a Bieber dream, Chapter 77

Jag drog på mig skorna och började sen gå mot skolan. Idag skulle jag inte vara sen. Jag stängde dörren efter mig och låste. Jag såg hur bussen körde in mot busstationen och jag fick väldigt bråttom. Jag sprang mot busshållplatsen och bussen skulle precis åka innan han såg mig. Han stannade och jag log stort och sa tack. Busschaffören kollade bara surt tillbaka och jag gick bak och satte mig. Idag skulle det vara en bra dag, en underbar dag med andra ord.. Jag hade längtat till denna dagen. Jag skulle äntligen få se Justin efter 6 dagar, nästan en hel vecka... Jag märkte att bussen hade stannat och jag var nu framme. Jag hoppade av bussen och kollade mig omkring. Plötsligt blev allt svart. Jag skrek till lite och jag såg igen. Jag vände mig om och såg att det var Kevin. Jag log lite och gav han en snabb kram.
- Kom nu, vi börjar.. Log han och vi gick sen in i skolan..

påväg in i klassrummet så ringer Justin.
- Ah hallå? Sa jag och log lite.
- Hej snygging, det är Justin.. Hur har du det?
- Bara bra, längtar tills ikväll..
- Samma här, är hemma vid 10! Sa Justin och jag skulle nu gå in i klassrummet.
- Justin, jag måste lägga på.. Skolan du vet! Älskar dig .. Sa jag och la på. Jag srang in efter Kevin och satte mig på min plats. Precis efter mig kom läraren. Idag var jag faktiskt inte sen. Vi tog upp våra böcker och började genast jobba med spanskan. Jag kollade mig och såg att Joanna inte var här. Vart är hon egentligen? Jag suckade lite och tog upp mobilen för att smsa Joanna och fråga vart hon är. Men hon svarade inte. Jag gick ut ur klassrummet för att ringa henne och hon svarade efter tredje pipet.
- Ja hallå? Sa hon svagt i luren.
- Hej, vart är du? Du har inte vart i skolan på ett tag..
- Jolina.. Kan du komma till mig efter skolan? Sa hon och hostade lite. Hon lät väldigt svag och jag kände hur oron steg.
- Joanna, vad har hänt? Sa jag men fick inget svar. Jag skulle precis fråga en gång till men samtalet avslutades. Jag sprang snabbt in i klassrummet för att hämta min väska. När jag skulle springa ut igen så kände jag hur någon tog tag i mig. Jag vände mig om och såg att Kevin kollade frågandes på mig.
- Vart ska du? Sa han och såg orolig ut.
- Jag.. jag kommer! Eller nej.. Jag måste gå! Sa jag ocg drog mig loss. Jag sprang ut mot skolgården och sen vidare mot hållplatsen. Jag hade precis missat bussen så jag bestämde mig för att gå. Eller ja, springa! Jag sprang det fortaste jag kunde och stog nu utanför hennes dörr. Jag började banka och ingen öppnade så jag gick istället in.
- HALLÅ? ÄR NÅGON HÄR? Ropade jag och kände klumpen i halsen.
- Jolina.. Jag är här uppe.. Sa Joanna lite tyst. Jag slängde min väska på golvet och började springa upp till hennes rum. När jag kom in i hennes rum så såg jag henne sitta där i sängen. Hon lutade huvudet mot knät och snyfta till ibland.
- Joanna!  Vad har hänt?
- Jolina.. Jag ska flytta.. Snyftade hon och kollade upp på mig.
- Jaha.. Det var väll.. Kul? Antar jag! Sa jag och log lite blekt.
- N.. Neeej... d d et är inte det.. Jolina.. Sa hon och kramade om mig.
- Men Joanna.. Varför är du så ledsen?
- För jag ska flytta härifrån.. Ifrån Atlanta! Jag ska flytta till England. När hon sa det så stannade mitt hjärta upp. Först mamma och nu Joanna.. Nejnej! Det får inte vara sant. Jag bara satt där och kollade tomt framför mig.
- Varför just jag... Sa jag tyst och kollade fortfarande framåt. Jag kände några tårar sakta glida ner för kinden.. Varför just jag..

Super kort, i know ... Men nej.. Hon får ju inte flytta? Då har hon ju bara Justin kvar? Men kommentera iaf, såg att det var månag som ville ha kvar novellen så vi får ju fortsätta med några till! :) Puss♥

Postat av: Rebecka

Jättebra. :D Mer. (:

2010-12-28 @ 18:01:07
Postat av: elle

AWESOME, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER IKVÄLL SNÄLLA !!!

2010-12-28 @ 18:04:03
Postat av: Neejra<3'

Jag vill inte vara elak med vart är del 78 och del 79?

för del 80 finns men inte dom andra:S



2010-12-28 @ 18:26:13
Postat av: Anonym

meer nu snälaa :DD

2010-12-28 @ 18:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: