a Bieber dream, Chapter 59

Justin visste exakt vad han skulle säga eller skriva för att få mig och falla.. Justin gjorde min dag genom bara att skicka ett sms. Jag blev plötsligt väldigt glad och satte på Somebody To Love med Jusin ft. Usher och började dansa runt samtidigt som jag smsade tillbaka: ''Aw älskling, det är dina fans inte mina.. sen är du ju faktiskt snyggare än mig så jag är ganska säker på att dom stannar kvar hos dig! ;)''  Det var ganska varmt idag så jag gick och satte på mig min bikini och gjorde en kall chokolad smoothie och sen satte mig på altanen, detta var verkligen livet! Plötsligt får jag ett mms och det är INTE från Justin, jag öppnar det och ser en bild, FANFANFAN!

Jag fick en klump i halsen och ville bara dö. Han gjorde det igen..

" Haha, vad säger du nu? Tror mig.. Du är inte den enda Justin överaskar och håller på med.. Världen är full av tjejer som tillhör Justin. Tro inte att han är en ängel, för det är han inte.. Jolina, han håller bara på med dig, Har du inte fattat det en? Xo Jasmine"

Jag visste inte vad jag skulle tro. Det kändes inte som Justin! Men jag ser ju bilden? Jag kände sakta några tårar rinna ner för kinden och ville inte tro att det var sant. Jag vidarebefodra bilden till Justin och skrev "Jävla idiot. Ska du inte gå och hångla runt med Jasmine så är det någon annan. Gå och skaffa dig ett liv din tönt!" Skrev jag och tvekade. Jag kände att det lät lite omogret så jag suddade ut det och skrev istället: "Fan ta dig Justin.. Jag trodde inte så om dig? Jag älskar dig.. Eller jag gjorde det, och jag antar att jag inte är den första personen du krossat ett hjärta på. Du håller ju på med alla tjejer, så vad ska jag säga? Skickade jag. Jag ville inte se hans svar så jag stängde av mobilen eftersom tidsskillnaden endå var olika.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag är så glad just nu så det inte är sant. När jag och Jolina kommer tillbaka till Atlanta för året så har jag världens bästa present. Jag hörde hur det pep till i mobilen. Jag gick ut ur dushen och tog på mig sovkläder. Jag gjorde iordning mig för natten och la mig i sängen. Jag kollade mig omkring och kom på sen att jag hade ett sms. Jag gick upp ur sängen och hämtade mobilen och la mig sen igen. Jag såg att det var från Jolina och log lite för mig själv. Precis när jag skulle öppna det så gick mobilen av. Fan, vad hände? Jag försökte starta den men fattade sen att batteriet var slut. Men jag la ner mobilen för jag var för trött för att hämta laddaren. Jag la mig på sidan och kände hur mycket jag saknade henne. Jag log lite för mig själv och sommnade snabbt därefter. Det har varit en lång dag med konserten.
JOLINA'S PERSPEKTIV:

Det hade nu gått flera timmar och jag skulle snart gå och lägga mig. Min mamma och pappa hade kommit hem och vi hade ätit. Jag bestämde mig för att inte prata med dom ang Justin för jag ville aldrig mera se honom. Jag var så arg men endå så ledsen. Och han hade inte svarat en. Jag suckade och la mig i sängen med kläderna på och somnade i tårar.

Kort, i know.. Men måste gå nu! Lägger upp minst en till ikväll :D Puss♥



Postat av: Anonym

OMB VA BRA! <3<3 spännande som f*n, lägg upp mer & gärna långa hihi

2010-12-14 @ 17:08:32
Postat av: Anonym

Såååå himla braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:)

2010-12-14 @ 17:14:52
Postat av: frida

meeer!! den e såå bra!!:) en till ikväll kommer inte kunna sova annars!;)

2010-12-14 @ 18:58:19
Postat av: esme

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-12-14 @ 19:18:30
Postat av: Julia ♥

Jättebra ! Men, det där ser inte ut som Justin ! I stort sätt, ja, men inte på armarna. Justin har inte sådana armar (eller, lol?) ;O

MEEEER ♥ hoppas Jolina slutar bli en dramaqueen och inser att det faktiskt är Jasmine som skickade den bilden till henne ! Hon gör ju allt för att förstöra mellan dom !! :O

2010-12-14 @ 20:12:03
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: