The chosen is you, Chapter 25.


- Jag har aldrig sagt att jag är ihop med Selena Gomez? Vi är bara bra vänner! Sa han och kramade om mig. Jag kände hur mina ögon fuktades lite men torkade snabbt bort det.
- Men det stog ju det i tidningen.. Mummlade jag mot hans bröstkorg. Han skrattade lite och backade nu undan lite. Vad vill han mig? Varför skrattar han..
- Gillar du mig? Sa han och log lite. Jag höjde ena ögonrynet och han fortsatte le. Leker han med mina känslor eller vad?

- Va? Sa jag och kollade ner i golvet och sen upp igen.
- Du hörde vad jag sa? Sa Justin och såg nu lite allvarligare ut. Jag tog ett djupt andetag och tänkte efter. Jag gillar honom.. Eller? Eller vad tänker jag med, det är klart jag gör det. Jag log ett snett leende och kollade Justin djupt in i ögonen.
- Justin.. Ja.. Det gör jag.


- Dåså.. Sa Justin och tog tag om min midja och kysste mig mjukt. Hans tunga letade sig in i min mun och han tog ett fastare grepp om mig. Även fast detta var nytt för mig, så var det endå så lätt. Han var så perfekt. Han tog upp ena handen och rullade in sina fingrar i mitt hår och backade sen undan.
- Gå och gör i ordning dig nu. Vi ska ut ikväll.. Sa han och log. Jag log ett snett leende och nickade. Jag får hellt enkelt lita på honom. Jag gick snabbt in till mitt rum och så fort jag kom in i vårt rum så gav Isabella mig en massa sura blickar.
- Vad? Sa jag argt tillslut och hon vände snabbt bort blicken. Jag gjorde en sur blick och gick sen där ifrån. Egentligen hade jag aldrig gillat Isabella. Hon var den kaxiga i laget, och jag orkade egentligen inte med henne. Jag gick ut till Olivia och Jenna som satt och kollade på tv. Så fort Olivia såg mig så log hon stort.
- Är det sant att ni är ihop? Sa Olivia och ställde sig upp ur soffan.
- Nja.. Nej det är det inte.. Sa jag och satte mig sen brevid i soffan. Hon satte sig igen och gav mig en förvånad blick.
- Okej. Men hur känner du honom? Han är väll typ känd va? Sa hon och jag brast ut i skratt. Jag kunde inte sluta skratta och samma sak med Jenna. Hur kan man inte veta vem han är? Det är ju hellt sjukt. Tillslut började hon också skratta och alla 3 satt nu och gapskrattade så Isabella kom inrusande.
- Vad är det?
- Haha nä, inget.. Flinade jag och hon suckade lite och gick iväg igen. Vi berätta för Olivia vem det var och hon tyckte det var riktigt coolt. Sen så började jag och Jenna göra i ordning oss och även Olivia som ville följa med. Fast Isabella ville bara sitta kvar vid sin dator. Egentligen så brydde jag mig inte, men hon var alltid så tråkig.

Jag sminkade mig snabbt och satte sen upp håret i en hög tofs. Jag log mot spegelbilden och gick sen ut till dom andra. Både Olivia och Jenna var riktigt snygga båda två. Jag tog snabbt på mig den svarta spetsklänningen och den satt bättre en vad den gjorde i affären. Jag log stort och vi gick sen ut ur hotellrummet, alla utan Isabella som bara satt och surade vid sin dator och sa att om vi inte kom hem innan 12 så skulle hon säga att vi var ute till Johannes, våran trännare då. Jag suckade innan vi gick ut och tog sen upp mobilen för att messa Justin. " vi är här nere nu, i lobbyn då. Kom ner!" Skrev jag och fick snabbt ett svar tillbaka. " vi kommer nu!" skrev han och jag sket i att svara. Efter kanske 5 minuter så kom han och Chaz ner. Båda var riktigt stilliga. Men speciellt Justin, han såg äldre ut på något sätt. När han såg mig så log han lite smått och granskade mig noga.
- Snygg du är. Viskade Justin snabbt när han gick förbi mig. Chaz kom flinandes bakom honom och gick efter honom som ett tåg. Både jag , Jenna och Olivia undrade vad dom höll på med och varför dom bara gick förbi tills dom stannade.
- Kommer ni eller? Flinade Chaz och harklade sig. Vi log och gick efter dom och gick sen ut på utsidan.
- Jahaps, vart ska vi gå då? Log Jenna och alla ryckte på axlarna.
- Vi bara går tills vi hittar något. Log Justin och tog min hand. Plötsligt så blev jag lite orolig, Justin har ju ingen livvakt med sig?
- Justin, vart är Kenny? Sa jag oroligt och han log lite.
- På hotellet, men ta det lungt. Jag kan ringa honom om det är något. Sa Justin och jag log. Medans vi gick så kunde jag nästan känna Justins blick på mig. Plötsligt stannade Chaz upp alla och vi svängde in på en nattklubb. Eftersom klockan var strax efter 12 så var det öppet.
- Men Chaz, vi kommer inte komma in här! Sa jag och kollade oroligt på honom.
- Klart vi kommer! Sa Chaz och gick bara rakt förbi vakten utan att han sa något. Jag skrattade lite och vi alla gick in och vakten sa ingetting utan kollade bara på oss. Det första Chaz gjorde var att dansa, samma sak med Jenna. Så jag, Olivia och Justin satte oss bara i några soffor och pratade lite. Efter ett tag så gick Olivia och dansade hon med. Så jag och Justin satt hellt själva. Först sa ingen av oss något tills Justin öppnade munnen.
- Såå. När åker du hem från stockholm då? Log han och jag ryckte på axlarna.
- Vet inte.. Eller jo, det gör jag visst. Imorgon.. Suckade jag och han gav mig en orolig blick.
- Ååh, okej. Vi tänkte åka på torsdag, i övermorgon då.
- Ni?
- Jag, Kenny och idioten. Skrattade Justin och jag log.
- Chaz menar du?
- Ja.. Log han och lutade sig tillbaka. Egentligen hade jag ingen lust att vara här utan ville åkte tillbaka till hotellet. Så jag ställde mig upp och Justin kollade frågandes på mig.
- Vart ska du? Sa Justin och ställde sig upp han med.
- Till hotellet. Ska du med?
- Visst. Log han.
Vi gick sen till dom andra men dom ville stanna kvar så vi gick själva tillbaka. Påvägen hem så snackade jag och Justin om massa småsaker men som fick mig att må så bra. Han var verkligen en förstående typ. Såfort vi kom fram så släppte Justin taget om mig och la handen om min midja istället.
- Ska du inte följa med mig till mitt rum? Sa Justin sexigt och försökte hålla sig för skratt.
- Försök inte Bieber! Log jag och han log tillbaka.
- Behöver jag ens fråga? Klart att du följer med. Flinade Justin och tog tag i min arm. Han drog med mig in till hans rum och stängde sen dörren.
- Brukar du bestämma över tjejen eller? Jag kanske vill sova i MITT rum. Flinade jag och vände mig om mot dörren. Precis innan jag drog ner handtaget så la Justin armarna om min midja.
- Nu vill du inte det. Viskade han och vände på mig. Han log lite och närmade mig. Jag kände hans läppar mot mina och det kändes som vanligt.. underbart.

Förlåt för det jätte dåliga chaptert. Men funderar på att sluta blogga. För det första så har ni slutat kommentera, och sen så känns det som att jag börjar sluta gilla JUstin. Han är så annorlunda. Men kommentera så stannar jag kanske? Nej haha. Men jag får se. Puss Ida♥

Bieber makes me crazy, Chapter 28

Vi fortsatte prata lite till men sen bestämde vi oss för att åka hem när klockan började närma sig 1 och vi var hemma vid halv 3 helt utmattade men Justin var som vildast nu.

- Låt oss avslutade det vi började, sa han med ett flin och gick sexigt fram till mig.

Jag skrattade bara och han bar upp mig, gick till sovrummet, la mig på sängen och sen la han sig över mig. Han drog av mig min tröja och kysste mig på halsen och det ena ledde till det andra till andra tills vi låg helt körda på sängen och bara andades en timme senare. Justin drog täcket över oss och jag kröp in till honom och han la armen runt mig och sen somnade vi.

 


JUSTINS PERSPERKTIV:


Jag vaknade tidigare för att ringa Usher och berätta om överaskningen.

 

- Yo Justin, vad händer?

- Inte mycket bro, tänkte fråga om du kan fixa en mini konsert här i Ny ikväll, kl åtta?

- Vad snackar du om? Din turne börjar imorgon inte ikväll!

- Snällaaaaaaaaaa..

- Jaja okej, jag fixar det, kl 8, jag ringer senare och berättar ställe och sånt.

- Låter bra, tack bro!

- Lungt och ta det lugnt med bruden, okey?

- Always haha!

 

Precis när jag la på kom en trött Fiona upp och kramade mig bakifrån.

- Shawty, du skrämms!

- Hihi, tack för igår.

- Det är du som ska ha tack, sa jag och kysste hennes panna.

- Justin?

- Yes?

- Din överaskning, jag vill veta!

- Tonight!

 

SENARE PÅ KVÄLLEN:


Fiona, Melina och Alex hade varit i stan och köpt kläder för ikväll, det är bra haha så jag kunde berätta för killarna och själv göra mig i ordning. Jag hade fixat så en limousine kom och hämtade henne vid åtta och sen körde henne till själva arenan eller var vi nu skulle vara. Vi körde till arenan och det var redan proppfullt både inne och utanför, wow!

 

FIONAS PERSPERKTIV:


Jag gick ner till lobbyn och väntade på någonting, typ ingenting, eller justin?

 

- Fiona Smith? Kom det fram en kille och frågade.

- Öhm ja?

- Den är för dig, sa han och pekade på limousinen.

- Okej tack! Sa jag och gick ut, typiskt Justin att komma med en limmo haha!

 

När vi var framme så var vi vid någon stor arena, men va? Justins turné börjar inte förens imorgon?

Chaffören öppnade och visade mig vilken väg jag skulle gå, jag hörde tjejer skrika men också Justin sjunga, Baby var det han sjöng om jag inte hade fel. Jag gick backstage och kollade på när han sjöng och dansade, plöstligt stannade musiken och Justin vände sig mot mig.

 

- Ni vet att jag älskar er, ellerhur? Sa han i mikrofonen.

- JAAAAA!!! Vi älskar dig ocksååååå! Skrek fansen tillbaka.

- Men ibland, så hittar man en person som man vill leva med, som man verkligen älskar, ellerhur?

- JAAAAAAA!!!!

- Nu ska ni få träffa tjejen som jag vill leva med och tjejen jag älskar mer än något annat på denna planet, Fiona Cloé Smith, kom ut!

Jag höll på att svimma, nej, nej jag vill inte gå ut där, dom kommer hata mig!

En dansare kom fram och puttade ut mig på scenen, jag log oroligt och gick fram till Justin som log stort.

- Denna tjej mina vänner, hon är min One less lonely girl och min Favorite Girl.

Jag började gråta, Justin log, några apploderade, andra skrek, flera grät.

 

Han vände sig mot mig och kysste mig passionerat, jag kan svära på att jag hörde fyrvärkerier och nu är det jag och Justin, mot världen.. Tillsammans.

 


Nu kommer säkert flera av er bli besvikna och sura men jag har verkligen fått nog av denna novellen, jag orkar inte skriva och det är inte kul, så detta blev det sista chaptert på denna novell, jag ska FÖRMODLIGEN starta en ny novell på en ny blogg men då lovar jag att länka så ni kan fortsätta läsa, tack för att ni läst och tack för att ni kommenterat, ni är bäst!


MUTCH LOVE, ELMA!


Bieber makes me crazy, Chapter 27

- Är du född i Sverige?! Sa han chockat.

- Haha yes!

- Wow, fan va coolt..

- Ja fast jag har aldrig varit där sen jag föddes typ haha.

- Jag har inte heller varit där.

- Konstigt..

- Ja faktiskt, nej men jag tror vi ska åka till Sverige nu på Europa turnen.

När han nämnde turnen så högg det till, och jag fick inte fram ett ord och Justin märkte det direkt.

- Förlåt älskling, det var inte meningen att nämna det nu.. förlåt förlåt förlåt!

- Nej det är okej, nu pratar vi inte mer om det, sa jag och torkade bort en tår för min kind fort.

Justin nickade och höjde musiken, låten som spelades nu var Miley Curys låt Stay, jag sjöng på den tyst och lutade bak huvudet för att försöka somna. 

 

JUSTINS PERSPERKTIV:

 

Jag kände mig fortfarande dum för att ha tagit upp turnén. Och om ni vill att jag är helt ärlig, så har jag inte en aning om vad som kommer hända när jag är borta, varken när det gäller mig eller Fiona. Detta handlar om 3 hela månader, men också mer.. Jag har inte vågat säga det till henne än eftersom jag vet att det kommer krossa henne totalt men jag har inget val när det gäller musiken. Jag sneglade mot Fiona som sov, hon andades med tunga andetag och jag hade världens finaste flickvän.

 

- Shawty..

- Mm..

- Vi är framme nu, sa jag när vi var framme.

- Redan? Mumlade hon och reste sig sakta.

- Ja för dig som sov hela vägen så ja haha, men kom nu!

 

FIONAS PERSPERKTIV:


Jag kollade mig omkring och såg bara.. ingenting. Det var svart och tomt. Justin kom över till min sida och öppnade dörren åt mig, jag log som tack och steg ut. Jag öppnade backluckan och tog korgen och gick sen mot Justin och tog hans hand och sen gick vi i någon minut tills han bad mig ta på ögonbindel.

- Sätt på dig denna, jag lovar, du är säker med mig!

Jag tvekade lite men satte på den ändå, sen la han sin hand på min midja och vi började gå men bara i några få sekunder plötsligt stannade han och jag kände hur varmt det blev.

- Okej stå här, lova att inte kolla!

- Okej haha, jag lovar!

 

Jag stod helt stilla och Justin höll på med något annat som också lät ganska mycket.

- Juuuuustin, detta börjar bli jobbigt!

- Åh älskling, stå ut 5 sekunder till!

- 1.. 2..3..4 oooch 5! Jag vill se dig nu, det har gått 10 minute-

Innan jag hann avsluta meningen kysste han mig och tog sakta av ögonbindeln, jag såg först ingenting eftersom han stod framför mig men när han flyttade sig fann jag inga ord! Det var ett ENORMT hål mitt i marken och där nere var det liksom eld, fast inte som ett helvete utan liksom fint.. omöjligt att beskriva.

 

- Älskling.. jag, jag vet inte vad jag ska säga!

- Sätt dig här, sa han och när jag vände mig om så hade han lagt ut all mat och allt på filten alltså oh!

- Varför är du så fin egentligen?

- Det är du som är fin min ängel, detta är vår näst sista kväll här i New York och vår näst sista kväll tillsammans innan vi ska vara borta från varandra och förlåt för att jag nämnde det igen men jag måste och imorgon ska du också få en överraskning men inte bara du utan hela världen, när han berättade klart så tog han ett djupt andetag och skrattade.

- En till? Alltså ne-

Och åter igen hann jag inte avsluta meningen innan han kysste mig passionerat, jag la mig sakta ner och Justin la sig över mig. Hans händer lekte över min kropp, kysste min nacke han drog sakta av mig min mickey mouse tröja samtidigt som jag smekte hans rygg.

- Alltså ohhh, Justin, tänk oh om någon seer oss? Stönade jag fram.

- Ung kärlek, viskade han och började nafsa mig på halsen och jag blev bara ännu mer upphetsad men vi gick inte längre än så haha, liksom.. mitt ute i ingenstans.

 

- Det kommer bli riktigt konstigt att börja skolan nu igen, sa jag när jag satt där i framför Justin och hans händer runt min mage precis som i filmen Dear John.

- Justeeee.. du ska ju börja i en helt ny skola va?

- Yes.. Jag är livrädd.

- För vadå?

- För att liksom bli utanför, duvet den ''nya tjejen''.

- Är de det du orar dig för?! Sa han med chockad röst.

- Ja typ..

- Oh gumman, om det vore sant så skulle jag inte vara så orolig för att behöva åka eftersom vilken kille vill inte ha en såhär snygg tjej som du?

- Vi båda vet att det där inte är sant Justin..

- Oh jo, det gör vi visst det!

- Men dudå? Du har ju 6 miljarder tjejer över hela världen som gärna skulle dödat mig för att få ha dig brevid sig nu.

- Haha vi kallar det.. Bieberlove, fast dubbel dos.

- HAHAHAHAHA aa verkligen!

Jag fortsatte skratta medans Justin slutade och kollade på mig med ett stot leénde på läpparna fast även ganska allvarligt.

- Vadå? sa jag blygt.

- Jag älskar när du skrattar.

- Tack, nu ska jag aldrig mer skratta, sa jag och skrattade.

- OH DU LYCKADES!

 

Vi fortsatte prata lite till men sen bestämde vi oss för att åka hem när klockan började närma sig 1 och vi var hemma vid halv 3 helt utmattade men Justin var som vildast nu.

- Låt oss avslutade det vi började, sa han med ett flin och gick sexigt fram till mig.

Jag skrattade bara och han bar upp mig, gick till sovrummet, la mig på sängen och sen la han sig över mig. Han drog av mig min tröja och kysste mig på halsen och det ena ledde till det andra till andra tills vi låg helt körda på sängen och bara andades en timme senare. Justin drog täcket över oss och jag kröp in till honom och han la armen runt mig och sen somnade vi.

-----------------------------------------------------------

Vad tror ni Justin ska göra imorgon som överraskning?! Kommentera några idéer så jag kanske använder dem! ;)


Bieber makes me crazy, Chapter 26

Dagarna rullade förbi och vi skulle hem om 3 dagar, skolan började och Justin.. skulle åka, åka på turne. Jag ville inte ens tänka på det, det gjorde så ont att han skulle behöva åka och bara.. försvinna i flera månader.
- Jag kommer sakna dig så jävla mycket, pep jag när jag låg där i Justins famn och kollade på film.
Han suckade tungt och jag hörde hur han svalde.
- Jag kommer alltid tillbaka..
- 3 månader senare..
- Det är precis i dessa tillfällena jag önskar att jag vore vem som helst, så jag kan spendera min tid med dig, min vackra flickvän, du och jag.. och vet du vad jag är mest rädd för?
- Nej vadå?.. Sa jag och fortsatte bara kolla fram i tomma intet.
- Att du.. Att du glömmer mig.
Jag blinkade hårt och försökte få in orden han sa i mitt huvud men det blev bara fel.
- Du vet att det aldrig skulle kunna hända, inte efter allt detta vi har men tro mig, jag är lika rädd för samma sak.. Tänk om du själv hittar någon annan där ute i alla olika länder?
- Det där är liksom bara.. omöjligt.
- Ingenting är omöjligt, Justin.
- I min värld, så är precis det omöjligt. Fiona, det har bara gått 3 veckor sen jag såg dig på stranden för första gången, minns du? När jag fick en boll i huvudet, av dig, som gjorde ont! Och när jag jagade dig i vattnet? Du kanske inte förstår men när jag såg dig den dagen och fick se dig, dina fina ögon, så förstod jag att jag hade hittat tjejen jag älskar och här sitter vi nu, 3 veckor senare, lyckligare än någonsin, hade du någonsin kunnat ana det?
Hans ord, Justin, han fick mig och bli helt mållös, och ja jag minns varenda detalj från den dagen, det kunde jag omöjligt glömma. Jag sa ingenting utan vände mig om sakta mot honom och la mig på honom.
- Förlåt..
- För vadå?
- För att jag kastade bollen i ditt huvud.
- Haha, gumman! Hade du inte träffat mig med den bollen då, så hade vi inte suttit här idag.
- Så hädanefter får jag kasta bollar i huvudet på dig? Eftersom det händer ju bara bra grejer efter?
- Du må vara min flickvän, men ibland den dummaste på planeten!
Jag skrattade lite och kysste honom och sådär låg vi i en halvtimme, jag på honom, i soffan, kyssandes.

- OH JAG HAR EN IDÉ! Skrek han till från ingenstans.
- Herregud Justin, du skrämde ihjäl mig, vadå för idé?
- Gå och klä på dig något varmare, så berättar jag sen men bara så du vet så ska vi ut!
- Nej men Jus-
- Joooo komigen nu Fiona, jag lovar du kommer inte ångra dig!
- Klockan är halv tio och du vill att vi ska gå ut?
Han nickade och log stolt, jag skakade bara på huvudet och gick in i sovrummet för att hitta något och ha på mig och det fick bli min vita tjocka tröja med mickey mouse på och sen rotade jag även fram min svarta som var nästan lika dan fast den hade fortfarande mickey mouse på!
- JUSTIN! Ropade jag.
- Yeeeeeeeees, sa han när han flög in i rummet.
- Här! Sa jag och sträckte fram den svarta tröjan.
- Öh?
- Ja ta på dig den bara, så gå nu!

Han skrattade till och gick sen ut till köket där han höll på med någonting som lät väldigt mycket. Jag drog på mig den vita tröjan och ett par tunna svarta strumpbyxor, vita converse och my black bag sen gick jag ut till köket.
- Jag är färd- Justin vad är detta? Sa jag och kollade på den stora korgen.
- Picnik, fast vi ska ha den en och en halv timme bort så förbered dig på en lång bilresa!
- Alltså måste jag kasta en boll i ditt huvud för att du ska förstå att klockan är tio, på kvällen?!
- Men det blir kul, sen tog jag på mig tröjan också och nu ser jag att vi matchar!
- Haha u like it?
- Yes i do!
Jag tog korgen och låste dörren, sen gick vi ner till bilen som en snäll gubbe kört hit enda från Atlanta! Justin satte sig vid ratten och jag brevid, jag slog på radion och det var Nelly - Just a dream som spelades och jag fick direkt en flashback från första gången jag träffade Justin på stranden och sen när han körde hem mig och Alex.

''Det blev en väldigt pinsam tystnad i bilen så jag satte på radion, jag knappade lite mellan kanalerna och när jag stannade på en kanal så hörde man ännu en gång Justins låt, One Time.. Jag suckade men Justin bara flinade, jag bytte fort kanal igen och jag stannade när jag hörde Nelly - Just a dream, Justin började sedan sjunga tyst:

’’I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream’’

Medans han sjöng det tittade han lite på mig, jag vet att Justin tydligt visat att han vill vara min vän, men inte mer än så? Kommigen, det är Justin Bieber och sen har vi.. mig?''


- Minns du att det var precis denna låten som spelades när vi träffades första gången? Frågade han och det var precis som om att han läste mina tankar.

- Ja, du sjöng..

- I was thinkin about her, thinkin about me. Thinkin about us, what we gonna be? Open my eyes, yeah.. it was only just a dream, aa..

- Visst menade du något med det?

- Självklart, fast nu är det inte så längre ju, nu blev ju min dröm sann.

- Var.. var jag din dröm? Stammade jag fram, eftersom jag var chockad över hans fina ord.

- Varje kväll älskling, fortfarande.

- Aw, jag älskar dig, sa jag på svenska.

- Jaeg aelskar dej?

- Det betyder jag älskar dig, på svenska!

- Jaha då jaeg aelskar dej!

- Haha, vilken söt brytning du har!

- Jasså?.. och varför har inte du någon brytning?

- För jag är född i Sverige och mamma lärde mig några ord och meningar haha.

- Är du född i Sverige?! Sa han chockat.

- Haha yes!

- Wow, fan va coolt..

- Ja fast jag har aldrig varit där sen jag föddes typ haha.

- Jag har inte heller varit där.

- Konstigt..

- Ja faktiskt, nej men jag tror vi ska åka till Sverige nu på Europa turnen.

När han nämnde turnen så högg det till, och jag fick inte fram ett ord och Justin märkte det direkt.

- Förlåt älskling, det var inte meningen att nämna det nu.. förlåt förlåt förlåt!

- Nej det är okej, nu pratar vi inte mer om det, sa jag och torkade bort en tår för min kind fort.

Justin nickade och höjde musiken, låten som spelades nu var Miley Curys låt Stay, jag sjöng på den tyst och lutade bak huvudet för att försöka somna.

----------------------------------------------

Vad tror ni händer när Justin åker på turné? Och var ska han och Fiona egentligen?

KOMMENTERA!!!


Bieber makes me crazy, Chapter 25

- Fyan vad detdär va bra. Viskade han i mitt öra när jag låg där i hans famn.
- Du är bra älskling.
- Var jag? Första gången duvet men lite skills får man ju ha..
- JUSTIN HAHA!
- Gummaaaan, du var fantastisk du också.
Jag vände mig om och bara kollade in i hans underbara ögon, killen är min luft, min värld, mitt allt och han är min.
- WAKEEEEEEEEE UPPPP PEOPLEEEEE! Väckte en skrikande Chaz mig med, och jag var tvungen att gnugga ögonen för att se vad han hade i händerna, en kastrull? Oh herre.. Jag slängde bak med huvudet och la kudden över, var fan var Justin egentligen? Jag sneglade mot hans håll och han låg och sov?!
- HALLÅ, JUSTIN, VISA LIVSTECKEN! Skrek jag i hans öra och äntligen reagerade han.
- Alltså Fio- CHAZ, UT!
- Haha, lugna dig sexy man, jag ville bara säga att vi sticker ner och äter nu, skynda er!
- Jaaaaa ja okej.
- Och föresten..
- Vad nu?!
- Ni var ganska högljuda igår! Han flinade och försvann ut, oh jävla Chaz!

- Förlåt, godmorgon älskling, sa jag och kysste Justin.
- Oh den där killen har inte alla hästar i stallet.
- Han har inte vad? Hahahahaha..
- Alla hästar i stallet? Säg inte att du aldrig hört det förut?! Sa han och hans ögon var ENORMA.
- Öh haha, nej?
- Oh my god, men det betyder typ att han har en skruv lös? Kapish?
- Skruv lös? Sa jag, egentligen förstod jag men jag ville bara se vad han tänkte säga, haha!
- Ibland undrar jag om du bor på månen eller något..
- Tänk om jag gör det, men nej, nu bor jag här och nu ska jag hoppa in i duschen eftersom jag även ligger naken under täcket och du får inte se.
- Pffft.. Fnös han och kröp närmare mig och precis när jag trodde att han skulle kyssa mig så började han kittla mig istället.
- NEJ JUSTIN HAHAHHA, NEJ! Skrek jag och vred mig i hela sängen men han slutade inte.
- Jag slutar om jag får en kyss!
Jag putade med läpparna och precis när jag skulle kyssa honom så knuffade jag bort honom så han flög ner på andra sidan sängen. Jag reste mig fort och sprang in på toaletten men Justin var för snabb och kom ikapp mig.
- Oh sexy ass, sa han och kollade in mig.
- Haha, ska du joina mig i jacuzzin maybe?
- Dum fråga, Fiona!
- Jasså? Då kan du ju stanna här då. Sa jag retsamt och hoppade in Jacuzzin som vi inte använt än och självklart hoppade Justin också i efter mig. Vi badade en ganska lång stund sen gick vi upp, tog på oss, jag tog på mig ett par svarta shorts, vitt slappt linne och en rutig blå skjorta över, till det drog jag på mig mina converse och min svarta väska och sen gick vi ner till frukosten där dom andra satt.

- Hey lovebirds! Sa Melina när vi kom ner.
- Yeaaaah mamita, var har du köpt den tröjan?! Måste ha en likadan!
- Skojar du? Du kan få den om du vill.
- OH JAG ÄLSKAR DIG!
Justin harklade sig och flinade lite.
- Ja jag älskar dig också baby!
- Ville bara checka haha.

Dagarna rullade förbi och vi skulle hem om 3 dagar, skolan började och Justin.. skulle åka, åka på turne. Jag ville inte ens tänka på det, det gjorde så ont att han skulle behöva åka och bara.. försvinna i flera månader.
- Jag kommer sakna dig så jävla mycket, pep jag när jag låg där i Justins famn och kollade på film.
Han suckade tungt och jag hörde hur han svalde.
- Jag kommer alltid tillbaka..
- 3 månader senare..
- Det är precis i dessa tillfällena jag önskar att jag vore vem som helst, så jag kan spendera min tid med dig, min vackra flickvän, du och jag.. och vet du vad jag är mest rädd för?
- Nej vadå?.. Sa jag och fortsatte bara kolla fram i tomma intet.
- Att du.. Att du glömmer mig.
Jag blinkade hårt och försökte få in orden han sa i mitt huvud men det blev bara fel.
- Du vet att det aldrig skulle kunna hända, inte efter allt detta vi har men tro mig, jag är lika rädd för samma sak.. Tänk om du själv hittar någon annan där ute i alla olika länder?
- Det där är liksom bara.. omöjligt.
- Ingenting är omöjligt, Justin.
-------------------------------------------------
Lite tråkig men ville mest bara säga att jag är tillbaka här på biebs, låter ganska gött va?
Btw, ni suger på att kommentera ju så kommentera nuuuuuu dååååå om ni vill ha mer!!!!!!!!!!!!!!

The chosen is you, Chapter 24.

- Vart var du? Log jag och hon ryckte lite på axlarna.
- Kollade runt lite. Duvet, han killen som kom till tävlingen duvet? Vart det något speciellt med honom eftersom alla skrek? Log hon och jag skakade på huvudet. Fast egentligen så var det ju så. Men jag ville se vart hon skulle komma.

- Nej, vadårå?
- Nja, jag träffade honom precis. Seriöst så ser han riktigt snygg ut, och han bor ju här brevid också. Sa hon och log stort och kände hur det högg till. Har Justin träffat Isabella? Isabella med det långa tjocka bruna håret och dom stora marinblåa ögonen? Fan, det får inte vara sant.
Jag tänkte precis öppna munnen när jag hejdade mig själv.
- Men Isabella, det är ju fan min poj.. Sa jag men la snabbt upp handen för munnen och gick därifrån. Varför sa jag så? Han var ju inte ens min kille.. Eller? Jag satte mig på sängkanten och tänkte tills Jenna kom in.
- Vad hände? Sa Jenna lungt när hon kom in.
- Inget.. Mummlade jag och kollade ner i golvet.

- Något måste ju ha hänt? Sa hon och jag skakade på huvudet.
- Nej.. Sa jag återigen och hon gav mig ett snett leende.
- Okej, men du. Jag har ju inget att ha på mig om vi ska gå ut? Eftersom jag inte hade med mig några andra kläder typ.. Suckade hon och jag nickade. Plötsligt så log hon stort och kollade mot klockan.
- Vet du vad? Vi har 30 minuter på oss att köpa något, kom igen nu! Vi måste skynda oss, klockan är halv 8. Log hon men jag skakade på huvudet.

- Varför inte?
- Jag har inga pengar.. Mummlade jag och kollade på Jenna.
- Jag bjuder. Log hon stort.
- Nej, det behövs inte.. Mummlade jag än en gång och kollade bort.
- Vad säger du? Klart att jag gör! Sa hon och drog upp mig. Innan jag hann säga något så var vi redan utanför hotellet.

- Tack.. Log jag när vi var utanför H&M.
- Ingen fara. Log hon och vi gick sen in. Vi kollade överallt men hittade inget. Vi gick runt i olika affärer och vi hade nu bara 10 minuter på oss. Plötsligt log Jenna stort.
- Kom! Sa hon och tog två klänningar och drog sen in mig i ett omkläddningsrum. Hon kastade in en svart spetsklänning och hållde själv i en vit. Jag drog snabbt på mig den och den satt faktiskt riktigt snyggt. Jag kollade snabbt ut efter Jenna. Jag hittade henne inte så jag tog bara av mig klänningen. Jag drog på mig mina egna kläder och när jag kom ut så stog hon där.

- Hur satt den? Log hon och jag log tillbaka.
- Perfekt..
- Bra! Sa hon och tog den ur mina händer och gick snabbt därifrån. Jag följde henne med blicken och gick sen efter. När jag kom fram så hållde hon två påsar i handen och gav ena till mig.
- Jenna, jag lovar att såfort vi kommer hem så ska du få tillbaka dom pengarna!

- Håll tyst. Sa hon och gav mig en argblick men kunde inte hålla sig för skratt. Jag log lite utan att säga något och vi åkte sen tillbaka till hotellet. Så fort vi kom in så attackerade Olivia mig med en massa frågor. Jag vände mig mot Isabella som satt med sin dator i famnen och så fort hon såg mig så hoppade hon upp.
- Varför har du inte sagt något? Utbrast Isabella.
- Ja, eller hur? Sa Olivia lite surt och jag gav henne en blick.
- Sagt vad?

- ATT DU OCH JUSTIN BIEBER ÄR IHOP, VAD TROR DU SJÄLV? Utbrast Olivia.
- JA, OCH VARFÖR SA DU INTE ATT HAN VAR KÄND NÄR JAG FRÅGADE?! Skrek Isabella.
- Vad sa du? Nejnejnej.. Hur vet ni det? Sa jag argt och kollade mot Jenna som såg lite småsur ut.
- Jag såg det på min dator! Sa Isabella argt och jag sprang direkt dit. Jag kollade och såg att det var en annons om oss.
Justin Bieber's nya flickvän!
Det verkar allt som att Justin skaffat sig en ny tjej! Vi som trodde att hans hjärta tillhörde Selena Gomez efter kyssbilderna på Hawaii. Men tydligen inte! Men namnet på tjejen är fortfarande oklart men dom såg tillsammans senast i Stockholm. Det verkar som att det är här Bieber håller till för att hälsa på sin tjej? Bilder finns här!

Stog det och jag kollade snabbt igenom bilderna. Som tur var så lyckades dom faktiskt inte fånga mig så bra på bild. Men är Justin ihop men Selena Gomez? Jag stängde surt ner datorn och Isabella kom in med ett panikslaget ansikte.
- FÖRSTÖR INTE MIN DATOR?! Röt hon och jag gav henne en sur blick.
- Vart bor han? Sa jag så lungt jag kunde.

- Vem? Sa Isabella nonchalant. Jag hade egentligen bara lust att slå till någon just nu men backade undan.
- SÄG VART HAN BOR? DU VET VEM! Röt jag och hon gav mig en förvånad blick.
- 2 rum till höger.. Mummlade hon och backade undan. Jag nickade och gick surt ut ur rummet. Jag knackade hårt på hans dörr och han kom och öppnade nästan direkt.
- Oj, hej! Vad gö..

- VARFÖR HAR DU INTE SAGT ATT DU HAR FLICKVÄN?! Skrek jag och tog ett steg närmre honom. Han kollade förvånat på mig och backade undan.
- Va?
- Ja, du har ju Selena Gomez. Tänk om jag gillar dig? Hah? Sa jag och tänkte precis gå därifrån när han tog tag i min hand och drog mig intill honom.

- Jag har aldrig sagt att jag är ihop med Selena Gomez? Vi är bara bra vänner! Sa han och kramade om mig. Jag kände hur mina ögon fuktades lite men torkade snabbt bort det.
- Men det stog ju det i tidningen.. Mummlade jag mot hans bröstkorg. Han skrattade lite och backade nu undan lite. Vad vill han mig? Varför skrattar han..
- Gillar du mig? Sa han och log lite. Jag höjde ena ögonrynet och han fortsatte le. Leker han med mina känslor eller vad?

- Va? Sa jag och kollade ner i golvet och sen upp igen.
- Du hörde vad jag sa? Sa Justin och såg nu lite allvarligare ut. Jag tog ett djupt andetag och tänkte efter. Jag gillar honom.. Eller? Eller vad tänker jag med, det är klart jag gör det. Jag log ett snett leende och kollade Justin djupt in i ögonen.
- Justin.. Ja.. Det gör jag.
Förlåt att jag inte upptadera igår! Men läste en super gullig kommentar från Matilda Lindahl!
matilda lindahl! om Vi har nog världens bästa läsare!:
du anar inte hur mycket jag älskar din novell... jag drömmer om att få vara sara. Jag ser allt framför mig, om jag vore sara hade jag varit världens lyckligaste människa för att du skriver så underbart fina saker som justin säger & sara. Just därför vill jag vara sara.Ingen annan i världen just nu. eller jo! Självklart justins flickvän, men du som skriver The chosen is you, borde vara stolt. Du skriver så jävla bra chapters så jag kan ta livet av mig, eller det var fel ord för då kommer jag aldrig läsa den här. men du skriver så jävla bra att jag kan skriva tusen rader til, Glöm aldrig att jag älskar din blogg. och jag kommer aldrig sluta läsa okej? För du äger jävligt hårt & mycket. jag älskar bara den, bara den här. alla andra är sämst ,du får mig så bra humör när jag läser denna! ÅÅÅÅÅÅÅH.. skriv mer, snälla<3 

jag slutar aldrig läsa denna novell. aldrig i hela mitt liv. ♥
Awwie.. Tack så jätte mycket, besök hennes blogg HÄÄR! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Och sen så var det också någon som skrev att vi upptaderar för lite, jodå. Jag vet! Men vi gör så gott vi kan, jag lovar♥~
Puss Ida♥

Bieber makes me crazy, Chapter 24

Vem fan är den jävla idioten? Sa Justin samtidigt som han gick runt i hela rummet.
- En kille.. började jag med men han avbröt mig.
- EN KILLE?! VADÅ FÖR KILLE? EN KILLE SOM MÅSTE FÖRSTÖRA VÅR RESA, VA?!
- MEN FÖRHELVETE JUSTIN LUGNA DIG, DET ÄR JU INGENTING MELLAN MIG OCH ZAC!
Han skulle precis börja skrika igen men hejdade sig och satte sig i sängen och tog båda mina händer i hans.
- Alltid vi? Frågade han med gråten i halsen.
- Alltid vi älskling.
Han böjde sig fram och kysste mig och allt blev mer och mer passionerat tills jag stoppade honom, igen.
- Ikväll , viskade jag i hans öra.
Jag tog av mig min t-shirt och tog på mig en brun långärmad tröja istället eftersom det börjat bli lite kallt, till det tog jag på några ringar och halsband och sen min svarta väska till det. Jag pussade Justin hejdå och gick till Alex och Chazs rum och frågade Alex om hon ville hänga med till stan och ja det ville hon. Jag kände mig lite elak eftersom jag inte frågade Melina men vad förväntar hon sig egentligen, att jag ska hunda runt efter henne? Nej.

- So varför ska vi till stan egentligen? Frågade hon mig när vi gick där på New Yorks gator.
- Haha, häng med här! Sa jag och drog med henne in i Victorias Secret.
- Öhh, Fiona du, ni, va vänta ni ska väll inte?
Jag log som fan och nickade bara.
- WHAT ?!
- Haha men tyst me dig, det är fan inte SÅ speciellt!
- Haha wow okej men aa duvet jag är expert på detta så jag ska visa dig!
- Expert? Vänta va du och Chaz har väll inte..?
Nu var det hon som log och nickade, OMG!
- HAHA driver du Alex?! Nästan skrek jag och alla kollade på mig nu.
- Men vadåååå, det är fan inte SÅ speciellt, sa hon och härmade mig.
- Oh shit, men jaha hjälp mig nu då sex experten, sa jag och blinkade men hon slog bara till mig löst.
- Hm.. Okej, hans favoritfärg?
- Öh, uhm.. jag vet inte eller jo, LILA!
- Okej, bra sa hon och tog upp en överdrivet sexig lila korsett.
- Du skulle hjälpa mig, inte skrämma mig!
- Haha jag skoja bara, men här ta dessa! Sa hon och sträckte fram ett par lila spets troser och en spets b-h.
- Perfecto, dom tar jag!

Jag betalade och vi tog en till runda på stan och köpte lite andra kläder sen gick vi hem igen när klockan närmade sig halv 6. När vi kom tillbaka till hotellet så kände jag mig ännu dummare pågrund av det med Melina så jag knackade på deras hotellrum och det var hon som öppnade. Alex fortsatte in till Chaz och jag drog med Melina ner till entrén.

- Är du fortfarande sur? Frågade jag henne när vi satte oss i en av sofforna.
- Nej inte nu längre.. Eller alltså jag överreagerade med allt.
- Huh ja men då är allt över nu?
- Ja det tror jag nog men jag tyckte bara så synd om Justin men självklart ska jag inte bli arg om du vill vara vän med Zac.
- Jag vet inte själv faktiskt, jag vet inte ens om han bor kvar men alltså jag måste snacka med honom iallafall.
- Låter bra men kom så går vi upp nu, vi kan se film eller något?
- Ja alltså gör ni det, jag och Justin har andra planer, sa jag och blinkade samtidigt som jag hjälpte Melina resa sig upp från soffan och vi gick mot hissen.
- Nämen, haha jag ska inte fråga men alltså.. uhm, skydda er!
- Nej duvet, jag har tänkt bli mamma, såklart!
- Haha, jag sa ju bara för säkerhetens skull hehe.

JUSTINS PERSPERKTIV:

När fiona och Alex drog ner till stan så kände jag mig lite tvungen att fixa för ikväll, första gången ska ju vara perfekt, right? Jag tog en dusch först och tog på mig nya underkläder, sen släckte jag i rummet och tänkte lite levande ljus överallt. Några timmar senare hörde jag någon komma in genom dörren och det var Chaz, haha varför?!
lvetica; font-size: small;">
- Wtf man, har du lite sexy time med dig själv eller?
- Aa precis, så stick!
- Haha ta det lugnt med Fiona ikväll, gör inte henne illa bara!
- Ska försöka, stick nu! Sa jag och blinkade, sen gick han ut men stack in huvudet igen.
- Föresten, ville bara säga att vi andra är hos mig och Alex ikväll, är ni inte för trötta så kom dit.
Och innan jag han svara så försvann han ut, hur fan visste hela högen det egentligen?

5 minuter senare kom någon in igen och jag hörde Fionas välkända hallå?
- Jag är i köket! Ropade jag.
- Bra stanna där också, jag ska bara på toa darling.
- Haha som du vill, sa jag med ett skratt.

FIONAS PERSPERKTIV:

Jag sprang in i toaletten och tog en snabbdusch fort och sen satte jag på mig underkläderna och tog en sista titt i speglen. Jag släppte ut håret och lät det falla ner för mina axlar sen gick jag ut i sovrummet och såg det Justin hade fixat, jag stod med öppen mun och fick inte fram ett enda ord. Sakta gick jag fram till sängen men samtidigt kollade jag mig runt om i hela rummet, fortfarande helt chockad.
- Gillar du det? Hörde jag en bekant röst säga samtidigt som någon slingrade sina armar runt min midja.
- OM jag gör, sa jag och vände mig om.
- Wow.. Lila! Sa Justin och kollade på mig från topp till tå.
- Gillar DU det?
- Haha, OM jag gör! Sa han och puttade ner mig på sängen lätt så jag nu låg på rygg. Han la sig över mig och började kyssa mig och sen gick han sakta neråt mot min hals och ner mot min mage. När han kysste min mage började kan knäppa upp min b-h och sen kastade han ner den på golvet och jag kände hur jag började bli allt mer kåt och det blev nog Justin också eftersom jag kände hur det börja resa sig upp på honom där nere. Han kom upp igen och kysste mina läppar samtidigt som han smekte mina bröst, jag stönade och han började dra av mig mina trosor. Jag rullade runt så jag nu låg på Justin och nu var det jag som kysste hans underbara mage som jag inte fick nog av. Han hade fortfarande på sig sina kalsonger men han tog ändå ett tag om min midja med båda hans händer och började föra mig upp och ner, till sist stoppade jag ner handen i hans kalsonger och började föra min hand och upp ner och han slängde huvudet bakåt och stönade högt. Efter en stund drog jag av honom kalsongerna och rullade nu runt igen så att han låg på mig och innan han förde in den drog han på en kondom och sen var han i mig, känslan var helt jävla awesome och han började röra sig upp och ner i rytmisk takt sen körde han både snabbare och hårdare och det kändes som om vi låg i lågor, så jävla varmt.
Jag vände mig om så jag låg på mage och andades tungt och innan jag visste ordet av det var Justin i mig igen och självklart hade jag ingenting emot det utan det var bara skönt men så svettigt. Vi höll på i några minuter till och sen låg vi båda och myste lite tills vi hoppade in i duschen och sen la oss i sängen igen för att sova.

- Fyan vad detdär va bra. Viskade han i mitt öra när jag låg där i hans famn.
- Du är bra älskling.
- Var jag? Första gången duvet men lite skills får man ju ha..
- JUSTIN HAHA!
- Gummaaaan, du var fantastisk du också.
Jag vände mig om och bara kollade in i hans underbara ögon, killen är min luft, min värld, mitt allt och han är min.
----------------------------------------------------
Yeah, biebergasmmmm or what!? Saknat mig & novellen? Haha jag har faktiskt saknat bloggen och snart så blir uppdateringen bättra här också, soooo bieberlove to u all och kommentera nu så får ni kanske ett till senare!

The chosen is you, Chapter 23.

- Du har en snygg mage. Log jag och kände mig nu säker. Jag behöver väll inte skämmas över mina åsiker?
- Tack.. Log han och jag kände mig lite dum.
- Justin, du kan låna min jacka! Du kan inte gå sådär. Suckade jag och han nickade.
- Jackan behöver du, och jo då. Jag klarar mig! Log han och jag nickade lite. Justin ropade på han livvakt som sen kom ut och log mot oss.

- Hej, jag är Justins livvakt! Log han och räckte fram handen.
- Ja, Kenny va? Log jag och han nickade.
- Precis. Vi gick sen vidare och åkte in mot stan. I bilen så satt vi bara och pratade om allt möjligt. Och det var så skönt, för han var så förstående. Jag log lite och kollade ut ur fönstret. Är det såhär att vara kär?..Vi satt och prata om allt möjligt. Allt från skolan till kärlek. Och hon såg verkligen ut att trivas. Jag log lite mot henne medans hon satt och kollade ut i fönstret.
- Vad tänker du på? Sa jag och la min haka på hennes axel och kollade ut jag med.
- Oj, hej! Log hon och kollade bak mot mig. Inget speciellt.. Vadrå? Sa hon och jag ryckte på axlarna.
- Något måste du ju tänka på? Log jag och hon gav mig ett snett leende. Men hon hann aldrig svara innan chaffören sa att vi var framme.

- Vart bor du? Log jag och hjälpte henne ur bilen.
- Något hotell med laget. Vet inte riktigt vart.. Haha. Sa hon och log stort.
- Och hur ska jag kunna följa dig dit om jag inte vet vart det ligger? Sa jag och hon ryckte på axlarna. Jag skrattade lite och ville inte lämna henne. Hon var så speciell, hon var inte som alla andra. Hon var ett fan men var fortfarande 'down to earth' med mig. Och det är inte många fans som är det. Jag log lite mot henne och vände mig sen om mot Kenny.

- Tjejen vet inte vart hon bor, vi måste ju hjälpa henne! Sa jag och gav Sara en blink och kollade sen på Kenny igen.
- Men det vet jag, det var jag som beställde bilen till hennes hotell. Sa Kenny och log stort. Jag vände mig mot Sara som såg en anning förvirrad ut.
- Jaha.. Men vart bor hon då? Sa jag och log ett snett leende. Plötsligt blixtrar det till och em massa paparazzis kommer. Fan då.

- Hjääälp! Utbrast Sara när dom var precis bakom henne. Dom ställde sig allihopa runt henne och frågade en massa olika frågor. Jag sprang snabbt igenom paparazzisarna och tog tag i hennes hand.
- Täck ditt ansikte och spring. Sa jag och hon gjorde som jag sa. Men jag antar att hon redan finns med på bilder eftersom dom hann ta bilder innan hon täckte sitt ansikte. Kenny stannade upp alla så att dom inte sprang efter oss. Vi sprang in på hotellet som jag bode på och Sara log stort.

- Bor du här? Sa hon anfådt såfort vi var inne. Jag nickade och hon log nu ännu större.
- Jag bor också här! Sa hon och satte sig ner på en soffa i lobbyn. Hon andades tungt och jag log lite mot henne. Hon log tillbaka och kollade sen utåt. Det var inga paparazzis kvar och Kenny kom nu in.

- Jag tror dom flesta stack nu! Log han och vi nickade.
- Så bra då.. Log jag och han nickade. Du, Sara bor fan här! Log Justin och Kenny skrattade.
- Jag vet.. Det var därför jag bokade in oss här!
- Gud vad kul. Men jag måste nog gå upp och säga att jag är här nu! Log Sara och ställde sig upp.
- Gör så, ta med dig Jenna och kom till lobbyn klockan 12 inatt, okej? Viskade jag för att Kenny inte skulle höra och hon nickade.

- Okej. Viskade hon och gick sen därifrån. Hon vickade lite lätt på rumpan när hon gick och det såg jävligt bra ut.
- Du gillar tejen va? Sa Kenny när hon gått.
- Öhm, va? Sa jag och log lite nervöst.
- Justin, ta det lungt. Jag ser hur du kollar in henne och man ser det på dig. Och sen så tjuvkikade jag även lite på eran lilla dejt. Flinade Kenny och jag gav han en sur blick.

- Självklart.. Suckade jag och trummade lite med händerna på soffkanten.
- Duvet, det är ju April nu. Men sen har du ju lov om 2 månader, sommarlovet? Ska du inte vara lite med henne då? Föressten, vart bor hon?
- Jo.. Kankse det. Hon bor i Göteborg. Sa jag och log ett snett leende. Han suckade lite och jag gav han en frågande blick.

- Du ska alltid gilla tjejer som bor långt ifrån va? Det är så himla typiskt dig..
- Jo men.. Asso.. Det är så.. Men vadfan, skit i. Suckade jag och ställde mig snabbt upp. Jag klappade Kenny lite lätt på ryggen och gick sen in i hissen med Kenny bakom mig. När vi kommit upp till min vånning så går Kenny in till sitt rum och precis innan jag kommit in i mitt så hör jag hur någon hejar på mig. Jag vände mig om och såg att det var en hellt vanlig tjej, kanske ett fan?

- Hej, ville du något? Log jag och antog att hon skulle be om en autograf eller något.
- Du tappade dom här! Sa hon och hållde upp mina nycklar. Jag log lite och hon var faktiskt söt. Hon hade brunt långt hår och stora mörkbruna ögon. Dom glänste lite lätt och hon gav mig sen nycklarna. Hon log lite och min blick kunde inte slitas bort från hennes ögon.

- Oj.. Ja tack. Sa jag och log lite. Men jag tänkte efter, det är Sara jag vill ha. Det vet jag. Jag log lite och vände mig om. Jag kände redan nu att jag skulle ångra det här. Jag låste upp dörren och hon gick snabbt därifrån. Visste hon ens att jag var känd?
När jag kom upp till mitt rum så gjorde jag snabbt iordning mig och snackade lite med Jenna.
- Men vi drar ut sen med Justin och Chaz? Eller hur? Sa jag och log stort. Hon nickade lite och lämnade sen rummet. Men nu återstår frågan, vad ska jag ha på mig. Jag vände mig mot dörren som öppnades och såg att det var Isabella.

- Vart var du? Log jag och hon ryckte lite på axlarna.
- Kollade runt lite. Duvet, han killen som kom till tävlingen duvet? Vart det något speciellt med honom eftersom alla skrek? Log hon och jag skakade på huvudet. Fast egentligen så var det ju så. Men jag ville se vart hon skulle komma.

- Nej, vadårå?
- Nja, jag träffade honom precis. Seriöst så ser han riktigt snygg ut, och han bor ju här brevid också. Sa hon och log stort och kände hur det högg till. Har Justin träffat Isabella? Isabella med det långa tjocka bruna håret och dom stora mörkbruna ögonen? Fan, det får inte vara sant.

The chosen is you, Chapter 22.


- Gud, dina händer är iskalla. Sa jag och la ena hans hand i båda mina och gnuggade lite försiktigt.
- Konstigt, med dig så borde jag vara varm. Sa han och log ett sådär gulligt leende. Jag stannade upp med min händerna och kollade han djupt in i ögonen samtidigt som jag kämpade med benen för att hålla mig uppe. Jag tog ett djupt andetag för att säga vad jag skulle säga. Jag var tvungen.

- Justin.. Gillar du mig?
När jag sa det så skakade jag nästan av rädsla av vad han skulle svara. Men nu i efterhand så fattar jag hur korkat det låter att fråga någon så efter första dejten. Just nu ville jag bara sjunka igenom jorden och ångrar grovt att jag frågat. Han log och kollade ner lite och sen upp på mig.
Han la sen sin hand på min kind och kollade mig länge i ögonen. Utan att säga något så kysste han mig mjukt. Jag besvarade hans kyss och han backade sen undan lite.

- Jag hoppas att det besvarade din fråga. Log han och släppte taget om mig. Jag kollade mot honom och log.
- Det gjorde det, antar jag.
- Ska vi gå upp? Sa han och log. Jag nickade lite och simmade mot klippan.
- Men dumhuvud, hur ska vi komma upp? Sa jag och nickade mot klippan vi hoppat ner ifrån. Justin vände sig mot mig och flinade. Han kollade sen upp och började klättra. Hur fan ska jag klara det där? Jag kollade upp mot honom som nu var uppe och log lite.

- Och det där ska JAG klara? Nja.. Skulle inte tro det. Sa jag och försökte komma upp men det gick verkligen inte. Han sträckte ner sin hand och jag tog tag i den. Jag klättrade samtidigt som han drog upp mig och precis innan jag kom upp så kände jag hur det brände till i benet. Jag kollade ner och såg att jag hade dragit benet mot den vassa klippan. Fan, jag kände hur det rann blod och tog sista steget för att komm upp.

- Det var väll inte så sv.. SARA! DU BLÖDER PÅ BENET! Utbrast Justin och satte sig på huk. Han tog sin tröja och tryckte den mot mitt sår och kollade på mig.
- Justin, det är ingen fara. Sa jag och försökte dra undan mitt ben men han höll ett hårt grepp om det.
- Jo, och jag vill inte att du ska få infektion. Vi måste åka till sjukhuset! Utbrast Justin och kollade mot mitt ben. Jag skakade på huvudet.
- Nej, det gör inte ens ont. Sa jag och drog undan mitt ben och lyckades denna gången.
- Lovar du? Förlåt.. Men jag vill inte att du ska må dåligt. Sa han och jag nickade. Jag kollade mot hans tröja och såg att den var hellt blodig.

- Justin, jag måste köpa ny tröja åt dig! Utbrast jag och han skrattade lite.
- Verkligen inte! Log han och jag nickade. Jag skulle precis öppna munnen men stängde den igen av att Justin gav mig en blick. Jag suckade lite och ställde mig upp. Det stack till lite i benet men det var inget jag ville visa. Jag bet ihop och kollade mot mina kläder.
- Jag har ju inga torra underkläder? Sa jag och log ett snett leende. Han skrattade lite och han kom lite närmare. Jag kände hans andetag på halsen och han viskade svagt. " Skit i underkläder då" Sa han och backade sen undan. Han log stort och drog på sig sina byxor över sina blöta kalsonger.

- Haha Justin , det vill du allt va? Flinade jag och gjorde som honom istället. Jag drog försiktigt på mig mina byxor för att inte få ont och tog sen på mig min tröja. Jag kollade mot Justin som hade tröjan i sin ena hand och stog och granskade mig. Jag rodnade lite och han gav mig en allvarlig blick.

- Sara, det gör visst ont! Jag ser det! Sa han allvarligt och jag skakade på huvudet.
- Justin, ta det lungt. Lita på mig. Sa jag och kollade på honom. Han gav mig ett snett leende men nickade tillslut.
- Kom då. Sa han och tog min hand. Jag kände hur jag än en gång blev hellt varm i hela kroppen.
Jag gillar den här killen. Det vet jag! Jag kollade på han och han hade inte tagit på sig tröjan. Antagligen för att den var hellt blodig. Jag såg hur han rös till när jag snuddade vid hans mage lite.

- Du har en snygg mage. Log jag och kände mig nu säker. Jag behöver väll inte skämmas över mina åsiker?
- Tack.. Log han och jag kände mig lite dum.
- Justin, du kan låna min jacka! Du kan inte gå sådär. Suckade jag och han nickade.
- Jackan behöver du, och jo då. Jag klarar mig! Log han och jag nickade lite. Justin ropade på han livvakt som sen kom ut och log mot oss.

- Hej, jag är Justins livvakt! Log han och räckte fram handen.
- Ja, Kenny va? Log jag och han nickade.
- Precis. Vi gick sen vidare och åkte in mot stan. I bilen så satt vi bara och pratade om allt möjligt. Och det var så skönt, för han var så förstående. Jag log lite och kollade ut ur fönstret. Är det såhär att vara kär?..

The chosen is you, Chapter 21.


- Det är olycklig kärlek. Vissa är så kära att dom gör vad som helst för varandra, absolut allt. Dom gör allt tillsammans och delar på allt dom har. Medans vissa tar det som en lek. Men kärlek är samtidigt till vänner och familj, alltså på alla möjliga olika sett. Sa jag och kastade ner en sten i vattnet. Hon skrattade lite och vände sig mot mig.
- Det där sista visste jag, så efterbliven är jag inte..
- Haha okej.. Log jag och kollade mot henne. Hon vände huvudet mot mig och kollade mig djupt i ögonen. Jag böjde mig försiktigt fram och hon slöt ögonen. Jag kände hennes läppar mot mina och det kändes underbart..


Det kändes så skönt att sitta och prata ut med en kille. En kille som verkligen var äkta och hur underbar som helst. Jag kollade snabbt mot honom och kollade han rakt in i ögonen. Dom var så otroligt fina. Det kändes som om han kollade in i hela min själ. Jag log innombords och jag märkte hur hans ansikte närmade sig mitt. Jag hade aldrig kysst en kille, så visste heller inte hur det går till. Men jag har sätt andra, och det räckte för hellt plötsligt så kysste jag honom. Jag blev hellt pirrig i kroppen och ville bara skrika av glädje. Hans läppar var fuktiga och smakade vanilj. Jag rös lite och kände hur hans tunga letade sig fram i min mun. Jag hade ingen stor erfarenhet av sånt här, men jag visste endå hur det gick till.

Och aldrig trodde jag att jag skulle få uppleva en sån här känsla. Det var hellt otroli gt. Jag backade undan lite och log stort. Tänk om jag gillar honom? Vadå tänk.. Det måste jag göra! Annars skulle jag inte kyssa honom. Fan, tankarna bara rullade i huvudet och jag kunde inte tänka klart. Justin log lite och ställde sig upp. Jag kollade upp på honom men han sa inget och tog sen av sig tröjan. Jag kollade ner mot hans mage och kunde inte sluta glo. Vad höll han på med? Han drog snabbt av sig skorna och byxorna och log lite mot mig.

- Vad ska du göra? Sa jag lite glatt och vände bort blicken från hans mage mot vattnet igen.
- Bada, och jag hoppas för din skull att du frivilligt badar. För annars kastar jag i dig. Flinade han och jag skrattade lite.
- Haha, jag har kläder och allt på mig. Du kommer aldrig lyckas! sa jag och ställde mig upp för att springa iväg men kände hur han tog tag i min fot. Jag ryckte i den men han höll ett hårt grepp.

- Vad spelar det för roll om du har kläder på dig? Jag kan ju ta av dig dom åt dig? Flinade han och drog mig intill sig. Han drog försiktigt upp min tröja och jag skrattade och försökte komma loss. Jag drog mig undan lite men hade nu ingen tröja på mig. Det blåste till lite och jag rös till. Men endå så var det varmt.. Det kändes kallt på utsidan med på insidan var jag glödhet. Han log lite och tog tag i min hand. Han drog mig intill sig igen och jag kände hans nakna hud mot min. Trots att det var så kallt ute så var han fortfarande så varm. Han drog snabbt av mig byxorna och bärde sen upp mig i sin famn.

- JUSTIN NEJ! SERIÖST, jag har ing... Hann jag säga men han kasta i mig. Jag fick en chock av det kalla vattnet. Han dök i och åkte upp precis framför mig och flinade lite.

- Vad var det jag sa? Jag skulle lyckad! Sa han och skvätte lite vatten på mig och backade sen undan lite. Jag gav han en sur blick och skulle självklart hämnas. Jag dök ner under vattnet och åkte upp bakom honom. Han skulle precis vända sig om när jag tryckte ner hans huvud i vattnet. Jag kunde inte hålla mig för skratt och simmade snabbt där ifrån. Jag vände mig om och såg att han fortfarande inte kommit upp. Nu blev jag lite orolig, jag simmade försiktigt dit och såg han inte. Plötsligt känner jag något kallt mot ryggen. Jag vände mig och och där stog Justin med sin hand på min rygg.

- Gud, dina händer är iskalla. Sa jag och la ena hans hand i båda mina och gnuggade lite försiktigt.
- Konstigt, med dig så borde jag vara varm. Sa han och log ett sådär gulligt leende. Jag stannade upp med min händerna och kollade han djupt in i ögonen samtidigt som jag kämpade med benen för att hålla mig uppe. Jag tog ett djupt andetag för att säga vad jag skulle säga. Jag var tvungen.

- Justin.. Gillar du mig?
Jag vill ha en massa kommentarer om vad ni tycker nu. Jag vill veta om ni gillar min novell! Så kommentera nu så kommer ni lätt få bättre upptdering i fortsättningen! Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 20.


- Oj hej! Log jag och han log tillbaka.
- Hej, grattis.. Sa han och gav mig en varm kram. Jag log stort och backade sen undan.
- Oj.. Tack! Log jag.. Plötsligt hörde vi en massa skrik och alla kom mot mig och Justin.
- Jag måste nog gå nu, men kom ner till lobbyn klockan 6 och klä dig fint, jag vill bjuda dig på middag.
- Vill du? LOg jag lite och han nickade. Han spang sen upp till Kenny och Chaz och dom gick. Shit, först kommer vi etta och sen bjuder JUSTIN BIEBER ut mig. Detta är för bra för att vara sant..


När vi sen kom tillbaka till hotellet hoppade alla på mig direkt. Och jag valde att inte svara den här gången heller. Jag sneglade mot klockan och såg att den redan var halv 5. Jag hoppade snabbt in i dushen och sminkade mig lite lätt sen. Jag lockade håret i stora lockar och det blev riktigt snyggt. Jag kollade på mig själv länge, varför kan inte jag ha bruna ögon? Mina blå ögon ser så kalla ut.. Jag satte sen en handduk runt mig och gick ut till dom andra.
- Vart ska du? Utbrast Olivia när hon såg mig.
- Hon ska ut ikväll! Svarade Jenna och jag log lite.
- Va? Med vem? Undrade Isabella och jag vände mig mot henne.
- En kille bara.. Mummlade jag och kollade i väskan. Fan då! Jag har ju inget att ha på mig?
- Jaha, vad heter han? Log Olivia men jag struntade i att svara henne.
- Jenna, jag har inget att ha på mig! Utbrast jag och hon ryckte till.
- Jusdet! Men du kan låna en klänning av mig, jag tog med mig den fall i fall.. Log hon och jag log tillbaka.
- Tack, du är bäst! Sa jag och gav henne en kram. Jag testade sen klänningen och den satt riktigt snyggt. Det var spets med hög kjol under bysten. Jag log stort och kollade sen mot klockan igen. Den var 20 i 6. Jag hade alltså gjort allt detta på lite mer än en timma, fan vad snabb jag känner mig.
- Men hallå? Vad hette killen då? Flinade Olivia och jag suckade lite.
- Inget.. Log Jenna och jag nickade.
- Jag vet inte än, det är en.. blindate! Ljög jag. Inte för att skämmdes över att det var Justin, men jag känner knappt dom. Det kan bara bli fel, så istället håller jag tyst om det. När klockan började närma sig 6 så gick jag ner till lobbyn. Klockan var 5 i så jag satte mig ner i sofforna. Men hur kan han veta vilket hotell jag bor på? Plötsligt så kommer det en limousin på utsidan. Vad fan är detta nu då? Jag ställde mig upp och gick ut på utsidan.
- Är du Sara Jason? Sa chaffören och jag nickade.
- Ja de..
- Sätt dig där bak! Avbröt han och jag nickade. Konstig typ. Han öppnade dörren åt mig och jag satte mig. Wow, detta måste vara Justins verk. Men varför en limousin? Jag kunde tagit bussen..Vi åkte ett tag och vi åkte förbi flera olika resturanger och så började vi komma ut lite på landet. Vad är detta? Plötsligt så stannar bilen och chaffören kommer och öppnar dörren åt mig.
- Vi är framme! Sa han och jag nickade. Jag gick ut ur bilen och det var hellt underbart. Det var en liten sjö med lite träd här och där. I träden så hängde det massa ljus och sånt. Men jag såg ingen Justin? Jag hörde hur limousinen åkte iväg och jag kände mig plötsligt lite orolig. Jag vände mig om och såg ett stort hus. Jag granskade det noga och såg att det var en resturang. Men det var inga gäster här? Jag bestämmde mig för att gå in och jag fick nästan en hjärtattack där inne. Det var hellt.. Hellt underbart. Det var ljus, blommor, en brasa och allt möjligt. Det var fint uppdukat på bordet. Jag hade inga ord kvar, har han gjort detta själv? Jag vände mig om och där stog han.Sara vände sig om och jag log. Hon såg hellt mållös ut. Hon hoppade på mig och gav mig en lång varm kram. Jag blev nästan knäsvag. Och hon var så vacker.
- Justin, har du gjort detta själv? Du behö.. Sa hon men jag avbröt henne.
- Klart jag behövde.. Och jag har fått lite hjälp. Sa jag och tog hennes hand. Jag drog med henne till bordet och drog ut stolen åt henne. Hon skrattade lite satte sig ner. Hennes skratt var hellt underbart. Jag kunde inte slita blicken ifrån henne. Jag kollade upp mot hennes kristalblåa ögon, dom var så underbara.
- Justin.. Tack. Sa hon och log lite smått.
- Sara, jag ska säga tack.. Tack för att du kom! Log jag och hon log tillbaka.
- Alltid.. Sa hon och kollade ner på bordet. Hon kollade sen upp igen och log.
- Vad vill ni ha och dricka? Sa killen som serverade.
- Jag tar en Cola tack! Log Sara och jag nickade.
- Jag med. Log jag och han gick iväg. Jag vände mig sen mot Sara som satt och kollade på mig.
- Så, vad vacker du är ikväll. Sa jag och hon log lite.
- Tycker du? Sa hon och jag nickade.
- Du är välldigt vacker..
- Du är välldigt stillig ikväll.. Sa hon och jag log. Vi satt där och pratade lite och dom kom sen ut med drickan.
- Vad vill ni äta? Sa serviötren när han kom med drickan.
- Vi vill ha två pasta bolgonese! Log jag och Sara gav mig en orolig blick.
- Va, ne.. Sa hon men jag la fingret framför hennes mun.
- Jag ska lära dig äta pasta! Log jag och hon nickade lite osäkert.
- Okej.. Jag litar på dig Justin. Skrattade hon och jag nickade.
- Det är bra det! Flinade jag och skrattade lite. Såfort maten kom in så gav hon pastan en blick och kollade sen upp på mig.
- Justin, det ser ju ut som maskar..
- Ät nu, jag lovar.. Du kommer älska det. Sa jag och hon nickade. Hon rullade sen in pastan runt gaffeln och åt försiktigt. När hon ätit klart det som var i munnen så log hon stort. Jag skrattade lite och började äta jag med.
- Justin! Det är jätte gott! Sa hon och log stort.
- Jag vet, vad sa jag? Sa jag och hon skrattade. Vi åt upp maten båda två och en lugn musik gick igång. Jag ställde mig upp och la fram handen.
- Får jag lov? Log jag och hon nickade. Hon ställde sig upp och jag la handen runt hennes midja. Hon vilade ena handen mot min axel och vi dansade lungt tillsammans med musiken. Hon lutade huvudet mot min bröstkorg och jag log stort för mig själv.
- Vet du? Sa hon och kollade sen upp på mig.
- Vadå?
- Jag har aldrig varit kär.. Sa hon och kollade ner i golvet.
- Inte? Sa jag och lyfte upp hennes ansikte så hon kollade på mig.
- Nej, jag har aldrig haft en pojkvän heller.. Sa hon och suckade lite.
- Det trodde jag inte, du som är så underbar. Sa jag och backade undan lite. Hon log lite och skakade på huvudet.
- Nej, det är jag inte..
- Jo, det är du.. Sa jag och hon log ett snett leende.
- Varför vill du träffa just mig av alla dina fans? Av alla tjejer här i världen som vill ha dig? Sa hon och backade. Jag log mot henne och hon gav mig en frågande blick.
- För att du är speciell.. Det är något med dig. Log jag och hon kollade länge på mig. Sen nickade hon och släppte taget om mig.
- Ska vi gå ut? Sa hon jag nickade. Jag tog hennes hand och vi gick ut på utsidan. Vi kollade ut över sjön som glimmade som kristaller.  Vi satte oss ner mellan två träd och kollade rakt fram.
- Vill du vara kär då? Sa jag och kollade på Sara som kollade ut över vattnet.
- Jag vet inte hur det är att vara kär.. Många säger att man alltid blir sviken, och sårad.. Sa hon och log ett snett leende.
- Det är olycklig kärlek. Vissa är så kära att dom gör vad som helst för varandra, absolut allt. Dom gör allt tillsammans och delar på allt dom har. Medans vissa tar det som en lek. Men kärlek är samtidigt till vänner och familj, alltså på alla möjliga olika sett. Sa jag och kastade ner en sten i vattnet. Hon skrattade lite och vände sig mot mig.
- Det där sista visste jag, så efterbliven är jag inte..
- Haha okej.. Log jag och kollade mot henne. Hon vände huvudet mot mig och kollade mig djupt i ögonen. Jag böjde mig försiktigt fram och hon slöt ögonen. Jag kände hennes läppar mot mina och det kändes underbart..

Awi, är dom inte söta? :D Kommentera nu, för det har ni blivit dåligare på! Och jag har upptaderat hela helgen nu :) Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 19.

- Ja hallå? Sa jag lite tyst så att inte Johannes skulle höra.
- Vart i Stockholm är du? Hörde jag en röst säga som jag kände igen.
- På cheerleadingen, vem är.. Sa jag men personen la på. Jag kände hur oron steg lite, vem var det? Jag hörde sen hur dom ropade i högtalarna att tävlingen var igång. Och vi var lag 7 av 18 lag. Plötsligt hör jag hur massa männsikor skrika, även dom i mitt lag. Jag vände mig om och kunde inte se någon så jag ställde mig upp och kunde inte tro att det var sant. Vad i helvete?..


' en timma tidigare '
- Vad fan Justin, har inte du konsert ikväll..
- Nej.. Flinade jag och han mummlade något jag inte hörde. Jag kollade efter Kenny och han var strax bakom mig.
Sen tog vi våra väskor och började gå mot utgången.
- Okej Justin, så det är så här det ligger till. Du, jag och Kenny åker till Stockholm för att 'din tjej' ska ha en cheerleadingtävling här. Och hur visste du ens det? Och vart kommer den vara? Suckade Chaz och vi satte oss i en taxi.
- Ja, fast hon är inte min... tjej. Inte än i alla fall! Och hon sa att hon hade en tävling i stockholm idag, Vart? Det vet jag inte.. Jag får väll ringa och fråga. Flinade jag och han skakade på huvudet.
- Du är fan sjuk.. Mummlade han och jag nickade.
- Jodå, jag vet..
- Men ring då?
- Jo jag ska..
- Vart ska ni? Mummlade taxichaffören och gav mig en blick.
- Stockholm grand hotel! Flinade jag och kollade mot Kenny.
- Varför skulle vi hit egentligen? Sa Kenny frågandes och jag ryckte på axlarna.
- Ville på lite tävling duvet, cheerleading.. Min nya hobby? Flinade jag och han skrattade lite.
- Haha okej, du har konsert i övermorgon! Så vi åker på morgonen då, Sa Kenny och jag nickade. När vi kom fram så gick vi och lämnade våra saker på hotellet och jag och Chaz gick sen ner i lobbyn. Jag gick förbi en skyllt där det var någon cheerleading tävling, kan det vara den Sara är på?
- Men ring henne då? Suckade Chaz och jag nickade.
- Jag ska göra det.. Sa jag och tog upp min mobil.
- Men sätt på dolt?
- Jag har redan det på, haha. log jag och han nickade. Jag slog in hennes nummer och hon svarade på  3:dje tonen.
- Ja hallå? Sa hon tyst. Jag log lite av att höra hennes röst.
- Vart i Stockholm är du? Sa jag snabbt och Chaz nickade mot mig.
- På cheerleadingen, vem är.. Sa hon men jag la på.
- Kom! Sa jag till Chaz och ställde mig upp.
- Vart är hon? På cheerleadingstävlingen, vi åker dit.. Vi kan fråga taxin om han vet vart den är? Sa jag och Chaz nickade. Vi bad Kenny komma ner och sen gick vi till en taxi.
- Vet du vart cheerleadingstävlingen är? Mummlade jag och han nickade.
- Ja, hoppa in! Log han och vi gick in i taxin. Så fort vi kom fram så gick vi runt där lite som fån tills Chaz hittade en ingång.
- HÄR! Utbrast Chaz och sprang dit. Jag och Kenny kom efter och vi gick långsamt in. Påvägen så köpte vi 3 biljetter och såfort vi var inne där tävlingen skulle vara så hörde jag en massa skrik. Jag vände mig om och alla gick mot mig. Fan! Kenny backade undan dom och sen gick vi upp till våra platser. Jag kollade mig omkring för att hitta Sara men det verkade lönelöst. Vart är hon? Plötsligt så känner jag en hand mot min axel. Jag vände mig om och såg till min förvånning vem det var, Sara.
- Justin, vad gör du här? Log hon stort och jag log tillbaka.
- Jag kom hit, för att kolla på dig.. Det ville jag inte missa! Flinade jag och hon satte sig på huk brevid mig.
- Sveriges flagga är blå och gul, du matchar.. Flinade hon och jag skrattade lite.
- Haha, ja.. Men kom igen nu! Jag vill se dig tävla. Sa jag och hon kollade lite osäkert på mig.
- Åh.. öhm.. Ja.. okej? Log hon lite osäkert och spang ner till dom andra. Äntligen!
Fan, vad gör han här? Tänk om jag gör något fel? Fan! Detta får inte vara sant. Så fort jag kom till laget så började alla hoppa på mig och fråga mig en massa saker om Justin men jag iggade dom bara. Orkar inte med sånt just nu. Jag kollade upp mot Justin som hade ett stort leende på läpparna. Jag suckade lite och nu började det första laget. Dom var riktigt duktiga, och jag kände mig mer och mer osäker för varje lag som gjorde. Nu var det dags för lag 6 och sen är det vi. Dom körde igenom sitt program och gjorde några fel faktiskt, och det kändes lite lättande. Men nu är det dags för oss. Vi gick ut på planen och musiken gick igång. Vi dansade lite och gjorde volter och sånt. Sen så körde vi stunt där dom kastade upp Jenna, Sandra och Julia. Och nu var det dags för pyramiden, där jag ska stå längt upp.. Jag tog ett djupt andetag och dom lyfte upp mig. Jag lyfte ena foten och dom hållde i den andra. Det blev lite skakigt men gick endå superbra. Såfort vi blev klara så apploderade alla. Justin ställde sig upp och log mot mig samtidigt som han applådera. Jag log för mig själv och dom andra lagen körde igenom sina program. Dom var riktigt duktiga och jag var säker på att vi inte skulle vinna, nästan säker iaf. När alla var klara och när dom skulle ropa upp lagen så stog vi alla samlade. Nu var det dags.
- Okej, på 3:dje plats har vi... LAG 13, STOCKHOLMS EGNA LAG! Ropade dommarna och dom gick upp på prispallen.
- På andra plats har vi... LAG 3, FRÅN TYSKLAND! Log dommaren och alla började skrika nu med. Men nu var det nästan omöjligt att vi skulle vinna, det fanns så bra lag här!
- Och på 1:sta plats så är det allas favorit, ... LAG 7, GÖTEBORG! Skrek dom i högtalarna och nu skrek alla, nästan så mycket att jag fick hörselskada. Jag kunde inte fatta att det var sant. Alla i vårt lag började skrika och vi hämtade sen priset. Detta var helt sjukt. Jag vände mig om och där stog Justin.
- Oj hej! Log jag och han log tillbaka.
- Hej, grattis.. Sa han och gav mig en varm kram. Jag log stort och backade sen undan.
- Oj.. Tack! Log jag.. Plötsligt hörde vi en massa skrik och alla kom mot mig och Justin.
- Jag måste nog gå nu, men kom ner till lobbyn klockan 6 och klä dig fint, jag vill bjuda dig på middag.
- Vill du? LOg jag lite och han nickade. Han spang sen upp till Kenny och Chaz och dom gick. Shit, först kommer vi etta och sen bjuder JUSTIN BIEBER ut mig. Detta är för bra för att vara sant..


The chosen is you, Chapter 18. (Kort del)

Jag la ner min datort och la mig på rygg i sängen. Varför ville Justin ha mitt nummer? Han gillade mig inte.. Det vet jag! Men jag kan fortfarande inte förstå att jag träffat min idol, detta är ju helt sjukt! Jag låg och tänkte lite och slöt sen ögonen. Snabbt efter så somnade jag med kläder på.

Måndagen gick välldigt snabbt och nu var cheerleadingen. Vi skulle vara lediga från skolan och ta bussen upp till Stockholm. På morgonen så kom mamma och väckte mig och jag började packa iordning lite. Jag sneglade mot klockan och den var halv 5?! Hellt sjukt att vi ska gå upp så tidigt bara för att hinna åka till Stockholm. Jag packade ner kläderna jag skulle ha och en locktång. Jag la även ner lite andra småsaker såsom smink och andra saker jag kunde ha på mig efter. Jag tog snabbt på mig en svart tröja och ett par svarta tights.

Klockan började närma sig 6 och Jenna och hennes pappa kom och hämtade mig. Jag sa hejdå till mamma eftersom pappa och Jasmine sov. Vi började sen åka mot centralstationen och tog sen tåget mot stockholm. När vi kom fram så närmade sig klockan 12 och vi åkte direkt till hotellet som vi skulle sova på inatt. I vårt rum så sov jag, Jenna, Olivia och Isabella. Vi la in våra saker och bytte sen om till cheerleadingskläderna. Sen så gick alla i laget till gympasalen och vi körde igenom vårt program.
- Julia, sträck mer på dina ben! Och Sara, var inte så slapp med ryggen. Stå rakt! Skrek Johannes, våran tränare.
- Okej! Sa både jag och Julia i kör. Vi körde det sen igen och körde sen pyramiden. Självklart så stog Sandra längst upp, som vanligt.
- Sara och Sandra, kom lite! Sa Johannes när vi hade en liten paus.
- Vad är det? Log jag och Sandra kom snabbt efter.
- Testa och bytt plats en gång, jag tro det blir lite lättare och du står längst upp eftersom du är minst Sara! Sa han och kollade på mig. Jag log stort medans Sandra suckade lite. Vi gjorde det igen och det blev felfritt.
- SUPERBRA! Utbrast Johannes och klappade händerna. Vi alla log och vi började dra oss mot tävlingen. När vi kom fram så var i princip alla lagen där. Det var lag från hela Sverige och även lite från Norge, Danmark, Tyskland och faktiskt från Spanien. Det var hellt sjukt hur mycket folk det var här. Vi satte oss ner vid våra platser och jag kände plötsligt hur mobilen vibrerade. Jag tog upp den och såg att det var dolt.
- Ja hallå? Sa jag lite tyst så att inte Johannes skulle höra.
- Vart i Stockholm är du? Hörde jag en röst säga som jag kände igen.
- På cheerleadingen, vem är.. Sa jag men personen la på. Jag kände hur oron steg lite, vem var det? Jag hörde sen hur dom ropade i högtalarna att tävlingen var igång. Och vi var lag 7 av 18 lag. Plötsligt hör jag hur massa männsikor skrika, även dom i mitt lag. Jag vände mig om och kunde inte se någon så jag ställde mig upp och kunde inte tro att det var sant. Vad i helvete?..
Riktigt kort, men ville sluta med spänning! ;) Vem vill ha mera?.. Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 17.

- Nja.. jag orkar inte resa på mig.. Fnittrade hon och la sig med ryggen imot mig. Jag skrattade och la mig i Chaz säng brevid och hon vände sig sen om mot mig. Vi låg där och kollade på varandra länge, väldigt länge. Jag kollade henne djupt in i ögonen och dom var hellt underbara.
- Du har välldigt fina ögon.. Mummlade hon och kollade tillslut bort.
- Tack, men du har finare.. Sa jag och hon skakade på huvudet. Jag log lite och la mig sen på rygg. Det var länge sen jag gillade någon, och det skulle nog bli fel att vara förälskad nu. Jag vet inte hur folk kommer ta det, men känslan jag känner just nu känns inte normal.. Utan jag känner mig.. nykär..

- Vad tänker du på? Flinade Sara och jag skrattade lite.
- Inget.. Sa jag och suckade lite. Hon log lite snett och slöt sen ögonen.
- Okej.. Godnatt.. Sa hon tyst och la sig med ryggen imot mig. Jag låg och tänkte lite men somnade snabbt därefter. Det har varit en tuff dag..
Nästa morgon vaknade jag av att jag fick solen i ögonen. Jag hjäspade lite och satte mig sen upp. Plötsligt så inser jag att jag inte är i mitt egna hotellrum och börjar skratta lite.
- Shit, detta är helt sjukt.. Mummlade jag för mig själv och sträckte lite på mig.
- Vadå? Flinade Justin som låg och kollade på mig. Jag kollade lite osäkert tillbaka och ställde mig upp. Jag gick sen in på badrummet istället för att svara. För det skulle bara bli pinsamt. Jag kollade mig snabbt i spegeln och jag såg hellt hemsk ut.
- Fan som jag ser ut.. Sa jag och tvättade ansiktet snabbt. Jag öppnade sen dörren och kollade ut. Justin kom gående mot mig och log lite.
- Hej Shaw.. Sara! Flinade han och jag kollade frågandes på honom.
- Shaw? Vad betyder det?
- Nej inget.. Mummlade han och gick iväg. Jag följde han med blicken och gick sen ut ur badrummet helt.
- Oookej.. Mummlade jag för mig själv och gick ut till dom andra.
- Varför är jag här? Sa jag så fort jag var framme.
- Du orkade inte gå upp.. Sa Justin och log mot mig?
- Upp?
- Upp ur sängen.. Tillade Chaz och jag nickade.
- Jaha.. Okej, men vad är klockan? Log jag och Justin kollade ner i sin iphone.
- Halv 11. Vadårå? Log Justin och jag fick plötsligt en välldans panik.
- Shiiit! Utbrast jag och slängde på mig mina skor. Jag tog min väska och sprang sen ner mot mitt rum utan att ens säga hejdå. Fanfanfan.. Jag måste ju packa och allt! Hur ska det här gå då? Jag låste snabbt upp dörren och gick in. Jag kollade mig omkring och såg att allt redan var packat.
- HALLÅ? NÅGON HÄR? Ropade jag och la ner min väska på golvet.
- Här inne! Ropade Jenna från badrummet. Jag småsprang dit och stannade vid dörren.
- Vart fan har du varit? Jag fick ljuga för din mamma och pappa och sa att du sov på soffan.. Röt Jenna och jag kollade ledset på henne.
- Förlåt, men jag somnade.. hos Justin.. Mummlade jag och kollade ner i marken.
- Jaja, orkar inte ta det där nu.. Men jag packade våra saker och din mamma och pappa och även Jasmine är där nere nu! Vi åker om en halvtimme. Log Jenna och jag nickade.
- Tack så jätte mycket! Sa jag och plötsligt knackade det på dörren. Jag sprang mot dörren och såg till min förvånning vem det var. Hur visste han vart jag bodde?
- Hu..hur visste du vart jag bode? Sa hon och log stort.
- Jag frågade i lobbyn, varför stack du? Hade bråttom eller? Sa Jag och lutade mig lite mot väggen. Jag drog upp luvan och log.
- Vi ska åka hem om en halvtímme.. Sa hon och jag blev från glad till ledsen.
- Jaha okej.. Vart bor du då? Sa jag och kollade ner i marken och sen upp på Sara igen.
- Göteborg.. Flinade hon och jag kollade frågandes tillbaka.
- Göteborg?
- Ja, asso en stad i Sverige typ.
- Typ? Log jag och hon skrattade lite. Vi pratade en stund tills hennes kompis Jenna kom ut.
- Vi måste åka n.. Sa hon och blev hellt tyst när hon såg mig.
- Hej! Log jag och hon log lite tillbaka.
- Ja.. öhm.. Sara, vi ska åka nu! Eftersom vi tar planet hem så måste vi vara där vid halv 1. Och klockan börjar närma sig 12! Sa hon och Sara nickade.
- Ja, som du hörde så ska vi åka nu.. Sa Sara och kollade ner i golvet.
- Öhm, ja.. Sa jag och kollade på henne. Hon kollade sen upp på mig och log ett snett leende. Jenna tog doms väskor och gick sen ut ur rummet.
- Jaja, det har vart dom bästa dagarna i mitt liv ska du veta. Detta har vart en dröm för mig! Och ja, hejdå.. Sa Sara och gav mig en kram. Jag besvarade den och kramade henne länge. Hon släppte mig tillslut och log.
- Okej.. Hejdå! Sa jag och hon började gå.
- VÄNTA! Utbrast jag precis innan hissen skulle stängas.
- Vadå? Log Sara och jag gick fram till dom.
- Kan jag få ditt nummer? Log jag och hon nickade.
- Självklart! Sa hon och skrev in det i min mobil. Jag ville inte ge ut mitt nummer, även fast det var ett fan eller inte. Ínte till någon jag inte känner så bra iaf.. Hon gav mig sen en sista kram och åkte ner. Jag stog länge och bara glodde rakt framför mig och vaknade sen till liv. Jag tog trappan upp till vår vånning och gick sen in i vårt rum.
- Vart gick du? Sa Chaz så fort jag kom.
- Jag snackade med Sara, dom åkte nu.. Mummlade jag och kände lite hur det högg till. Men en sak är säker, imorgon så ska jag göra en speciell sak. Och Chaz ska följa med!
Jag gick ut från hissen och gick mot mamma och pappa.
- Hej, vad sena ni är? Vi har bråttom nu! tåget går om bara 2 timmar.. Sa pappa och vi nickade. Vi chekade snabbt ut och gick sen och tog en taxi. Vi började sen åka mot flygplatsen. När vi kom fram så checkade vi in våra väskor och saker och flyget skulle nu gå om en timme. Så fort vi fick gå på så gjorde vi det, och eftersom det låg välldigt nära Göteborg så tog det drygt 40 minuter att åka. När vi kom hem så lämnade vi först av Jenna och sen åkte vi hem till oss. Jag la ihop mina kläder som jag skulle ha på cheerleadingen och packade sen upp mina saker. Jag hörde hur det pep till i mobilen och gick snabbt och kollade.
" Pappa hämtar oss efter skolan imorgon så åker vi sen till tränningen. Vi han ju inte den idag, men jag känner mig rät säker på stegen. Hur är det för dig då? Xo Jenna! " Skrek hon och jag svarade snabbt. " Okej, så bra då.. Jodå, känner mig rät säker jag med.. Och du, snacka inte om Justin och mig i skolan imorgon? Att jag träffat han och så.. Det kommer bli kaos då.. Lova det!" Skrev jag och fick snabbt ett svar. " Jag lovar! Jaja, ska sova snart.. är faktiskt trött.. " Skrev hon och jag sket i att svara. Jag packade sen ihop min skolväska och sneglade mot klockan. Den var redan halv 8. Jag gick ner och tog snabbt en macka och tog sen upp min dator så fort jag kommit upp. Jag kollade runt lite och hjäspade sen.

Jag la ner min datort och la mig på rygg i sängen. Varför ville Justin ha mitt nummer? Han gillade mig inte.. Det vet jag! Men jag kan fortfarande inte förstå att jag träffat min idol, detta är ju helt sjukt! Jag låg och tänkte lite och slöt sen ögonen. Snabbt efter så somnade jag med kläder på.

The chosen is you, Chapter 16.

- Öhm.. Vilket shampoo använder du? Flinade jag och han skrattade.
- Det är olika, men berätta lite om dig då?
- Ja, öhm.. Jag heter då Sara Julie Jason och är 14 år. Sa jag lite lågt. Jag är fyller år den 23 september år 1996 då. Jag är ett fan av dig och gillar din musik, haha.. Jag hatar pasta och älskar att fota! Och ja.. Det var typ det! Log jag lite och kollade sen mot Justin som kollade ner i golvet.
- Sara.. Mummlade han för sig själv. Han kollade sen upp mot mig igen och log.
- Hatar du pasta? Utbrast han sen.
- Haha ja, är inte så förtjust i det.. Flinade jag och han skrattade lite.
- Du är fan sjuk! Log han och jag himlade bara med ögonen. Jag kollade sen upp mot Justin och log brett. Han var riktigt stilig, det var nästan för svårt att beskriva. Men något var på gång.. Det kände jag, bara att jag inte visste vad..

Vi satt och pratade en stund och det kändes riktigt bra. När man väl får chansen att prata med honom så blir allt så annorlunda, det känns absolut inte som om Justin är känd på något sätt. Jag bara satt och tänkte medans han pratade lite om kärlekslivet. Varför? Det vet jag inte.. Men även fast det intresserar mig lite så lyssnade jag inte riktigt. Jag var borta i mina egna tankar. Jag hörde hur det blev hellt tyst och jag kollade upp mot Justin.
- Vad tänker du på? Sa han med sin hesa och varma röst och jag sjönk nästan ner i marken. Jag log lite och ryckte på axlarna.
- Inget speciellt, på mig, mitt liv.. och kanske dig.. Flinade jag och skrattade lite.
- Jaså? Log han och jag nickade. Jag hjäpade lite och han log mot mig.
- Trött? Sa han och jag skakade på huvudet.
- Nej, inte så.. Ljög jag. Egentligen var jag välldigt trött och det kändes en anning fel att Justin inte var trött efter konserten och så.
- Okej.. Log han och jag log tillbaka. Jag la mig ner i soffan så att Justin satt vid mina fötter och vi fortsatte prata. Plötsligt ringer hans mobil och han log lite. Vem var det?
Vi satt och pratade lite tills m in mobil ringde. Jag kollade mot den och såg att det var Chaz. Jag log lite och ställde mig sen upp.
- Ja hallå? Log jag och gick iväg. Jag kollade lite mot Sara som hade vänt blicken mot mig och hon granskade mig tills jag var i ett annat rum.
- Tja bro, vart är du? Sa han och jag log för mig själv.
- Med Sara! Sa jag stolt och han skrattade lite.
- Stolt?
- Alltid, hon är hur skön som hellst.. Vi har snackat lite och så..
- Okej, tänk på att hon nog åker imorgon! Och du, hur länge skulle vi stanna här i Danmark?
- 5 Dagar tror jag.. Har en annan konsert i Köpenhamn och sen lite signeringar.. Vadårå?
- Nä, jag bara undra.. Men du, klockan börjar närma sig runt 2. Jag nannar nog nu! Sa han och jag nickade även fast han inte såg mig.
- Okej, kommer nog snart.. Sara verkar lite trött.. Godnatt Clown! Sa jag och la på innan han svarade. Jag gick sen tillbaka till lobbyn där Sara var och såg att hon hade vänt ryggen mot mig. Jag log lite och kollade ner på henne. Hennes ögon var slutna och hon andades tungt. Jag kollade på henne länge och hon var riktigt vacker, nästan för vacker..
Jag la försiktigt mina händer runt henne och bärde upp henne. Hon lutade sitt huvudet mot mitt bröst och jag log lite av bara tanken. Precis när jag kom in i hissen så insåg jag att jag inte hade en blekaste anning om vart hon bodde. Och vad skulle jag göra? En hellt "vanlig" kille, trolla fram det? Nja.. Och jag kunde knappast ringa hennes kompis. För det första så visste jag inte vad hon hette och för det andra vill jag inte snoka i Saras mobil. Jag suckade lite och åkte upp till vår vånning. Jag knackade på dörren försiktigt för att inte väcka Sara och efter ett tag kom Chaz och öppnade dörren.
- Hey, skulle precis sova? Sa han och sneglade ner mot Sara. Jag log stollt mot Chaz och gick sen in. Jag la försiktigt ner Sara i min säng och gick sen ut till Chaz.
- Varför är hon med? Gick det på FÖRSTA dejten? Flinade Chaz och jag skrattade till.
- För det första så var det ingen dejt, vi snackade bara. Och för det andra så vet inte jag vart hon bor, jag vill inte väcka henne! Sa jag lite tyst och han nickade förstående.
- Okej.. Log Chaz och gick sen in mot vårt rum. Jag följde honom med blicken för att se vad han skulle göra men han släckte bara lampan. Han kom sen tillbaka med ett leende på läpparna.
- Vadå? Sa jag och ´kollade upp mot Chaz.
- Nej, inget.. Jag sover på soffan så kan du sova där inne med Sara! Skrattade Chaz och jag nickade.
- Haha, ta det lungt. Det kommer inte hända något..
- Nähä, hur var det att kyssa henne då? Flinade Chaz och jag skrattade lite.
- Chaz, jag har känt henne i en dag typ. Tror du jag går och kysser henne då?
- Tro mig Justin, det har hänt förut.. Log Chaz och jag skrattade lite.
- Godnatt.. Sa jag och gick in i toaletten inann Chaz hann svara. Jag drog snabbt av mig kläderna utan kalsongerna och satte sen på mig en t-shirt. Jag kollade länge på mig själv och borstade sen tänderna. Jag gick sen ut ut badrummet och in till Sara som låg och kollade på mig i sängen. Jag log lite och hon log tillbaka.
- Vart är jag? Sa hon tillslut.
- I mitt hotellrum, du sov och jag ville inte väcka dig.. Visste inte vart du bodde.. Flinade jag och hon skrattade lite.
- Okej.. Men ja..
- Ska jag följa dig in till ditt rum?
- Nja.. jag orkar inte resa på mig.. Fnittrade hon och la sig med ryggen imot mig. Jag skrattade och la mig i Chaz säng brevid och hon vände sig sen om mot mig. Vi låg där och kollade på varandra länge, väldigt länge. Jag kollade henne djupt in i ögonen och dom var hellt underbara.
- Du har välldigt fina ögon.. Mummlade hon och kollade tillslut bort.
- Tack, men du har finare.. Sa jag och hon skakade på huvudet. Jag log lite och la mig sen på rygg. Det var länge sen jag gillade någon, och det skulle nog bli fel att vara förälskad nu. Jag vet inte hur folk kommer ta det, men känslan jag känner just nu känns inte normal.. Utan jag känner mig.. nykär..
Dåligt, men är trött. Och nu behöver jag VERKLIGEN hjälp här! Hur ska det bli med Justin och Sara? Hur ska dom kunna umgås, alla får svara innan jag kan fortsätta. För har verkligen ingen anning! Så kom igen nu! Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 15.

- Nja, för det första så sa jag inte något om ålder! Och för det andra, hon är 14.
- Va? Hur vet du det? - Nä, jag gissar bara! Flinade Chaz och jag skrattade lite.
- Okej.. Log jag och han nickade.
- Justin, vad finns det att göra klockan 12 på natten? Och du kan ju inte satsa på henne?
- Vi kan snacka, jag vill lära känna henne! Och det är klart jag kan, hon är speciell. Log jag och satte mig på poolkanten.
- Haha, snacka? Okej.. Men hur ska du lära känna henne på en natt? Hon åker ju antagligen snart hem igen? Jag nickade och kollade ner mot Chaz som fortfarande var i poolen.
- Jag vet , det är ju bara att vänta och se.. Hon kan ju följa med på min Eurpoaturné? Skrattade jag och Cahz skakade bara på huvudet.
- Du är ju dum i huvudet.. Lycka till Justin, lycka till...


' Hotellrummet '
Omb, detta måste vara för bra för att vara sant. Varför jag?
- Kommer du eller?Suckade mamma.
- Ja, vad var det?
- Jag ville bara säga godnatt! Log mamma och jag nickade.
- Godnatt! Log jag.
- Hur var det på konserten föressten? Sa mamma när hon var halvvägs ute.
- Fantastiskt, vi tar det imorgon! Flinade jag och ´putade ut mamma lite lätt.
- Haha okej, gnight! Log mamma och jag stängde dörren och vände mig sen mot Jenna.
- Du ska träffa JUSTIN BIEBER om en och en halv timma! Skynda dig nu! Utbrast Jenna och jag skrattade lite.
- Seriöst? Något är fel, varför träffa mig?
- Kanske för att han gillar dig? Log Jenna och jag skrattade lite.
- Haha, han känner mig inte ens?
- Nej, men han kanske vill lära känna dig?
- Haha, vi åker ju imorgon?
- Ja, men endå.. Man får ju se vad som händer! Sa Jenna och blinkade mot mig. Jag gick sen in och dushade. Jag älskade när det varma vattnet rann ner för kroppen. Det var riktigt härligt. När jag dushat färdigt så sneglade jag mot klockan och såg att den var lite över 11. Nu var det lite bråttom. Jag la snabbt en handduk runt mig samtdigt som jag borstade igenom håret. Jag gick ut till sovrummet och drog fram ett par blåa spetstrosor och en blå spetsbh. Jag satte sen på mig mina underkläder och rotade efter något att ha på mig. Jag bestämmde mig sen för ett vitt spetslinne och ett par gråa jeans. Över det så hade jag en grå skinnjacka. Det satt riktigt snyggt tillsammans. Jag kollade lite mot spegeln och log för mig själv. Jag tog sen upp en grå väska och tog med mig den till badrummet.
(igga priset och sollbrillorna där, haha)

Jag la på lite puder och sen drog jag några drag med mascaran. Så mycket mer behövdes inte. Jag kollade på mitt blöta hår och gick sen ut till Jenna som satt och kollade på tv.
- Hej snygging, vem ska du träffa då? Log Jenna och jag skrattade lite.
- Jadu.. Men får jag låna din fön? Log jag och hon nickade.
- Självklart?
- Tack! Sa jag och ställde mig i badrummet igen. Jag fönade snabbt igenom håret och sneglade mot klockan. 10 i 12. Hinner inte platta det nu, så istället satte jag upp håret i en stor boll och log lite.
- Tack för lånet, jag drar ner nu.. Ha det bra så länge! Du kan ju alltid gå till Chaz? Flinade jag och hon skrattade.
- Jaja, ingen fara. Ha det bäst, och nja.. Kanske skippar det! Flinade Jenna och jag log lite. Jag drog sen på mig ett par skor och gick försiktigt ut för att inte mamma eller pappa skulle höra. Jag gick in i hissen och åkte sen ner. När jag kom ner i lobbyn så var det ingen där och det var lite läskigt. Jag suckade lite och kollade mot klockan som var 5 över. Plötsligt kände jag 2 händer mot mina ögon och jag ryckte till. Jag drog bort händerna och kollade bak, det var Justin.
- Hej, vad vacker du är.. Log Justin och jag rodnade lite.
- Oj, tack.. Du med! Skrattade jag lite lätt och han log. Jag kollade ner i marken och sen upp på Justin igen och han kollade på mig som han gjorde i poolrummet förut, vill säga, väldigt seriöst.
- Jag.. öhm.. var det något speciellt du ville? Sa jag lite blygt och kollade ner i marken.
- Nej, jag ville bara träffa dig. För dom ögonen är inte så lätta att glömma? Sa han och jag kollade upp igen. Gud vilken underbar kille, får mig knäsvag efter trejde mötet eftersom cafét inte riktigt gills.
- Justin, haha.. Berätta lite om dig själv? Sa jag och satte mig i soffan. Han log lite och satte sig brevid.
- Ja, okej.. Tja, jag heter då Justin Drew Bieber och är 16 år. Fyller år den 1 mars och är född år 1994. Jag har brunt hår och bruna ögon! Flinnade han och jag skrattade lite.
- Men det där vet jag, haha .. Log jag och han log tillbaka.
- Vad vet du inte då?
- Öhm.. Vilket shampoo använder du? Flinade jag och han skrattade.
- Det är olika, men berätta lite om dig då?
- Ja, öhm.. Jag heter då Sara Julie Jason och är 14 år. Sa jag lite lågt. Jag är fyller år den 23 september år 1996 då. Jag är ett fan av dig och gillar din musik, haha.. Jag hatar pasta och älskar att fota! Och ja.. Det var typ det! Log jag lite och kollade sen mot Justin som kollade ner i golvet.
- Sara.. Mummlade han för sig själv. Han kollade sen upp mot mig igen och log.
- Hatar du pasta? Utbrast han sen.
- Haha ja, är inte så förtjust i det.. Flinade jag och han skrattade lite.
- Du är fan sjuk! Log han och jag himlade bara med ögonen. Jag kollade sen upp mot Justin och log brett. Han var riktigt stilig, det var nästan för svårt att beskriva. Men något var på gång.. Det kände jag, bara att jag inte visste vad..

The chosen is you, Chapter 14.

- Chaz, är det din mobil? Sa jag och hållde upp mobilen. - Nej, min är här? Sa han och hållde upp sin. Jag kollade ner i mobilen och såg att det var en bakgrunds bild på en tjej. Jag granskade henne noga tills jag såg vem det var. - Vänta lite nu.. Sa jag och ställde mig upp. Jag kastade mobilen till Chaz och gick fram till poolkanten. Plöstligt känner jag 2 händer runt mitt ben och 1 sekund efter så var jag i vattnet. Jag kollade upp och såg att det var hon tjejen igen.. Varför just hon? Inte för att jag har något emot det, men endå?... - Vad fan gör du? Flinade jag och kollade på henne. - Vad ser det ut som? Svarade hon. - Att du försöker dränka mig? - Ja precis!  Flinade hon och backade undan. - Nu du! Sa jag och flinade. Hon såg panikslagen ut, men nu var det dags för hämnd.Fan, nu ligger jag risigt till. Jag flinade lite och dök sen ner i vattnet. Jag kände hur någon tog tag i min fot och vände mig om och såg att det var Justin. Jag simmade upp till ytan med Justin bakom mig.
- Släpp mig! Skrattade jag när vi kommit upp.
- Never! Flinade han och tryckte försiktigt in mig i poolkanten.
- Vad gör du? Sa jag samtidigt som jag sprattlade med benen men kom ingen vart eftersom han höll ett hårt grepp om mina armar.
- Hämnas! Flinade han och släppte nu taget om mina armar. Han dök sen ner i vattnet och jag kände hur någon tog tag om min midja, självklart Justin. Han började kittla mig och jag kunde nu inte hålla mig för skratt och Justin åkte upp till ytan igen.
- SLUUUUTA! Skrattade jag och Justin flinade.
- Nu är vi kvitt! Sa han och simmade snabbt där ifrån. Han gick upp från poolen och satte sig brevid Chaz med blöta kläder. Jenna simmade sen bort till mig med stora ögon.
- Omg, såg du det där? Sa Jenna och såg allvarlig ut.
- Vadå?
- Att Justin Bieber är i samma rum som oss! Detta är för bra för att vara sant.. Skrek Jenna lite tyst och jag nickade. Vi vände oss sen mot Justin och Chaz och såg att Justin tagit av sig den blöta tröjan. Omb, det var det sexigaste jag någonsin sett.
Man såg hur några droppar rann från hans hårtoppar ner till magen och dom rann sakta ner. Både jag och Jenna såg antagligen ut som 2 fån eftersom båda stog med öppna munnar.
- Hallå tjejer! Kom hit! Skrek Chaz och vi simmade långsamt dit och stannade sen vid poolkanten. Jag kollade bara på Chaz eftersom det skulle vara väldigt pinsamt om Justin såg hur jag kollade in hans mage. Och det är inte något jag vill vara med om.. Men trots att det nästan var omöjligt så lyckades jag på något konstigt sett.
- Vad gör ni här? Sa Chaz och log lite.
- Vad ser det ut som, badar? Flinade Jenna och jag skrattade lite.
- Jodå, jag vet.. Men det var ju avstängt? Skrattade Chaz lite nu.
- Men Chaz chilla, det är 2 heta tjejer här och du kan ju inte mena att du vill slänga ut dom? Skrattade Justin och log lite mot mig. Jag kände hur det hettade till om kinderna och kollade ner. Gud så pinsamt.
- Aww, ni rodnar.. Log Justin och jag ville bara sjunka igenom jorden just nu. Trots att Justin var en kändis, så var han fortfarande en vanlig kille, och precis som alla andra killar.. Tror jag?
- Nej.. Mummlade Jenna och kollade bort.
- Låt dom vara kvar då, du har ju endå rätt! Flinade sen Chaz.
- Precis! skrattade Jenna och sköt upp lite vatten på Chaz.
- Ursäkta?
- Ursäkta.. Sa Jenna med en pipig röst för att härma Chaz. Han flinade lite och tog sen av sig tröjan. Jag sneglade lite mot Chaz och han hade också en riktigt snygg mage, men inget jämfört med Justins. Chaz drog snabbt av sig byxorna och hoppade sen i vattnet. Medans Justin satt kvar.
- Kom då fegis? Flinade Chaz medans jag och Jenna var helt tysta som 2 fån.
- Klart jag kommer. Flinade Justin och drog ställde sig upp. Han drog av sig byxorna och hade som tur var badbyxor över sina kalsonger. För annars hade nog min blick fastnat där med.. Han hoppade sen i och nu var både Justin och Chaz i.
- Såå, är ni fans av Justin då? Log Chaz och kollade lite mot mig och Jenna.
- Det vet du väll? Sa jag och höjde ögonbrynet.
- Vet jag?
- Ja det gör du, du har redan frågat mig.. Flinade jag och han nickade.
- Jusdet , och dudå? Sa han och kollade mot Jenna. Hon nickade och han nickade tillbaka. Jag kollade sen mot Justin och såg att han glodde på mig. Han log inte, flinade inte.. Han gjorde absolut ingenting utan glodde bara. Han såg välldigt seriös ut och jag kände mig riktigt obekväm.
- Men det är ju du?! Utbrast sen Chaz och jag vände mig snabbt mot honom.
- Va? Sa jag lite försiktigt
- Colatjejen? Log han och jag nickade. Hade jag ett smeknamn nu också? Jag flinade lite och vände mig sen mot Jenna.
- Ska vi gå upp eller? Log jag och hon nickade. Egentligen ville jag inte gå upp eftersom jag var här med min idol. Men jag frös så oerhört mycket och kände mig tvungen.
- Vänta! Sa Justin när jag var halvvägs uppe. Jag vände mig mot honom och han log lite.
- Vadå? Log jag och fick en flashback från inatt. När jag stog i hissen och han bad mig vänta.
- 12! Möt mig i lobbyn klockan 12! Flinade han och såg lite nervös ut. Jag log lite och nickade.
- Självklart.. Sa jag och tänkte efter. Ville han träffa mig? Mig av alla tjejer? När jag och Jenna kommit upp så kände jag mig iaktagen. Jag sneglade lite mot killarna och dom kollade in oss från topp till tå. Ska jag vara ärlig så kändes det obehagligt. Jag rodnade lite och la sen en handduk runt axlarna och samma sak med Jenna. Vi tog sen våra saker och jag log lite.
- Hejdå.. Sa Justin och Chaz i kör precis innan dörren stängdes men vi sket i att svara dom. Detta var nog det bästa ögonblicket i hela mitt liv.. Detta är otroligt.
Wow..
- Shit! Utbrast Chaz när dom gått ut.
- Ja, eller hur.. Såg du dom kropparna? Flinade jag och han nickade.
- Såå, vad ska du göra inatt då? Flinade Chaz.
- Va?
- Ja, du ska ju träffa Julia, romeo?
- Julia? Jaha.. Hon är knappast 13, inte med den kroppen. Kanske 15- 16? Log jag och han kollade osäkert mot mig.
- Nja, för det första så sa jag inte något om ålder! Och för det andra, hon är 14.
- Va? Hur vet du det?
- Nä, jag gissar bara! Flinade Chaz och jag skrattade lite.
- Okej.. Log jag och han nickade.
- Justin, vad finns det att göra klockan 12 på natten? Och du kan ju inte satsa på henne?
- Vi kan snacka, jag vill lära känna henne! Och det är klart jag kan, hon är speciell. Log jag och satte mig på poolkanten.
- Haha, snacka? Okej.. Men hur ska du lära känna henne på en natt? Hon åker ju antagligen snart hem igen? Jag nickade och kollade ner mot Chaz som fortfarande var i poolen.
- Jag vet , det är ju bara att vänta och se.. Hon kan ju följa med på min Eurpoaturné? Skrattade jag och Cahz skakade bara på huvudet.
- Du är ju dum i huvudet.. Lycka till Justin, lycka till...
Kommentera och ni får mer! :) Puss Ida♥

Bieber makes me crazy, Chapter 23

Jag låg hela natten och kollade upp i taket, ibland ville jag somna men jag var för orolig om Fiona skulle vaknat så jag höll mig vaken och hon hade inte rört sig på flera timmar nu, jag hade pratat med henne, berättat för henne hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder och sådär. Fortfarande ingen reaktion så jag la mig ner igen och fortsatte kolla upp i taket när jag plötsligt kände en kall hand mot mitt bröst.
- j-jus-tin, j-ag gjor-de något rik-tigt dum-t, stammade hon fram.
- Jag vet älskling men du är trygg nu och du lever!
- Ja jag lever och jag är så trött, vad är klockan?
Jag tog upp mobilen och kollade klockan och den var 4 på morgonen.
- 4, 4 på morgonen så somna om nu.
- Har du varit vaken hela natten? Sa hon och blundade.
- Kunde inte sova, måste skydda min ängel duvet. Sa jag och tog bort en hårslinga från hennes ansikte.
- Te amo.. Sa hon innan hon somnade.
- Jag älskar dig också älsklingen min.
- Godmorgon shawty. Sa jag när hon öppnade ögonen nästa morgon.
- Godmorgon baby , sa hon och sträckte på sig.
- Mår du bättre idag?
- Ja faktiskt och Justin..
- Yes darling?
- Förlåt, förlåt för att jag gjorde det jag gjorde.. det var fel, väldigt fel.
- Du behöver inte säga förlåt men gör bara inte om det.. Du anar inte vilken panik jag fick!
- För-
- Shhh.. Sa jag och stoppade henne innan hon hann säga något mer, sen kysste jag hennes underbara läppar och vi gick ner till frukosten men först tog Fiona på sig en grå/brun t-shirt med tryck på, vita slitna jeansshorts, converse och hennes älskade väska och SEN gick vi ner till dem andra som redan satt där nere.
- Godmorgon fyllo haha ! Skojade Chaz till Fiona.
- Dö Chaz. Röt hon tillbaka och boxade honom löst på armen.
- Aj?
- ''Aj?'' Härmade hon honom.
- Hej gumman , mår du bra idag? Frågade Alex när Fiona satte sig brevid henne.
- Jodå, är lite yr sådär men annars är allt okej !
- Vad bra, gå och ta någonting och äta och Melina du kan följa med, du har inte tagit något.
Melina slängde en arg blick på Fiona men sen gick dom och ställde sig i matkön till buffén.

FIONAS PERSPERKTIV:

Inte bästa vänner direkt så det var dödstyst mellan mig och Melina i matkön.
- Du har tagit fel Melina.. Fick jag säga sen.
- Fel? Först snackar du med honom varje gång vi är här nere och nu bar han hem dig från klubben, full?!
Jag fick plötsligt tillbaka mitt minne från klubben, det var ju Zac som hämtat mig och burit tillbaka mig, herregud!
- Men alltså Melina lyssna, jag ska förklara allt! Jag råkade träffa Zac vid hissen när massa galna fans jagade oss och jag inte orkade ta trappan, sen var han skum och frågade om vi skulle träffas igen och frågade om jag bodde här och jag sa ju ja sen träffades vi igen här i matkön igår och då frågade han mig vad jag hette och ja, jag vet inte vad som flög i mig, jag fastnade i hans ögon men det är Justin jag älskar och det är Justin jag vill ha och vill vara tillsammans med, Zac och jag är ingenting, jag känner knappt honom och det var bara tur att det var HAN som hittade mig på klubben igår! När jag berättat klart så tog jag ett djupt andetag och väntade på en reaktion från henne men hon kollade bara bakom mig och när jag vände mig om stod först Zac bakom mig och Justin brevid. Helvete !
- Du kan låta min flickvän vara ifred från och med nu! Röt Justin åt Zac.
- Din flickvän? Mr. Perfekt? Brukar du behandla dina flickvänner såhär? Låter dom bli fulla och sen låter en främling hitta dom? Haha bra jobbat Justin, bra jobbat!
- Det var ett misstag och du borde lära dig att inte leka med andras tjejer så låt henne vara nu!
- Alltså killar! Fick jag avbryta dem för att dom skulle sluta bete sig som 5åringar.
- Vadå? Vad?! Röt Zac åt mig och jag tog ett steg bak och Justin knuffade bort Zac och tog mig i handen och vi sprang upp till vårt hotellrum och när vi kom upp så slängde jag mig på sängen och bara andades.
- Vem fan är den jävla idioten? Sa Justin samtidigt som han gick runt i hela rummet.
- En kille.. började jag med men han avbröt mig.
- EN KILLE?! VADÅ FÖR KILLE? EN KILLE SOM MÅSTE FÖRSTÖRA VÅR RESA, VA?!
- MEN FÖRHELVETE JUSTIN LUGNA DIG, DET ÄR JU INGENTING MELLAN MIG OCH ZAC!
Han skulle precis börja skrika igen men hejdade sig och satte sig i sängen och tog båda mina händer i hans.
- Alltid vi? Frågade han med gråten i halsen.
- Alltid vi älskling.
Han böjde sig fram och kysste mig och allt blev mer och mer passionerat tills jag stoppade honom, igen.
- Ikväll , viskade jag i hans öra.

Hello! Jag vet att jag suger på att uppdatera här och att novellen blivit skitkass men hey!
Läs mina chapters på Bieberstorys HÄR!
Mutch bieberlove, Elma!

This chapter is only for you Daniella D. (k)


The chosen is you, chapter 13.

Jag lutade pannan mot hennes panna och jag hörde hur vissa i publiken skrek att dom hatade henne. Jag suckade lite och backade undan, jag tog sen tag i hennes hand och drog med henne till scenkanten. Jag började vinka med händerna i takt med musiken och hon gjorde det samma. Jag la sen armen runt hennes midja och hon log stort.
- Tack så mycket! Skrek jag när låten var slut och vi gick sen in backstage. Jag körde dom sista låtarna och var sen hellt slut. Så fort jag var klar så fixade jag lite saker och bytte sen om. Jag och Chaz sprang ut i bilen där Kenny satt och vi började sen åka mot hotellet. Detta var en galen kväll..


Konserten var hellt underbar. Det var absolut den bästa konserten jag någonsin vart på!
- Kom, vi går nu! Sa jag till Jenna och hon nickade.
- Vi drar till hotellet. Suckade hon.
- Gud så tråkigt, nu är allt slut. Sa jag medans jag började gå utåt.
- Ja verkligen! Detta var typ den bästa dagen i mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma detta!
- Haha ja, men kom igen! Han bor ju på vårt hotell? Log jag och hon stelnade till.
- Ja, men vettefan vart han bor.. Suckade hon och jag fnissade lite.
- Jo jag vet! Han sa ju det..
- Ja precis, han går bara och säger det till ett fan så att hon kan säga det till pressen och alla. Det är precis vad jag tror.. Sa Jenna sarkastiskt och himlade med ögonen.
- Tro vad du vill! Flinade jag och hon gav med sig.
- Okej, vilket rum sa han så?
- Öhm.. Jag vet inte..
- Vadå vet inte? Har du glömt?
- Öhm, asså.. Kanske. Suckade jag och hon skakade bara på huvudet.
- Men självklart..
- Men vadå? Tror du jag kommer ihåg? Sa jag och hon nickade.
- Ja, det borde du ha gjort.
- Varför? Suckade jag ännu en gång.
- Du är väll et fan? Sa Jenna och vi svängde in vid hotellet.
- Kom.. Sa jag och tog tag i Jenna. Vi gick in i hotelldörrarna och sprang in till hissen. När vi kom upp så sa snabbt till mamma och pappa att vi kommit fram och jag gick sen in till Jenna igen.
- Vet du vad? Flinade Jenna och jag skakade på huvudet.
- Nej? Hur skulle jag kunna veta?
- Chaz Somers bor också på hotellet!
- Jaa, det vet jag?
- Men erkänn coolt.. Att hans kompis bor här? På samma hotell som vi?
- Haha, det är väll coolare att Justin över huvudtaget bor här? Log jag och hon nickade.
- Jaja, vad är klockan? Frågade Jenna.
- Halv 9, ska vi gå ner och bada?
- Finns det pool här? Sa Jenna förvånat och jag nickade.
- Ja det är klart? Kom nu..
- Men vi måste ju byta om?
- Till vad?
- Va? Sa Jenna frågandes.
- Vad ska vi byta om till?
- Jusdet.. Vi skulle haft med oss badkläder! Fan..
- Men kom igen, vi badar i underkläder? Flinade jag och Jenna nickade.
- Okej, kom då? Log Jenna. Jag nickade och vi tog sen 2 handdukar och började gå mot poolrummet. När vi kom ner så såg vi att dom hade stängt för idag.


- Aja, kom vi g.. Hann jag säga innan hon var inne i poolrummet.
- Haha Jenna, dom på hotellet kommer typ mörda oss! Flinade jag och hon nickade.
- Men skit i det, dom behöver inte veta något? Sa Jenna och jag log.
- Haha det är klart.. Sa jag och började ta av mig kläderna, samma sak med Jenna.
- Okej, vi hoppar på 3? Log Jenna och jag nickade.
- Okej, 1 ... 2 ... 3 hoppa! Skrek jag och precis vid kanten så stannade jag upp så att bara Jenna hamnade i vattnet.
- Men kom då? Flinade Jenna och tog tag i min ben. Jag log lite oskäkert men var sen i.
- Jenna! Skrek jag och hon log.
- Du började!
- Gjorde jag?
- Ja haha, du hoppade inte i..
- Jaja! Sa jag och vände blicken mot dörren.
- Fan, det kommer någon! Sa Jenna och jag nickade.
- Nej under vattnet! Sa jag och båda gick ner. Fan, detta kommer gå heeelt åt helvete..
- Kommer du idag? Suckade Chaz.
- Men jag kommer! Take it easy..
- Men åååh, popidolen är fan trögidolen.. Suckade Chaz.
- Tss, Jag kommer nu.. Sa jag och tog en handduk. Jag gick sen ut till Chaz och han log stort.
- Äntligen.
- Men haha..
- Bäst att vi får poolen för oss själva bara för att du är Justin Bieber!
- Där ser du, jag är bäst! Log jag stort och han skakade bara på huvudet.
- Ditt självförtroende är tipptopp som vanligt dårå.. Suckade han och jag log. Vi tryckte upp hissen och åkte sen ner. När vi kom ner så gick vi in och till vår förvånning så var dörren öppen. Men vi struntade i det och låste efter oss. När jag satte mig i stolen så kände jag något hårt under mig, så jag ställde mig upp och där låg en mobil?

- Chaz, är det din mobil? Sa jag och hållde upp mobilen.
- Nej, min är här? Sa han och hållde upp sin. Jag kollade ner i mobilen och såg att det var en bakgrunds bild på en tjej. Jag granskade henne noga tills jag såg vem det var.
- Vänta lite nu.. Sa jag och ställde mig upp. Jag kastade mobilen till Chaz och gick fram till poolkanten. Plöstligt känner jag 2 händer runt mitt ben och 1 sekund efter så var jag i vattnet. Jag kollade upp och såg att det var hon tjejen igen.. Varför just hon? Inte för att jag har något emot det, men endå?...
- Vad fan gör du? Flinade jag och kollade på henne.
- Vad ser det ut som? Svarade hon.
- Att du försöker dränka mig?
- Ja precis!  Flinade hon och backade undan.
- Nu du! Sa jag och flinade. Hon såg panikslagen ut, men nu var det dags för hämnd.

Bieber makes me crazy, Chapter 22

Jag hörde någon skrika och kände igen det direkt, Fiona. Hon stod och skrek åt Melina, vad gällde det nu då? Innan jag han blinka var Melina påväg hit och Fiona hade redan gått ut på gatan så jag sprang efter men hon var redan borta. Hon kommer säkert tillbaka tänkte jag och gick tillbaka till dom andra och timmarna gick och jag hade inte sett Fiona någonstans, hon svarade inte på mobilen och Melina vägrade säga vad dom bråkade om.
Jag, Alex och Ryan ringde Fiona hela kvällen men hon svarade inte, klockan var nu 8 och hon hade inte kommit hem än. Jag hade aldrig varit såhär orolig och dom andra var minst lika oroliga som jag. Vi satt i vår svit, helt tysta och tänkte bara på var hon kunde vara men ingen av oss kunde New York så det var ganska omöjligt.

ZACS PERSPERKTIV:

Den där tjejen, eller Fiona som hon heter, hon ska bli min. Jag har sett henne hänga med Justin Bieber och det kan aldrig vara bra men att hon ska bli min, det vet jag. Fiona och hennes kompis hade bråkat om något inne i matsalen innan och sen sprang hon iväg, aldrig bra. Och så som jag vet har hon inte kommit tillbaka än och DET var inte bra. Jag känner inte henne men jag vill inte låta någonting hända henne, aldrig! För att inte tänka mer på Fiona gick jag upp på mitt rum och tog en snabbdusch och sen åkte jag till en klubb som jag visste fanns här i stan. Minglade och hälsade på lite folk tills jag såg henne, Fiona, vad gör hon här?!

- Fiona vad gör du här? Var är dina vänner?
- HIIIIIISS KILLEN, HEJSAN!!!!!
- Nej Fiona, Zac, och kom nu så vi får hem dig!
- MEN JAG VILL INTE HEEEEEM! Sa hon och började gapskratta, helvete att hon måste vara full också!
- Du har inget val, kom nu Fiona! Jag försökte få upp henne på benen men lyckades inte så jag fick bära henne ut till taxin och sentill hotellet. Nere i receptionen frågade jag vilket rum hon bodde på och hon bodde tydligen med Justin, fan men jag tänkte inte mer på det utan bar upp henne till rummet.
- Du har nog kom-FIONA!! Sa killen som öppnade dörren och hade fullt med choklad i ansiktet.
- Ja, jag hittade henne på en klubb nere i stan och hon är stenfull så hon borde få vila.
- Vem är det? Sa tjejen som pratat med Fiona innan idag, eller bråkat. Och när hon såg mig rörde hon inte en min, vad är grejen? Hatar hon mig?
- Uhm alltså du borde låta Fiona vara, hon har redan kille! Viskade hon hårt innan hon smällde igen dörren framför näsan på mig.

Jag suckade bara och gick till mitt rum och försökte somna men lyckades inte så istället låg jag och vred mig hela natten.

JUSTINS PERSPERKTIV:

Det plingade på dörren så Chaz öppnade och sen var Melina också där men jag hörde att Chaz sa Fionas namn så jag gick till dörren och jag såg Fiona ligga helt medvetslös på golvet samtidigt som både Melina och Chaz försökte väcka henne men ingen reaktion alls.
-Vad fan har jag missat här?! Röt jag och kastade mig på Fiona och skakade henne men fortfarande, ingen reaktion.
- Uhm en kille, som hon, ja men en kille hittade henne full på en klubb i stan och han visste tydligen vem hon var och var hon bodde så ja. Svarade Melina, osäkert men jag trodde på henne, eller jag var tvungen att göra det just nu.
- Jaja men hämta vatten Chaz!
Han nickade och kom tillbaka med ett glas vatten och vi hällde i det i Fionas mun men noll så vi bar in henne i vår svit och där la jag henne och sen la jag mig brevid och sov inte en sekund den natten, jag kunde inte, omöjligt.

Jag låg hela natten och kollade upp i taket, ibland ville jag somna men jag var för orolig om Fiona skulle vaknat så jag höll mig vaken och hon hade inte rört sig på flera timmar nu, jag hade pratat med henne, berättat för henne hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder och sådär. Fortfarande ingen reaktion så jag la mig ner igen och fortsatte kolla upp i taket när jag plötsligt kände en kall hand mot mitt bröst.
- j-jus-tin, j-ag gjor-de något rik-tigt dum-t, stammade hon fram.
- Jag vet älskling men du är trygg nu och du lever!
- Ja jag lever och jag är så trött, vad är klockan?
Jag tog upp mobilen och kollade klockan och den var 4 på morgonen.
- 4, 4 på morgonen så somna om nu.
- Har du varit vaken hela natten? Sa hon och blundade.
- Kunde inte sova, måste skydda min ängel duvet. Sa jag och tog bort en hårslinga från hennes ansikte.
- Te amo.. Sa hon innan hon somnade.
- Jag älskar dig också älsklingen min.

Dålig uppdatering? Ja jag vet men nu är det såhär att jag även gästbloggar på DENNA bloggen så det blir lite hit och dit med uppdateringen denna veckan och några dagar fram, just so you guys know men jag ska självklart fortsätta här på biebsordie så KOMMENTERA!

The chosen is you, chapter 12.

Sen så svarade han på lite frågor och en tjej framför mig började skrika som bara den.
-  Är du singel? Skrek hon och han log lite. Han gjorde sin hairflip och la sen micken vid munnen.
- Yes i am, i'm single and ready to mingle! Sa han och alla blev nu galnare en vad jag inte ens trodde man kunde bli. Jag var tvungen att håla för öronen för att vissa skrek så högt. Men han var fortfarande döhet. Jag vände mig mot Jenna som nästan hade tårar i ögonen.
- Han är singel, och kanske min! Mummlade Jenna för sig själv och jag skrattade till lite. Jag vände mig sen mot scenen och mötes av Justin's blick. Kollar han på mig?Där stog hon, vackare en innan. Jag vände snabbt bort blicken för att inte fastna där. Jag kollade mot Scooter som vinkade att jag skulle komma. Jag gick mot honom och han log lite.
- Soundcheken är slut nu, vi måste göra klart för konserten! Sa han och jag nickade. Jag gick ut på scenen igen och log.
- Det var det sista för soundcheken, men det kommer blir grymmt på konserten! Och kom ihåg, jag älskar er alla.. Och ni är alla underbara.. Kanske för att ni är mina fans? Sa jag och alla började jubla. Jag vände mig snabbt mot tjejen som jag inte ens hade namnet på. Jag log lite mot henne och det var hon från inatt. Jag gick sen in backstage och möttes av Scooter.

- Konserten börjar om 1 timma. Vi får skynda oss lite nu..
- Gör du det! Flinade jag och han skrattade lite.
- Haha, vi fixar det. Vila lite så länge, det kommer bli en galen kväll!
- Tro mig, jag vet.. Jag gör detta varje kväll.
- Haha, inte riktigt men ja! Sa han och gick sen iväg. Jag vände mig om och där stog Chaz och flinade lite.
- Haha hej! Sa jag och han fortsatte flina. Jag flinade lite tillbaka och jag såg hur han inte kunde hålla sig för skratt.
- Tönt! Sa jag och började gå mot sofforna.
- Haha, du vet tjéjen vi träffade inatt! Hon var i publiken .. Flinade han och jag nickade.
- Jag vet, en riktigt tjejspanare är du? Sa jag och log mot Chaz.
- Jag?
- Ja du! Vem annars? Sa jag och lyfte på ögonbrynet.
- Haha jadu, vad vore livet utan tjejer?
- Inte mycket.. Skrattade jag och log.
- Nä, precis.. Tänk en värld utan tjejernas underbar former och mjuka varma läppar. Det vore hemskt.. Suckade Chaz och skrattade lite.
- Ja precis, och tänk dig en värld utan dig.. Det vore underbart. Tänk om jag kunde byta ut dig mot en tjej just nu? Sa jag och log lite flirtigt mot Chaz.
- Ja tänk om..
- Jag får väll låtsas att du är en.. Sa jag och försökte att inte hålla mig för skratt.
- Justin, nu skrämmer du mig! Sa han lite oroligt. Jag flinade och satte mig i soffan.
- Det var nog menningen! Skrattade jag och han gjorde detsamma.
- Nej, livet vore hemskt utan dig bro! Fortsatte jag och klappade han på ryggen.
- Jag vet, då försvinner ju menningen med livet.
- Haha, kanske, kanske inte! Sa jag och vi satt och pratade om sjuka saker. Efter ett tag så kom Scooter och hämtade mig eftersom konserten skulle börja om 15 minuter. Jag sa hejdå till Chaz och gick sen och bytte om. Det var somsagt Love me först. Dom förberedde lite med röken och så.
Jag kollade mig snabbt i spegeln och gick sen ut till Scooter.

- Du ska ut om 20 sekunder. Var berädd nu! Sa han och jag nickade. Jag gick in bakom scenen så att jag kunde komma upp i röken. Jag hörde hur alla skrek mitt namn, jag var verkligen lyckligt lottat. Konserten körde igång och alla skrek som bara den. Jag körde igenom alla låtar till det var dags för One Less Lonely Girl.
- Okej, nu är det dags för One Less Lonely Girl.. Vem vill bli min OLLG? Skrek jag och alla skrek som galningar. Jag log lite och introt drog igång. Jag kollade mot min crew som tog upp en tjej med långt brunt hår. Mer han jag inte se för jag var fokuserad på låten. Jag gick långsamt ner mot tjejen och när jag kom ner så fick jag en bukett blommor och jag gick mot min OLLG. När jag såg tjejen bakifrån så log jag lite. Jag la armarna runt henne bakifrån samtidigt som jag sjöng lite. Jag gav henne blommorna och log stort. Hon kollade bak på mig och log lite. Hon var riktigt söt, hennes ögon glittrade till och jag smekte hennes kind lite lätt. Och kramade sen om henne.
Jag lutade pannan mot hennes panna och jag hörde hur vissa i publiken skrek att dom hatade henne. Jag suckade lite och backade undan, jag tog sen tag i hennes hand och drog med henne till scenkanten. Jag började vinka med händerna i takt med musiken och hon gjorde det samma. Jag la sen armen runt hennes midja och hon log stort.
- Tack så mycket! Skrek jag när låten var slut och vi gick sen in backstage. Jag körde dom sista låtarna och var sen hellt slut. Så fort jag var klar så fixade jag lite saker och bytte sen om. Jag och Chaz sprang ut i bilen där Kenny satt och vi började sen åka mot hotellet. Detta var en galen kväll..

The chosen is you, chapter 11.

När jag dansat klart så sjöng jag igenom lite låtar och sen så skulle jag svara på lite frågor.
- Är du singel? Hörde jag någon ropa och jag log lite.
- Yes i am, i'm single and ready to mingle! Sa jag och alla började nu skrika högre en vad dom gjorde innan. Vissa grät till och med. Men varför? Dom borde ju bara vara glada.. Jag kollade mig omkring och min blick fastnade vid en av tjejerna. Där var hon igen..

'En timma tigare'
Jag drog snabbt på mig kläderna jag skulle ha och samma sak med Jenna. Vi sminkade oss sen lite och det blev riktigt snyggt. Jag tog lite naturligt puder och bara lite mascara. Eftersom jag har ganska långa ögonfransar så behövs det inte så mycket mer! Jag tog även lite läppglans och var sen klar. Jag log lite mot spegelnbilden och gick sen ut ur badrummet.

- Kommer du eller? Sa Jenna som tog på sig sina skor.
- Jag kommer! Flinade jag och sprang ut till Jenna. Jag tog snabbt på mig skorna och vi låste sen dörren och gick. Vi hade redan snackat med mamma och pappa att vi skulle snart gå så dom visste redan.
- Konsertinsläppet är om 2 timmar.. Suckade jag.
- Jag vet, vi kan ju gå och kollade hur mycket folk det är? Sa Jenna och jag nickade. Vi gick ut ur hotellet och tog sen en taxi mot konserthuset. När vi kom fram så var det fullt med folk. Men inte så många som jag trodde. Runt 100 personer kanske. Men det var endå ett väldans massa skrik. Vi betalade taxin och gick sen ut ur bilen. Många kollade mot oss men vände sen blicken tillbaka till konserthuset.
- Kom! Sa Jenna och tog tag i min hand. Vi gick in i folkmassan och jag vände mig snabbt bakåt. Dom la galler bakom oss och vi alla fick gå in. Det var ju som sagt minst 100 personer så det var en välldans liv. Men vart skulle vi? Insläppet var ju inte förens 1 och en halv timma?.. Vi kom in till scenrummet och alla blev hellt galna. Plötsligt började alla skrika och jag såg Justin komma ut på scenen. Omg.. Detta är för bra för att vara sant. Alla blev verkligen galna, visa började till och med gråta. Det var lite töntigt, men jag sa inget.
- OMG JENNA! DET ÄR HANS SOUNDCHEK! Skrek jag för att hon skulle höra.
- JAG VET, DET ÄR JÄTTE COOLT ATT VI GÅR PÅ DEN JU! Skrek hon tillbaka och jag log.
- ELLER HUR! Flinade jag och hon skrattade lite.

Han började sen dansa sin heta douige och alla blev galnare en någonsin. Både jag och Jenna blev hellt knäsvaga, han var så otroligt het. Han svängde med sitt underbara hår samtidigt som han dansade. Han log lite mot fansen och fortsatte sen dansa. Av dom gångerna jag sett honom i verkligheten så var han absolut hetast nu. Av alla gånger jag sätt hans musikvideos och interljuver så vara han fortfarande hetast nu. Man kunde nästan se hur hans ögon glimmade till, dom var som 2 diamanter. Han avslutade dansen och jag var hellt varm.

Sen så körde han igenom visa av låtarna som antagligen skulle vara på konserten, Han var riktigt duktig. Han började med Love me och det var riktigt bra. Sen körde han lite på Never say never och Up. Men det var inte så mycket av dom som han sjöng. Han hade antagligen övat en del redan eftersom han gjorde det perfekt.

Sen så svarade han på lite frågor och en tjej framför mig började skrika som bara den.
-  Är du singel? Skrek hon och han log lite. Han gjorde sin hairflip och la sen micken vid munnen.
- Yes i am, i'm single and ready to mingle! Sa han och alla blev nu galnare en vad jag inte ens trodde man kunde bli. Jag var tvungen att håla för öronen för att vissa skrek så högt. Men han var fortfarande döhet. Jag vände mig mot Jenna som nästan hade tårar i ögonen.
- Han är singel, och kanske min! Mummlade Jenna för sig själv och jag skrattade till lite. Jag vände mig sen mot scenen och mötes av Justin's blick. Kollar han på mig?


Dålig och Kort, så ni behöver inte kommentera! Men det var 10 kommentarer på förra:) Puss Ida♥The chosen is you, chapter 10.

- Öhm, nej.. Men jag måste lixom.. Gå! Jag står här i t-shirt och hotpants, jag skämmer ut mig själv! Flinade jag och han skrattade lite.
- Och vilken kille skulle inte gilla det? Sa han och log lite.
- Jag vet inte, men förlåt. Jga måste gå nu! Även fast du gillar det! Sa jag och öppnade hissen igen. Han nickade lite smått.
- Okej, ångrar du dig så bor jag i rum 713! Flinade han och jag nickade. Varför sa han det? Jag kan ju lika väll säga det till pressen. Jag nickade och han gick sen därifrån. Nu kände jag lite hur jag ångrade mig, jag hoppade ur hissen igen och kollade efter honom men såg han inte. Så jag sket i det och åkte sen upp till mitt rum och la mig i sängen. Jag kollade mot Jenna som sov som en sten och somnade snabbt om igen. Fan vad jag ångrar att jag gick..

Nästa morgon vaknade jag av att Jenna skakade på mig. Jag öppnade ögonen lite lätt och kollade mig omkring.
- Jenna, låt mig sova.. mummlade jag och la mig med ryggen imot henne.
- SARA! Klockan är fan halv 2. Konsert insläppet är klockan 5! Upp med dig.. Sa hon och jag hoppade upp ur sängen.
- VARFÖR HAR DU INTE VÄKT MIG?! Röt jag och gav Jenna en arg blick.
- Vad gjorde jag inte nu? Och ta det lungt.. Det är 3 och en halv timme kvar! Flinade Jenna och gick sen in i badrummet. Hon stängde dörren efter sig hårt.
- Jahaps.. Sa jag lite tyst för mig själv. Jag ställde mig upp. Jag tänkte efter lite och insåg vilken sjuk dröm jag haft. Jag träffade Justin och Chaz nere i lobbyn. Jag är hellt sjuk, fast endå så kändes den så verklig. Jag kollade mot soffbordet och såg att en colaburk stog där. Nejnej.. Jag måste ha drömt det här! Om jag var vaken skulle jag aldrig gått därifrån! Fan, vad har jag gjort.. Tänkte jag och gick till toaletten.
- Öppna.. Sa jag och baknade på dörren. Efter ett tag kom Jenna och öppnade.
- Vad?
- Du.. Jag gick upp inatt för att dricka.. och då.. då träffade jag Justin Bieber! Men när jag precis vaknat så trodde jag att jag drömmde.. Men jag gjorde inte det, och saken är den att jag bara gick och brydde mig inte ens om att Justin var där.. typ. Sa Jag och Jenna började asgarva. Jag blev lite sur eftersom hon inte trodde på mig och smällde sen igen toadörren rakt i ansiktet på henne och satte mig sen på sängkanten. Precis efter kom Jenna och satte sig brevid mig och var hellt tyst.
- Är du seriös? Sa hon tillslut och jag nickade.
- Ja.. men jag var så trött att jag typ inte brydde mig. Jag känner mig så dum! Sa jag och kollade nu upp på Jenna.
- Känn dig inte dum, du var ju trött.. Men omg, vad coolt! Vad sa ni då?`
- Inte så mycket.. Log jag.
- Men seriöst, det är ju ascoolt! Flinade Jenna och hoppade nästan upp.
- Jodå, jag vet.. Flinade jag tillbaka. Jag tog sen tag i Jenna och hon kollade bara frågandes på mig.
- Vad är det? Flinade Jenna.
- Vi får göra iordning oss för konserten, kom igen nu. Vi ska vara snyggaste av ALLA!
- JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSTIN BIEBER! OMB OMB OMB! DET ÄR HAN! Sa en tjej och det som från början var 2 tjejer blev plötsligt 30 tjejer.
- Fan.. Sa jag och tog tag i Chaz arm.
- SPRIIIING! Skrek Chaz och började springa som en dåre. Han såg så rolig ut att jag inte kunde håla mig för skratt.
- Hahaha, Chaz.. Skynda nuu! Sa jag och började springa ännu snabbare. Han flinade bara och jag kollade bakåt. Hur dum får jag vara, går ut utan Kenny.. Jag började springa i riktning mot hotellet. När jag kom fram till hotellet så sprang jag in och in i hissen. Jag såg hur fansen kom in i hotelldörren men hissen han stängas.

- Taskigt asså.. Flinade Chaz och kollade mot mig.
- Va? Sa jag oroligt och kollade mig runt.
- Du skrev inga autografer, dina fans då? Förkännar dom inte det! Haha.. Skrattade Chaz och jag himlade lite med ögonen. Vi kom fram till min vånning och jag sprang in i mitt hotellrum. Jag bytte snabbt om till en svart t-shirt och ett par blåa chinos och drog sen på mig en svart skinnjacka. Jag sprang ut ur rummet och in till Chaz och frågade om han var klar.
- Ska du med till soundcheken? Scooter och dom är där nere, ska du komma eller? Sa jag och han nickade.
- Jag kommer! Sa han och vi gick på led ut ur rummet. Vi sprang sen in i hissen och åkte ner till dom andra och vi började sen åka till konserthuset. När vi kom fram så gick vi snabbt igenom lite saker jag skulle göra och jag gick sen ut. När jag kom ut började alla skrika och jag log lite.
- Gör din dougie! Skrek ett fan och jag log lite.
- Självklart! Sa jag och började dansa. Musiken gick igång och alla började skrika som bara den.
När jag dansat klart så sjöng jag igenom lite låtar och sen så skulle jag svara på lite frågor.
- Är du singel? Hörde jag någon ropa och jag log lite.
- Yes i am, i'm single and ready to mingle! Sa jag och alla började nu skrika högre en vad dom gjorde innan. Vissa grät till och med. Men varför? Dom borde ju bara vara glada.. Jag kollade mig omkring och min blick fastnade vid en av tjejerna. Där var hon igen..
ooh, vem är det? Och det blir lite upptadering endå! Och kommentera somsagt om ni vill ha mera! Minst 10 kommentarer och ni får 11 ;) Puss Ida♥

Bieber makes me crazy, Chapter 21

- Okej ni två, nu får någon gå och beställa pizza, jag börjar bli hungrig sa Justin och Chaz sprang ut och beställde några stycken pizzor, typiskt Chaz och när vi frågade honom varför han beställt så många så var svaret självklart ''Vi kanske får gäster av alla Justins 6 miljoner fans, och Ryans 3 och mina 20 så det är ju alltid bra och ha lite extra?''
Och nej han beställde inte 29 miljoner pizzor utan 3 familjepizzor och 5 vanliga men egentligen brydde jag mig inte om några pizzor eller några fans, det enda jag hade i huvudet var killen som jag träffade vid hissen..
Jag försökte hela kvällen att inte tänka på killen nere vid hissen och jag lyckades, ett tag.. Justin hade knappt sagt någonting till mig på nästan hela kvällen men jag vet att han märkt att jag tänker på någonting men de andra hade varken sagt eller märkt något.

- Jag är ganska trött så jag går och lägger mig. Sa jag och gick till vår svit och la mig direkt, fort därefter somnade jag.

NÄSTA DAG:

Jag tänkte hela morgonen på detta jag och Justin har och att jag verkligen älskar honom, det gör jag och jag vill inte att något eller någon ska förstöra det och jag kommer inte låta någon göra det heller. Jag och killen vid hissen kan självklart vara vänner, om ens det.. Jag vet inte ens vad han heter men jag orkar inte tänka mer på det nu.

- Vad tänker du på? Frågade Justin, jag hade inte ens märkt att han var vaken.
- Dig.. Oss.
- Jag älskar dig, det vet du va?
Han sa det, för första gången och jag var som kär på nytt.
- Ja- jag älskar dig också Justin.
Han kom närmare och kysste mig allt mer och mer passionerat och jag hängde på, jag smekte hans mage som jag inte fick nog av och han rös, tydligen av mina iskalla händer. Han började dra av min tröja..
- Justin vi har en hotellsvit för oss själva i 2 veckor, kan du vänta liiiite bara?
- Självklart.

När vi tagit på oss och fixat oss så gick vi och de andra ner och åt frukost, hotell frukost är något av det bästa jag vet.
Vi tog vars en bricka och ställde oss i kön till buffén och plötsligt hör jag en röst bakom mig, som jag kände igen, väl.
- Hiss-tjejen? Hörde jag rösten säga och när jag vände mig om fastnade jag åter igen i hans ögon.
- Hiss-killen?
- Säg Zac. Sa han och sträckte fram handen för att hälsa.
- Fiona. Sa jag och hälsade.
- Kommer vi träffas igen?
Vad var det för fråga, hur ska jag veta det?
- Öh det beror på om du bor här eller inte.
- Då kommer vi träffas igen. Sa han och gick iväg igen, varför måste han alltid vara så skum? Aja, jag vände mig om och stod nu 5 centimeter ifrån Melina, shit.
- Och han var?
- Nej ingen bara en kille.
- Bara en kille? Fiona alla tjejer i världen, eller nästan, vill ha Justin och du håller på med någon annan?
- Men det är ju inte så! Skrek jag och det blev helt tyst i matsalen och blickarna fastnade på mig, helvete!
- Vad glor ni på?! Röt Melina och försvann tillbaka till de andra men jag lämnade bara brickan och gick ut någonstans, jag orkade inte se henne, Justin eller Zac just nu så jag hoppade in i en taxi och bad honom köra till Central park. När jag var framme betalade jag och sprang och satte mig på en ledig bänk och tårarna forsade bara ner för mina kinder och jag ville aldrig gå tillbaka dit igen, vem vet vad Melina sagt till dom andra, att jag vänstrar? Fyfan det var precis såhär jag inte ville att det skulle bli.

JUSTINS PERSPERKTIV:

Jag hörde någon skrika och kände igen det direkt, Fiona. Hon stod och skrek åt Melina, vad gällde det nu då? Innan jag han blinka var Melina påväg hit och Fiona hade redan gått ut på gatan så jag sprang efter men hon var redan borta. Hon kommer säkert tillbaka tänkte jag och gick tillbaka till dom andra och timmarna gick och jag hade inte sett Fiona någonstans, hon svarade inte på mobilen och Melina vägrade säga vad dom bråkade om.
---------------------------------------
So Guys, ni ville ha drama jag gav er drama och nu blev det för mycket? Vill ni ha drama eller inte? Och btw: Zac i novellen är INTE Zac Efron, dom har bara samma namn och jag använde bara hans ögon som bild!
KOMMENTERA.. för mer!


Bieber makes me crazy, Chapter 20

- Hatar er båda 2, Sa hon och sa sen någonting på spanska som jag och Alex inte lärt oss än. Vi kan flytande spanska båda 2 eftersom våra mammor är därifrån och det är därför vi använder Spanska ord ibland men det händer bara när jag och Alex eller vi och Melina snackar och med våra mammor.. inte annars.

Ungefär en timme senare kom alla 3 killar tillbaka med 3 resväskor, time for New York baby!Väl på flygplatsen så var vi redan tillräckligt sena och nu var våra killar tvungna och skriva massa autografer och ta bilder, skit kul.. verkligen! Så en kvart senare, 6 väldigt trötta tonåringar och en irriterad livvakt så lyfte planet äntligen. Alla somnade på planet förutom jag, så klart, så jag satte på en film och råkade väcka Justin men det gjorde ingenting enligt honom så det var bara bra.

I NEW YORK/JUSTINS PERSPERKTIV:

- Oh smell the air of New York! Sa Chaz när vi landat och kommit ut på New Yorks gator.
- Fyfan vad härligt! Nästan skrek Alex och alla som gick förbi kollade på oss, tack vare henne.. Ibland är hon lika dum som Chaz men det är väll därför dom passar ihop så bra.
- Men kom så checkar vi in på hotell nu! Sa Fiona och vi satte oss i en taxi, ja EN taxi, pain, och körde mot Hilton hotellet.
Alla par fick vars ett rum och Kenny ett, självklart fick jag och Fiona sviten haha men det gjorde inte de andra någonting så vi tog nycklarna, väskorna och åkte upp och fick mig en rejäl chock när jag såg vår svit och SPECIELLT altanen där ute, wow!

- Hallå ska vi å- OMG! Sa Melina när hon såg altanen.
- Jag veeeeeeeeet! Sa Fiona och vi skrattade bara och började packa upp våra grejer och sen samlades vi alla åter igen i vår svit eftersom den var störst och vi är ändå 6 stycken.
- Ikväll så beställer vi pizza och kollar på film för att fira New York! Sa Chaz.
- Det var nog det smartaste du sagt på hela dagen Chaz! Sa Melina och flinade.
- Eller månaden? La Fiona till.
- Ha-ha ni är jätte roliga, not. Sa Chaz och spelade sur.

Lite senare gick vi ut på stan men gick hem lika fort för att killarna blev jagade av massa tjejer och det började bli tröttsamt efter ett tag så vi satte oss lite i spelrummet och spelade lite där men samma sak hände där, galna fans.
- JUSTIN JAG HATAR DIG! Röt Melina när vi sprang upp för alla trapporna med fansen efter oss.
- JAG HATAR DIG OCKSÅ! Skrek jag tillbaka men började skratta sen och det gjorde alla andra också.

FIONAS PERSPERKTIV:

Det var så jobbigt att behöva springa upp för trappor och allt hela tiden så jag stannade och tog hissen eftersom jag tror inte att det skulle komma några galna fans och springa efter mig så jag väntade på hissen och tog upp mobilen och jag hade fått ett sms från Justin:

''Hey var tog du vägen, vi är i Ryans och Melinas svit så kom hit!''
Och precis när jag skulle svara så öppnades dörrarna till hissen och jag gick såklart in i någon.
- Alltså oj, förlåt! Sa jag och när jag tittade upp möttes jag av 2 kristallblåa ögon, wow.
- Haha ingen fara men bor du här?
- Yes, sa jag genererat och försökte att slita blicken från hans ögon men det var omöjligt.
- Då kanske vi ses igen! Sa han och blinkade.
Vad fan hände precis? Jag skakade bara på huvudet och åkte upp till de andra.

- Där är du ju, var tog du vägen?! Sa Alex när jag kom in i rummet.
- Öh jag orkade inte springa så jag.. tog hissen!
- Du måste nog börja vänja dig vid kändislivet, speciellt nu när du är justins giiiiiiiiiiiiiiiirlfriend! Sa Chaz.
- Tvinga mig inte gå ner och säga att Chaz Somers bor i rum 762 på hotellet Hitlton. Sa jag och hånlog mot honom.
- Okej du vinner kvinna, varför så agresiv?
- Inte agresiv, bara farlig! Sa jag och höjde på ögonbrynen log.
- Okej ni två, nu får någon gå och beställa pizza, jag börjar bli hungrig sa Justin och Chaz sprang ut och beställde några stycken pizzor, typiskt Chaz och när vi frågade honom varför han beställt så många så var svaret självklart ''Vi kanske får gäster av alla Justins 6 miljoner fans, och Ryans 3 och mina 20 så det är ju alltid bra och ha lite extra?''
Och nej han beställde inte 29 miljoner pizzor utan 3 familjepizzor och 5 vanliga men egentligen brydde jag mig inte om några pizzor eller några fans, det enda jag hade i huvudet var killen som jag träffade vid hissen..
--------------------------------
New York kanske inte blir som planerat? Who knows.. KOMMENTERA!

Bieber makes me crazy, Chapter 19

Vi gick tillbaka till vardagsrummet när vi torkat upp efter oss och bytt lakan osv. Föresten så fick Chaz, jag och Justin åka till New York men bara om Kenny följde med men det var ok för honom också så att resan var bokad kl 12 imorgon med mina bästa vänner och världens bästa pojkvän..Aldrig någonsin hade jag trott att det skulle bli såhär bra att flytta till Atlanta.
Mitt i filmen kom jag på att jag inte ringt Caitlin och sagt att jag inte kunde komma på festen så jag viskade till Justin att jag skulle göra det och gick ut i köket.

- Hej det är Caitlin.
- Hej Cai, det är jag, Fiona!
- Hej Fiona!
- Haha hej men du jag ville bara berätta att jag tyvärr inte kan komma på din fest imorgon, jag hoppas det är okej!
- Ingen fara, men vad ska du hitta på då.. förlåt om jag frågar!
- Haha nej men shit det är lugnt, jag ska till New York med några vänner och min kille.
- Låter hur awesome som hellst ju, ha så kul nu!
- Du också, puss!
- Puss!

Då var det avklarat så jag gick tillbaka till de andra som inte ens märkt att jag gick eftersom dom var så inne i filmen.

NÄSTA DAG:

- Fiona fiona fiona fiona fiona fiona fio- viskade Chaz i mitt öra denna morgon och jag höll på att dö så irriterad och trött jag var.
- Chaz, nu säger jag detta lugnt.. STICK!
- Öh det var inte lugnt men bara så du vet så har jag ritat på din booooooooooooyfriend!
- Du har vad?!
Han nickade och bara log och jag vände mig mot Justin som hade gröna streck i hela ansiktet, HAHAHA!

- Hörre du gullet, ta det lugnt med pennorna nästa gång! Sa Chaz när han väckte honom.
- Vad snackar du om, stick!
- Kolla dig i spegeln hihi!
Justin fattade först ingenting men reste sig upp och samtidigt trampade på både Ryan och Alex på vägen till toan. Först var det helt tyst sen utbrast han.
- CHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!
- I SMELL PAYBACK! Sa han och nu sprang dom runt i hela huset som två 5 åringar.. Då och då hörde man typ ''Ooh förstörde jag ditt fina ansikte'' från Chaz och från Justin hörde man mer ''JAG KOMMER DÖDA DIG''.. trevligt,  verkligen jätte trevligt!

- Hörreni killar vi måste packa nu, sluta fjanta er! Ropade Ryan och strax där efter kom både Chaz och Justin tillbaka till rummet andfådda och svettiga.
- Men gosh, gå och duscha båda 2! Röt Alex.
- Jadå, kom nu Justin du får duscha med mig. Sa Chaz till Justin och bara hånlog, fyfan vad kul det var och se hur sur Justin var haha!
- Älskling dåå! Sa jag och kramade honom för att trösta han lite samtidigt som Melina stod framför mig och skrattade åt oss.
- Det är inte kul!
- Nej älskling det är inte kul sa jag och pussade honom på kinden men egentligen höll jag mig bara för skratt.. hur kunde man vara så sur/ledsen/arg ja allt han nu var?!

När Chaz kom ut ur duschen så hoppade Justin in och vi andra fortsatte packa, eller bara jag och Alex som hade kläder och grejer här sen behövde inte Melina packa för hon hade ju redan sin resväska. Ryan och Chaz skulle åka hem och packa sina saker när Justin kom ut ur duschen eftersom dom tog hans bil och det gjorde dom så nu var det bara vi 3 tjejer hemma så vi åt lite frukost och kollade på lite TV tills grabbarna kom tillbaka. Jag sneglade mot klockan och såg att den bara var halv 10, när fan gick vi upp egentligen?!

- So chiiiica u like Ryan? Frågade jag Melina sen.
- Va, Ryan? Nej...
- Du tror verkligen att vi är dumma? Sa Alex.
- Men okejdå! Han är väll.. okej.
- OKEJ?! Girl du kollar på han som om han var från en annan planet!
- Men okej, mer än okej, riktigt het, nöjda!?
- Nej haha, är du kär i honom?
- Okej jag har känt honom i 2 dagar tjejer, 2 dagar men vem vet..
- Vi vet haha. Sa jag och tänkte på det som Ryan skulle göra i NY.
- Vet vadå?!
- Soooo not gonna tell you haha! Sa Alex och skrattade.
- UHM YES YOU ARE!
- UHM NO I DON'T!
- Hatar er båda 2, Sa hon och sa sen någonting på spanska som jag och Alex inte lärt oss än. Vi kan flytande spanska båda 2 eftersom våra mammor är därifrån och det är därför vi använder Spanska ord ibland men det händer bara när jag och Alex eller vi och Melina snackar och med våra mammor.. inte annars.

Ungefär en timme senare kom alla 3 killar tillbaka med 3 resväskor, time for New York baby!
----------------------------------
Verkar som att det blir jag som sköter uppdateringen idag, men då är det upp till er.. KOMMENTERA!

Bieber makes me crazy, Chapter 18

- FIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hörde man plötsligt Chaz skrika från hallen.

Både jag och Justin skrattade och gick ut till hallen där Chaz hoppade på mig.

- Hej mongo!

- Hej darling!

Chaz kallade mig alltid babe, darling, älskling osv osv. eftersom både jag, han, Justin och resten av oss visste att han bara skojade och det har varit så sen första gången jag träffade puckot haha!

- Vad skulle du gjort om mina föräldrar skulle varit hemma?

- Du vill inte veta haha!

- Nej det vill jag inte!

- Och vad är detta för liten lady här bak då? Sa han och tittade på Melina från topp till tå men hans ögon hamnade på Ryans hand som låg på hennes midja.

- Yes she's mine! Skojade Ryan sen och vi gick in till vardagsrummet och försökte komma på vad vi kunde göra denna kväll och jag hade världens bästa idé, och inte bara för ikväll! 


- Så vad ska vi göra då? Frågade Justin.

- Jag har redan ätit idag men det skadar väll inte och göra det igen? Sa Chaz.

- Nej Chaz vi ska inte äta pucko! Sa Alex och skrattade.

Han suckade men började också skratta sen.

- Jag har en idé typ..

- Tell us!

- Vad sägs om New York?

- New York? Hahahahahahaahaha va, vänta du är seriös?

- Men ja klart att jag är seriös, jag, Alex, Melina, Chaz och Ryan har 2 veckor kvar på lovet och så varför inte spendera dem tillsammans?

- Det låter kul me- Började Melina.

- Inga men, let's do it!

- Jag kommer aldrig få!

- Vadå inte få du åker med mig ju.

- Fiona du är inte riktigt frisk men det kommer bli kul. Sa Justin.

- Jag har inte ens pengar Fiona. Sa Melina och tittade ner golvet.

- Men so what, det har jag?

- Och jag. Sa Justin.

- Och jag. Sa Alex

- Och jag, och jag bjuder gärna. Sa Ryan och log mot henne.

- HAAA INTE JAG! Sa Chaz, såklart.

- Jo det gör du Chaz! Röt Alex.

- Ta det lugnt baby, självklart bjuder jag också!

- Aw, jag lovar att betala tillbaka senare!

- Nejnej det behöver du inte, sa alla i mun på varann.

- DET BETYDER ATT VI SKA ÅKA TILL NEW YORK?! Ropade jag och ställde mig upp mitt i rummet och först ska ingen någonting, sen började dom hoppa runt i rummet, skrika och kramas!

- JAAAA JA JA JA JA JA JAAAAA!

- När åker vi då? Frågade Alex när hon lugnat sig.

- Varför inte ikväll? Sa Chaz och tog en bit av chokladen han tagit med sig.

- Okej inte ikväll, imorgon vid 12 kanske? Sa Justin.

- Aa men jag, Ryan, Chaz och Melina måste ju ringa våra föräldrar och du och Justin måste fråga? Sa Alex.

- Men då gör vi det direkt?

- Lets go!

 

Alla tog upp sina mobiler och började slå in nummren och sen försvann dom allihopa in i olika rum. Först ut var Ryan och Alex, dom båda fick, 2 inne! Sen kom Melina ut och såg ledsen ut, fan också..

- Fick du inte? Sa jag ledsamt.

- Tyvärr men alltså.. JAG FICK JAG FICK JAG FICK! Sa hon och började dansa, vifta med händerna och hoppa rundor.

- Yeeeeeeeeah 3 inne, nu är det bara clownen kvar!

 

Vi satt och pratade en liten stund, eller lite längre och Chaz hade fortfarande inte kommit ut så jag reste mig upp och gick in i mina föräldrars sovrum där han gått in och hittade honom sovandes, HA great! Jag smög ut igen och stängde dörren sakta och gick tillbaka till dom andra.

- Hey guys Chaz sover haha, hur ska vi väcka honom?!

- Oh oh oh jag veeeeet! Sa Justin och viftade med händerna i luften.

- Haha vad har du på hjärtat apan? Sa Chaz, till Justin förståss.

- Hämta vatten!

 

Jag skakade bara på huvudet och gick ut till köket och kom tillbaka med en stor skål med vatten, jag räckte över den till Justin och dom gick in till Chaz som fortfarande inte vaknat. Ryan och Melina ställde sig på en sida av sängen och Justin och Alex ställde sig på andra.

- Ryan och Melina, dra av hans täcke på 3, ok? Sa Justin och dom nickade som ja.

- 1..2..3!!

Melina och Ryan drog av täcket och Justin hällde vattnet på Chaz och han flög ur sängen som aldrig förr, vi andra 5 låg nu bokstavligt på golvet och försökte andas av skratt men Chaz stod med armarna i kors och tittade på oss argt.

- Ni ska få igen, jag lovar ni ska! Sa han och stampade i golvet som ett barn och åter igen flög vi ner på golvet skrattandes.


Vi gick tillbaka till vardagsrummet när vi torkat upp efter oss och bytt lakan osv. Föresten så fick Chaz, jag och Justin åka till New York men bara om Kenny följde med men det var ok för honom också så att resan var bokad kl 12 imorgon med mina bästa vänner och världens bästa pojkvän.. Aldrig någonsin hade jag trott att det skulle bli såhär bra att flytta till Atlanta.

---------------------------

Nu sticker jag till Malmö för lite röj så det blir inte mer uppdatering för mig (elma) ikväll men om ni kommenterar mycket så får ni 2-3 st chapters imorgon!


The chosen is you, Chapter 9.


- Jag är inte trött.. Suckade Jenna och vände sig mot mig.
- Inte jag heller.. Suckade jag och kollade upp i taket.
- Jaja, vi måste sova nu.. Det är sent.
- Jag är törstig! Och vattnet på toaletten smakar skit.. Sa jag och Jenna började skratta lite.
- Sov nu! Sa hon och vände på sig så att hon låg med ryggen mot mig. Jag funderade lite på att gå ner till lobbyn och köpa något att dricka eftersom receptionen här på hotellet var öppe hela natten, och där kunde man köpa dricka i en automat. Men jag tänkte inte mer på det och började istället tänka lite på Justin. Sen så somnade jag med huvudet nedtryckt i kudden.

Jag vaknade sen och var hellt torr i halsen. Jag kollade mot klockan och den var halv 3 på natten. Nu var jag riktigt törstig. Jag kollade mig omkring och satte mig sen upp. Det var hellt mörkt i rummet. Jag satte snabbt på mig ett par shorts och sket i någon b-h. Det kommer endå inte vara något folk där eftersom det bara fanns en drickautomat. Jag gick försiktigt ut ur rummet och tog sen hissen ner. När jag kom ner så var det hellt svart på utsidan och var bara några få lampor. Det var riktigt läskigt faktiskt. Jag stoppade in en tia i auotmaten och tryckte sen ner en cola. Jag tog sen upp den och vände mig sen om för att gå. När jag gick förbi datarummen så hörde jag små ljud. Jag kollade snabbt in och såg att det satt 2 killar där. Jag skrattade lite och båda vände sig snabbt mot mig. Fan vad pinsamt. Här står jag i hotpants och i en riktigt stor t- shirt. Jag flinade lite och började sen småjogga bort där i från.

- Vänta! Hörde jag en välldigt bekant röst ropa. Jag vände mig om och där stog en av killarna. Det var väldigt mörkt så jag kunde inte se så mycket. Han kom närmare och jag bakade undan, jag kände hur hjärtat slog snabbare och snabbare.
- Var inte rädd, tro mig.. Jag är inte farlig! Hörde jag personen skratta. Och när jag hörde skrattet så slog det mig, det var ju fan JUSTIN BIEBER! Vad gör han uppe nu? Han har ju fan konsert! Jag stannade upp och han var nu väldigt nära.
- Du.. du är Justin Bieber va? Stammade jag och jag såg hur han nickade i mörkret.
- Ja..
- Omb.. Sa jag väldigt tyst och kunde nu se hans ögon. Han flinade lite och tog sen tag i min hand. Vad gör han nu? Tänk om han försöker sig på något? Vi kom in i rummet som han och hans kompis suttit i.
- Hey! Sa den andra killen. Jag granskade honom noga och såg att det var Justin's kompis Chaz. Sen vände jag mig mot Justin.

- Hey! Måste inte ni sova? Sa jag och kollade mot honom och sen på Chaz.
- Haha, ska det komma från dig? Flinade han och jag kollade chokat på honom. Han min blev från glad till förvånad.
- Vadå? Sa jag något fel..?
- Nej.. Men jag fattar inte att jag står med min idol. Av att se dig på tv och höra dig på radio blir jag hellt galen av. Men nu.. nu bryr jag mig inte? Jag är nog bara trött. Skrattade jag lite lätt och dom började skratta dom med.
- Jag vet vem du är! Sa Justin hellt plötsligt. Jag kollade på honom förvånat och samma sak med Chaz.
- Vet du? Sa jag och han nickade.
- Ja, jag träffade dig på cafét.. Eller hur? Log han och jag nickade lite svagt.
- Öhm.. ja..
- Varför sa du inte hej från början? Du var väll ett fan? Flinade Justin och la armen runt mina axlar. Vad han än ville så kände jag mig obekväm så jag drog mig undan. Han log lite mot mig och satte sig sen på bordet där datorn stog.
- Öhm... Jag vet inte! Vi .. vi ville väll bara att du skulle ha det lite mysigt utan några fans! Flinade jag och la fingrarna i kors.
- Säg sanningen? Log Chaz.
- Va? Det är ju sanningen? Sa jag lite osäkert.
- Förlara då varför du håller kors? Skrattade Chaz.
- Ja, eller hur? Diggar du mig så mycket att du inte kan säga sanningen? Flinade Justin. Och nu blev jag nästan lite sur, 2 mot 1 är inte rättvisst. Jag flinade lite och öppnade sen min colaburk eftersom jag var sjukt törstig. Jag drack lite snabbt eftersom både Chax och Justin stog och glodde och väntade antagligen på ett svar. Det såg så roligt ut att jag började gapflabba och spillde en massa cola på min tröja.

- Fan! Mummlade jag lite tyst samtidigt som jag skrattade lite. Jag kollade sen upp och såg hur både Chaz och Justin kollade in min kropp från både topp till tå. Fan, vad har jag inte på mig?
- Hejdå! Sa jag och började springa därifrån. Precis när jag ska trycka ner hissen så känner jag en varm hand mot min nacke. Jag vänder mig om och där står ännu en gång Justin.
- Hej! Flinade jag och han kollade bara på mig.
- Okeeej.. Nu skrämmer du mig! Flinade jag och drog mig undan för att gå in i hissen. Men ännu en gång så tar han tag i mig. Han står och kollar mig rakt in i ögonen med en läskig blick
- BUUUUHHH! Skrek Justin mot mig och jag hoppade till som bara den. Jag gav han en arg blick och sa att jag var tvungen att gå nu. Jag la armen mot brösten eftersom jag inte hade b-h på mig och kände mig väldigt obekväm utan, och nu stog tilloch med en kille här.
- Meh hallå? Ska du bara gå eller? När din idol står här och försöker prata med dig? Sa han och jag kände hur det hettade till i kinderna.
- Öhm, nej.. Men jag måste lixom.. Gå! Jag står här i t-shirt och hotpants, jag skämmer ut mig själv! Flinade jag och han skrattade lite.
- Och vilken kille skulle inte gilla det? Sa han och log lite.
- Jag vet inte, men förlåt. Jga måste gå nu! Även fast du gillar det! Sa jag och öppnade hissen igen. Han nickade lite smått.
- Okej, ångrar du dig så bor jag i rum 713! Flinade han och jag nickade. Varför sa han det? Jag kan ju lika väll säga det till pressen. Jag nickade och han gick sen därifrån.
Nu kände jag lite hur jag ångrade mig, jag hoppade ur hissen igen och kollade efter honom men såg han inte. Så jag sket i det och åkte sen upp till mitt rum och la mig i sängen. Jag kollade mot Jenna som sov som en sten och somnade snabbt om igen. Fan vad jag ångrar att jag gick..
Godnatt♥

Bieber makes me crazy, Chapter 17

Flygresan gick helt otroligt slött och jag ville vara framme nu och det var jag tydligen eftersom dom nu ropade i högtalarna att spänna bältena och det gjorde jag.
''Hey chica, är du framme än?'' Stod det i smset jag fick från Fiona.
''Hola sweetie och strax, är du/ni på f-platsen nu?''
''Jadå, vi väntar vid hm.. godisautomaten!''
''Tjockis men okej haha!''
När vi landat sprang jag in i den stora flygplatsen och kollade runt efter en godisautomat.. kaffeautomat, matautomat och goodisssautomat.. där! Jag kollade runt efter Fiona och Alex men såg dem inte någonstans så jag gick och hämtade min väska så länge på rullbandet och drog på mig min stora luva som jag hade på jackan/koftan.
- MELINA! Hörde jag någon skrika och när jag vände mig om stod Fiona, Alex och JUSTIN BIEBER där?!
Jag blev plötsligt helt skakig men det släppte ganska fort men jag kunde fortfarande inte fatta att Justin Bieber stod där, eller var det ens han? Han hade ju både solglasögon och huva på sig men jag kunde sätta allt på att det var han!
- Hallå Melina? Sa Alex och vinkade med händerna framför mitt ansikte.
- Jo hej! Sa jag och kastade mig på dom, shit vad jag saknat deras kramar.
- Hahaha hej på dig med, sa Fiona och backade sakta till killen som stod bakom och bara log.
JUSTINS PERSPERKTIV:

Jag vet att Melina märkt att jag var.. jag. eller aa Justin Bieber men jag sa ingenting utan lät henne bara undra för jag vill inte ta risken att behöva skriva 3 miljoner autografer nu heller så jag viskade i Fionas öra att vi kanske ska åka hem innan folk började känna igen mig och vi åkte hem.
HEMMA/FIONAS PERSPERKTIV:

- Så, hej! Sa Justin och tog av sig luvan och solglasögonen och hälsade på Melina.
- Omg hej!
- Okej vi säger såhär, du låtsas att jag är någon vanlig kille, en snygg kille såklart och sen är det klart?
- Justin så onormal är hon inte, hon kommer inte hoppa på dig så du behöver inte oroa dig haha.
- Man vet aldrig och jag har träffat några galna tjejer i mitt liv så jag vet!
- Haha det där lät inte fullt normalt Justin men kom hit nu Melina! Sa jag till henne och drog med henne upp till mitt rum där Alex också satt.
- Okej Fiona nu får du berätta varför du INTE SAGT ATT DU ÄR TILLSAMMANS MED JUSTIN BIEBER?! Röt hon sen.
- Haha eftersom att.. haha ingen aning men alltså egentligen är inte inte så konstigt va?
- Inte konstigt? Sa hon och kollade på mig och vände sig sen mot Alex.
- Visste du om detta?!
Alex bara nickade och flinade.
- Fiona vad hände med dig? Du ville inte ens höra hans namn hemma i La och nu är du tillsammans med honom, what's up girl?
- Haha visst e de wierd, men alltså i början var det inte såhär egentligen men sen bjöd han ut mig på en dejt och vi kysstes och sen hände massa grejer och ja.
- Gillar du honom?
- Ja.
- Är du kär i honom?
- Yes i am.
- Då ska jag inte hålla på mer but giiiirl he's looking goood!
- Hell yeah!
Vi skrattade och pratade lite till och sen gick vi ner till Justin och Ryan? Yes det var Ryan och hans blick fastnade på Melina direkt och både jag och Alex såg hur genererad hon blev, haha hade in han tjej?
Jag gick fram till Justin och kysste honom och han la sina händer på min rumpa.
- Haha kåta jävel viskade jag i hans öra.
- Alltså kan ni inte låta varandra vara i 2 minuter? Sa Alex.
- Nix. Svarade jag och hånlog mot henne.
- Då har ni ett rum där uppe.
- Redan använt! Log Justin.
- VA?! skrek både Ryan och Alex.
- Haha take it chill, skoja bara, hahaha..
- Idiot, mumlade Alex för sig själv och vi andra skrattade bara.
Lite senare ringde Alex hit Chaz eftersom hon kände sig ensam när Jag och Justin höll på och Ryan och Melina som också höll på med varandra hela tiden.
- Vad hände med Tracey? Frågade jag Justin när vi satt i soffan.
- Gone..
- Men hahaha, seriöst Justin vad hände mellan dem? Jag vill inte att din Ryan sårar min Melina för då får han med mig och göra.
- Auu kaxigt!
- Hell yeah i am så säg vad hände! Sa jag och boxade honom löst på armen.
- Kolla, Tracey var otrogen mot Ryan med en kille som går i Tracey's skola och dom träffades nu under sommarlovet och ja Ryan hittade dom i parken kyssandes och ja sen hände vad som hände.
- Vad hände?
- Ryan slog till John, som är killen då och han tuppade av och nu vet inte Ryan vad som ska hända och det var egentligen därför Ryan kom hit och vi snackade om det men sen kom Du & Co ner och vi pratade inte mer om det..
- Jag & Co? Hahahahaha du suger Justin!
- Nehe?
- Joho?
- FIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hörde man plötsligt Chaz skrika från hallen.
Både jag och Justin skrattade och gick ut till hallen där Chaz hoppade på mig.
- Hej mongo!
- Hej darling!
Chaz kallade mig alltid babe, darling, älskling osv osv. eftersom både jag, han, Justin och resten av oss visste att han bara skojade och det har varit så sen första gången jag träffade puckot haha!
- Vad skulle du gjort om mina föräldrar skulle varit hemma?
- Du vill inte veta haha!
- Nej det vill jag inte!
- Och vad är detta för liten lady här bak då? Sa han och tittade på Melina från topp till tå men hans ögon hamnade på Ryans hand som låg på hennes midja.
- Yes she's mine! Skojade Ryan sen och vi gick in till vardagsrummet och försökte komma på vad vi kunde göra denna kväll och jag hade världens bästa idé, och inte bara för ikväll!
-------------------------------------------
Jag har gått och blivit sjuk och skolan har börjat igen och skolan kommer före bloggen, tyvärr. Men nu har Ida börjat skriva på en egen novell också så det är bra. Btw vad tror ni Fiona kommit på?

The chosen is you, Chapter 8.

Omb! Jag träffade just Justin Bieber.. Jag ville bara börja skrika men kunde inte. Jag kollade ner på lappen som han skrivit sin autograf på och kollade sen upp.
- OMB JENNA! Skrek jag lite tyst. Hon satt och glodde rakt fram och sa inte ett ord. Jag blev lite orolig så jag klappade till henne lite löst på kinden och hon skrek till lite.
- Du vill döda mig va? Sa hon och jag märkte hur hon inte kunde hålla sig för skratt.
- Såklart! Men omb, Justin Bieber var här precis.. Han var så underbart snygg i verkligheten! Sa jag och drömmde mig bort.
- Jag vet! Och såg du dom ögonen? Och gud silken stor snubbe, det måste vart hans livvakt.. Sa hon och då slog det mig. Självklart, det var ju han.. Hur kunde jag inte se?


- Jenna! Jag har sett honom förut, det var snubben på hotellet! Sa jag och hon kollade på mig med en fundersam blick. Plötsligt blev den glad och hennes ögon blev ännu en gång stora som meloner.
- OMG! HAN KANSKE BOR PÅ VÅRT HOTELL! Skrek Jenna och nästan hoppade upp från stolen.
- Nää, det tror jag inte.. Det finns ju ett finare här i stan, han bor antagligen där.. Suckade jag lite.
- Men vad gjorde hans livvakt där då?
- Jag vet inte.. Han kanske bara var där? Sa jag och kände hur det började vibrera i fickan. Jag tog upp mobilen och såg att det var mamma som ringde.

- Aa, hallå? Svarade jag och kollade ner i bordet och sen upp på Jenna.
- Vart gick ni? Ni bara försvann? Men kom nu i alla fall, klockan är faktiskt 2 nu! Vi tänkte äta lunch i hotellresturangen.
- Jaja, okej.. Vi kommer nu! Sa jag och la på. Sen gick vi tillbaka till hotellet. Vi möttes av mina glada föreldrar och självklart min glada syster. Jag kramade om henne lite och vi gick sen ner till lobbyn.
- Vart ligger resturangen? Frågade pappa och log lite.
- Gå bara åt höger och sen rakt fram så ser ni det! Sa hon och log.
- Okej , tack.. Log mamma samtidigt som vi började gå. När vi kom fram så kollade jag mig lite omkring, det var riktigt fint faktiskt.
- 5 personer tack! Log pappa och servitören gav oss ett bord. Det var inte så många människor här, men det var bara skönt. Vi beställde vad vi ville ha och sen började och jag och Jenna prata för fullt.
- Vilken tid ska vi upp imorgon då? Log Jenna och jag ryckte på axlarna.
- Jag tänker sova läääänge .. Suckade jag och Jenna skrattade till lite.
- Haha okej.. Vi går upp vid 12, för jag tänker INTE missa konserten! Flinade Jenna och jag nickade.
- Jag kommer inte sova till 5 pucko.. Haha.. Skrattade jag och hon flinade bara.
- Jag såg ert rum förut, snyggt med alla plancher och så! Flinade mamma och både pappa och Jasmine skrattade lite.

- Ja, eller hur? Riktigt snyggt! Flinade Jenna och jag skakade bara lite på huvudet.
- Men Jenna, varför hade du med dig så många väskor då? Sa pappa lite lättat efter ett tag.
- För.. Jag vet inte.. Flinade Jenna.
- Det vet du ju visst? Du sa ju till mig? Sa jag med en retsam blick. Hon gav mig en blick och vi båda började sen skratta. Vi fick sen in vår mat. Jag och Jenna hade beställt pepparstek medans mamma och pappa hade någon fisk. Jasmine som bara var 8 år hade beställt hamburgare. Vi började sen äta och det var riktigt gott!
Så fort vi ätit fick både jag och Jenna panik. Klockan var halv 5 och vi hade fortfarande inte köpt kläder att ha på oss på konsterten. Vi sprang in mot stan och letade som 2 galningar. Jenna var snabb med att hitta något som därimot inte jag var. Men tillslut så hittade jag en outfit som var hellt okej. Inte för fint, inte för fullt. Ett vitt linne och ett par svarta lacktights. Och över linnet så var det en leopardmönstrad tröja med drackkedja i mitten.
Jag gick in i provrummet och satte på mig och kollade mig snabbt i spegeln
- Får se? Hörde jag Jenna skrika utanför. Jag tvekade lite och gick sen ut ur provrummet.
- Jaha, hur sitter den? Log jag lite osäkert.
- Skitbra!  Det där ska du lätt köpa. Det var ju assnyggt? Log Jenna stort och kollade på mig från topp till tå. Jag log lite och vi gick sen och betalade. Sen bärde det av hemmåt.
När vi kom fram till rummet så satt vi bara och pratade. Tiden rullade iväg och vi var tvugna att sova för att orka med morgondagen.  Jag testade outfiten en sista gång som jag skulle ha på konsterten och snurrade runt lite.

- Säker att jag kan ha på mig det här? Det är inte för.. vardagligt va? Sa jag lite oroligt och kollade mig i spegeln.
- Sara, du är supersnygg! Kom igen, det är inget fel på det där? Sa hon och nickade mot mig. Jag log lite mot henne och vände mig sen mot spegeln och studerade mig själv länge. Jag tog sen av mig kläderna och vek dom fint. Jag gick sen och tvättade av mig mitt smink och borstade snabbt tänderna. Jag tog av mig min b-h och satte på mig en t-shirt som var lite stor och gick sen ut till Jenna igen. Hon gjorde också i ordning sig för natten och vi gick sen och la oss i våra sängar.
- Jag är inte trött.. Suckade Jenna och vände sig mot mig.
- Inte jag heller.. Suckade jag och kollade upp i taket.
- Jaja, vi måste sova nu.. Det är sent.
- Jag är törstig! Och vattnet på toaletten smakar skit.. Sa jag och Jenna började skratta lite.
- Sov nu! Sa hon och vände på sig så att hon låg med ryggen mot mig. Jag funderade lite på att gå ner till lobbyn och köpa något att dricka eftersom receptionen här på hotellet var öppe hela natten, och där kunde man köpa dricka. Men jag tänkte inte mer på det och började istället tänka lite på Justin. Sen så somnade jag med huvudet nedtryckt i kudden.
Lite dåligt chapter, men mer kommer! Så håll utkik! :D Puss Ida♥
Den blev riiiiktigt kort! Men ville bara slänga upp ett litet inlägg på rasten, jag kommer upptadera mer efter skolan! Och det blev lite dåligt, är lite stressad.. Puss Ida♥

The chosen is you, Chapter 7.

- Jaha, vart ska vi börja då? Suckade jag och Jenna lyfte på axlarna.
- Men vi kan ju seriöst inte gå och leta efter honom.. Vi kan sätta oss på något café istället?
- Jaja, det är endå omöjligt att hitta honom..
- Ja, men vart ska vi gå då? Jag känner inte till Herning.
- Nää, inte jag heller.. Men vi bara går till något café? Log jag och hon nickade. Vi kom ut från hissen och började gå mot entrén. Det stog en lång stor svart kille. Jag kände igenom honom. Men från vad? Jag struntade i det och började gå ut. Strax efter gick Jenna och pillade med sin mobil.

- Jaha, vart ska vi gå nu då? Sa Jenna och kollade upp från mobilen. Jag ryckte på axlarna och vi fortsatte gå rakt fram. Jag kollade mit omkring och såg ett litet mysigt café.
- Dit! Sa jag och pekade samtidigt som jag tog tag i Jenna och vi gick ditåt. Jag kollade in och kollade runt lite. Min blick gick fram och tillbaka tills den stanna. Jag kunde inte tro mina ögon.


- DET.. DET ÄR JUSTIN!! Skrek jag och hoppade upp och ner. Jenna tryckte sen handen för min mun och jag kollade frågandes på henne.
- Ta det lungt, du inbillar dig bara! Suckade hon och försökte se in. Plötsligt blev hennes ögon lika stora som 2 meloner. Hon började också hoppa upp och ner och tänkte precis börja skrika när jag hejdade henne.
- Vet du vad? Vi går in och låtsas som att vi ska äta.. Och sen kollar vi på Justin så att han verkligen ser att vi sett honom. Sen så sätter vi oss brevid och låtsas som ingenting? Okej? Log jag stort och hon nickade.
- Klart vi gör! Han kommer tro vi är dumma i huvudet! Sa Jenna och jag log stort och tänkte precis börja springa in när jag blev fullt seriös.
- Han får ju inte tro att vi är dumma i huvudet? Sa jag med en allvarlig blick. Hon flinade lite och drog sen med mig in. I själva verket ville jag bara skrika. Men detta går! Kom igen nu Sara..
- Ska du ha en cola? Frågade Kenny och log lite.
- Mhm.. Log jag och han nickade. Han gick mot kassan och 2 tjejer kom in. Fan, antagligen fans. Jag lutade mig tillbaka mot stolen och drog upp luvan. Jag såg hur Kenny efter ett tag kom med våra saker. Jag kollade mot tjejerna som stog och betalade. Sen så gick dom mot oss och jag suckade lite. Ena tjejen kollade mot mig och log lite smått och vände sen bort bilcken. Ska jag vara ärlig, så var dom riktigt snygga. Speciellt en av dom. Hon hade långt brunt hår som var uppsat i en tofs. Hon hade klarblåa ögon och hade riktigt snygg kropp. Jag flinade lite och drog sen ner luvan för att hon skulle se att det var jag som hon konstigt nog inte gjort. Dom satte sig vid bordet brevid och hon såg fortfarande inte vem jag var? Dom kanske inte vet vem jag är?
- Justin! Hallå? Skrek Kenny och nu ryckte tjejen till. Hon vände sig och glodde på mig länge.. Jag försökte få hennes ögonkontakt men hon verkade inte vilja det.
- JUSTIN DREW BIEBER, LYSSNAR DU ELLER? Skrek nu Kenny och det kanske inte var så jätte smart av honom, eftersom det faktiskt satt 2 tjejer här inne. Men nu var det faktiskt ingen reaktion från dom, inte alls. Jag vände mig mot Kennt och flinade lite.
- Hej.. Sa jag tyst och drack lite av min cola.
- Vadå hej? Drick upp din cola nu så att vi kan gå!
- Jaja.. Mummlade jag och drack upp det sista. Jag ställde mig upp och började gå mot utgången medans Kenny gick bakom mig.
- Vänta! Hörde jag en röst säga och jag vände mig om. Det var en av tjejerna. Jag log lite och gick tillbaka till henne.
- Hej, var det något? Log jag och hon nickade.
- Du är Justin Bieber va? Sa hon och nu nickade jag.
- Precis.. Vill du ha en autograf? Flinade jag och hon skrattade lite.
- Självklart.. Mummlade hon och tog upp en pappersbit. Jag skrev min autograf på den och gav sen tillbaka den.
Jag kramade båda tjejerna och sen så var jag tvungen att gå. Jag kollade lite mot hon som tydligen hette Sara och log. Hon var riktigt vacker. Jag kände mig plötsligt hellt varm och ville egentligen inte gå. Hon var speciell på ett sätt, på ett väldigt speciellt sätt...
Jag såg hur han sakta gick ut från cafét, han vände sig om och log lite och fortsatte sen gå. Han är ju hellt underbar, han var t.om snyggare i verkligeheten! Döhet med andra ord. Jag bet mig själv i läppen och såg hur han stängde dörren efter sig. Nu skulle jag antagligen inte få sen det underbara leendet eller dom fantasktiska
ögonen. Eller jo det är klart, på konserten! Men omb Jag träffade just Justin Bieber.. Jag ville bara börja skrika men kunde inte. Jag kollade ner på lappen som han skrivit sin autograf på och kollade sen upp. Jag kände hur paniken steg och jag satte handen från munnen.
- OMB JENNA! Skrek jag lite tyst. Hon satt och glodde rakt fram och sa inte ett ord. Jag blev lite orolig så jag klappade till henne lite löst på kinden och hon skrek till lite.
- Du vill döda mig va? Först bilen och sen nu. Vad är det med dig? Haha, du är ju sjuk.. Sa hon och jag märkte hur hon inte kunde hålla sig för skratt.
- Såklart! Men omb, Justin Bieber var här precis.. Han var så underbart snygg i verkligheten! Sa jag och drömmde mig bort. Jag kunde inte fatta det.. Detta är ju hellt sjukt! Och hur jag lyckades att inte skrika när han var här? Nej det vet jag då inte..
- Jag vet! Och såg du dom ögonen? Dom glittrade som bara den.. Och gud silken stor snubbe, det måste vart hans livvakt.. Sa hon och då slog det mig. Självklart, det var ju han.. Hur kunde jag inte se det?
Kort! Men måste gå, ska göra lite längre chapters i fortsättningen.. Jag lovar!♥ Puss Ida.

The chosen is you, Chapter 6.

Pappa kom även ut och hjälpte henne medans jag gick mot  bilen för att väcka Jenna. Jasmine var redan vid vattnet och jag kände lite hur oron steg. Tänk om hon ramlar i? Jag öppnade dörren som Jenna var lutad vi och hon åkte plötsligt ut. Tydligen hade hon inte haft bälte och jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag skrattade så mycket så att det gjorde ont inom mig. Jag låg där på marken och skrattade som ett fån samtidigt som Jenna ställde sig upp.
- Du var illa tvungen va? Fräste Jenna och puttade till mig lite lätt.
- Ja... Haha.. J.. jag .. var tvungen! Sa jag samtidigt som jag skrattade. Efter ett tag när jag börjat lugna ner mig så sa vi hejdå till bilen, haha, och började sen gå mot båten. Och när jag skulle vända mig om för att ta tag i Jasmine så var hon inte där. Jag insåg då att det jag oroat mig för hade hänt..


Jag fick panik och sprang genast till kanten men där var hon inte. Jag vänder mig om och där stog hon. Jag blev lite sur för att hon skrämt mig så, men jag var endå glad att hon var okej! Jag gav henne sen en sur blick och vi började gå mot dom andra. Vi sprang sen på båten och den skulle alldeles strax åka. Danmark, here we come!
Jag tittade mig omkring i rummet och det var riktigt fint. Lätt den finaste suiten på hotellet! Jag gillar Skandic hotellen mest! Jag log lite och kollade på mamma.
- Jaha, vart ska du sova då? Flinade jag och hon flinade tillbaka.
- Inte här i alla fall..
- Varför inte då? Sa jag och slängde mig i sängen.
- För att du är för jobbig på kvällarna.. Och för den delen klarar du dig själv! Du har fyllt 17 år!
- Näää.. Skojade jag.
- Jo, men du kanske inte alls klarar dig själv.. Du beter dig ju som en 10:åring! Suckade min mamma och gick ut ur rummet. Jag hoppade upp ur sängen och kollade i dörröppningen vart mamma bodde. Som alltså var dörren brevid. Jag vinkade lite för mig själv men eftersom hon redan gått in i rummet så skulle hon endå inte se det. Jag gick in i mitt rum igen och messade Kenny. " Vart är ni? behöver mina väskor bro!" Skrev jag och skickade sen. Jag fick snabbt ett svar tillbaka. " Här nere, och dude.. Jag är din livvakt, inte din bejänt! Kom ner nu," skrev han och jag suckade lite. " Nej jag orkar inte.." Var mitt svar och jag satte mig på sängkanten. " Synd, för det är en massa snygga tjejer här i Herning, har redan sett några... Men nu missar du ju det!"Svarade han och jag hoppade upp ur sängen. Jag messade han snabbt samtidigt som jag gick ut ur rummet. " Jag kommer!!" skrev jag och gick in i hissen. Jag tryckte på eentre plan och åkte ner. När jag kom ner så mötes jag av en retsam blick som var från Kenny.

- Är tjejer allt här i världen eller? Flinade Kenny och jag log.
- Kanske, sa jag och klappade han lite lätt på ryggen. Vi bestämmde oss sen att gå ut lite och hälsa på fans och sånt. Så fort jag kom ut ur hotellet så var det redan några fans där, runt 10 stycken. Jag skrev några autografer och en av tjejerna var riktigt het. Jag kollade in henne från top till tå och hon log lite mot mig.

- Hey beautiful. Sa jag och log. Hon fnittrade till lite och log. Hennes leende var verkligen vackert men jag tänkte inte så mycket mer på det. Jag och Kenny drog vidare och letade efter något café, jag var riktigt törstig! Det kom även några fans fram och jag ställde självklart upp på lite bilder och autografer, jag älskar ju mina fans?
Jag satte mig vid bordet och kollade mig omkring. Jag trodde jag skulle spy. Jag hatar att åka båt, jag blir så lätt illamående.. Jag suckade lite och såg Jenna komma med två smoothies och en chockladboll och självklart en chipspåse.
- Du klarar inte en dag utan dina chips va? Sa jag och drack lite av smoothien. Hon flinade och skakade på huvudet.
- Jodå.. Skrattade hon.
- Haha verkligen, vart gick mamma och dom? Såg du det? Frågade jag Jenna och hon nickade.
- Dom gick till shoppen. Sa hon och öppnade chipspåsen. Jag skrattade till lite och lutade mig tillbaka.
- Vad är det? Sa hon sen och jag skakade på huvudet.
- Inte så mycket, mår lite illa bara.. Hatar verkligen båtar, det har jag gjort sen jag var liten. Sa jag och suckade. Hon nickade och vi pratade om lite allt möjligt. Efter ett tag kom mamma, pappa och Jasmine tillbaka med några påsar. Jag log lite och mamma satte sig brevid mig.

- Hur mår du? Sa mamma och jag lutade mig mot hennes axel.
- Jag mår bara lite illa, annars så är det okej.
- Okej, vi är snart framme.. Vill ni inte spela lite då? Flinade hon och Jenna hoppade till.
- Klart vi ska Sara! Utbrast hon och tog tag i mig. Hon drog med mig och jag suckade. Vi kom in till "spelrummet" och det var för det mesta bara en massa små killar vid 12:år åldern. Jag suckade lite men insåg sen att dom inte var så mycket yngre. Jag stoppade in en femma i en av automaterna och vann 2 kronor. ' JIPPIE' Sa jag lite tyst och kollade på Jenna. Hon log lite och sprang sen iväg. Ärligt tallat så såg det ut som om hon var en fem åring i ett rum fullt med godis. Jag skrattade till lite och kände mig faktiskt lite bättre.

- Vi går nu! Sa jag när vi spelat ett tag.
- Varför nu?
- För att vi är framme om en kvart, jag måste packa mina saker! Sa jag och började gå mot min familj.
- Jaja.. Stönade Jenna och sprang efter mig. Vi packade ner våra saker som vi tagit upp och vi skulle nu gå av. Eftersom båten skulle stanna hela dagen så hade vi inte så bråttom av men Jenna och speciellt jag ville träffa Justin så vi nästan spang av. Och nu, nu är vi inte långt ifrån våra drömmar.. Han kan lika väl stå bakom hörnet. Det är bara att hoppas på det bästa.

Vi sprang direkt mot flygplatsen som man skulle gå till. Mamma och pappa kom efter. Samma sak med Jasmine. När vi var framme på flygplatsen skulle det snart gå så vi hoppade på nästan direkt. Hela resan till Herning så lyssnade jag på musik. Jag kollade på ut genom fönstret och vi skulle snart landa. Jag hörde hur dom sa i högtalarna att vi skulle ta på oss bältet och jag gjorde det, samma sak med dom andra. Så fort planet landat så gick vi fort ut och hämtade våra väskor. Hellt ärligt hade jag ingen lust att leta efter någon bieber just nu. Vi åkte till hotellet som var riktigt fint. Det var hotell Skandic. Jag och Jenna hade ett eget rum medans mamma, pappa och Jasmine hade ett annat. Vi la ner våra saker vid sängen. Jag sneglade mot klockan och såg att den redan var halv 1. Och ja, jag ville verkligen träffa Justin.. Så vad ska jag göra? Vi bytte snabbt om och gick sen in i hissen.
(Okej, igga fingret där)

- Jaha, vart ska vi börja då? Suckade jag och Jenna lyfte på axlarna.
- Men vi kan ju seriöst inte gå och leta efter honom.. Vi kan sätta oss på något café istället?
- Det har du rätt i.. det är endå omöjligt att hitta honom..
- Ja..  men vart ska vi gå då? Jag känner inte till Herning.
- Inte jag heller.. Men vi bara går till något mysigt café eller mågot? Log jag och hon nickade. Vi kom ut från hissen och började gå mot entrén. Det stog en lång stor svart kille. Jag kände igenom honom. Men från vad? Jag struntade i det och började gå ut. Strax efter gick Jenna och pillade med sin mobil.

- Jaha, vart ska vi gå nu då? Sa Jenna och kollade upp från mobilen. Jag ryckte på axlarna och vi fortsatte gå rakt fram. Jag kollade mig omkring och såg ett litet mysigt café.
- Dit! Sa jag och pekade samtidigt som jag tog tag i Jenna och vi gick ditåt. Jag kollade in i cafét och kollade runt lite. Min blick gick fram och tillbaka tills den stanna. Jag kunde inte tro mina ögon.
Oooh, vem är det?;) Lite ur Justin's perspektiv :) Kommentera! ;) Puss Ida♥

Bieber makes me crazy, Chapter 16

När filmen var slut så tog vi våra burkar och popcorn ''påsen'' och slängde det i papperskorgen och när vi kom ut så var det redan mörkt även fast klockan var halv 8 och det var sommar. Justin kastade sina nycklar till Chaz och Alex och han satte sig i Justins bil och Justin tog mig i handen och drog mig så vi började gå.
- Justin varför går vi?
- För jag har en överraskning till min fina flickvän.
Vi gick hand i hand ett ganska långt tag tills vi svängde in till en först vad jag trodde en helt vanlig resturang men sen såg jag att det var lyxresturangen Cats. Vi gick in och Justin släppte min hand och sprang fram till någon som jobbade där och han ledde in oss till något vip-rum där det var dukat med champagne och det var levande ljus lite överallt, sjukt fint.
- Wow, jag är.. mållös! Sa jag och log mot Justin.
- Vad bra! Sa han och ledde mig till bordet.
- Varför gör du detta? Det måste verkligen kosta sjukt mycket? Sa jag när vi satt oss.
- Kärlek har ingen summa på pengar och jag gör det för att bevisa hur mycket du betyder för mig.
- Du är amazing, helt awesome och jag känner mig skit dum pga att jag inte gav dig en chans i början, alltså att jag kallade dig allt det där.. Sa jag och tittade ner i bordet.
- Gumman det var förra veckan och kolla var vi sitter nu.
- Det är sant.
- Men du? Frågade jag sen.
- Yes darling?
- Jag ska på födelsedagsfest på tisdag hos en kompis jag nyligen träffat, ja alltså vill du följa med som min dejt? eller aa vad man nu kallar det haha!
- Tisdag? Jag har också en kompis som fyller år då men ja jätte gärna!
- Ah va bra!
Vi åt upp vår mat och tog sen en taxi hem till oss, jag sprang in och sa hej till päronen och sa att jag sover hos Justin ikväll igen och dom sa självklart att det var okej och dom var bara glada över att jag blivit tillsammans med Justin. Jag packade lite rena grejer precis som igår och gick över till honom. När jag plingade på öppnade han direkt som om att han stått och väntat på mig bakom dörren haha.
- Hej älsk-  hann jag säga innan jag stod mot väggen med Justin tryckt mot mig och med hans tunga i min mun. Jag log lite och puttade med honom till soffan och han la sig över mig sakta utan att avbryta kyssen. Hans händer var över hela mig och tvärt om.
- Finns det något du inte är bra på? Sa han sedan och låg fortfarande på mig.
- Tveksamt , sa jag och log retsamt.
- Haha men jag är faktiskt bäst på allt du kan tänka dig sa han och log stolt.
- Men du suger på att kyssas ju?
- Tack för den då, sa han och började resa sig men jag tog tag i hans t-shirt och drog honom till mig igen och kysste honom.
- Jag lär dig, sa jag och blinkade.
NÄSTA DAG:

Idag var det måndag och det var 2 veckor kvar på sommarlovet och idag skulle Melina komma, äntligen! Jag sneglade mot Justin som låg och sov som en ängel, jag pussade honom på kinden och tog upp min mobil som låg på golvet och gick ner till köket för att ringa Alex och sen Melina.
- Melina? Svarade hon.
- Hello darling!
- FIONA!
- That's me, var är du?! Sa jag och skrattade.
- Sitter i bilen på väg till f-platsen nu, mitt plan går 14.35 alltså om ungefär 45 minuter, kan du hämta mig i ATL sen då?
- Gosh jag kan knappt vänta och ja självklart hämtar jag dig, eller jag och en till.
- Alex?
- Njae, eller jo Alex men ännu en till haha.
- Berätta då?! Röt hon men jag märkte att hon höll sig för skratt.
- Never.
- Hatar dig!
- Älskar dig också, måste gå, puss!
- Vem var det? Frågade Justin samtidigt som han kramade mig bakifrån.
- Min andra pojkvän, han kommer hit senare!
- Ah okej, men då kan jag bara liksom öhm.. möblera om hans ansikte?
- Du har min tillåtelse! Sa jag och log lika stort som Demi Lovato brukade göra innan.
- Haha okej men nu seriöst, vem är det som kommer?
- Melina, min älskling från Los Angeles!
- Är inte jag din älskling? Sa han och gjorde sina puppy eyes.
- När du lär dig kyssas så blir du det , sa jag men kysste honom innan han hann säga något.
2 TIMMAR SENARE/MELINAS PERSPERKTIV:

Flygresan gick helt otroligt slött och jag ville vara framme nu och det var jag tydligen eftersom dom nu ropade i högtalarna att spänna bältena och det gjorde jag.
''Hey chica, är du framme än?'' Stod det i smset jag fick från Fiona.
''Hola sweetie och strax, är du/ni på f-platsen nu?''
''Jadå, vi väntar vid hm.. godisautomaten!''
''Tjockis men okej haha!''
När vi landat sprang jag in i den stora flygplatsen och kollade runt efter en godisautomat.. kaffeautomat, matautomat och goodisssautomat.. där! Jag kollade runt efter Fiona och Alex men såg dem inte någonstans så jag gick och hämtade min väska så länge på rullbandet och drog på mig min stora luva som jag hade på jackan/koftan.
- MELINA! Hörde jag någon skrika och när jag vände mig om stod Fiona, Alex och JUSTIN BIEBER där?!

The chosen is you, Chapter 5.

- Haha, nej.. Men vi får väll snacka med honom? Log jag.
- Snacka om vad? Vi kan ju inte säga "Hej, jag älskar dig! Jag är ditt största fan.. Vill du gifta dig med mig?" Skrattade Jenna och jag började skratta jag med.
- Never! Sa jag och flinade.
- Men vi måste sova nu, imorgon ska vi upp tidigt!
- Ja, godnatt då! Flinade jag och satt kvar.
- Haha, du med..
- Jaja. Sa jag och gick och släckte lampan. Jag la mig sen ner brevid Jenna och vi somnade båda nästan direkt. Konstigt nog..

Nästa morgon så vaknade jag av att mamma väckte mig. Jag suckade lite och satte mig upp på sängkanten.
- God morgon.. Log mamma lite smått.
- God morgon.. Hjäspade jag och log sen tillbaka.
- Väck Jenna, jag går ner och gör i ordning lite frukost. Sa hon och gick sedan ut ur rummet. Jag sträckte lite på mig och kollade mig omkring. Jag ställde mig sen upp och tände lampan. Jag suckade lite och kom plötsligt på vad som ska hända. Vi ska till Danmark för att se Justin Bieber! Jag log stort och drog sen bort täcket frånJenna.

- SARA! Skrek Jenna och tryckte ner huvudet i kudden. Jag skrattade lite och drog sen bort kudden. Jenna vände sig och jag möttes av en arg blick.
- Sluta tramsa dig Jenna! Vi ska snart åka, båten går om några timmar.. Sa jag och hon började små leé lite. Hon sträckte på sig och satte sig sen upp.
- Jaja.. Suckade hon och ställde sig upp. Vi tog på oss lite mjukiskläder och sminkade oss lite smått. Vi gick sen ner till köket där mamma hade dukat upp lite mat. Jasmine och Pappa satt och kollade på tv medans mamma packade ner lite små saker.

- Jaha, hur kommer det säg att hela din familj ska med? Sa Jenna och satte sig på sin stol. Jag lyfte på axlarna och satte mig på min.
- Ingen anning.. Dom ville antagligen.. Sa jag samtidigt som jag bredde en macka.
- Okej.. Sa Jenna och vi satt och prata lite samtidigt som vi åt.

- Föressten, hur blir det med tävlingen? Sa Jenna tillslut.
- Cheerleadingen?
- Aa, den är på tisdag va?
- Vad är det för dag idag? Sa jag och drack en klunk av juicen.
- Torsdag pucko, konserten är ju imorgon.. Skrattade Jenna lite glatt.
- Haha, ja.. Men vi kommer ju inte kunna vara med på lördag! Eftersom vi är i Danmark då, så den tränningen missar vi..
- Ja, men sen så är det tränning på både söndag och måndag. Och sen innan tävlingen på tisdag! Sa Jenna och jag nickade. Vi åt sen upp det sista av frukosten. Mamma som var klar med sitt bad oss hämta våra väskor och det gjorde vi. Det såg väldigt roligt ut eftersom jag hade 1 väska och hon hade 4 med hennes handväska. Jag flinade lite och hon suckade bara. Vi la in dom i bilen och resten av min familjen gick och satte sig.

Jag satte mig därbak med Jenna och Jasmine och mamma och pappa där fram. Jag sneglade mot klockan och såg att den var halv 7 på morgonen och båten går om en timme. Vi började åka och jag pluggade in hörlurar och satte på "Never Let You Go - Med Justin Bieber". Egentligen ville jag bara gråta för att den var så fin med jag lyckades att inte göra det. Jag kollade mot Jenna och såg att hon nu sov. Jag log lite och tog en bild. Sen var jag inne på twitter, gud som hon kommer mörda mig.Tweet tweet och den var uppe. Resten av bilresan så gjordes det inte så mycket. Jag lyssnade mest på musik. Men nu var vi äntligen framme vid Stena Line. Jag gick ut ur bilden och möttes av mamma.
- Är du glad? Sa hon och log. Jag kollade oförstående på henne och hon skrattade till.
- Vadå?
- Ja, du ska ju se Justin Bieber live! Sa hon och jag nickade samtidigt som hon drog ut min väska och Jennasväskor.

Pappa kom även ut och hjälpte henne medans jag gick mot  bilen för att väcka Jenna. Jasmine var redan vid vattnet och jag kände lite hur oron steg. Tänk om hon ramlar i? Jag öppnade dörren som Jenna var lutad vi och hon åkte plötsligt ut. Tydligen hade hon inte haft bälte och jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag skrattade så mycket så att det gjorde ont inom mig. Jag låg där på marken och skrattade som ett fån samtidigt som Jenna ställde sig upp.
- Du var illa tvungen va? Fräste Jenna och puttade till mig lite lätt.
- Ja... Haha.. J.. jag .. var tvungen! Sa jag samtidigt som jag skrattade. Efter ett tag när jag börjat lugna ner mig så sa vi hejdå till bilen, haha, och började sen gå mot båten. Och när jag skulle vända mig om för att ta tag i Jasmine så var hon inte där. Jag insåg då att det jag oroat mig för hade hänt..
Ta det lungt, snart kommer Justin in... ;)

The chosen is you, Chapter 4.

Sen la jag mig ner i sängen och satte alarm eftersom det var skola imorgon och jag skulle aldrig komma upp annars. Jag låg länge och bara tänkte på Justin Bieber och att jag snart skulle se han live. Känslan var obeskrivlig. Varje gång jag hör honom så pirrar det till i magen. Men en sak som stör mig väldigt mycket är när folk säger att dom är kära i honom. Man kan inte vara kär i någon man aldrig träffat.. Eller?

Dagarna gick väldigt snabbt och snart var det 1 April. Allt som betydde något var Justin.. Justin Bieber. Jag la ner dom sista kläderna och stängde sen resväskan. Idag var det den 30 Mars, 2 dagar innan den 1, och vi skulle åka redan imorgon. Jenna skulle snart komma för hon skulle sova här, hon skulle trotsallt åka med mig och min familj. Och imorgon bär det av tidigt, väldigt tidigt.. Eftersom vi ska på spanning efter Justin Bieber i heeela Herning och det nu blir så..
Vad ska jag ha på mig på konserten? Jag och Sara får köpa det i stan i Danmark. Hon kan ju inte mena allvar med att vi ska gå runt hela dagen och leta efter Justin Bieber? Det är ju typ omöjligt att hitta honom. Jag pakade ner  ALLA mina underkläder och 2 par tights. 3 par Jeans och ett par shorts som jag kan sova i. Och sen så hade jag pakat ner kanske 10 olika tröjor, var detta verkligen så nödvändigt för 3 dagar? Jag suckade lite glatt och packade sen ner mitt smink. Nu var jag klar, jag hade även med mig allt annat som man behövde så nu återstår det bara att hitta biljetten.

-MAAAAAAAAMMA! VART ÄR MIN BILJETT? Skrek jag och sprang runt som en galning. Jag vände 'bokstavligen' upp och ner på huset. Men tillslut var den i mina händer.
- JAG HITTADE DEN! Hoppade jag av glädje.
- Haha, Ska vi åka nu eller? Log mamma och jag nickade.
- Du får hjälpa mig med väskorna, och sen så får du köra mig till Sara! Jag ska möta henne utanför. Så hjälper hon mig upp med väskorna..
- Kan du inte ta bära din väska själv? Och du har väll inte flera?
- Jo, jag har 3 väskor och min handväska.. Suckade jag.
- Men Jenna, du ska ju vara borta i 3 dagar? Är det verkligen nödvän..
- JA! Avbröt jag henne och hon suckade. Hon tog mina väskor och vi gick sen ut i bilen. När vi kom fram till Sara så såg jag henne stå där. Jag sa hejdå till mamma och gick sen ut ur bilen och jag såg när mamma körde iväg.


- Heeej min älskade Romeo! Sa jag och öppnade min famn. Jag kramade henne länge och vi brast båda ut i skratt.
(Romeo och Julia, haha)
- Hej min Julia! Log hon. Jag hjälpte henne med väskorna och vi gick sen in till mig. Hon hälsade på mamma och pappa och vi bärde sen in väskorna i mitt rum.
- Ska du ha så mycket med dig? Skrattade jag.
- Ja klart, tänk så träffar jag Justin och så blir han förälskad i mig? Då måste jag ju med på hans europaturné.. Då är det bra med kläder! Sa hon och gav mig en blink. Jag började bara skratta och himlade samtidigt med ögonen.

Vi gjorde i ordning oss för natten och satte och sen i min säng och började prata. Prata om allt möjligt, och speciellt om våran lilla 'minitrip' till Danmark.
- Tänk om vi träffar honom, vad gör vi då? Sa jag och satte mig med bena i kors.
- Jag vet inte? Vi kan ju inte bara börja skrika.. Skrattade Jenna lite lätt.
- Haha, nej.. Men vi får väll snacka med honom? Log jag.
- Snacka om vad? Vi kan ju inte säga "Hej, jag älskar dig! Jag är ditt största fan.. Vill du gifta dig med mig?" Skrattade Jenna och jag började skratta jag med.
- Never! Sa jag och flinade.
- Men vi måste sova nu, imorgon ska vi upp tidigt!
- Ja, godnatt då! Flinade jag och satt kvar.
- Haha, du med..
- Jaja. Sa jag och gick och släckte lampan. Jag la mig sen ner brevid Jenna och vi somnade båda nästan direkt. Konstigt nog..

The chosen is you, Chapter 3.

- Ja hallå? Sa hon glatt.
- Hej, det är Sara!
Jaha, hej.. Vad var det du ville? Sa hon nu lite surt, jag fattade inte vad det var med henne. Hon hade förendras väldigt mycket, men jag hoppas att vi inte kommer förlora kontakten hellt.
Duvet, Justin Bieber? Han kommer till Danmark! Kanske vill du följa med mig och Jenna? Sa jag och log stort.
- Asso jaha.. Förlåt, men jag har.. typ.. bestämmt med en annan.. Sa hon och jag suckade lite.
- Jaja, lycka till.. Hejdå.. Sa jag surt och la på. Ännu en gång så blev jag sur för egentligen ingeting.

Men egentligen orkar jag inte bry mig. Vill hon vara sån så visst. Jag sneglade mot klockan och såg att den redan var halv 11. Jag kollade på min mobil och såg att Jenna hade ringt mig minst 20 gånger och smsat 10 sms. Jag suckade och knappade in hennes nummer.
- Ja hej, det är Maria! Är det Sara? Sa en röst som antagligen var Jennas mamma.

- Ja! Hej, Jenna har ringt mig typ.. 20 gånger! Är hon där?

- Ja, hon har lite panik för att hon inte fått tag på dig. Sa hon och skrattade. Hon är orolig att biljetterna är slut! Just nu är hon på toa men ska jag boka biljetter åt er 2 så är det bara för dig att föra över pengar till mitt kort, så att ni garanterat får sitta tillsammans då! Men hon kommer nu. Fortsatte hon.

- Heeeej! Hörde jag Jenna skrika i telefonen. Jag skrattade till lite och började sen prata på.

- Jag hörde att din mamma kunde boka åt oss 2, men hur blir det med Julia?

- Jag vet inte, men vi måste boka nu och hon får ju inte? Sa Jenna lite besviket.

- Har hon snackat med dig också?

- aa, tydligen.. Skrattade hon lite lätt. Vi satt och pratade ett tag och bestämmde att hennes mamma skulle boka åt oss båda så får vi boka åt Julia i efterhand. Jag la sen på och klockan var redan 20 i 1. Jag städade i ording i mitt rum och bestämde mig sen för att bara ha en slappdag. Jag puffade upp lite röda mjuka kuddar i min säng och slängde mig sen i sängen. Det var riktigt mysigt. Jag kollade på mobilen och såg att Cassie hade smsat, " Sara, förlåt.. Trodde vi skulle gå i Sverige och Inte Danmark.. Hoppas du inte är sur! " Skrev hon och jag suckade lite lätt. "Ingen fara" skrev jag och la sen ner mobilen.

Hennes 'röda' rum.

Jag log och bara tänkte. Jag satte sen igång datorn och kollade runt lite på bl.a Facebook och Twitter. Jag kollade Justins Twitter och han hade skrivit " I love my fans!!" Jag log lite och la sen ner datorn. Jag kollade runt lite på tvn och timmarna gick. Och idag skulle jag lägga mig tidigt eftersom det var skola imorgon. Jag gick och tvätta av mig sminket och sen borstade jag tänderna. När jag kom in i mitt rum igen så tog jag på mig ett par hotpants där det stog "Bieber's girl" och en t-shirt där det stog "I love JB".
Vad hon hade på sig.
Sen la jag mig ner i sängen och satte alarm eftersom det var skola imorgon och jag skulle aldrig komma upp annars. Jag låg länge och bara tänkte på Justin Bieber och att jag snart skulle se han live. Känslan var obeskrivlig. Varje gång jag hör honom så pirrar det till i magen. Men en sak som stör mig väldigt mycket är när folk säger att dom är kära i honom. Man kan inte vara kär i någon man aldrig träffat.. Eller?
Lite dåligt chapter, men kommentera nu! Jag måste ju veta vad ni tycker, för är den dålig så får jag ju sluta blogga på denna! Så kommentera nu vad ni tycker.. Puss Ida♥
(kort, jag vet)

The chosen is you, Chapter 2.

Vart jag skulle visste jag inte, jag behövde bara friskluft. Jag sneglade ner på mina fula skor och suckade. Så dum som jag är så tar jag på mig dom. Jag svängde in i affären och kollade mig lite omkring. Jag tog en cola och betalade sen. Jag öppnade den och drack upp allt nästan direkt och slängde sen colaburken. När jag kom ut igen så såg jag en person, och inte vem som helst utan en väldigt speciell person..


Sara till vänster och Julia till höger för ett tag sen.

Jag harklade lite och personen vände sig mot mig. Jag log stort, det var Julia. Min kompis sen 4:an, vi bråkade ofta men blev vänner lika fort.
- SARA! Sa hon och hoppade nästan upp i min famn. Jag skrattade till lite och backade undan.
- Hej. Log jag och hon kollade förvånat på mig.
- Wow. Sa hon och jag kollade frågandes tillbaka.
- Vadå?
- Du.. du är vaken? Ett mirakel. Jag suckade och kollade bort lite.
- Jenna väckte mig.. Sa jag och himlade med ögonen. Hon flinade lite och kollade sen ner på mina skor. Hon kollade sen upp på mig igen och flinade. Jag visste vad hon tänkte men orkade inte bry mig. Hellt plötsligt börjar hon hoppa upp och ner av glädje. Jag backade undan och kollade frågandes på henne.

- Justin, Justin Drew Bieber kommer till Danmark! Synd bara att jag inte får gå.. Sa hon lite ledsamt. Jo Julia var en tjej som hade väldigt stränga föreldrar. Och vi har länge frågat dom om hon kommer få gå på en konsert men svaret har alltid varit nej..
- Jodå, jag vet. Tycker synd om dig.. Sa jag och suckade lite.
- Din plutt, varför så sur? Sa hon och jag blev mycket seriösare.
- Kalla mig inte plutt. Jag är yngre en dig men inte större! Sa jag och suckade lite lätt. Hon började skratta lite och jag försökte att inte börja skratta. Jag avbröt sen hennes skrattande och log lite. Vi stog och pratade lite tills Julias mobil ringde. Hon gav mig en snabb kram och sa att hon var tvungen att gå. Jag besvarade hennes kram och jag började gå hemmåt. När jag kom hem så såg jag att pappa hade vaknat. Jag tog snabbt av mig kläderna och satte mig sen vid pappa.

- Hej, vart har du varit? Sa han och kollade upp på mig.
- Ute..
- Ute?! När vaknade du? Sa pappa väldigt förvånat.
- Varför så förvånad? Sa jag.
- För att du har för det första gått upp tidigt och sen så har du gått ut, det är inte så likt dig. Sa pappa och blinkade mot mig. Jag himlade bara med ögonen samtidigt som jag suckade.
- Föressten pappa, det är så här.. Duvet hur mycket Justin Bieber betyder för mig eller hur? Sa jag men lätt han inte svara utan fortsatte prata. Så jag undrar om jag snälla, snälla och åter snälla kan få gå på hans konsert?

- Men Sara, vi har ju redan sagt att du får gå om han kommer till Sverige, när kommer han då? Jag suckade lite och gav han en sur blick.
- Men det är ju problemet, han kommer inte till Sverige utan till Danmark! Jag och Jenna... tänkte typ åka ditt, och du ska följa med! Flinade jag samtidigt som pappa började skratta.
- Sagt är sagt och eftersom han inte kommer till Sverige så får vi väll fixa det. När kommer han då?
- 1 April.. Sa jag och kollade ner på min naglar. Jag kollade upp på pappa som såg lite tveksam ut.
- Jag antar väll att du får gå, vem hade du tänkt gå med då?
- Antagligen med Jenna! Vi har typ pratat om detta sen januari (2009)! Log jag stolt.
- Okej, men vi får kolla på biljetter senare! Sa pappa och ställde sig upp.
- Vart ska du?
- Prata med mamma! Log pappa och sen gick han. Jag kände hur ett glädjerus for igenom kroppen och jag sprang genast upp till mitt röda rum. Jag tog upp hemtelefonen och slog in Cassies nummer. När jag gjort det så ringde jag upp och hon svarade på 3:dje tonen.

- Ja hallå? Sa hon glatt.
- Hej, det är Sara!
Jaha, hej.. Vad var det du ville? Sa hon nu lite surt, jag fattade inte vad det var med henne. Hon hade förendras väldigt mycket, men jag hoppas att vi inte kommer förlora kontakten hellt.
Duvet, Justin Bieber? Han kommer till Danmark! Kanske vill du följa med mig och Jenna? Sa jag och log stort.
- Asso jaha.. Förlåt, men jag har.. typ.. bestämmt med en annan.. Sa hon och jag suckade lite.
- Jaja, lycka till.. Hejdå.. Sa jag surt och la på. Ännu en gång så blev jag sur för egentligen ingeting.
Kommentera om ni vill ha mera! Och detta är bara börjaaaan ;) Det kommer så mycket mer... Puss Ida♥

Bieber makes me crazy, Chapter 15

- Bli min Fiona. Sa han plötsligt.
- Va?
- Bli min, bli min shawty.
Jag sa ingenting utan böjde mig bara fram och kysste hans fantastiska läppar sen viskade jag i hans öra:
- Nu är jag din.
JUSTINS PERSPERKTIV:

Jag vaknade lite tidigare och gick ner för att göra frukost för oss och jag hoppades bara på att Fiona inte skulle vakna medans jag fixade allt. Jag gjorde ägg med bacon, pannkakor, mackor och juice och la allting på en bricka och gick upp.

- Godmorgon shawty, sa jag när hon öppnade ögonen.
- Godmorgon pojkvän, sa hon och sträckte på sig och log och jag satte mig brevid henne i sängen och la brickan mellan oss och vi högg i. När vi var tillräckligt mätta så hoppade hon in i duschen först och sen jag och sen gick vi ner och satte oss i vardagsrummet.

- Så vad ska vi göra idag då? Frågade jag sen.
- Ingen aning, har du några förslag?
- Hm.. vi kan väll kalla hit Alex och Chaz och se vad dom vill hitta på?
- Låter bra, jag ringer Chaz så ringer du Alex?
- Det fixar jag, sa hon och sprang upp för att hämta sin mobil och ringa Alex och 2 minuter senare var både Chaz och Alex på väg hit!

NÅGRA MINUTER SENARE/FIONAS PERSPERKTIV:

- CHAZ IN THE HOUSE! hörde man Chaz skrika när han kom in genom ytterdörren så jag och Justin gick till hallen, hand i hand.
- Heeej Fion- whaaaaaaaat?! Sa Alex och kollade chockat först på våra händer och sen på oss eller rättare sagt mig.
- Uhm aa..
- My shawty, my one and only. Sa Justin och log först  mot mig och sen Alex och Chaz som tydligen inte fattat någonting än utan stod bara där och gapade.
- Nej men grattis då sa Alex och kramade oss båda och sen vände sig mot Chaz.
- Chaz det är konstigt jag vet, men inte SÅ konstigt så kom nu! Sa hon och drog med honom in till vardagsrummet men jag och Justin bara skrattade åt dem.

- Okej vad ska vi göra då? Frågade jag de andra när vi suttit tysta en ganska lång stund.
- Vi kaaan... åka på bio haha? Föreslog Alex
- Aa men det blir skit bra fast kan vi ta det vid 5 klockan är ju bara halv 1 nu och vi kan bada lite? Sa Justin och vi andra nickade bara och slänge av oss kläderna, självklart höll vi kvar underkläderna och hoppade i men Justin höll kvar kläderna och hoppade på den stora svarta badringen och satt i den istället tills vi välte honom och han blev dygnsur!
När jag simmat, dykt och hoppat rundor i vattnet så simmade jag till kanten där det fanns en ''bänk'' under vattnet som man kunde sitta på och slöt ögonen. Plötsligt känner jag några läppar mot mina och jag kände igen dom direkt så jag besvarade kyssen och log. När jag öppnade ögonen möttes jag av Justins fina ögon.

- Hey! Ni har hela huset för er själva där inne men lämna köket ifred för det är MIN plats! Ropade Chaz till oss men vi sket i honom och fortsatte att mysa istället haha. När vi badat klart och nu såg ut som russin så gick jag och Alex hem till oss för att göra oss i ordning för bion och killarna gjorde samma sak fast hos Justin.
Jag tog på mig ett par höga jeans-shorts, en transparent skjorta och mina converse och Alex drog på sig ett par slita jeans-shorts, ett rosa slappt linne och en grå hoodie och till det ett par sneakers. Vi sminkade oss fort och nu var vi klara så vi gick över till grabbarna igen och väntade på dem och 5 minuter senare satt vi i bilen påväg till bion.
- Så vilken film blir det? Frågade Chaz.
- The Tourist ska verka skit bra. Svarade jag.
- Well, då får det bli den! Sa Justin och gasade.
När vi kom fram drog Justin och Chaz på sig luvorna, ja Chaz behövde också göra det eftersom väldigt många kände igen honom också och vi gick in. Vi köpte biljetterna och satte oss på tredije raden i mitten och självklart skulle det sitta någon med ett jävla stort huvud framför mig så jag inte såg någonting, great som fan! Så jag reste mig upp och hämtade en ''pall'' som man kunde sitta på och A, C och J bara skrattade åt mig men jag var redan tillräckligt irriterad för att bry mig.
Filmen började och den var faktiskt bra och jag levde mig verkligen in i den, Angelina Jolie var skitsnygg och det var Johnny Depp också för sin ålder haha.
EFTER FILMEN:

När filmen var slut så tog vi våra burkar och popcorn ''påsen'' och slängde det i papperskorgen och när vi kom ut så var det redan mörkt även fast klockan var halv 8 och det var sommar. Justin kastade sina nycklar till Chaz och Alex och han satte sig i Justins bil och Justin tog mig i handen och drog mig så vi började gå.
- Justin varför går vi?
- För jag har en överraskning till min fina flickvän.

The chosen is you, Chapter 1.

(En sak till, hon kommer ifrån och bor i Sverige)
Jag vaknade av att mobilen pep. Jag tog upp den och såg att det var Jenna. Jag svarade och mummlade lite tyst i luren ett "hej".
- SARA! Varför har du inte svarat? Skrek hon i telefonen och jag suckade lite lätt.
- Jag sov... Sa jag tillslut och hjäspade. Var det viktigt eller?
- Om det är! Justin Bieber kommer antagligen inte till Sverige men han kommer till Danmark 1 April. Asså vi måste boka biljetter typ.. Nu?
- Jenna, lägg av. Klockan är halv 7 och det är lördag morgon. Tror du jag ens orkar gå upp nu?
- Nejnej.. Det spelar ingen roll endå! Dom släpps inte ut förens klockan 10. Jag suckade bara och gick upp ur sängen.
- mhm..
- Varför är du inte glad? Vi kommer ju får se honom live! Röt Jenna i telefonen.
- Jag vet.. Men det kommer inte blir något av.. Vi kommer inte ha någon som kan följa med eller något.. Snälla Jenna, känner du någon i Danmark?
- Nej.. Men din pappa kan följa med! Eller hur? Säg att han kan det..
- Jag vet inte, vi får snacka och så. Ring mig vid 12.
- 12?! Dom släpps ju fan vid 10. Vad tänker du med?
- Hejdå.. Sa jag och la på.

Jag tänkte efter lite och insåg att jag faktiskt kanske ska se han live. Och jag var egentligen väldigt glad just nu. Jag hoppade upp ur sängen av glädje och ville bara skrika. Men jag orkade inte vara för upphetsad, då skulle allt bara blir svårare om vi inte åker. Jag gick ut ur mitt rum och in till mamma och pappa's sovrum. Jag kollade in lite försiktigt men båda sov. Så jag bestämde mig för att vänta. Jag började gå mot köket och tog fram ett glas juice och satte mig i soffan. Brevid mig satt min syster Jasmine som alltid tar över tv på morgonen. Hon kollade alltid på Barnkanalen, som är skittråkigt. Och om jag försökte ändra så gick hon bara och sa till mamma och pappa.

- Kan vi inte kolla på något annat? Sa jag tillslut och hon bara skakade på huvudet. Jag suckade och gick till mitt rum igen. Jag var jätte trött men kunde endå inte sova. Jag satte mig i sängen och tog upp min dator och loggade in på facebook. Jag kollade lite saker och loggade sen in på twitter. Jag gick in på Justin's twitter och kollade om han hade skrivit något. Och ja, det hade han. "all girls should feel beautiful. a real man knows to treat a lady like a queen. ur happiness comes from theirs. step up fellas. #girlrespect" skrev han och jag trodde jag skulle dö.

Varför är han så underbar? Det gör allt 1000 gånger jobbigare. Jag la ner datorn och tog upp min mobil. "Jenna, Justin dödar mig.. Han är för underbar.." skrev jag och la sen ner den. Jag gick sen och tog på mig och idag fick det bli en svart tröja med svarta lacktights. Jag tog även på mig ett par örhängen med musiknoter. Jag tog snabbt på mig en halsduk och ett par skor och öppnade yterdörren. Jag snappade till mig väskan och gick sen ut.
Vart jag skulle visste jag inte, jag behövde bara friskluft. Jag sneglade ner på mina fula skor och suckade. Så dum som jag är så tar jag på mig dom. Jag svängde in i affären och kollade mig lite omkring. Jag tog en cola och betalade sen. Jag öppnade den och drack upp allt nästan direkt och slängde sen colaburken. När jag kom ut igen så såg jag en person, och inte vem som helst utan en väldigt speciell person..
Såå, dom flesta ville ha 2 noveller så det är så det får bli! Och nu får ni inte glömma att kommentera, Och jag lovar. Det kommer vara roligare i fortsättningen! Och en sak till, hon går i cheerleading! Och inte vanlig dans..

Sååå, vad tyckte ni? :) Kommentera! Puss Ida♥

Bieber makes me crazy, Chaprer 14

Vi gick ut till bilen och körde en ganska lång bit tills vi kom fram till en lokal, en gigantisk lokal. Vi steg ut ur bilen och konstigt nog tog Justin min hand och höll den hårt när vi gick in. När vi kom in möttes jag av flera kända ansikten, Miley Cyrus, Selena Gomez, Akon, Sean Kingston och många många fler men det var ETT ansikte som jag inte ville se denna kväll.. Jasmine Villegas.
- J-justin, jag kan inte vara här! Sa jag med panik i rösten.
- Haha jag vet att det är många kändisar här men det är okeeeej, sa han och tog ett fastare grepp om min hand.
- Nej Justin jag måste gå, nu. Sa jag och vände mig om men jag hann inte gå någonstans innan jag hörde henne ropa på mig.

- Men Fionaaa, var ska du då? Sa Jasmine och log sitt falska leénde.
- Hem, nu när du är här så vill jag knappast stanna här.
- Haha men vad synd och var köpte du din klänning? Loppis? hahahaha..
- Undra vem av oss som köpt sina kläder på loppis, hejdå Jasmine. Sa jag och gick ut och Justin gick inte ens efter.

JUSTINS PERSPERKTIV:

Vad hände precis? Känner dom varandra? Alltså va?
- Jasmine, vad handlade detdär om?
- Äh ingeting men nu är hon borta så nu kan jag och du njuta av kvällen! Sa hon och tog min hand men jag släppte den fort och sprang ut från lokalen för att leta efter Fiona men jag såg inte henne någonstans så jag hoppade in i bilen och körde vägen som vi kom ifrån. Jag körde kanske i 5 minuter tills jag såg någon gå längst ner för gatan så jag körde fram och saktade ner samtidigt som jag vevade ner rutan.

- Fiona, förlåt jag visste inte. Sa jag och stannade bilen.
- Det är okej Justin men kan du köra hem mig?
- Sov hos mig, dina föräldrar kommer ändå bara undra varför du är hemma så tidigt.
- jag, jag vet inte..
- Jo komigen!
- Visst.

Hon satte sig i bilen och vi körde hem till mig. Mamma var inte hemma så vi hade hela huset för oss själva.

- Uhm.. Kan du hämta någonting jag kan sova i?
- Yes, jag kommer strax! Sa han och sprang upp och en minut senare kom han ner med en tröja det stod BIEBER och en bild på hans huvud på.
- Haha, nice tröja!
- Jadå, jag vet hahaha men ska vi kolla på film, klockan är inte så mycket.
- Okej vilken?
- Skräck?
- Haha är inte du lite liten för skräck filmer? Sa hon och hån log mot mig.
- Återstår att se vem som kommer att kissa på sig!

Jag valde The Mirrors och slängde mig i soffan brevid Fiona och vi satte på filmen. När lite mer än halva filmen gått så Helt ärligt så var jag skit rädd och Fiona verkade inte ens vara liteeeee rädd. Plötsligt puttar Fiona till mig och skriker i mitt öra så jag hoppade upp ur soffan och skrek som en tjej samtidigt som Fiona låg och vred sig av skratt på golvet.

- DET VAR INTE KUL! Skrek jag andfådd när jag kom tillbaka till rummet.
- Det var det visst hahahahahaha!
- ''Det var det visst, hahahaha!'' härmade jag henne med en mallig röst.
- Hahaha, men Justin jag är trött nu så kan vi bädda soffan?
- Soffan? Lilla fröken du ska sova med mig!
- Öh, nej?
- Öh, jo?
- Hahaha du är hopplös men okej då!
- Yeeeeah man!

FIONAS PERSPERKTIV:

Vi gick upp till Justins rum och jag fick låna en tandborste så vi borstade tänderna och sen la vi oss. Justin tog av sin tröja så han nu bara hade sina röda shorts på sig, han dödade mig med sin mage, goosh! Jag la mig med ryggen mot Justin men han flyttade sig väldigt nära mig och la sin arm över min midja och jag kände hans andetag i nacken.

- Vad är grejen mellan dig och Jasmine egentligen? Frågade han plötsligt.
- Hon, Hon är min kusin.. Sa jag och vände mig mot honom.
- Hon är din vad?!
- Min kusin ja, och vi borde ju vara bästa vänner och bla bla bla men våra familjer hatar varandra.
- Wow, förlåt för att jag tog med dig till hennes fest men jag visste verkligen inte!
- Du behöver inte säga förlåt Justin jag vet att du inte visste.
- Bra, sa han och kollade mig djupt in i ögonen.
- Bli min Fiona. Sa han plötsligt.
- Va?
- Bli min, bli min shawty.
Jag sa ingenting utan böjde mig bara fram och kysste hans fantastiska läppar sen viskade jag i hans öra:
- Nu är jag din.

Bieber makes me crazy, Chaprer 13

Vi dansade lite och sen skulle alla göra stegen vi lärde oss solo. Elena var först ut, hon verkade vara tjejen som bestämde här, eller trodde att hon bestämde här. Efter Elena var det Sara, Mathilda och sen jag. Jag höll på att dö så nervös jag var men jag satte det galant, alla steg kom rätt och när musiken stannade fick jag stående applåder. Jag log nervöst och tackade alla men sen märkte sen att någon stod i dörren och fortsatte klappa när alla andra slutat.
- J-jus-tin?.. Fick jag fram, fan.. nu har jag gjort bort mig rejält.
- Eh, jag.. kommer strax! Sa jag till Olivia och sprang fram till Justin.
- Vad gör du här?
- Uhm, Olivia är min danslärare till turnen och ja men sen skulle jag bara fråga henne något så hittar jag dig här. Sa han och flinade.
- Alltså herregud vad pinsamt, sa jag och kliade mig i håret och tittade ner i golvet.
- Pinsamt? Det var fan skit bra ju men nu när du ändå är här så tänkte jag fråga dig om du vill komma över ikväll?
Jag såg hur nervös han var så jag tänkte vara lite svår haha.
- Om jag inte har något bättre för mig så why not?
Han skrattade nervöst så jag var tvungen och säga att jag skojade.
- hahaha, jag skojar bara Justin men aa jag kommer väll men vem kommer vara där mer?
Han pustade ut och kollade lättat på mig.
- Just me and you.. Sa han och gick sen ner igen.
Jag skrattade för mig själv och gick tillbaka till dom andra men hann inte säga något innan alla var på mig och frågade om Justin.
- Är Justin din kille? Är ni tillsammans? Hur känner ni varandra? Kan du fixa en autograf till mig?
- Nej Justin är inte min kille och nej vi är inte tillsammans, han är min granne och BARA min vän och det kan jag väll.
Några tjejer började hoppa och skrika så Olivia fick lugna dom så vi kunde börja igen.
JUSTINS PERSPERKTIV:

Jag försökte komma på någon bra överraskning till ikväll men jag kom inte på någonting men efter ett tags tänkande så kom jag på att jag skulle ta med henne till Jasmines fest, det var ändå Lördag så varför inte och jag vet att Jasmine vill att jag kommer men att jag tar med Fiona, ja vi får se haha.
Jag svängde upp till garaget och gick in och sa hej till mamma och sen sprang jag upp på rummet för att duscha och fixa mig. När jag kom ut ur duschen tog jag på mig mina röda jeans, en vit t-shirt, min skinnjacka och halsbandet jag fått av pappa. Jag smsade Fiona och kollade om hon var färdig och hon skulle bara klä på sig så jag satte mig vid datorn och twittrade lite sålänge.
FIONAS PERSPERKTIV:

''Hello! Undrar bara om du är ready for the night haha? Nej men är du färdig och btw klä på dig något extra fint, jag har en överraskning! xx looooove justin'' Stod det i smset han skicka.

''Överraskning? Haha wow ska bli kul och se.. men jag ska bara klä på mig så kommer jag! xx fiona''
Svarade jag och precis som jag skrev skulle jag klä på mig. Det fick bli en beige kort klänning med lite stenar och så på axlarna och ett par svarta pumps. Jag la håret på en sida och sminkade mig naturligt med att bara lägga på lite ljusbrun sotning på ögonen och lite mascara.
När jag gick ner till mamma och pappa som satt i vardagsrummet höll dom på att bli galna.
- OH JAG MÅSTE TA ETT FOTO PÅ DIG, OH MIN LILLA FLICKA ÄR SÅ FIN! Skrek dom och fotade mig flera gånger, till sist fick jag nog så jag bara tog min väska och gick till Justin som bodde 5 meter från mig haha.
- Wow.. Sa han när han öppnade dörren och fortsatte kolla på mig från topp till tå.
- Öh.. hej på dig med?
- Ja juste oj, hej, kom in!
Jag gick in och satte mig i soffan och strax där efter satte sig Justin brevid mig.
- Så.. vi ska på fest, hos vem säger jag inte men det får du se!
- Ska vi på fest? Jag med dig? Du med mig?
- Precis! Sa han och log stolt.
- Jaha okejdå..
Vi gick ut till bilen och körde en ganska lång bit tills vi kom fram till en lokal, en gigantisk lokal. Vi steg ut ur bilen och konstigt nog tog Justin min hand och höll den hårt när vi gick in. När vi kom in möttes jag av flera kända ansikten, Miley Cyrus, Selena Gomez, Akon, Sean Kingston och många många fler men det var ETT ansikte som jag inte ville se denna kväll.. Jasmine Villegas.

Varför ville hon inte det? Kommentera!


Bieber makes me crazy, Chaprer 12

Precis innan filmen började så kom det in en tjej som såg ut att vara i min ålder och en kille som nästan hade samma frisyr som Justin haha. Vi började snacka lite eftersom hon inte heller egentligen ville kolla på filmen utan det var killen, som var hennes lillebror som ville det.

- Föresten, jag heter Caitlin, Caitlin Beadles!

- Och jag heter Fiona, Fiona Smith!
- Trevligt att träffas Fiona! Viskade hon eftersom vi ändå satt i en biosalong.
- Detsamma, men du? Jag måste på toa, häng med haha jag tror inte du vill sitta här inne och ruttna.
- Så sant så haha, sa hon och vi reste oss upp och gick ut mot toaletten, jag sprang in fort och gjorde det jag skulle och sen gick jag ut till Caitlin igen son stod framför speglen och fixade sitt långa bruna hår.

- Yeah girl, jag ääääälskar ditt hår! Sa jag och började snurra en hårslinga av hennes hår.
- Gör du? Jag fullkomligt hatar det haha!
- Det borde du inte, killarna måste svansa runt dig eller något..
- Mig? Haha njae, jag tror inte det men dig? Hell yeah.
Jag hade aldrig varit Mrs. Populär men jag har aldrig haft problem med killar.
- Haha men nej, jag tror inte det och kom nu, vi går ut och tar lite luft, jag tål inte bio/toa/rutten popcorn lukten! Sa jag och drog med henne ut utanför bion.
Vi snackade lite och bytade sen nummer så vi kunde ses igen för det var en självklarhet att vi skulle.. Efter ett tag började bli kallt så vi gick in till filmen igen och kollade klart den och sen åkte jag hem till mig och Caitlin till sig.

20 MIN SENARE/HEMMA:

Jag var helt slut, av ingenting, precis som igår så jag gick upp, borstade tänderna, bäddade och la mig sen för att somna men plötsligt fick jag ett sms, från Justin:

''Jag ger inte upp''.

Jag blev glad, glad över att han fortfarande hade känslor för mig, och nu, nu var mina känslor för honom ännu större.. men detta kommer bli så svårt för hur går det till egentligen? Jag har varit med honom på en dejt, eller vad vi ska kalla det en gång, bara en gång och jag känner såhär för honom redan? Brukar det vara så egentligen..?

''Det glädjer mig Justin, det gör det verkligen'' Svarade jag.
''Gör det? Det verkade inte så igår iallafall..''
'' Det var igår och idag är det en ny dag, typ.. men jag har tänkt på allt, tycker du det är värt att satsa på dig, oss?''
''Det är upp till dig för att du vet alltid vad mitt svar är och jag vet att du tänkt på vår kyss, right? ;)''
''Tss.. Jag tror jag måste sova nu, godnatt flörtar'n''
''Oj vad du behövde det plötsligt men godnatt på dig med babe!''
Babe? Haha, jag orkade inte smsa mer så jag la undan mobilen och somnade den kvällen med ett leénde på läpparna.

NÄSTA DAG:

Idag skulle jag till dansen, jag sysslade med det för några år sen i LA men sen kom handbollen och ja allt blev fel och sen skulle vi flytta så jag slutade men idag ska jag dit igen och det känns riktigt bra!

Jag låg och drog mig i sängen och sneglade mot klockan, 12.34 shit, jag ska vara där 2! Jag for upp ur sängen och valde kläder, det fick bli ett par korta shorts, en sport b-h och en lös magtröja över det, bra. Jag satte upp håret i en hästsvans och drog på lite mascara bara för att liksom. Jag packade även snabbt lite grejer i min väska som handduk, skor och ombyte.

Jag gick ner och åt lite frukost och sen tog jag bussen till danshallen som låg i stan, den var enorm och riktigt mäktig. Jag gick ner till receptionen eller vad det nu kallas och kvinnan sa att jag skulle till rum 48 på våning 3.
Egentligen skulle Alex också vara här idag men hon låg hemma och var sjuk och jag hatar att vara den ''nya'' men det ska nog fixa sig, hoppas jag.

- Sal 48 våning 3? Mrs. Avery? Har jag kommit rätt hehe? Sa jag stelt eftersom allas blickar nu var på mig.
- Japp men kalla mig Olivia! Och vad heter lilla du? Sa hon samtidigt som hon kom fram och skakade hand.
- Fiona, Fiona Smith.
- Välkommen hit Fiona, vi skulle precis börja så ställ upp er!

Alla ställde upp sig i 2 rader, jag fick stå längst fram och i mitten, precis det jag inte ville. Olivia visade några danssteg och vi tog dom sakta först och sen började musiken komma in och jag var verkligen glad!

JUSTINS PERSPERKTIV:

När jag vaknade var klockan 5 över 2, hur lyckas jag sova såhär länge?! Jag gick upp och hoppade in i duschen och när jag var färdig tog jag på mig en vanlig vit t-shirt, jeans och mina röda sneakers. Idag hade jag ingenting och göra så jag bestämde mig för att åka in till dans studion och kolla lite dansnummer till turnen. Jag sa hejdå till mamma och sen hoppade jag in i bilen och körde dit.

- Hej Mona, vart har du Olivia idag? Frågade jag Mona som sitter i receptionen.
- Nemen hej Justin! Hon har en klass nu men jag tror inte det gör någonting men Sal 48 och våning 3!
- Tackar!
Jag tog hissen upp till tredje våningen och när jag såg vem som gick i hennes klass trodde jag inte mina ögon..
FIONAS PERSPERKTIV:

Vi dansade lite och sen skulle alla göra stegen vi lärde oss solo. Elena var först ut, hon verkade vara tjejen som bestämde här, eller trodde att hon bestämde här. Efter Elena var det Sara, Mathilda och sen jag. Jag höll på att dö så nervös jag var men jag satte det galant, alla steg kom rätt och när musiken stannade fick jag stående applåder. Jag log nervöst och tackade alla men sen märkte sen att någon stod i dörren och fortsatte klappa när alla andra slutat.
- J-jus-tin?.. Fick jag fram, fan.. nu har jag gjort bort mig rejält.

Bieber makes me crazy, Chapter 11

När han sa att det gjorde ont varje gång jag kallade honom allt detdär och undvek honom fick jag enorma skuldkänslor, varför får killen mig och känna såhär?! Jag klarade mig inte mer, jag ställde mig på tå och tog ett grepp om hans nacke och bara några sekunder senare var våra läppar pressade mot varandras.

Bara få sekunder senare kom jag på att jag stod och kysste Justin, nej nej nej, fel fel fel!

- Nej Justin jag kan inte! Sa jag och började gå mot busshållsplatsen som låg en bit bort.
- Fiona! ..
Jag stannade, vände mig om och bara kollade på honom med tårar i ögonen.
- Det där var den bästa kyssen jag upplevt, snälla låt det inte bli sista gången.
- Justin jag vill men jag är rädd, rädd för oss, rädd för vad detta kanske kommer bli!
Han sa ingenting utan började gå mot mig och stannade när våra ansikten stod 2 centimeter ifrån varandra.
- Du behöver inte vara rädd Fiona..
- Jo, det behöver jag vara för vet du vad jag är rädd för?
Han sa ingenting utan fortsatte bara kolla djupt in i mina ögon.
- Jag är rädd för att jag faller för dig och att du åker iväg, på turné eller något, jag skulle aldrig klara det Justin och du är.. Justin, Justin Bieber och jag vågar helt enkelt inte.
- Tror du jag vågade första gången? När jag såg dig på stranden? När jag kom fram och snackade med dig vid kiosken? Jag skulle aldrig gjort det till en vanlig tjej, för du är inte vanlig, du är speciell och det har jag sagt till dig flera gånger Fiona, du måste förstå det!
- Det kommer aldrig funka Justin, du är jätte gullig och så men nej, du är för mycket och jag. ja jag är för lite, förlåt men jag.. måste gå, förlåt. Sa jag och smekte hans kind en sista gång och sen vände jag mig om och gick mot busshållsplatsen.

NÄSTA DAG:

- Hej och hå, upp och hoppa nu gumman! Sa pappa samtidigt som han skakade mig lätt.
- Pappaaaaaaaaaaaaaaa, låt mig sova!
- Fiona klockan är halv 3 och klockan 6 ska vi på bio så var färdig då!
Halv 3? Hur länge har jag sovit och Bio? Oh, inte med pappa!
- Jaja, okej hejdå! Sa jag och drog täcket över huvudet och försökte somna om men lyckades inte så istället bäddade jag sängen och hoppade in i duschen.

När jag kom ut ur duschen var klockan kvart över 3 så jag hann sitta vid datorn lite så jag loggade in på twitter och möttes av Justins tweet: I think i got my favorite girl.. ÄNTLIGEN! Äntligen har han hittat någon favorit tjej, äntligen kan han låta mig vara nu fast jag kände mig ganska ledsen ändå, jag gillade att Justin gillade mig eftersom jag hade känslor för honom någonstans där bak, precis som han sa men som sagt, det skulle aldrig funkat.. inte med honom.

Plötsligt började min mobil ringa.
- Heeey chica! Hörde jag Melina säga
- Hey mamita!
Vad gör du gumman? Jag saknar dig!
Melina är som min andra halva, efter Alex såklart men Melina var min och Alex syster i Los Angeles när vi bodde där och ja, hon är helt enkelt vår andra syster.
- Ingenting faktiskt, ska snart på bio med pappa, döda mig typ och jag saknar dig med, du borde komma hit!
- Med din pappa? Oh damn girl, passa dig detta kan gå riktigt illa till and btw finns det några snygga boys där uppe ha?
När hon nämnde killar kom Justin upp i mitt huvud, detta var precis det jag var rädd för, att jag aldrig kommer kunna släppa honom nu.
- Inte direkt.. typ kanske.. mumlade jag fram.
- Ah, vilken kille har krossat ditt hjärta så jag kan krossa hans mhhhhm, du vet vad chica!
- Haha, nej gumman det är ingen men jag har MYCKET och berätta när du kommer hit, så snacka med din mami och ta första bästa flyg hit, du är alltid välkommen och det vet du!

Det knackade plötsligt på dörren och Alex kom in, yeah nu kommer Melina bli galen!
- Oh absolut, det ska jag göra och är det min babe Alex som hörs i bakgrunden för mhm cuz' i know she's there!
- Haha ja, och du vill prata med henne? Yes chica vi hörs senare och snacka med din mami, puss!
- Puss!

Jag gav Alex mobilen och dom började skrika direkt..
- HEEEEY LEEESH! Började Alex med och ni förstår nog själva hur länge dom snackade.

SENARE:

- Fiona är du färdig?! Ropade pappa från hallen.
- Yessssss, jag är klar!
Jag drog på mig mina converse, såg till att jag hade med mig mobil, check, pengar, check och nycklar, check.

Vi satte oss i bilen och körde mot stan och när jag satte på radion hörde jag Justins röst, hela min mage började fyllas av fjärilar och jag stängde av den lika fort som jag satt på den.
- Du gillar inte dendär Justin va? Frågade pappa mig plötsligt.
- Öh, nej.
Jag ljög för mig själv, för pappa och för Justin.. Jag ville att Justin skulle bli min men det är nog ganska för sent nu, han har säkert redan glömt mig. Jag suckade bara och tittade ut genom fönstret och tänkte på stranden, på vår kyss, min livs bästa kyss? Självklart.

Jag och pappa snackade inte mer i bilen utan nu var vi framme och pappa ville kolla på The Town så The Town fick det bli. Vi betalade och gick in i biosalongen, det var inte direkt världens bästa platser, längst ner så jag får räkna med näckspärr i slutet av filmen, great.

Precis innan filmen började så kom det in en tjej som såg ut att vara i min ålder och en kille som nästan hade samma frisyr som Justin haha. Vi började snacka lite eftersom hon inte heller egentligen ville kolla på filmen utan det var killen, som var hennes lillebror som ville det.

- Föresten, jag heter Caitlin, Caitlin Beadles!
Dålig uppdatering? Yes. Men jag har varit och åkt Skidor för första gången i mitt liv idag haha och.. aldrig igen.
Och btw så har vi besöksrekord idag, ni läsare är bäst okej? Helt jävla awesome, tack tack tack!!!


Bieber makes me crazy, Chapter 10- Jag är inte proffs, men jag hoppas att du gillar det lite iallafall.. sa han när vi satt oss ner vid bordet.
- Vadå inte proffs? Det är skit fint ju!
Han sprack upp i ett stort leende.
- OCH maten är fantastisk för att du ska ha lagat den, sa jag och hån log lite mot honom.
- Öh om du inte visste så är jag bäst på och laga mat så nu ska DU känna dig speciell!
Eftersom han sagt något så fint i limousinen innan så kände jag mig lite tvungen att säga något till honom men jag kom inte på något så istället satt jag där helt tyst i kanske en minut.
- Oj hehe, aa men det gör jag väll men nu får du berätta lite om dig själv, sa jag för att avbryta den pinsama tystnaden.
- Ska jag berätta? Vet du inte redan allt om mig?
- OM du glömt så är jag inte något galet fan av dig så nej, jag vet bara att du heter Justin Bieber och att du flörtar GANSKA mycket!
- Gör jag väll inte?
Jag nickade bara och han började berätta.

- Okej, jag heter Justin Drew Bieber, jag är 16 år och fyllde det den 1 mars, hm.. jag har 2 låtssas syskon, Jazmyn och Jaxon, jag älskar dom lika mycket ändå. Jag hatar uggs men jag älskar pasta, jag är väldigt rädd om mitt hår och ja det finns inte mycket mer och berätta nu, din tur!

- Haha okej hm.. jag heter Fiona Cloé Smith och jag är 15 år. Jag fyller 16 den 26 augusti som är snart.. jag seriöst ÄLSKAR serien Gossip Girl speciellt Chace Crawford men det vet du nog redan och jag hatar Fanta, tomat och färgen rosa..
- Okej haha, du är nog den första tjejen som jag träffat som inte gillar rosa!
- Haha, nej jag är ju inte som alla andra direkt..
- Det är därför jag gillar dig, för du är som du är och inte någon annan, sa han och kollade djupt in i mina ögon.
- Ska jag vara helt ärlig, så är du inte som jag trodde att du skulle vara, snobbig, kaxig och väldigt egoistisk, det var väll därför jag inte gillade dig alls innan.
- Var? Gillade? Så du gillar mig nu va? Sa han och log
- Hörru Beaver, tro inte för mycket nu heller!
- Jag vet att du gillar mig långt, långt där inne någonstans.
- Haha det tror du va?
- Nej jag vet.
- Och hur vet du det då? Sa jag och tog en tugga av min mat.
- För jag märker det..
Shit, hade han börjat märka att jag gillade när han sa så fina grejer till mig? nej nej nej fan också!
-.. Kolla där tänkte du på det igen! Sa han och avbröt mitt tänkande och han hade rätt också.
- Justin ja-
- Säg inget, följ med mig ner till stranden, det är inte så långt bort.
Jag tvekade lite men sen följde jag med ändå.

PÅ STRANDEN/15 MINUTER SENARE:

Vi gick där på stranden, det var som i en film.. Solen höll på att gå ner så himlen var helt orange.

- Jag förstår mig inte på dig, du väljer mig, av alla tjejer i världen.. Sa jag.
- Ja är det så konstigt?
- Ja det är ju det de är, jag förstår inte.. Kolla, jag kallar dig beaver, undviker dig så mycket jag kan och snackar knappt med dig och du fortsätter gilla mig, varför?
- Ja det gör du och det gör självklart ont varje gång, men jag kommer aldrig ge upp, eller någongång kommer jag nog vara tvungen att göra det men inte än Fiona, jag kan inte.
När han sa att det gjorde ont varje gång jag kallade honom allt detdär och undvek honom fick jag enorma skuldkänslor, varför får killen mig och känna såhär?! Jag klarade mig inte mer, jag ställde mig på tå och tog ett grepp om hans nacke och bara några sekunder senare var våra läppar pressade mot varandras.

Någon av er frågade varför Ida inte bloggar längre, haha jo det är så att hennes dator har kraschat totalt så just nu är det bara jag som skriver, hoppas det inte gör något hehe..


Bieber makes me crazy, Chapter 9FIONAS PERSPERKTIV:

Justin, Justin bieber? Frågade precis Justin Bieber ut mig på en.. dejt? Jag gillade ju inte honom på det sättet men jag kunde väll ge honom en chans, fast jag vill inte att han ska tro att det ska bli något mellan oss, eller?

- Eh, asså.. ja okej visst..
Justin lös upp som 3 solar och log som aldrig förr!
- Imorgon kl 7?
- Låter bra, sa jag och log.
- ULALAAAAAAAA, sa Chaz mitt i allt, det lät så dumt så vi alla började skratta sen fortsatte vi leka men inget roligt hände, både Chaz och Alex visste att jag inte ville kyssa Justin så dom lät bli och säga det när både jag och Justin sa konsekvens, för liksom.. vi ska på dejt och det är ENORMT för mig, eller inte för att överdriva men ja ganska.

När klockan närmade sig 2 så började vi alla bli trötta så vi bäddade ut 2 madrasser till mig och Alex på golvet i Justins rum, Justin sov i sängen och Chaz i soffan. När vi skulle borsta tänderna så fick vi allihop trängas i badrummet, det måste ha sett ganska roligt ut haha! När alla borstat tänderna så la vi oss och somnade fort där efter. Chaz började snarka, högt så han väckte oss alla, vi försökte bara ignorera det med sen fick Alex nog, hon tog sin kudde, gick upp och ställde sig vid soffan och slog Chaz med kudden flera gånger om, jag kunde inte andas av skratt och det kunde inte Justin heller.
- Ja ja ja ja, jag ska sluta snarka, sa han och flinade, då kom vi på att han inte snarkat på riktigt utan med flit, då började Alex slå honom flera gånger tills hon inte orkade mer!

NÄSTA MORGON:

Både jag och Alex vaknade av att någon hoppade på oss, självklart var det killarna!

- BEAAVEEER GÅ AV!!! skrek jag när Justin började hoppa på mig och Alex började slå Chaz med kudden igen när han hoppade på henne men dom gav inte upp så allting slutade med kuddkrig och efter det låg vi totalt utmattade på golvet!

- Vi vann, sa Chaz plötsligt, få sekunder senare slog Alex till honom igen med kudden!
- I don't think so.. sa hon och skrattade.
- Om jag inte vore såhär trött nu, skulle du nu ha drunknat i kuddfjädrar!
- Chaz, du är duktig på en grej.. sa jag
- ..ÄTA! fyllde Alex i.
- Sorry Chaz, men jag måste erkänna att det är sant! Sa Justin och skyddade sitt huvud med händerna eftersom inte många sekunder senare var Chaz på honom med kudden igen!

När vi bäddat klart och tagit på oss gick vi ner för att äta frukost, eftersom Pattie inte var hemma utan någonstans med mamma så fick vi själva laga vår frukost. Vi bestämde oss för att göra pannkakor så vi plockade fram alla ingridienser och började laga. Mjölet flög runt i hela rummet, Chaz hade flera gånger halkat på äggen som vi tappat på golvet så ja.. det gick som det gick men pannkakorna blev faktiskt goda ändå.

När vi ätit och städat utan så gick alla hem till sig, jag skulle fixa mig till vår ''dejt'' ikväll eller aa vad man nu ska kalla det egentligen. Jag tänkte ha på mig en vit kort klänning och mina vita converse, det blir bra till min bruna hy.

- HEMMA! Ropade jag när jag kom hem
- Jag är i köket! Ropade mamma
- Och jag är på toa! hörde jag pappa ropa från toaletten, oh nice information!

Jag gick in till mamma och berättade att jag skulle ut ikväll, självklart frågade hon var, när och med vem och när jag berättade att det var Justin blev hon väldigt, väldigt glad!

- Mamma, jag gillar inte honom på det sättet okej..
- Men oh, jag är bara glad att min lilla flicka blivit stor nu! sa hon och smekte min kind, shit var hon lät som en kärring, vad har hänt med min ''coola'' mamma?
- Okej nu börjar du skrämma mig! Sa jag och sprang upp på mitt rum, jag tog ut det jag skulle ha på mig från garderoben och hoppade sen i duschen, jag lät vattnet rinna ner för min kropp och damn vad skönt det var! Jag rakade benen, smörjde in kroppen i bodylotion och målade tånaglarna.

När jag kom ut ur duschen 20 minuter senare var klockan redan halv 6, panik! Jag drog på mig klänningen, jag lät håret vara nersläppt och lockigt som det var av sig själv och drog på lite mascara sen inväntade jag bara att klockan skulle bli 7.

EN TIMME SENARE/JUSTINS PERSPERKTIV:

Jag hade börjat fixa mig ända sen alla gick hem, jag var så nervös! Jag hade ring Usher och bett honom fixa ett bord vid ett träd med massor lyktor hängande i trädet och runt om, nu hoppades jag bara att hon skulle gilla det.. Maten hade jag även lagat själv med lite hjälp av mamma förståss.

Jag var redan färdig så jag tänkte gå över till henne nu, jag var lite tidig men jag tror inte det gjorde något. Limousinen stod utanför hennes hus, eller aa mitt också för den delen och väntade. Med darrande händer knackade jag försiktigt men ganska hårt på dörren och det var Fionas mamma som öppnade, puuh!

- Hej Mrs. Smith!
- Hej på dig Justin, kalla mig Sofia och Fiona kommer ner alldeles strax, kom in så länge!
- Tack, sa jag när jag gick in och bara någon minut senare stod Fiona framför mig lika vacker som alltid i sin vita klänning, jag höll på att smälta totalt!

- Ja mamma jag klarar mig nu, hejdå! Sa Fiona och man märkte tydligt att hon var irriterad!
- Okejokej, ring om d-...
- det händer något, jag vet mamma, hejdå nu!
Hon vände sig mot mig och jag sa hejdå till hennes mamma och sen gick vi ut, när Fiona såg limousinen blev hennes ögon enorma!

FIONAS PERSPERKTIV:

EN LIMMO?! Jag vet att han är rik men en limousine behövde han ju inte komma med, eller det gjorde faktiskt ingenting utan det var bara gulligt av honom egentligen.

- Wow Justin detta var.. wow!
- Det är en limmo Fiona, är det SÅ konstigt? Sa han och skrattade lite
- Ganska.. för mig är det första gången, sa jag och tittade ner eftersom jag skämdes lite.
- Haha men va bra att det är min limmo som blir den första du får åka i då!
Jag blev förvånad över hans reaktion, jag trodde han skulle tycka att jag var konstig eller något..
- Känner du dig speciell nu eller? Sa jag och flinade lite
- Alltid när jag är med dig, speciellt nu.. Sa han och blev plötsligt allvarlig, jag hade ingenting och säga utan satt helt tyst, det var nog det finaste en kille sagt till mig men varför JUSTIN?!

När vi kom fram hade jag ingen aning om vart vi var, mitt ute i ingenstans, great!
Vi gick ut ur limousinen och när jag kollade mig omkring så kände jag verkligen inte igen det, var va vi egentligen?!
Justin gick fram till mig och la sin ena hand på min midja och ledde mig en bit bort där bara ett träd stod med ett bord och massor med lyktor hängandes i trädet, wow.

Har bara en fråga till er läsare! :
Vill ni att jag fortsätter skriva att Fiona inte gillar Justin eller ska dom börja bli tillsammans smått?Bieber makes me crazy, Chapter 8


Vi alla började bli hungriga så jag och Chaz kallade in resten av gänget till köket för att käka lite av det som mamma hade lagat. Medans vi åt kunde jag inte slita blicken ifrån Fiona, shit vad fin hon var..

Klockan var nu halv sju och vi hade redan ingenting och göra så vi bestämde oss för att hoppa i poolen, Chaz och Ryan fick låna ett par badshorts av mig men tjejerna fick bada i sina underkläder, även om Fiona bara bodde tvärs över gatan så orkade ingen av dem gå dit nu, mig gjorde det absolut ingenting haha!
När Chaz tagit av sig och satt på sig badshortsen så var han tvungen att hoppa bomben, vatten flög överallt och vi alla började gapskratta när vi såg hans min, antagligen för att det var så kallt i vattnet. Inte långt därefter hoppade Ryan och jag i, tjejerna bara stod och kollade på oss och vägrade hoppa i, dom hade inte ens klätt av sig än!

Efter att vi tjatat på dem att hoppa i så gjorde dom äntligen det, när Fiona klädde av sig kunde jag verkligen inte slita blicken ifrån hennes kropp, WOW! Dom satte sig på kanten av poolen och doppade fötterna, det var verkligen kallt i vattnet, men bara i början så jag förstod dom.
Vi kastade boll, körde hålla-andan-längst tävlingen och det var faktiskt Alex som vann! Vi hade kört lite waterpolo och tjejerna vad överdrivet duktiga!

- Öh, ni är tjejer.. ni får inte vara så bra på waterpolo hallå? Sa Chaz
- Haha, tydligen är vi det, tillochmed bättre än dig! sa Alex backade eftersom Chaz börjat gå mot henne tydligen för att dränka henne eller något men han hann aldrig ifatt henne eftersom hon dök under honom hela tiden!
Efter ett tag hade vi börjat tröttna på att bada och klockan var redan 9 så vi gick in för att torka. Fiona och Alex fick låna kläder av mig eftersom deras var totalt blöta efter Chazs bomb men Traceys kläder hade klarat sig.
När vi torkat gick vi in till det stora vardagsrummet och började spela lite fifa, även där var tjejerna grymt bra, seriöst finns det någoting dom inte är bra på? Vi spelade i någon timme sen började Ryan och Tracey dra sig hem, vi sa hejdå och satte oss, eller rättare sagt slängde oss i soffan.

- Ska vi köra sanning eller konsenkvens? Frågade Chaz samtidigt som han log mot mig och jag visste precis varför.
- Why not, sa Alex och satte sig på golvet, de andra gjorde samma sak men jag gick ut och hämtade en flaska. När jag kom tillbaka satte jag mig i ''ringen'' och vi började spela. Jag fick börja snurra flaskan och den kom på Chaz!
- Yeah man! Sanning eller konsenkvens? frågade han jag
- Blir väl konsenkvens.
- Okej, hm.. du ska kyssa.. Alex!
Han lös upp som en sol och jag har vetat sen första gången han träffade Alex på stranden att han gillar henne. Han böjde sig fram och kysste henne, ett långt tag tills Fiona avbröt
- Okejokej, ni kan fortsätta i rummet senare, kan vi fortsätta spela nu?
Alex bara fnissade medans Chaz gav Fiona mördarblicken, jag bara skrattade åt dom.
Nu var det Chazs tur att snurra flaskan och den hamnade på mig.. typiskt!
- Okej, payback! Sanning eller Konsenkvens?
- Jag får väll fega, sanning!
- TÖNT! men okejdå, är lilla Justin kär? Frågade han och det var mer än väntat!
- Yes i am, sa jag och kollade ner i golvet, jag ville inte se deras reaktioner haha!
- OH I VEM VEM VEM? Frågade Alex
- Det var bara en fråga som gällde Alex och den ställde Chaz, du får vänta på din tur! sa jag och blinkade mot henne.
Hon räckte bara tungan åt mig och vi fortsatte spela, det var min tur och snurra och jag hoppades att den skulle hamna på Fiona!

Jag tog tag i flaskan och snurrade den, den snurrade ungefär 6 varv och mitt hjärta bankade fortare och fortare. När jag såg att den stannat på Fiona höll mitt hjärta på att hoppa ut ur bröstet på mig! Jag kollade upp på Chaz fort och han bara nickade fort.
- Fiona, s-anning eller kons-senkvens?
Hon tvekade lite och sa sedan
- Jag är lika feg som du Justin, så jag tar Sanning haha!
Okej nu var det dags och jag fattade inte att jag gjorde det, tjejen gjorde mig helt galen och såhär nervös hade jag aldrig varit förut!
- Om jag bjöd ut dig.. på en dejt, skulle du gå ut med mig då?

Bieber makes me crazy, Chapter 7


- Vem är det ni börjat umgås med så mycket den senaste tiden? frågade mamma
- Bara några sjyssta killar, sa jag och tog en tugga av min tacos
- Jasså? Vem då?
- Du kommer aldrig tro mig haha!
- Det vet du aldrig, kommigen Fiona, jag är ju nyfiken!
- Eh, en av dem är j-justin bie-ber sa jag och tittade ner i bordet samtidigt som jag väntade på en reaktion av mamma.
- Fiona, jag menar allvar?
- Ja och jag är fullt seriös, fråga Alex, sa jag och Alex bara nickade när mamma kollade på henne.
- Oj, det var ju.. oväntat!
- Aa, jag blev själv väldigt överraskad!.. Sen är han vår granne också..
- ÄR DET HAN SOM BOR I DET STORA GRÅA HUSET? Sa mamma högt.
- Ja, och varför så glad?
- Hans mamma, Pattie? Ja, hon var här innan idag och fikade, hon är verkligen jätte trevlig!
- Oh detta blir ju bara bättre och bättre, nu är våra mammor best friends också! Sa jag och började plocka undan min tallrik, Alex gjorde samma sak och bara flinade åt mig.

Jag och Alex sprang upp på mitt rum för att kolla twitter lite, Justin hade twittrat: ''2night i'm just gonna have some fun with my friends, can't wait!''. Jag RT hans tweet eftersom jag inte heller kunde vänta och vi hade liksom samma vänner! Alex kollade sin twitter fort och sen tog vi våra grejer, sa hejdå till mamma och gick över till killarna, denna gången var det Chaz som öppnade och som vanligt skulle han kasta sig över oss men han släppte fort igen efter att ha sett våra miner som klart och tydligt visade att han var tung!

- Japp, du vill döda oss.. så är det bara! sa jag och flinade och gick in där Justin, e Ryan och en annan tjej satt. Jag gick sakta fram och kramade Justin och sen hälsade på dom andra,  tjejen brevid var Ryans tjej Tracey, hon verkade faktiskt ganska snäll men jag pratade inte så mycket mer med henne. Varken hon eller Ryan skulle  sova här inatt utan dom skulle gå senare, mig gjorde det ingenting eftersom jag var van att det bara är jag, Justin, Chaz och Alex.

Vi allihopa satt och snackade, Ryan och Tracey satt och småpussades ibland, dom var verkligen sjukt söta ihop! Jag och Alex snackade om handbollen som snart skulle börja igen och vi snackade även lite om Chaze Crawford som var SÅ damn hot! Justin hade flera gången kollat på mig, när jag kollat på honom hade han bara flinat och vänt blicken, men jag brydde mig inte om det mer istället fortsatte jag och Alex diskutera olika kändiskillar tills Chaz avbröt oss.

- HALLÅ ALEX, VAR HAR DU LAGT ALL GODIS?!
- Haha så långt bort ifrån dig som det bara går! sa hon och skrattade och det gjorde vi andra också!
- HOW DARE YOU, FRAM MED DET!
- Hm.. då ska du springa en runda runt huset med endast kalsonger!
- Så värt det! Sa han och började klä av sig, Ryan tog fort fram sin mobil och började filma honom, kan sprang även efter Chaz när han sprang runt huset, vi andra låg nu på golvet och skrattade!

När han kom in, andfådd bad han nu Alex om sitt godis, åter igen..
- Mi-thh godh-is t-hack, andades fram och nu skrattade vi ännu mer!
Alex gick in i köket och började rota i några skåp och hyllor, någon minut senare hade Chaz klätt på sig och Alex kom ut med hans godis, hans ögon blev enorma och det var bara kul och se hans kärlek till godis!
JUSTINS PERSPERKTIV:

Det hade nu gått 2 timmar sen tjejerna, Ryan och Tracey kom och jag hade bara tänkt på en sak:
hur jag ska fråga henne om hon vill gå ut med mig!?
Jag fick världens bästa idé men det var ingenting jag kunde vara helt 100 % säker på, men det var värt ett försök iallafall!
- Chaz, jag vet hur jag ska bjuda ut henne nu! Viskade jag så att dom inte skulle höra mig där ute
- Låt höra, sa han med munnen full av godis
- När Ryan och Tracey sticker så ska jag fråga om tjejerna vill köra sanning eller konsekvens..
- Mhmm sa han och stoppade i sig ännu mer godis
- ..sen OM jag får chansen att fråga Fiona s/k och OM hon säger sanning så ska jag fråga henne: om jag bjöd ut dig, skulle du gå ut med mig då? Och ja, jag får ju bara hoppas att det går som planerat nu!
- Det låter bra Justin, ni skulle bli ett fint par!
Även fast Chaz var världens konstigaste vän man någonsin kunde ana så är han verkligen en sann vän, och det han sa, att jag och Fiona skulle bli ett fint par, gjorde mig ännu mer peppad på att fråga henne!

[KLICK] <-- en sjukt bra jb novell!
btw: tack för all pepp världens bästa läsare!


Bieber makes me crazy, chapter 6- Weeeeelcomeeeee, sa jag med en mallig röst
- Eh, tack.. eller? sa Alex och gick fram och gav mig en kram, Fiona stod bara tyst och log bakom Alex. Alex fortsatte in och jag hälsade på Fiona.
- Hej på dig, sa jag och kramade henne.. länge, hon doftade så gott!
- Eh hej.. Justin, jag kan.. inte a-andas.
- Oj, sa jag och släppte henne, hon började gå in till köket där Alex och Chaz satt, jag stängde dörren och gick efter.

FIONAS PERSPERKTIV:

- FIONAAAAAAAAAAAAAA, sa Chaz högt och hoppade på mig
- Cha-z du v-ää-ger myck-et! sa jag och han släppte mig.
- Sorryyyy....
- Ni killar vill verkligen döda mig, först Justin med sin kram och nu du!
Både Chaz och Justin skrattade lite och vi satte oss vid bordet. Alex och Chaz satt och åt, jag och Justin skrattade åt dom eftersom dom åt med ansiktet och inte med munnen!
- Så.. vad ska vi göra idag? sa Justin och kollade på oss
- ÄTA! sa Chaz fort
- Jag tror ni har ätit tillräckligt, sa jag och log men Chaz bara suckade och försökte att inte skratta.
- Vi kan.. shoppa?! Sa jag sedan och Alex lös upp
- JA DET KAN VI! sa hon
Chaz suckade och kollade på Justin med en blick som skulle betyda ''snälla-säg-nej''!
- Låter bra tjejer, sa Justin.
- GREAT, när sticker vi? frågade jag
- Jag måste gå upp och duscha först, det går fort, jag lovar! Sa han och sprang upp.
- Nu kommer vi få vänta i en halvtimme.. det går inte fort, sa Chaz och skakade på huvudet.
Alex och Chaz plockade undan det dom hade ätit, jag satt bara och pillade på min mobil, det hade nu gått 20 minuter sen Justin gått upp och duschat, jag bestämde mig för och gå upp och kolla om han var färdig.
- Jag springer upp och ser om Justin är färdig.
- Ta det lugnt där uppe nu, sa Chaz och blinkade åt mig
Jag skrattade bara och skakade på huvudet. Jag hade aldrig varit här förut så jag chansade på rummet till höger, fel.. Jag prövade på rummet brevid och ja det var rätt, och jag glömde och knacka så där stod Justin endast i handduk, jag var tvungen och erkänna, hans mage var otroligt snygg, jag bet mig i läppen och kunde inte slita blicken ifrån hans mage!
- Här uppe Fiona sa han och skrattade och pekade på sitt ansikte
- Eh, oj.. är du färdig föresten? sa jag genegerat
- Haha, jag ska bara klä på mig, lust och hjälpa mig?
- Med? sa jag och höjde på ögonbrynen.
- Välja kläder?
- Njae, tror inte det, skynda dig bara! sa jag och gick ut.. Varför trodde han att jag ville det?
Jag gick ner till Chaz och Alex som satt och snackade om mat, förvånar mig inte!
- Ni gjorde det fort! sa Chaz och log stort
- Är du avundsjuk eller? sa jag och blinkade mot honom
- Klart jag är, eller nej.. du tar min Justin så tar jag din Alex! sa han och höll om Alex, hon bara log.
Justin måste ha hört när han sa det och sett när han kramade om Alex för nu kom han och kramade om mig bakifrån.
- Deal! sa han sedan. Jag vände på huvudet och kollade bara på honom med en ''vad-sa-du-precis?'' blick men han bara log sen släppte han mig och vi låste dörren och gick ut mot bilen.
I bilen satte vi oss precis som igår, jag och Justin där framme och Chaz och Alex där bak. Idag var det ingen pinsam tystnad utan vi snackade om allt möjligt.. när vi kom fram så tog Justin på sina solglasögon och drog på huvan, jag förstod inte hur han orkade bli förföljd överallt men han var väll van, själv hade jag aldrig orkat, eller kanske, men sure att jag någongång skulle bli lika stor som Justin.

2 TIMMAR SENARE:

Vi hade alla gått runt i köpcentret i ungefär 2 timmar nu och vi var helt slut, även Justin som fått skriva massa autografer och ta bilder hela tiden, även Chaz hade fått vara med på foto eftersom han var ju känd som ''Justins kompis''. Vi såg hur mycket han inte ville vara med på varje foto men det var bara kul att se hur han plågade fram ett leende varje gång!
Jag hade köpt 2 t-shirts och en väska, Alex hade köpt en likadan väska och ett par jeans, Justin hade köpt en keps och ett par jeans och Chaz hade köpt godis, mycket godis.
När alla var färdiga så åkte vi hem, jag och Alex till mig och grabbarna till Justin, vi skulle allihopa sova hos Justin ikväll dom skulle även ringa Ryan som var med på stranden, han var ju också en väldigt nära vän till Justin. Vi packade fort lite grejer, eller typ bara sovkläder och våra tandborstar var typ det enda. Mamma hade gjort tacos när vi kom hem så vi åt innan vi skulle gå tillbaka till killarna och självklart skulle mamma fråga på ALLT om killarna..

Kommentera!

Bieber makes me crazy, chapter 5


 

Halva filmen hade nu gått och Chaz och Alex satt och kramade om varandra, den var så jävla läskig och jag ville bara springa därifrån men det gjorde jag såklart inte haha.

 

Justin hade märkt att jag ryckt till när det hände något läskigt så han la handen om mig, först tänkte jag dra mig undan men sen gillade jag det fast jag flyttade på mig lite ändå. Jag vet att jag bara känt honom i 2 dagar men jag började gilla honom, asså då menar jag som kompis eftersom jag tyckte verkligen INTE om honom innan, det är fan fantastiskt att jag överlevde med Alex som är hans största fan eller något.

 

JUSTINS PERSPERKTIV:

När jag la armen om Fiona så verkade hon gilla det, jag trodde först att hon skulle döda mig, okej inte döda men iallafall dra sig undan men det gjorde hon inte. Hon satt nu i djupa tankar, det märkte jag eftersom varje gång det hände något läskigt så ryckte hon till, men inte nu. Hon la sitt huvud på min axel och nu hade hon somnat, Chaz och Alex också. Jag kollade klart på filmen, det var inte så mycket kvar utav den, kanske 10 minuter.

När den var slut så väckte jag Chaz, han visste knappt var han var, men sån var Chaz haha. Jag bärde upp Fiona på hennes rum och Chaz bärde upp Alex till gästrummet brevid.

Jag pussade Fiona på pannan och skrev sedan en lapp :

 

’‘Hej Fiona, du somnade igår så jag bärde upp dig till ditt rum. Alex ligger i rummet brevid och jag låste dörren igår och la nycklen under dörrmattan bara så du vet / JB’’

Jag la lappen vid hennes mobil på nattduks bordet, där skulle hon säkert se den, jag stängde dörren och jag och Chaz gick hem till mig, klockan var trots allt halv 12 nu så Chaz skulle sova hos mig. Sen var det ju bara tvärs över gatan så det gick fort att komma hem haha. Varken jag eller Chaz va trötta så vi gick upp på mitt rum och snackade lite om allt, tills han frågade mig

 

- Visst gillar du Fiona?

Jag hade ingen aning om vad jag skulle svara på den frågan, eller jo det hade jag, och svaret var Ja, det kunde jag inte dölja.

 

- Ja det gör jag, men chansen är liksom en på miljonen att hon blir min ändå.

- Varför tänker du så bro? Du är Justin Bieber, du kan få vilken brud du vill!

- Alla utom henne, liksom.. hon kallar mig beaver, hatar att vi är grannar ja och du vet nog resten själv.

- Men oooooooh Justin, du är hopplös!

- Men vad ska jag göra då?!

- Hm.. BJUD UT HENNE!

- Haha, vill du att jag bjuder ut henne?

- Ja, om hon säger ja, då är det liksom first step, säger hon nej.. ja då är du körd.

Han hade faktiskt rätt, jag ska bjuda ut henne.. och hoppas på det bästa, liksom.. vad kan hända egentligen, det var ju bara en dejt..eller?


- Haha, då gör jag väll det, fast imorgon då, föresten var är Ryan? Jag har inte träffat honom sen vi var på stranden.

- ingen aning, han är väl med Tracey, hans nya tjej duvet? sa Chaz

- Ojojoj, har Ryan skaffat tjej?

- HAHA, varför så förvånad?

- Nej men, jag är glad för hans skull.. typ.. bara han inte glömmer bort oss är det okej.

- Sant, men nu går vi och lägger oss, jag kommer dö så trött jag är!

 

NÄSTA MORGON:

 

Nästa morgon vaknade jag vid 10 av mig själv, Chaz låg och snarkade på soffan, jag skrattade tyst åt honom och gick sen upp för att väcka honom.
- Chaz!!!! skrek jag i hans öra och han drog sig i soffan
- TACK! nu gjorde du mig döv också!
- Haha, godmorgon på dig också, jag går och tar något och äta, ta på dig eller något och smsa Alex och se om tjejerna vill göra något idag.
- Öh, kan du inte låta Fiona vara i en dag?
jag log lite när han sa hennes namn, och jag saknade henne faktiskt..
- Tyst med dig och gör bara som jag sa! sa jag och boxade honom löst på armen, han nickade och började smsa Alex. Jag gick ner till köket och plockade fram lite frokust, när jag var färdig så gick jag upp igen och vad gjorde Chaz? Sov.
- Seriöst Chaz, lider du av sömnproblem eller? sa jag medans jag skakade honom
- Va va va, nejdåååå jag bara.. eh ja.
- Haha tönt, fick du något svar av Alex?
- Ja, dom skulle komma över hit vid halv 2.
- Ah men ryck upp dig, den är 10 över 1 nu
- Du kan börja med och ta på dig, du står i endast i kort morgonrock.. ingen trevlig syn!
- Skitsnack!.. sa jag och flinade samtidigt som jag knuffade till honom lätt.
20 MINUTER SENARE:

Det plingade på dörren och där stog Alex och.. Fiona, vackrare än någonsin.

HEJ! Jag är just nu hos pappa ute på landet typ, jag trodde inte han skulle ha något internet här men det hade han så det kommer fler chapters antingen senare eller imorgon!

Bieber makes me crazy, Chapter 4


 

Nästa morgon vaknade jag av att Alex skakade mig och försökte få mig och vakna.

 

- FIOOOOOOONAAAAAAAA!

- Snälla Alex, vad fan är klockan och vad gör du här?! röt jag

- DEN ÄR 2, JUSTIN OCH CHAZ STÅR DÄR NERE!

När hon sa att dom stod där nere fick jag panik, varför släppte hon in dom, hur länge har Alex ens varit här?!

 

- Vad gör dom här? viskade jag

- Dina föräldrar stack till jobbet imorse, jag kom hit för en timme sen, dom kom hit precis och undra om vi skulle hitta på något så ja.. jag släppte in dom!

- Du är verklige-

- Bäst, jag vet men ta på dig nu och kom ner! sa hon och började gå ner.

 

Jag skrattade för mig själv, jag gick upp och borstade tänderna och sen valde kläder, jag tog ett par slitna jeans shorts, ett linne, peace-halsband och satte upp håret i en hästsvans och om vi skulle gå ut så tog jag ut mina gröna converse från garderoben och tog ner dom. Jag kletade på lite mascara fort, puder eller något sånt behövde jag inte eftersom jag redan var solbränd.

 

Jag gick ner och ja, där stod dom båda, ska jag vara ärlig så var Justin ganska snygg men det var absolut ingenting jag sa högt, det skulle bara ha blivit konstigt haha.

 

- HEEEEEJ! sa Chaz, högt, väldigt högt

- Ja godmorgon på dig också Chaz, sa jag och skrattade

 

Jag gav bara Justin en blick och sen gick jag in i köket för att ta någonting och käka, jag var seriöst vrål hungrig! Fort därefter kom både, Chaz, Justin och Alex in i köket, vi satt och snackade lite, eller jag sa ingenting, inte Justin heller, det var helt sjukt vad jag började bli trött på denna spänningen i luften så jag sa ifrån

 

-Justin, förlåt att jag bara stack igår, jag menar, jag blev bara lite.. chockad över att du är min granne nu, liksom hallå? justin beaver? min granne?

 

Justin hade tydligen inte väntat sig att jag skulle säga någonting eftersom han bara satt och kollade på mig utan att säga ett ord men sen började han le.

 

- Jassååå, så jag är SÅ speciell så att du blev chockad över att jag är din granne.. det värmer! sa han och flinade

- Tro inte för mycket nu beaver, och föresten jag måste visa dig en grej, nu!

Jag reste mig upp och drog med mig Justin upp på mitt rum, jag satte på datorn och visade honom bilden som jag såg igår på skvaller bloggen.. Han sa ingenting utan bara smålog.

 

- JUSTIN! Vad flinar du åt?!

- Att du är min nya flört, och jag.. gillar det!

- Nej Nej Nej Nej, aldrig, never ever!

- Never say never, sa han och blinkade mot mig.

 

Jag sa ingenting utan suckade och gick ner igen, och Chaz som är Chaz var tvungen och slänga ur sig en dum kommentar.

 

- Oj oj, här har vi kärleks paret, ge dom en applåd! Det var ingen som klappade, bara Chaz, jag kunde inget annat än skratta åt honom.

 

NÅGRA TIMMAR SENARE:

 

Timmarna gick och vi gjorde ingenting, vi hade lirat lite fotboll på min gård, jag och Alex mot Chaz och Justin, det var ganska kul men vi förlorade.. såklart. Klockan var nu 8 och vi bestämde oss för att kolla på film, det fick bli paranomal activty eftersom jag var sugen på att se en skräckfilm, de andra satte sig i soffan medans jag satte på filmen, när jag satt i filmen och skulle sätta mig så satt först Chaz och Alex brevid varandra, sen satt Justin brevid Alex. När jag såg att det var den enda platsen så suckade jag och satte mig ner brevid Justin och vi startade filmen.


Ny header made by me (elma), vad tycks?

btw: vad tycker ni om novellen hitils? :)


(update: Shortsen hittade jag på google när jag sökte på slitna jeans shorts haha, men du kan nog hitta något liknande på H&M eller så!)


Bieber makes me crazy - Chapter 3


 

Solen hade gått ner och det började bli ganska kallt så jag och Alex började packa ihop våra grejer för att gå mot bussen, killarna gjorde samma sak.

 

-När går bussen Fiona?

- 19.03 tror jag det var, den är 18.55 nu, så om vi går nu så hinner vi nog med den.

- Buss? Ska ni ta bussen? Jag kan köra er, sa Justin

- Tack, men nej tack, vi tar bussen, som planerat.

- Men jag vill köra er, sa han och flinade

- Vadå så du kan se var vi bor så du kan stalka oss mer än vad du redan gör?

- Du läser mina tankar Fiona!

 

Jag sa ingenting utan blinkade mot honom och satte mig sen där fram i bilen eftersom jag skulle visa vägen, Ryan och Alex satte sig där bak fort därefter och Justin bakom ratten.

 

Det blev en väldigt pinsam tystnad i bilen så jag satte på radion, jag knappade lite mellan kanalerna och när jag stannade på en kanal så hörde man ännu en gång Justins låt, One Time.. Jag suckade men Justin bara flinade, jag bytte fort kanal igen och jag stannade när jag hörde Nelly - Just a dream, Justin började sedan sjunga tyst:

 

’’I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream’’

Medans han sjöng det tittade han lite på mig, jag vet att Justin tydligt visat att han vill vara min vän, men inte mer än så? Kommigen, det är Justin Bieber och sen har vi.. mig? Jag sa ingenting, utan pekade bara vart han skulle köra och svänga, han stannade bilen utanför mitt hus.

 

- Detta kommer bli så roligt! sa han sedan

- Vad snackar du om beaver?

- Ser du det huset där borta? Sa han och pekade på det stora gråa huset mittemot mitt.

- Ja, vad är det med det?

- Haha, jag bor där, när han sa det gav han mig världens leéndet!

Jag fick inte ur mig någonting, är han, justin, justin bieber, min granne?!

 

- DU MÅSTE SKÄMTA MED MIG?!

- Jag är fullt seriös, sa han och flinade

-  Mitt..liv..är..ÖVER!

 

Jag tog mina grejer och gick ut ur bilen utan att ens säga hejdå, jag visste inte hur jag skulle reagera, jag var liksom glad att han var min granne, men på ett sätt inte. Tur att han blev hemskolad så att vi inte behöver gå på samma skola också!

 

När jag kom hem var varken mamma eller pappa hemma, dom var väl på jobbet eller något. Jag gick upp på mitt rum och satte mig vid datorn, kollade twitter och facebook. Jag hade fått överdrivet många nya vänförfrågningar på facebook och 3 nya followers på twitter, Ryan Butler, Jenny Smith och.. Justin Bieber? Oh great, han ska verkligen stalka mig! Jag läste lite bloggar, och för skojs skull så gick jag in på en Justin Bieber blogg, och vad fan är detta?! EN BILD PÅ MIG OCH JUSTIN, VID KIOSKEN IDAG?! Nu var jag tydligen hans ’‘nya flört’’ också, döda mig snälla!

 

Jag stängde av datorn, gick och borstade tänderna och la mig sedan, jag tänkte lite på allt som hänt idag, att jag träffat justin beaver, att han är min granne?! Det var nog det sjukaste någonsin, nu slipper jag honom aldrig!Bieber makes me crazy - Chapter 2

 

Så... det är Fiona du heter? sa han och småflinade

Asså, har du inget bättre för dig?!

Jo, men du är roligare, och sötare..

Så nu stöter beavern på mig? sa jag och vände mig om.

 

Han knackade mig på axlen och jag vände mig om och kollade på honom med blicken ’‘vad-vill-du’’?

- jag heter Bieber, sa han stolt och log

- jag har varken frågat,brytt eller velat veta det!

 

Jag vände mig åter igen och nu var det min tur, jag beställde en cola och vatten och gick tillbaka till Alex, jag kände Justins blick i min rygg men jag brydde mig inte, när jag kom fram till Alex var hon inte ensam, det var justins kompis som hade varit med honom i vattnet.. great!

 

- Ehm.. Alex? Sa jag och räckte fram vattnet till henne

- Hej Fiona, detta är Ryan, Justins kompis!

- Jaha, hej på dig Ryan, sa jag och försökte låta vänlig och nu hörde jag en bekant röst som kom emot oss, när jag vände mig om så stog beaver där, IGEN!

 

När han såg mig fick han världens flin på läpparna.

Yo Ryan, varför bytade du plats? Eller jag har ingenting emot det.

När han sa det sista kollade han på mig och log. Jag tog min handduk och flyttade en meter därifrån, aldrig att jag ligger brevid beaver som hade lagt sin handduk breved min, jag suckade och la mig ner. Justin slet inte blicken från mig och det var SÅ jobbigt men jag sa ingenting.

 

Jag måste ha somnat eftersom jag vaknade av att någon hällde iskallt vatten på mig och när jag såg vem det var blev jag totalt förbannad!

 

- BEEEEEEEEAAAAAAVEEEEEEERRRRRRRR!

skrek jag och jagade honom över hela stranden, folk kollade på oss som om vi var från en annan planet men just nu ville jag bara döda honom! Han sprang ut i vattnet och när jag var tillräckligt nära så hoppade jag på honom bakifrån och tryckte ner hans huvud under vattnet, när han kom upp kollade han på mig med världens mördar blick

 

- Vi är kvitt! sa jag och backade men han kom bara närmare och närmare, till sist sprang jag upp ur vattnet och kastade mig på handduken, justin kastade sig på sin och vi bara låg där och skrattade.

- HAHAHAHA, VI ÄR KVITT NU BEAVER!

- ALDRIG! KRIGET HAR BARA BÖRJAT!

 

Alex och Ryan satt bara och garvade åt oss, jag drog på mig mina solglasögon och vände mig om så jag låg på rygg. Plötsligt hör jag att någon sätter på Justins låt, Baby, jag vände mig om och såg att Justin satt och pillade på min ipod och ja, jag hade hans låt, fast bara den!

 

- MIN IPOD, DU ÄR SÅ DÖD BEAVER!

- Jag visste inte att du var ett fan! sa han och flinade

- Oh, you wish!


Bieber makes me crazy, Chapter 1

Du heter Fiona Smith och du är 15 år, din bästa kompis heter Alexandra men kallas för Alex, henne umgås du med mest. Hon är underbar men har ett fel, hon ÄLSKAR justin bieber, något du INTE gör!

 - ALEX?! KOMMER DU IDAG?! röt jag ner ifrån

-Ja, ja ja! sa hon medans hon gick ner från trappan, och som den klupisen hon är så snubblade hon såklart och jag kunde inte andas av skratt!
HAHAHAHAHAHA, ska du ha hjälp upp eller? frågade jag och räckte fram handen
- FIONA, DET ÄR INTE KUL! sa hon men tog ändå tag i min hand och reste sig.
- Det var det visst, du skulle bara ha sett dig själv!
- oooooh, kom nu, vi missar bussen!

 

Alex, eller Alexandra som hon egentligen heter, är min kusin OCH bästavän men jag kallar henne för min syster eftersom vi alltid är med varandra och våra mammor är systrar och våra pappor är bästa vänner så ja.. Vi är födda i Sverige, och har bott i Los Angeles sen vi var små, men för 2 månader sen flyttade vi hit, till två överdrivet stora hus lite utanför ATL eller Atlanta som det heter och vi är grannar, så antingen är Alex hos mig eller så är jag hos henne.. varje dag.

 

Idag skulle vi till stranden, så vi fick ta bussen eftersom det inte fanns någon strand där var vi bodde. Det tog ungefär en kvart att åka till stranden och när vi var där så var det proppfullt.. konstigt. Vi la ut våra handdukar på sanden, jag tog av mig mina shorts och mitt linne som jag hade över bikinin, Alex gjorde samma sak. Jag hade tagit med mina feta högtalare till min ipod så vi kunde lyssna på lite musik, jag satte på ’‘Man Down’’ med Rihanna, satte på mig mina solglasögon och vi började sola.

 

Efter att ha solat i ungefär en timme så hoppade vi i vattnet, Alex hade tagit med sig sin handbolls boll så vi kunde passa lite i vattnet, vi båda gick på handboll så våra kast var ganska långa, till sist blev mitt lite fööör långt och bollen kom rakt på killens huvud som stod någon meter bakom Alex. När han vände sig om trodde jag inte mina ögon, DET VAR JUSTIN BEAVER! Alex som var hans största fan stod och hyperventillera medans jag fortfarande väntade på att han skulle passa tillbaka bollen.

 

- Hallå? Beaver, bollen?!

- Bieber, heter jag, sa han och passade tillbaka bollen

- Haha, sak samma.

 

Alex som stod med öppen mun och glodde på honom märkte inte ens att jag börjat gå upp på land igen, så jag fick gå tillbaka och dra upp henne, när hon äntligen stängt munnen så kunde jag prata med henne.

 

- Alex, vad är det med dig?!

- Fiona du-du pratade precis med..ju.stin BIEBER! stammade hon

- Men omg, han är inte jesus, Alex?

- Nej han är justin bieber!

- Oh, du är hopplös.. jag går till kiosken, ska du ha något?

- Ja, ta vatten till mig.

- Okey, sa jag och började gå mot kiosken

 

Som tur var så var det inte så lång kö, jag ställde mig sist och väntade på min tur när någon plötsligt säger mitt namn, jag kollade bak och ja, såklart så var det beaver.


Okej detta är bara första delen, kanske inte bäst men ge den en chans, det blir bättre senare!
OCH vi vill verkligen veta vad ni tycker, säg allt posetivt OCH negativt! :)

BTW: GOTT NYTT ÅR, IGEN!RSS 2.0