mig på golvet innan Justin tog tag i min handled. Han drog ner mig i hans knä och log stolt. "Trodde du att Bieber skulle låta dig sitta på golvet?" Sa han och jag nickade. Det var där jag tänkte sitta också. Jag skulle precis ställa mig upp men Justin drog mig närmre honom. Nu var det jag som låg på honom och jag kunde nästan höra hans hjärta slå. Jag vände mitt ansikte mot honom och granskade hans leende. Jag kollade sen upp i hans ögon och dom skimrade i olika bruna färger och jag kände mig plötsligt svag i hela kroppen. Justin strök bort en hårslinga som ramlade ner för mitt ansikte och skrattade stolt. "Vännen, då trodde du fel!"

Ojoj, vilka bråk! Haha, förlåt att det kom upp så sent! Pussar och Kramar Elma & Ida♥

K-O-M-M-E-N-T-E-R-A!

My Favorite Girl, Chapter 12 - The game is on!

"Pfft, bara för att jag bryr mig om mina fans" stönade Justin och satte sig tillrätta i sättet. Kenny började skratta, och samma sak med mig och Caroline. "Så, vem ska jag köra till först? Antar att vi ska hämta badkläder till er alla" fortsatte han och Ryan var snabb på att svara. "Mig! Då kan ju Mel också gå av där eftersom vi är grannar!" jag kollade mot Ryan och sen mot Justin och log. "Ja, det blir nog bäst så" sa jag och Justin nickade. "Okej, då kör vi" sa Justin och började köra frammåt."Sist en i är en Loser!" Utbrast Chaz när vi gått ur bilen och var på väg ner till stranden. "Eller vi väntar tills vi kommit fram!" Chaz log lite och alla skrattade lite åt hans dåliga humor. Chaz och Caroline gick och pratade lite längre fram, medans jag gick lite längre bak med Justin och Ryan. "Hörde att ni ville följa med till ATL och NY? Skit kul!" Justin log mot mig och jag besvarade hans leende. Ryan hostade till lite och en tysnad spred sig mellan oss. "Åh, det är bara kul! Men jag och Car.." jag han inte fortsätta innan Justin ryckte in lite. "Kan betala själva, jag vet. Men jag vill betala. Så inget mer tjöt om det!" Justin försökte se sur ut, men jag såg hur hans mungipor sakta drog uppåts. "Okej, Bieber, tack antar jag." Justin flinade stolt mot mig eftersom hans precis vunnit diskutionen som inte fanns. Jag kollade framåt och möttes av ett stort hav. Det hade tagit oss ett tag att komma hit, men det var det värt. Det var väldigt fint. Och sen så var det inte så jätte mycket folk. Kenny valde att stanna kvar i bilen, så skulle vi bara smsa om det var något. Längst den steniga vägen så var det höga träd med små vita och rosa blommor i. Det såg nästan ut som en scen tagen ur "Bröderna lejonhjärta".

"Ey, killar! Det är massa folk här!" Chaz kollade otåligt på oss och vände sen ut blicken mot alla människor. " Hur gör vi?" fortsatte Chaz. "Varför kan vi inte vara här för det? Jag har inget.." jag blev tyst när jag såg Justins snea leende mot mig. Han såg så sårad ut men samtidigt lycklig, men han försökte att dölja det. Men jag såg, att det fanns någon ont bakom hans leende. Av det jag märkt, så känns det som om han inte alltid gillar att vara känd. "Ååh, just det. Jag glömde" sa jag ursäktande men Justin skakade bara på huvudet. "Haha vadå? Det är lätt att glömma, men hur ska vi göra då? Det är ju inte så farligt!" mummlade Justin och Chaz och Ryan nickade samtidigt. "Nej, vi får se hur det går helt enkelt.. I värsta fall så ringer vi ju bara Kenny?" Chaz la den största betoningen på Kenny och Ryan nickade instämmande. "Eller hur!".

Vi hade tillslut bestämt oss för att gå till stranden. Killarna hade gått och bada, medans jag och Caroline lagt oss ner för att sola. Plötsligt hörde vi hur någon skrek på killarna, åh nej. Jag kisade lite med ögonen och såg en tjej i vår ålder med långt brunt hår. Att hon skrek Justin var bara onödigt. Men det spelar endå ingen roll, han var redan upptäckt. Fansen hade kommit då och då. Men det var inte galet, som tur var.

Men det kanske också berodde på att ingen visste att han skulle vara här. Så det var inga förberedda fans inte. Och där hade vi också tur. Jag kollade mot tjejen som precis ropat Justins namn och suckade lite. "Men hej tjejen! Vilken tid det tog!" Justin log brett när han sa det och jag kände lite lättnad, det var inget fan igen. Antagligen tjejen som Ryan och Chaz pratade om. Caroline kollade frågandes på tjejen och sen vidare på mig. "Och hon är?" Mummlade Caroline ganska tyst, antagligen för att dom inte skulle höra. Jag såg hur Justin sprang upp på land och omfamnade henne. Hon skrek till, såklart, han var ju alldeles blöt. "Ingen anning" jag kollade mot Caroline och hon nickade som svars.

Jag kollade sen tillbaka och såg att Ryan och Chaz hälsade på henne. Justin tog sen tag om hennes midja och drog henne intill sig, det var väll inte Selena. "Justin! Du är blöt!" Tjöt hon och gick åt sidan. Han började skratta och vände sen blicken mot oss. "Ah just det" sa han tyst och kollade mot tjejen, som fortfarande för mig var okänd. Justin tog hennes hand och drog med henne bort till oss. När dom kommit fram till oss så såg jag ett svagt leende på tjejen som nu stog brevid Justin och täckte hela solen. Jag blinkade till och drog upp mina solglasögon för att sedan dra fram min hand för att hälsa på vem det nu än var. "Hej, Melanie heter jag!" jag ställde mig upp och hon tog glatt emot min hand. "Hej, jag är Caitlin, kompis till Justin!" ett varmt leende spred sig på hennes läppar och hon vände sig sen mot Caroline. "Hej" sa Caroline torrt. Som om hon hade något emot henne. Jag kollade frågandes på henne men hon mötte inte min blick. "Hej, Caitlin" Sa hon fortfarande lika glatt. Hon vände sig sen emot Justin.

"Christian kommer också snart, det var kul att vi fick komma!" sa hon och log stort. Jag kollade undrandes på Caitlin, vem var Christian? "Så klart du får komma hjärtat, när du vill. Synd att du bara är här i två dagar eftersom du åker hem med oss på fredag tillbaka till ATL" Svarade Justin och hon nickade. "Aja, jag går tillbaka till killarna. Och hörrni, kom och bada!" Justin log stort och halvsprang sen tillbaka till Ryan och Chaz. Caitlin som hon hette föllde han med blicken, och när han var framme vid killarna så tittade hon tillbaka på oss, som om hon vore doms mamma eller något. "Får jag slå mig ner?" frågade hon och jag nickade glatt. Jag satte mig själv ner på handduken och kollade mot Caroline som nu lagt sig ner och fortsatte sola. Caitlin kollade oroligt på henne, som om hon kunde läsa tankar. Hon suckade lite och satte sig hon med. "Så, hur känner du och Justin varandra då?" jag var tvungen att fråga något, bara för att bryta den tysta pinsamheten. "Vi träffades när vi var mindre, var tillsammans i kanske 7 månader, men det tog slut.." sa hon och jag kollade ursäktande på henne. "Oj, förlåt, jag är ledsen." hon skrattade till lite och skakade på huvudet. "Var inte det. Allt har sitt slut, men det spelar ingen roll. Vi är fortfarande kompisar och båda mår bra över det!" sa hon med ett stort leende. Jag besvarade hennes leende och hon kollade lite nyfiket på mig. "Och du?" jag kollade ner på mina ben och sen upp på henne igen. "Vi träffades igenom Chaz och Ryan, som jag träffade igenom Caroline!" jag märkte hur Caroline ryckte till och kollade upp på mig. Antagligen för jag nämnt hennes namn. Jag kollade med ett leende på Caroline och vände sen blicken emot Caitlin. "Har du med dig badkläder och sånt eller?" hon nickade till svars på min fråga och ställde sig sen upp för att dra ut sin handduk.Vi låg alla tre på rad och solade, jag och Caitlin hade fått bra kontakt. Även Caroline hade börjat prata lite med henne. Ärligt talat så fattar jag inte vad det är med henne. Plötsligt känner jag hur det börjar droppa kallt vatten på mig. Jag rös till och öppnade snabbt min ögon. "Ta av dig solbrillorna, ni ska bada!" Justin stog precis ovanför mig men jag skakade bara på huvudet. Han drog istället upp mig och samma sak med Ryan och Chaz. Chaz bärde upp Caroline, och Ryan bärde upp Caitlin. "Åh nej Justin, du skulle bara våga" sa jag surt och han började skratta samtidigt som han drog av mig solbrillorna. Han tog ett hårdare grepp om mina armar och ben och slängde ner mina brillor på min handduk. "Justin sluta då!" tjöt jag och han skrattade bara ännu mer. Jag såg hur Ryan och Chaz släppte ner Caitlin och Caroline vid vattenytan. När Justin såg det började han skratta. "Fan vad ni var snälla mot tjejerna då!" skrattade Justin.

Justin sprang bort mot vattnet och jag gjorde allt för att komma loss. Men jag lyckades inte. Han gick jätte långt ut innan han tillslut stannade. "Justin, snälla släpp ner mig" sa jag oroligt och han log varmt mot mig. "Okej då" sa han och släppte mig. Jag kände hur ilskan steg och simmade snabbt upp till vatten ytan. Jag kollade rakt fram, men där var inte Justin. Plötsligt kände jag två armar runt min midja och jag vände snabbt mitt ansikte och såg att det var Justin. "Du vet att du ser väldigt förvirrad ut va?" sa han tyst och andades mot min nacke. Jag började skratta lite och puttade bort honom. "Och du vet att du ser jävligt dum ut va?" Justin flinade lite och tog tag i min arm. Ännu en gång drog han mig intill sig och jag suckade. "Justin, vad vill du?" muttrade jag. "Du ser inte dum ut i alla fall. Bara så duvet så har vi kollat in er när ni solade, ni är riktigt heta" ännu en gång puttade jag undan Justin och han började skratta. "Amen synd att jag inte kan säga detsamma" jag flinade stolt efter att precis satt in en segerdissning. Justin började skratta lite och öppnade sen munnen för att säga något. "Sluta se så stolt ut. Kriget är igång"

TADA! Ett LÅNGT och fräsht kapitel! Vad tycks? :D Och vad har egentligen Caroline emot Caitlin? Ja, stay tuned och se.
Och tack tack och åter tack för alla otroligt fina kommentarer. Jag (Ida) har inte ord för hur underbart bäst ni är. Och jag kan lova att ni är bästa läsarna i världen! Får se om 13 kommer upp idag, ska kolla om Elma orkar skriva den. Aja, puss♥

/Okej, får vi mycket kommentarer så får ni även 13 idag, hihi/


My Favorite Girl, Chapter 11 - A la fans!

"Ingen anning, glömde min mobil hemma" hon nickade samtidigt som hon drog upp sin och granskade den ett tag och la sen ner den igen. Jag kollade menande på henne och hon mötte min blick. "Halv 9, vi börjar om en halvtimma" mummlade hon och jag nickade lite samtidigt som jag började skratta lite. Även fast vi inte känt varandra så länge, så förtsod vi varandra ganska bra. Och jag har lärt känna många bra människor, och jag bor i ett fint hus. Har till och med fått träffa en tonårsidol! Detta kommer nog bli ganska kul. Hoppas bara att vi stannar här lite längre en vad vi brukar göra.

Jag drog åt mig en bricka och la ner den på bänken som man drog den på. Bambatanten la på lite mat, köttbullar och kokt potatis, helt okej endå. Jag tackade lite och tog ner en bubbelvatten. Jag vände mig sen om och gick fram till bordet där Caroline, Chaz och Ryan satt vid. Jag log lite och satte mig se ner. Dom vände sina blickar emot mig och Ryan och Chaz började skratta lite nervöst. Jag kollade frågandes på dom med dom sa inte ett ord. "Vad?" mummlade jag. "Nä, inget. Vi tar det senare.." Ryan var snabb på att svara, men jag var lika snabb. "Jo men säg, ni ser ju ut som två kycklingar?" fortsatte jag och Chaz suckade. "Tjejen, det var inget.." Caroline vände sin blick emot mig och granskade mig länge. "Jag säger sen, det lovar jag!" Sa hon och jag nickade. "Okej.." mummlade jag och började äta lite. Samma sak med dom andra. När jag frågat Ryan och Chaz varför dom varit frånvarande ifrån Kemi lektionen så hade dom samma svar, försenade. Jag och Caroline hade bara suckat och gått iväg.

"Föressten tjejer, vi har två frågor till er!" Utbrast Ryan helt plötsligt. Jag kollade upp på honom med en frågande blick, samma sak med Caroline. "Ja, det går vi ju inte glömma" sa nu Chaz med ett leende. Ryan suckade och kollade på Chaz och vände sen tillbaka blicken till oss. "Vi tänkte åka till stranden och chilla idag, jag, Chaz, Justin och en annan hel grym tjej! Vill ni hänga på eller?" Ryan log lite samtidigt som han sa det och jag ryckte lite på axlarna. "Visst, är du på Carro?" Carro, som jag precis börjat kalla henne, varför? Det vet jag inte, kollade mot mig och skrattade. "Sist någon kallade mig för Carro var när jag gick i trean, men aja! Såklart jag hänger med" Hon log lite och dom alla nickade. "Bra, och till fråga två. Som ni säkert vet, så åker ju Justin på Fredag! Han ska till ATL, och sen vidare till NY" fortsatte Ryan. Vi nickade intresserat mot Ryan som log stolt. Vi vände sen blicken mot Chaz eftersom det tydligen var hans tur att fortsätta. "Japp, och Justin bjöd med oss, bara över helgen! Så det vore grymmt om ni två ville följa med?" Chaz log lite nervöst när vi båda satt och stirrade på honom.

" Asså, ni behöver inte följa med!" Fortsatte Chaz och vi nickade ivrigt. "Jo, omg! Är du allvarlig?" Caroline blinkade till några gånger och jag öppnade munnen för att börja prata jag med. "Ja, eller hur! Fan asnice" jag kollade mot Caroline och vi möttes i en hive five. "Fan vad grymt! Och Justin betalar så klart allt!" Ryan log stolt när han sa det sista och jag suckade. "Det behöver han ju inte göra" jag vände mig mot Caroline som skakade på huvudet. "Nej, precis! Vi kan betala själva!" fortsatte Caroline. Killarna började skratta och vi skulle precis säga något innan dom hyshade oss. Vi log lite och fortsatte sen prata. Vi satt för det mesta och pratade om resan, tänk om jag eller Caroline under några omständigheter inte skulle gå åka med? Hemska tankar.

När skolan, efter sin tid, var slut så blev det ett väldigt stohej. Alla skrek. Det var helt galet. Nu undrar ni antagligen varför. Jo, för att vårat pucko till vän kommer till skolan. Jo, Justin Bieber. Och när halva skolan består av skrickade småbarn så var ju inte det så smart. När vi äntligen tagit oss till Justins bil så satt vi under tystnad och väntade på att Justin skulle komma tillbaka. Han hade stannat och skrivit aoutgrafer med Kenny och lite så. Längst bak satt Caroline och jag, framför oss satt Chaz och Ryan. Och längst fram satt Kenny och Justin. Eller ja, där skulle dom sitta. Justin hade en väldigt stor bil, sju sätten. Så det var tur eftersom vi alla fick plats då. " Åh, vilken tid dom tar!" Ubrast Ryan och suckade. "Ja, eller hur!" instämmde Chaz. Jag och Caroline började skratta lite medans killarna började starta en diskution om alla gånger då Justin vart seg medans jag och Caroline satt och skratta åt doms dåliga humor. Efter drygt 15 minuter kom Justin äntligen till bilen med Kenny brevid säg. Han log stolt och kollade bak mot oss. "Fan vad du var sen då" mummlade Ryan.

"Pfft, bara för att jag bryr mig om mina fans" stönade Justin och satte sig tillrätta i sättet. Kenny började skratta, och samma sak med mig och Caroline. "Så, vem ska jag köra till först? Antar att vi ska hämta badkläder till er alla" fortsatte han och Ryan var snabb på att svara. "Mig! Då kan ju Mel också gå av där eftersom vi är grannar!" jag kollade mot Ryan och sen mot Justin och log. "Ja, det blir nog bäst så" sa jag och Justin nickade. "Okej, då kör vi" sa Justin och började köra frammåt.

Tråkig del! Ja, jag vet! Men se den ifrån den ljusa sidan, vi går frammåt! Och sen så har jag planer inför doms lilla resa! Och vad händer på stranden? Stay tuned!

Och tack för alla söta kommentarer, ärligt! Jag och Elma ÄLSKAR DOM! You make my day bby's! Och såklart, glöm inte att vara ännu mera gulliga än vad ni redan är, kommentera! :D ♥
(No pic):My Favorite Girl, Chapter 10 - Just a normal Schoolday.

När vi senare var tillbaka hos Caroline så hade vi riktigt kul, men jag var tvungen att åka hem ganska tidigt. När jag kom hem så var det bara jag där, pappa var väll någon annan stans, men jag brydde mig inte. Jag tog av mig mina skor och jag sen upp till mitt rum där jag la in festklänningen och bytte sen om till en mjukisdräkt. Jag satte mig på sängkanten och kollade ut genom fönstret. Jag suckade och drog sen fram datorn. Jag satte mig skräddare i sängen och la datorn på mina ben. När datan äntligen startat igång och jag kommit in på MSNs hemsida, så fick jag se något jag verkligen inte ville se. Fan..

Det var en bild, på mig och Justin, bakifrån. Man såg inte mitt ansikte med Justin kollade åt sidan, så man såg att det var han. Jag stog tätt intill honom, antagligen när han drog upp mig. Hur kunde dom hitta oss? Jag suckade men tänkte inte så mycket mer på det, bilden var välldigt suddig och jag syntes knappt. Jag la ner datorn och tog sen upp min mobil. Jag knappade in "Vi finns uppe på internet!" till Justin och la sen ner mobilen igen. Plötsligt öppnades min dörr och in kom pappa.

Jag suckade av lättnad och han log ett varmt leende mot mig. "Skulle bara se att du var hemma, förlåt att jag blev så sen idag!" Sa han och jag besvarade hans leende. "Det är ingen fara, kom hem för någon timma sen endå!" han nickade lite och jag log emot han. "Ah ,okej, men jag jobbar tidigt imorgon, så ska lägga mig nu! Sov gott!" Sa pappa med ett svagt leende. Jag nickade lite. "Okej." Han gick ut ur mitt rum och lämnade dörren på glänt. Jag suckade, ställde mig och skulle precis stängde dörren innan pappa dök upp. "Och du, lägg dig inte för sent. Du har skola imorgon vännen.." Jag skrattade lite samtidigt som jag nickade. "Jodå pappa, jag vet!" pappa log bara åt mig och gick sen ner till köket. Jag skrattade lite för mig själv och stängde min dörr. Jag gick sen tillbaka till sängen och såg att jag fått ett nytt sms från Justin. "Jag vet, såg det precis. Och det är inte bra, inte alls. Selena kommer hata mig!" Stod det och jag suckade, orkade inte svara. Det fick vi ta imorgon. Han åker ju på fredag, alltså i övermorgon.

Jag drog datorn intill mig och öppnade upp internet. När sidan laddat klart gick jag snabbt in på twitter och skrev en snabb tweet. "Had a great day with mutch fun and nice people!" jag kollade sen runt på lite bloggar som blev med tiden väldigt tråkigt. Så jag kollade ner på klockan och såg att den redan var halv 12, kanske dags att sova. Jag la ner datorn och ställde mig sen upp för att sedan gå in på toaletten. Jag tog upp tandborsten och borstade snabbt igenom mina tänder. Jag satte sen upp mitt hår i en hög boll och suckade sen. Jag gick in på mitt rum. Jag släckte lampan och gick sen fram till sängen. Jag la mig ner och drog täcket över mig. Jag slöt ögonen och försökte att somna. Till en början gick det inte, men tillslut så somnade jag faktiskt.

Rerfrängen på Letting Go med Sean Kingston började spelas. Jag vände mig snabbt om och möttes av Carolines leende. "Hej vännen, vad du var tidig idag då!" Sa hon med ett flin och omfamnade mig snabbt. Hon backade sen undan med ett leende på läpparna. "Ja, vaknade tidigt imorse så att jag skulle hinna dusha och så! Sen så insåg att jag vaknade lite föör tidigt, så då kunde jag lika väl knalla iväg till skolan" hon log lite samtidigt som hon nickade. "Och du då?" Fortsatte jag. " Somna tidigt igår, vakna tidigt idag!" sa hon och jag nickade. "Ska vi gå in till klassrummet eller?" mummlade jag och drog ut kemiboken. Jag stängde skåpet och låste, snabbt efter la jag ner nyckeln i fickan. "Japp, ska bara hämta kemiboken" Utbrast hon och Letting Go som spelades på Carolines mobil byttes nu till Next 2 you, men Chris Brown och även våran homie Justin Bieber. Jag började skratta lite för mig själv och hon kom nu tillbaka med Kemiboken i handen. Vi gick in i NO salen och såg att det endast satt 2 andra tjejer här, och även en kille som jag inte lärt känna ännu. Vi slog oss ner på ett av dom stora borden. "Vad är klockan då?" frågade Caroline och jag ryckte lite på axlarna. "Ingen anning, glömde min mobil hemma" hon nickade samtidigt som hon drog upp sin och granskade den ett tag och la sen ner den igen. Jag kollade menande på henne och hon mötte min blick. "Halv 9, vi börjar om en halvtimma" mummlade hon och jag nickade lite samtidigt som jag började skratta lite. Även fast vi inte känt varandra så länge, så förtsod vi varandra ganska bra. Och jag har lärt känna många bra människor, och jag bor i ett fint hus. Har till och med fått träffa en tonårsidol! Detta kommer nog bli ganska kul. Hoppas bara att vi stannar här lite längre en vad vi brukar göra.

Åh! Asså jag är så JÄTTE ledsen att detta kommer så sent, egentligen skulle Elma skriva det, men hon hade inte tid! Så jag gjorde det nu, och det kanske inte var världens bästa, men ska börja med 11 direkt!!! LOvar. Och sen så kanske ni märkte att jag bytt till " sådana, ist för talesträck. Hoppas det var okej.
Och kom ihåg, WE LOVE YOU GUYS! ♥
Och igen, FÖRLÅT MIG ATT DET ÄR SÅ SENT! Ska försöka slänge upp 11 idag det med!


My Favorite Girl, Chapter 9 - Oh no!

Hans haselbruna ögon vände sig mot mig och mötte mina ögon. Jag drog bort min blick och vände den mot vägen istället. Justin började skratta lite ochjag log för mig själv. Jag slöt sen mina ögon.
- Hallå, Melanie? Hörde jag Justins varma röst säga och han skakade mjukt om mig. Jag öppnade mina ögon och såg att vi var framme, jag hade somnat.

- Oj, förlåt.. Sa jag generat och kollade ner i marken. Han skrattade lite och min blick följde med. Jag kollade ut genom dörren och allt var så fint. För fint.


Bara en random bild, haha..

Jag gick ur den stora bilen och granskade stället länge. Det var en stor sjö som glittrade i blått och grönt. Just nu så var vi på gräset, men lite längre ner så låg det en strand. En väldigt vit strand. Ovanför var det stora gröna träd med rosa blommor som prydde det. Jag log lite och vände mig sen emot Justin som studerade mig.
- Oj.. Sa jag tyst och Justin log.
- Visst är det fint? Sa han och jag nickade snabbt. - Jag brukade vara här med Caitlin, fortsatte han och jag nickade lite. Vem är det?
- Vem..
- En kompis! Svarade Justin snabbt innan jag ens han avsluta frågan. Jag nickade lite samtidigt som jag log snett.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Melanie log lite och kollade sen ut över vattnet igen. Egentligen vet jag inte varför jag tog med henne hit. Men jag antar att det antagligen var för att jag behövde komma bort lite, bort från alla andra. Jag behövde verkligen komma bort just nu. Jag suckade lite och gick ner till stranden. Melanie följde mig med blicken med stog kvar. Efter ett tag så gick hon snabbt efter. Jag sate mig ner i sanden och hon satte sig nära, men endå en bit bort ifrån mig. Hon kollade ner på sina fötter och log lite för sig själv. Jag vände bort blicken ifrån henne och kollade ut på den stora sjön.

På senaste tiden, så har allt vart så jobbigt. Tack vare Selena. Även fast det låter själviskt så är det så det är. Hon säger att hon älskar mig, men inte vet vad hon ska välja. Men för mig var valet lätt. Jag hade valt Selena. Men hon är för självisk för att välja mig, hon tänker bara på sig själv, hon valde sig själv.. För om vårt förhållande ska funka, då måste vi kunna lita på varandra. Men jag litar på Selena, tror jag. Jag måste tro på henne, men hon tror inte på mig.

Tankarna rullade runt i huvudet men tillslut blev det för mycket, så det tog slut. Det blev tomt. Alla tankar försvann och allt som fanns var jag, bara jag.

-Justin, hur är det? Hörde jag plötsligt Melanie fråga. Jag vände mig snabbt emot henne och hon log lite smått. Jag kollade undrandes på henne och hon svalde. - Nej asså, du såg så förvirrad ut, fortsatte hon och jag suckade.
- Ja det kanske jag gjorde, men det är för att jag är förvirrad, mummlade jag och mötte hennes ögon. Dom var stora och bruna. Ljusbruna. Jag blev helt varm innombords, dom var så fina.

- Varför då? Sa hon tillslut och jag tog ett djupt andetag, men kunde inte slita min blick ifrån hennes. Att kolla in i hennes ögon var som att kolla in i hela hennes själ. Jag slöt mina ögon och vände bort mitt ansikte ifrån hennes och öppnade dom igen.

- Gillar du mig överhuvud taget? Sa jag och hon kollade på mig med ett höj ögonblick.
- Va? Frågade hon och jag insåg nu vad jag frågat.
- Oj, asså.. Jag menar, öh.. Fortsatte jag men visste inte vad jag skulle säga. Hon började skratta lite och jag suckade glatt.

- Du menar typ "bieber fever" eller? Sa hon och jag nickade belåtet, tack att hon förstod. - Ja, eller asså nej. Jag gillade din musik lite, och så har jag hört väldigt mycket om dig.. Sa hon och jag nickade.

- Vet du vem Selena är? Sa jag och hon nickade.
- Ja, din flickvän va? Sa hon och jag kollade på henne länge utan att besvara hennes fråga. Jag varken nickade eller sa något. Jag kunde inte, men jag visste inte varför.

- Vi bråkar, sa jag och kollade ner på mina händer. Jag flyttade lite på min ena fot och Mel svalde lite.
- Ååh, jag visste inte, var det enda hon sa och jag lite snett.

- Jag vet inte hur det kommer bli mellan oss, jag ska träffa henne på fredag.. Fortsatte jag och hon nickade.
- I över morgon då, sa hon och jag mm:ade. Jag suckade och ställde mig sen upp. Jag räckte fram min hand och Melanie tog tag i den. Jag drog sen upp henne men drog lite för hårt. Så istället för att dra upp henne till mig så råkade jag dra upp henne på mig så att vi både ramlade ner i sanden igen. Melanie började skratta generat och ställde sig snabbt upp igen. Jag kände hur mina kinder hettade till och jag ställde mig upp jag med. Vi granskade varandra och började skratta sen igen. På något sett så fick hon mig att må bra.

MELANIE'S PERSPEKTIV:

När vi senare var tillbaka hos Caroline så hade vi riktigt kul, men jag var tvungen att åka hem ganska tidigt. När jag kom hem så var det bara jag där, pappa var väll någon annan stans, men jag brydde mig inte. Jag tog av mig mina skor och jag sen upp till mitt rum där jag la in festklänningen och bytte sen om till en mjukisdräkt. Jag satte mig på sängkanten och kollade ut genom fönstret. Jag suckade och drog sen fram datorn. Jag satte mig skräddare i sängen och la datorn på mina ben. När datan äntligen startat igång och jag kommit in på MSNs hemsida, så fick jag se något jag verkligen inte ville se. Fan..

BABABABA, VAD STÅR DET? Och stackarn Justin är sjuk, får ångest för det.. :( Vet inte varför, men det är så synd om han!

Och taaaack för alla söta kommentarer! Vet ni hur mycket dom värmer? Man vill bara skriva MER när man läser dom! Asså ni är bäst, underbara.. Älskar er! Puss Ida♥

My Favorite Girl, Chapter 8 - A trip..

Hans ögon var röda och jag såg att han gråtit. Jag kollade ner på honom och smekte hans kind lite lätt. Min blick gled ner till hans hand där han höll i en mobil. Jag låste försiktigt upp den och såg att han var inne på en konservation, mellan han och en tjej. Hon verkade vara han flickvän. Jag läste igenom det senaste meddelandet och suckade. Det var ett gräl. Jag la sen ner mobilen i hans hand och granskade han länge. Det kan inte vara lätt att vara Justin Drew Bieber..

Jag ställde mig upp medans jag sträckte lite på mig. Jag gick sedan långsamt fram till fönstret och kollade ut. Jag drog upp min mobil och knappade snabbt in Carolines nummer för att sedan ringa upp.

- Ja hallå? Hörde jag Carolines ljusa röst säga. Jag log för mig själv för att sedan börja prata.
- Ja, hej, det är Mel..
- Åh, hej Mel! Är ni hos mig?
- Ja, det är vi, eller ja.. Justin sover, men tänkte bara fråga, vart är ni? Mummlade jag och jag hörde Chaz höga skratt i bakgrunden.
- Vi är påväg hem till mig, väck Justin! Annars kommer Chaz och Ryan göra det, fast ja.. Jag drog Justin föredrar att du gör det. Sa hon och jag log lite samtidigt som jag skrattade.
- Jag väcker han, men aja. Skynda, puss! Sa jag och la på innan hon hann svara. Jag vände mig sen om och möttes av Justin ansikte.

- JUSTIN! Du skrämmer ju livet av mig! Utbrast jag och backade några steg.
- Jo, jag vet! Det var menningen.. Mummlade han och hjäspade lite. Jag log lite och plötsligt öppnades dörren. Jag vände mig snabbt ditt och såh Chaz och Caroline stiga in.
- Vart är  Ryan? Mummlade jag och båda började skratta.
- Han däckade i soffan där nere..
-Haha vad sött! Sa jag och dom nickade.

- Jodå! Jag vet.. Sa Chaz och flinade lite. Han vände sig sen mot Caroline innan dom båda bytte några blickar som jag inte kunde tyda. Båda flinade innan dom rusade ut ifrån rummet. Jag skrattade lite och vände mig sen mot Justin. Han satt på sängkanten med mobilen i handen.
Han satt och skrev något. Jag såg på hans blick att han inte mådde bra av det. Hans mobil pep till innan han stönade och jag log lite snett.

- Vill du berätta? Sa jag och han ryckte på axlarna.
- Va? Sa han och kollade upp på mig med en frågande blick. Men han fattade, men ville inte visa det. Jag kollade på honom länge innan jag suckade.
- Nä inget, skitsamma.. Mummlade jag och gick ut ur rummet och ner till dom andra som nusatt i soffan.
- Varför stack ni bara? Sa jag och log lite. Dom skrattade samtidigt som domryckte på axlarna.
- Vi ville ner, sa Caroline och jag nickade efterblivet. Jag hörde hur Justin kom ner i rummet och han gick och satte sig brevid Caroline.

- Aja, men jag drar ut lite, sa jag och alla nickade förutom Justin. Han granskade mig länge innan han tillslut ställde sig upp och log lite.
- Och jag följer med! Sa Justin med ett flin men jag svarade inte. - Om jag får såklart! Fortsatte han och jag nickade.

-Såklart du får..
- Så, vart ska vi? Sa jag lite tyst när vi kommit ut ur dörren. Just nu gick vi längst gatanoch Justin log lite.
- Har du bott här länge? Sa han och jag skakade på huvudet. Han log lite samtidigt som han nickade. -Okej, kan jag visa dig ett ställe?
- Ja såklart, varför inte, svarade jag och han log mot mig.
- Okej, kom. Vi tar bilen! Sa han och jag nickade.
- Okej..

Vi satte oss sen i bilen och Justin började långsamt köra framåt. Vart? Det visste jag inte. Jag granskade honom länge och såg hur koncentrerad han var på vägen. Hans gyllenbruna hår sveptes snabbt åt sidan och slutade som en av hans kända "Hairflipp". Hans haselbruna ögon vände sig mot mig och mötte mina ögon. Jag drog bort min blick och vände den mot vägen istället. Justin började skratta lite ochjag log för mig själv. Jag slöt sen mina ögon.
- Hallå, Melanie? Hörde jag Justins varma röst säga och han skakade mjukt om mig. Jag öppnade mina ögon och såg att vi var framme, jag hade somnat.

- Oj, förlåt.. Sa jag generat och kollade ner i marken.Han skrattade lite och min blick följde med. Jag kollade ut genom dörren och allt var så fint. För fint.

FÖRLÅT FÖR SÅ SENT KAPITEL! MEN ASSÅ DETTA ÄR TREDJE GÅNGEN JAGSKRIVER DET,OCH DET ÄR VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS SÄMSTA, MEN DET BLEV SÅ JOBBIGT  ATT SKRIVA OM 24/7!!!! Men aja. Bara så ni vet så älskar vi er♥ Ovh btw, egentligen skulle Elma skriva detta men hon gjorde inte det!!!! Puss.

My Favorite Girl, Chapter 7 - It's hard to bee Justin Bieber..


OFJM"#¤#"% fd9489302%¤¤# %fGERIOETF, SÅ FIN!

MELANIE'S PERSPEKTIV:

Nästa morgon så vaknade jag av att någon knuffade till mig. Jag öppnade snabbt mina ögon och såg Justin sitta där och le oskyldigt.

- Va? Mummlade jag och smaskade lite med munnen.
- Du är väldigt söt när du sover, ser ut som en prinsessa, sa han med ett litet leende på läpparna. Jag höjde lite på ögonbrynet och suckade.

- Bieber ge dig, sluta glo, sa jag trött och slöt mina ögon igen. Men något sa att han fortfarande glode. Jag öppnade mina ögon ännu en gång, fortfarande med Justin som glodde på mig.
- Men ja, vad är det? Sa jag surt och satte mig nu upp.

- Nä inget, hade tråkigt. Ville få upp dig. Sa han med ett leende. - Och så är du väldigt söt när du sover, påpekade han och jag log lite generat. Jag kollade mig omkring och såg att det bara var jag och Justin här.
- Vart är..

- Dom gick och åt frukost inne i stan, dom orkade inte vänta på oss eftersom vi sov! Avbröt han mig och jag skrattade.

- Justin.. Sa jag och sträckte lite på mig. Jag ställde mig sen upp och gick in på toaletten med Justin precis bakom mig. Han slank förbi mig och tog sen fram sin tandborste. Under tystnad satte han på tandkräm och skulle precis börja borsta sina tänder innan jag knuffade han åt sidan.

- Jag var här först, sa jag och flinade lite. Han skrattade och skakade på huvudet.
- Nää.. Sa han och puttade nu mig åt sidan. Jag tog tandkräms burken och tryckte ut lite tandkräm för att sedan kleta ut det på Justins panna. - MELANIE! Utbrast Justin och tog tandkräms burken ur mina händer. Jag skulle precis gå ut ur badrummet när Justin stoppade mig. Han låste dörren och ställde sig framför den.
- Nu du.. Mummlade han och log mot mig.

- Justin, var snäll, jag skojade bara lite, sa jag tyst men han skrattade bara. Han tryckte ut lite tandkräm på sitt finger och kletade sen in det i mitt hår. - JUSTIN, DET DÄR VAR LÅGT! Utbrast jag och sprang fram till dushen. Drog fram shampoot och öppnade locket. Jag tryckte ut så mycket jag kunde på Justin och det mesta hamnade på hans kläder. Jag log sen stolt mot honom innan jag öppnade dörren, tryckte ut honom ur rummet och stängde sen dörren samtidigt som jag låste.

- Men Melanie, öppna då! Var inte så taskig, sa Justin surt från utsidan av toaletten.
- Nej, aldrig, skrattade jag och lot stollt för mig själv.

Jag tog sen upp min mobil för att knappa in ett meddelande till Caroline. "Jag tar en dush, Justin klanten kletade in tandkräm i mitt hår! Haha, men är det okej att jag lånar din dush, och isf, vart finns handukar? :-)" Skrev jag och fick snabbt ett svar " Såklart du kan! Haha aw, så sött av honom ;-) Dom finns i hyllan över handfatet." Stod det och jag log för mig själv. Jag la sen undan mobilen och började dra av mig kläderna.

Jag gick sen in i dushen. Vattnet rann sakta ner för min kropp medans jag tänkte efter. När jag dushat klart tog jag en handduk och satte den runt håret, och torkade av min kropp.

Jag tog sen på mig mina kläder och borstade nu mina tänder, utan massa kladd. Jag tog upp den våta handduken och hängde upp den och öppnade sen försiktigt dörren. Jag kollade mig omkring, ingen Justin. Jag gick in på Caroline rum och såg Justin i sängen. Han hade bytt om, antagligen för jag stänk ner hans kläder med shampoo. Jag gick försiktigt fram till honom och såg att han sov.

Hans ögon var röda och jag såg att han gråtit. Jag kollade ner på honom och smekte hans kind lite lätt. Min blick gled ner till hans hand där han höll i en mobil. Jag låste försiktigt upp den och såg att han var inne på en konservation, mellan han och en tjej. Hon verkade vara han flickvän. Jag läste igenom det senaste meddelandet och suckade. Det var ett gräl. Jag la sen ner mobilen i hans hand och granskade han länge. Det kan inte vara lätt att vara Justin Drew Bieber..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INTE VÄRDENS ROLIGASTE OCH KONSTIGT! Men iaf något, och kommentera.

Och asså jag älskar er! Ni gör det så mycket roligare för mig och Elma att skriva. Vissa gånger när vi inte skrivit och inte orkar, så gör vi det endå för att ni är så underbara! kom ihåg det, NI ÄGER! ♥

My Favorite Girl, Chapter 6 - It's time to party!

Folk började lågsamt komma in och jag stod på sidan och log åt alla som kom, jag såg antaligen ut som ett fån. Men ärligt talat så hade jag ingen aning om vad jag kunde göra. Justin gömde sig bakom scenen, Ryan pillade med snacks, godis, dricka osv. Medans Caroline minglade runt bland gästerna och fixade även det sista med balonger och så. Jag granskade alla människor, kände igen ett fåttal av dom. Inte många, men några.

När dom sista människorna kommit in så kände jag en lättnad, snart var festen igång! Jag vände mig mot Ryan som stog en bit bort och gick dit med ett leende.
- Så, när kommer Chaz? Sa jag med ett littet skratt. Ryan kollade upp på mig och log. För att sedan vända sig mot dörren.

- Nu! Sa han när man hörde ringklockan. Men folk fortsatte prata på, antagligen trodde dom att det var en vanlig människa. - EY, KAN ALLA VARA TYSTA! DET ÄR CHAZ! Skrek Ryan och alla, då menar jag alla vände sig mot mig och Ryan. Jag blev lite generad så istället gick jag lite åt sidan men Ryan stoppade mig genom att lägga armen runt min midja och dra sig intill sig.

- Ryan, det är pinsamt, alla glor, mummlade jag mot Ryan men han skrattade bara lite.
- Ryan! Hörde jag någon ropa. Jag vände mig snabbt om och såg Justin stå där.
- Göm dig! Röt Ryan till Justin. Justin skrattade lite och kollade ner mot Ryans arm som låg runt min midja och log stolt.

- Okej, ska inte störa! Flinade Justin och gick tillbaka till rummet.
- Okej, alla! Vi överaskar när han kommer in! Halvskrek Ryan nu. Plötsligt pep hans mobil till. "Vadfan, ingen öppnar ju dörren!!" stod det ifrån Chaz. Ryan började skratta och gick sen och öppnade. Vi släckte lamporna och allt var knäpptyst. Man kunde höra Ryan och Chaz prata ifrån hallen. Efter ett tag så kom han ut och lamporna tändes.

- GRATTIS CHAZ! Skrek alla och Chaz stog där och granskade oss alla, han såg dödallvarlig ut. Jag log stort mot honom och han vände blicken till mig, och sen brevid mig. Där stog Caroline.
- Han verkar sur.. Mummlade jag men Caroline började skratta. Plötsligt spred sig ett leende på Chaz.
- ÅH, ÄR DETTA TILL MIG?! Utbrast han och alla började skratta.
- Ja buddy, klart det är! Sa Ryan med ett brett flin på läpparna.
- Aww, tack! Sa Chaz stolt.

Festen var igång.

Det hade gått kanske två timmar sen Chaz kom, och Justin har fortfarande inte kommit fram. Hur orkar han gömma sig. Musiken var hög och folk dansade ifrån alla håll. Jag gjorde ett deperat försök med att hitta Caroline, men jag lyckades inte. Istället gav jag upp och satte mig i en av dom stora sofforna.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Jag drog på mig ett halsband och även ett par nördglassögon. Jag kollade mig själv i spegeln och flashade ett leende. Nu var det dags! Jag gick fram till dörren och stack ut mitt huvud. Några meter bort stog Ryan, men med Chaz brevid. Fan. Jag drog upp mobilen och skrev in ett sms. "Ryan, kom in till köket! OCH ta inte med Chaz!" stog det och jag skickade sen iväg det. Efter kanske 5 minuter kom han entligen in.
- Ska du komma ut snart eller? Sa Ryan uttrsåkad och jag skrattade lite.
- Jag var tvungen att fixa i ordning mig, jag kommer nu! Sa jag och log stort.
- Amen kom då! Sa Ryan och skrattade lite. Jag nickade, tog mitt glass och vi gick ut till dom andra. Det tog bara några sekunder innan folk börjat känna igen mig. Men Chaz hade fortfarande inte sett mig. Jag gick fram till honom, la min hand på hans axel.

- Ryan, kan du.. Sa han och vände sig om. Men slutade när han såg mig. -JUSTIN?! Utbrast han och log stort. Jag nickade lite och han hoppade på mig.
- Hej Chaz! Skrattade  jag och backade undan.

- Men, vad gör du här? Sa Chaz, fortfarande med ett leende på läpparna.
- ÖVeraska dig så klart! Jag stannar i en hel vecka! Sa jag och log lite och han log tillbaka.
- Fan vad skönt att ha dig tillbaka bro..

Festen höll på i flera timmar och den började nu närma sig sitt slut. Klockan var halv 3 på natten. Alla var skitfulla, alla utan jag, Ryan och Melanie. Jag hade pratat riktigt mycket med henne under kvällen, hon var väldigt söt. Men somsagt, jag har ju Selena. Folk började säga hejdå och gå därifrån. Bara en timma senare så var alla hemma hos Caroline. Eftersom hennes föreldrar inte var hemma. Men Chaz och Caroline hade redan deckat.

- Så, vem ska städa i lokalen imorgon då? Sa Melanie och log lite svagt.
- Tänk inte på det, Justin har fixat städare! Mummlade Ryan mot sin kudde. Jag skrattade lite samtidigt som jag nickade. Stackare, han vill verkligen sova, men jag och Melanie snackade med han hela tiden.

- Är inte prinsessan tröt? Sa jag och kollade mot Melanie. Hon rodnade lite och skakade på huvudet.
- Nej.. Mummlade hon och kollade ner i täcket. Hon kollade sen upp på mig och log. Hennes leende var väldigt fint och hon hade väldigt vita tänder.
- Eller jo, lite.. Sa hon med ett svagt leende. Jag log tillbaka och la mig sen på min plats och såg att Ryan hade somnat nu. Melanie la sig ner hon med och slöt sina ögon. Jag log för mig själv och slöt mina med.
- Godnatt Bieber.. Sa hon tyst och jag skrattade lite.
- Godnatt prinsessan..
- Är inte prinsessan tröt? Sa jag och kollade mot Melanie. Hon rodnade lite och skakade på huvudet.
- Nej.. Mummlade hon och kollade ner i täcket. Hon kollade sen upp på mig och log. Hennes leende var väldigt fint och hon hade väldigt vita tänder.
- Eller jo, lite.. Sa hon med ett svagt leende. Jag log tillbaka och la mig sen på min plats och såg att Ryan hade somnat nu. Melanie la sig ner hon med och slöt sina ögon. Jag log för mig själv och slöt mina med.
- Godnatt Bieber.. Sa hon tyst och jag skrattade lite.
- Godnatt prinsessan..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Detta var den sämsta del jag (Ida) någonsin skrivit. Förlåt mig, ärligt. Ni behöver inte ens kommentera! Men jag skrev typ allt igår, mitt i natten typ. Orkar inte skriva om! Men bara för det, så får ni 7 idag med! Det lovar jag.. Och FÖRLÅT♥
Jag skämms nu..

Älskar er läsare♥

RSS 2.0