a Bieber dream, Chapter 56

- Bra, sa jag och kysste honom, han besvarade kyssen och nu kom tungan in i det hela, han var så fantastisk att det inte var sant.. vi hade glömt bort filmen medans vi myste och nu hade klockan blivit ganska mycket. Vi gick upp och borstade tänderna och sen la oss, jag somnade med Justins värme mot min rygg, det enda jag hade i tankarna var honom,honom och honom! Morgonen därpå vaknade jag vid 11, jag satte mig upp och kollade var Justin var eftersom han inte log brevid mig.. i rummet var han inte men jag hittade en lapp:


Jag rös till av hans fina ord. Jag la ner lappen och gick ner till köket. Tog en macka och gick upp sen igen. Jag öppnade garderoben för att hitta vad jag skulle ha på mig men det var svårt. Tillslut så hittade jag en blå paljett klänning som jag hade på nyår. Jag valde den och sminkade mig sen. Jag lätt håret vara lockigt. Jag satte mig på sängkanten och sneglade sen upp mot klockan. Den var bara 1, jag hade mycket tid idag. Jag saknar honom redan..

Medans jag väntade på att klockan skulle bli 2 så satte jag mig vid datorn och loggade in på twitter, 1 ny tweet från justin: ''I got my favorite girl''.. menade han mig? Snabbt därpå tweetade jag: ''I got my favorite boy''.. och sen kollade jag runt på lite bloggar.. jag var lite tvungen och gå in på en justin bieber blogg och jag trodde inte mina ögon när jag fick sen en bild på justin och.. jasmine?!



FAN TA HONOM.. sa jag tyst för mig själv! Jag kollade när bilden togs och det var.. förra veckan?!
När fan hände detta? 3 miljoner frågor for igenom mitt huvud på en och samma gång och jag visste inte vad jag skulle göra, om en halvtimme ska jag träffa justin.. just nu.. så ville jag inte det. Varför har han inte berättat att han varit med henne, det ser ut att vara på någon fest? När va han på en fest? Jag orkade inte mer så jag stängde datorn och la mig i sängen och bara tänkte.. tydligen väldigt länge eftersom nu var klockan 10 i 2 och det var dags och gå.. jag tvekade om jag skulle gå men han skulle nog bli ledsen.. det sket jag i, berättar han inte för mig om Jasmine så behöver jag inte gå! Jag la mig på sängen och satte på tv:n, en stund senare så somnade jag.
JUSTINS PERSPERKTIV

Vid detta laget borde Jolina ha varit här, den va kvart över 2 och det tog bara 10 minuter hit med limonn ju? Det gick åter 10 minuter och jag började bli orolig, här satt jag och väntade på henne som ett fån. Nu hade det gått ännu 10 minuter och nu har jag väntat på henne i en halvtimme, mitt tålamod var slut och jag bestämde mig för och åka hem!
Efter ungefär en kvart var jag framme vid mitt hus, jag låste upp och ropade på Jolina men fick inget svar tillbaka, jag började gå upp till mitt rum och där låg hon och sov som en ängel, jag satte mig brevid henne på sängkanten och smekte hennes kind. Plötsligt ry ckte hon till och bara blängde på mig.
- Hej älskling.. jag blev orolig när du inte kom, somnade du eller? sa han och log lite
- Jaha, nej jag ville inte komma, okej? sa hon kallt och reste sig upp, mina ögon var enorma.. Vad glor du på? sa hon samtidigt som hon packade sina grejer.
Du är så.. vacker, och vad gör du? var ska du? sa jag oroligt
- Skippa snacket, jag bryr mig inte.. varför går du inte och kysster jas.. Vad fan sa hon precis?! kysser vem?!
Jag bara blängde på henne som om hon precis sagt att hon är gravid eller något.
- Kysser vem då? Jasmine? sa jag och blev väldigt varm. Jag såg hur Jolina kokade och tänkte på vad hon skulle säga..
- Ja, jag såg bilden på er Justin.. varför har du inte sagt att du träffat henne, varit på fest med henne OCH kysst henne?! Hennes ögon blev helt röda och nu kunde hon inte sluta gråta. Vad har jag ställt till med.. fan också! Nu hatar hon mig och vill dra, jag är körd.. Jag hade tydligen fastnat i mina tankar eftersom jag väcktes vid liv när Jolina skrek:
- FAN TA DIG JUSTIN! och smällde till dörren efter sig. I den sekunden förstod jag vad jag gjort och sprang fort efter, men hon hade redan hunnit ut! Jag visste inte var hon skulle men hon hade ju inte så många ställen att åka till bara hem.. Jag sket i min jacka och allt utan bara satte mig i bilen och körde sakta och kollade ut på gatorna efter henne, klockan var ändå bara 4 på dagen, efter att ha kört runt i ungefär 5 minuter så hittade jag henne på busshållsplatsen en bit bort.
JOLINAS PERSPERKTIV

Jag orkade inte mer, jag hade bara sprungit ut och skitit i allt. Jag skulle hem så jag tog bussen, fast inte busshållsplatsen som låg närmast justin utan en bit bort. Plötsligt ser jag en bil komma emot busshållsplatsen och jag känner igen den, det var Justin.. Fan det sista jag behövde nu var att träffa honom!
Han sprang ut ur sin bil och började springa emot mig, han kramade mig men jag kramade inte tillbaka utan sa åt honom att släppa mig. Vad är det du inte fattar Justin, jag vill inte ha något med dig och göra, du får vilken tjej du vill så varför ska du ha mig, va?!
- För att du är perfekt, för att du inte är som alla andra.. du är min shawty och jag älskar dig, jag vill inte leva utan dig och jag tänker INTE släppa dig, aldrig! När han sa allt det kunde jag inte hålla tårarna inne men jag visste inte vad jag skulle säga, jag fick inte fram något.
- Ju..j..u.. justin jag, jag vill men jag kan inte.
- Jolina, ge mig en chans.. jag vet att jag har sabbat allt ganska rejält just nu men det enda jag vill ha just nu är en till chans, ge mig den snälla? Ännu en gång for 3 miljoner tankar igenom mitt huvud och jag orkade knappt tänka..

Förlåter Jolina Justin? Och vad tycker ni om att Jolina blivit en lite mer Drama Queen?
KOMMENTERA! :D

Postat av: Julia ♥

Jag måste erkänna, Jolina är fett dryg och dom passar inte för varandra när dom bråkar hela tiden. herregud, snälla slå till henne i huvudet så hon inte blir en drama queen? jag förstår att hon blir ledsen över detta, det skulle jag också blivit, men i övrligt är hon bara olidlig och passar inte för varandra! Dom kommer bara bråka.

Men det är bara min åsikt.

SKRIV MER i alla fall ♥ :P

2010-12-12 @ 23:05:32
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

hahah, as braaaa!!!!:)

2010-12-13 @ 07:10:32
Postat av: frida

meeeer!! jättebra!!:D

2010-12-13 @ 08:04:17
Postat av: Julia

Jag håller verkligen INTE med Julia där uppe!

vadå inte passar ihop? har du inte läst om alla dem bra stunderna dem haft? asso tänkt! Det är Justin Drew Bieber, han är världen kändaste tonåring!såklart man bli svartsjuk!



En sak jag inte gillar är att hon ska bli en drama queen,passar verkligen inte hennes gulliga personlighet..

2010-12-13 @ 08:04:49
Postat av: fatma.

ZXDBFDE DEHMVMDXS:CMDCNDHSBBDE EGDJEEHBEDB

2011-11-09 @ 14:00:52
URL: http://cacc

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: