A Bieber dream, Chapter 80

Våra läppar möttes och Justin la sig sakta över mig, våra tungor lekte lite med varandra och jag ville bara stanna här föralltid.. med min justin. Hans kalla händer smekte mig innanför mitt linne, jag rös. Han drog av sig sin t-shirt och jag drog av mig mitt linne och där åkte bh:n med, Justins ögon var enorma och sen kysste mig på nacken och allt jag stönade lågt i hans öra.
Jag kände att det börjat resa sig där nere på Justin så jag var tvungen att avbrytta kyssen och fråga
- Gjorde jag fel? sa han och kollade oroligt på mig
- Nej nej, absolut inte men..
Han fortsatte kolla på mig konstigt, till sist fick jag ut det.
- Har du.. fått.. har du fått stånd? frågade jag och jag såg hur genererad han blev, alltså ja.. men det visste jag men jag var bara tvungen och fråga!
''Det gör inget'' viskade jag och började kyssa honom igen för att avbryta den hemskt pinsamma stunden!
Jag rullade nu över så att jag låg på Justin, jag smekte hans mage lätt och fortsatte kyssa honom först på munnen, sen på nacken och neråt mot magen. Nu rullade Justin tillbaka så att han låg på mig igen, han började röra sig sakta upp och ner även fast han hade kalsongerna på sig, jag kände hans.. ja mot mitt underliv och justin började bli mer och mer upphetsad
- Jag orkar inte vänta mer! viskade han
- Inte jag heller.. men, vi ligger i din mammas säng och jag slår vad om att Chaz och Ryan kommer vilken sekund som hellst, och ja, jag hade rätt!
*PLING PLONG*

Vi fick båda panik och jag satte fort på mig min b-h och sen mitt linne, jag drog upp mina shorts som hade åkt ner medans vi hållt på haha. Justin var redan färdig så vi gick ner när vi såg till att allt var som när vi kom!
*PLING PLONG*
hördes det igen och vi halvsprang ner för trapporna, Justin öppnade dörren och javisst var det Ryan och Chaz! Jag kramade dom båda och såklart skulle Justin krama om dom EXTRA mycket!
Chaz, Justin och Ryan!

Killarna kom in och vi alla satte oss i soffan, dom började snacka om alltnig, skating, kläder, vilka tjejer Chaz och Ryan träffat, det var för det mesta endast Ryan som snackade om tjejer, Chaz satt och kollade på mig lite då och då.
Jag kom på när killarna var här för några månader sen och vilket bråk det blivit mellan oss, när Chaz berättat att han gillade MIG och när han kysste Olivia, hur arg jag blev.. allt blev så mycket då, jag och Justin var knappt ihop och nu.. bor vi tillsammans och snart skulle vi åka till Paris, oh vad jag längtade!!



Postat av: Karin

Skit bra! En till ikväll, snälla! :)

2010-12-28 @ 22:45:12
URL: http://kaaaarinn.blogg.se/
Postat av: Anna

mer :D

2010-12-28 @ 23:23:50
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

åhh mera mera mera meeeeraa!! :D

2010-12-28 @ 23:38:43
Postat av: Julia ♥

Olala där gick det hett till ;O haha xD MEEEEEER ♥

Åh nej.. ska Chaz hålla på nu också? o.o

2010-12-28 @ 23:45:43
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
Postat av: JulizZZZZ

Mer mer mer

2010-12-29 @ 10:08:37
Postat av: Jessica

meeeer! :)

2010-12-29 @ 14:02:32
Postat av: frida

meeeer! skitbra!:)<3

2010-12-29 @ 17:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn (Och snälla , var inte anonym):
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: