a Bieber dream, Chapter 68

JUSTINS PERSPERKTIV

Den kvällen kunde jag inte somna, inte direkt iaf. Jag låg och tänkte på allt som hänt, hur mycket Jolina betydde för mig. Att jag ens kunde ha förstört det så mycket för oss. Jag slutade tänka på det utan jag var bara glad över att ha henne hos mig nu, hon sov som en ängel, finare tjej kunde man inte ha!
Nu var allt perfekt, förutom en grej..

Turnen! Jag skulle ha en Europa turne efter jul. Och jag kommer vara borta i 2 månader! Och sen så har jag snackat med Scooter som säger att Jolina inte borde följa med. Han vet hur jag blir när vi bråkar, och är vi med varandra varje dag i 2 månader så blir det garanterat bråk.. Jag kollade mot Jolina som slummra till lite. Hon öppnade ögonen lite lätt och kollade på mig.
- Sover inte du? Sa hon väldigt tyst och slöt ögonen igen. Jag sa ingeting utan vände mig bara mot Jolina. Jag satte mig sen upp och gick mot lampan för att släcka den.
- Justin.. Kan du inte låta nattlampan vara tänd? Sa Jolina och kollade nu mot mig.
- Varför då?
- För.. för det är jobbigt när det är för mörkt, det blir lixom.. Läskigt! Iaf nu när inte pappa är hemma. Snyftade Jolina. Jag släckte lampan endå och gick sen och la mig tätt intill Jolina.
- Du har ju mig, du behöver inte vara rädd.. Sa jag och la armen runt henne. Hon la huvudet på min bröstkorg och snyftade till lite då och då.
- Varför är du så ledsen? Fick jag fram tillslut. Hon skakade bara på huvudet.
- Min pappa.. Han var otrogen mot mamma.. När hon sa det så kände jag hur det högg till. Jag visste hur det kändes, jag kommer ihåg när mamma och pappa skilldes. Jag smekte hennes kind lite lätt och torkade bort en tår.
- Jolina.. Jag visste inte, hur mår din mamma? Och hur mår du över det? Sa jag tillslut och kollade ner mot Jolina. Hon sa inget utan var hellt tyst. Jag lyfte lite på henne och såg att hon hade somnat. Jag drog täcket runt oss och höll hårt om Jolina. Snabbt därefter somnade jag med.
JOLINA'S PERSPEKTIV:
Jag vaknade morgonen därpå av att Justin snarka lite smått i mitt öra. Klockan var bara halv 6 och jag var jätte trött. Jag satte mig upp i sängen och kollade mig omkring. Väkarklockan skulle ringa om en halvtimma. Idag så var det skola. Om exakt en vecka så är det julavslutning och sen en vecka efter det så är det jul! Så jag har alltså 2 veckor på mig att hitta en perfekt julklapp till Justin. Men vad ger man någon som har allt? Hellt seriöst..
Jag gick ner och åt lite frukost och sen gick jag upp igen. Jag kollade mot Justin som fortfarande sov. Jag öppnade garderoben och kollade efter något jag kunde ha på mig! Jag tog av mig pyamas-shortsen och bytte sen snabbt trosor. Jag drog på mig ett par ljusa jeans och ett par vita strumpor. Jag drog sen av mig linnet och tog på mig en blå blus. Jag vände mig om och såg att Justin låg och glodde.
- Oj, var du vaken? Sa jag och kände hur det blev pinsamt.
- Jag sitter här och pratar så jag måste nog svara ja på den frågan! Flinade Justin och jag suckade. Jag gick ut ur rummet och gick och borstade tänderna. Sen gick jag tillbaka till rummet och Justin hade nu somnat om. Jag ställde mig vid sängkanten och smekte han lite lätt på kinden. Jag hade saknat han så! Jag skrev snabbt en lapp som jag la på skrivbordet. Jag satte mig sen upp och sminkade mig snabbt. Sen så tog jag min väska och började gå mot skolan.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade nu av att solen lös in i rummet. Jag satte mig snabbt upp och kände hur jag blev yr så jag la mig ner igen. Jag la handen mot pannan och kände att jag var jätte varm. Jag var hellt spyfärdig fast jag visste inte varför. Jag kollade mig omkring och såg en lapp på skrivbordet. Jag sträckte mig efter lappen och tog den. Jag läste den och log lite för mig själv, "Hej Justin, du somnade om imorse och jag ville inte väcka dig! Jag gick till skolan och är hemma vid 4. Vill du ha något så får du ta det, känn dig som hemma! Och glöm inte att jag älskar dig biebs." jag la ner lappen och satte mig upp igen. Men jag kände mig inte bra, jag hade fruktansvärt ont i huvudet. Jag gick upp och in mot toaletten. Jag tog snabbt av mig och ställde mig i dushen. Det var underbart att dusha på morgonen. När jag var klar så hittade jag bara en rosa handduk så det var det jag tog. Jag satet hadduken runt midjan och gick sen in i Jolina's rum igen. Jag satte mig på sängkanten och bara tänkte. Om 2 veckor är det jul och jag vet precis vad Jolina ska få. Något som alla tjejer vill ha.

Kort, jaja.. Måste gå nu men vad tror ni hon ska få? (: Ni får väll se hellt enkelt..


Postat av: Julia

:O vad vill alla tjejer ha? JUSTIN BIEBER SÅKLART!haha men det har hon ju redan.. läängtar tills nästa chapter <3

2010-12-19 @ 21:26:33
Postat av: Anna

ingen aning... mer! :D

2010-12-19 @ 21:32:17
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: frida

meeer!!:)

2010-12-19 @ 22:21:16
Postat av: Julia ♥

Hoppas Justin mår bättre snart ;( MEEEER ♥ OMG vad ska hon få?! :D

2010-12-19 @ 23:13:45
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: Jessica

OMB!! Har just läst igenom alla era "asnitten" eller vad man ska säga. och jag måste bara säga...Att detta är den bästa Bieber novellen jag läser ! :) Jag läser 7 stycken noveller och er är bäst!! Snälla skriva måånga "avsnitten" idag!! Tack i förväg! :)

2010-12-20 @ 14:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: