a Bieber dream, Chapter 74

''BABY! hörde att ni kommer hit om en halv timme? saknar dig som fan, skynda er!''
När han sa skynda er så ropade jag på mamma, och hon var färdig om 2 minuter.. min mamma måste alltid ta sådär överdrivet lång tid på sig! Sålänge satte jag mig vid datorn och kollade min twitter, facebook hade jag slutat kolla på sen flera stycket fått reda på att jag och Justin var tillsammans och nu bara bombar dom mig med vänförfrågningar och meddelanden!
Äntligen var mamma färdig så vi kunde gå, vi låste och gick mot bilen, jag satte mig där framme och frågade mamma
- Mamma, det är ganska stor chans att jag får flytta till Justin va? sa jag och nickade mot henne som ett sätt att säga ''säg ja'' på
- Jolina jag vet inte, vi får se..
- Vadå är det på grund av pappa eller?

- Nejnej.. Men vi tar det sen! Vi är framme nu.
- Mm, sure.
Vi låste bilen och gick mot deras ENORMA hus, vi plingade på och söta Justin hade tagit på sig ett par svarta Jeans och en röd skjorta med en svart fluga, jag kunde inte sluta le när jag såg honom. Mamma och Pattie hälsade men jag hoppade bara på justin och kysste honom, vi hade ju inte träffats på 3 dagar!
Vi kanske stod där och kysstes i en minut, till sist harklade mamma sig och vi ryckte till, när vi såg att dom stog och kollade på oss blev vi lite generade men sen gick vi in.
Pattie hade lagat mat som doftade hur gott som hellst! Vi satte oss ner, jag och mamma mittemot Justin och Pattie, vi pratade en stund tills Pattie nämnde flytten..
- Jag vill bara att du ska veta att Jolina är fullt välkommen att bo här. sa hon till mamma
- Ja nu är det de, och tack! Jag har verkligen funderar på detta och jag vet inte, eftersom det hänt massor nu med hennes pappa och så, men jag låtar Jolina bestämma om hon vill, och Jolina.. säg inte bara ja nu, utan tänk efter noga, okej?
När mamma sa så, så blev jag först VÄLDIGT glad, eftersom det var stenklart att jag skulle säga ja, men när hon bad mig fundera lite, så fick jag en konstig känsla i magen.. fanfanfan, jag vill ju bo med justin, jag vill leva med honom, föralltid, vad var dethär?
- Jag..måste påtoa. sa jag fort och reste mig upp och småsprang till toaletten, plötsligt tar någon tag i mig bakifrån, justin..
- Jolina, vad fan händer?
- Ju-justin, jag vet inte, det är grejen.. jag vet inte!
- Om du inte vill bo med mig, så förstår jag Jolina, du måste ingenting!
- Men jag VILL bo med dig, förstår du, jag vill och jag SKA bo med dig!
- Lova mig att det är vad du vill?
- Jag lovar.
Vi gick ut till Pattie och Mamma igen, jag berättade att jag ville, jag ville bo med Justin och det är vad jag ska göra, mamma visste att jag skulle säga ja, och det visste Pattie med, Justin också.. men dom hade fel, jag hade tvekat.. men ändå så känns allt perfekt nu när allting är bestämt!
Veckorna gick och mamma hade flyttat till sverige, jag hade bott hos justin i en och en halv månad nu, i början var allt konstigt, men nu är detta mitt hem och Pattie är som min mamma och jag älskar att bo här!

SLUT.. på fantasi, helt tomt, katastrof! Men om ni undrar vad jag (elma) gjort idag så har jag skrivit lite på den nya novellen som kommer bli kickass grym!!!!

Postat av: frida

meeer!! skit bra!!:)

2010-12-23 @ 21:42:32
Postat av: Anna

Neej! Ni kan ju nt avsluta den nu!! :o

den äger ju!

2010-12-23 @ 21:48:46
Postat av: Anonym

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHH OOOOOH DEEAR GOOOD NI FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR INTE SLUTA KOMMIGEN GIIRLS FORTSÄTT !!!



KOMMIGEN GÖ DRAMA ATT DE BRÅKAAAR SÅ GÖR JUSTIN ALLT FÖR ATT FÅ JOLINA SER NI DÄR FICK NI JUST EN IDE FRÅN MIG !!



DON'T DISAPPOINT ME !!



SNÄLLA NI MÅSTE FORTSÄTTA PLZ NI ÄR GRYMMA AMAZING NI HAR TALANG GIRLS SERIÖST NI KAN INTE BARA SLUTA SÅÅ JAG KOMMER DÖÖÖ :oooooo



OMG OMG OMG OMG SNÄLLA NI ÄR BÄST JAG ÄLSKAR ERAN BLOGG NI BORDE FÅ NOBEL PRIS ! SÅN JÄVLA BRA FANTASI NI HAR MAN LEVER SIG IN I I DEN HÄR NOVELLEN ! MAN VILL ALDRIG ATT DEN SKA TA SLUT KOMMIGEN GIRLS FORTSÄTT LITE TILL :))



BIEBERLOVE !<3

2010-12-23 @ 22:38:44
Postat av: Jessica

Nej sluta inte!!! :(

2010-12-24 @ 09:21:20
Postat av: Julia ♥

Jättebra !! ♥ meeer :D

2010-12-24 @ 17:28:32
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: