A Bieber dream, Chapter 67

När vi kom till bion så skulle vi kolla på någon komedi och det blev ''The Other Guys'', vi kom i perfekt tid och vi hade tur att det inte var några fans här idag, vi satte oss på vår rad, mamma, jag och justin brevid mig. Flera gånger under filmen så pussade justin min kind, först kändes det väldigt konstigt men sen gillade jag det mer och mer.. Mamma hade inte märkt att jag och justin suttit och småpussats lite, eller kanske hade hon det, men hon sa ingenting iallafall.

När filmen var slut åkte vi hem och vi bestämde att justin skulle sova hos oss, egentligen skulle det bara vara jag och mamma men hon var nöjd med att jag bjudit med henne till bion, och hon skulle ändå vidare till Camilla, hennes väninna som kommit hit från sverige, så jag och justin skulle ha huset för oss själva, hela kvällen.


För det mesta så satt vi bara och pratade, pratade om allt som hade hänt. Jag kände mig så dum som inte förlåtit honom. Klockan började närma sig 9 och vi ville äta något.
- Vad är du sugen på? Sa Justin och drog med mig in i köket. Jag ryckte på axlarna.
- Ingen anning, men vi kan ju köra det gamla vanliga? Pizza? Sa jag och flinade. Justin nickade och tog upp mobilen.
- Men då betalar jag! Sa Justin och precis när jag skulle öppna munnen för att säga att jag skulle betala så kysste han mig. Jag kände hans varma och mjuka läppar mot mina, det var så längesen. Jag la händerna om honom och kände hur han la händerna runt min midja. Kyssen gick över till hångel och jag kände hur Justin drar ner händerna till min rumpa. Det kändes lite fel så jag drog mig undan lite smått.
- Asså, förlåt.. Sa Justin och kollade oroligt på mig.
- Säg inte förlåt.. det kändes bara lite konstigt, sa jag och han nickade, det blev en pinsam tystnad men jag avbröt den fort!
- Så.. PIZZAN! precis samma sekund plingade det på dörren, vi båda sprang, justin betalade även fast jag ville det och vi satte oss i soffan och började äta, ingen av oss brydde sig så mycket utan vi åt som 2 grisar, när vi ätit klart hade vi kladdat ner hela ansiktet och när vi tittade på varandra började vi gapskratta! Plötsligt kom jag på världens bästa idé, det fanns lite tomatsås kvar på kartongen så jag kletade in mina händer när justin inte såg.. Jag satte mig närmare justin och böjde mig fram för och kyssa honom, när vi var 2 centimeter ifrån varandra kletade jag mina händer över hela hans ansikte och sen sprang iväg, jag kunde inte hålla mig för skratt jag låg nu på golvet och skrattade så mycket så knappt fick någon luft, Justin reste sig fort upp och han skrattade han med, plötsligt tar han lite av såsen på sitt ansikte och kletar han sina händer i mitt nytvättade hår.
JUUUUUUUUUUSTTTIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN! skrek jag så högt så att jag skulle inte bli förvånad om grannarna hörde mig! Nu var det han som log på golvet och gapskrattade, jag kastade mig över honom så att jag nu log på honom och hade mina såsiga händer över hela hans vita t-shirt, när vi legat där och lekt i ungefär 5 minuter så orkade vi inte mer, klockan vad nu halv 12 och vi bestämde oss för att kolla på film uppe på mitt rum, vi städade upp efter oss så inte mamma skulle få ett utbrott, som alltid när det var stökigt hemma.
Vi gick upp och bytade om till pyamas, vi valde filmen Remember Me, den va ganska sorlig så jag fällde några tårar, men justin höll om mig, allt var perfekt.
När ungefär halva filmen gått började justin pussa mig lite på halsen och nacken, det var skönt så jag gjorde inget motstånd jag bara log istället. Jag vände mig om och kysste honom försiktigt, han besvarade kyssen och så låg vi ungefär i en kvart. Efter att ha myst en stund så somnade vi, hand i hand.
JUSTINS PERSPERKTIV

Den kvällen kunde jag inte somna, inte direkt iaf. Jag låg och tänkte på allt som hänt, hur mycket Jolina betydde för mig. Att jag ens kunde ha förstört det så mycket för oss. Jag slutade tänka på det utan jag var bara glad över att ha henne hos mig nu, hon sov som en ängel, finare tjej kunde man inte ha!
Nu var allt perfekt, förutom en grej..

Sorry för dålig uppdatering, men vad tror ni det är Justin grubblar över? KOMMENTERA!

Postat av: celine

mer den är bäst

2010-12-19 @ 19:43:01
Postat av: Anonym

Jasmine kanske??? Meeer!!!:D

2010-12-19 @ 19:45:50
Postat av: Anonym

mermermermermermermer nununununununununun

2010-12-19 @ 19:49:43
Postat av: Anonym

snälla mer ikväll, det är så braaaaa :D

2010-12-19 @ 19:55:23
Postat av: Anonym

mer ikväll snälla !<3

2010-12-19 @ 19:58:50
Postat av: Anna

meeeeeer :D

2010-12-19 @ 20:03:54
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Celine

Jättebra!

2010-12-19 @ 20:14:48
URL: http://lovetobieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: