a Bieber dream, chapter 39

Jag gick fram och letade efter någon bra tills jag hittade ''Win a date with Tad Hamilton''.. Den får det bli.
Jag satte i skivan och gick o satte mig brevid Jolina i soffan.. Hon lutade huvudet mot min axel, det kändes så jävla bra dehär asså.. jag lutade mitt huvud mot hennes och där satt vi.
Plötsligt kollar hon upp på mig, jag kollar på henne.. sen möttes våra läppar..
Jag gick fram och letade efter någon bra tills jag hittade ''Win a date with Tad Hamilton''.. Den får det bli.
Jag satte i skivan och gick o satte mig brevid Jolina i soffan.. Hon lutade huvudet mot min axel, det kändes så jävla bra dehär asså.. jag lutade mitt huvud mot hennes och där satt vi.
Plötsligt kollar hon upp på mig, jag kollar på henne.. sen möttes våra läppar..


Känslan var obeskrivlig. Det var inte som första gången, utan detta var så mycket mer. Det var kärlek.. Jag började långsamt kyssa henne och hon besvarade min kyss. Kyssen gick till hångel, Jag tog tag i hennes kinder och hon hade sina händer på min nacke. Hon satte sig sen i mitt knä, och vi fortsatte hångla. Hon var så underbar, det kändes perfekt just nu.

Tillslut så släppte hon taget om mig. Hon kollade allvarligt på mig. Jag belv lite orolig.. Gjorde jag något fel?
- Jag gillar dig.. Väldigt mycket faktiskt.. Sa Jolina och kollade ner i golvet. Hon såg så oskylldig ut. Jag tog mitt pekfinger på hennes haka och drog upp hennes huvud.
- Jag gillar dig också.. Du måste förstå det!

Hon log lite smått och gav mig sen en kram. Hon kollade på mig med ett brett leende.
- Kan inte.. jag sova här? Jag kan sova på soffan här nere? Sa hon och glodde på mig. Här nere? Jag vill ju sova uppe med henne? Jag log lite och kollade på henne.
- Jodå, det kan du säkert.. Log Jag. Hon kollade på mig superglatt. Men på något sätt så känns detta konstigt.. Hon är bara 14 år! Hon får inte tro att jag kommer tvinga henne till något..

Vi gick upp hand i hand till mitt rum.
- Wow! Röt plötsligt Jolina. Jag kollade bara frågandes på henne.
- Ditt rum.. Sa Jolina och kollade sig runt som ett ufo. Jag log lite, vad var det som var så speciellt?
- Haha, skrattade jag till lite.
- Du gillar blått och vitt va? Sa Jolina och gav mig en blink. Jag blev helt varm, hon var så underbar på alla möjliga sett! Jag log lite och drog med henne ner i sängen. Jag la mig så att hon låg på mig.  Jag log lite och hon skulle precis öppna munnen men jag stängde den. Jag viskade lite smått att jag gillade henne. Men hon visste redan det. Hon tog tag i min nacke och började kyssa mig. Jag la armana hårt om hennes midja och drog henne intill mig. Hon släppte taget och kollade på mig. Jag blev ännu varmare. Hon började sen måla små mönster på min bröstkorg. Hon log lite för sig själv.





- Vad är det? Sa jag och kollade på henne.
- Inget.. Absolut inget.. Sa hon och kollade på mig. Hon reste sig snabbt upp och sa att hon behövde gå på toa.
- Hur hittar jag dit? Log hon och kollade på mig. Jag reste mig upp och följde henne till toan. Jag skulle precis gå in på toan men så stoppade hon mig.
- Du får vänta här! Log hon med ett retsamt leende. Jag puttade till henne lite lätt och lät henne sen stänga dörren. Jag gick in på mitt rum för att fixa en sak.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag fattar inte att det här händer. Jag log lite smått för mig själv och kollade mig i spegeln. Jag behövde igentligen inte gå på toa. Jag blev bara så rörd. Han var så vacker, så underbar.. Jag spolade i toaletten och satte sen på vattnet för att han skulle tro att jag var på toa. Jag kollade mig snabbt i spegeln igen, jag såg rätt så rolig ut. Mitt hår stog åt alla håll. Jag log lite, jag brydde mig inte hur jag såg ut just nu. Jag kunde vara mig själv med Justin..
Jag gick i hans rum men jag såg honom inte. Jag kollade mig omkring men hav var inte någonstans. Jag skulle precis vända på mig och gå ut ur rummet när han plötsligt tar tag i mig. Jag vänder mig om och där står Justin. Han ler ett stårthån leende. Jag kollar frågandes på honom och kollar sen lite bakom han. Han hade bädad upp sin säng för två. Jag kollade på honom och gav han en kram.

- Du får sova där nere.. Om du vill? Sa Justin och kollade ner på sina fötter. Han gjorde sin hairflip lite snabbt och kollade sen upp. Jag skakade på huvudet och gav han en kram. Plötsligt så kände jag att det vibrerade i fickan. Jag kollade på skärmen och det var mamma. Detta kändes inte bra..



Aww.. så söta! :D Haha, glöm inte att kommentera ;)

Postat av: Elle

AHHHHHHHHHH, MEEEEEEEEER AWESOME

2010-12-02 @ 17:04:10
Postat av: Julia

Aww Guligt :)

2010-12-02 @ 18:11:30
URL: http://bieberattelse.blogg.se/
Postat av: anonym

Så himla bra!:) så sött:)

2010-12-02 @ 18:16:04
Postat av: Anonym

omg vad bra den e!! meeeeer!! :D<3

2010-12-02 @ 18:43:22
Postat av: Anna

oh mah gad :D mer :D

2010-12-02 @ 18:53:43
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

Naaw ♥ meeer :D

2010-12-02 @ 19:04:53
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: