a Bieber dream, Chapter 53

- Jag vet Justin, jag har verkligen försökt hålla mig undan men det flög bara ur mig när Olivia kysste mig! - Jag vet inte vad du ska göra, men kom på något! sa jag och gick där ifrån.  Klockan hade nu blivit mycket och jag var sjukt trött efter all drama ikväll så jag bad grabbarna gå, Jolina sa hejdå till Olivia och Sam. Vi slängde oss i soffan och pustade ut..


Jolina i soffan.

- Det är helt sjukt.. Sa Jolina tillslut och kollade rakt framför sig.
- Jag vet.. Jag vet inte.. Tänk om Chaz får känslor på riktigt? Sa jag och vände mig mot Jolina som fortfarande glodde rakt framför sig. Först sa hon inget men tillslut öppnade hon munnen.
- Nej.. Inte det, eller det också! Sa Jolina och kollade nu på mig. Jag är ett fan av dig, eller jag var.. Du ska åka iväg på måndag för att se alla dina andra fans! Och jag kommer inte få se dig mer på jätte länge! Justin.. Jag älskar dig.. Jag kommer inte klara detta. Sa Jolina och jag såg hur hennes ögon blev lite fuktiga. Jag svarade inte utan satte mig bara närmare henne. Hon satte sig ner i min famn och jag höll om henne bakifrån.
- Jolina. Jag älskar dig också. Sa jag tillslut och kysste henne lite lätt på halsen. Hon log och kollade bak på mig.
- Lovar du det? Sa hon och kollade allvarligt på mig.
- Jag lovar.. mummlade jag lite tyst mot hennes axel. Hon ställde sig sen upp och kollade på mig.
- Ska vi gå och sova? Jag är sjukt tröt.. Sa hon och flinade och tog sen tag i min hand. Din mamma kommer säkert snart.
- Va? Aha.. Nä, hon skulle sova hos sin kompis. Hoppas allt är okej med henne. Sa Justin och ställde sig upp. Vi gick sen hand i hand upp till hans rum. Jag släppte hans hand och slängde mig i sängen.
- Här sover ja! Sa Jolina och flinade samtidigt som hon la ut sina armar och ben över hela sängen.
- Nähä! Sa jag och ställde mig vid sängkanten. Akta, annars hoppar jag på dig. Direkt efter att jag sa det så flyttade hon sig lite så jag fick plats. Jag flinade mot henne och hon suckade. Jag smekte min hand sakta över hennes kind och hon rös till. Hon log lite och jag smällte. Jag gör alltid det när hon ler, hennes leende är.. Fantastiskt. Tillslut ställde hon sig upp och jag kollade frågandes på henne.
- Jag ska ta bort mitt smink.. Jag kommer! Log hon och jag smälte än en gång.

JOLINA'S PERSPEKTIV:

Jag gick ut ur hans rum och gick mot toaletten. Jag kollade mig i spegeln och log lite för mig själv. Jag hade världens underbaraste kille. Jag drog av mig kläderna som satt väldigt obekvämt och började tvätta av sminket. Jag gick ut ur toaletten och sen in i Pattie's rum. Jag öppnade hennes garderob och kollade efter en tröja jag kunde sova i. Jag hittade tillslut en tröja som hade ett tryck av Justin på. Jag log lite för mig själv och tog på mig ett par mjukisbyxor som också låg där. Jag gick sen in i rummet. När jag kom in så såg jag Justin ligga och smsa i sängen. Så fort han märkte att jag kom inte så kollade han upp på mig.
- Snygg tröja! Sa Justin och gav mig en blink. Jag flinade och nickade.
- Jag lånade lite sovkläder av din mamma.. Sa Jag och kollade ner på tröjan. Han nickade och kollade frågandes på mig.
- Blir det inte varmt med mjukisbyxor? Flinade Justin retsamt. Jag skakade på huvudet och la mig brevid Justin i sängen. Jag drog täcket över mig och la mig sen på sidan så ryggen låg mot Justin. Han la ner mobilen på golvet och la sen armen om mig. Han drog mig tätt intill säg och vi somnade.

Nästa morgon vaknade jag av att solen sken in i mina ögon. Jag försökte öppna ögonen men gav upp och stängde dom igen. Jag började leta runt med min hand efter Justin men hittade honom inte. Jag öppnade tillslut ögonen och han låg inte brevid mig. Jag satte mig på sängkanten och ställde mig sen upp. Jag kollade mig omkring och såg inte Justin någonstans. Jag gick ut ur hans rum och ner till köket. Jag tog ett glas vatten och vände mig sen om.
- AHH! Skrek jag och hoppade till.
- Hahahaha.. Skrattade Justin och flinade. Jag gav honom en mördarblick och ställde ner glaset. Jag gick och satte mig i soffan och Justin gick strax efter. Jag satte mig i soffan och Justin tätt intill. Han tog upp mobilen och skrev något och la sen ner den på bordet. Det plingade till i min mobil och jag kollade vad han hade skrivit. " Y o u a r e B e a u t i f u l ♥" Skrev han och jag bet mig i läppen. Jag kollade på Justin och böjde mig mot honom. Våra läppar var nu bara några centimeter ifrån varandra. Tillslut så mötes dom och han kysste mig. Jag kunde aldrig få nog av hans lena, varma och underbara läppar som alltid smakade vanilj. Jag ställde mig tillslut upp och kollade frågandes på honom.
- Hinner du göra något idag, eller måste du packa och så? Sa jag och jag kände hur det högg till.

Heeeeej! Igen, jag har saknat bloggen och alllt med har inte kommit in på internet. Utan när jag väll kommit in så har det bara gått av. Men nu är det fixat och jag lägger snart upp 54! :D Men jag har märkt att ni slutar kommentera? Och om vi inte får några kommentarer så slutar vi blogga ;) Haha, nej men då blir det inte lika kul för oss! Så kommentera nu så får ni oss på andra tankar! :D

Postat av: Anonym

Ofc. Det äger!!!!!!!:):D

2010-12-11 @ 17:56:10
Postat av: :)

fortsätt skriva :)

2010-12-11 @ 18:19:58
Postat av: Elle

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER, AWESOME !!!!

2010-12-11 @ 18:24:52
Postat av: Anonym

Neeeeeeej fortsätt!!!

2010-12-11 @ 19:25:06
Postat av: justinsjulija

meramera !!

2010-12-11 @ 19:57:50
URL: http://mathildaochjulija.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snälla merrrr!!!!!!!!!!:DD

2010-12-11 @ 20:01:03
Postat av: frida

meeer!! fortsätt!!:D

2010-12-11 @ 20:54:12
Postat av: Anonym

Meeeeeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!Snälllla!:)))))

2010-12-11 @ 21:51:02
Postat av: Nejraa<3'

MEER<3'

2010-12-11 @ 21:55:24
Postat av: Anonym

Meeeeer!!:D

2010-12-11 @ 22:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: